Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm szépen a gyors választ.
Én is úgy érzem, hogy ma már nem lenne szerencsés összebújni.
De mint mindenki, én is attól félek, hogy nemhogy lány nem lesz, de baba sem.
A ma délutáni tesztem már nagyon halvány, épp hogy látszik.
Akkor valószínű tegnap (8-án) volt az ovuláció.
Remélem 7-e jó időzítés.
Köszönöm szépen.
Majd megosztom veletek, hogy alakult.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Összebújni lehet, de apára adjál zoknit :wink:

KépKépKép
agmano

Lányok!

Elköszönök Töletek egy idöre,mert nem tartom okos dolognak, hogy olyasmiröl álmodozom, ami nem igazán megvalósítható...
Persze majd néha bekukk, mi újság Veletek... :wink:
Illetve ha vmi csoda folytán mégis a babázást választom, jövök tanácsokért... :)

Éva, Kanga,a dolgaitok alakulása külön is a szívügyem, úgyhogy mindkettötöknek kívánom a legjobbakat!
És köszi Nektek és Mindenkinek a tanácsokat, okosítást...
Talán még hasznát veszem egyszer...

Szóval köszi mindent!

Szeretö üdv!

betti
betti444

Betti,
hiányozni fogsz!!!
Nagon remélem , hogy azért benézegetsz!!!
Ha van valami fejlemény és már publikus , akkor írok privit , le ne maradj ! :)

Pussssz
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Szia Betty, sajnálom, hogy nem vágtok bele!
Ez a topic is teljesen átalakult a régiek már sehol nincsenek, de bármikor kereshetsz a haszontalan tanácsaimmal :oops:
Kanga esetleg az agyad mellett a tested nem jelzett még?

Éva

KépKépKép
agmano

Köszi,lányok,jövök, amint változnak a "kondícióim" :wink: ...

Éva,nem tom, én még a Te babád nemében mindig nem vagyok biztos...majd bekukk,hogy mi lesz a "papírforma"... :D
Vigyázz Magatokra!
Privin,ha kell egy kis pozitív "energy",megtalálsz...

Kanga,bizony,el ne feledkezz rólam, ha van új fejlemény... :!:
Szorítok! (csendben, de határozottan.. :) )
Ne add fel!

Betti
betti444

Képzeljétek, mi történt.
10-én olyan pozitív volt az lh tesztem, mint mint még soha.
Ugye írtam, hogy 8-án + nak néztük (még mindig úgy gondolom, hogy az egyforma két csík volt), aztán 9-én tök negatív és 10-én pozitív. A tesztcsík még sötétebb is volt, mint a másik.
Ezt nem értem.Egyébként Expect a neve, esetleg van róla tapasztalatok
Én már kezdtem megnyugodni, hogy 7-én jókor voltunk együtt,de már nem biztos.
Tegnap csak kíváncsíságból csináltam mégegyet, hogy ismerkedjek a tesztekkel, mert ugye még kezdő vagyok és igen csak meglepődtem, hogy +.
Valószínű, hogy én sem leszek az közületek, akinek összejön a várt nemű baba, mert ezek után huncutkodtunk apával, lesz, ami lesz alapon. :oops:
Szeretném én a lányt, de nálunk az a helyzet, hogy fél éve volt egy méhen kívüli terhességem, ami rettentően megviselt és már annyira vágyom babára.
Tehát kockáztattunk.
De ha jól emlékszem, a pozitív napon még van 50 % esély a lányra, igaz?

Éva, igazad van a régiek már nincsenek, pedig érdekelne mizújs velük, igaz én csak kívülállóként olvastam őket-benneteket.

Én megvárom a terhességi tesztet és remélem nagyon fogunk örülni, aztán csak remenykedem a lányban. :lol:

Kép
KépKép

angie28

Angi!

Türelem! Tényleg ki kell ismerni a ciklusodat és ha lehet azonos típusú teszttel. + után huncutkodni nem túl jó a kislányoknak, mertr beelőzhet egy fiú.

Azért ne legyetek ennyire elkenődve!
Azért, mert nekem nem sikerült, nem biztos, hogy a módszer rossz! Tulipán, Indiánmama, Harivera, Asiye, Mókusmama és még ki tudja hányaknak név nélkül sikerült, eddig akinek nem jött be, nem tartották be a játékszabályokat. Én úgy gondolom a fő szabályt betartottam (3 nappal pé előtt), igaz én is többet szerettem volna várni, de így alakult.
Tehát a találati arány így is megközelíti a 90 %-ot, ez igazán nem ok az elkeseredésre!

Az benne van a pakliban, hogy váratlanul előbb lesz pé vagy túl erősek az Y-ok!

Szóval fel a fejjel és várjuk a sikertörténeteket!

Éretem, hogy nem hisztek nekem, de tényleg közvetlenül egymás mellett 2 kerek golyót láttam az uh-on. Nem csak a zacsit kívülről, hanem belülről! Hozzá még a kukit is! Ez számomra egyértelmű volt és akárhányszor végiggondolom, hogy mit láttam, kizárt, hogy ebből még lány lehet. És most már szokom is a gondolatot!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva,
mi anno Gergőnél nem akartuk tudni mi lesz , de annyira látványos volt a két zacsija , hogy laikusként simán ki lehetett venni. Bár ő már 30 hetes volt.

Tünetek , azok vannak , kicsit hányingeres vagyok , de minden hónapban amióta gyerekgyártáson vagyunk. :lol: Cici nem érzékeny , de nem is szokott.
Ha ez a hónap negatív , akkor kihagyjuk a jövő hónapot , mert nem szeretnék skórpiót! Tudom hülyén hangzik , de egy könnyű skórpiót sem ismerek a környezetemben.
Utána nyilas , ezt a jegyet meg különösen kedvelem (Apaci is az).

Kanga

[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
kanga0216

Na akkor majd jön egy skorpió! Örülök, hogy nem adtad fel!

Én Norbival voltam így: kihagyjuk a következő hónapot, ne megint decemberi legyen..... Telibe kaptuk, még jó, hogy sietett, így már éltünk valahogy karácsonyra! Nálunk a kisfiúk nyilasok, a "nagyfiú" vízöntő és jön még egy rák!

Éva

KépKépKép
agmano

Kanga!
hogy vagy :?:

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Nem lesz szeptemberi babám. :cry:
Múlt hónapban késett egy napot , most meg egy nappal előre el kezde jelezni milyen nap lesz holnap. :(
Most egy hónapot kihagyok , de azért tesztelgetek.

Kanga aki totál azt hitte most sikerült[/img]

kanga0216

Kanga, aki továbbra sem adja fel.....

KépKépKép
agmano

Kanga, mérlegre nem gyúrtok? Az még összejöhet, nem? Én mindig azt szerettem volna.....de a kis nyilasom is nagyon jónak tűnik. Ha holnap még nem szülök, akkor szerencsére már vízöntő lesz a kistesó. Arról mit tudtok? :shock:
mókusmama1

Éva, jé, már a 15 hetes vagy? Olyan gyorsan elrepül a 9 hónap!!!! (ez nagyon közhelynek hangzott, de tök komolyan mondtam) :D
Drukkoljatok, hogy még ezt a hetet kihúzzam, aztán pedig jöjjön gyorsan!!!!! :lol:
mókusmama1

halihó

Én vízöntő vagyok és nem vagyok oda magamtól ,őrülten kishitű vagyok és NAGYON érzékeny! Apám is vízöntő ő meg egy önzö állat.

Mérleg pont nem jön össze , mert október 26-ra lennék kiírva és az már pont belecsúszott a csípősízeltlábúba! Mindkét csimotám késve bújt ki.
Blankámat akarták előbb indítani , mert nagyra nőtt , de a buksija nem illeszkedett be a csatornába rendesen és így nem indítottak. A végén is ez volt a gond , mert amikor elfojt a víz , a buksi felcsusszant a zsinor meg kicsusszant , így oltári gyors csaszim lett. Azt mondták mázlink volt , hogy a doki repesztett és ő rögtön érezte a kezében a zsinórt.

Mókusmama,
közhely ,de jól elment az idő!!! Nem is gondoltam , hogy már finisben Vagy!!!
Én nyilast is nagyon szeretnék , mert három is van a környezetemben (egyik a férjem) akiket nagyra tartok és nagyon csípek. Viszont sajnálom őket , hogy olyan közel vannak a Karácsonyhoz.

Csajok , nem tudom mikor fájt ennyire a pirim. Régen nagyon nagy görcsökkel járt és tegnap és ma ugyanez a jellemző . 4 óránként kapkodom a Cataflamot , és még így is igen fáj.

Ezt a hónapot kihagyjuk , de iszom a cickafarkfűt és tesztelni is fogok és ha végre nem felejtem el még hőmérőzni is fogok!

Kanga

kanga0216

Évi!
Írtam neked privit, 2 x is. Megkaptad?
Szami
szami1108

Évi!
Írtam neked privit, 2 x is. Megkaptad?
Szami
szami1108

Sza mi a jan 6-it megkaptam, de még nem válaszoltam :oops:
Most is mindjárt elkésem a munkából...
De annyit még írok, hogy mi 11 éve nyüstöljük egymást a Vízöntőmmel és ő nem önző, csak kicsit lassú az én pörgésemhez, de ez családi vonás, ami Martinnál is megvan és az UH-ok alapján megint nem egy ficánka lesz, mert még eddig nem láttam mozogni a felvételeken. Meg is bolondulnék egy ilyen pasival, mint én.
A decemberiekkel sincs baj, most nem akkori lesz a fiacskám szülinapja, hát oda tesszük a névnapját- ha Tomi lesz. Kiszúrás?

Hajrá Mókusmama, teli van már a szekrény rózsaszín cuccokkal?

Éva

KépKépKép
agmano

Na, mostmár tuti vízöntő. Hát igen, nálunk is minden egy időben van, szülinap, névnap, karácsony, stb, stb.....és szegény hugicánál is így lesz. Sajnos olyan név tetszik már sok-sok éve, ami szintén karácsony környékén van......most mit tehetek? :(
A rózsaszín ruhák gyűlnek (barátnők örökségéből), de én előre nem mertem semmit se venni, képzeljétek, csak egy rózsaszín sapkát. Mondjuk szombaton megint megerősítették, hogy inkább lány; na, ennek örömére csak vettem egy rózsaszín kardigánt is a tescoban, de ennyi. Különben meg nagyon sajnálnám, ha a kisfiam cuki kis ruhácskáit nem tudnám még egyszer feladni a kistesóra. Először bújjon elő, legyen egészséges, meg legyen kislány, aztán majd kap mindent, ha nagyon szüksége lesz még valamire.
mókusmama1

Mókusmama!

Nyitva vagy már? Görcsölgetsz?
Hát, téged aztán jól megilyesztettek az elején, hogy fiú. Most már azért elhihetnéd!!! Láttad is a kis vonalkákat a lába között, nem?

Egy jótanács, a nevét jól gondoljátok meg, még nem késő!!!

Martin névnapja 11.11-én van, 12.01-én szülinap után a mikulás, karácsony. Még egyszer ezt nem csinálnám, kiszúrás vele szemben. Látod nekünk már a 3. fiúnevet kell kinyögnünk, de mindig van, ami tesztik és most már jópár hónap ráhagyással a szülinaphoz képest.

Na megyek kikúrálom magam, tiszta nátha vagyok.

Ide még nem is írtam, a szülészorvosom nyugdíjba megy nyárig. :twisted: Most valszeg választok egy szülésznőt és szülök, akihez kerülök. Még van esély a dokimnál szülni 1 héten 2x8 órát bennt lesz :? bár kicsit reménytelen vállalkozás.

Hajrá, hajrá, Mókusmama, könnyű, gyors, gátvédelmes szülést kívánok és egy egészséges kislányt!!!

Éva

KépKépKép
agmano

Mókusmama,

ezer drukk Nektek!!! Kívánom ,hogy minden úgy történjen ahogy szeretnéd!!!!!!!!! Valakit majd küldj erre a jóhírrel!!!!! :lol:

Éva,
sokszor sokkal többet ér egy jó szülésznő ,mint egy orvos!!! Persze ez akkor is idegesítő!
Az enyém bizti nem megy nyugdíjba! :lol: Kb. 36 éves!
Nekem mindkét csimotánál ugyanaz a szülésznő volt (doki nem) ,és már a második után rögtön szóltunk , hogy mégegyre száíthat. :)

Kanga

kanga0216

Köszi mindenkinek! Mindenképpen jelentkezem, ha már előbújt a bébi. Még semmi jel nincs.......bár a múlkor még ennyi se volt. :D , aztán mégiscsak hopp, megszületett hirtelen. Holnap megyek megint ctg-re, talán mondanak vm közelebbit.
mókusmama1

Mi is az a ctg? Én nst-re járkáltam, úgy elmlékszem...

Éva

KépKépKép
agmano

Éva,
én is ctg-re jártam. Szerintem ugyanaz.

Kanga

kanga0216

Én nst-n még nem voltam, innen következtetek arra, hogy ez egy és uaz. :lol: (méhösszehúzódásokat néznek, baba szívhangját, stb)
mókusmama1

Ja, ja, most már leesett a ctg-vel figyeltek szülés alatt, az nst is hasonló de ott csak a mocorgást nézték, összehúzódásokat nem.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Arra az elhatározásra jutottam, hogy elhagylak benneteket! :cry:
Ez az oldal is már eléggé üres a babások babáznak a tervezgetők pedig már minden információt elolvashattak és ők nem kapcsolódnka be a beszélgetésbe.
Mindenkinek sok sikert és jó egészséget kívánok!
Mókusmama, még egyben?
Kanga és Betti, hajra, ne adjátok fel az álmaitokat!

Az én álmom a 3 gyerekkel lassan teljesül, igaz nem lesz lányom, de így is elég nagy kihívás ennyi gyerek és a lényeg, hogy egészségesek legyenek és kifussák a formájukat. Az már mellékes, hogy rózsaszín vagy kék színben.

Ha kerestek priviben még vagyok és nem mondom, hogy nem is olvaslak Titeket tovább, de már nem ezzel indul a netezés, hogy megynyissam ezt az oldalt.

Puszi!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva ,
sajnálom ,hogy elhagysz minket! Nem ígérem , hogy nem zaklatlak esetleg kérdéssel ,priviben.

Remélem Boeske , Te maradsz!!!

Mi , mint írtam ,ezt a hónapot kihagyjuk , de tesztelek. Hőmérőzni nem fogok ,mert meg vagyok fázva és nem hiszem , hogy pontos eredményt adna.

Kanga

kanga0216

Kanga!
Persze, hogy maradok. Még néhány évig biztosan. :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Megnyugodtam! :D

kanga0216

Éva,mit olvasok?! :shock:

Persze,megértelek...Te már túl vagy a babagyártáson,én meg még jóval elötte...ezért is a házszámváltás :)

Köszi,hogy mindig válaszoltál a kérdéseimre, s remélem, priviben ezután is megtalállak...az én évem talán a 2010 lesz...de ez persze még nem biztos...

Szívböl kívánok minden jót Neked,és persze lesem, hogy alakulnak a dolgok...a Te puncisodat én még nem adtam fel... :wink:
betti444

Itt már ennyire nincs mozgás ?!

De Mókusmamáról tud vki vmit? Megszületett a Hercegnöje?

És Te, Kanga? Tesztelsz még? Vagy már beindult a "gyártás" :wink: :lol: ?

üdv minden errejárónak!

betti
betti444

Én vagyok. Eddíg mindennap benéztem , de senki nem jelentkezett ígyy az utóbbi napokban nem jöttem.
Teszteltem ,de gyártás az elmaradt. Tudod a veszélyes ,csípős 6 lábú miatt! :lol: Most is a 14. napon volt pozitív.

Kíváncsi lennék Angiera, mi lett ?!

De leginkább a a Mókuska mamájára!!!

Kanga

kanga0216

Sziasztok!
Én tudok Mókusmamáról! Képzeljétek, megszületett a kislánya január 29-én. Már otthon vannak és jól vannak. A hercegnő meg nagyon cuki!!!!!! :lol:
Örülök, hogy kicsit hamarabb jött, mert legalább az utolsó napok idegtépő várakozását nem kellett már átélnem. Minden rendben ment, talán még azt is mondom, hogy könnyebb volt, mint az előző szülés. Most regenerálódok, de már azt is látom, hogy gyorsabban fog menni, mint az első szülés után.
mókusmama1

De jó, de jó!!!:D :D :D

Teljes szívemböl gratulálok!!!!

Biztosan nagyon boldog vagy... :D

Kiváló egészséget és a legjobbakat babának, mamának!
betti444

Bocsi lányok, hogy eltüntem.
Voltam néha olvasni.
Az az igazság, hogy kicsit elkeseredtem, mert nem lett babánk.
Pedig még az első pozitív napon is voltunk együtt, megkockáztatva kislányt.
Kicsit naívan azt gondoltam, hogy úgy mint a kisfiunkkal, elsőre összejön.
Pedig még csak 2. hónapja próbáltuk, most lesz a harmadik.
Szóval most kezdek újúlt erővel LH tesztelni, de már nem biztos, hogy megállunk az ovu előtti 3. napon.
A savas hüvelyöblítést sem csináljuk, mert erről igazából megoszlanak a vélemények.Többek szerint ezt fogamzásgátlása csinálták régen, de nem tudom, mert ezzel szemben áll Czeizel doktor véleménye...
Köszi az érdeklődést.
Akkor majd megírom, hogy mi történik.

Mókusmamának én is gratulálok! Sok boldogságot kívánok!
Angi

Kép
KépKép

angie28

Először is

MÓKUSMAMA GRATULAAAAAAA!!!!!!!!!!
Adatok? Név? Ki mennyire örült Huginak?

Angi,
régen töményebb koncentrátumban és a huncutkodás után használták az ecetezést. Czeizel szerint 1 l vízhez 1 evőkanál ecet kell. Mi próbáltuk már azt is , de többször a joghurtos tampont. Egy tampont langyos natúr joghurtba mártani és zsupsz fel. Brutálisnak hangzik , de kicsit sem csíp!
Mi az első babára egy kb 5-6 hónapot vártunk , sajna ő itt hagyott már az elején minket. Aztán egy év múlva lettem pocakos a fiammal. Mi 3 évet akartunk a két csimota között. Hugi rögtön beakadt és így 3 hét különbséggel 3 év van köztük. Azaz próbálkoztunk Hugival többet , de nem jött és akkor megintcsak kaptam sárgatest hormont (Gergőnél is) és a tablettára rögtön beakadt. A harmadiknál (most) egy éve hagytam abba a bogyót , 3 hónapot vártunk , aztán nosza. Jelenleg 6 hónapja szedem a gyógyszert , de semmi. Azaz egy volt , de szeptemberben itt hagyott minket.

Az érdekesség , hogy mindkét vetélésnél egy-egy barátnőmmel közel egy időben estem teherbe. Mindkettőnek megmaradt , de nálunk nem. Ja és ebből a két barátnőből az egyik ,amikor lén az elsőt vártam akkor ő akkor vetette el az övét , és amikor most vetéltem , akkor kiderült ő is babát vár , csak ez végre tervezett volt (az elsőnél 16 éves volt).
Bocsi de a szószátyárok császára vagyok! :lol:

Kanga

kanga0216

És nagyon szeretem olvasni,úgyhogy csak szószátyárkodj... :lol:

Figyi, A Dm-et múltkor végigszáguldottam (nem volt sok idöm), de sehol sem találtam ovu-tesztet... :roll:
Mégis mely részen kellene keresni... :?:
Hátha idevetödik vki, aki ilyet használ...
Angie,Te?
Mert Kanga,Te rendeled, ha jól emlékszem...

Kíváncsi lennék, mi újság nálam pé-ügyben...

Nagyon drukkolok Nektek, lányok!!!! :)
betti444

És=én :roll: Miket írok?! :shock:
betti444

Kanga

Mi is olyan arányban próbáltuk az ecetes öblítést, nem tudom...
Nem vagyok 100% ig biztos abban, hogy nem pusztulnak katonák.Tényleg nem tudom eldönteni.
Sokat beszéltünk apával arról, hogy próbáljunk-e továbbra is mindent a lány érdekében, de ő nem akar megint csalódottnak látni. Az előző hónap alapján most lehetünk a pé. előtti 3. napon kb. Ma együtt leszünk,az biztos, aztán úgy döntöttünk, majd meglátjuk. Ha akarunk együtt lenni, leszünk. Tegnap még negatív volt az LH, ma kell poz. legyen elvileg és a múltkor 2 napig is tök poz. volt nekem.
Sajnálom a vetéléseidet. Nekem méhen kívüli terhességem volt és szörnyű érzés. Szerencsére a 2 lábamon mentem be, nem véreztem őrülten, csak kicsit és nem kellett felvágni, csak lapar volt.
De olyan rossz helyen tapadt meg, hogy csak az mentett meg a felvágástól, hogy egy tapasztalt főorvos csinálta. Nem kellett eltávolítani szerencsére semmit belőlem, de mégis ott motoszkál bennem, hogy ezért nem sikerül?
Na, én is hosszú lettem. :D

Betti

Mázlid van, én dm-ben dolgoztam :D :D
Tényleg! Csak épp gyeden vagyok, de próbálok visszaemlékezni.
Corax a neve, az biztos, nagy rózsaszín, kocka alakú dobozban van, szerintem a terhes tesztek, ragtapaszok környékén.
De kérdezd meg, mert pl. nálunk nem volt sok egyszerre kitéve a lopás miatt, mindig tölteni kellett, és lehet, hogy ahol nézted, nem töltötték. 2500 Ft körül van 5 db.
Remélem sikerül.
Sziasztok, jövök még

Kép
KépKép

angie28

Mókusmama!
Gratulálok!

Betti!
Ne DM-ben vegyél tesztet. Sokkal olcsóbban is lehet. pl. itt is árulnak ketten is néhány topikkal feljebb, ill. lejjebb. De Vaterán is láttam már. Így 110-120 Ft/db.

Angie!
Drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Én is akartam írni, hogy tényleg ne adj annyi pénzt érte.
Én itt rendeltem Esthajnalcsillagtól a "Fogamzás"-on belül a második topicban.
Amikor feladtad neki a pénzt a számlára, rögtön aznap postáz, nagyon hamar megkapod és olcsó. Több db. rendelés esetén ajándék hcg tesztet is kapsz. (most pontosan nem emlékszem hány db-ot kell )
Szóval nagyon aranyos és korrekt.

Boeske, köszönöm!

Kép
KépKép

angie28

Szívesen rendelnék én is , de a határon túlról ez azért bonyolult :roll: ...vagy mégsem?...de utánaérdeklödöm... :)

Köszi az infot, Angie,Boeske!!!! :)

Angie, de jó, megint van kiért izgulni!
Pedig már hányszor elköszöntem innen! :roll: :roll:
ügyes légy! és higgy a sikerben!
Szorítok!
betti444

Köszi Betti!
Szerintem nem bonyolult a postázás, de kérdezd meg tőle.
Legfeljebb több a postaköltség, amivel együtt sem fog annyiba kerülni, mint boltban.

Azt még nem is írtam, hogy mi a Jónás módszert is próbáljuk, ami szerint most lánynak kell legyen, DE...
Nekem menstruáció kellős közepére teszi a J napot és az előtte lévő pár napot is.Mi együtt voltunk, de nem tudom mi lesz belőle.
Már a Jónásos topicon kérdeztem, de még nam jött válasz.
Kíváncsi leszek.
Betti ne köszönj el!

Kép
KépKép

angie28

Betti,
köszi az olvasgatást !!!
Akitől rendelem , minden 10. után ad egy terhes tesztet. 100 ft +400ft pk. Priviben elküldöm a címét. Vaterán bukkantam rá. Nekem aznap postázta amikor írtam , hogy utaltam a pénzt (tehát még meg sem kapta).
A pé-m ,kb. 3-án volt.18 -án jön meg.

Angi,
sajnálom a "csavargódat"! Mikor volt ,Bence előtt ? Ha igen ,mennyit kellett várni az újabb próbálkozáshoz ?
A Jónás nálun nem jött be. Nekünk is sokszor a piri közben vagy közvetlen utána írta.

Boeske,
Ti mikor kezditek a 4-et? Család mennyire támogat?

Megyek behajtom a fürdőbe veszett kis csimotáim!

Mindenkinek nyugodalmas jóccakát !

Kanga

kanga0216

Kanga,

Szeptember elején műtöttek, 7-8 hetes magzat volt.
Akkor megint első hónapban összejött, azért félek most.
Most miért nem?
Igyekszem nem görcsölni.

Tegnap kellett volna poz. legyen az LH (előző hó alapján), de még halványan sem látszott a 2. vonal. Már nézem 4 napja, fokozatosan erősödött, de nem lett poz., aztán tegnap tök semmi.
Remélem ma poz. lesz! Vagy lehet a hónapban nem lesz?
Szép napot mindenkinek!

Angi

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Azért még néha rajtatok tartom a szemem! :lol:

[quote="betti444"]. írta:betti444..Te már túl vagy a babagyártáson,én meg még jóval elötte...ezért is a házszámváltás

Betti, azért léptem le, mert úgy érzem nincs jogom bárkinek kis tanácsot osztani, mikor én magam sem tudom a jó választ. Szerintem nem lenne korrekt tőlem téves információkat szolgáltatni, ha mi nem voltunk képesek megtervezni a kisbabánk nemét.
Az eddigi UH-os méretek alapján Hármaska akkor készült, mikor még totál - volt a tesztem.

Tegnap voltam ugyan Uh-on, de eszembe sem jutott megkérdezni a nemét, ugyanis a magas AFP miatt mentem el egy szűrésre. Most csak az egészsége miatt aggódunk ill a későbbi oxigénhány elkerüléséért teszünk meg mindent. Eléggé el vagyok keseredve, valószínű nincs baj a babával, csak a lepény nem 100%-os, és ez a végén jelenthet problémát. Nem tudom mi lenne, ha a fiúk mellett hetekre be kellene feküdnöm, ne adja Isten egy beteg babával hogy boldogulnánk....

2 hét múlva genetikai tanácsadás és újabb UH, majd jelentkezem, hogy mi volt.

Sikeres próbálkozásokat!

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!
Minden rendben lesz, ne aggódj!

Kanga!
Nálunk még arrébb van a 4. Úgy tervezem, hogy kb. nyárig szedem a bogyókat, aztán veszek egy marék LH tesztet, szigorúan ciklusmegfigyelési céllal. Aztán kb. jövő nyáron kezdenénk el próbálkozni, óvatosan, PÉ előtt 4 nappal, aztán majd meglátjuk.
Család csak sejti, hogy szeretnénk 4.-et, de biztos támogatni fognak.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Kanga, a címet köszönettel fogadnám... :)

Éva,szedd elö a legeslegpozitívabb gondolataid,hozzáállásod,s rendben lesz minden...én Mária segítségét szoktam kérni, ha anyaság-gyermek kérdésben problémám adódik,nem szégyellem,bár nem vagyok templomjáró,de mindig érzem a pozitív hatását...de aki más úton jár, annak is van lehetösége,miben bízni,hinni...a lényeg, hogy a jóra koncentrálj...
Biztosan jól alakul minden,bízz Magadban és a babában!

Angie,nagyon szorítok!

Boeske, akkor talán majd együtt "projektezünk"... :wink:
Bár ez még nálam sem tisztult le...hol így érzem, hol úgy...
Abban bízom, ha egy baba engem akar majd mamájának, úgyis bekopogtat... :D
betti444

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?