Adri!
Köszi!
Memme!
Csíkos!!!!
A fürdetésnél a csecs.nővér odakészített Jázminnak szép rózsaszín virágocskás bodyt meg valami rózsaszín rugit, de mivel nem szólt, hogy az nekem van odakészítve, ezért én "bányásztam" a rucik között és mivel "csíkosmániás"
vagyok és észrevettem ezt a kiscsíkosat, rögtön lecsaptam rá!!!
Na azért örülök, hogy volt Jázminon olyan ruha, amit egyszer innen valaki (vagyis most amit kifogatam rucit TE!) vitt ajándékba.
Egyébként Tencivel azt beszéltük még odabent, hogy egyik ruhát sem látjuk, amiket karikor vittünk be!!!
Tenci!
Végre!!!! Szia Csajszi!!!!! Képek tök szupik!!!! Nekem a legjobban az első teccik, amin rajta van a "tökfejed"
és ahogy Benedek édes arcocskája hozzád simul.....!!!!
Na majd dumálunk!
Tényleg még akartam kérdezni, hogy Bededére jó a cuccos?
Eni!
Nagyon szívesen!!! De ahogy megláttam egyből Rád vagyis Jankára gondoltam!
És hogy még ráadásul JaSza szőke!!!
(legalábbis a képen úgy látszik, bocsi, ha tévednék!) Így külön örülök, hogy "sárga hajú" a kislány a cuccon!!!
És bocsi a "nagy méretért", de én uuuuuutálok kicsit venni, mert az az elvem, hogy belenőni tuti belenő, ha meg kicsi lenne, akkor meg sajnálnám, hogy nem tudja hordani!!!
Egyébként megsúgom, hogy 3-at vettem egyet JaSzának, egyet Bededének (neki kisautós!)
egyet meg Jázminnak! Egyszerűen nem tudtam ott hagyni a boltba
meg különben is kettőt fizet hármat kap akció volt!!!
Gabi!
Én erre most nem tok mit írni!!!
De sok erőt kívánok, bárhogy is alakultok!!!!
Ancsa!
Csajok a csúcson!!!!
Adri hétördög és kicsit féltékeny, de ez természetes!!! Viszont jó, hogy már "nagy", mert így meg tudom Vele beszélni a dologot (na jó, nem mindig sikerül!), hogy most ez a helyzet és mit hogyan kell közösen csinálnunk, hogy mindenkinek jó legyen!!! Ha Jázmin alszik, akkor csak az Övé vagyok, akkor tudok Vele igazán foglalkozni, játszani stbstbstb. Nagyjából érti a dolgot, de azért nehéz Neki
meg végülis nekem is! De tanuljuk az összeszokást és élvezzük minden pillanatát. Mondjuk, ha tehetné egész nap csak csókolgatná Jázmint.
De az a jó, hogy ha Adri haragszik, akkor nem Jázminra, hanem rám!
Ezt próbálom
nem zokon venni Tőle, hanem megértéssel. Egyenlőre sikerrel....bár még csak 4 napja vagyunk itthon 3-an. (4-en)
És pl. az óvó néni tök rendi volt, mert vasárnap este felhívott, hogy Adrit inkább ezen a héten ne vigyem oviba, mert hányás-hasmenéses-influenza vírus van bent, (13 vannak az ő csoportjukba a 27-ből) nehogy valamit hazahozzon! Megköszöntem neki és mondtam, hogy ezen a héten egyébként sem vittem volna, de így még a jövő héten sem viszem az biztos!!!!
Egyébként meg köszi a mélt, ott is fogok ám válaszolni, de ha géphez jutok, akkor az mindig "ilyentájt"
van és mivel Apa nagygép nekem csak laptop jut, ezen meg ugye "csak" net van!
Andi!
Balunak sok boldog névnapot!
Anyudnak meg kitartást és gyógyulgasson!!! És üzenem neki, hogy NAGYON RENDES GYEREKEI VANNAK!!!!! Meglátszik a jó nevelés és az egymással való törődés és segítés!!!
(na ez kicsit nagymamás "beszólásra" sikerült, de így érzem!!!)
Lányok!
Mindenki aki képet tett fel....!!!! Bocsi, de nem jegyzeteltem, ezért név szerint nem említek senkit, nehogy kihagyjak valakit....De ezek a Manólányok és Manófiúcskák egyszerűen tündériek!!!
Amire kifejezetten emlékszem, hogy Dori pocak frenetikus!!!
Na megyek aludni, mert Apa már kikapcsolta a gépét és engem is zargat aludni!!! (megértem, igaza van!!)
Bár hozzáteszem, hogy ma délután negyed 4-től- negyed 6-ig míg Adri fel nem ébredt nyomtam én is egy szunyát!!!
(és igen Adri, nem Jázmin, mert Ő csak 6-kor ébredt!)
Na pusz Mindenkinek! Ha tudok jövök!!!