Új privát üzeneted érkezett!

Anuk!
A teszveszen Pava aukciójában nézted a narancssárga pelenkázótáskát? Mert ha igen, békén hagyom.....

Előtejes megnyugtatást köszönöm. Gondoltam, hogy ez lehet, de azért megnyugtató a megerődítés....azért kicsit fura, hogy csak az egyik....

KépKép
amadea

Nem az, nyugodtan viheted. Bár ahogy elnéztem már licitálnak rá! :) Ügyes legyél.
Vendég

Sziasztok!

Anuk: én a védőnőt kínálom, de sosenem kér semmit, de kolleganőmnél elfogadott üdítőt, és nálunk már kétszer volt, de egyszer sem járta körbe a lakást, szerencsére, bár nem volt nagy kupi.

Nektek sem könnyű, nekünk sem. Sajnálom:(, én is ettől félek, hogy apjukat elküldik. most is kellene neki vmi másodállás..

Amadea: néha nekem is van, sztem normális. Vagyis úgy olvastam, hogy ilyenkor már szivároghat előtej, kinek több, kinek kevesebb.

Én édesen eszem a túrógombócot, az uram sósan, prézli nélkül, tejföllel.
Most erről jutott eszembe a hamis túrógombóc. Csinálni kellene…

Ma nálunk is volt a védőnő, sok okosságot nekem sem mondott.

Tök nyomi idő volt ma:(.

Az utódom megint bebizonyította, hogy agyilag nulla:o, semmi önállóság nincs benne.
Vendég

Anuk!
Végül nem licitálok rá...
Viszont ezt találtam, ennyiért nagyon megéri,csak kár, hogy Pesten van:
http://www.teszvesz.hu/item542882606_ba ... nnyal.html

Védőnő nálunk 1x járt, nem nézett szét. Vettem sütit, üdítőt, de nem evett, nem ivott semmit....

KépKép
amadea

Hát nekem még semmi előtejszerűség nincs. :( Néha aggódom, hogy legyen tejem. A lehető legtovább szeretnék szoptatni, mert akkor legalább a baba kaja ügyéről le lenne a gond. De lehet pont az idegbajosságom miatt késik. Rod mindig mondja, hogy nyugi, de nehéz így.

Nekem szerencsém van. Karácsonyra kaptunk babakádat és játszószőnyeget is. Már anno raktam fel képet, fisher price. A burzsuj nővéremtől kaptuk (meg az árát, mert ugye féláron vagy még olcsóbban szereztem a teszen)

Mondjuk anyósom pont mikor pakolta ki a szekrényből célozgatott rá, hogy milyen jó lesz ez a Bazsi gyerekének. Aha a nagy lóf.... ingyen nem adom senkinek sem a rokonságból, mi sem úgy loptuk vagy mi. :D Ami drága holmi, azt biztos, hogy eladom amikor majd nem használjuk. A babaruha az más, azt továbbadom, de tudom, hogy úgysem kéne egyik unokatestvérnek sem.
Vendég

én asszem ilyet szeretnék, persze, csak ha vízszintesig ledönthető:

http://bolthely.hu/babyshop/id/00952_Gr ... ocsi_Gemma
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 14:19-kor.

Heni

Kép
szheni

Látom most babakocsiban utazunk! :)

Heni nagyon jó, amit néztél. A súlya így nem számít, buszra nem szállsz, mindenhova máshova pedig be tudod tolni. Szerintem még egy fontos, hogy a kocsiba beférjen. (persze oda is majd Apa pakolja be :) )

Puszedli, jó a Graco, egyik ismerősünknek van. Két dolgot mondtak vele kapcsolatban: 1.) nehéz, így az ismerős csaj a 2.-ról nem tudja egyedül sétáltatni a gyereket 2.) ha a babaülést a babakocsiba rakod a gyerek ül, amit ugye még nem tud - de ezt megoldották azzal, hogy a lábrész alá raktak egy takarót.

Amadea, a teszveszen is vannak kókuszmatracok, ha ragaszkodsz hozzá. (írtad, hogy a család hátfájós...) igaz ezek használtak, de a huzatok levehetők, moshatók!

Annyira várom már a holnapot, hogy este megvegyük a kocsit! Bár hogy hova rakjuk azt nem tudom, itt lesz a szoba közepén! :)
Ráadásul reggel még vérvételre kell mennem, amihez semmi kedvem, de doki hétfőn, és kérte, hogy addigra intézzem el. - így hihetetlen, hogy megint eltelt 3 hét! :)

Amadea, hol nézted a légzésfigyelőt? Az ikres barátnőm talált egy oldalt, ahol olcsóbb, mint a gyártó honlapján. (pl. a 301R 34 990 Ft helyett 28 990 Ft, azt hiszem, hogy a 300-as 3000 Ft-tal olcsóbb) Holnap átküldi a linket, és felrakom.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!
Húú, visszaolvasni 2 napot... Nem vagytok semmik :D

Anuk, sajánlom, hogy megint ennyi minden közbejött nektek, de remélem, hogy megoldódik. Teljesen elérzékenyültem, ahogy olvastam Mormota segítőkészségét, meg a többieket. Tényleg tök jó ez a csapat :D

Noémi, ha jól emlékszem Te írtad, hogy nehezen sikerült a mózeskosarat rátenni a Titi vázra? Az eladócsaj külön felhívta a figyelmünket (konkrétan már nem emlékszem, mire, a férjemet küldtem oda), hogy ha valamit nem megfelelően rögzítünk, akkor marha nehezen tudjuk leszedni a mózeskosarat. Csak egyszer kell odafigyelni az összerakásnál, utána sima ügy.

Heni, na mi van, túl jól sikerült a cimboraság anyóssal :D Szerintem a távoltartást először azzal kezd, hogy rontsd el a sütit. Legyen megint az övé finomabb :D

Egyébként nálunk tegnap volt túrógombóc. Cukros tejföllel :D Le se merem írni, mennyit ettem. 6 db-ot... De 2 részletbe!!!! Ugye ez megbocsátható???

Benta, megkaptad az influ elleni oltást?

Mormota, egyik nap rosszul érzed magad, másnap meg cipeled a 8 kg almát???? Ér ennyit az a gyümicentrifuga??? Fenékbe leszel billentve. Vigyázz magadra jobban!!!!

Amadea, szerintem is teljesen normális az előtej. Azért beszélj a védőnővel.

Nekem 3 napja elkezdett kaparni a torkom, meg folyt az orrom. Tegnap vettem Oscillococc-ot, és mára sokkal jobb lett.

Noémi, annyira egy húron pendülünk, hogy én is ma voltam védőnőnél. Szerencsére minden oké, bár picit meglepődtem a súlyomon. 52,5 kg-ról indultam és most 59 kg-ot mért, de egy rossz szót nem szólt. Szóval +7,5 kg-nál tartok, de baromi érdekes, hogy a hasamon és a cickóimon kívül máshol nem látszik. Vérnyomás, vizelet, szívhang oké. És még mindig nem tervez családlátogatást :D Bár tőlem aztán jöhetne, nem zavar. Ja, a Magnerot meg egyszerűen maga a csoda. Azóta szinte száguldok este hazafelé a munkából. Előtte még vánszorogni is alig bírtam.

Úgy örülünk a férjemmel, mert végre neki is produkálja magát a kis tökös. Akárhányszor odateszi a hasamra a kezét, mindig rúg egyet :D Szófogadó, köszön a faternak.

Bocsánat, hogy nem tudtam mindenkihez szólni. Megyek zuhanyozni, mert a gyerek szétrúgja a berendezést. Lehet, hogy a főzőműsort hiányolja? :)

Jóéjt mindenkinek!

KépKép
süni76

Anuk egyetértek Henivel!
Ráadásul pont az idegeskedés a legrosszabb, amit tehetsz. Szerintem a tej miatt egyszerűen nem szabad! Én már többször írtam, hogy anyukám nem tudott sem engem sem az öcsémet szoptatni, így tápszeresek voltunk, kb. 1 hónapos korunktól. Mindketten egészségesek vagyunk. :)
A tápszert felírja a doki, így olcsóbb, bár tény az anyatej ingyen van. De hidd el, adott esetben ez nem fog érdekelni. Hál istennek kifizethető áron vannak - és úgy tudom lehet rá támogatást is kérni!

Én nagyon szeretnék szoptatni, minél tovább. Ha nem megy, ott a tápszer. A barátnőm, aki 2 hónappal utánam szül, az első gyerekénél napi +1,5 litert fejt le. Megbeszéltük, hogy ad, ha kell...de igazából tökéletes a tápszer is.
Ellenben - jó üzlet, ha valakinek sok a teje, 1200 Ft/liter áron veszik át!
Úgyhogy Anuk, ne idegeskedj, inkább gondolj arra, milyen sok lesz, és a + pénzt majd Emmára költheted. :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Noémi: ezt a hallatlan optimizmust! :lol: :lol: Remek! :lol: :lol:

Ma este megint akkorákat rúgott a gyerek, hogy István is érezte. persze amit én belülről óriásinak éreztem, az az ő tenyerére csak egypici pöccentésnek jött le. De nem baj! ÉS úgy örül, hogy ő is érzi!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

http://www.sidrakids.com/index-2angelcare.html

Légzésfigyelő olcsóbban!!
Amadeának és mindenki másnak, akit érdekel!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Mire érted ezt Csillagtáncos?
A tejre?

Egyébként szerintem jobb így hozzáállni a dolgokhoz! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:59-kor.

Heni

Kép
szheni

Igen, a tejre. Nagyon tetszett!! Szerintem is fő a pozitívum, én nem nagyon aggódok. :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

:) Igen, így is kell!

Más téma: szülésznő

Bár kicsit előreszaladtam ma megkérdeztem a védőnőt, hogy mit gondol érdemes - e szülésznőt fogadni.
Azt tanácsolta, hogy ha gátvédelemmel szeretnék szülni, akkor mindenképpen. Azt mesélte, hogy a körzetében a rekord egy 5,05 kg-os bébi, akit az anyukája természetes úton gátvédelemmel (vágás és repedés nélkül) hozott a világra. Azt mondja, hogy ebből a szempontból a védőnő a legfontosabb...
Igazából tanácstalan vagyok...aki természetes úton szült mindenki azt mondja, hogy a szülésznő csinált egyáltalán valamit. De nem lesz jó nekem az ügyeletes? Egyáltalán mennyit kér egy szülésznő?

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Én csak most ültem le pár perce,csak a felét tudtam visszaolvasni,amit 1 nap alatt írtatok,de mindjárt pótolom...

Csak ANUKnak szeretném írni,hogy én vettem pelenkázótáskát a kocsihoz,hozzá tartozót,u.az a szín és anyag, természetesen azt odaadom a kocsival együtt!Lehet, ezt elfelejtettem írni abban a "regényben",amit priviben küldtem a kocsiról és tartozékairól... :oops:
Majd lefotózom azt is és átküldöm,oksi? :lol:

Kép

Kép
ékes+tesó

Sziasztok Lányok!

Nagyon rég írtam már, de azért ha van egy kis időm, szoktam olvasni a hozzászólásokat :) Nagyon sok hasznos dolgot írtok, és annyira jó olvasni, hogy biztatjátok és megnyugtatjátok egymást :) Sajnos, én eléggé elfoglalt vagyok, így nehezen tudnék bekapcsolódni a mindennapi témákba, de így is próbálok lépést tartani, és követni, hogy kivel mi történik :)
Amiért most írok, az egy nagyon nagy kérés lenne felétek. Régebben írtam, hogy párom fotósként dolgozik, eddig a modell és esküvői témákban dolgozott a legtöbbet, de szeretne kismama fotókat is készíteni. Ha esetleg valaki vállalkozna rá, és el tudna jönni a műterembe (ami Budapest XVIII.kerületében van), hogy készüljenek róla fotók, azt nagyon megköszönném! Természetesen ingyen elvállalná a fotózást, és pár, közösen kiválasztott képet kitenne a honlapjára referenciának. Bocsánat azoktól, akik nem szeretik a reklámokat, de gondoltam, itt talán kérhetek ilyet, mint régi fórumozó... :oops:
Ezen az oldalon meg tudjátok nézni, hogy rólam milyen stílusú képek készültek, persze lehetne másféléket is, ami a kismama ízlésvilágát tükrözi:
http://www.molnarfoto.com
Köszönöm, hogy elolvastatok , remélem nem nagy pofátlanság, hogy ezt beírtam :)
Magdi
magdii

Anuk!
Az, hogy most még nincs tejed, nem jelent semmit, majd lesz, ha kelleni fog :wink:

Puszedli!
Én a Graco Mirage Plust néztem ki a Brendonban. Kifejezetten könnyű volt, még hordozóval is, viszont tény, hogy nagyon "ült" benne a baba és a kocsi része nem volt vízszintesig dönthető. Most 43e a Brendonban.

Heni!
A ti kocsitok is nagyon tetszik.

Noémi!
Kókuszmatraccal még futok pár kört,de tuti nem adok érte 8-10e-t...
Én a Brendonban néztem a légzésfigyelőt....
Hú, ez a link nagyon jó :D , köszi szépen.
Én szeretnék szülésznőt fogadni, ismerem a szegedi bandát és van néhány nagyon kiállhatatlan...nem szeretném őket kifogni...
Szegeden első babát nem engedik gátvédelemmel világra hozni, úgyhogy ebből a szempontból mindegy.....de én nem is szeretném....a családom összes nőtagja vágás nélkül szült és szanaszéjjel repedt....(ilyen genetikával félnék bevállalni)

Süni!
Én írtam, hogy nehéz volt rátenni a mózeskosarat...nekem...lehet, hogy egy pasinak meg se kottyan...

Madgi!
Nagyon klassz képek készültek rólad, igazán csinos kismama vagy :D , a zoknis a kedvencem....

KépKép
amadea

Előtej:Nekem is van,de nekem színtelen.Mikor előzőleg voltunk a dokinál,én is újságoltam neki,hogy már van,és húúú milyen jó,mert biztos sok tejem lesz.Erre ő mosolyogva közölte,hogy ez sajnos nem jelent semmit a világon..Én mondtam,hogy Ékesnél nem volt és sajnos 3 hónapos koráig volt csak vlami kis tejem egyáltalán(sajnos olyan kevés,hogy az elejétől kezdve kellett pótlás...)-innen gondoltam,hogy ez biztos jó,a doki mondta,hogy semmi összefüggés...Ő azt mondja,nekem valószínű azért volt ilyen kevés,mert előfordul,hogy császár után nehezen indul meg,és erre nekem még a seb is nagyon begyulladt sajnos,gyulladáscsökkentőt is kaptam,valószínű,az sem vált hasznára a tejtermelésnek..
Egyébként sajnos a tápszer nem túl olcsó,még receptre sem,(bár biztos fajtától is függ)Ékesnek a negyedik fajta vált be,a többitől fájt a pocija.Amíg mást nem evett tápszeren kívül,addig ez havi kb.8e ft volt...

Noémi!Így is kell hozzállni,ahogy teszed!Én először kikészültem a császármetszésen,utána hetekig sírdogáltam,hogy nincs tejem,és mi lesz szegény kicsi Babámmal...És közben szörnyű lelkiismeretfurdalásom volt,hogy biztos vlamit én rontottam el.Mostmár tudom,és elfogattam,hogy nem igaz ez,ráadásul ez még valószínű rontott a helyzeten!És persze Ékesnek semmi baja nem lett a tápszertől,gyönyörű és ügyes,okos gyerek...Szóval,másodszorra én is megpróbálok másképp gondolkozni,bárhogy alakul...!
:D

Anuk!Én biztos megőrülnék egy ilyen anyóstól!Engem mindenki sajnált,hogy Atinak csak egy Nagymamija van,és az Ő oldaláról nem segít minket család,de ha ilyet hallok,mint a Ti sztoritok,egyáltalán nem bánom... :!: Egyébként is nehezen alkalmazkodok másokhoz,ettől meg biztos falnak mennék...

Kép

Kép
ékes+tesó

Noémi (és akit még érdekel)!
A Vaterán van új kókuszmatrac 4700-ért+ 1200 a pk...még így is a legolcsóbb...

KépKép
amadea

Na ezt még megosztom, nekünk sajnos nagy:
http://www.teszvesz.hu/item547288728_70 ... atrac.html

KépKép
amadea

Sziasztok!

Védőnő: barátnőmnek 30. hétnél elment a dokija a kórházból és nem vállalta már el senki. El volt keseredve, de valaki azt tanácsolta, hogy akkor fogadjon szülésznőt és neki nagyon bejött a dolog! Mondta, hogy az ügyeletes orvossal sem volt semmi gáz, de a szülésznő borzasztóan sokat segített neki! Azt hiszem úgy 20-30e ft- ot adtak neki.

Puszedli, ez a babakocsis honlap nagyon jóóó! Láttam ott egy nagyon szuper (dönthetős 8) ) etetőszéket 13e ft- ért- szerintem megyünk shoppingolni. :)

Lehet hogy kimegyünk Parndorfba, mert most mondta egy ismerősöm, hogy egy hónapja voltak kint, más cuccot nem is tudtak venni, csak gyerekholmikat, olyan jó árban voltak és csudaszépek!

Hozzáállás: én alapvetően egy borzasztóan pesszimista ember vagyok, de a babavárás valahogy megváltoztatott (remélem marad ez a szemlélet!!), egyszerűen Tudom, hogy nem lesz semmi gáz. Vagy ha mittomén nem lesz tej, pótolom tápszerrel, de előre nem hergelem magam ilyenekkel.

Az én védőnőm nagyon aranyos és kedves, sőt, mikor "mázsáltunk", levont egy kg- t, hogy az biztos a ruha... :P
És van doktori végzettsége is, bár azt nemtom hogy miből, lehet hogy kertész. :lol:

Annyira durva, hogy ilyen ici- picin is vannak már emberi reakcióik a babáknak: párom kicsit megböki a pocim, és a bébi ugyanoda visszarúg! Ezt eljátszotta múltkor vagy tíz percen keresztül, aztán véletlenül nagyot bökött :shock: és besértődött a gyerek, aznap már nem lehetett vele játszani :o

Kérdés: nektek is megtalálta már a bébi a húgyhólyagot...? Nekem igen, és Igencsak kellemetlen érzés- de mi lesz itt még később??

A Ti babátoknak milyen a napirendje, mikor alszik? Az enyém este + éjjel fent van, reggel alszik. Tegnap reggel voltam genetikai UH- on, és láttam, hogy lebeg, meg sem moccant! Aztán valamitől felébredhetett és jól belémboxolt, hogy nyugi már, most pihi van! Este sokszor csak úgy tudok elaludni, hogyha párom a hasamra teszi a kezét- már most gyakorolja az apai szigort :wink: , ilyenkor lenyugszik egy kicsit.

Ugye nemsokára már itt a tavasz...??

Jóéjt

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/
tökmag79

KépKép
amadea

És még1:http://www.teszvesz.hu/item541296051_graco_sportbabakocsi_mirage_2008_2009.html

KépKép
amadea

Sziasztok!

Az én Benikém tegnap óta alszik, alig mocorog, biztos van vmi front. Hatalmas lett a hasam, az előző héten ugrott egy méretet. Most már kabátban is látványos.

Előtejem nincs, majd lesz. Szoptatással kapcsolatban: nagyon bölcs a hozzá állásotok! Az ember ne legyen tudatlan, szerezzen be minden infót, tudja, kihez érdemes segítségül fordulni /és kihez ne/, de a gyerek éhes nem maradhat, és idegileg kikészülni sem érdemes miatta. Most 8 éves a nagyfiam, ki a csudát érdekli, mit evett az első évében?

Egyébként mind2 szopott 8-9 hós koráig, de addig éjjel-nappal 2-3 óránként. Amikor abbahagyták, végre aludtak éjjel, szóval nem bántam. Azóta viszont a bal mellemmel rendszeresen mammográfiára járok, félévente kontroll, mert beindult valami kötőszövetesedés, a tejmirigyek helyett. Az a felem kiesik a szoptatásból, de sose volt benne annyi, mint a másikban. De az is elégnek bizonyult. Szóval most e téren is lehet, változás lesz, cumisüveget vettem, aztán meglátjuk. Nem unjátok még? Ami dühítő, hogy a 2700.-Ft-os tápon 700 Ft-nyi a támogatás, az semmi. Ha csak tápos bébi, havi 10-12.000 Ft. Ráadásul a macera a recepttel… Németországban minden boltban /élelmiszerdiszkontok, dm/ kapható minden féle táp, hipoallergén, szójás gyógy, korababás, stb. Nem nézik hülyének az embert, hogy csak gyógyszertárban, meg recepttel lehessen hozzájutni.

Jók a babakocsik!

Nekünk ilyen van:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... erego%20p3

Nekem ez a tökéletes babakocsi. Könnyű, mert n+1x fogom ki-be pakolni az autóba, nagyon jól irányítható, magasítható a tolókar, így apának is jó, és tele van apró extrával, amitől felhasználóbarát. Nem kell lecserélni ha nagyobb lesz a bébi. Hordozója rárakható, nem kell cipelni. Egy tavalyi modellt vettem a teszveszen, pont olyan, mint az első a linken. Elegáns.

Az összes eddig berakott bébijárgány nagyon tetszik!

Heni, itt találtam jó áron nagykerekűeket, átfordítható karral, jó összsúllyal, a Retrusokra gondolok:

http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser ... 4&mainid=8

Puszedli, Itt egy Graco, hordozóval:

http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser ... 4&mainid=8

Süni, nem oltatok, mert legyengülne az immunrendszerem, és utána fogékonyabb lennék az egyéb nyavalyákra. Hamarabb kellett volna. Majd jövőre.

Szép napot, küldjetek egy kis Benjámin-ébresztőt! Még mindig nem ugrál :cry:

Benta

Kép
benta

:) Hát itt akkora köd van, hogy csuda. Boltba kéne menni, de megvárom a kora délutánt hátha valamit javul a helyzet. Mondjuk tüsszögök, köhögök, meg a torkom is kapar. :( Nesze neked C vitamin meg jól felöltözés. Valaki mégis hazahozott valami gethát és persze rögtön benyeltem. Azuram csinált jó mézes citromos teát mielőtt reggel dolgozni ment volna :D

Emma babának határozott napirendje van. Este fél 11 és 12 között diszkózik. Persze mire Rod kegyeskedik kijönni a gép elől hogy letapizza a hasam mindig meglapul. Aztán mikor szabad a pálya újra kezdi. :D Reggel fél 7 és fél 10 között amolyan pici mocmorgások vannak, helyezkedik vagy nem is tudom. Délután 2 és 3 között van még ilyen kisebb tornázás. Egyébként semmi.
A hólyagom sajnos hamar megtalálta. :( Isten bizony mondom néha állítom azzal szórakozik, hogy pöckölgeti, én meg rohangálok a wc-re. Biztos jól szórakozik odabenn.

Benta a retrus babakocsik jók de nem mindegyik! A sima retrus ruby nagyon kicsi, itt rengeteg van eladó, mert 9-12 hónaposan már nem fér bele a gyerek. A retrus planet az szép nagy, tényleg szupi, de az meg cserélgetős tetejű, egyetlen színben van(fekete), és a mózese úgy 5 kilós. (akinek nem kell cipekednie lépcsőkön és olcsón akar jót ezt ajánlom) A retrus 2004 név alatt futó verziót itt meg már nem is lehet kapni, holott reklámozzák.

Beni! Ébresztő! Tessék anyát boldoggá tenni :) Tudod! Anya hívja Benit, Beni jelentkezz! :) (Nálunk ez apával néha beválik)

Ékesanyu szuper :D Már alig várom, hogy megkapjam a pénzem az Apehtól. Mondjuk ma adom be a bevallást. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.04 09:01-kor.
Vendég

Sziasztok!

Én is olvasgatlak ám titeket, csak nincs sok időm, így le szoktam maradozni. :oops: Eredetileg a júliusi topichoz "tartozom", de szeretnék hozzátok is irogatni (persze ha időm engedi) Heni és Anukot már ismerem. Nagyon tetszik a társaság és jó kis linkeket raktok be, igazi kis spórolós topic ez, én meg imádok turizni és kifogni jó dolgokat olcsón. :lol:

Tökmag!

Én a 16. héttől érzem a babám mocorgását és már onnantól fogva rendszeresen rúgdossa, vagy bokszolja a hólyagomat. :lol: Ez tényleg kellemetlenebb, főleg, hogy állandóan pisilnem kell így is. :lol:

Babakocsi!

Mi használtan vettünk Graco-t és még annyit tennék hozzá ehhez a fajtához, hogy könnyen törik a váza állítólag, amitől nem kell megijedni, nem azért, mert rossz minőségű, hanem mert sokan nem rendeltetésszerűen használják. Szóval amikor járdára emeljük, akkor ne a tolókarral egyedül, mert attól eltörhet, hiszen nem bír annyi súlyt megemelni. Hanem alul lábbal rá kell segíteni. A kerekei nagyon szupik, jó nagyok (akinek ez nem probléma) és stabilak.

Légzésfigyelő!

Én azt is terveztem, hogy használtan veszek, ezen még nem gondolkoztatok? Vagy talán az nem olyan megbízható? :roll:

Én a vaterát ismertem, de majd akkor körbenézek a teszveszen is, látom az is nagyon bevált nektek! :wink:

Magdi!

nagyon szép fotókat csinált a férjed, bár én inkább nem mutogatnám a hasam csupaszon :oops: :oops: , de ez egyéni, kicsit szégyenlős vagyok. Miért nem beszéltek meg egy topic fotózást? Persze aki el tud menni, szerintem biztos mindenki örülne, ha megörökítenék a kismamiságát! :wink: Vagy pofátlan vagyok, hogy rögtön ilyeneket felvetek? :oops: Biztos azért, mert nekünk a gépünk sem az igazi, meg mi sem értünk hozzá, így elég béna kpeket tudunk csinálni... :oops: :lol:

No, menni kell melózni, üdvözlök mindenkit, remélem befogadtok :roll: amúgy is átminősített a doki júniusinak. :lol:

Kép
Kép
tabati

Jó reggelt!

Magdi: szépek a képek! Tényleg te vagy a kismamison? Gondolom, esküvős képetek is van fent. Mi nem Pesten lakunk, úgyhogy nem tudok jelentkezni.

Tökmag: szerintem néha nekem is eltalálja. Eddig is sokat jártam pisilni, de legalább okkal, most meg többször van, hogy el kell mennem, és kiderül, h szinte semmi. Na, biztos ekkor szórakozik!

Tényleg, nektek hogy fekszik a baba? Én úgy érzem, hogy nekem még mindig keresztben. Ez nem gond? Gondolom, csak a végén kell megfordulnia... Vagy akkor már nem lesz elég helye? Én örülök neki, hogy most így jól érzi magát, csak nehogy nagyon megszokja, és ne tudjon irányba fordulni!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Vajon mi lehet Katával? Már a párja is jó régen írt... remélem, nincs semmi baj...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:59-kor.

Heni

Kép
szheni

Ja, és ma a hivatalos idő szerint is megkezdjük a 24. hetet! :lol: :lol:

Heni

Kép
szheni

Sziasztok!
Végre gépközelbe jutottam. Hétfőn-kedden itt volt a főnököm és végig az én gépemen dolgozott, úgyhogy most teljes lemaradásban vagyok "olvasásilag" is, de nemsokára pótolok.
Csak gyorsban egy-két szót a hétfői 4D-ről:
Szóval elég alaposnak tűnt a dokibácsi, legalább 20 percet nézegette a babust. Mondtuk, hogy elsősorban azért jöttünk, hogy egészségileg átvizsgálja, merthogy a gen.Uh nem volt túl meggyőző, úgyhogy zömében 2D-ben nézte, aztán a végén átkapcsolt 4D-re. Szerencsére mindent rendben talált. Eddig minden Uh-on oldalt feküdt, természetesen most is, ezért nem sikerült egyszer sem terpeszben meglesni, de azt mondta ez a doki is, hogy lányka a drága. Úgy néz ki, súlyosbodik a nőuralom a családban. :wink:
Még akartam egy csomó mindent írni, de még pótolnom kell az olvasást is, meg dolgoznom is kéne :roll: , de még ma igyekszem jönni. Addig is sok pussz.
poker

hello Lányok!

Remélem, jól vagytok!
Magdii, nagyszerű, hogy Te is előkerültél megint:) na, én is pont ilyen jellegű fotózáson voltam tegnap. Azoknak a csajoknak is a prospektushoz kellett. Vidám dolog volt, de nagyon-nagyon fárasztó. Mondjuk azt tudtam azért, hogy modellt állni alapvetően egy nagyon kemény munka, mert percekig kell a lehető legkifacsartabb pózban tartani a tagjaidat, és itt még azért kíméletesek voltak. Az egyik lány szépen kisminkelt, meg kitalálták a kompozíciókat, meg, hogy mikor mit vegyek fel ( vihettem minden féle ruhát, amit jónak gondoltam), a másik meg fotózott, és mondta, hogy mikor mit csináljak:)5-től tartott hn10ig, amikor már én mondtam, hogy lemerült az elem, sajnálom. Jövő héten kapom meg a fotókat és közülük is felkerül pár a honlapra. Nekem abban segített ez az egész, hogy jól elfogadjam a testemnek a megváltozását, és ez jó. A zuram mindenesetre azt mondta legközelebb ilyet már csak komoly gázsiért vállalhatok, mert úgy elfáradtam a végére. Jövő hétre lesznek meg a fotók, azt ígérte a csajmóca.
Süni, azt a gyümölcscentrifugát egyszerűen ki kellett próbálni már:) de ígérem, nem hurcolászom nehezeket. ( az uraság is lekapott érte), lehet, hogy veszek egy tili-tolit, amilyen a néniknek van, bármiylen ciki, mert abban többet lehet hazahozni:)
reggel csuklott a bébi, hajnalban:) ja, és ma este megyünk a doktorhoz. Nagyon izgalmas. Lehet, megkérdezem, nincs-e kedve elküldeni laborra, nem mintha úgy hiányozna egy fain vérvétel, csak, hogy a 8. hét óta nem néztek vérképet, kivéve a malackórt, ugye.Pénteken pedig védőnő. Valahogy begyorsult az élet. Lassan én is elkezdek gondolkodni komolyabban a babakocsi témán.
nagyon szép napot kívánok mindenkinek!

mormota
mormota20

Sziasztok Kismamik!

Nagyon megy nekünk ez a vásárolgatás! Én napok óta a fürdető-pelenkázó kocsikat lesem a teszveszen és vaterán, de még nem találtam pont olyat, amilyet szeretnék... persze azért, mert annyira határozott vagyok, hogy nem is tudom, pontosan milyet szeretnék... :oops:

Mi is megvettük már a babakocsit. A tesóm kint dolgozik Londonban, és elég fogékony ő is az Ebay-re, így, amikor említettem Neki, hogy néznék ott babakocsit, mert jó árban vannak, és a GBP ára is kedvezőbb most, rögtön rákattant, licitált és nyertünk! :-) Összesen 85 GBP (300 HUF-os GBP áron) volt szállítással. Kétkaros, de kipróbáltam egy hasonlót, elvileg nem érzékeltem, hogy nehezen lenne irányítható. Lábzsák nincs, de remélem, tudok venni hozzá... Nálam fő szempont volt, hogy a hordozó a vázra rögzíthető legyen. Mózeskosara sajnos nincs, de elvileg vízszintesre dönthető a támla, és jó már az első hónapoktól. Még nem láttam személyesen, de Tesóm megkapta már, azt mondta, hogy nagyon szép, csak áprilisban érkezik, de ha mégsem dönthető vagy tart annyira, akkor szerintetek a kapható textil mózeskosarak kompatibilisek?

Íme....

Kép

Magdi! Tényleg nagyon szépek a fotóid, igazán csini Kismami vagy!

Anuk! Kitartás, meglátod, hamarosan minden jobb lesz. Anyóst pedig próbáld meg levegőnek nézni, figyeld meg, Magatoknak ezzel ártasz a legkevesebbet, őt pedig ez bosszantja majd a legjobban.

Üdv Tabati!!! :)

Most lépek, puszi és szép napot mindenkinek!

Kép
cincibabus

Heni én minden évben önadózok, mert a munkáltatói elszámoláshoz a programmódosítások májusban jönnek meg. Eddig akárhol dolgoztam így volt. Gondolom nálatok is ezért van olyan későn.

Poker nem próbálta a doki felébreszteni vagy átmozgatni? Nekünk rendes volt anno. Kis sündisznóvá volt a baba gömbölyödve, erre megböködte, rázogatta. Aztán mindkét oldalamra kellett forgolódnom, meg beszéltem Emmához, hogy legyen jó baba. Csak így sikerült 4D bizonyítékot is szerezni, hogy tuti 100% lány.

Nálunk minden UH-n meg voltak botránkozva az orvosok :D Vagy hason fekve aludt lábacskái meg hátrafelé álltak, ami állítólag nem jellemző, vagy befelé fordulva és nem látszódott semmi a gerincén kívül, vagy sündisznózott, és a lábujját szopogatta. :D Gumilány

A faluban ahonnan származom 2008 szinte babaeső volt :D Akit csak ismerek mindenkinek lánya lett. Apukám is megszekálták, hogy na nekünk sem sikerül a fiú? Erre azt mondta, hogy nem, mi direktbe lányt akartunk. Hiába még mindig erős az idősebbek körében, hogy a lány az csak lány. A fiú meg a gyerek!

Mormota Malackór ez jó :D Én még dudujkálom őket. Be vannak oltva és most már Zsókám is meggyógyult. Na persze a pusziszkodás elmarad, de ha kifekszem a szobában közéjük, akkor ha Emma baba bökdös kifelé, az nagyon érdekes számukra :D

Cincibabus tök szép ez a babakocsi. Nagyon jó a színe!

Nem utolsósorban Tabati :D Hát újra találkozunk :D
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Már túlvagyok a vérvételen. Újra kértem toxaplazmát, mert a védőnőmnek ez a heppje, mondván, hogy fogékony vagyok. De az is igaz, hogy elkerülök minden állatot, nem eszem homokozó közelében, sem nyers húst. De ha már böktek, mindegy volt, hogy 1 ampullával több vagy kevesebb!
Holnap megyek a proktológushoz... :oops: Bár a Sperti nevű krém hatására normalizálódott a helyzet, azért ha már 2 hetet kellett várni, elmegyek az időpontomra, mert biztos ami biztos tudni akarom mi van/volt.
Hétfőn meg doki. Mondjuk az jó lesz, de ilyen szempontból mozgalmas ez a hét!

Magdi, egyáltalán nem pofátlanság! Az én férjem jelenleg még munka mellett csinálja a fotózást, így rólam ő fogja csinálni, de ha nem ez lenne a hobbija/munkája én élnék a lehetőséggel! Ha megnézitek Kata blogját, Bongorral nagyon szép képei vannak! :)

Amadea, a 8-10 ezer tényleg drága...Tök jó, amit belinkeltél, de nekem is 60*120-as a kiságy. :( A mária nagykerben 6990 Ft, de nem tudom, hogy ebben a szállítás benne van-e?
A légzésfigyelős linket megnézted? Olcsóbb mint a Brendonban.

Ékesanyu, a tejjel kapcsolatban pontosan erről beszéltem! Szerintem sem szabad ezen stresszelni, mert nem lehet rajta változtatni.

Tökmag! Örülök, hogy megváltozott a hozzáállásod. :) Az optimizmus sokat segít! :) Én is remélem nemsokára itt a tavasz...bár az időjárás egyenlőre nem ezt mondja!

Benta, nekem is növekedett a pocakom most elég sokat. 82-ről 85 cm-re, de most oldalra nem előre! De így is tetszik! :)
Elég sok a tápszer ára, ennyire nem számítottam, dehát ha kell, akkor megvesszük.

Tabati, üdv köztünk! Igen mi vagyunk a spórolós csapat! De az is igaz, hogy a baba business iparág hatalmas, és mindent megpróbálnak lehúzni a szülőkről. Szóval jó összedugni a fejünket, mert egy csomó mindent olcsóbban lehet beszerezni egy másik helyen!
A légzésfigyelőről én azt hallottam, hogy jobb ha max 1 babát szolgált ki. Mivel mi több gyereket tervezünk, most megveszem újjonan, és majd kiszolgálja a többieket is.
Ha azt írják, hogy 1 gyerekkel használták, és nincs alkatrésze cserélve, akkor szerintem jó...

Mennem kell sok a meló, majd még jövök!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Áhh Noémi, a múltkor erre kérdeztem rá, hogy a proktológushoz mikor mész, csak nem emlékeztem a pontos "megnevezésére" :oops: Tényleg jobb utánajárni, még akkor is, ha már nincs.

Kép
cincibabus

Cinibabus, nagyon jó a babakocsi! Ahogy látom ez Chicco, úgyhogy 100%, hogy lehet hozzá mózest is kapni!

Mormota, tök jó lehetett a fotózás! Már kíváncsi vagyok nagyon aképekre! :)

Pont arra gondoltam, hogy nem volt e még korai megvenni a babakocsit - de most boldogan nyugtáztam, hogy nem! Már többeknek régen megvan! :)
Úgy nincs kedves dolgozni. Ez a vérvételes nap...reggel nem ihattam meg a 3in1-ben kávémat...és hiába pótoltam, nem bírok magamhoz térni! Pedig ma van melóm!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a sok sok dicséretet, komolyan belepirultam, hogy mindannyiótoknak tetszenek a képek rólam :oops: :lol: Én is iszonyúan szégyenlős vagyok (az esküvőnkön még a csóktól is paráztam annyi ember előtt...), a barátaim csodálkoztak is, hogy fehérneműs képek készültek rólam, ezt a páromért vállaltam, és ahogy Mormota is írta, sokat segít, hogy elfogadjam magam így átalakulva :)
Mormota, nem semmi lehetett az öt óra hosszú fotózás... nekem a párom kb. fél óra alatt csinálta a képeket, igaz, nem több százat, de fontos volt, hogy ne merüljek ki teljesen :) Lehet azért majd kérni Rólad képeket? Biztos nagyon szépek készültek!:)
Tabati, jó ötlet a topic fotózás :) Mi bárkit szívesen fogadnánk a műterembe (ami együtt van a lakásunkkal, így aki nem szeretne fotózást, addig beszélgetnénk egy jót :) ), ezért is írtam, hogy ha valaki kedvet érez, és szeretne hasonló képeket, mint amik rólam készültek, párom megcsinálná :) Szóval lányok, ha kedvet éreztek hozzá, megszervezhetnénk egy topictalit fotózással egybekötve, sajnos, mivel Pesten lakunk, így van, akinek ez nagyon messze lenne, de hátha össze tudnánk hozni :)
Anuk, a lány-fiú témához: nekem a párom iszonyúan beleélte magát az első perctől kezdve, hogy lánya lesz! Valahogy fel sem merült benne, hogy fia is lehet :D Nagyon-nagyon kislányt szeretett volna, így komolyan csalódás érte, amikor kiderült, hogy kisfiút várunk. Még mondta is, hogy a férfiak többsége első babának kisfiút szeretne, ő meg itt azon görcsöl, hogy nem kislányunk lesz. Persze azóta már imádja, hogy fia lesz :) És méghogy csak a fiú gyerek... ne is foglalkozz vele :)
Csillagtáncos: vannak fenn esküvős képek is, amelyeket párom készített rólam. Ha este lesz időm, linkelünk be ide egy-kettőt, épp tegnap lettek kész teljesen :)
Nagyon jó babakocsikat találtatok, mi is most kezdtünk el nézelődni ez ügyben, de akkora a választék, hogy nem győzöm kapkodni a fejem. Már lassan azt sem tudom milyen kocsink legyen :) Mondjuk azt igen, hogy max mennyibe kerüljön, és sok honlapon ledöbbenek, amikor meglátom, hogy mennyit kérnek el egy babakocsiért... de tényleg, van, aki 200.000 Ft-ért megveszi???? :shock:
Heni, megpróbálok gyakrabban jönni, csak sajnos mindig megigérem, és közbejön valami :( Most ebédszünetben azért visszanézek, remélem nem jön közbe semmi,és tudlak majd olvasni Benneteket, és írni is fogok :)
További szép napot Mindenkinek!!!
Magdi
magdii

Magdi api nálunk is az első perctől kijelentette, hogy lányt akar :D Mondjuk mi arra is hajtottunk. S láss csodát be is jött. Babuci még csak tervben volt (ugye a 6 hónapos gyógyszer átállítós, fogyókúrás, betegséges hercehurca alatt) már úgy emlegettük, hogy Emma baba.

Apukám döbbentett rá, hogy mi van, ha mégis fiú lesz? :) Senki sem fogja várni? Vagy nem is úgy ahogy Emmát körberajongjuk már most? Utána jött pár hétig a nagy névmizéria, hogy nah igaza van faternak, kéne egy fiú név is. Meg megnyugtattuk, hogy ugyan nem cseréljük vissza akkor sem, ha már megvan. :) Volt is belőle vita, de aztán a 18 héten megmutatta magát a kicsi lány, azóta nyugi van ezügyben.

Rod hihetetlenül megváltozott, hogy kiderült tuti lányunk lesz. :) Mindenkinek dicsekszik, meg a képeket mutogatja. Érdeklődőbb lett a kollégája kisbabája iránt, beszélgetnek. Mindig megsimizi a pocim bárhol futunk össze a lakásban, sőt esténként néha beszél is neki. Érdekes, hogy amíg nem volt biztos benne, addig valahogy tartózkodó volt az egész üggyel kapcsolatban. Most, ha megkérem valamire rögtön megcsinálja, rögtön (kb 10 perc a rögtön időtartama) jön.
Vendég

Jajj lányok: 3 napig (meg a mai) nem voltam, de iszonyat ilyen mennyiséget olvasásilag pótolni. Persze nem jegyzeteltem, hogy úgy is csak 2-3 dolog amire reagálni akarok, aztán nem elfelejtettem őket?
Egyre azért emléxem, határozottan. Talán Amadea (ha mégsem, akkor bocsi Tőle) írta, hogy szüléssel úgy is lemegy 10 kiló. Hát lehet van akinél le, de nekem az eslő terhességemmel ugye feljött 25 kiló. Szülés után 2 nappal a szülészeten ráálltam egy mérlegre (s utólag az itthoni is hasonlót mért), s kész traumának éltem meg, hogy összesen 6 kiló távozot. Ebből lánykám pedig 3900 volt. Küzdöttem egy csomót, de 10 kiló úgy is örökre nálam maradt. Szóval van akinek ez jelenti a hatalmas megmérettetést: elfogadni magad a plusszok árán is. Jelentem néha még mindig nem vagyok teljesen megbékélve magammal. Ja, szerencsére sok száz km. választ el Bp-től, én tuti nem vállalnám be még kizárólag magam előtt sem az ilyen pocis fotókat. Ez van. Nem vagyunk egyformák.

Babakocsival: apa rámkérdezett, hogy újat akarnék-e venni (harmadik gyerkőc kapott újat, előzők már használtan voltak nálunk). Hát közöltem vele, hogy vegyen az újat akit zavar a mostani piros színe. Nekem ez jó. De ha újat szándékozna valaki venni, akkor nekem volt egy álomjárgányom, csak sajna akkoriban németéktől nem bírtam beszerezni, ide nem hozta senki, a magyar importőr honlapján pedig hiába szerepelt, azt mondták nem hozzák, mert drága, senki nem keresi. Igaz, most már a babyoutlet honlapján fenn van, ára is sokkalta módikusabb, de nem játszik.
Azért persze vannak akik 200.000 ft-os kombinációra pénzt adnak. Novemberben egy ismerős pár vett 1000 (nem elírás, tényleg ezer) eurónyi összegért járgányt a kisfiúknak (januárban született). Hát még most sem tudok köpni-nyelni ha erre gondolok. S én az álmaim kiságyára sajnálok 150 eurót. Ez van.....tényleg nem vagyunk egyformák.

Olasz út megvolt, hát nem kívánom senkinek. Osztrákék éccaka nem pucolják az ótópályát, csak hajnali 5-kor látnak eme feladatnak. Ha hiszitek, ha sem, apjuk 25 km/h-s sebességgel "száguldozott" S mindezt matrica formában megfizetve :evil: Bár hazafele Szlovénián keresztül jöttünk (remélve, hogy ott kevesebb a hó......fenéket, ugyanannyi vagy még több, s ott sem takarítottak), ott a matricát fél évre kell venni, ergó ha nem találunk augusztus elejéig ismét menni, akkor azért a 25 km/h-s sebességért is kár volt a pénzt kiadni.
Igaz olaszéknál (ismervén az autópályás tarifokat) megpróbáltunk mellék, de főutakra jutni, hát képtelenség volt. Egyszerűen megáll az ész, hogy mekkora havak vannak. Hazafele (én elaludtam, párom látta) a Svájc fele vezető letérőknél mindenhol fel volt tűntetve, hogy az utak lezárva. Asszem a válság elérte a hóeltakarítást is :lol: . Majd 1-2 havas képet teszek nektek ízelítőül, bár Mo-ról átjutni Ausztriába sem volt sétagalopp, a kisfurgonunkra utánfutó is volt kötve, hát majdnem keresztbe fordultunk egy kanyarban, ráadásul 1-esben volt a sebváltó, sebesség szinte semmi. Tükörjég hóval, homok semmi.
De a lényeg, hogy épen hazaértünk. :)

Kép
kissmanó

Pretának felejtettem el, hogy nézzen szét az ebay-en bébjárgány ügyben, mert érdemes.
Lásd, Cincibabus is alátámasztja amit írtam. Csak mint mondtam: előtte menjetek el boltba, nézd meg a márkákat, forgasd, gördítsd, barátkozz, aztán keress olcsóbbat (még a webáruházak is olcsóbbak, nincs üzleti fenntartási díjuk, bér a belváros közepén, stb)

Ugyancsak az ebay-t ajánlanám Csillagtáncosnak is. Nekem ha megérte egy berlini licitre rákattanni (tavaly január), akkor szerintem Linz közelében személyes átvétellel neked még inkább bejöhetnek dolgok. Ja, Peg Perego etetőszéket 2007 novemberében 4,95 euróért épp Linzből vettük, apa épp akkor ment No-ba, így kapóra jött. Sok olyan licit van, hogy feltétel a személyes átvétel. Na, ilyenkor azért sok licitáló kizárva. Oda bejelentkezni sokkal egyszerűbb mint a teszveszre, minden helyben müxik, nem küldenek semmi visszaigazoló fecnit, ami a postán el is vesztődhet. Nézz körül, sztem Neked tuti lenne fogadra való. Ja, lánykámnak Linz mellől van egy 3 kerekű járgánya is.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Na, kinézek egy babakocsit, és a hordozója meg nem jó egy újszülöttnek:(.
Amadea: köszi a linkeket!

Kissmanó: örülök, hogy megjártátok, a havas tájakért irigykedek! Biztos szép lehetett, de nem semmi az autópályát meg luxus takarítani :shock: .

Nándinak is van egy napirendje: hajnal 5-kor kel apjukkal, aztán reggeli körül, ebéd körül, majd este mikor már lefeküdtünk denszel ezerrel, és látványosan, tök hullámzik a pocim:).

Van még egy kismamanacim, egy farmer. tök kényelmesek, szülés után is ebben akarok járni, puha és nyúlós:).

Már csak egy-két felső kellene, egy kabát, bár zokni, alsónemű, a gyereknek ez-az..de miből??? Mi is egyre szarabbul állunk:(.

Katára én is gondolok, remélem jól van!

Csillagtáncos. Én úgy tudom, hogy a 30. hét körül áll be lefelé.

Még van helye forgolódni.

Magdi: nem találom a képeidet, lehet átsiklottam felettük, elküldenéd nekem a linket priviben?

Poker: gratulálok a kislányhoz!

Cincibaus: szupi a kocsi, bár nekem a színe annyira nem jön be.

Egyszerűen nem tudok jönni, hiába van itt az utódom, de úgy érzem csak feltart,e gyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire lassú és béna, komolyan oan alapvető dolgokat kérdez meg, amiket már rég tudnia kellene, hihetetlen. Sztem sosenem fog belejönni.
Nem haladok egyről a kettőre:(.

Szép napot!
Vendég

Anuk!
Jobbulás!

Tabati!
Üdv itt :wink:

Csillagtáncos!
Most még elég össze-vissza helyezkednek....rengeteg helyük van forgolódni....a hólyagomat Nóra baba is nagyon szereti rugdosni...

Poker!
Gratulálok a hugihoz :wink:

Cincibabus!
Klassz a kocsi és biztos találsz bele mózest, ha esetleg kellene.....

KépKép
amadea

Ja, amit Anuk feltett linket arról a kis overallról.....az a véleményem (júliusi gyerkőcös tapasztalat alapján), hogy az télire már kicsi.

na, szóval nem arra gondoltam amit megvásárolt Emma bébnek, hanem azon linkre ugrottam, ami másik 2 link társaságában van. Mert az kisebbnek tűnik. Ráadásul méret is kisebb mint amit Anuk a zsákmányról írt.

de persze menetközben Anuk pontosított már, hogy az őszi. én meg csak képet nézek, leírást nem óvastam.
uhhó bocsi a beleugatásért.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.02.04 12:29-kor.

Kép
kissmanó

Noémi!
Láttam a vaterán 120x60-as új kókuszmatracot 4700-ért+ 1200 a pk, tehát, 5900-ért még házhoz is viszik. Ma a Corában megfogdostam a kókuszt is, a simát is....ég és föld...
Néztem a légzésfigyelős linket, de szerintem maradunk a Brendonnál, ugyanis Szegedre csak postázni tudják....

Puszedli!
Kitartás!!! Lehet keményebben kellene fognod a kolleginát?

Ma voltam a Corában....hatalmas választék irtó gagyi cuccokból...azért sikerült ezt- azt találni, bár nem ott, ahol a baba-mama hetes "akciós" holmik voltak, hanem hátrébb a gyerekosztályon.....

KépKép
amadea

Kissmanonak akartam még írni, hogy jó, hogy szerencsésen hazaértetek!!!

KépKép
amadea

Amadea: hát tényleg így ritkán örülök, ha hazaérek. De bizonyára sejted, hogy ha a nyugat Mo-i havak kispályásak ahhoz képest amiket átéltünk, akkor láthattunk, tapasztalhattunk eleget.
kissmanó

Bababiznisz :D Komolyan mondom át kéne rá nyergelni, és nagyban űzni.

Felvásárolni kis pénzért, és egy kicsit nagyobbért továbbadni. :) Nem beszélve a méretezésekről ugyebár.

Meg hogy néhány anyuka milyen hülye (már bocsánat) most beszéltem az egyik teszes eladóval(tőle vettem body meg rugi csomagokat összebarátkoztunk). Azt mondja, hogy a noname dolgok alig párszázakért mennek, holott majdnem tiszta újak.
De ha ki van írva, hogy Next, George, Ladybird, Disney vagy akármi nagyobb márka már többszöröséért viszik mint a cukrot, még ha rossz, kopott, lyukas akkor is.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?