Új privát üzeneted érkezett!

Dorka! Én már lassan olyan vok mint egy ementáli... :lol:
Na most akkor ez nem 4D volt? Én totál azt hittem. :oops:

Niki! Remélem jösz helyzet jelenteni, ha már lesz egy kis időd Otthon!
szilbee

Jaimee: ma reggel negyed 7-kor szopi közben Rajtatok gondolkodtam... a szemdokis dologgal kapcsolatban. Mikor kell mennetek legközelebb? (illetve ez csak lehetőség) Kíváncsi vagyok, Réka hogy viseli majd a csepegtetéseket... szegény már előre sajnálom. :cry:

Niki: beszéltem Lacával... mesélte, hogy az egész családotokat lekapta a hányás-hasmenés a lábatokról.... Jobbulást Nektek!!!

Dorka: szaladtam tegnap este ide a géphez, aztán hát... na majd akkor 2 hét múlva.

Bbj: hogy vagytok?

Tegnap meg találkoztunk a Corában Balwin Juditékkal... a Királylány beájulva szétterülve apukája vállán... annyira cuki volt... Állok a pénztárnál, meglátom Juditot, a postánál tekintgetése közben végre felém néz... integetek neki... kissé bizonytalanul visszainteget :lol: ... de ez még csak hagyján... apuka is körbetekint, hogy ki lehet ösmerősük ott... én boldogan integetek neki is... ő meg még bizonytalanabbul... :lol: olyan ari volt :lol: :lol:

Jaj, ma volt Bence vérételen... hát lassan az összes eü-be vetett bizalmát lerombolják az eü-ben dolgozók, amit 3 év alatt felépítettünk... először nem találtak neki vénát... de hála égnek csak nyomogatták a karját, nem összeszurkálták... aztán meg olyan szerencsételnül szúrták meg... nagyon fájt neki, sírt is. Nagyon csúnya a karja, hazajött megmutizni, de aztán ment ovikába. Egyébként nagyon kedvesek voltak vele, még ajándékot is kapott.

Menek, Márton hív...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Először is: BALÁZS nagyon boldog névnapot kívánok!

Nem Kata, nem voltam bulizni, nem vagyok még partiarc :wink: Apa szombaton ment dolgozni (Franciao-ba vitték, másnap este értek ki), vasárnap meg nagytakarítottam, mert hetek óta nem volt időm rá :oops:
Aztán meg ugye dolgozgatok, egyebek... elmaradtam, nnnna :wink:

Szilvi és Dorka, nagyon jók a képek! Bár én nem bírom a téli üdüléseket, de a hó most már nekem is hiányzik! Látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat!

Kata, anyám, milyen kis pocis királyfi trónol a fürdőkádban! De jó husiban van, egyem is meg! :lol:
Hááát, vérvétellel anno Csongival is így jártunk kb. 1 évesen. Háromszor cserélték a kezén azt a szorítóbigyuszt, a gyerek már üvöltött, majd az aszisztens beleszúrta, hogy hát valahol itt szokott lenni a véna.... hú, nagyon rosszul voltam tőle!

BBJ, hát elhiszem, hogy rossz ez a bölcsis dolog, de Leti biztos élvezni fogja! Te meg majd megszokod valahogy :wink: Én egy hétig minden nap bőgtem, amíg beszoktatás időben a gyereket ott hagytam.

Dorka, háát, akkor vagy kisfiú, vagy lány... na, majdcsak kiderül egyszer. :lol: A lényeg, hogy minden rendben van!

Anikó, hm, hát az osztálytársnőm öccse már régen is nagyon jó kis fickó volt :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Kata! Mikor lesz eredmény? és véleményezés?

Judit! Csajszik hogy vannak?
szilbee

Villámkukk: Szami sehol?

Majd jövök olvasni is. :wink:
jaimee1

Na itt.

Balázsnak utólag boldog névnapot!!!!!!!!!

Judit! Hogysmint? Nagyon faszák a fényképek, az első a kedvencem, amelyiken a „kerékben” áll a csajszi! Rákerestem a bölcsitekre, nem semmi! :shock: Nagyon ott van felszereltségben tényleg! Azt nem tudtam kinézni, min alszanak a gyerekek? Én olyan speckó ágynak láttam, az?

Niki! Otthon már? (((((((((((((( )))))))))))))

Balwin! Hát hogy milyen nőcis nagylányotok van! :D Nagyon csinos! Szépek vagytok, megjegyeztem a helyet én is!

Dorka! Tényleg az a lényeg, hogy minden okés Veletek! :D T.Z.-hez mentek 4d-sre?

Szami! Mi volt a vizsgálaton???

Kata! Édes pufók Marci baba!!! :D Kövesdi: amiket Dorka írt, mi asszem 2500-at fizettünk számla nélkül. Fogas képek: :lol: Tényleg jól összetolta a többi. Mikor lesz eredmény a vérvételről?

Évi! :shock: :lol: 2 öccse van ám… Sztem Te a másikra, az idősebbikre emlékszel akkor… :wink:

Mi köszönjük, jól vagyunk, Dorka keze meglepően szép, hólyagok felszívódtak, az az egy fakadt ki, de már ott is szép neki a bőr, én megnyugvóban…

Lányok, nem látott valaki valahol jó árban kerékpárra való gyerekülést?? Az az aktuális beszereznivaló most nálunk… Neten néztem, de horrorisztikus árak vannak.

donkoaniko

Sziasztok!

Na Leti visszaesett, vagy ki sem esett. most azt játszuk, mint pár hete Katlináék. hétfőn ugye nem volt semmi. tegnap délután már fisi-fosi, 3 x öltöztünk 2 órán belül.. (még jó hogy sok a rongy) éjszaka kis hányás, ma reggel már megint ment a hasa 2 öltözéssel vagyunk eddig. kedve jó, egyéb baja nincs. éjszaka a hasát fájlalta, próbáltam jobb oldalra fordítgatni, úgy nem nyomja annyira a gyomrát. legalábbis nekem szokott segíteni. most sem fáj semmije.

Grétinek megjött a gésa jelmeze, nagyon édes, majd lehet csinálunk egy próbát. a gésák milyen cipőbe járnak?

viszont Letinek is kell jelmez, mert pont beleesünk, ötletem sincs, meg ebben a mini méretben? valakinek nincs egy kölcsönbe? végülis mindegy mi. nekünk van egy cuki kacsánk, ah kellene valakinek, szívesen kölcsönadom. lánynak fiúnak is ok.

Kata!
annyira sajnálom Benuskát, ha emlékeztek Letit mikor műtötték és előtte a 3-4?kémcső vér, és nem találtak vénát, vagy 4-5x megszúrták, remegtem, mikor hazajöttem, azóta nem viszek gyereket még oltásra sem. akkor ott úgy elbántak velünk, hyog soha többet gyerekkel tű közelébe.

Szami!
??????

Évi!
na jó hyog Te is írtál! menjél anyósékhoz ott biztos van hó! vagy mégse?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: valami fapapucsot, nem?
Jobbulást!!!!

Kata: szegény Bencus....jajjjjajjjj.....kész hőőőős! :)
Szemorvoshoz megyünk, már eldöntöttem, cseppentést meg....meglátjuk....

Dorka: puncis lesz az!
jaimee1

Sziasztok!

Szami üzenni, hogy ma is mennek vizsgálatokra, ez ottalvásos lesz, agressziós vizzsgálat, éjszaka keltegetős, fentlévős, visszaalvós. Holnap délután-este jönnek csak haza.

Láttam ma Ditkét a buszról! De régen írt!

Meg találkoztam Dorkával és Szabival a piacon. Azta! Szabi nagyon beszél! Nagyon édes!

bbj Judit! Akkor jobbulást Letinek! Szegénykém! Mikor kezditek a bölcsit? És beöltözős a farsang nálatok a bölcsiben? Tündéres jelmez? Szárnyacskákkal? Varázspálcával? Vagy már lecsengett? Épp a múltkor láttam Rossmann-os újságban otthon készíthető tündérszárny szettett.

Anikó! Örülök, hogy a kezecskék rendben!

Niki! Ha van egy kis időd, gyere beszélgetni! De rátok jár a rúd egészségügyileg! :cry:

Lányok! Ha még valakinek lenne felesleges spar-os piros pontja, akkor... :oops: Köszi! Csakmert lassan lejár az akció.

Olga

Kép
juhaszolga

Dorka! Osztom Erika véleményét! Szerintem is kiccsaj lesz. :wink: Desokálesz2hétmúlva... :roll:

Erika! Mi is gondolkodtunk az egy éves szemvizsgálaton. Ugye vissza is lettünk hívva, de aztán úgy döntöttünk hogy kihagyjuk. Majd eccccer a két fiúnak egyszerre, ha már nagyobbak lesznek és persze ha addig nem tapasztalunk semmi olyat ami azt jelezné, hogy kéne menni. (Nálunk ugye "csak" apa akinek gyerekkora óta van szemüvege.) Egyenlőre éles a szemük mint a sasé... :lol: Néha olyanokat lát... nekem eltart 2 percbe mire rá tudok fókuszálni.
szilbee

Lányok! Nincs valakinek parfümös ismerőse? Rákattantam Antonio Banderas: Spirit edt-jére. Bár találtam egy helyet, ahol olcsó és INGYEN házhoz szállítják.

parfumszalon.hu

Olga

Kép
juhaszolga

na én most bejelentekeztem, csak azt nem tom, minek....

Kép

Kép
szolkata

Olga: nekem nincs olyan ismim.

Szegény Szami... biztos az epilepsziát kiváltó helyzeteket próbálják ki szegény gyereken...

Én csak vérvételre nem megyek B.-vel, na meg akkor sem voltam bent a sürgősségin, amikor Stuhl összevarrta az állát... szegény apa...

Kép

Kép
szolkata

KAta! Az mikor törtlént? és hogy? (állas baleset)

Olga! Kivel nem találkoztál még ma? :lol:

Szami! Nagyon várom a fejleményeket!!! (((((((((())))))))))
szilbee

Szilbee: 14 hónapos volt... ment itt a házban a folyosón... nem is rosszalkodott/rendetlenkedett... csak megbotlott, hasraesett és szétrepedt a bőr az állán. Igazából csak azért mentünk be a sürgősségire, hogy rakjanak rá egy olyan sebtapaszt, ami összehúzza a sebet, ne csúnyán forrjon össze, de Stuhl azt mondta, hogy mivel fogzik, nyáladzik, az a tapasz lejönne secperc, varrni kell... én meg rávágtam, hogy azt biztos, hogy nem... Ő meg elköszönt tőlünk... jól meglepődtem, Pisti rábeszélt gyorsan a stoppolásra, Stuhl nem túl szimpatikusan siettetett minket döntésre. Hát akkor már reszkettem. Rábólintottam, és kirohantam, mert kezdett forogni a föld... Én kint sírtam, Bence bent. De egyébként nem nagyon. Csak rossz volt látni, mikor az elején egy markos beteghordó egy nagy zöld lepedőbe burkolta B.-t úgy, hogy a keze a teste mellett volt. Szóval mozdulatlanságra lefogták, egy nő meg a fejét fogta. Így utólag ez volt a jó döntés, és persze biztosan a doki sem olyan tuskó, amilyennek akkor láttam, de ott a szívem roppant össze...

Kép

Kép
szolkata

Szilbee: míg az előző hsz-t írtam, közben beszéltem Subicz dokival telefonon... ott vannak épp a fiúk nála... és hát a kúráit én tudom a legjobban, amit a doki akart tudni. Szóval: hátul a garatnál van letapadt nyák, ami biztos. Az nem is biztos, hogy az orrmandulája meg van duzzadva, mert az a letapadt nyák is okozhat olyan tünetet, hogy be van dugulva tőle az orr. Kúra: 3x20 csepp sinupret, ovi időben reggel, délután és lefekvés előtt (hétvégén sűrűbben is kell) egyik orrlyukba nasivin, másikat befogni, majd a másikba tengeri sóoldatos fújás, befogni és folyamatosan szívni. Ja és mindezt fekvő pózban. Azt hiszem ennyi. Most a fiúk elmentek mekibe, utána még kikérdezem őket.

Hála égnek délután már nagyon szuper kedve volt Bencének, és egész nap sem volt semmi baja.

Olga: nekem vannak pontjaim isparba. Holnap mikor vagy otthon? Mennem kell majd boltba, és ha eliramodok, akkor bedobnám Hozzád.

Kép

Kép
szolkata

Szami:
[quote]m írta:a is mennek vizsgálatokra, ez ottalvásos lesz, agressziós vizzsgálat, éjszaka keltegetős, fentlévős, visszaalvós.

Jájjj....rosszul hangzik. :? +++++++++++++++++

Olga, köszi az infót! Ismim sajnos nincs. :(
Most hogy belegondolok....hová tettem egyáltalán a parfümjeimet?! Ezer éve nem is láttam őket. Talán kéne.

Kata: Brrrrr...ezt még olvasni is rossz volt. :( :( Doki empátiájához külön nagynagy gratula. :twisted:

ANikó: Dejó, hogy illlyen szépen gyógyul a kismancs! :lol:

Némi offfff: Jaj, most megy a tévében az a Magne B 6-os reklám. Erről jut eszembe, hogy Apa mostanában ezzel szórakozik, ha pipa vagyok. Idézi a reklámot hogyaszongya: "Nem is rá haragszol, csak nagy rajtad a nyomás". .... Na erre persze röhögnöm kell.
jaimee1

Áve.

Dorka, tegnap én is beugrottam egy gyors olvasásra, háááátha...nodemajdakkó lekközelebbe :wink: Amúgy valami miatt én is úgy gondoltam, hogy 4D-s uh vót... :oops:
Halkan megjegyzem, hogy nekünk Lucinál csak lánynevünk volt, most meg valahogy csak fiúnevekben gondolkodtunk...bejött mindkettőnél ez a kis intuíció :)

Balázsnak - utólag - Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Jujj, Olga, pontok :oops: A héten megpróba eljuttatni...vagy postaláda, vagy posta... 2 rohanás között :lol:

Folyt. köv., Apának kő a gép.

Judit
Kép

Kép
balwin

Szami...ez a vizsgálat... :( Én ettő másnapra sorozatgyilkossá tudnék válni... Gyere majd a hírekkel! Pusz

Kata :mrgreen: :oops: :lol: Elbambulós vagyok, nah :P De ez így még mindig jobb volt, mintha észre sem veszem, hogy integetsz - mer az is simán előfordulhatott volna :oops:
Élőben még édesebb Marci, mint a képeken :lol: Jól bírta a vásárlásos kiképzést.
Fütyis képpel én is úgy vagyok, mint Jaimee: furi látni, mer énsenem szoktam hozzá :) Nyembaj, nyártól lesz alkalmam kukaco(s)t pelenkázni :D
Egyetértek a többiekkel, hős nagyfiad van! Szegénykém :(

Nikiéknek továbbra is jobbulást!!!

Judit
Kép

Kép
balwin

Jaimee: nagyon találó a reklám... én is sokszor vagyok úgy... és tényleg. :roll: :lol:

Ja, igen fütyis... ha hiszitek, ha nem, én meg még nem láttam kislány babának nunciját :lol:

Jelzem a du-i doki 5eFt volt... :roll: De legalább tetszett nagyon Bencének, nagyon szimpatikus és a házi doki nénink egyik kedvence.

Megyek mosatni B. agyát :lol:

Kép

Kép
szolkata

túl vagyunk megint egy hányáson, és egy hasmarson... hoyg a fene ott enné már meg ezt az izét!
egy vígasztal, hogy Leti most is fel alá rohangázik, az apjuk ijesztgeti őket. benyomta a smectát is, sőt, kért!!!

na ki akarja Letit pelusozni? már remélem nem sokáig lesz rá lehetőség! pont a héten akartam, hogy leveszem a pelust, és gyakorlunk. hát nagyon nem aktuális.

Nekem öcsém van, én tisztában vagyok a berendezésekkel :lol:

Szami!
sztem mindeyg már, csak legyen eredménye, de azért tartsatok ki!

Valaki kérdezte de nem tudom, 16-án megyünk először 9-11-ig bölcsibe, ezt játszuk 3 napig, mondjuk nem lesz neki megszokni a 8-12-t sem ez alapján, aztán élesben márc 3.vagy 2? na mindegy, amelyik a hétfő.

hulla vagyok, csak hoyg teljes legyen a kép, az én torkom is fáj már, és bedurrant a derekam is, a szokásos...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata, ha jó a doki, egye fene, kérje meg az árát...

Judit, akkor Letit szerencsére nem töri meg ez a nyavalya... :)

Ahogy beszélgetitek itt a bölcsiket...én is elgondolkodtam rajta...de még nem jutottam semmire :oops: Gondolom addig húzom, amíg késő lesz bejelentkezni...
Jobbulást neked is :(

Jah, voltunk tegnap Lucival dokinál: nátha, de olyan helyen képződik a nyák, hogy nem kifelé jön a cucc, hanem befelé...ezért hörög/köhög néha. Ambroxol Q szirup, Fenistil, Sterimar...

Judit
Kép

Kép
balwin

hali,

Niki, otthon vagytok már??? Mi újság a lányokkal? ÉS veletek???
Ha van időd, küldj egy gyors helyzetjelentést!

Szami, kitartást, ez tényleg nagyon szarul hangzik, egy felnőttnek is nehéz, nemhogy egy gyereknek... :cry:

Judit, hátha a smecta megfogja a kis hasát.... De még jó, hogy a kedvével nincs gond Letinek, annyira nem verte le a lábáról.

Olga, találtál a tatárhoz húst? :) Jó pihizést még a hétre!
PArfümös ismi nincs....

Szilbee, Judit, lehet, én nem votlam egyértelmű, de tegnap a dokibácsis havi kontroll volt... :)
4D-sre a MÁV kórházzal szembe megyünk, T.Z.-hoz... Majd lassan kérek időpontot.

Judit, a bölcsivel kapcsolatban: mi úgy vagyunk vele, hogy legyen meg a helye, aztán majd látjuk, hogy van-e kedve hozzá, tetszik-e neki stb. Meg hogy én itthon leszek a picivel, lehet, már jócskán február lesz, mire helye lenne, akkor már egy fél évre nem adjuk be, asszem... de majd kiforrja magát. Azt tudom, hogy a Mórán állítólag nem adtak ki jel.papírt olyan anyukáknak, akik nem mennek vissza dolgozni, csak várólistára iratkozhattak fel.

Kata, Bence a HŐS!!!! MI mindenen vagytok most túl!!! Mikor terevezitek MArcival a dokibácsit?

Évi, Apa soká jön haza??

Anikó, ezt a gyerekülést majd tavasszal érdemes nézni, amikor kezdődik a szezon, akkor a nagyáruházakban szokott leárazás lenni!

Rólunk: holnap terheléses cukor... mondjuk 2 éve sem lettem rosszul, meg semmi extra nem volt, csak nem vágyom a szurikra.

Szabi most abban a fázisában van, hogy túlragoz mindent: almátot, gólyákok, ilyenek... :) Amúgy tényleg magyaráz mindent, ami eszébe jut :) ÉS végre lefoglalja egyre inkább 1-1 játék, akár 10 percre is, nálunk ez eddig abszolút nem volt jellemző!

Kép
Kép
dorkáék

Anikó!
most a corában a babanapok kapcsán nem lehet kapni?

Olga!
nekem van egy ismim, de nem tudom meg van -e még a telszáma, majd holnap beizzítom a régi telómat!

Bölcsi:
én csodálkoztam is, nálunk ahol nem visz a gyerek mindkét szülőtől munkáltatói igazolást alapból elutasítva.

Niki holnap majd jön, azt mondta. jól vannak.

Kata!
ja ha tényleg jó doki, akkor bánnám is én, csak mondja meg a tutit!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: :shock: Dehát nálunk apa EV. Ír magának igazolást? :shock:

Olyan intézmény nincs, ahová heti 2-3 délelőtt leviszem a kb. 2 éves gyerkőcöt? Mármint megfizethető.... :roll: :roll:

Boldogult angliai múltamból rémlenek a "házi bölcsik". Magánlakásban öreg óvónéni max 6 gyerekkel...Azt nem követtem, mennyibe került mondjuk. De valahogy az állami bölcsik is jók és nincs olyan, hgoy nem veszik fel a gyereket. :shock: :roll:
Mindegy, vissza már nem megyünk.... :roll: :roll:

Na jó éjt! :-)
jaimee1

Reggelt!

Dorka! Nekünk még mindig megvan a túlragozós korszakunk!
Szólj ha megvan az időpont! Ma mikorra is mész tehelésesre? Van ki vigyázzon Szabira?
És hogy vagytok? MEggyógyultatok már mind a ketten?

Kata! Bacccus.. hogy miket kellett nektek megélni. Nem semmi!!! A doki tényleg elég kemény volt... de gondolom ez volt az egyetlen lehetőség, mármint a stoppolás.

Judit! Ilyen népi gyógymódokkal már próbálkoztál, hogy sima kakaópor meg fahéj evés? (Letinél)
Neked is jobbulást!!!!! ++++++++++++

Balwin! Kiscsajszidnak is jobbulást!

Nunis téma
: En legutoljára ancsitesómat láttam pelenkázni, de már ő is több mint 20... Azóta csak cerkások születtek a családba!

Erika! A szandai magán bölcsi? Tündérkert vagy micsoda... Az iwiw-en ismerősömnek van jelölve.

Rólunk: Levente nem akar ovizni. Egyszerűen nem szereti. :( Amikor hazajön, tiszta búskomor... Reggel meg kijelenti, hogy Ő nem megy. Én nem erőltetném, de az apja... Na de jön a jóidő és megint buszozok majd és uzsi után majd megyünk kaladozni.
Dávid rákapott a motorozásra, ezért tegnap elugrottunk Anyósomékhoz, hogy elhozzuk L. motorját, hogy az majd jó lesz neki. (Tudjátok az a nagy méretű moci.) Legnagyobb meglepetésemre Dév már olyan nyurga lábú, hogy simán leér a földre a "hajtó gépezet". De ami még furább volt, hogy Levente meg még nem nőtte ki... Kényelmesen tudja hajtani, medig Ő már nagyon magas. Végezetül mehetek venni másik mocit (Dávidnak), mert Levente teljesen rákattant a (saját) motorjára.
szilbee

Szép napsütéses reggelt!

Olga: várom sürgős válaszodat az otthon tartózkodásról..., mert délelőtt szoktunk ellendülni bármerre is..., hogy mikor induljak, kell terveznem :lol:

Szilbee: Tök jó, hogy most már két motoros versenyződ is van :lol: Hát az én viselkedésem is hagy néha kívánnivalót maga után... illetve amit mondok, nem biztos, hogy úgy kellene... szóval a doki csak az én hirtelen reakciómra válaszolt visszakézből... :roll: Azóta persze óvatosabb vagyok a dokiknál, magamban tartom a véleményem, kötelezni úgysem kötelezhetnek semmire, én mag magamban jól eldöntöm. Mondjuk ilyen súlyos varrásos problémánk azóta nem volt.

Ja és módosítanám a B. orr takarítási kúráját (kicsit izgultam, amikor a dokival beszéltem :oops:) szóval apával pontosítva: a nasivint 10-15 perccel hamarabb kell befújni minkét orrlyukba, utána tengeri sós víz és szívatás. Ma reggel már elég sok trutymák jött :lol: És tök rendi volt a doki, mert nem mondta, hogy most akkor oviba ne vigyük, hanem 1x ovi előtt, utána ha hazajön és lefekvés előtt. Csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy hány percig kell szívni egy-egy alkalommal az orrát. Én addig csináltam, amíg jött belőle.... vagy egy kicsit pluszban erőltetni kellene?

Nóri!!! Te már csináltad Lilinek... hogy csináltad? Vessük már itt össze!!!

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Kata! Nagyjából itthon vagyok ma, de valamikor majd posta-bolt túrám lesz.
Sajnálom Bencét, hogy 14 hónaposan már ilyen harci sérülései voltak. Hát igen, doki lehetett volna egy kicsit emberibb.

Jaimee! és mindenki! Valóban van a bölcsödékben sorrend, ahogy felvehetik a gyereket (törvényben le van szabályozva), és elsősorban munkába való visszatérés van az első helyen, majd nappali tanuló, utánna a maradék... Kevés a hely. Jaimee! Én a szandain kivűl még a pletykafalusi "magánbölcsit" tudom ajánlani, ahová mi is jártunk. 3-an vannak a gyerekekkel, egy óra 450-550 ft között van, attól függően hogy hány órát megy a gyermek.

Dorka! Nem kaptam bélszínt, előre meg kell rendelni, és csak jövőhét szerdára kaptam volna. Na mostmár ezt is tudom, legközelebb hamarabb kapcsolok.

bbj Judit! Sajnálom Letit, hogy még mindig rendetlenkedik a gyomra. :cry:

Abbát énekelnek a reggeli műsorban az rtl-en! :lol: Olyan jó hangulatom lett! :lol:

Tényleg valamikor mozi? Mikorra érnek ide a nagy oscar esélyes filmek? Ez a diCaprios is jónak tunik Kate Winslettel, meg a Brad Pittes is. Az Angelina Jolies-ról csak hallottam, de nemigen láttam a reklámát.

Körkérdés: Lányok, tesóm panaszkodik, hogy nagyon hullik a haja. Mi lehet az oka? Vitaminhiány? Az elevitet még mindig szedi.

Olga

Kép
juhaszolga

Kata! Ha erre fordulnátok, és nem vagyok itthon (Szekeres Péter a kaputelefonon-folyamatosan kell nyomni), akkor a felettünk lévő kaputelefont is nyomhatod, a szomszéd néniét, ő itthon van mindig Papp Lajosné.

Olga

Kép
juhaszolga

Kata! igen! Azt tudom, hogy határozott véleményeid vannak! :lol: Bár nekem ez pozitívum. Én szeretnék sokkal határozottabb lenni és magabiztosabb!

Bár van aki szerint így is túl határozott vagyok... De ezek általában olyan emberek, akik szintén nagyon szókimondóak és beszólósak... csak maguknak se vallják be :roll:
Pedig ha tudnák, hogy így is mennyire vissza fogom maguk velük kapcsolatban... lehet meglepődnének...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.05 09:54-kor.
szilbee

Olga! nem tudok okosságot mondani. Nekem is hullik. :(
szilbee

Olga: enyém is hullik, mióta B. megszületett. Amikor szoptatok, akkor meg még jobban. Sőt korpás is erősen :oops: :cry: ..ezt M. hozta ki belőlem. Kicsit megcsúsztam, maajd telózok, hogy merre jársz.

Betegek?

Kép

Kép
szolkata

Hola.

Olga, nekem is hullott a hajam pont ebben a korban - levágattam, azonnal megszűnt. Egyebet én sem tudtam kitalálni...a fodrászom (3 gyerkőc anyuja) sem.

A szandai napközinek itt a honlapja, árakkal, mindennel:

Tündér-Kert családi napközi

Akartam még írni, de naon le vagyok punnyosodva...

Judit
Kép

Kép
balwin

Még egy kérdés: a Kövesdi dokihoz be kell előre jelentkezni vagy érkezési sorrend van?

Kép

Kép
szolkata

Olga!
én úgy tudom a 3. hónapban tök természetes a hajhullás, a hormonok rendeződnek a helyükre. nekem anno nemcsak a fejemről hullott, tökre örültem, de sajnos rendeződött a dolog
a fodrász jó ötlet, gondolom eddig úgysem mozdult ki sokat.

Jaimee!
mivel nekünk Misivel saját cégünk (is) van, így mi is egymásnak írtuk alá. egy kicsit megemelkedett a szemöldöke a néninek, de olvasta tovább. hát ez van.

Szilbee!
ilyenekről mégcsak nem is hallottam, de tegnap amikor eléraktam a kekszet, meg a ropit, annyira elkezdett keservesen sírni, megsajnáltam. ma rizst főzök neki, Niki javaslatára. én sosem tdom, mi fog, és mi hajt.
a csokit tudom, hogy fog, de most nem merek neki adni.

Lenne mézes körutam angol előtt, majd keresek mindenkit.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! Érkezési sorrend!

Judit! A tejberizsre tegyél akkor egy kis fahéjjat... hátha.. (na meg jó vírusölő is, azért is jó).
szilbee

Judit!
na mivan? általános depi hangulat?

Olga!
én si néztem már mozit, de még semmi új, csak a régiek. ausztráliát kénytelen voltam leszedni, de még nem raktam össze.

Kata!
nekem is rögtön Elin jutott eszembe, én si emlékszem, hogy ő csinálta Lilcsinek.

Szilbee!
motor most vana corában, azt látam az újságban. azt viszont nem tudom, hoyg a ti vastag kerekű fajtátok-e.

még most keltünk, Letinek már volt egy kakás pelusa, de úgy néz ki rendeződik a dolog. megyek is hajat mosni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
tejes lehet a rizs? én simára gondoltam, de ha lehet, akkor dupla fogót neki!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Azt nem tudom... de így elsőre azt gondolom, hogy nem jó a tej neki jelen állapotában. Mert egyébként hogy csinálnád?
Ja de hüle vok... félre olvastam... bocsi, azt hittem tejberizst főzöl, de látom, hogy sima rizst.

Motort néztem a Corában, most kivételesen nem akarunk nagyba beruházni... Csak egy olyan átmeneti kell, hogy ne veszekedjenek foylton Leventével kinél van a nagy motor. Fél talán egy év és Levente már teljesen kinövi, arra az időre megteszi egy óccsó is... talán.
szilbee

Szilbee: köszi

Bbj: nem szabd tejet adni ilyenkor, az túl nehéz az emésztőrendszernek. Csokiban csak az étcsoki a jó. Mi itthon vagyunk délután. Babakocsival megyünk B.-ért oviba szerintem du., de 5 körül itthopn leszünk.

Menek felderítem nemsoká Olgát, merre jár :lol:

Kép

Kép
szolkata

Ja! ma fél 12-től a Kossuth rádióban (MR1) a gyerekágyas osztályokról lesz műsor :lol: Lehet, betelefonálok :lol:

Kép

Kép
szolkata

Olga: Ahogy írták a többiek, a hajhullás hormonális ilyenkor, semmit nem lehet ellene tenni. A hajvágás tényleg szokott segíteni.

A pletykafalusi jó lehet, az közel van hozzánk.

Balwin: Köszi a linket.

Dorka: Túl vagy a terhelésen?
jaimee1

hali,

Szilbee, ott a mi nagykerekű mocink, amit Szabi kapott tőletek, még neki nagy egy kicsit, van egy kisebbünk, azzal kavar itthon. A nagyot szívesen odaadjuk!! Nehogy beruházzatok már, amikor nálunk is van kettő!!! (és utcán egyiket sem használjuk még... :wink: )
Ma reggel fél 7-re már az SZTK-ban voltam, fél8-kor és fél 10-kor csapoltak, apósom vigyázott addig Szabira, ő táppénzen van, múlt héten műtötték a kezét.
Amúgy mi jól vagyunk, kicsi szörcsögés van még,mindkettőnknél :)
Leventénél háátha csak pár napig tart ez az oviundor, aztán megszokja. MOst sokáig nem ment, hátha emiatt nem akar menni.

Jaimee, köszi érdeklődésed, jól leterheltek, de túl vagyok rajta... rosszullét nem volt, de nem csinálnám holnap újra... :?

Olga, igen, természetes a hajhullás, hormonok rendeződnek.

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! De hogy lehet nagy, ha Dávidnak jó? (ugyan olyan a két moci) :shock:
Köszi, de veszünk sajátot. Itt az ltp-n a kölkök leamortizálnák. Itt mindenki kipróbálja a másik motorját... ja és nem mindig kímélik. :roll:

Na menünk sétafikálni... Elnézünk a Partiba, állítólag ma jön áru.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilbee 2009.02.05 12:49-kor.
szilbee

Megvagyunk mi is csak levagyok merülve,agyilag fizikailag nem tudom mért
Majd ha összekaptam magam írok is!

Judit!
Kefír egy pici sóval,tejet nem szabad ilyenkor!
Só azért kell mert ilyenkor kevés van a szervezetében!

Kép

Kép
katlina

Csajok!
Réka felső egyes fogacskáinak a széle fehérebb, mint a többi. Szóval fehér foltok vannak rajta...Ez mitől lehet??? Mert csikorgatja? Ásványi anyag hiány? Valaki tapasztalt ilyesmit??? Az biztos, hogy nem ebben az állapotban bújtak ki a fogacskák. :?
jaimee1

Jaimee: én még nem hallottam ilyet.

Nóri: ezt az átmosatós-kimosatósat meg nem kérdeztem meg. Leírnád ide... hátha mást is érdekel?

Kép

Kép
szolkata

Kata! A http://www.gyogysapka.hu/ oldalra mész, ott fent a "Gyógymód"-ra katt, és mindent megtalálsz. Én is aszerint csinálom/tam.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Üdv Nóri! Azta! Lilcsi nemsoká három éves! :shock:

Lányok köszi a "hajas" hozzászólásokat, majd vasárnap elmondom huginak.

bbj Judit! Szomszéd néni is vásrlótok lesz majd mézügyileg! Hétvégén vett át tőlem egy mézet, éppenhogy csak félig van neki! Majd írd már meg, hogy most mi az ára a virágnak, és akácnak! Azt mondta azok a kedvencei.

Jaimee! Én sem tudom mi lehet a fogacskákkal, főleg, hogy nem úgy nőttek. Fanna? Vagy gyerekfogorvos? Szerintem menj utánna! Balázs is most kapott gyógyszert a fogára, hogy még jobban erősödjön: Dentocar (nátrium-fluorid). Kis tabletta, kakaóban oldom fell neki.

Katlina! Én is úgy le vagyok merülve... Peti ma már meg is kérdezte, mit csináltam egész nap? :oops:

Egy kis szösszenet:

"Melyik a villamos energiával legjobban ellátott ország?

Magyarország.

Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése pedig halálos!"
:lol: :lol: :lol:

jaimee! és egyébb érdeklődök: a pletykafalusi "magánbölcsi":

http://www.csana-info.hu/napkozi/napkoz ... kozi_id=60

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Olga, elmaradtam Balázs köszöntésével: boldog névnapot kívánok Neki!

Betegeknek pedig jobbulást kívánunk!

A vizsgálatról: tegnap este kellett bemenni fél 7-re a Bethesdába. Éjfélig alvás volt, aztán ébrenlét reggel fél 8-ig. Utána megint alvás, közben vizsgálat, majd 30 perc után újabb ébresztés és akkor ismét vizsgálat, aztán alhatott még 11-ig. Ő szerintem sokkal jobban bírta, mint mi az apjával. Az eredmény szerint biztosan kizárható az epilepszia, a doktornő szerint erős terhelésre reagálnia kellett volna, ha az.

Viszont azt javasolta, hogy kardiológia irányába induljunk tovább, mert a szívritmus zavar okozhat még ilyen rosszullétet. Ilyen irányú vizsgálatok még nem voltak, s a gyermekorvosunk is egyetértett az adjunktus nővel, így 16-án megyünk Jázminnal és Mátéval is a gyermekkardológiára.

Megvan a felvételi eredménye is: 50-50 pontot lehetett szerezni matekból és magyarból is, Máténak a matek 41, a magyar 44 pontos lett, így ezzel az eredményével a 7-9. a felvételizők sorában, 99%, hogy felvették. Az osztályukból 15-en próbálkoztak, 10-nek (nagy valószínűség szerint) sikerült, 2-3 gyerek a határon áll, visszalépés, költözés esetén van esélyük. Ez azért nem rossz eredmény - szerintem.

Bölcsi: nálunk egyáltalán nem vették fel azt, akinek nem dolgozott mindkét szülője. És az oviban is úgy van, hogy 5 éves korig nem köteles felvenni, ha valaki otthon van, csak abban az évben, amikor betölti az 5. évet. (nekünk is "szerencsénk" volt, mert amikor beadtuk az ovis jelentkezést, még nem voltam terhes, mindketten dolgoztunk és odajárt a tesó is - mert még ezt is kérdezték).

Bocs, ha másra nem reagálok, de ez az ébrenlét-alvás váltakozás eléggé megkavart.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?