Kanga
Mi is olyan arányban próbáltuk az ecetes öblítést, nem tudom...
Nem vagyok 100% ig biztos abban, hogy nem pusztulnak katonák.Tényleg nem tudom eldönteni.
Sokat beszéltünk apával arról, hogy próbáljunk-e továbbra is mindent a lány érdekében, de ő nem akar megint csalódottnak látni. Az előző hónap alapján most lehetünk a pé. előtti 3. napon kb. Ma együtt leszünk,az biztos, aztán úgy döntöttünk, majd meglátjuk. Ha akarunk együtt lenni, leszünk. Tegnap még negatív volt az LH, ma kell poz. legyen elvileg és a múltkor 2 napig is tök poz. volt nekem.
Sajnálom a vetéléseidet. Nekem méhen kívüli terhességem volt és szörnyű érzés. Szerencsére a 2 lábamon mentem be, nem véreztem őrülten, csak kicsit és nem kellett felvágni, csak lapar volt.
De olyan rossz helyen tapadt meg, hogy csak az mentett meg a felvágástól, hogy egy tapasztalt főorvos csinálta. Nem kellett eltávolítani szerencsére semmit belőlem, de mégis ott motoszkál bennem, hogy ezért nem sikerül?
Na, én is hosszú lettem.
Betti
Mázlid van, én dm-ben dolgoztam
Tényleg! Csak épp gyeden vagyok, de próbálok visszaemlékezni.
Corax a neve, az biztos, nagy rózsaszín, kocka alakú dobozban van, szerintem a terhes tesztek, ragtapaszok környékén.
De kérdezd meg, mert pl. nálunk nem volt sok egyszerre kitéve a lopás miatt, mindig tölteni kellett, és lehet, hogy ahol nézted, nem töltötték. 2500 Ft körül van 5 db.
Remélem sikerül.
Sziasztok, jövök még