Új privát üzeneted érkezett!

babanet nalam is bena...

Veronikusz! a daedelonetta kup mellekhatasa az aluszekonysag!

megjottunk a babazsurrol, nagyon kemeny volt...:) volt egy kisfiu, allati rossz volt, minden jatekot szetdobalt, kiboritott, mindig azzal akart jatszani, amivel mas mar eppen jatszott...az apja, meg folyamatosan kiabalt vele, h ezt ne csinalja, meg azt ne csinalja, mar en kinosan ereztem magam, pedig nem az en barataim voltak...szegeny gyerek, ugy megsajnaltam, biztos a szulei miatt lett ilyen, latszott rajta, h csak egy kis figyelemre vagyik... na mindegy...
Zsofi baratsagot kotott egy jatekbabaval...lehet, h veszunk neki babat? vagy inkabb csinaljunk? :)

banana

Jó reggelt!!

Judit
igen, az a tea, aminek förtelem íze van :shock:

betegeskedők hogy vagytok???
Veronikusz???Dorka??Cukipofa????

emano/Andi
KépKép
emano

Banana!
jaj tényleg! mikor mi voltunk picik a szüleim mindig leszedáltak minket a hosszú utak előtt. Hányás ellen kaptuk a bogyókat. 8)

Andi!
köszi megvagyunk. Szofi most már fosos is, de szerencsére tegnap DE 10-kor kapott hányás ellen kúpot és csak DU 4-kor volt fososka, majd este 11-kor indult volna megint a hányás, akkor kapta a következő kúpot. (úgy sajnálom mert nagyon rosszul viseli a kúp beadást :cry: :cry: :cry: ) Szóval az éjjeli kúp se jött ki, mert csak most reggel volt megint fosos. De láz az van ... :oops: :oops: :oops: Reggel adtam neki nagyon hív tápszert :? az se jött ki. Szóval jól nem vagyunk, de talán nem fog kiszáradni. Főzök neki krumplit + répát + almakompótot kap majd hidegen. Viszont éjjel végre aludt mindenki, annak ellenére, hogy Szofit, Katáék hazajövetele keltette este 8.30 után. :) (Kata teljesen fel volt dobva a korcsolyázástól :D :D :D )

Eni!
ujjak keresztben!!! Sokat gondolok rátok! Jankusz! mutass a dokiknak fityiszt az UH-on!!!!! De akár mi is lesz, szuper csaj vagy Jankusz!!!!!! :wink:

Cukipofa! Kriszta! Ancsa! Betegeskedők! :oops: (bocsi akit nem soroltam név szerint!!! :oops: )
hogy vagytok???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Zsu, mekkora már ez a kölök....na meg a kutya is, Te Szent Ég! Én előre rettegek mi lesz itt nyáron a kertben. Ugye, nekünk ónémetjuhász van, elég ha azt mondom, hogy olyan fegyelmezett, hogyha kaját teszek elé, ott ül, folyik a nyála, de amíg nem hallja, hogy az övé hozzá nem nyúlna. Mégis, ha sétáról lenne szó, totál bekergül, nem is lehet vinni. Na, szóval baromi vadóc, a szeretet nála robban, lök, áttipor az emberen, hiába minden, nem lehetett erről leszoktatni. Ja, és imádja Levit már most távolról.....szóval rettegek, hogy mit találnak majd ki ezek ketten nekem. :lol:

Eni, hajrá!

Veronikusz, az alvás félsiker, gyógyulgassatok. Többiek? Gyógypuszik hatottak?

Judit, fél szemünk Rajtad és forró dróton vagyunk, amint látod. Ha szülsz, mi előbb tudjuk meg mint Te.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Szonjának meg üzenem hogy iszkiri kifelé, mert mindenki naddon kíváncsi rá....vagy már el is késtem az üzenettel?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jó reggelt!
Én is beléptem a betegeskedők sorába, egész éjjel nem aludtam, szétmegy a fejem, fáj a torkom, hányingerem van... Aspirin C-t ihatok szerintetek?

Mindenkinek gyógyulást és még a nap sem süt :?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,

Veronikusz, legalább már nem hány. és éjjel sem keltetek, ez is jó. Többi gyerek még nem kapta el?

Eni, nagyon szorítunk!! hajrá Janka.

Zsu, jaj de jó kép!! :lol:
snooopy

Steffi
gyógyulgassss!!!
én úgy tudom nem szabad az aspirin-c szoptatás alatt!!
de hátha jön Gyuzsó aztán segít

Eni
drukkkkk

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Csak egy pillanatra jöttem, aztán futok is főzni meg takarítani és majd estefelé benézek! :wink:

Enikém!

Hatalmas drukk JaSzának a mai UH-hoz!!! :roll: Bár ahogy én "ismerem" a Kiscsajt :lol: :oops: tuti "beint" a dokiknak!!! :wink: :lol: 8) Minden rendben lesz!!!! Puszi az egész Családnak!!! :wink:

Ancsa!

Bocsi, de már nem volt erőm tegnap visszajönni! :oops: De megígérem, hogy ma este valamikor bepótolom az elmaradásomat!!! :wink:

Betegek...Gyerekek-Anyukák!

Soksok gyógypuszi Mindenkinek!!!! ++++++++++++
Gyógyulgassatok, igyatok sok folyadékot és egyetek gyümölcsöket! Kinek melyik módszer válik be!!! :roll:
Hessssssss vírusok!!!!!!

Na megyek, majd jövök este felé!!!

Addig is legyen szép napotok!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah!

És hajrááááááááá Judit+Szonja!!!!

Bár ilyen időben kinek van kedve kibújni a jó melegből?!?!? :wink: :shock: (na jó, csak vicceltem! 8) )
Gyerünk Szonja!!!! Már csak Rád várunk!!!! 8)

A következő "turnus" még kicsit odébb van!!! :wink: :lol: 8)

Na most már télleg mentem! :wink:

Pusz Mindenkinek!!! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok!

Köszönjük a gyógypuszikat, de úgy néz ki még nem értek ide!
Lara nincs jól, tegnap doki néni után aludt, fél álomban bevette a gyógyszereket, de enni nem evett (előtte sem) Inni próbálkozik, de ma kétszer ivott teát, aztán köhögött és ki is hányta, és még volt egy hasmenése is. Láza nincs, de köhög nagyon, folyik az orra és nem eszik, :-(((( Nem is tudom mit csináljak? :oops: :wink: Alma keksz nem kell, megyek én is fözök kompotot!
Annyira sajnálom!

Veronikusz,
Örülök, hogy Ti kicsit jobban!!! Azért megy még gyógypuszi!

Kati
hogy vagytok???
vagy nem érsz rá jönni, mert Zsolti baba alszik?és nem lehet zajongani, remélem!!!

Kriszta,
Ti hogy vagytok?

Steffi,

Neked is mennek a gyógypuszik!!

Andi,
Anyukád????Remélem ma már jobban van kicsit!!

Aprooka
Ti hogy vagytok????

Judit

mennek a drukkok!!!!

ancsaboszi

Jobbulást a gyengélkedőknek.

Janka, hajrá!

Judith, már a két üveg tonikhoz is gratulálok, engem a gondolatára is a róka kerülget. Bár tudom, van aki szereti.

Téma: Borsi, te is nagyon fontos szempontokat mondtál. Ez az állapot, - ami nálatok volt pl. - sztem az, amikor még van értelme az átbeszélésnek. Mert még van szeretet, ragaszkodás, nem volt meg a döntés.
Én sem vagyok híve a beletörődésnek, ha a dolog tényleg csak arról szól, hogy a másik inkább csak jelezni akart valamit, és nem egy döntést közölt. Persze: mi a különbség? Honnan tudja az ember? Nagyon figyelni kell.
A "megbeszéléseknek" hogyne volna értelme. A legtöbb kapcsolat akkor fut zátonyra, azért, mert a folyamatos visszacsatolások elmaradtak. Van, amikor ott melegében kell nyakon csípni a problémát, van amikor hagyni kell ülepedni. Az én páromnak pl. mindig kell egy kis idő.
Az is nagyon igaz, hogy a gőgöt el kell felejteni.

Viszont van másik oka is a kapcsolatok tönkremenésének, nem mindig függetlenül az előbbitől, ez pedig az, hogy egyszerűen kiürül. Az ember - akár férfi , akár a nő - egyszerűen mást (is) akar. Van, akit ilyenkor a felelősség sem érdekel, vagy ha igen, nem akarja a gyerekét álságos kapcsolatban nevelni, mert nem tudna felülemelkedni a saját boldogság-vágyán. Van, aki meghal bele, de csinálja tovább. Esetleg átalakul a kapcsolat és jó felé alakul. (Láttam ilyet, ritka). De általában z nem nulla összegű játék, valami mindig sérül.

Ha az megfelelő időben való kibeszélések, tisztázások elmaradnak és még le is ül teljesen a kapcsolat - az a veszélyes gyúelegy. Szerintem ezt kicsiben többször végigcsináljuk sokan.
De ha a szeretet is eltűnik, és úgy akar valaki kiszállni, akkor viszont tényleg nincs értelme győzködni. Ne azért döntsön másképp mert én meggyőztem, hanem azért, mert ő döntött így. Például szerelmes embereket nemigen lehet meggyőzni.

Rosszkedvű vagyok különben, frusztrált, sírhatnékom van, ablakot törnék, üvöltöztem is. :oops:
Nem depi, csak süt a nap, mennék, futnék, nincs kedvem gyűrni most ezt a gályát, törődéshiányom van, pillanatnyilag szorít a kisgyerekesség feszes napirendje, kilépnék a cipőből kicsit. Rosszalkodni szeretnék, nem az lenni ami vagyok.
Visszalendülök majd, de ma ez van.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Nézzétek el nekem hogy megint csak így kutyafuttában, de főleg Gabi miatt jöttem..... igazából hozzászólni csak anyiban tudok , hogy biztos nagyon nehéz ha azt érzed széthullik a családod, én ezt egy másik oldalról éltem át de az ember ilyenkor azt érzi itt a vég.... de tudomerős leszel, túljutsz rajta, ha bármi segítség kell szólj!!!!

Képek szuperek, pocakosok, már kibújt bébik, nyaralók sielők, hurkatöltők..... és még sorolhatnám!

Eni szorítunk érted este csörgök rád ha lehet.....

és egy kis kompenzáció....
Kép
Kép
Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

ja és Judit Szonja hajráááááá

Orsi

borsa

Balinak meg utólag boldog névnapot4 Andi szorítunk a mamádért!!!! Bálint mikor ér haza?

Ancsa, Veronikusz, Steffi és a többi kis beteg jobbulást!!!!!!

Orsi

borsa

nem tudtam anyuhoz bemenni, mert látogatási tilalom van :twisted: :twisted: :twisted: öcsém 10 kor jött el akkor még semmi nem volt, mire visszaértünk 10.45-re már le volt zárva az osztály :cry: :cry: :cry: elegem van mindenből :cry: :cry: :cry:

Borsa
ha minden jól megy, és nem szól bele a havazás akkor ma indulnak délután és holnap este!!!
lakásügy??

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, nagyon sajnálom :cry:
de nézd a jó oldalát, ezt azért csinálják nehogy elkapjanak vlmit az ott fekvők, anyukádnak nem hiányzik egy vírus lázzal, hányással...stb.
snooopy

Orsi
ez oké, teljesen egyet értek ezzel, de ha anyut nézem.......hogy most nem nagyon tud egyedül semmit csinálni, mert annyira szédül ha felkel
na mindegy....csak olyan jó lett volna látni

emano/Andi
KépKép
emano

gondolom h jó lett volna látnodl és hiányzik és segíteni akartok neki...tényleg gáz, és sajnálom. és mikor jöhet haza?
snooopy

na most sikerült belépnem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
hát szerintem egyhamar nem jöhet haza(sajnos ma is hányt)
volt öcsém azóta bennt, de nem sikerült bemenni 8)
remélem nem tart sokáig ez a zárlat

Eni
majd jelentkezz, ha tudsz

ja kaptam a cégemtől ma egy papírt, hogy nme csinálják meg az adóbevallásomat :roll: :twisted:

ezek nem az én napjaim, hónapjaim....

emano/Andi
KépKép
emano

HÍREK! HÍREK! HÍREK!

A kicsi Szonja úgy döntött, hogy nem érdekli Vidadoki szabadnapja, mert Ő biza' elindult kifelé.

1-kor beszéltem Judittal, a szülőszobán vannak, 3 újjnyival.

DRUKK MEGY!!!!!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

hajrá Judit!!!!
ügyesen++++++++++++++++++++++

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
szedd össze a papírokat, megcsinálom neked. Komolyan. Ebben legalább tudok segíteni, ha másban nem is :?

Judit,
DRUKK!!!!

Bocs lányok, most csak ennyi, most vittem ki páromat a reptérre, szombaton jön haza, hétfőn megint megy szerdáig.
Közben meg meghalt a nagymamám :( :(

Megyek is, nem rontom a levegőt...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na Judit,
nyomjaaad!

Eni,,
hajrá Nektek!

Andi,
az adóbevallásodat(ha nincs más jövedelmed, mint a gyes)kérheted, hogy készítse el az APEH, febr. 16-ig. Sajnálom, hogy elmaradt a látogatás!

Kép
Kép
paklincs

Judit
részvétem :cry: :cry: :cry: :cry:
párod melóügybe megy????
köszi,még nincs meg minden papírom :(

emano/Andi
KépKép
emano

EMESE
megnéztem ZL-t, hááááááát
van még más is mint a gyed, volt a nevem mol részvény azt adták el, gondolom az után is kell adózni, arról várom a papírt

emano/Andi
KépKép
emano

Pfű Judy,
nagyon-nagyon sajnálom. :(

Kép
Kép
paklincs

Andi,
ne beszélj mellé:jössz a klubba vagy nem? :D

Kép
Kép
paklincs

Naná,hogy megyek :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Köszi lányok. Igyekszem nem nagyon mutatni Anna előtt, ő még úgyse érti... Majd bőgök egy sort, amíg alszik..

Paklincs,
dobd már át a linket ZL-hez, most már kíváncsi vagyok... (Egy üveg Guinness elég hozzá? Most épp van itthon... ;) )

Andi,
szólj, ha megvan minden papír, tényleg szívesen megcsinálom neked. Ha részvényed volt, akkor az apeh asszem amúgy se csinálná meg. A bevalláskitöltő új verzióját meg ma használtam először és az összes hajam kihullott :? Pedig a régi programmal már volt rutinom, és ahhoz képest nagyon sokat nem változott... Úgyhogy olyannak nem ajánlom, aki most próbálkozik először...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
Őszinte részvétem!

Andi!
Lakás..... hát még semmi.... mintha sosem érne véget..... Mamádnak minden jót! sokat gondolok rátok!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Borsika, amit akartam írni, azt Durca és Memme megtette.

Durca, erről a szülésdologról anno leveleztünk. Nekem másodjára sem. Talán mert annyira féltem, és kicsilány megóvott? Vagy én nem hagytam magam...
Dokim szerint amúgy mindig téraránytalanság lett volna, de ez ugye lőre nem látható... nem tudom. Mostmár mindegy kéne legyen. De nem az...

Zsu, micsoda nagylegény! Gyönyörű!

Steffi, inkább Neocitránt!!!

Andi.
:(

MSE
, és én most maradtam le erről.... imádom az ilyen műsorokat, ha jó idegesítőek... :D

mtunde

Andi,
munkaügyben megy a párom mindkét útra... De ha sikerül, majd márciusban mi is elmegyünk vele megint, ez egy kicsit vigasztal...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Hajrá Judit!!!!! Szorítunk! Köszi az infót Heni! :D

Tünde már tök rég óta akartam írni hogy láttalak még kari előtt a corában Villőboróval kiabáltam is de siettetek.... :D sajna nem voltam elég hangos :D

Orsi

borsa

Most kaptam: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

" Örömmel tudatjuk Veletek kedves és hű alattvalóink, hogy a mai napon 13.33-kor Én Princess Takács Szonja ,megérkeztem közétek"

Kedves Judit! Itt is hatalmas gratula, amilyen sokat várakoztatott a kishölgy , itt kompenzálta és olyan gyorsan kibújt. Lili után azt hiszem meg is érdemelted.......

Ha tudok bővebbet, jelentkezem......

Heni

Kép

Kép
cancan

Eniékről semmi hír????????

Heni

Kép

Kép
cancan

Judit!
Isten hozott pici Szonja köztünk!!!! nagyon sok boldogságot, jó egészséget, kifogyhatatlan tejcsárdát kívánunk!!!!! :D :D :D

Judy!

:oops: :oops: :oops: nagyon sajnálom a nagyid!!!!

Tünde!
gyere máááán gyakrabban!!! 8) :wink: :P

betojok! :? Szofi nyal!!! :? ha nem a nyelvével akkor sutyin az ujjacskárára kent nyállal. :? :roll: Zsófit is kénytelen voltam berakni a járókába hogy ne érje el. Kis Undi Bogyó! :D :oops: ha meg rászólok akkor puszilgat. :D Betojontosz! :lol: különben meg DU 1-kor is 38,5 volt a láza. Lopott tésztát. :oops: Kompótra, főtt répára, főtt krumplimra meg tojik. :? :? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szonja! üdv idekint!!!! Judit szívből gratulálok!

Veronikusz! Szofi :D:D:D

Orsi

borsa

Szonjához gratulálok Judit!!! :D

Judy,
sajnálom! :( :( :( :(

MSE,
pénteki banda a "baráti köröm", az egyetemről.. én ugye angol szak, sokan meg amerikanisztika oszt mégis átjöttek... :roll: Jófejek amúgy csak néha kicsit 'OTT' (=over the top) :roll:
Vendég

Születés, halál, betegség, válás, babák.

SZONJA! NAGYON ÖRÜLÜNK, HOGY VÉGRE ITT, KÖZTÜNK! Jó cicizést, sok tejcsit anyukádnak!
Aztán várjuk a képet. :)

Szjudy, részvétem. :( Szerintem nem gond, ha Anna előtt sírsz.

Andi, hogyne, ilyenkor az is számít, hogy legalább láthassátok egymást.

Szofi...
:) :roll: jaj de megéri a pénzét.

Szülésélmény: hát igen, nálam is az első volt a nyilvános főpróba, a második az előadás. Az elsőnél lámpaláz, a másodiknál a játszás élvezete félelem nélkül.
Most úgy érzem, súgó nélkül is fel tudnék már menni a színpadra. De mindig emlékeztetem magam, arra is, hogy nyitottnak kell maradnom mindenre. Mert nincs forgatókönyv.

Kép

Kép

Kép
memme

Szonja baba üdv köztünk, isten hozott és jól szopizni ám!! :lol: :lol: Mámádnak nagy nagy gratula.

Judy, részvétem. :cry:

Szofi :lol: úgy látom már jobban van ha ilyen kis komisz.
snooopy

Szonja
isten hozott!!!
Anyának nagy gratula és soksok tejecske!!!

Bori
igyál helyettem is :lol: :wink:

Eni??

Steffi
hogy vagy???

emano/Andi
KépKép
emano

ISTEN HOZTA SZONJA BABÁT!!! :wink:
Judit, nagyon ügyesek voltatok... ott a jutalmad, vigyázzatok egymásra nagyon-nagyon sokáig!

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, pedig tudom, hogy drukkoltatok (énisénisénis). Gondolkoztam is azon, meddig bírom ennyire józanul a dolgokat. A 4 hónap alatt igen ritkán estem padlóra, azaz sikerült felállnom, de nyilván szorongtam és feszültség bőségesen volt bennem. Ehhez jön a jólismert baby blues, az sem keresett meg eddig...

Végül uh-ról zokogva estem ki, kezemben a síró 5napos babámmal... úgy néztek ránk, mintha nem is tudom, mit közöltek volna odabenn velünk. Mindegy is, kik ők, hogy magyarázkodnom kellene? Doktornő is nyugtatgatott, hogy nincs nagy baj... persze. Neki is csak annyit tudtam hüppögni, hogy nem ez a baj, hanem az elmúlt 4 hónap, ami úgy telt el, ahogy.

Később dokibácsi is annyit mondott, hogy "van egy kis ez, egy kis az, de majd összerakjuk". :roll:

Jankaszávánk isteni nőci, mert valóban nincs olyan baj, ami miatt nekem el kéne ásnom magamat. Ja, és hát van egy utánozhatatlan Vidadokink, kb erre készültünk. Janku új doktorbácsija rendi fazon, szokni kell, kicsit fura pasas, de üdítően hatott rám. Kérdezte pl, hogy a bátyja beteg-e, mondtam, kruppos. Azt mondja, "ja egy kis nátha nem árt senkinek". Hümmög, rajzol, ismételgeti Janka nevét, mert tetszik neki... Nos, szó szerint igen kevés az esélyünk arra, hogy semmi beavatkozást ne kelljen megejteni. Na de, hol van ez a művi koraszüléstől?! Értitek...

Szóval uh-n azt látták, hogy Janka mindkét veséje kettős üregrendszerű, mind a négy üregrendszerben van tágulat, de igen kisfokú, ez azt jelenti, hogy a vesék valóban jól működnek. Két dolog van, ami további vizsgálatokat igényel, az egyik az ureterocele (ezt valszeg műteni kell, ez az a beavatkozás, amiről szoktam volt beszélni), a másik a reflux, ez is felvetődött többször. Egyébként hősies kiscsaj, nagyon bírta és tűrte a kiképzést. Katétert kétszer is dugdostak fel neki, meglepődtem, hogy gond nélkül tudtam asszisztálni, nem drámáztam.

Amúgy sem drámázok mostanában. Valahogy elfogadom, hogy az az utunk, ezen kell haladni, és ez vezet valahova. A végén biztos jó lesz. Ott megoldódik majd minden. :?
vbea

Tudjátok, most meg azon bőgök, hogy anno Bencit 2 hetesen bebugyolálva 5 percre vittük ki az erkélyre, majd másnap 10, harmadnap 15 percre... ezt az 5napos kis békát pedig a klinikára cipeltük... morbid, röhejes, félelmetes. Szóval minden. De ahogy mondom, most nekünk ez az utunk.

Jövő csütörtökön kell menni ún hólyagfeltöltéses vizsgálatra. Addig is folyamatosan ab-t kell kapnia.
vbea

Sziasztok!

Judit!
Nagy-nagy gratula a pici Szonja nőcihez. Tud időzíteni a drága!

Judy!
Részvétem!

Eni!
Erős csajszik vagytok mind a ketten! Igen, Bencinél másképp volt minden, még emlékszem. :wink: Sírok-nevetek....

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Renáta???merre jársz???

emano/Andi
KépKép
emano

Judit!!!!
De jó, de jó!!! Hatalmas gratula nektek, és nagyon sok boldogságot az egész családnak és sok sok tejcit ennek a gyönyörű nevű kislánynak!!! Várjuk a képeket!!!

Judy,Nagyon sajnálom! Öszinte részvétem.
ÉN nem is tudom, mikor látod engem először sírni Lara, de annyira édes volt, megsimogatott. És már jobb lett egy kicsit!
Puszka neked

Eni,Nagyon kis ügyes vagy!
büszke vagyok rád :wink: , nagyon jó ez a pozitiv utas hozzáállás! Persze tudom, hogy ezt másként nem is lehet! :wink:
Szóval jók voltak a szobatársak?
és mért mentél egy napra egyágyasba?
Ha meg lehet kérdezni!

Veronikusz
hogy van Szofi?
Mekkora zsivány!!! :wink: azért látom már Ő sincs annyira rosszul! :lol:
Lement már a láza.
Lara már jobban volt egy kicsit, nem volt hasmenés, evett három szál ropit, de aztán megint egy kis kaka, de azért még mosolygott is, és az asztalra is felmászott. De most alszik.

Borsa,
Gyönyörű ez a csaj, és már milyen nagy!!!

Andi,
Jaj szegénykém, megértem hogy elszomorodtál.
De küldünk sok pozitívat és jobb lesz!!!!!
Godnolj gyorsan valami szépre! :lol:

Emese,

mit kell nézni?

és hogy áll a költözés?
Mi lett a lakással? foglaló??? :oops: Le vagyok maradva.

Zsu,
Milyen nagy már ez a fiú! Közös kép???

Gabi,
Ha itt vagy, és csak úgy olvasgatsz, akkor puszilunk ám és sok erőt!!!!és ha akarsz, tudsz írj!

ancsaboszi

Halihó!

Eni, nagyon mennek és mentek a drukkok és jó hogy végre kiszakadt belőled a feszkó. Azért sztem így kevesebb a teher picivel. Keresztben vannak az ujjaim továbbra is.

Isten hozta Szonja babát és puszi a mamájának is!!!

Judit, nagyon sajnálom és részvétem!

Andi, mamádnak is jobbulást és remélem nem lesz vesztegzár sokáig.

Szofi a kis hamis... :lol:

Levi 2 percenként kimegy/kikúszik a szobából. Azt hittem még van 1-2 hónapom az utánarohangászásig, de nem...
Szóval a kedd esténk élményszámba ment: (így utólagos sztorizás)
Ugye Peti vasárnap 24 órázott, este forrázás, hétfőn doki, este meg hajnalig tanult, mert kedden az egész osztály előtt előadást tartott. Aztán kedden megint doki nekem....na kedd estére totál kipurcant szegény, így rábeszéltem, fürödjön le Levi előtt, hogy egyszerre fekhessenek, így többet aludhat. Úgyis az éjjel első fele a jobb.
NA, fél9kor pizsiben flangátl a nappaliban, amikor kinn a kapu előtt elkezd vki kiabálni. NA?
A csepeli ügyeleten, ahol dolgozik, beosztották februárra, csak "elfelejtettek" neki szólni. Ő meg azt hitte, nem kapott napot, mivel ez egy rövidebb hónap. Egy nővért küldtek ki, hogy azonnal menjen éjszakázni, mert nem tudják helyettesíteni.
JA, a nappalinkban meg nem jó a redőny, a nővér meg is jegyezte, látom a doktorúr már pizsiben... :twisted: :oops:
Én meg ugye fürdetni/fürdeni nem tudok még egyedül...
ÁÁÁÁ, kicsit sem voltam ám dühös....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Igen, igen Renit már én is hiányolom.

Gabi, tényleg ne tűnj el kérlek!

Ancsa, nagyon köszi, már ezerszer jobban, meg sem kottyan. Van néhány korlát, de már majdnem minden a régi kerékvágásban. Már sétáltunk is ma. Mint egy bef.s.ttt pingvin, úgy járok, de hát kell a falusiaknak a szórakoztatás. :lol: :lol:

ZSu, megjött az osanit, egy kérdés, ha jól vettem ki, azt írja 8 bogyeszt kell adni egyszerre este. Ez így frankó, vagy elég az 5 golyóbis? Ki hogyan csinálja?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Judy, most látom... sajnálom.

Én elküldtem a fiúkat bótba szoptatós melltartóért. :lol: Addig is kedvenc zenéket hallgatok, és bőgök, mint egy nemnormális. Mindenen. :cry: Nálam ez a terápia.

Zsó, tudom, és nagyon nagyon köszönöm. Doktor úr már pizsiben?!

Kissé morbid, hogy egymást vigasztalgatjuk itt mindannyian. Mindenki cipeli a sajátját, és egyik sem több vagy kevesebb, vagy kisebb vagy nagyobb, csak más. Én köszönöm a támogatásotokat.

Ancsa, két napra mentem át... első nap még nem volt szabad. Én élveztem, hogy kettesben lehetek a babámmal, élveztem az együtt csendben eltöltött perceket és órákat. Élveztem a nyugalmat. És jó volt, hogy Benci így testközelből szemlélhette a hugát. Voltak nagyon megható pillanatok. Megmaradnak. Ezért voltam ott. Mindenkinek tudom ajánlani, teszem hozzá, akinek ez nem teher, nem áldozat. Nekünk ennyit megért a dolog.

Szilvim, dehogy változott! Szégyengyalázat, nem válaszoltam. Majd fogok... :wink:
vbea

Dorka, ezt neked szánom, mi így mentünk haza. :wink: Köszönjük Letykónak.

Kép
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?