hali,
Niki, otthon vagytok már??? Mi újság a lányokkal? ÉS veletek???
Ha van időd, küldj egy gyors helyzetjelentést!
Szami, kitartást, ez tényleg nagyon szarul hangzik, egy felnőttnek is nehéz, nemhogy egy gyereknek...
Judit, hátha a smecta megfogja a kis hasát.... De még jó, hogy a kedvével nincs gond Letinek, annyira nem verte le a lábáról.
Olga, találtál a tatárhoz húst?
Jó pihizést még a hétre!
PArfümös ismi nincs....
Szilbee, Judit, lehet, én nem votlam egyértelmű, de tegnap a dokibácsis havi kontroll volt...
4D-sre a MÁV kórházzal szembe megyünk, T.Z.-hoz... Majd lassan kérek időpontot.
Judit, a bölcsivel kapcsolatban: mi úgy vagyunk vele, hogy legyen meg a helye, aztán majd látjuk, hogy van-e kedve hozzá, tetszik-e neki stb. Meg hogy én itthon leszek a picivel, lehet, már jócskán február lesz, mire helye lenne, akkor már egy fél évre nem adjuk be, asszem... de majd kiforrja magát. Azt tudom, hogy a Mórán állítólag nem adtak ki jel.papírt olyan anyukáknak, akik nem mennek vissza dolgozni, csak várólistára iratkozhattak fel.
Kata, Bence a HŐS!!!! MI mindenen vagytok most túl!!! Mikor terevezitek MArcival a dokibácsit?
Évi, Apa soká jön haza??
Anikó, ezt a gyerekülést majd tavasszal érdemes nézni, amikor kezdődik a szezon, akkor a nagyáruházakban szokott leárazás lenni!
Rólunk: holnap terheléses cukor... mondjuk 2 éve sem lettem rosszul, meg semmi extra nem volt, csak nem vágyom a szurikra.
Szabi most abban a fázisában van, hogy túlragoz mindent: almátot, gólyákok, ilyenek...
Amúgy tényleg magyaráz mindent, ami eszébe jut
ÉS végre lefoglalja egyre inkább 1-1 játék, akár 10 percre is, nálunk ez eddig abszolút nem volt jellemző!