Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gratulaciot az 1 kg-hoz.
Maci!
igaz tegnap mar üdvözöltelek, de elfelejtettem irni, hogy mennyire örülök, hogy még egy allatkaval gazdagodott a topik!
Timi!
Gratulalok a férjed vizsgajahoz. Tegyél az iroasztal alatt vmit a labad ala, én is felpolcoltam dobozokkal. Talan segit...
Kinga!
Aranyos a Kisbence, mar most teszi magat a csajoknak
Soraya!
Köszi a csaszarmorzsa receptet! Nalunk a csaladban vhogy nem volt szokas, igy nem tudtam senkit megkérdezni.
Bori!
Ne aggodj az idöjaras miatt, itt is gyönyörü, mostanaban nap közben a 20 fokot is eléri. Par nap mulva varhato egy kis lehülés és nedvesség, de marad a tavasz! Különben tényleg sokszor ebböl az iranybol megy az idöjaras Mo-ra, mar nagyon sokszor megfigyeltem! Szoval megbizhatobb vagyok, mint Szilard
Nagyon aranyos az eljegyzési képetek, mondjuk elég jolneveltek vagytok a képen, szerintem azért ez nem mindig igy van..
Lehet, hogy hülye vagyok, de hol van a SZERELEM SZIGETE?
Orsi!
Jo, hogy jössz a talira. Remélem odatalalsz
Aranyér
Nixi!
Szoritok a szigorlathoz! Miböl lesz?
Neked is köszi az infokat, én azt hiszem maradok a videos megoldasnal, de még megkérdem a férjem, hatha ö inkabb DVD-t akar.
Lino!
Jo, hogy rendben a cukrod! Az enyémet még nem tudom, tegnap csak megcsapoltak, azt mondtak, hogy ha nem értesitenek, akkor minden OK. En nem nagyon tudom ugy az adataimat, mint Ti, a kiskönyvembe nagyon kevés adatot vezetnek be, a lényeg a dokinal van.
Remélem, mar jobban van a kislanyod laba!
Zsuzsa!
Nem volt gond a kilokkal, az ottani mérés szerint +6 kg-nal jarok, az meg tényleg nem sok 27 hetesen.
Egyébként nem tudom, hogy itt mennyire bogarasak a kilokkal.
Különben mar engem sem érdekel annyira, mint a legelsö hullamnal, nem eszem sokat, mozgok eleget (séta, torna) a többi a testem dolga.
Tényleg jo alacson a vérnyomasod! Probaltad a valtofürdöt?
A férjednek van köze amugy Svajchoz? Itt annyi "Gehring" van, az elöbb is emileztem eggyel, és eszembe jutottal. Vagy ez nem az ö neve (ha jol emlékszem ez volt az internetoldal cime)?
Gyönyörü az idö, teljesen mas reggel is felkelni, ha besüt a szobaba a nap!
Tegnap doki utan is kihasznaltam a szép idöt, sétalgattam Zürichben, voltam a H&M-ben és ramragadt egy jo kismamaruci
Aztan meg randiztam a férjemmel a palyaudvaron és együtt vonatoztunk haza. Ezért is voltam mar olyan faradt este.
Mindenkinek szép napot!
Süncsi