Kismanó üdv. újra "itthon"!
A gratulációkat köszönöm, úgy látom apjuk is egész hamar átprogramozta magát lányos apukának, pedig nálunk fiúcskának készült a második "projekt". Na mindegy, lényeg, hogy minden ok.
Köszönöm a gratulációkat!
Anuk, próbálta ide-oda nézegetni a gyerkőcöt a doki, láttuk a talpát, arcát, megszámoltuk az ujjait darabra
, de olyan jó, kis tuti képet,mint a tiéd,nem sikerült alkotni, ami tagadhatatlan bizonyíték lenne. De azt mondta, hogy lyányka.
Puszedli részvétem az új kollega miatt. Nekem 1-től jön az utódom, lesz 2 hónapunk együtt, de szerencsére a legjobb barátnőm, úgyhogy nem lesz kellemetlen az okítás.
Első szülés után rólam is 6 kiló távozott. Babakocsi ügyben egyáltalán nem vagyok otthon, a Dorka babakocsiját eladtam még anno, azt hiszem ez volt az egyetlen árucikk, ami értékesítésre került, a többi ajándék volt. Szóval most a barátnőmtől kapok kölcsön azt is, meg kádat, kádállványt, ruhákat elvileg 3 helyről. Amit meg veszünk az az ágy, én is ilyen kombi ágyat szeretnék, azt hiszem a Bogit néztem a tesz-veszen, úgy emlékszem valaki már tett fel róla régebben képet. Ja meg a mellszívó, azzal kapcsolatban javaslatra azt hiszem az Avent Isist veszem, állítólag jó. Ti milyen vesztek?
Szoptatással kapcsolatban a Dorkát én is csak 3 hónapig tudtam szoptatni, nem nagyon volt tejem, pedig igyekeztem, úgyhogy utána tápszer, de a kölök egészséges, mint a makk.
Már alig várom, hogy én is beszabaduljak valami babás boltba és vegyek ezt-azt.