Kike, nagyon sajnálom! Ezek szerint már el lenne intézve a gáz, ha a hivatal nem ült volna a papírjaitokon? Akkor az ő hibájuk! biztosan nem hagynám szó nélkül, persze pillanatnyilag ez nem segít rajtatok...
Amúgy meg nem mostanában beszéltek arról, hogy az ilyen esetekben nem lehetne csak úgy leszerelni az órát, hanem csak akkor, ha kártyásat tesznek a helyére? meg hogy a nagy hidegek miatt legyenek méltányosak a nem fizetőkkel - veletek főleg a 3 gyerek miatt kellene?
Családod nem tud besegíteni nektek a főzésbe egy ideig?
Tudom, hogy nehezen tennél ilyet, de az ovikban nem fogy el mindig minden étel, azt sokszor a dolgozók viszik haza. Esetleg ha megkérnéd, hogy pár napig hadd vigyétek el? Nem akarlak megbántani, csak próbálok gondolkodni, honnan kaphatnátok gyors segítséget. Kérlek, ne vedd tolakodásnak, hogy ezeket leírtam.
Egyáltalán nem vagy csóró és béna! Ügyes, kreatív anyuka vagy!
És gyere nyugodtan - ha egyelőre másban nem is, abban tudunk segíteni, hogy meghallgatunk.
Nagy ölelés neked!!!
Vkata, nekem sem jött még meg... Otinál ilyenkor már túl voltam rajta.
Köszönjük az együttérzést.
Kubu, sajnos most már nincs értelme elkülöníteni a gyerekeket, mivel Oti már 3. napja fertőző, és az lesz addig, míg le nem száradnak a pörkök. Persze reménykedem, és igyekszem távol tartani őket egymástól, de nagyon kis esélyét látom annak, h Nati ne kapja meg. Főleg, miután a reggeli kapkodásban (lázcsillapítás, Natinak popsikezelés, reggeli, etetés...) elfelejtettem Oti bilijét kivinni, és Nati jól felborította, csupa pisi lett... és cseppfertőzéssel terjed...
Ami miatt aggódom: vasárnap voltunk Anyuéknál, találkoztunk a féléves unokahúgommal is... se Anyuéknak, se neki nem lenne jó, ha elkapnák, de talán akkor még nem fertőzött.
Katák egy kérdés: ha Natin kijön, van rá esély, hogy az anyatej miatt talán enyhén megússza? Köszi...
Brúnómami, kisfiad nagyon ügyes!