szalamandra köszi a drukkot
Hát nem tudom most már, hogy mire számíthatunk, de tényleg. Ahány ember, ahány orvos, ahány ilyen problámával küzdő szülő, annyiféle választ kapok arra, hogy mi lesz.
H. drnő szerint egyből megyünk át a másik kórházba. A saját dokim szerint nem eszik olyan forrón a kását. A tapasztaltabb szülők szerint sem feltétlenül műtik azonnal.
Szóval én sem tudok már mit mondani. Ami a legvalószínűbb, hogy születése után nagyon rövid idővel kivizsgálják, és nagy valószínűséggel pár héten belül meg is műtik.
ugabesz a normaflore-t én sokkal jobb ötletnek tartom, mint az őszilevet...
nem csak hasmenésre jó, hanem minden bél-eredetű problémára. rendberakja a bélflórát, és ezáltal rendezi a székletet.
anitapo sokkal jobb a kúp, mint a kanalas orvosság! a kanalas megterheli a gyomrukat, lassabb és bizonytalanabb a felszívódás, és az esetek nagy részében nehéz is beadni a gyereknek.
A kúp egyszerű, gyors, hatékony, megbízható. ameddig csak teheted, inkább abban add neki a láz- és fájdalomcsillapítókat.
lányok ne féljetek ennyire a kúptól, meg a popsiban való lázméréstől. a kúp egyértelműen jobb nekik, és a lázmérés eredménye is biztosabb lesz popsiban. őket ez egyáltalán nem zavarja (vagy ha igen, az is csak a macerálás miatt).
a lázmérős kakicsalogatás sem abból áll ám, hogy az ember bedugja a lázmérőt, és már jön is a kaka, szóval nagyon ritka esettől eltekintve sem a kúp, sem a lázmérő nem csinál kakit...