Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne haragudjatok, csak beköszönök, nem reagalok mindenkire, nagyon faradt vagyok.

Szoval tul vagyok a dokin és a cukor-ivason és a vérvételen. A doki viccelödött velem, hogy azért kellett meginnom kétszer a fincsit, mert ez volt a büntetés, hogy lekéstem a vonatot!

Képzeljétek, Dömperke KEREKEN 1KG!!! Nem semmi igaz? Mar megint olyan boldog voltam, sajna most a férjem nem volt velem, de most nem is tartott olyan sokaig az UH. Majd a Praxisban. A méhszaj is renben van és a fejecskéje lent van, azt mondta a doki, hogy nagy az esély, hogy mar igy marad, nem fog megfordulniKép
Mondtam a dokimnak, hogy megyek 3D-s UH-ra, örült neki, mondta, hogy majd szamoljak be.

Mindenkinek köszi az infot a Praxisrol!

Bellana, latom javulgat Dani, ennek örülök!

Maci, üdv közöttünk!

Holnap igérem valaszolgatok mindenkinek, most csak bejelentkeztem, mert nem birtam ki, hogy ne közöljem veletek a jo hireket.

Jo éjt és sok puszi,
Süncsi
süncsi

Hi Ildiko!

Jo, hogy végre megjelentél! Te, a proféta beszélt belöled!Kép Komolyan, tegnap este emlegettem a férjemnek, hogy meg kellene szerezni a csaszarmorzsa receptjét!

Ha valaki közkincsé tenné, én is nagyon boldog lennék!

Foghuzashoz gratula! Mikor végzetek mar az épitkezéssel?

Köszi, puszi és tényleg huzok aludni
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Ma mindenkit megelőztem!Gyönyörű időnk van.
Jó reggelt,szép napot mindenkinek!Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Minden rendben van a cukrommal: az éhgyomri 3,8 volt, utána megittam azt a löttyöt és két óra múlva 3,5 lett. Viszont éjjel nem aludtunk, mert Nóra tegnap este elesett és kibicsaklott a bokája +megütötte a térdét is, és egész éjjel sírt ha valami hozzáért. Most már nincs bedagadva, de egyenlőre nem mer ráállni, így cipelteti magát mindenhova (de pl a labdába minden további nélkül belerúgott már). Remélem holnapra jobban lesz.

Bellana: remélem Dani már jobban van! Jobbulást neki! Grat a kisfiúhoz!

Mucska: örülök hogy jobb a kedved! Drukk a jövő heti cukorhoz!

Zsuzsa: remélem ti is meggyógyultatok már! Vérnyomásom nagyjából rendben, pulzusom kevésbé, de legalább nem vizesedem csak egy picit estére. Mindig ilyen alacsony a vérnyomásod?

Anikó: remélem Gergő is hamar meggyógyul, nem lehetett könnyű ez a kórházas! Neked is gratulálok a kisfiúhoz!

Süncsi: jól néz ki a kertetek! Mi volt a cukros mérésen? Grat Dömperke 1 kg-jához!

Kinga: hajrá hízás! Bár jó pár kilót én is elküldhetnék!

Nixi: üdv itt!

Kilók: állítólag most ezekben a hetekben hízunk nagyon, hát én kb 5 hete stagnálok. Szerencsére.

Szöszi: kár hogy nem tudsz jönni a talira, de remélem szervezünk még egyet és azon már Te is itt leszel!

Timi: főnököd Kép Férjednek grat a vizsgához!

Bori: jó kis túrát tettetek!

Ildikó: aztán ne takarítsd agyon magadat! Foghúzás: jó hogy túlvagy rajta!

Maci2: üdv itt!

Soraya: tök jó a pelenkázótok!!!

Mindenkinek szép napot!
Lino
lino

Sziasztok!

Tegnap rájöttem,hogy Kisbence valszeg ugyanolyan extrovertált személyiségű emberke lesz,mint én.tegnap komolyan,mintha bohóckodott volna.Két barátnőmmel "tanultunk" fél egyig(közben filmet néztünk,kaját csináltunk,vajon,miért nem tudok én még semmit?)és közben megkértek,hogy topban legyek,hátha mozog babóca.Hát mozgott.Mint a kisőrült úgy rugdalta a hasam,az egész hullámzott,ha simogattuk,odakúszott és kb másfél órát ilyen hiperaktívan produkálta magát.Még a film alatt is,csak akkor már be voltam takarva,hogy ne lássam a gázos jeleneteket(én így nézek horrort).Tök édes,ez a kislurkó!

Ildikó,grat a cukorhoz,foghúzáshoz,takarításhoz,egy hős vagy!

Süncsi,fantasztikus Dömperke 1 kg-ja!Ja,a cukor is.Brrr.

Linó,cukorKép, Nóra KépÉn az ilyen sebesülésekbe gyakran meg akartam halni...KépÉs a kilók jönnek,hősiesen eszem,bár néha jóformán le kell tunkolni a torkomon,hogy lemenjenKép

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Itt vagyok én is csak még nem olvastam vissza.

Hétvégén kidolgoztuk magunkat, kifestettük Noémi szobáját halvány sárgára és feltettük a tapéta csíkot ami nagyon feldobja az egészet.

Remélem mindenki jól van és örül a tavasznak.

Kellemes napot nektek. Kép

Chello
chello

Jó reggelt!

Többen kérdeztétek: igen, egyedul megyek most haza! Majd májusban megyunk 1 hétre egyutt. Ezért írtam hogy fura lesz a Praxisba magamban menni, mert Pesten barátnoket látogatni fogok és akkor gondoltam, hogy beugrom egy uh-ra Kép

Császármorzsa recept a netrol, de én is így csinálom.

30 dkg búzadara
3 tojás
4,5 dl tej
5-10 dkg mazsola
10 dkg zsír vagy margarin
10 dkg cukor

(porcukor, lekvárA cukor felét keverd bele a langyos tejbe, adj hozzá kicsi sót, majd áztasd bele a mazsolát és a búzadarát is. A tojások sárgáit keverd el a maradék cukorral, a fehérjékből pedig verj kemény habot. Amikor a dara megduzzadt (felszívta a tejet), keverd hozzá a tojássárgát és a habot is. Egy tágas serpenyőben hevítsd fel a zsiradékot, öntsd bele a masszát, s (egy lapáttal) folyamatosan kevergesd, míg szét nem esik kisebb darabokra, morzsákra.

Ildiko, hívlak majd, persze!

Lino, grat a cukros eredményhez! Szegény Nóra Kép

Most folytatom a melót, nem igaz mi van itt ma! Kép

Kriszta
soraya

Zsuzsa!
Nagyon jó ötlet ez a találka, csak egy bajom van, hogy az nap van a névnapom és ilyenkor nálunk családi felfordulás van. Amennyiben a vendégsereget későbbre tudom tenni, akkor megpróbálok csatlakozni hozzátok. Sajnálnám, ha kimaradnék a buliból. lehet, hogy csak az utolsó nap szólok, hogy tudok-e menni, nem baj?
jó lenne, ha máskor is szerveznétek ilyen "összeröfit".

Maci2
maci2

Sziasztok!

Nixi: kik is a lányos mamák? Timi, Zsuzsi, Mucska, Bori, és talán szöszi? Ha tévedtem bocsi, emlékezetből ment!
A foglalás miatt kell, de ha csak beesel, majd azt is megoldjuk valahogy!
Jó tanulást!
Ez a pár kiló, amit híztál, az nem marad rajtad, mert a baba miatt van! Nem csak a baba súlya a hízás tárgya! A magzatvíz ( ami a végén már kb. 3 liter!), a méhed növekedése, a lepény, a vér,... Így aggodalomra semmi ok! Reméljük, mire a baba megszületik, a védőnéni is összekapja magát!
Terhességi csíkok ellen a Milupát én, nekem a lányomnál bevált! De ez alkati kérdés is. Kinga valami Avon terméket asszem, és van, aki mást!
Én szedtem a lányommal is az Elevitet, és csak 3 kiló lett! Most 2 naponta szedem, de szerintem sem ezen múlik! Valami vitamin meg nem árt!
A regisztrálás itt történik: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=20 Itt a babáról is van info.

Ildikó: és miért kellett kihúzni? Örülök, hogy túl vagy rajta.
A fürdő meg a szíszcsík nélkül is szép lesz! Nem felügyeltél rájuk?

Süncsi: soka nagyobb bűntetést! Ezek szerint a kilók nem okoztak gondot!
És gratula az 1 kilós babához! Ezek szerint a ti fiatok szép nagy baba lesz!

Lino: jobbulást Nórának!
Aha, ilyen alacsony. Bár ma reggel nem mértem még, de az ágyban fekve is alacsonynak éreztem.

Kinga: szerintem semmi baja KisBencének! Az én Pocaklakóm is nagyon eleven minden este!

Chello: nagyon ügyesek vagytok, de most már pihizz is, ha teheted!

Soraya: májusban, ha majd jössz, és lesz egy kis időnk, összehozunk egy kistalit! Mit szólsz?

Maci2: akkor előre is istenke éltessen. Remélem lesz még tali! És ha beugrassz akár csak pár percre, akkor is szívesen látunk!

Na, most eldugulok! Szép napot mindenkinek. Ma nagyon szép idő ígérkezik!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Én is csak beköszönök. Olyan gyönyörű az idő, hogy kedvetkaptam egy nagy sétához.

Maci2 köszöntelek közöttünk!

Chello régen olvastam felőled, jól vagytok?

Vali
C.Vali

Hello Mindenkinek!

Volt itt egy kollégám a másik telephelyünkről, és meggyógyította a gépemet, mert nem volt netem. Így most már tudok írkálni szorgalmasan. Tegnap megcsináltam a munkám nagy részét, persze lenne még elég sok...de ma pihizek kicsit.

Zsuzsa!

Én tudod, miért fizetek a dokinak. Egy kevéske mosolyért, meg hálából azért, hogy nem kell három órát várnom rá.Kép
Az otthoni nettel kapcsolatban Ricsimet kell majd kicsit csipkedni. Ő van a döntőképes emberkék közelében. Technikailag szerintem megoldható, mert a madzag ott van a szomszéd házban, csak át kell húzni...most kicsit sok munkája van,mert pénteken áfa, és ő még a dunakeszi telephelyünk cucccát le sem könyvelte a tanulás miatt...szóval most nem bántom ezzel.Kép

Orsi!

Mikor Gézával beszéltem, akkor ő mondta, hogy képet is tud Neked küldeni.Kép Majd elkérem tőle, és elküldöm. Ricsinek nincs abból az időből nagyon képe, csak viszonylag frisset tudok mutatni. Megnézheted, hogy mi lett belőle. Egyébként nem csodálkozom, hogy nem emléxel rá, mert szerintem ő csak akkor szólalt meg az iskolában, ha kérdezték. Lehet, hogy még akkor sem.Kép
Egy amatőr kép rólunk (ha sikerül berakni)Kép

Anikó!

Igyexem én is felrakott lábakkal ülni, mert elég sokat fáj mostanában. Körömvirág kérm jó rá? Asszem az nekem is van otthon...

Elevit és társai!

Én kérdeztem a dokimat még a terhesség elején, hogy mi újság ezekkel. Ő mondta, hogy folsavat fölösleges szedni, azt a teherbeesés előtt kellett/lehetett volna. Elevitet meg szedhetek, ha akarok.Kép Első három hónapban szedtem is hébe-hóba, de olyan nagy volt az a tabletta, hogy mindig hányni akartam tőle, ezért abbahagytam.KépKép

Korkülönbség!

Közöttünk hat év van a férjemmel. Én el sem bírnék képzelni magam mellett egy 24 éveset!Kép Épp valamelyik nap gondolkoztam ezen, és úgy gondolom, hogy a lányom is így lesz vele. Ezért már ki is néztem neki egy vőlegényt, méghozzá Anita Daniját!KépKép Bár Ricsi azt mondta, hogy ha megszületik a kislányunk, akkor összegyűjti a kigyúrt, kopasz haverjait, és elkergeti a körülötte ólálkodó fiúkat.Kép

Süncsi!

Gratula Dömperke egy kilójához!Kép

Na, most ennyi, bocsi a többiektől, akiknek még nem írtam, de kezdek széthullani agyilag!

Timi és Lilla (21+0)

Ja, a képet nem sikerült berakni!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Lányok!

Azt írtátok, hogy van egy gyüjtő táblázat az összes pocakosról. Hol találom? Szeretném megnézni, hogy ki hol tart.

Maci2
maci2

a március 3-i archívban van egy tábla, asszem két héttel ezelőtti, nézd meg azt!Kép

timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Maci2:
ez volt az utolsó táblázat a múlt hétről!
<a href="http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/71063.jpg" target=_top> katt ide</a>

Zsuzsa
zerko

Panó!

Ha erre jársz, akkor a babám nevét átírnád csupa piros betűvel, és Lilla Bianka!?

Köszi!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a gratulaciot az 1 kg-hoz.

Maci!
igaz tegnap mar üdvözöltelek, de elfelejtettem irni, hogy mennyire örülök, hogy még egy allatkaval gazdagodott a topik!Kép

Timi!
Gratulalok a férjed vizsgajahoz. Tegyél az iroasztal alatt vmit a labad ala, én is felpolcoltam dobozokkal. Talan segit...

Kinga!
Aranyos a Kisbence, mar most teszi magat a csajoknakKép

Soraya!
Köszi a csaszarmorzsa receptet! Nalunk a csaladban vhogy nem volt szokas, igy nem tudtam senkit megkérdezni.

Bori!
Ne aggodj az idöjaras miatt, itt is gyönyörü, mostanaban nap közben a 20 fokot is eléri. Par nap mulva varhato egy kis lehülés és nedvesség, de marad a tavasz! Különben tényleg sokszor ebböl az iranybol megy az idöjaras Mo-ra, mar nagyon sokszor megfigyeltem! Szoval megbizhatobb vagyok, mint SzilardKép
Nagyon aranyos az eljegyzési képetek, mondjuk elég jolneveltek vagytok a képen, szerintem azért ez nem mindig igy van..Kép
Lehet, hogy hülye vagyok, de hol van a SZERELEM SZIGETE?

Orsi!
Jo, hogy jössz a talira. Remélem odatalalszKép
AranyérKép

Nixi!
Szoritok a szigorlathoz! Miböl lesz?
Neked is köszi az infokat, én azt hiszem maradok a videos megoldasnal, de még megkérdem a férjem, hatha ö inkabb DVD-t akar.

Lino!
Jo, hogy rendben a cukrod! Az enyémet még nem tudom, tegnap csak megcsapoltak, azt mondtak, hogy ha nem értesitenek, akkor minden OK. En nem nagyon tudom ugy az adataimat, mint Ti, a kiskönyvembe nagyon kevés adatot vezetnek be, a lényeg a dokinal van.
Remélem, mar jobban van a kislanyod laba!

Zsuzsa!
Nem volt gond a kilokkal, az ottani mérés szerint +6 kg-nal jarok, az meg tényleg nem sok 27 hetesen.
Egyébként nem tudom, hogy itt mennyire bogarasak a kilokkal.
Különben mar engem sem érdekel annyira, mint a legelsö hullamnal, nem eszem sokat, mozgok eleget (séta, torna) a többi a testem dolga.
Tényleg jo alacson a vérnyomasod! Probaltad a valtofürdöt?
A férjednek van köze amugy Svajchoz? Itt annyi "Gehring" van, az elöbb is emileztem eggyel, és eszembe jutottal. Vagy ez nem az ö neve (ha jol emlékszem ez volt az internetoldal cime)?

Gyönyörü az idö, teljesen mas reggel is felkelni, ha besüt a szobaba a nap!Kép
Tegnap doki utan is kihasznaltam a szép idöt, sétalgattam Zürichben, voltam a H&M-ben és ramragadt egy jo kismamaruciKép Aztan meg randiztam a férjemmel a palyaudvaron és együtt vonatoztunk haza. Ezért is voltam mar olyan faradt este.

Mindenkinek szép napot!
Süncsi
süncsi

Pano!Kép
Kellene a tablazat..ugy latom surusudunk...Kép

Maci2!Kép
Zsuzsa(semmi gond,nehogy felreertsd,mar en sem tudom tabla nelkul ki mit var es mikorra...) infojaval ellentetben fius anyuka vagyok,ha igaz...Viszont julius elso ket heteben fogok szulni valamikor.Legkesobb 18.-an.

Hogy Ti mennyit irtok napkozben...rendes haziolvasmany var majd otthon este.
szoszi 22+3
szoszi

Süncsi:
de ez a vezetékneve. MO-on alig van ilyen vezetéknév! Azt tudom, hogy Svájcban sok van, mert amikor nászúton voltunk, ott is mondták nekünk! Kép De hogy van-e közük egymáshoz??? Az ő famíliája régen itt van már!

Zsuzsa
zerko

szoszi: ne haragudj, tévedtem. Amikor leírtam, éppen nem tudtam volna visszakeresni. Bocsánat!

Zsuzsa
zerko

Jaj,Zsuzsa,nem kell bocsanatot kerni,hat ki tud megjegyezni ennyi lurkot....Meg aztan, ki tudja...lehet,hogy Te tudat alatt sejtesz valamit es nekunk nagy lesz a meglepi juliusban...Kép
szoszi
szoszi

szoszi Kép vagy még előtte! Lesz addig még UH! Amúgy jó a memóriám. Benned nem voltam biztos, bevallom... Kép

Zsuzsa
zerko

Adtam Lillámnak egy kis nasit, mert ma még nem volt valami aktív. Nagyon örült, rögtön belém rúgott!Kép

Legszívesebben kiköltöznék a szabadba. Annyira jó idő van odakint, de sajna egyedül vagyok. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy jó lesz hazamenni. Már márciusra nem vettem buszbérletet, és most már igazán kellemes sétálni. Reggel is, mikor jövök, és délután is hazafelé. Így elmondhatom, hogy egy órát sétálok naponta, mert fél óra az út a városig.Kép

Süncsi!

Köszi a férjem nevében is! Tegnap este olyan nyugalom ült a lakásra.Kép Semmi hiszti, és szenvedés, hogy neki tanulni kell, és nem tud semmit...Kép

Kicsit szét vannak most zuhanva a gondolataim, megpróbálom összeszedni őket, aztán még jövök. Addig is írjatok, mert Ti vagytok a tárasaságom, nagy a pangás ma itt!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Tényleg csak 5 percem van a következő növendékig, úgyhogy csak átfutottam itt a dolgokat. Bocs, de nem jegyeztem meg a neveket, de biztos mindenki tudja, akinek ez szól:
Köszi lányok, hogy örültök nekem a talin, viszem az értékes hátsó felemet isKép
Bori: jó lenne, ha megoldanád, mit nem adnék érteKép De már sokkal jobban vagyok szerncsére!

Megvan az AFP-m, de megint nyomozót játszottam, ugynis hiába 2 hete, a védőnőmhöz még nem érkezett megKép Elkértem a Söpf Mérei kórház számát, felhívtam őket és persze már megvan, be is diktálta nekem. Mikor kérdeztem, hogy mikor küldik azt mondta már kiküldték, de másik rendelőintézetbe, mert a 8.kerületben kettő is van és persze, hogy a másikba küldtékKép De holnap bemehetek és ideadják, úgyhogy már a dokimmal is beszéltem és hozzá is megyek holnap délutánKép Aztán jövő szerdán 3D-s UH, úgyhogy remélem nemsokára én is tudom, hogy Blanka, vagy Gergő lapul-e a pocimban, ugynis még mindig nem nagyon érzek semmit, igaz néha gyanús dolgok vannak, de félek, hogy csak én képzelem odaKép

Huh, ezt most jó gyorsan begépeltemKép

Bocs a hibákért, de már nincs időm javítani!

Puszika mindenkinek, ma még próbálok jönniKép

És imádom ezt a jó időt, kb 10 cm-el a föld felett vagyokKépKépKép

Sziasztok

Orsi
18+5

avocado

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, most sincs időm, de gyorsan rakok fel egy táblázatot. Néhány dolgot javítottam, de nem olvastam még el az utóbbi 1-2 napot, csak amin megakadt a szemem, azt beírtam.
Úgy látom van két új kismama is, titeket is beírlak, ha akarjátok.

Kép

Panó
panó

Panó: köszi a táblát! Akkor túl vagytok a kiruccanáson? Hogy vagy? Írj magatokról is, ha lesz egy szusszanásnyi időd!

Zsuzsa
zerko

Hurrá, Lillám már kislányként van benne!!!Kép

Köszi Panó!

És, ha összeolvasom az előttem lévő Szöszi babájának nevével, akkor megkapom a babám teljes nevét!Kép
Hogy mikre nincs nekem időm....KépKép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi Kép

Én csak azt néztem, van-e szabály, hogy nekem milyen nemű a pocaklakóm. Nos, pont ott romlik el! Ki tudja így! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Igen, utána jártam a dolognak! VAlóban így van.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Panó!
Szeretném, ha felvennél a táblázatba.
Maci2, 29 év, 17 hetes a pocaklakó.
Neve: Kristóf vagy Bence ill. Fanni (tesó nincs)
MÁV kórház

Köszönöm: Maci2
maci2

TApasztalt és nem tapasztalt Anyukák!

Szerintetek 21. hetes korban a baba boxol is, vagy csak rúgdos?

Timi és a hancúrozó LillaKép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: boxolhat! Kép

Zsuzsa
zerko

Kép

most úgy érzem átköltözött a lányom.Kép Eddig jobb oldalon volt, és lent rugdosott, de hatalmasokat, most középen a köldököm alatt kicsit finomabban érzem...
komolyan,már kínomban mindent meg tudok figyelni...Kép

t

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Még mindig nem olvastam vissza, de

Maci2!
Ezt a 17 hetet egy kicsit pontosítsuk! Vagy azt írd meg, hogy mikor volt az utolsó mensid, vagy azt, hogy mikorra vagy kiírva pontosan!

Zsuzsa!
Köszi az emileket! Igen, szerencsésen hazaértünk, úgyhogy most itt állok egy rakás szennyessel, néhány táskából még ki kéne pakolnom és a kert is úgy néz ki, mint egy disznóól, mert a kutya mindent szétrág és széthord. Majd este jövök olvasni tovább.

Panó
panó

Sziasztok!

Mindjárt írom a Zh-t és légyszi drukkoljatok,mert még egy ilyen lusta disznó nincsen,inkább kifeküdtünk napozni a barátnőimmel,most is itt billegek a piros bikinimben,tanulás helyett!6-kor írok!

Panó,légyszi javítsd át a fiam nevét Bence Bendegúzra!Vagy ha ez nem fér be,akkor Bencére!

Timi,szerintem boxolhat.Kisbence is teper ezerrel,már olyan,mintha nem nagyon aludna sosem...

Puszi,Kinga
nyinike

Panó!
Bocsi! Aug.23-ra vagyok kiírva.
Maci2
maci2

Zsuzsa, én is lányos anyuka vagyok !!!

Vali, köszi az érdeklődést jól vagyunk. Poci növöget és már Apa is érezte a kis Noémit. Készül a szobája és ez nagyon feldob. És Ti?

Süncsi én is szeretnék gratulálni a kis 1 kilós manóhoz! Kép

Kinga, remélem jól sikerült a Zh.

Panó, köszi a táblázatot. Ha lesz időd kihúznád a Timit légyszi, most már biztos, hogy Noémi lesz persze ha nem ér minket meglepetés a következő uh alkalmával.

Mucska, mail megy! Kép

A többieknek is pusza,
Chello
chello

Sziasztok!

Panó
Szuper a táblázatKép

Timi
Nem jött át a képKép Próbáld már meg újra, olyan kíváncsi vagyokKép

Kinga
Gondolok rád, remélem jó lesz a ZH-d! De azért rendesen irígykedek, hogy napoztatok, én meg bentről ácsingózok a napocska utánKép De még így is szuper ez az idő!!!Kép

Na, megjött a kis fuvolásom, mennem kell, már csak holnap jövök.

Sziasztok

Orsi
18+5

avocado

Sziasztok!
Helló!
Valamikor régen egyikőtök írta,hogy valahol a neten /talán kínai horoszkópban-bocs,ha hülyeséget írtam/meg lehet jósolni,hogy milyen nemű lesz a gyermek.Kíváncsi lennék,hogy ott mi jön ki,ezért ha tudjátok,kérlek írjátok meg,hogy hol találom!

Köszike:
Anikó
vakili

Sziasztok!

Orsi!
Sajnos nekem nem jo az a hetvege amikorra te bejelentkeztel intimtornara. Elutazunk.
Azert megtenned, hogy megirod a telszamot?
koszi
Kakukk
kakukkfu

Anikó!

Én megtaláltam valahol, mert én is megnézetm, csak azt nem tudom, hogy hol. Nekem bejött.
Próbálom visszakeresni és megküldeni a címet!
Puszi: Mucska Andi

Andi
Kép
mucska

Anikó!

Itt a link:
http://www.bebilap.hu/terhesseg/knaptar.htm
Puszi!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Kedves Mucska!
Köszike!
Ezek szerint nekem tuti lányom lesz.Érdekes,hogy én is nagyon azt éreztem,az UH szerint viszont
"töke van a menyasszonynak".Kép

Puszi:Anikó
vakili

Mucska, nekem is bejött a lány ! Kép

Pusza,
Chello
chello

Sziasztok!

Pano: nem irigyellek! De a mosást bízd a gépre! A kert meg megvár (gondolom).

Kinga: szurkolok, de nem bizti, hogy ez magában elég! Kép

Chello: bocsi, most már tudom. Fejből nem ment még! Kép De ugye nincs harag?

Anikó, Mucska: aszerint nekem is lányom lesz asszem! Ma egy ismerős is azt jósolt! De az UH még hallgat! 2 hét!

Anikó: hogy van a fiad?

Mucska: nagy a csend! Hogy vagy?

Mindenkinek szép estét.
Én nagyon fáradt vagyok, mert ma egész nap talpon voltam, és kiakasztott pár pali. Most is egyedül vagyok a lányommal, és a hasammal. Apjuk focizik! Kép
Nem vacsiztam, és a forgóm is fáj!
Képzeljétek, ma azt mondták többen is, nem is nagy a hasam! Ehhez mit szóltok?

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Nekem viszont nem jött be a lány.Csak hogy kötözködjem.Pedig nagyon azt írta...Kép
Zh megvolt,végigröhögtük,meglesz még a böjtje.
Most megyek Anyucimhoz,meg holnap a Bencém után.A nagy után,a kicsi egyelőre hű az anyucijához,bár délután majdnem kilyuggatta a hasamat.Komolyan,még fájt is kicsit.

Csoki,Kinga
nyinike

Sziasztok!

Csak most éreztem erőt ahhoz, hogy betartsam az ígéretemet a Tesó képével kapcsolatban.
Egész éjjel hánytam, nappal lábra se bírtam állni... Most is kész vagyok. Elkaptam a Danitól a kórságot. Ő most 38.5C-al kínlódik, de nem hány. Apjuk is kezd rosszul lenni. Anyósom pont jött ma, úgyhogy kivételesen nagyon örültem neki.
Szóval nem olvastalak benneteket, remélem azért jól vagytok.
Éa akkor a lényeg:

Kép

És a nagy sikerű mosolygó Tesó:

Kép

Drukkoljatok értünk. Puszi:
Bellana
bellana

Zsuzsa!

Jól vagyok, csak egész napot a nyaralóban töltjük. 21 C volt ma a kertben. Én meg erre kidugtam a pocakomat és megmutattam a napocskának.
Tele vagyok életkedvvel, a jó idő visszahozta.

Chello! Kép

Örülök, hogy bejött. Több ismerősömet is visszaellenőriztük és bejöttek.

Anikó! Kép

Akkor bizti, ha már pelenkázod!Kép
HA meg nem akkor ti vagytok a kivételek akik erősítik a szabályt Kingával! Olyannak is kell lenni! Kép

Mindenkinek nagy puszika
MUcska Andi

Andi
Kép
mucska

Bellana: jobbulást nektek! Hátha holnapra te sem hánysz! Nem ezt a mószsert kell választani a fogyásra! Te remélem nem leszel lázas!
Néha az ilyen anyós is jól jön azért...
A képek nagyon helyesek! És a kislegény is! Kép

Mucska: igen, ez nem 100 %! Érdekes, hogy az öregedő asszonyoknak inkább lánya lesz? Kép Vajon miért? Az öregedő KANdúrok miatt? Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Annyit írtok egy nap alatt, hogy alig bírom követni! Nóra lába egész jól gyógyul, ha nem figyel oda már teljesen jól megy, különben cipelteti magát. Olyan jó, hogy már reggel besüt a nap az ablakon!!! Lassan meg azon fogunk nyavalyogni, hogy miért van 40 fok Kép

Panó: kijavítanál 28 évesre?

Süncsi: remélem neked is jó lesz a cukor eredményed! Szerintem kilóilag teljesen jól állsz!

Zsuzsa: egész eddig nekem is mindig tök alacsony volt a vérnyomásom 90/60 volt a max.

Kinga: én szintén bele akartam halni minden ilyen sérülésbe Kép. Nóra úgy látszik rám hasonlít: állandóan történik vele valami. Remélem jól sikerült a ZH-d!

Bellana: nagyon jó a mosolygós kép! Jobbulást nektek!

Kínai horoszkóp: a két lányomnál bejött, most fiút jósol, az Uh meg hol ezt, hol azt, majd meglátjuk!

Mindenkinek szép napot!
Lino
lino

Jó reggelt! Látom ma kiürült a Topik! Kép

Lino: akkor Istenke Éltessen! Kép

KépKépKépKép

Akkor van remény rá, hogy a te vérnyomid is rendeződik. Én a terhesség előtt néha ittam kólát, meg bűnöztem, így akkor nekem 110/70 körül (felett) volt. Most alacsonyabb. Ezt kell szeretni!
Akkor te erősíted a kínai horoszkópot!? Kép

Szép napot mindenkinek!

Zsuzsa

UI: Szilárdunk jövő szerdára megint havat mond nyugatra! Kép
zerko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?