sziasztok....
Gabi++++ nem tudok mit mondani, de hajra, egyutterzek veled, nem tudom, en mit csinalnek, derult egbol villamcsapas!
Andi, anyukadnak is!
Eni, Janka nagyon edi, es nagyon ugyes is!
Tigrincs, Tenci, az a ket kis babo...
Veronikusz, szegeny Szofi! mi a daedelonetta kupot adtuk, mikor Zsofi hanyt, csak egyet, jot tett neki. a dokino mondta, h ezek altalaban egy nap alatt elmulnak, es igy is lett, kitartas!
Bori, mehetunk turizni, de ez a hetem mar eleg foglalt, majd a jovo heten...most nem jarunk jogazni, mert Zsofi mar nem marad meg egy helyben, es azt sem nagyon hagyja mar, h masszirozzuk...most tucsok-zenere jarunk, de azt meg en unom kicsit, meg van hatra 7 alkalom...
koszi, a munkaim uvegbol vannak, meg a foiskola alatt csinaltam oket, ma mar nem nagyon jutok uveg kozelebe, majd egyszer, ha sok penzem lesz, lesz sajat muhely...
ma megyunk babazsurba, az egyik baratnom kislanya 3 eves, nem tudom, mit vigyunk ajandekba, mit szeretnek a 3 eves kiscsajok?
Adobevallas, a parom is folyton szenved vele, evas es maganak csinalja, hat mire atragja magat azon a sok papiron folyton...
Cukipofa, Orsi...
vicces lehet...
mi is szenvedtunk ejszaka, allandoan ebredt es sirt, en meg adagolom neki az osanitot, ti hogy csinaljatok? en mire felalomban kimerem neki a golyocskakat a kiskanalba, a fele szetgurul, masik felet kikopi...de legalabb hasznal kicsit...az a baj, h mostanaban harap is nagyon, szegeny cicim....
Aproozsofi, ilyen nekunk is van neha, h ebred hajnalban, olyankor masfel oraig szorakoztatni kell, aztan ujra elalszik, sztem emesztesi gond...