Sziasztok Lányok!
Nagyon köszönöm a sok sok dicséretet, komolyan belepirultam, hogy mindannyiótoknak tetszenek a képek rólam
Én is iszonyúan szégyenlős vagyok (az esküvőnkön még a csóktól is paráztam annyi ember előtt...), a barátaim csodálkoztak is, hogy fehérneműs képek készültek rólam, ezt a páromért vállaltam, és ahogy Mormota is írta, sokat segít, hogy elfogadjam magam így átalakulva
Mormota, nem semmi lehetett az öt óra hosszú fotózás... nekem a párom kb. fél óra alatt csinálta a képeket, igaz, nem több százat, de fontos volt, hogy ne merüljek ki teljesen
Lehet azért majd kérni Rólad képeket? Biztos nagyon szépek készültek!:)
Tabati, jó ötlet a topic fotózás
Mi bárkit szívesen fogadnánk a műterembe (ami együtt van a lakásunkkal, így aki nem szeretne fotózást, addig beszélgetnénk egy jót
), ezért is írtam, hogy ha valaki kedvet érez, és szeretne hasonló képeket, mint amik rólam készültek, párom megcsinálná
Szóval lányok, ha kedvet éreztek hozzá, megszervezhetnénk egy topictalit fotózással egybekötve, sajnos, mivel Pesten lakunk, így van, akinek ez nagyon messze lenne, de hátha össze tudnánk hozni
Anuk, a lány-fiú témához: nekem a párom iszonyúan beleélte magát az első perctől kezdve, hogy
lánya lesz! Valahogy fel sem merült benne, hogy fia is lehet
Nagyon-nagyon kislányt szeretett volna, így komolyan csalódás érte, amikor kiderült, hogy kisfiút várunk. Még mondta is, hogy a férfiak többsége első babának kisfiút szeretne, ő meg itt azon görcsöl, hogy nem kislányunk lesz. Persze azóta már imádja, hogy fia lesz
És méghogy csak a fiú gyerek... ne is foglalkozz vele
Csillagtáncos: vannak fenn esküvős képek is, amelyeket párom készített rólam. Ha este lesz időm, linkelünk be ide egy-kettőt, épp tegnap lettek kész teljesen
Nagyon jó babakocsikat találtatok, mi is most kezdtünk el nézelődni ez ügyben, de akkora a választék, hogy nem győzöm kapkodni a fejem. Már lassan azt sem tudom milyen kocsink legyen
Mondjuk azt igen, hogy max mennyibe kerüljön, és sok honlapon ledöbbenek, amikor meglátom, hogy mennyit kérnek el egy babakocsiért... de tényleg, van, aki 200.000 Ft-ért megveszi????
Heni, megpróbálok gyakrabban jönni, csak sajnos mindig megigérem, és közbejön valami
Most ebédszünetben azért visszanézek, remélem nem jön közbe semmi,és tudlak majd olvasni Benneteket, és írni is fogok
További szép napot Mindenkinek!!!
Magdi