Új privát üzeneted érkezett!

Magdii, hidd el nagyon sokan megveszik a babakocsit 200 ezerért, vagy még a fölött. Pont a teszveszen néztem a quinnyket, mikor kerestem, sok eladó van, ha összeszámolom a jelenlegi új árán, akkor is 250 körül jön ki, ráadásul ennek lejebb ment mostanában az ára.
És sokszor látni a képeken, hogy a lakás egyszerű, tehát pénz nincs, max hitelből veszik meg...ezt én sem értem, bevallom őszíntén!

Amadea, linkeld be nekem légyszi, de én nem találtam ezt az új kókuszmatracot! Köszi!

Egyébként a légzésfigyelő abban a linkben, amit küldtem 6000 Ft-tal olcsóbb a Brendonnál. Így sem éri meg? A postaköltség tuti nincs annyi...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Anuk: 5let jó, csak hun hozzá az alaptőke?

Kép
kissmanó

[quote="kissmanó"]A írta:kissmanónuk: 5let jó, csak hun hozzá az alaptőke?

Küldjük apjukokat a bányába dógozni :D Csak hát a bánya is bezárt.

Ja a babakocsi témához!

Van egy csaj aki ajkai, de ide jár Veszprémbe orvoshoz. Egy napra vagyunk kiírva, és mindig egy napon megyünk vizsgálatokra is. Mindenki üljön le!
5 hetes várandósan!!! szívhang még nem volt hallható megvették 180.000 Ft-ért a babakocsit állítólag leárazva volt! Én meg csak néztem. Rá is kérdeztem, hogy nem korai az egy kicsit?
Erre a csaj. Hát ők tudták, hogy fiúk lesz és minden rendben lesz. (Mert ugye fiús színű kocsit vettek) Az eszem azért megállt egy pillanatra. :D
Vendég

Kismanó üdv. újra "itthon"!
A gratulációkat köszönöm, úgy látom apjuk is egész hamar átprogramozta magát lányos apukának, pedig nálunk fiúcskának készült a második "projekt". Na mindegy, lényeg, hogy minden ok.
Köszönöm a gratulációkat!
Anuk, próbálta ide-oda nézegetni a gyerkőcöt a doki, láttuk a talpát, arcát, megszámoltuk az ujjait darabra :lol: , de olyan jó, kis tuti képet,mint a tiéd,nem sikerült alkotni, ami tagadhatatlan bizonyíték lenne. De azt mondta, hogy lyányka.
Puszedli részvétem az új kollega miatt. Nekem 1-től jön az utódom, lesz 2 hónapunk együtt, de szerencsére a legjobb barátnőm, úgyhogy nem lesz kellemetlen az okítás.
Első szülés után rólam is 6 kiló távozott. Babakocsi ügyben egyáltalán nem vagyok otthon, a Dorka babakocsiját eladtam még anno, azt hiszem ez volt az egyetlen árucikk, ami értékesítésre került, a többi ajándék volt. Szóval most a barátnőmtől kapok kölcsön azt is, meg kádat, kádállványt, ruhákat elvileg 3 helyről. Amit meg veszünk az az ágy, én is ilyen kombi ágyat szeretnék, azt hiszem a Bogit néztem a tesz-veszen, úgy emlékszem valaki már tett fel róla régebben képet. Ja meg a mellszívó, azzal kapcsolatban javaslatra azt hiszem az Avent Isist veszem, állítólag jó. Ti milyen vesztek?
Szoptatással kapcsolatban a Dorkát én is csak 3 hónapig tudtam szoptatni, nem nagyon volt tejem, pedig igyekeztem, úgyhogy utána tápszer, de a kölök egészséges, mint a makk.
Már alig várom, hogy én is beszabaduljak valami babás boltba és vegyek ezt-azt. :wink:
poker

Sziasztok!

Anuk,Noémi!
Ez szerintem is nevetséges!Mi azon szoktunk jókat szórakozni a barátnőmmel,hogy itt a lakótelepen milyen autók állnak...Sok idióta itt lakik egy Bp.szélén lévő olcsó panelban és jobban érzi magát attól,ha vesz részletre egy 8-10-12 M-ós autót.Igaz,a gatyája rámegy a törlesztőrészletekre,de hát gondolom mégsem mindegy,milyen autóból száll ki a Plus előtt...Gondolom,az ilyenek vesznek 250e-ért részletre babakocsit... :lol:

Kép

Kép
ékes+tesó

Köszi amadea, közben megtaláltam!
Te megrendeled?

KépKép
KépKép
kfnoémi

ja tudom még mit akartam. Bár még nem aktuális, de azt mondta a dokim, hogy márc.5-e körül kell mennem erre a terheléses cukorra.
Én úgy tudtam, hogy leveszik a vért, eszem, iszom, amit kell, aztán egy óra múlva megint leveszik. Na most ehhez képest, nekem úgy mondta, hogy otthon vagy útközben egyem a zsömlét a 2dl tejjel, számoljam ki, hogy jó legyen és egy óra múlva vetessem le vért. Na már megint sok volt a rizsa, a lényeg, hogy előtte nem kell vért venni. Nálatok ez hogy vagyon? :?: :shock:
poker

Igen, Ékesanyu, ezzel egyetértek!
Nekem is más a prioritásom...de nem vagyunk egyformák!

Mellszívóból nekem a madelát ajánlották. 2 barátnőm használta, akiknek sok tejük volt. A mária babanagykerben a kézi 5000, az elektromos 18000.
Én előre nem veszem meg, ha szükségem lesz rá, leszaladunk!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Szoptatással kapcsolatban én sem görcsölök, az első két gyerkőcöm 12 ill. 8 hetes koruktól tápszeresek voltak, nem látszik rajtuk. :D
Szépek, egészségesek, normál testalkattal.
Nekem akkor is volt kevés előtejem a terhességem ezen szakaszában, most is van már pár napja, nem jelent semmit.

Én a legtöbb bébicuccot kapom szerencsére kölcsön, babakocsi,kád, autósülés, etetőszék,légzésfigyelő....stb.
Csak olyanokat veszek újonnan, hogy cumisüveg, cumi,, tehát ami abszolút jó, ha új. De bizony amikor az első gyermekemet vártam, én is sok mindent vettem újonnan. Nem kis kiadás!

Terheléses cukorra nekem is a jövő héten vagy utána kell mennem, nekem is, és ott vérvétel éhgyomorra,majd cukros lötty, majd újra vérvétel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.02.04 13:06-kor.

Banyoszka
banyoszka

Ékesanyu és az ilyenek hirdetik az autókat teszen :D Rengeteg 2007-2008 évben vásárolt kocsi volt fenn. Gondolom nem tudták a részletet fizetni. Mert ugye amelyiket megnéztem oda volt írva, hogy a vevőt terheli minden átírási stb stb költség és a hátralevő kamatokat is vállalják át . :)

Múlt hónapban egy limó volt eladó 1 Ft-ról indult :D 2 millát ha elérte amennyiben jól emlékszem :)
Vendég

Sziasztok csajok.

Sajnos még nem volt időm mindent visszaolvasni, de örülök hogy mindenki aránylag jól van.

Megjöttünk a Franciaországi sielésből, hát nem ajánlom senkinek, majd belehaltam.Az oda ut 26 óra volt a buszal. 4 óránkénti pisivel, nem elég hogy eltévedtünk, de a nagy hó miatt lezárták a hágó tetejét, igy vissza kellett jönni és kerülni kellett. Gondolom nem kell részletezni mit éltem át. A magasság miatt ott néhány méter után már kapkodtam a levegőt. A visszafele út se volt jobb 17 óra. Mindent kitettem amit addig ettem.Szoval soha többet. Azóta sikerült kipihenni magam.Újra dolgozok.

Bébike folyamatosan mocorog. nektek hogy sikerült hozzá szokni, nincs töle hányingeretek?Nagyon boldog vagyok amiért tudom hogy jól van hiszen ő igy jelzi, de .............

Mostanában rengeteget fáj a fejem, szédülök és ez a rémes hányinger. Párom szerint biztos leesik a vérnyomásom.
olvastam hogy nektek is ez a bajotok, nektek mit mondott az orvos?

Kép
gijane

Amadea, most nézem, hogy a légzésfigyelős link, amit küldtem - Szegeden személyesen átvehető a kért termék!

KépKép
KépKép
kfnoémi

http://www.2in1collection.hu/kismamaboltok.htm

most az őszi és téli kollekció -70% os áron van. én nagyon jó nadrágot vettem. tök olcson.

puszi mindenkinek

Kép
gijane

poker!
Nekem az előző dokim ugyanígy csinálta a terheléses cukorvizsg.-ot,mint a tied.Itthon megettem a zsömlét,tejet,1óra múlva a kórházban vért vettek,kész.Ez a doki meg már előre felírta nekem,hogy:75gr glükózt kell venni a gyógyszertárban,itthon vízben feloldani,a kórházban vesznek vért,utána meg kell inni ezt a löttyöt és utána 2 óra múlva megint vért vesznek.És 2óráig kint kell ülni,ne is sétáljak...(Ékest is rá kell majd biznom addig a barátnőmre...)
Én nem értem,hogy van ez,hogy egyik doki így,a másik úgy...

Kép

Kép
ékes+tesó

Sziasztok!

Puszedli, lehet hogy be kellene dobnod a tyúkot a mélyvízbe, vagyis kicsit hagyd magára, hadd önállósodjon! Vagy félsz, hogy elront valamit...? Megértem a problémád: két hónapra felvettek hozzánk részmunkaidősöket, és volt közöttük egy olyan béna lány, hogy azt nem tudod elképzelni!! Folyamatosan lapátoltuk utána a ... Az utolsó nap odajött hozzám és elnézést kért + megköszönte a türelmem (már hiányzott a fél hajkoronám). :shock:

Volt már valaki a soroksári úti Baby- Outletben? Most megyünk megsasolni, kíváncsi vagyok rá...

Magdi, megkérdeztem barátnőmet, őt (is) érdekelné a fotózás, de ő még csak 13 hetes babás. Nagypocakos képeket szeretnétek csinálni mindenképpen? Neki még picike. Én is szeretnék egy- két szép képet, de nem vagyok annyira fotogén...

Csillag: nekem keresztben fekszik mikor alszik (eddig csak sejtettem, de az UH- on látszott is), de napközben gyakran érzem, hogy forgolódik. Ez olyan fura érzés... :)

Fiú- lány téma: Párom borzasztóan kisfiút szeretett volna, meg sem fordult a fejében, hogy nem jön össze. Most még emésztenie kell a dolgot, de már jó úton halad a drága. :)

http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-30- ... 4-Ad2l.jpg[/img][/
tökmag79

hümmm.....szervezetem mégsem viselte oly jól az utazást. nézem, hogy feszül a lábam a papucsban. mit látok.......izé, mit nem látok? a bokámat.
eccerűen eltűnt, helyette víz van. asszem jó lesz pihiznem, uhhó húztam.

fejfájás nálam is játszik, pocosságon kívül mindig az alacsony vérnyó az ok, ez most (sem) igaz így pocisan, de más kiváltó okot még nem sikerült találni.

Kép
kissmanó

Ékesanyu, kétféle cukorvizsgálat van.
A sima cukor az a zsemlés, ami neked Ékessel volt.

A másik a terheléses, ez 2 szúrásból áll - és igen, sajnos ott kell majd ülnünk 2 órát.
Tegnap mesélte nekem ezt a védőnő. Azt mondta, hogy ajánlatos vinni alaposan megmosott citromot, és belecsavarni, mert akkor 3 dl limonádét iszik az ember. Szóval szerintem legyen nálad tartalékba! :)
Állítólag azért nem lehet járkálni, mert sokan rosszul lesznek. Ezért a védőnő azt tanácsolata, vigyek szendvicset, és ha készen vagyok, még ott helyben egyem meg.

Még egy! Lehet, hogy én vayok a béna...és nem emlékszem, de megkérdezhetem a neved?
jó az ékesanyu is, de néha elfelejtem odaírni, hogy anyu....

KépKép
KépKép
kfnoémi

Ja,és képzeljétek!Május közepén költözünk...Tegnapelőtt sikerült eladnunk ezt a lakást,amiben lakunk,de ez az Apukáméké.Nekem meg a Tesómnak adják a pénzt,mi ugye plussz szocpol+hitelből veszünk másikat,tesómék a házukhoz építenek hozzá belőle.Több szempontból is az utolsó pillanatban sikerült,mert a másikat mi már lefoglalóztuk,meghát ugye nem nagyon akartam költözés közben sem szülni,meg újszülöttel sem költözni.Mindegy nem volt más választásunk,meg rettegek attól is,hogy törlesztjük majd a részleteket,de ez van.Örülök,hogy az Apuék segítenek ennyit,másnak még ennyit se tudnak a szülei...

Kép

Kép
ékes+tesó

Sziasztok!

Anuk, nagyon aranyos, ahogy és amit Rodról írsz :) Annyira édesek a pasik,amikor elkezdenek "dicsekedni" a picivel :)
Ugyan elcsépelt mondás, de tényleg az a fontos, hogy minden rendben legyen, akár kisfiú akár kislány, nem?:)

Hm, így a babakocsis témán most még jobban megdöbbentem... én tényleg nem gondolom, hogy 200ezer Ft-os babakocsit kéne vennünk, igaz, nem is lenne miből :) Egyébként így elsőre a Titi babakocsit néztük ki, úgy tudom, már volt itt, aki vett is ilyet, sajnos most nem emlékszem ki volt az. A mózes részén gondolkodtam, hogy mennyire tudnánk kihasználni, de egyenlőre, amit olvastam babakocsi témában, talán jó lenne, ha az is lenne hozzá. De még nézelődünk azért. Egyébként, képzeljétek, hétvégén voltunk párom anyukájánál, és felajánlotta, hogy ő fogja megvenni a babakocsit. Ez nagyon kedves tőle, de ettől függetlenül sem fogunk többszázezres kocsit venni :)
Poker, vigyázz a bababoltos beszabadulással, én is alig vártam, aztán jól összevásároltam magam, annyi édes ruha volt, amit nem bírtam otthagyni :D Aztán kapkodtam a levegőt a pénztárnál, de azóta is sokszor átnézegetem és elképzelem a kisbabámat bennük (mivel első baba, az első gondolatom az volt, hogy tényleg ennyire picike lesz?:) ), már nagyon várom hogy öltöztethessem (is) :lol: Szerencsére azóta nem volt időm elmenni vásárolni, pedig nagyon szeretnék :)
Puszedli, küldöm a linket!
Magdi
magdii

Anuk!
Ez már nekem is megfordult a fejemben...mamám turizott 3 rugit valami 150 Ft-ért, de nagyon fiús és 900-ért adtam tovább rajtuk a teszveszen...egyből elkeltek....

Noémi!
Én a legegyszerűbbet néztem, így 2e Ft-ot spórolnék...mondjuk az is valami...kijönne belőle a kádállvány...hmmm....mondasz valamit...szerintem megrendelem...és a kókuszmatracot is....
Szegeden csak a bababútorokat lehet átvenni, megkérdeztem valamikor éjfél körül és azonnal jött a válasz (nem semmi ügyfélkiszolgálás). De a posta se vészes:900 FT....a Captiva nincs hozzá, mondjuk nekem nem is kell.....

Anuk!
A mi kiságyunk hétfőn érkezett futárral Lengyelországból, pénteken lett pozitív a teszt....a zenélő forgó 3 éve lapít a szekrény aljában, a kiskád csak 1,5....szóval vannak még ilyen "hülyék" :D De én ennyi pénzt elvből sem adnék ki babacuccra...ha milliomos lennék, akkor se..
Egyébként nekem is feltűnt, hogy itt Szegeden mennyien szaladgálnak nagyon spéci babakocsival.

Poker!
Éhgyomorra odamész, ott vesznek vért, ez lesz az éhgyomri, aztán lehet enni-inni, amit adnak (nálunk vinni kell a cukros vizet),utánna megnézik még 1x és 2 óra múlva még 1x.....A 2 órás várakozási időben nem szabad enni-inni....Van ahol nem csinálják az éhgyomrit.

Nekem megvan Kata száma, este fele felhívom, hogy mi van vele!

KépKép
amadea

Noémi!
Most már ezt is tudom...Most akkor azt nem értem,hogy akkor nekem Ékesnél nem csináltak terheléses vizsg.-ot?Azt hittem,az kötelező...Nem?
Erika

:lol:
Igazad van,egyszerűbb lesz így! :P

Kép

Kép
ékes+tesó

Valaki tervezi még a mosható pelusozást? A babyfun oldalán olcsóbb a Monapel pelus, mint a hivatalos oldalon, ennél jobb árban én még nem is láttam....

KépKép
amadea

Poker: nálatok akkor úgy van, h elmész éhgyomorra, leveszik a vért, aztán eszel egy zsemlét + iszol két deci tejet, és egy óra múlva megint vesznek vért.

Nálunk cukros lötyit kell inni.
Vendég

Magdii, Titi babakocsit Amadea és Süni vett. Mindketten meg vannak vele elégedve - így előzetesen - A sima típushoz is jár a mózes, tehát ha e mellett döntesz, akkor lesz! :) Egyébként szerintem jól jársz vele, ugyanis nyáron mindenki sokkal többet van a szabadban, és a babáknak kényelmesebb vízszintesen feküdni....
A vásárlásssal megértelek. Én is már kitaláltam a kombinációkat! Nagyon szép lesz Áron baba! Csini baba...

Amadea, nem is értem, ha már át lehet venni valamit miért korlátozzák csak a bútorokra...hülyeség, ráadásul szerintem nekik is egyszerűbb lenne, ha nem kéne futárt hívni...na mindegy!
Most néztem, hogy február végén én is megrendelem, mert már. 15-ig lesz annyi pénz az egészségpénztáros kártyámon! :)

Én sem vásároltam semmit előre - mondjuk jobb is így, mert hosszú volt ez a két év, csak még jobban fájdult volna a szívem! De most bepótolom! :) :)

Erika, nem tudom. Nekem így mesélte a védőnő. Amit Amadea ír, azt is említette, hogy valahol 3x is vesznek vért...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Magdii, Titi babakocsit Amadea és Süni vett. Mindketten meg vannak vele elégedve - így előzetesen - A sima típushoz is jár a mózes, tehát ha e mellett döntesz, akkor lesz! :) Egyébként szerintem jól jársz vele, ugyanis nyáron mindenki sokkal többet van a szabadban, és a babáknak kényelmesebb vízszintesen feküdni....
A vásárlásssal megértelek. Én is már kitaláltam a kombinációkat! Nagyon szép lesz Áron baba! Csini baba...

Amadea, nem is értem, ha már át lehet venni valamit miért korlátozzák csak a bútorokra...hülyeség, ráadásul szerintem nekik is egyszerűbb lenne, ha nem kéne futárt hívni...na mindegy!
Most néztem, hogy február végén én is megrendelem, mert már. 15-ig lesz annyi pénz az egészségpénztáros kártyámon! :)

Én sem vásároltam semmit előre - mondjuk jobb is így, mert hosszú volt ez a két év, csak még jobban fájdult volna a szívem! De most bepótolom! :) :)

Erika, nem tudom. Nekem így mesélte a védőnő. Amit Amadea ír, azt is említette, hogy valahol 3x is vesznek vért...

KépKép
KépKép
kfnoémi

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi!
Jó, hogy írod ezt az egészségpénztáros kártyát...valaki légyszi magyarázza el nekem dióhéjban, hogy ez, hogy működik...a férjemnek van, de nem nagyon foglalkozik vele....

KépKép
amadea

Tökmag!
És sokszor be szoktam ugrani a babyoutletbe,(nem lakunk messze tőle).Van,hogy sok jó cucc van,van,hogy semmi...Ki kell fogni...

Kép

Kép
ékes+tesó

Puszedli, Heni, küldtem pü-t, remélem átment, nagyon sokat szakadozik az internet a munkahelyemen :( Ha mégsem kaptátok meg, légyszi írjatok!
Köszi!
Magdi
magdii

Magdi: megkaptam, köszönöm! Gyönyörűk a képek! Vagyis Te!
én is akarok ilyet:).
Vendég

Nekünk van egészségpénztárunk, én végül is az adóvisszatérítés miatt kértem.
Havonta a min. fizetendő összeg 2000 Ft (tavaly ennyi volt).
Én havonta 2500-2500 Ft-ot utalok át az eP számlánkra, aztán ha megyünk a gyógyszertárba, akkor azzal fizetek, vagy számlát kérek, és visszatérítik.
Végül is csak megforgatom a pénzt a 30%-os SZJA visszatérítés miatt.

Van akinek a munkaadója fizet rá iksz összeget, azután nem lehet 30%-ot visszaigényelni.

Vagy ha nem használod fel, akkor gyűlik, és mondjuk év végén veszel belőle szemüveget pl.
Vendég

hello,
megint itt vagyok.
ez a cukorvizsgálat most engem is nagyon foglalkoztat... majd ma megkérdezem, hogy nálunk hogy lesz. addig is kis izgalmak. Ugye írtam, hogy ma doktor, péntek reggel védőnő. Erre ma jön a munkatársam, aki hálbvégsz főnököm is, hogy hohó, pénteken f8-10ig rettentő fontos tárgyalás van, és én leszek az a szerencsés, aki elmegy. Mondom, de nekem 8kor védőnőhöz kell mennem, hálló. Hogy ő ezt edddig nem tudta, úgyhogy akkor f8kor legyek a tárgyalóban, a védőnőt meg tegyem át... Most nem mintha tragédia lenne ( mondjuk az orvost nem hagytam volna ilyen könnyen), de nem bántam volna, ha nem most demonstrálja primus inter pares szerepét.... pici kis izgalmak:) ráadásul a fél nyolc.... egy mormotának. na, minndegy, csak gondoltam, megosztom, életem egy kis izgalmát.
vettem magnerotot, szed valaki ilyet? otthon hagytam a magne b6-ot és olyan fáradékony lettem. hátha.
poker, jól látom, hogy a két porontyod között elvileg napra 9 év lehet?ez tök jó.
gijane, nem vagy semmi ezzel a síeléssel. én nem merek elmenni a fiúkkal.
férjem-uram kiszólították bucurestibe. mondtam, hogy tud élni:) én mondjuk jót derültem, de nem irigylem annyira szegényt, meg ő se magát.
én amúgy mindenkit bíztatok rá, hogy - ha csak nincs nagyon nagy gátlása, vagy ilyesmi - készítettessen pocakfotót, ha van rá ilyen lehetőség. tök jó emlék lesz.
üdv

mormota
mormota20

Tökmag: múlt héten pont ezért voltam két nap szabin, hogy megnézzék hogy boldogul egyedül. Azt mondták rá, hogy ok. Lehet én blokkolom??? :shock: :lol:
Vendég

Szerintem a Babanet rosszalkodik - lehet hogy ma túlterheltük :) - ezért is olvashatjátok feljebb ugyan azt tőlem 3x. Sorry :oops:

Amadea, gondolom ha a férjed nem foglalkozik vele, akkor a munkáltatója fizeti. Ez végül is egy tök jó dolog mindenféle egészségügyi szolgáltatásra és termékre költheted el a kártyán lévő pénzt. Végül is ez is olyan adómentes juttatásnak számít mint a kajajegy, csak ezt nem jegyben adják hanem kártyán.

Szerintem először is tudd meg melyik Egészségpénztárnál van a férjed, és tudd meg mennyi pénz van a kártyáján. (én pl. OTP-s vagyok, és a neten is le tudom kérdezni a kártya segítségével)

Ezek után indul a vásárlás: ha szolgáltatóhoz mész (pl. 4D) akkor fontos, hogy a szolgáltatónak is legyen azzal a céggel szerződése, akihez mész. Ha nincs, akkor sajnos nem kapod vissza a kifizetett összeget. Azért írom, hogy visszakapod, mert általában kisebb szolgáltatóknak nincs kártyalehúzójuk, így Áfás számlát kell kérned az egészségpénztár nevére, címére, melyre fel kel tüntessék a pénztártag nevét, ill. számát, és ezt kell majd neked beküldened az egészségpénztárnak, akik visszautalják neked a pénzt.
Ha orvosi segédeszközt akarsz vásárolni (pl. a légzésfigyelőt) akkor bárhol megveheted, nem kell hogy a bolt szerződésben álljon az egészségpénztárral, de a számlával ugyanúgy kell eljárni.
Itt még fontos, hogy valóban orvosi segédeszköznek minősüljön az adott cucc. (ez a VTSZ számból derül ki)

Ja és még egy! Ha pl. UH-ra mész, nem biztos, hogy a férjednek visszafizetik a pénzt. Meg kell, hogy jelöljön téged is mint kedvezményezett.
Ha van még kérdésed, szívesen segítek!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: jajj, nekem ezek a lényeges dolgok eszembe sem jutottak az EP-vel kapcsolatban.
Vendég

Anuk: ezek nagyon aranyosak!
Vendég

áááá, kész vok attól a narancssárgás cucctól.
imádom a narancssárgát, s szerintem elmenne fiúkának is.

Kép
kissmanó

Hát akkor hajrá :) Nagyon szépek és azt hiszem 1 kivételével mind 1000 Ft alatt vannak.

Mert ugye ki tudja júniusban milyen idő lesz, hátha kell. Meg azt hiszem van köztük egy 74-es is. (bár nem úgy szűrtem le) Én egyenlőre le vagyok állítva. :( Csak nézelődöm bár van egy tevés melegítő szett amire anno Rod rábólintott és szerzek egyet, ha bele döglök is :D Imádom a tevéket! De ha valakinek tetszik szívesen átengedem, majd lesz másik :D
http://www.teszvesz.hu/item544086951_te ... _6_ho.html

Ja meg ezt nézegetem, de valószínű megmaradok a mindent a szemnek és messze kerülöm az enter gombot. :(
http://www.teszvesz.hu/item546790581_2_ ... 62_68.html
Vendég

képzeljétek, azt mondta a védőnő, hogy sok a 8 db body a 62-esből :shock: , 56-osból kellett volna annyi. Kérdem: és ha 55 cm-el születik?
Vendég

Magdii, én magnerotot szedek, nagyon szeretem! Amióta szedem - mostmár csak napi 2-t, egyáltalán nem feszülök, pedig most is a hétvége alatt 82-ről 85 -re nőtt a reggeli haskörméretem.

A magne b6-ból napi 3-at szedtem, és még néha így is éreztem...nekem azt mondta a dokim, hogy ez a legjobban felszívódó magnézium.
Először nem akartam megvenni, mert drágább, mint a magne b6, de mivel kevesebb is elég belőle jobban megéri!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Köszi szépen az egészségpénztáras hozzászólásokat!
Ma szétválogattam a rucikat méret szerint....meglepődtem, milyen kevés van....rugikra még rá kell gyúrjak...

KépKép
amadea

Puszedli én el sem mondom neki, hogy miből mennyi van. mi köze hozzá :P

Ja, megjött anyós :( Persze rögtön azzal kezdte, hogy ha meglesz a gyerek, mennyi pénzt fogunk rá felvenni, és milyen jó lesz. Hát majd összevesztem vele, úgy felidegesített. Elment a kincstárba, meg az oephez, mindenhol mindenkit körbekérdezgetett, meg hazudott össze vissza, hogy előre nem kaphatná meg az összegeket, szocpol teljes összegét is akarja. Az eszem áll meg! Arról nem is beszélve, hogy nem hiszi el, hogy a gyed és a tgyás pl fizetésfüggő. Ő már százezrekről ábrándozik. S persze mindent mindenkinél jobban tud.

Basszus tényleg kénytelen leszek Roddal, babával meg felvágott hassal órákat végigvárakozni, hogy ne tegye rá a kezét a Emma pénzére. Már a babakötvényt is kérdezte, hogy azt mikor lehet majd kivenni a számláról.

Mi az én gyerekem fejőstehén? :cry:
Vendég

Anuk!
Ez a nő komoly agybajban szenved. Ajánlom, hogy legközelebb kérdezd meg, hogy talán a babátok pénzéből szeretne egy egyirányú hold útra befizetni? Gondolom abban az esetben szívesen áldoznál rá. Észbontó a viselkedése.

Ja, másik frappáns válasz: igen, a "sok" pénzt Ti (mármint a szülők) felveszitek, aztán nagymamika, mert oly zseni, szépen törleszti.

Kép
kissmanó

Anuk!
Ugyan küld már el anyóst a jó fenébe...mégis mit képzel????
Szerintem pénzt nem vehet fel helyettetek, főleg nem meghatalmazás nélkül.

KépKép
amadea

Sziasztok!

Sajna nincs időm visszaolvasni, csak írok, hogy tegnap megvolt a genetikai UH. Minden o.k. a babóval, és kiderült, hogy én is erősítem az amúgy is elég erős tábort, ugyanis KISKUKIS a drága!
:D
Igaz, kislányt éreztem, mégis megkönnyeztem, annyira örülök!!!
És ami a legfontosabb: teljesen rendben van mindene, makk egészséges!!!!! Két adatot tudok most fejből:
fejecskéje: 5,4 cm
talpacskája: 3 cm

Rögtön elmentem vásárolgatni (turizni :oops: ), vettem cuki cuccokat, de Api elől eldugtam. :D

Puszi mindenkinek, és holnap visszaolvasok!
Mindenkinek jó pihenést!

Kép
ácica

Ácica!
Gratulálok a kispasihoz :D . Hogy fogják hívni?

KépKép
amadea

Ágica: welcome a klubba :D
Érdekes, táblázatunk alsó fele teljesen színes, most nem szeretném név szerint kesergetni azon anyucikat akiknél a gyerkőc szégyenlős, avagy épp nem akarják tudni a babó nemét (tényleg, van ilyen :roll: :?: )
Még 4 fehér sor kandikál nálam. Meg ugye vannak a táblázaton kívüli sorstársak.

Vásárlásról annyit, hogy itt egyik hipermarketben 75%-os árleszállítások voltak, kicsi lányomnak aprópénzért vettem 4 vékony hosszú ujjú blúzot. Apa pedig a nagyoknak 1-1 csizmát. De amilyen idő van (holnapra +13 fokot jósoltak) nem tuti, hogy hamarosan felavatnák. Sajna semmi szép kisfiúsat nem találtam, így csak a vásárlás kedvéért kicsi fiúkánknak nem lett semmi sem vételezve. Lehet én leszek az utolsó aki valamit vesz a kis pocilakójának? Na jó, lépéselőnyöm azért sokatokhoz képest igencsak van :wink:

Kép
kissmanó

Puszedli a védőnő hülyeséget mond! A babák a 62-es méretet hordják legtovább kb. 3 hónapig. (persze babától is függ) Nekem abból van a legtöbb 12 db. Szóval egyáltalán nem sok a 8.
Ellenben 56-os méretet tényleg rövid ideig hordanak!

Anuk, az anyósod nem normális az tény. De az is, hogy amit a szülés után intézni kell az el tudja Rod is egyedül. Ezt általában az apák szokták. A kismamaújságokban benne van szépen leírva, hogy mit és hol.
Ráadásul az összegeket utalják, vagy ha postán kéred, akkor is neked adják oda és nem az anyósodnak, szóval szerintem emiatt ne aggódj! Nem kell felvágott hassal Emmával ücsörögnöd a hivatalban. Anyós tényleg pofátlan! Azt nem értem Rod miért nem küldte már el melegebb éghajlatra? Végtére most már Te és Emma vagytok az elsődleges családja!

A szocpolhoz meg csak annyit mondanék neki, hogy annak feltétele egy új építésű lakás, ill. építkezni kell, akkor ugye ehhez ad lóvét, mert az 1 gyerek után járó szocpolból - már bocsánat, de szart se lehet...

Ácica, gratulálok a kisfiúhoz!

Megyek, indulunk a babakocsiért! :) :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Puszedli: védőnő olyanról nem hallott, hogy születik béb 59 centivel is (pl. a párom). hp az a nő (remélem tudod a rövidítést).
összeteszem kettő kezem, hogy itt nincs ilyen marhaság mint védőnő. először is ki sem jönne amilyen világvégén lakunk, másodszor pedig velem nem bírna, mert minden beszólását megkérdőjelezném.

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?