Új privát üzeneted érkezett!

Eni
Annyira gyönyörűek vagytok!!! Látszik, hogy tényleg egyátalán nem viselt meg a szülés!! Minden jót Nektek, sok boldogságot a pici Jankának és persze az egész családnak!!!

JUDIT??????????????????

Gabi
Én is ledöbbentem... :shock: És sajnálom nagyon!!! Bár nen ismerlek, de ahogy írtad, hogy sokmindenen átmentél, gondolom erős, talpraesett csaj vagy! Kívánom, hogy mielöbb rendeződjön a sorsotok!

Köszönjük a sok dícséretet!
Bocsánat, hogy nem írok mindenkinek, de megyünk az egészséges rendelésre dokinénihez.

puszi Nektek!!

Kép
Kép
kiscsillag

Steffi!
jaj! nagyon aranyos vagy, de ha egyszer igazolásért kell mennünk :twisted: akkor már - ha nem felejtem el - feliratok Normoly-t is. Köszi, köszi. :D :D :D nagyon aranyos vagy!!!

Bori!
lehet egyszer elkísérlek majd ha jól leszünk. :wink:

Kriszta!
gratula a kúszáshoz! :D gondolom már felkötötted! :lol: Jobbulást a lurkóknak!!! milliónyi gyógypuszi nekik! :oops: :oops:

Szofi a kúp után annyira hisztizett, hogy kényetelen voltam rögtön adni pici vize. 2 kapott és nem tudom, hogy most mind, vagy csak egy része jött-e ki. :oops: Most viszont ájultan alszik (ahogy Zsófi is). Na megyek vissza főzni + hívom a gyerekorvost. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bori,
ennyire azért nem alszik jól :D De valamelyik este negyed 11-kor tudtam letenni, viszont onnan reggel háromnegyed hatig aludt!!!
Sajna kicsit bonyolultabb lett az életem az új törvények miatt, nem nagyon tudok jönni... Ma épp sz...ok az egészre, így netezek meg Annázok csak. Ja, meg délután beloholok a munkahelyemre, okmányirodába, ilyesmi... :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy!
Milyen új törvények? :shock:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jaj, nem akartam ijesztgetni... :oops: Könyvelek 2 havernak +saját céget, aztán ott vannak bonyolultabb dolgok... Új adóbevallás nyomtatvány, adatszolgáltatások, elektronikus mérlegküldés, stb...
Szóval nekem lett bonyolultabb... főleg Anna mellett...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Halihó!

Hűűű csajok micsoda történések!!!!!!

Daninak hétvégére tüdőgyuszija lett, de erre számítottunk, mert az esetek 90%-ban most az lesz mnindenkinek :(
Orsi még hörög, de már jobban...

Gabi!
Hát nem semmi ami történik nálatok, csak azt nem értem, hogy akkor miért ment bele második babukába?????? Na mindegy mostmár...ez a kapuzárási pánik???? Gondolom...de akkor viszont 4-5 év múlva meg vissza akarja könyörögni magát amikor rájön, hogy mennyivel jobb lenne ha lenne mellette valaki...
Én szüleim is elváltak és hát pont annyi idős voltam mint Enci!!!! Nagyon ügyesnek kell lennetek, hogy átvészelje...és pont azért jobb is tényleg ha nem mérgesedik el a viszonyotok!!!!!!!
És anyukád merre lakik???? Messze kell költöznötök?????
Na majd lesz nagy csodálkozás ha nem lesz minden mindig kitakarítva, kimosva, kivasalva, megfőzve, bevásárolva, stb...

Veronikusz!

Hát már mi is belelendűltünk a hányásba Orsival az influenza elején, de van egy titkos fegyverünk a NYALÓKA!!!!!! A madarászba ajánlották, hogy ilyenkor adjuk sok szar cukros dologt amit szívesen megeszik, megiszik...szóval kóla, icetea, nyalóka...
Mondjuk Orsi nem szereti a szénsavasat...

Eni! NAgyon szépek vagytok, tényleg csodás volt az élmény még olvasni is... :D

Dorka!
És mégis miért nem vetted meg azt a kisautót????? :D
És amikor Lettinek meg kell venni a 480. barbie babát :D :D :D

Bori!
Te ennek a Lujzinak már hány bugyija van?????? Már mintha írtad volna régebben, hogy vettél párat :D

Orsi tegnap reggel elkezdett a földön fetrengeni és közölte, hogy ő most bizony szűlni fog!!!!!! Aztán megszülte a babáját (aki a szobájában volt) és Zsoltinak hívja...azóta össze vannak nőve, cipeli mindenhova és az egész család Zsoltika napirendjéhez igazodik...ha alszik akkor csöndben vagyunk, ha fürdik akkor férjemnek hozni kell a türcsit és meg kell törölnie, stb... :shock:
Aztán este közölte az apjával, hogy szeretne hozzámenni egy herceghez aki szép és nagy!!!!!!!! :roll:
Nem tudom, hogy mi van Vele :oops: :lol:

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz, a kóla tényleg jó hányingerre. gondolom, h nem akarnál adni egy 2évesnek de ha ettől jobb lesz (a családunkban bejött idáig. )

Kriszta
, Petya is milyne ügyi, h kúszik. és gyógyulgassatok!

Andi, balu+trabant. :lol:

Zsófi, Levi is milyen találékony, h a felfedezésről van szó. :lol: A kábelek nálunk is nagy sztár, úgy kell kivenni a kezéből.
snooopy

Kati, tüdőgyulladás?? ez nem hangzik jól? :cry:
Annak örülök, h Orsi jobban van.
a szülés meg nagyon aranyos. :lol:
snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:03-kor.
Vendég

sziasztok....

Gabi++++ nem tudok mit mondani, de hajra, egyutterzek veled, nem tudom, en mit csinalnek, derult egbol villamcsapas!

Andi, anyukadnak is!

Eni, Janka nagyon edi, es nagyon ugyes is!

Tigrincs, Tenci, az a ket kis babo...:D

Veronikusz, szegeny Szofi! mi a daedelonetta kupot adtuk, mikor Zsofi hanyt, csak egyet, jot tett neki. a dokino mondta, h ezek altalaban egy nap alatt elmulnak, es igy is lett, kitartas!

Bori, mehetunk turizni, de ez a hetem mar eleg foglalt, majd a jovo heten...most nem jarunk jogazni, mert Zsofi mar nem marad meg egy helyben, es azt sem nagyon hagyja mar, h masszirozzuk...most tucsok-zenere jarunk, de azt meg en unom kicsit, meg van hatra 7 alkalom...:)
koszi, a munkaim uvegbol vannak, meg a foiskola alatt csinaltam oket, ma mar nem nagyon jutok uveg kozelebe, majd egyszer, ha sok penzem lesz, lesz sajat muhely...

ma megyunk babazsurba, az egyik baratnom kislanya 3 eves, nem tudom, mit vigyunk ajandekba, mit szeretnek a 3 eves kiscsajok?

Adobevallas, a parom is folyton szenved vele, evas es maganak csinalja, hat mire atragja magat azon a sok papiron folyton...

Cukipofa, Orsi...:D vicces lehet...

mi is szenvedtunk ejszaka, allandoan ebredt es sirt, en meg adagolom neki az osanitot, ti hogy csinaljatok? en mire felalomban kimerem neki a golyocskakat a kiskanalba, a fele szetgurul, masik felet kikopi...de legalabb hasznal kicsit...az a baj, h mostanaban harap is nagyon, szegeny cicim....

Aproozsofi, ilyen nekunk is van neha, h ebred hajnalban, olyankor masfel oraig szorakoztatni kell, aztan ujra elalszik, sztem emesztesi gond...

banana

Banana!
én nem oldottam fel neki, nyelve alá tettem és elszopogatta. arra én is kiváncsi vagyok, hogy mit lehet egy 3éves kislánynak vinni, mi is megyünk hóvégén zsúrba, én rucit viszek, de az anyuka azt mondta, hogy a kiscsaj úgyis mindig szoknyát kér. Pörgöset. Na, hogy olyat honnan szerválok? :shock:

Kati!
Szegény dani! :( Orsi nem semmi! Nem látott valamit vagy valaki mesélt neki valamit? De lehet, hogy szerepjátékozik és azt utánozza mikor Dani megszületett vagy vmi ilyesmire gondolok, de én csak találgatok...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

en sem oldottam fel, de kanallal teszem a szajaba, mert nem nyitja ki mindig pont akkor, mikor celzok...

banana

Banana, Steffi!
Póni, póni, póni... :lol: Szoknya: H&M :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok,

Mindenkinek köszi, de érdem a kicsilányé. Holnap megyünk 11.30ra a Klinikára, irtó kíváncsi vagyok. Nem remélek semmit, mert pöröghetnék ezen, felesleges. Úgyis tennünk kell, amit tennünk kell. De a nő jól működik. Most ment el dokinéni, mértük Jankut, már 130 grammal több, mint amennyi a hazaadási súlya, na, teszünk is érte. Benci után hihetetlen, mert eszik-alszik, sírni akkor szokott, ha bénázok a pelenkázással (ej, miért nem emeli a lábát, ha azt mondom?! :lol: ). Most is alszanak, mindketten.

Benedek most még úgy éli meg, mintha kiscicát hoztunk volna haza. Szereti. Egy szóval. Ha tüsszent, visz neki zsepit, bár ha visít Janku, akkor takarót dob a fejére. Éjjel együtt voltak, és egyik sem kelti a másikat, remélem, így is marad.

Én jól, el sem tudom képzelni, honnan ez a tartás bennem...

Képek édesek. Andi, megyek hozzátok aludni, fel sem fog nekem tűnni, ua az ágyneműhuzatunk... :D

Tenci, Tigrincs, gyermekek cukkancsok és hatalmasok! :roll:

Férj ki van készülve. SportKlubot kell nézni, pedig én bepróbálkoztam Robert Redforddal...

Csók nektek, mellékelem a vonalzós képet. Kép
vbea

Eni
gyere :lol: éljen az ikea :lol: :lol: :lol:
jó a képkeret, honnan vadásztad????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok lányok.

olvasóban voltam mindennap..szóval követtem az eseményeket,tudok mindent :lol:

ENI!
már elmodtam egy párszor,hogy love..jankaszáva az élet császárnője:-)
írtam neked sms-t,de lehet,hogy megváltozott a 2 évvel ezelőtti telefonszámod?

ANDI!

Sok erőt kívánok neked,remélem valami csoda történik!!!
A sedatif pC sztem nagyon jó az idegek megnyugtatására.
Tényleg a lakássakl mi van? visszakaptátok a foglalót?

GABI SZTORI!

Tudom sokan azt írtátok,hogy beszélje meg GABI a férjével,én egy kicsit másképp látom..de ez csak az én véleményem..

szóval én azt gondolom,hogy az ember felelős lény,felel gondolataiért,tetteiért.
Ha ő úgy gondolja,hogy ennyi év és történés után el kell mennie,mert szabadságra vágyik,akkor menjen.annak minden következményével együtt.
Itt ugyanis nem arról van szó,hogy a férjnek nem tetszik valami a felesége viselkedésében,hanem egyáltalán maga a házasság,mint kötelék nem kell.Szabadság kell,mert úgy érzi valamit nem tett még meg,amit meg akar és ebben a család akadályozza.
Én nem gondolom,hogy beszélni kéne vele..nincs miről,valszeg régóta érlelődik a gondolat és azt is megkockáztatom,hogy ebben a döntésében most valaki segíti,ha értitek mire gondolok.
lehet,hogy most nagy felháborodást váltok ki,de ezt én így gondolom.
fenébe a rábeszéléssel,a beszéljük meg dologgal.mit kéne megbeszélni?hogy nézd itt a gyerek,meg lehútunk együtt x évet jóban rosszban..ezt ő is tudja,ennek ismeretében döntött így.
ha pusztán kis változtatást akarna házasságukban,akkor nem a válást jelentené ki,hanem óvatosabb lenne..

HENI!

Ugye ebben a hónapban mész?

majd még jövök

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Benedeknek odaadtam az ezerarcú természet című csehszlovák könyvemet. Hát, "ez mi? ez mi? ez mi? Azt hittem leköti, ez tény,de közben biológia órát kell tartanom!
Még a monitort is jól kikapcsolta! :)

Na, először is, Eni, ahogy olvastam, komolyan majdnem elsírtam magam, hogy én nem élhetek át ilyet soha! Úgy írtad le a szülést, mintha nem egy nagy tekegolyót préseltél volna ki magadból! :D Már bocsi, de muszáj vagyok oldani a bennem lévő feszültséget!
Holnapra meg drukkolok!

Veronikusz!
Már jobban Szofi? Többi lány?

És hát Gabi! Alapvetően én is az a típus vagyok, aki a végletekig a párja nyakára jár, hogy beszéljük meg, meg ezt meg azt hogyan értetted, stb....
De ebben az esetben, én is azt mondom (amit aztán én nem tudnék betartani, mert kapaszkodnék), hogy ha ezt ő már kimondta, még ha le is tudnám róla beszélni, onnantól kezdve vajon mikor jönne el a következő pillanat? Állandó rettegés és bizonytalanság és bizalmatlanság lenne az életünk, és ez ugyanúgy kihatna a gyerekre, mint a válás. Szörnyű ez az egész, úgy ahogyan van, és el sem tudom képzelni, milyen lenne. Ezért aztán talán hülyeség is, amit írok.
egyik nagyon jó barátunkat hagyta el a felesége 3 hónappal az esküvő után. Már az esküvő előtt rossz érzéseink voltak, de nem mertünk szólni, vagyis mivel csak megérzés volt, ezért nem is gondoltuk, hogy igaz. De a lány már régen is azt mondta, hogy a házasság felesleges, semmit nem jelent, csak megnehezíti a különválást, stb. Ezek után furi volt a házasság híre, de akkoriban nem volt módom kikérdezni. Aztán hamarabb beigazolta magát, mint bárki gondolta. Szóval ezzel csak azt akartam, amit Gabi is leírt, hogy az egész házassághoz való hozzáállása is más... És ilyenkor ez sajnos kiderül.

Gabi!
ami ennél most fontosabb. Mi itt lakunk a XV. ker okmányiroda mellett, így ha jönnöd kelll intézkedni, bármi, akkor Encit itt tudod hagyni nálunk. Amúgy ha időpontot kérsz, akkor elég pontosak, anélkül meg esélytelen... Na meg amúgy is, közel leszünk egymáshoz!!! És (((((( )))))))

Pussz

mtunde

Andi!
trabis Balu nagyon király :lol:

Ancsa!!!!
???????????????????????????????????

Judit!
???????????????????????????????????

bocsi, de egykezezek és azt is bénán. Szofi az ölemben alszik. Leégeti a cicim olyan forró. 10 előtt hányt utoljára, mert kapott Deadalonetta kúpot. Azóta ivott talán 2,5 dl-t (NEM JÖTT KI :D ) . DU viszont már fosos volt és megint próbált hányni, de nincs mit. Folyton alszik. Kapott Normaflort + Bolust + Smectát.

Zsófi a járókában visitozik, játszik. Katát a férjem elvitte a JETIX TV zártkörű bulijára a West End jégteraszára. :D addig se nyalják egymást. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz,
Jaj ez borzasztó!!! Annyira sajnálom, szegény kis drágát!!! :cry:
Sok gyógypuszit küldünk neki, neked meg erőt!
És jogos a felháborodás bölcsis ügyben!!

Sajnos a helyzet nálunk sem jó!!!
Ma voltunk dokinéninél.
Mert lázunk úgyan nincs, de éjszaka nem aludtunk, úgy köhögött, és folyik az orra :cry: Napközben sem tudott aludni, és sírva ébred és csak forog, mert fáj valami. Szerncsére nincs tüdőgyulladása, most alszik, beájult, feje mamavaun, így talán jobban kap levegőt, meg megy a salvus víz párológtatóba. Meg reméljük a gyógyszerek is hatnak, bár ez még nem antibiotikum, de mivel ő nem nagyon sokat szedett rendes gyógyszert sem, remélem hat!

Kati,
Jaj szegény Danika!!!
Hogy viseli???
Mennek a gyógypuszik
És örülök, hogy jobban van Orsi, ez a szülős sztory, nagyon édes!!!

Dorka,
Mennek a gyógypuszik!!!

Aproo,
Reméelm ma már jobb!!!És nagyon örülök, hogy nem kell müteni!!!
Zuhi volt?
:wink:

Na megyek, megnézem mi a helyzet, remélem ma már jobb éjszakánk lesz. Ja közben én is elkaptam, már nekem is folyik az orrom, és fáj a torkom, meg még meg is jött. Szóval remek.

ancsaboszi

Lányok!
Szofi kisebb szünetekkel de DE 10 óta alszik. DU 4-kor lázas volt, de már lement neki. Mégis alszik. Most vagy küzdi le a betegséget vagy ... nem tudom. Tök nyugodtan alszik. Lehet éjjel nem alszunk, mert kukorékolni fog? :roll: Gondolom teljesen kimerítette őt ez a megpróbáltatás. :oops: Remélem holnap már sokkal jobb napja lesz!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
oh! Ti szegények! olyan borzasztó mikor szenvedni látjuk őket! Mielőbbi jobbulát! millió gyógypuszi NEKTEK IS!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok, Judit még 2:1. nemrég beszéltem vele. Nem tud valamiért bejelentkezni.....
Már nagyon szeretne szülni, de minden okés, így még nincs beavatkozás. Holnap nem megy , csak pénteken újra magzatvízvizsgálatra - legalábbis, ha addig nincs semmi.

Később jövök, most fektetés....

Heni

Kép

Kép
cancan

Banana,
oké majd jövő héten. Bogit se lehetne már egyhelyben tartani (bár még közel sem tűnne el a helyszínről olyan hamar, szerintem :D ), de pont most érzem, hogy talán bizonyos testrészei nincsenek eléggé megmozgatva, nyújtva.. nem tudom. csak mász, meg ül, meg mász, meg ül... :roll:

Gabi,
mi a helyzet?

Bocsánat, nem akartam rossz tanácsot adni, s tanácsot sem egyáltalán, hiszen úgyis mindenki maga ismeri legjobban a helyzetet, amibe belecsöppent. Mi a férjemmel nem lennénk már együtt, ha ő nem erősködik, hogy beszéljük meg egy-egy alkalommal.. :roll: A 'megbeszélés' meg ártani már nem tud, ha amúgy sincs esély. Néha akkor kerülünk ki nyertesen, ha feladjuk a büszkeségünket.. :oops:
Vendég

Gabi, Durca és Tünde leírta amit nagyjából gondolok erről. Persze a TI helyzeteteket pontosan nem ismerve és hozzátéve azt is, hogy így messziről könnyű bölcsnek lenni.
A pepitájában is voltam ennek a helyzetnek.
Naponta lehetnének konfliktusok - felesleges konfliktusaink - abból, hogy nem engedem el a dolgokat. Hogy fontosnak tartom a "tisztázást" ott és akkor. Holott nincs értelme ott és akkor.
Azt már biztosan tudom, hogy ha valami/valaki le akar válni rólam, el kell engednem. A szenvedélyesen, indulatokkal telített kérdésfeltevések nem használnak, azok ilyenkor nem tükör a menni akarónak, csak egy újabb idegesítő momentum, ami tovább löki. És minél jobban kapaszkodik az ember, annál jobban akar elmenni tőle az, aki erre eltökélte magát. Mert ilyenkor a válni akaró nem a maradó fejével és szívével gondolkodik. Még akkor sem, ha van még benne szeretet. Ezt is megtapasztaltam.

Enci így is úgy is sérül ebben. Elvált gyerek vagyok én is, pont annyi voltam, mint ez a gyönyörű szőke fürtös. Nem használt, hogy anyámék nem tudtak civilizáltan viselkedni. Az nagyon-nagyon jó, hogy erre gondolsz Gabi és nem csak hajtogatod a magadét.

Ezek a dolgok nyilván nem egyik percről a másikra alakulnak így. (Bár nekem is van egy olyan érzésem, hogy nálatok valami lendületet adott neki). De már közben sem lehetett minden rendben. Ahhoz, hogy rendbe jöjjetek, megint csak idő kellene és váltás az egymáshoz való viszonyotokban. A saját magatokhoz valóban is. Ez borzasztó nehéz. Láttam már olyan kapcsolatot, aminek a helyrejöttében nem hittem, de megtörtént. Évek munkája kellett ahhoz is. Van, amikor ehhez külső segítség kell.

Igen, nekem is eszembe jutottak ilyen abszurd és hülye dolgok, hogy "Hogy alakulnak a dolgok, ha Fruzsi vagy a másik babó megszületik? És mért pont Enci harmadik születésnapján?"

És nem lennék én én, ha nem írnám le, - mert piszkálja a csőrömet a kérdés -, hogy "És mit tehet egy anya, ha elege lesz, esetleg beleszerelmesedik másba és "ki akar lépn"i, meg "életet változtatni" stb? Egy ismerősömmel beszéltünk erről aki huszonakárhány év után telítődött a házasságával (sok jogos - de egyébként szerinte is kezelhető "sérelemmel" a szívében). Férfi lévén azt mondta, hogy ugyanaz a szitu, ma már a nők is "kiléphetnek". Én mondtam, hogy szerintem nőként, anyaként nehezebb. Másként éljük meg (persze nem mindenki és a férfiak sem egyformák ebben), meg hát gyakorlati, prózai oldalról sem ugyanaz. Mert mondjuk egy háromgyerekes anya hogy szervezzen magának randit? "Bocs szívem, vigyáznál a gyerkőkre, sürgős "kiléphetnékem" van".
Ez nem erkölcsi ítélet az esetleg "kapuzárási pánikban" leledző férfiakról. Más az életformánk, antropológiailag másra vagyunk beállítva. Meg kellett jegyeznem ezt.

Szóval Gabi erőt kívánok neked ennek a végigcsinálásához, akármerre is mennek a dolgok.

Kép

Kép

Kép
memme

Jóeste,
Durca,
teljes mértékben azt írtad Gabi történetével kapcsolatban, amit én is gondolok...

Kati,
jobbulást Nektek, Orsi sztorit imádtam!

Veronikusz,
hogy Titeket mindig megtalál ez a hányós-hasmenéses...szerintem az nem baj, ha alszik, biztosan tudja a szervezet, mit kell tenni, csak próbálgasd itatni, meg a lázat csillapítani, nagyon gyors javulást kivánok Nektek is!

Meg Ancsáéknak is minden betegnek!

Talán emlékeztek, írtam néhány napja,hogy Flórkát kiverte a ragya...tegnap voltunk az orvosnál, mert a jobb térdén kezdődött,most jobb oldala teljesen pöttyös-kiütéses és a jobb karja is. Szóval csak az orra folyik néhány napja, viszont ez egy olyan vírus, amire ilyen allergiás kiütéssel reagál a szervezetük. Drnő megnyugtatott, hogy még rondább lesz, átterjed a másik oldalára is, majd 3 hét után eltűnik. Csak azért irom, ha másnál is előfordulna, ne pánikoljon be úgy, mint én.

Gabi, Andi,
ha tudtok, gyertek, mondjátok, ha van valami...

Bori,
csak azt akarom mondani, hogy ha fiatalabb kori kapcsolatkezeléseimre gondolok vissza(nagy spíler voltam, apán kivül volt vagy kettő...), nekem sose jött be a büszkeség feladása...nagyköcsögös helyet meglelted, vagy kutakodjam?

A mai naptól Zimányi Linda fanclubot kivánok létesíteni. Tessék megnézni a Vacsoracsata mai részét akár az interneten is és...sírjatok. Kivánságra belépőnyilatkozatot küldök priviben.

Kép
Kép
paklincs

Halihó!

Most csak gyorsan, mert enyimgyereknek fürcsiznie kellene....

Eni, holnapra ezermillió drukk, már ma is egész nap eszembe voltatok ám. Jelentkezz!!!!

Betegeskedőknek meg sok sok gyógypusszancsot visznek az angyalkáim.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

VERONIKUSZ: SMECTÁT [b]NE ADJ NEKI .[/b] nyilván valami rohadt vírus, ilyenkor nem szabad, jöjjön ki aminek jönnie kell! Ezt gyerekorvos mondta, hogy ilyenkor NE!!!!!!

Azt akkor , amikor pl. gyomorrontás miatt van hasmenés , de vírusnál nem szabad!

Heni

Kép

Kép
cancan

Hát szerintem a megbeszélés pont a görcsös kapaszkodás ellentéte. Véleményem szerint pont az a felelőtlen anya, aki szó nélkül tudomásul veszi., ha azt mondja a párja, hogy "itthagylak titeket, mert elegem lett". Ilyen szerintem felnőtt emberek közt nincs. (Gabi, ha ezt olvasod, ne érts félre, nem a Te helyzetedre gondolok most, mert azt nem ismerem teljesen)
Annyi biztos, hogy vannak emberek, akiknél folymatosan, nem észrevehetően telik be a pohár, anélkül, hogy már a problémák kezdetekor jelezné, hogy neki így nem kényelmes. Én is ilyen vagyok. És, ha egyszer jól felhúzta magát (ami gyakran nem is veszekedés után, hanem pont némi egyedüllét után esik meg, mikor végiggondolta a helyzetet és rájött, hogy mennyire elege van, és csak egyre jobban felpörgette saját magát), márcsak provokálásképp is a legvégső megoldással dobálódzik, hátha így egyből kicsikarja a változtatást.
Férjem egyszer beleegyezett a válásba, úgy reagált, mintha őt nem érdekelné már.. hát, életem legrosszabb éjszakája volt, de ha reggel nem jön békülni, lehet én sem megyek oda hozzá :oops:
Na befejeztem
Annyira de annyira kell figyelni, és még akkor is érheti váratlan pofon az embert..
Vendég

Memme,
az utolsó gondolatodhoz: én is gondolkodtam azon, vajon félre tudnék e lépni, szebben irom:bele tudnék e szeretni másba? Szerintem bennem sokkal nagyobb lenne a félelem, hogy mi lesz a gyerekek lelkével, ha válásra kerül a sor, minthogy bele mennék bármibe is...szóval valszeg én elnyomnám ezeket a vágyakat, ha kicsit bele is halnék...aztán, hogy ez gyávaság, vagy anyaság, azt nem tom...

Kép
Kép
paklincs

Emese,
na egy pillanatra azt hittem a köcsögös dologgal nekem akarsz beszólni :lol: :roll: Még keresem a helyet!
És akkor mi ez Flórkán???
A büszkeség feladása csak akkor működik, ha még megvan a szerelem mindkét oldalon. De akkor működik. Nem?? Nálunk igen. Én a mostani emberemet megelőzően sose voltam békülés-kezdeményező. Csak vele. Úgy érzem megérdemli, még akkor is, ha még mindig úgy érzem, hogy nekem volt igazam. Meg én is megérdemlem, hogy lenyugodjunk és rendbehozzuk.
De komoly ez a ZL dolog? Én láttam a vacsoracsatát, de... A
műízek nem annyira jönnek be nekem, és ezért az a csaj sem.. :oops:
Vendég

ZSu, elküldöttem, mégegyszer ezer köszi.

Banana, Neked még meg sem köszöntem az Osanit felajánlást. ZSu-tól kapok, szóval egyenlőre megleszünk.

Ancsa, zuhi megvolt, bár sietősen, nem is meséltem a tegnapi estét, majd holnap....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

MSE,
Ja és ha nem veszed sértésnek, én nem lépnék be... :lol: :lol: Nem vagyok egy nagy ámerikamániás, hogy szépen fejezzem ki... :roll:
De a gardróbban való kajálást lehet kipróbálom (bár ez nálunk elég intim élmény lesz :lol: )
Vendég

ZL annyira komoly, hogy miközben néztem, könyörögtem apának, hogy lőjjön le...ahogy a kajákhoz nyúlt, aztán az a Britni éneklés...éljen a banánoscsokismáffin!

Kép
Kép
paklincs

Bori,
pedig rád számítottam...most kicsit letörve... :D

Kép
Kép
paklincs

ja, és érezzed az iróniát!!! :D

Kép
Kép
paklincs

Remélem érthető voltam, hogy már csak teoretikusan szófosok itten, mert ez a téma engem is nagyon gyakran foglalkoztat. Gabi pedig írta is már, hogy feltette a kérdéseit, szóval ezen már túlvannak sajnos

Van egy ismerősünk, aki a két lányát hagyta itt a férjének és lelépett külföldre egy másik férfival. Na őt általában képtelen vagyok megérteni, mert egy anya mindig anya marad. De vannak pillanatok, amikor nagyon is meg tudom érteni. :oops: :oops: (bár nehéz elképzelnem, hogy utánacsinálnám)
Ott a férj irtó dolgos, pedáns, felelős, megbízható szülő. Úgy látszik ott felcserélődtek a szerepek. :roll:
Vendég

én ma már nem nézem meg a vacsoracsatát ( a másikat is elkapcsolom, akkor inkább M2 híradó.. :lol: )

Gabi,
annyi minden elhangzott.. Enci a legfontosabb, ez ad Neked erőt!! és ez a legmeglepőbb ilyen esetben, hogy méltósággal, erővel, türelemmel kezeled a kezelhetetlen szitut...
sok erőt!!!!! és ha segítség kell (akár költözni...), megyünk!!!!

törülköző: minden testnedvvel terjed (nyál, hányás, fosás, hapci..), a wc frekventált ilyen esetben ugye.... ezért muszájos!!

Miklós nem beteg szerencsére, csak nyügi volt reggel, mama kellett, kisautó nálunk nem akkora játékos (cici bezzeg.. :lol: )
mi kicsattanunk mind az egészségtől, nem is járunk emberek között (nincs ovis a családban, így könnyű...)

csatolok egy képet Miklós disznóvágásbeli, 1 éves barátjáról, Totóról :lol:

Kép

(kicsit rámenős volt, na... :lol: :lol: )

KépKép
Kép
gyuzso

MSE,
még jó, hogy nálunk nincs szabad fegyverviselés, már nem élnél :lol: Éééérzem ám az iróniát, nem Veled randiznék, ha ezt most komolyan gondolnád. 8) Az én csajom :!:
(Viszont péntek este az amerika-majmolók klubjába megyek heppibőrzdéjpááártiba, szóval nekem kelleni fog az a rum a kakajóba szombaton!! :roll: )
Vendég

Gyuzsó
ez olyan ír farkas féle? vagy eset mammut-féle? :D Jó fej!!
Vendég

Gyuzso
de jó ez a kép!!
hogy vagytok???

Emese
nem láttam ZL :cry: pedig meg akartam nézni

Gabi?

Anya, hááát infúzió+injekció hányás ellen, de úgy néz ki holnap megyek be hozzá :)

emano/Andi
KépKép
emano

Zsu,
téged a vizuális alapkövetelmény kihagyása nélkül is felveszlek...Drnőt meg nagy ívben kerüljétek. Kis szöszenet: utcánkból Zsófi időpontra ment a hét elején, 30-an voltak előtte... :roll:

Bori,
én tudatlan, mi ez az amerikás klub?Aztán nehogy a háztartás rovására menjen ez a nagy társasági élet...

Kép
Kép
paklincs

jó estét a baglyoknak:-)

vesézzük csak ezt a témát,és GABI! innentől kezdve vonatkoztass el magatoktól..
csajok, van egy kedvenc filmem:(a novella változata a madison megye hídjai) a szív hidja..na,az a valóság egy anya szemszögéból: jöhet szerelem,ami elsöprő,viharos,de mégsem ezt választja,hanem a férjével marad és a gyerekekkel és belahal a lelke..de tudja a kötelességét.
nehéz dolgok ezek..igen megbeszélni..ezt érzi az ember,hogy mikor lehet és mikor van értelme.
de felesleges maradásra bírni egy embert,aki menni akar.
BORSIKA!Valszeg,ti sosem gondoltátok komolyan a válást és a habitusotokból adódóan kerültetek sokszor kétségbeejtő helyzetbe.De van szerelem,szeretet...
Régebben,fiatalkoromban maradásra bírtam volna egy ilyen helyzetben,nyúztam volna,hogy beszéljünk és felvonultattam volna minden lehetséges verziót...de mai fejjel,nem tenném.tényleg azon az alapon,hogy FELNŐTT,FELELŐSÉGGEL BÍRÓ EMBEREK vagyunk és ha az értékrendje azt diktálja-mindenféle erkölcsi és érzelmi aggály nélkül-hogy neki le kell lépnie,akkor segítek neki összeszedni a motyóját!!!
Mondom,hogy a kisebb-nagyobb mélypontokat át lehet beszélni,de amikor valaki közli,hogy szabadságra vágyik(közel a 40hez),annak mit magyarázzak?

na jó ennyit erről..

szüléstörténet

szóval,ahogy végigolvastam Enit,meg Tigrincset,meg aztán újra elolvastam a saját 2 évvel ezelőtti szülésemet,a következőkre jutottam:
az ember lánya,mikor a második gyerekét várja és megszüli,azzal az erővel és tudással teszi,amit én őstudásnak..
mikor az első babával várandós az ember,akkor még valszeg fél...az ismeretlentől...és a szülést,születést sem minidg úgy éli meg,hogy az segítse őt a szülés egész folyamán..
hablatyolok,de biztos értitek..
mikor mankát szültem,valójában nem is tustam mit várok,mit kell várjak,érezzek..hogy hogyan hangolódjak rá a szülésre és úgy is lett,hogy császár lett a vége..pedig meg sem fordult a fejemben,hogy én nem tudom megszülni mankát.

aztán Borcsával készültem rá,de belülről,lelkileg..aztán mikor szültem valami misztérium lengte körül az egészet..hagytam,hogy történjen,nem akartam én tenni,hanem hagytam,hogy velem tegye a természet azt,amit kell..és ma is érzem azt a csendet,nyugalmat,békét azt a 3,5 órát,amibe összesűrűsödött ez a csoda.. az illat,az izgalom és minden.

Ilyenkor érzem azt,hogy a 3.gyerekemmel is végig kéne járni majd ezt a belső utat és ott lesz a végén a jutalom,hogy a karomba foghatom a szülés utá rögötn(amit egyik gyerekemnél sem élhettem át).

Léptem lányok,mert ettől a két témától elszontyolodtam egy kicsit.

Kép

Kép
durca

Zsu, márhogy, ha nem nézed meg, akkor is csatlakozhatsz, na...de te úgyis érted a helyi nyelvjárástot...csuhajja..

Kép
Kép
paklincs

Andi,
kézbe legyen legalább 2dl rövid,ha levadászod utólag a netről, anélkül nem fogod bírni...

remélem holnap jó hírekkel tudsz jönni!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
Bocsi, hogy ma nem jelentkeztem eddig, de ahogy a Heni írta valami nem volt jó a babanettel, mert nem sikerült betöltenem.
Szóval a lényeget Heni már leírta.Minden rendben volt a ctg-vel, uh-val, viszont tegnap óta nem tágultam semmit. A szülésznőm javaslatára ma csipős kínai kaját kajoltam és beszlopáltam majd 2 liter tonic-ot.Hatásukat még nem érzem :lol: :lol:
Pénteken megyek ujra magzatvíz vizsgálatra, arra már gondolni sem merek, hogy esetleg előbb.
Hagyom pihenni a doki bácsimat, holnap szabadnapos :lol:
Eni, aprooka(Zsófi) köszönöm érdeklődéseteket Vida doki említette.
Csajok!nektek is nagyon köszönöm, hogy itt a fórumon is így izgultok nagyon jól esik.

Gabi!Nagyon sajnálom ami veletek történik, nagyon sok erőt kivánok, mert most szükségetek lesz rá.

Judit

Kép

Kép
hjudith

Sziasztok!

Cukipofa!

Orsi sztori nagyon édi!!! :lol: De tényleg, hogy ezt most honnan vehette?!?!?! :shock:
Zsoltika :lol: meg nem lehet, hogy esetleg "oviszerelem"?!?! :oops:

Ancsa!

Gyógyulgassatok Mindketten!!! Puszpusz!!! :oops:
Tegnap lemaradt a "szobatársas" kérdésre a válasz, de most bepótolom. :wink:
Upsss! Jázminom felébredt!!!
Na megyek, mert kajás!!! BOCSÁNAT!!! :oops:

Majd visszajövök és befejezem!

Puszi addig is!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Emese
megnéztem bár ne tettem volna!
ez borzalmas volt.....meg sem néztem hány pontot kapott..

Judit
nekem még a szülésznőm a vasfű teát mondta de csak 1 csészével

emano/Andi
KépKép
emano

Durci! Én egy szót nem szólok... A suttogó utáni következő nagy kedvencem épp A szív hídjai. Minden alkalommal meghasad egy kicsit a szívem. Jókat bőgök rajta.

Holnap megyünk. Ma Edina barátnőm annyit mondott, hogy valahol olvasta, miszerint ha valahova odanyúl a Jóisten, akkor odateszi magát, félcsodát nem művel...
vbea

Eni
gondolok rátok holnap

Mi van a babanettel??? :twisted: :twisted: lassúúúúú vagy csak nálam??? :roll:

emano/Andi
KépKép
emano

Nálam is nagyon lassú, de nálam egyész nap.
Eni! Gondolok rátok!!!!!!!!
Emano,az a tea aminek az íze förtelem???

Judit

Kép

Kép
hjudith

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?