Új privát üzeneted érkezett!

Eni
de jó hogy jöttél!!!
Mi van Jankával???????
annyit gondoltam rátok

Gabi
ez felfoghatatlan számomra!!!!
volt valami előzménye??

emano/Andi
KépKép
emano

Képek:

Kép 9.15

Kép 10.00 körül

Kép Janka Száva, tiszta Benci

Kép tényleg nyugiban

Kép :-)

Kép csokiteszten átment
vbea

na itt vagyok...mert Apja fekteti....
szóval nem tudom mi lesz...még én is sokk-ként érem meg ezt az egészet....pláne azok után amiken keresztülmentünk....2er is.
de úgy látszik nem számít...
tegnap éjjel nem is aludtam,csak járt az agyam,hogy most mit fogok csinálni? meg mi lesz Encivel?mármint hogy éli meg majd ezt az új helyzetet??? mert én levagyok szarva, majd kiheverem,de ő ne sérüljön lelkileg. Szóval lányok, én már sokszor voltam padlón, de hogy a Jóisten megint próbára tesz azért már egy kicsit sok :shock:
Kezdjek új életet....stb. Szomszédasszony is azzal jön, majd találsz vkit! de én nem akarok senkit találni, én a családomat akarom.
de bármit tehetek,nem fog a véleménye változni.
természetesen Enciről gondoskodik ezután is, meg ha kell vmi szóljak stb, de akkor is.....az nem ugyanaz amikor együtt van egy család. neki is elváltak a szülei, gondolom innen a "hagyomány"
na meg az Apja aki 3or nősül. most is annyit mondott: te tudod fiam,ha úgy leszel boldog tedd azt,mert 1 életed van...na? akkor ki a fontos? én soha nem helyezem magam ,az önös érdekem a gyerek elé,mert ő az első!

Kép
gablaty

Andi! hát hogy volt-e előzménye? nem volt veszekedés meg semmi előtte....de ahogy minden kapcsolatban nekünk is voltak hullámvölgyek, amiket megoldottunk...eddig. de úgy látszik nála eddig tartott, és nincs tovább. kb. 1 éve is már mondott hasonlót, de akkor túllendültünk rajta.lehet h már akkor meg kellett volna lépni ezt, nem tudom...mindenesetre úgy látszik mostmár tényleg pontot teszünk a végére, keresek holnap ügyvédet, meg ilyesmi...

Enikém! nagyon szépek vagytok!!!

Kép
gablaty

Durca! tőled kérhetek tanácsot????mert elég összetett a mi helyzetünk...vagy Lilluska? ki ügyvéd még???

Kép
gablaty

Jajj Gabi, nagyon sajnálom , tudom ez most nem számít!!!!!
Szólj, ha bármibe tudok segíteni, vagy ha csak beszélgetni akarsz!!!

Eni
szépek vagytok!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Jankaszáváért még izgulunk, végül csütörtökre kaptunk időpontot az 1es Klinikára. Egy uh vizsgálat lesz, és ha minden jól megy, ezzel vége is a kalandnak. Mi ezért szurkolunk. Remek a kislány, már első nap elkezdett pisilni, sikítva örültem neki, tegnap meg egyenesen az égbe pisilt (puncival?! :lol: ).

Tigrincs, Tenci, akkor szomszédok lettünk volna. Én egy napot az 510esben voltam, majd átmotyóztam az 528asba, egyágyasba. Megváltás volt minden tekintetben. Nagyon szép percek, elvonulások, magamba fordulások, kicsipihik, Benci... lányok. TÉNYLEG! Olyan fasza csajok voltatok! Zsu, Brigi, Judit. Jó volt veletek kicsit.

Tigrincs, nagyon klassz, alig várom, hogy 62esek legyünk. Most még az 50es lötyög. Alig 2,5 kg. :roll: KÖSZÖNÖM.
vbea

... és olvastam... Gabi++++++++
Andi+++++++++
Zsó++++++++
vbea

Gabi
Annyira rossz olvasni, amiket írsz :cry: Teljesen megértem, hogy magaddal nem törősz, mert Te úgyis megoldod, Enci a fontos. Sajna a pasiknak tök más ezen a téren (is) az értékrendjük :roll: Hát apósodtól nem nagyon lehetett másra számítani, az tény :? De nekem is elég érdekes hozzáállás! Volt, hogy én is nagyon ki voltam és mentem Anyuhoz sírva, hogy elegem van, kihajítom férj cuccait az ablakon és lecserélem a zárat. Anyu sosem ugrált Zsoltiért ( :roll: ), de nagyon csitítgatott, hogy 100x is gondoljam át, mert meg fogom bánni. Igaz, én tudtam, hogy szeretem Zsoltit, de olykor nagyon betelik a pohár...Borzasztó nehéz, ha valaki nagyon hozza azt, amit otthon látott és az nem épp családbarát filozófia :?
Az én szüleim is elváltak, két éves voltam, tisztán emlékszem, mikor Apu elment...Igaz, ő sosem foglalkozott velem, de pont ezért igyekszem és mindent megteszek, hogy nálunk erre ne kerüljön sor. Hát, igen...nő vagyok, de leginkább anya, ahogyan te is, a férjed meg "csak" apa...
Ja, és a válaszok....hát ezekre mindig furán nézek :x Mikor sikerült erre rájönnie? Hiszen eddig az volt a felállás, hogy hajrá kistesó, nem? Mi változott? Kapuzárási pánik????

Eni
Olyan jó volt olvasni a szüléstörténetet!!! Bár én nem pánikoltam Ivánnál, de most rengeteg kérdőjel van bennem :cry: Janka nagyon édi!!! A vonalzó is klassz! István meg....pasi :lol: De az tök jó, hogy csinált képet a parkolóban! A 11 órás cigi meg...na erre gondoltam, hogy pasi 8) De visszaért és ez a lényeg :wink:
Azt a képet esetleg felteszed majd nagyba a mi a vonalzón van? Nagyon édinek tűnik!!! És szuper választás a Száva!!!! Bár én tuti a Jankát raktam volna hátulra. Olyan klassz ez a csaj, megérdemelte ezt a szép és különleges nevet!
Jankaáról és a vesékről írhatnál majd bővebben, ha lesz mit és lesz időd! Mindenki nagyon izgul értetek :wink:

Heni
Lehet, hogy már nem tudott szegény Judit pötyögni sem :wink:

vkBrigi
5.???? Gyorsan magyarázd ki magad :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Judit?????????????????

Enikém,
Mégegyszer nagy gratula Jankuhoz!! Nagyon szép kislány!

Andi,
Szorítok, hogy minden rendben legyen anyukáddal...

Gabi,
Először azt hittem, hogy rosszullátok! Én ezt nem értem... Így feladja a párod ezt a 10-en akárhány évet??? Azért szerintem még ne kapkodjátok el... Enci észrevett valamit??

na ennyit engedett Lili

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Jaj Eni! De jó! Az egész szülés, és Jankaszáva szuper! Nagyon édes és ügyes pici lány!
Na, a fiús anyák! Én mindig mondtam, hogy puncival is lehet olyat pisilni. :lol:

Gabi!
Ez borzasztó. És a férfiak nagyon furcsák tudnak lenni. Eszembe nem jutna, hogy itthagyjak csapot-papot, mert független akarok lenni, meg szabad. És ezt nem lehetne azelőtt megvalósítani, hogy elkötelezné magát? Soha nem fogjuk megérteni. Én hányszor gondoltam már, hogy felállok és elmegyek csak sétálni, mert elég volt már aznapra. És mindig ittmaradok, mert ez a dolgom, és tartozom ezzel. Mint a gyerekek, olyanok. Elég volt, elmegyek. Mi van? Döbbenet, főleg azok után, amit végigcsináltatok ketten.

Brigi!
5. emelet????

Kép
Kép
kriszta36

BAlázsnak boldog névnapot :lol: :lol:

Eni!
Szüléssztori végére sírtam.......nagyon meghitt lehetett, egy kicsit az enyémet éltem át újra....sok dologról hasonlóan vélekedem...a hang és csend kérdéséről is többek közt :oops:
NAgyon örülök, hogy Janka ilyen klassz kiscsaj és nem mellesleg nagyon gyönyörű :lol: :lol: Jól látom, hogy szöszke haja van????
A Száva név nekem is nagyon teteszett de Balázs hallani sem akart róla, pedig szerintem nagyon különleges ..... :lol: :lol: Jó választás volt :!:
Rongybaba honnan???nekem is kell ilyen!!!!!!!!
A csokiteszten kívül mit szólt hozzá Benci???

Gabi!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekem is elváltak a szüleim amikor 2 éves voltam, tudom milyen érzés Enci szemszögéből is.Ha érzi rajtad, hogy magabiztos vagy(még ha nem is vagy az) és BÁRMIKOR BÁRMIBEN számíthat Rád akkor nagyon sokat segíthetsz Rajta.......nagyon sok erőre lesz most szükséged de végig fogod tudni csinálni :!: :!: Mert végig kell csinálnod Enci miatt , aki majd ha nagy lesz tisztán fog látni és meghálálja Neked amit érte tettél....ezt tapasztalatból mondom.....

Brigi!
Mit is tetszett csinálni az 5.ken?????? :lol: :lol: :lol:

Rólunk!
Kivagyok a Berke már most éjjel is fél óránként felkiabált. Nem értettem miért mert ő nem szokott ilyeneket csinálni. Ma meglett a bűnös...Kötőhártyagyulladása van folyik az orra és anyála is.Magyarul ami "rés" van az arcán mindenhonnan spriccel a váladék. Várom , hogya Letti mikor kapja el....... :oops: Annyira sajnálom szegény Berkuszt mert látom, hogy küzd a sok takonnyal hiába szívom nem fogy el, estére már hőemije is volt.......

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka
Gyógypuszi Berkének
és ha jól tudom a Te férjed is Balázs, neki is boldog névnapot :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Basszus Gabi, nem is tudom mit és hogyan írjak, nagyon nehéz tanácsot adni, azt hiszem nem is lehet.....
Ne haragudj, de nekem ez nagyon gyanus, hogy csak így a semmiből "váljunk el". Mondjuk nem sokat változtat a tényen, ha megmondaná, hogy miért, de ennyivel minimum tartozna. Ez a semmi válasz ez nekem kevés volna..... Főleg, hogy már itt tartotok , hogy ügyvéd, költözés, gyerektartás...... Nem gyors ez egy kicsit? Azért megmagyarázhatná.......
Nem tudjátok ezt az egészet átbeszélni? Kapuzárási pánik? Másik nő? Ha nem érezte jól magát már régebb óta Veled, annak kellett volna, hogy jele legyen. Nem vettél észre semmit?
Gabi, próbálj vele mégegyszer-kétszer beszélni, legalább kiderüljön mi zajlik a fejében... Tudom, ilyenkor a női büszkeség is megszólal, de kinek ha nem a nőnek, az anyának kell összetartani a családot, megtenni mindent...... Tudom miről beszélek hidd el........
És gyere, gyere, mesélj........
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ENIIIIII! Annyira szépek vagytok! Mintha csak úgy az égből pottyant volna ez a kishölgy, Te is vidáman, mosolygósan, boldogan. Tényleg csodálatra méltó helyzet. Mindenkinek ezt kéne érezni, így kéne megélni....... Akkor Vidadokinak nem volt Veled sok dolga :lol:
Jól értettem, lehet hogy Jankusz veséi magától rendbejönnek?

Juditról azóta sincs hírem..... ????????

Heni

Kép

Kép
cancan

Jaj Csajok ne máááá. :lol: :lol:
Még a végén csak belém beszélitek azt a gyereket. :lol:
Nem baba miatt voltam az ötödiken. Még nem. :wink: 8)
Valami fura volt egy ideje, egyre gyakrabban fáj a hasam, rövidül a ciklusom... A végére akartam járni, mielőtt...
Semmi gáz, minden rendben csak hát kedvenc dokink szerint a zsírsejtek is termelnek némi ösztrogént (???) nekem meg ugye ebből most "kicsit" kevesebb van mint egy évvel ezelőtt. Szóval a fogyás is kavarhatott, viszont láttam az UH-n egy szééép,érett tüszőt. :lol: :lol: :lol:
Bár egy babának lehet lelkesebben doboltam volna, na de majd... legközelebb.
És ígérem nem titkolózom majd sokááá, amint publikus lesz, azonnal tudatom. :lol:

Gabi jaj... Figyu, lehet naív hozzáállás, de az életben nincsenek véletlenek. Valamiért MOST ez így van, de még lehet bárhogy. Megoldod a helyzetet és lehet Ő fog rájönni, hogy milyen hülyeséget csinált. Vagy Te menet közben, hogy mit kell tenned, érezni fogod. És nem vagy egyedül. Ott van veled Enci! Az időzítés sose jó, de ha tényleg ezt akarja... légy erős... Te egy szuper csaj vagy és talpra állsz nélküle is. Vagy visszaszerzed majd, ha akarod. Ha meg nem akarod... így van jól. Pasik....ááááááááááá...

Kép
vkbrigi

Gabi
Heni fogalmazta meg igazán, amit én is próbáltam :oops: Szerintem is próbálkozz még! Hátha...Én is fix, hogy napokig faggatnaám, nem fogadnék el ennyit válasznak. És Dorkának is nagyon igaza van, hogy ha érzi, hogy Te mellette vagy és nem vagy tanácstalanés kétségbeesett, akkor sokkal könnyebb lesz neki is....de ne add még fel.
Én is tudom, ahogy Heni (tapasztalatból :( ), hogy a családot csak a nő tarthatja össze, ha neki sem megy, akkor tényleg nincs mit tenni, de ne engedd el ilyen könnyen!

Dorka
Jaaaaaaj, szegény Berke :cry: +++++++++++++++++++ Hátha Lettit védi annyira a tejcsi, hogy ha el is kapja, azért nem ezt a durva verziót....
Ja, és kiállítás naggyon pöpec lehetett!
Olvasgattam a blogot :wink: Annyira jó volt, hogy a saját félelmemimet olvastam vissza (egy gyerek-két gyerek ügyben főleg). Szóval örülök, hogy "normális" vagyok :lol: Meg amúgy is olyan jókat írtál 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Igen, igen, én is akartam kérdezni, hogy Benci mit szólt?

Andi!
Balunak boldog névnapot!!!

Kép
Kép
kriszta36

Nnnnaa.... Judit még mindig otthon......

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok!

Én is vok , csak most nálam is egy kis befeléfordulás...nem irom meg, mert nem velem kapcsolatos,csak egy ismerősömmel, de nekik hatalmas tragédia, én meg együttérzek...na ennyi.
Egyébként farsangláz, Ancsa kérdésére válaszolva Nagyi varr, készül a csillagász jelmez, kellett írni jelmezhez versikét, ezt sikerült(szegény Janka baba most rím nélkül maradt, mert ezen dolgoztam):
Távcsövemmel megfigyelem minden este az eget,
Bolygók, holdak, üstökösök, láttam én már eleget.
sok a csillag, sok a kérdés, mikre választ keresek,
De azt tudom, a Tejúton kakaót nem vehetek.

Brigi,
nem vagyok egy jóstehetség, de akkor itt nemsokára vér fog folyni...
Flórka is elkezdte a gyere, gyere, jáfok, csücs dolgot, úgyhogy rácáfolnék Veronikuszra...

Gabi,
én lennék a 342. szörnyülködő, úgyhogy nem, de tudd, hogy én is nagyon együttérzek. Kőkemény lesz egyedül vinni Encit, ha tényleg a válás mellett döntötök, remélem, hogy anyukádék tudnak Neked segíteni. Gondolkoztam azon, amit írtak a lányok, nyilván könnyen beszélek, az enyém itt horpaszt az ágyon, ha rugnám, se menne odébb jelen állapot szerint, de asszem nem vallatnám. Ha már ilyen kijön a száján, hogy a függetlenség fontosabb, mint a családja, engem már nem is érdekelne,csak azon kattognék, hogyan oldjam meg ezt a (teszem hozzá pokoli nehéz)helyzetet. Ha bármivel könnyíthetünk...de úgyis tudod.

Andi,
szomorúan olvasom anyukádat, itt én is csak a többieket tudom ismételni, minden nap gondolok Rátok, nagyon drukkolok. Balunak én is boldog névnap!

Eni, Tenci, Tigrincs,
őszintén mondom, csudaszépek a gyerekek. Nekem meg azon kellett mosolyognom, hogy olyan helyes, hogy a lányokat igyekeznek rózsaszínbe, a fiúkat kékbe öltöztetni. Szépek, na. Ti meg ügyesek. Na túl szép minden, legalább jöjjön egy kis testvérféltékenység sztori...

Zsó,
én is rengeteg teafőzés, üvegköcsögbe persze. Gyors javulást kivánok, holnap meg ember szerzi be a műanyag ibriket.

Orsi,
a rajzaidat már wiwen is megcsodáltam, csak nem derült ki, hogy kinek a műve, de akkor én is gratulálnék, nagyon ügyes vagy. Én még mindig óvodai szinten rajzolok emberalakot, Flórkát is a pontpontvesszőcskével bírom elszórakoztatni, mondjuk rendes lány, még úgy csinál, mint aki élvezi.

Reni,
érik a válasz, nincs elfelejtve, de nem jutok oda. Zsu a hétre beigért egy látogatást válogatott Kismamaújságokkal,nagyon kitanulmányozom a témát és jelentkezem.

Adri,
köszi a hiányolást, mindig ráérzel...

Dóri, Dorka család meg mindenhogy szép, de ez már nem újdonság...

Judit,
neked hajrá!!!

Kép
Kép
paklincs

Tigrincs,

Gratulálok megint!! Annyira ügyes voltál, és hát ezek a képek is szuperek, mi volt a baj a másik két szobatárssal? :wink:
hol vagy????
Csajok jól kijönnek???
már hiányzol!!

Tenci,

annyira édesek a képek! És császár után már láthattad is a kis Tündérfiúdat?? De jó neked!!!Én várom a sztoryd!!!

Eni,
Történeted szuper!! sírtam rajta, és hát tök jó hogy ennyi fotó van!!!
és milyenek voltak a szobatársak???
Gyönyörű kislány. És januári baba lett!!!
De azért legyen mindig két torta! :wink:
Babát kitől kapta?Benctől?

Dorka,Nagyon szépek vagytok, de hát ez tényleg nem újdonság!

Emese,
Örülök, hgoy készül a ruci!!!
puszika neked!!!

Gabi,
emil ment!

ancsaboszi

Adri!

Köszi! :oops:

Memme!

Csíkos!!!! :lol: :lol: A fürdetésnél a csecs.nővér odakészített Jázminnak szép rózsaszín virágocskás bodyt meg valami rózsaszín rugit, de mivel nem szólt, hogy az nekem van odakészítve, ezért én "bányásztam" a rucik között és mivel "csíkosmániás" :lol: vagyok és észrevettem ezt a kiscsíkosat, rögtön lecsaptam rá!!!
Na azért örülök, hogy volt Jázminon olyan ruha, amit egyszer innen valaki (vagyis most amit kifogatam rucit TE!) vitt ajándékba. :wink:
Egyébként Tencivel azt beszéltük még odabent, hogy egyik ruhát sem látjuk, amiket karikor vittünk be!!! :evil: :shock:

Tenci!

Végre!!!! Szia Csajszi!!!!! Képek tök szupik!!!! Nekem a legjobban az első teccik, amin rajta van a "tökfejed" :lol: és ahogy Benedek édes arcocskája hozzád simul.....!!!! :lol: :wink: 8)
Na majd dumálunk! :wink: Tényleg még akartam kérdezni, hogy Bededére jó a cuccos? :wink:

Eni!

Nagyon szívesen!!! De ahogy megláttam egyből Rád vagyis Jankára gondoltam! :oops: És hogy még ráadásul JaSza szőke!!! :wink: (legalábbis a képen úgy látszik, bocsi, ha tévednék!) Így külön örülök, hogy "sárga hajú" a kislány a cuccon!!! :wink:
És bocsi a "nagy méretért", de én uuuuuutálok kicsit venni, mert az az elvem, hogy belenőni tuti belenő, ha meg kicsi lenne, akkor meg sajnálnám, hogy nem tudja hordani!!! :roll:
Egyébként megsúgom, hogy 3-at vettem egyet JaSzának, egyet Bededének (neki kisautós!) :wink: egyet meg Jázminnak! Egyszerűen nem tudtam ott hagyni a boltba :lol: meg különben is kettőt fizet hármat kap akció volt!!! :lol: :lol: :wink: 8)

Gabi!

Én erre most nem tok mit írni!!! :cry: :shock: De sok erőt kívánok, bárhogy is alakultok!!!!

Ancsa!

Csajok a csúcson!!!! :lol: Adri hétördög és kicsit féltékeny, de ez természetes!!! Viszont jó, hogy már "nagy", mert így meg tudom Vele beszélni a dologot (na jó, nem mindig sikerül!), hogy most ez a helyzet és mit hogyan kell közösen csinálnunk, hogy mindenkinek jó legyen!!! Ha Jázmin alszik, akkor csak az Övé vagyok, akkor tudok Vele igazán foglalkozni, játszani stbstbstb. Nagyjából érti a dolgot, de azért nehéz Neki :? meg végülis nekem is! De tanuljuk az összeszokást és élvezzük minden pillanatát. Mondjuk, ha tehetné egész nap csak csókolgatná Jázmint. :lol:
De az a jó, hogy ha Adri haragszik, akkor nem Jázminra, hanem rám! :roll: Ezt próbálom :roll: nem zokon venni Tőle, hanem megértéssel. Egyenlőre sikerrel....bár még csak 4 napja vagyunk itthon 3-an. (4-en)
És pl. az óvó néni tök rendi volt, mert vasárnap este felhívott, hogy Adrit inkább ezen a héten ne vigyem oviba, mert hányás-hasmenéses-influenza vírus van bent, (13 vannak az ő csoportjukba a 27-ből) nehogy valamit hazahozzon! Megköszöntem neki és mondtam, hogy ezen a héten egyébként sem vittem volna, de így még a jövő héten sem viszem az biztos!!!!
Egyébként meg köszi a mélt, ott is fogok ám válaszolni, de ha géphez jutok, akkor az mindig "ilyentájt" :wink: van és mivel Apa nagygép nekem csak laptop jut, ezen meg ugye "csak" net van! :roll:

Andi!

Balunak sok boldog névnapot!
Anyudnak meg kitartást és gyógyulgasson!!! És üzenem neki, hogy NAGYON RENDES GYEREKEI VANNAK!!!!! Meglátszik a jó nevelés és az egymással való törődés és segítés!!! :oops: (na ez kicsit nagymamás "beszólásra" sikerült, de így érzem!!!)

Lányok!

Mindenki aki képet tett fel....!!!! Bocsi, de nem jegyzeteltem, ezért név szerint nem említek senkit, nehogy kihagyjak valakit....De ezek a Manólányok és Manófiúcskák egyszerűen tündériek!!!
Amire kifejezetten emlékszem, hogy Dori pocak frenetikus!!! :lol:

Na megyek aludni, mert Apa már kikapcsolta a gépét és engem is zargat aludni!!! (megértem, igaza van!!) :roll:
Bár hozzáteszem, hogy ma délután negyed 4-től- negyed 6-ig míg Adri fel nem ébredt nyomtam én is egy szunyát!!! :wink: (és igen Adri, nem Jázmin, mert Ő csak 6-kor ébredt!) :lol: :lol: 8)

Na pusz Mindenkinek! Ha tudok jövök!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Halihó, jó reggelt! :? 5 óta virrasztok, gondoltam, akkor már netezhetek is (ilyenkor legalább nem szolnak meg érte..). Én nemtom, mi van, de tuti hulla leszek már délre...Csináltam este tiramisut, bevágtunk egy kisebb lavórral, biztos a kávé.. :roll:

Gabi,
olyan rossz ezt olvasni, annyira együtt érzek, bárcsak segíthetnék. Biztos nem lehet már tenni semmit?? Ne kapkodjátok el, ha érdemes megmenteni, tenni érte akkor muszáj megpróbálni! Ha esetleg elmennétek kettesben valahová pár napra? Ahol embered is kikapcsolódhatna, szórakozhatna kicsit (Veled együtt!!) és elfejetené, hogy a kötöttségek zavarták de rájönne, hogy van egy szerető családja, ami mindennél többet ér! Ez csak egy ötlet, nem tudom.. (én is az emberem fejéhez vágtam már párszor, hogy váljunk el, -már egyszer az ügyintézésnek is utánajártam :oops: - és nálunk ez segített.). Kellenek a közös élmények, mint a kapcsolat elején.

Eni,
nagyon irigy vagyok a szép szülés miatt. :D :D Olyan szépek vagytok! Pisi :lol: :lol:

Na majd még jövök szerintem.. :roll: kezd hajnalodni, lehet mégis megpróbálok aludni. Reggel felé már sikerülni szokott...
Vendég

Jóreggelt,

Bogi
, mi van, miért ne tudtál aludni? ja, a kávé? én is sz@rul aludtam, alig tudtam elaludni, éjjel is felébretdem. vlmi lehet a levegőben.

Gabi
, sajnálom! tudom, h nehéz lesz de én is azt mondanám nem tudsz vele még 1 utolsót beszélni?
Nem is tudom mit kezdenék ha ilyen helyzetbe kerülnék. Te biztos erős leszel, mert Encit kell "megvédened", h ne érje semmilyen rossz érzés, tapasztalat. A gyerekek sok erőt adnak az embernek!!

Zsófi
, kezed-lábad hogy van? Ha kell segítség szólj, megyek!!! Gondolom, h rossz egyedül, pláne ha fáj is mindened, ha hozzáérsz Levihez.

Emese
, köszi. és az észrevétel is majd írok vlmit a iwiw-re, hogy én csináltam.

Dorka, szegény pici Berke, gyógypuszik, és Letti el nem kapja.

Eni
, hát nem vagy semmi lány, még nekiállsz fényképezkedni mikor 7perces fájásaid vannak??? :?: :lol: És az a nyugodtság ami árad belőled...énisénis!! annyira jó volt olvasni Janka születését, mostantól ez lesz nekem az etalon. :lol: Vágyom egy meghitt, csendes, befeléfordulós szülésre...amit te átélhettél.
Janka pedig édes kicsi lány! Mit szólt hozzá Benedek?
snooopy

Sziasztok!
valami lehetett a levegőbe, Mi is rosszul aludtunk.......

Dorka
hogy vagytok???

Tigrincs
köszi, amit írtál :oops:
de megedzett az élet, hogy ennyire összetartóak vagyunk :?
Adri mit szólt a kistesóhoz????

cukipofa
gyerekek hogy vannak???

emano/Andi
KépKép
emano

bocsi! rövid leszek :oops:

Eni!
annyira fantasztikuszak vagytok!!!! még fotóztatok is a parkolóban :lol: JAnkusz meg hogy ilyen ügyesen pisil!!!! nem találok szavakat!!! CSÚÚÚÚÚCS!!!

Gabi!
én ezt nem értem! én is beszélnék vele! nem szabad ennyiben hagyni. Beszéljétek meg!! ha kell utazzatok el! ez tényleg jó ötlet!

Dorka!
Berkusznak milliónyi gyógypuszi :oops:
Szolidarítunk veletek. Szofi hajnali 1-2 óra óta folyamatosan hány!!! Annyi pénzért mint amit mi otthagyunk nem tudják felemelni a telefont, hogy szóljanak, hogy múlt hét 2. felében járvány tört ki és ne vigyük a gyereket bölcsibe!!! még megsértődött a nő, hogy "majd én fogom hivogatni a szülőket!" Basszus ennyi pénzért igen Ő HIVOGASSON!!! mi már voltunk ezzel kórházban. Ráadásul 2 gondozónő van 1 csoportban. Az egyik DE, a másik DU. Na a DU-osnak el kellett mennie, így a Szofiék csoportját összeengedték a kicsik csoportjával, ahol dúl a nyavaja!!!! Basszus!!!! mért nem szóltak reggel, hogy vigyük haza már délben a gyereket vagy mért nem hívták a takarítónőt, hogy vigyázzon a Szofiék csoportjára!!!! Szegény Szofi halál szomjas, de ha iszik akkor 5 perccel később már sugárban .... most meg hulla fáradtan (hajnali 1-2 óta fent) elájult a fotelben ülve. :oops: :oops: :oops: mit csinálok ha megint bekerülünk kórházba??? mi lesz ha Zsófi elkezd hányni????? :oops: :oops: :oops: felrobbanok!!! ha sok a gyerek a csoportban akkor nem így ritkissák a gyerekek számát. Inkább itthon tartom. :oops: :oops: :oops:

Mennem kell .. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jajjjj Veronikusz!!
jobbulást!!!!!
soksok gyógypuszi

emano/Andi
KépKép
emano

itt vagyok
de már volt utolsó,meg utolsó előtti stb beszélgetés...de semmi haszna,csak veszekedés lett belőle, meg egymás fejáhez vágjuka dolgokat...de nem akarom h teljesen elmérgesedjen a viszony amig még itt vagyunk....
Emese igen, te írtad jól, ha már ilyet kijelentett akkor tényleg miről beszélünk? nagyon szarul esik ,persze fáj...de mit tudok tenni? aki menni akar, ugyis megy....akár mit csinálhatok, ugysem változtat semmin.. :cry:

Kép
gablaty

csak Encire koncentrálok most...
de azért jövök panaszkodni is...
cssak most annyira fáradt vagyok, meg elgyötört hogy még nem nagyon látok tovább a holnapnál...
de majd jobb lesz ha telik az idő, talán....

Kép
gablaty

Gabi
:cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz, ez tényleg felháborító!! :evil:
Szofinak gyógypuszik, és gyógyuljatok!! Nem lesz semmi baj.

Gabi :cry:
snooopy

Gabi!
:cry: :cry: :cry:

Orsi!
igen az! és mivel most már tudnak Szofi bajáról, így megkértek, hogy vigyünk orvosi igazolást!!!! :twisted: :twisted: :twisted: mintha betegen elvinném őt bölcsibe!!!! :twisted: ha nem telefonáltam volna, akkor hétfőn simán vihettem volna ha jól van!!! :twisted: MÁR CSAK A SZÜLŐNEK VAN KÖTELESSÉGE A BÖLCSÖDE FELÉ????????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

VERONIKUSZ!

SZOPOGASSON JÉGKOCKÁT ÉS KORTYONKÉNT ITASD!
szívószállal, ő már elég nagy ahhoz, rakd oda mellé a jó hideg citromos vizet és kortyonként.

( ez nekem elég banálisnak tűnik és még nem is próbáltam, de több helyről hallottam, hogy pár korty kóla!!!!! igen jót írtam, jót tesz... nem tudom.... Van a patikában SODIORAL nevű por, azt is kortyolgathatnak már most, nehogy az ásványi anyagok stb. kiürüljenek )

Jajj, nagyon drukkolok, hoyg odáig ne fajuljon, hogy kórház legyen.

És igen, ez baromi felháborító, menjenek a francba! Még ha nem is telefonálnak, legalább reggel szóltak volna, amikor viszitek, hogy jobb lenne otthon tartani. Főleg, hogy tudják pici baba is van a családban.
Én tuti kiverném a balhét!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

Jajj Veronikusz!
Tudom, hogy már egyszer volt nektek ilyen. Csak Zsófi nehogy!
A kiskanalazás is jó. Mi Pankának 5-10 percenként adtunk egy kiskanál vizet. Ha bennmarad, az is több a semminél.
Hülye bölcsi! Ráadásul tudják, hogy picibabátok van. :evil:

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt!

Én sem tudtam aludni, éjfélig kukorékoltam, aztán a gyerekek felváltva szórakoztattak fél 1ig, aztán martin 3ig sűrűn ébredt, szegény tiszta takony. Viszont cserébe aludtunk 9ig :D

Veronikusz!
Te jó ég! nagyon sok gyógypuszi remélem tényleg nem kerül senki kórházba, jajj istenen, szegény lányok, szegény te! Heni írta 1x a sodioralt, itt a fantasztikus Kerepesen nem lehet kapni, de Heni azt írta, hogy vény nélkül kapható, folyékony infuzió. Normolyt is jó, azt meg Zsu mondta, de az vényköteles, postázok neked, csak írd meg a címed, nem árt, ha van.

Eni!
Üdv itt! JankaSzáva tényleg tiszta bátyja! Aranyos, pici lány! Szeme milyen? Első este otthon négyesben jó volt? Örülök, hogy pisil, ez a lányka csodálatos!

Gabi!
Én annyit gondolkodtam ezen az egészen. nem is tudom mit mondjak, hát úgyis te tudod lehet-e már ezen segíteni, vagy tényleg válás. Ha más nem csak írj, beszélj róla, az is segít!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jó reggelt!

Na, ilyen is rég volt, hogy Levi idáig aludt volna, persze legaláb 7 keléssel, de akkor is....

Gabim, annyira sajnálom, hogy szavakat sem találok. Viszont szülő nélkül felnőni, akkor is hiányt jelent, ha Te mindig magabiztosan állsz Enci mellett! Még ne add fel, de abban is igazad van, hogy haragban elválni, na az a legpocsékabb. Az elutazás tényleg megfontolandó, hátha segít....de ezt csak Te/Ti tudhatjátok, meg persze mindkét félnek akarni kell. HA párod ebből kiszállt, akkor a fejed tetejére is állhatsz. :?
Jaj, nem is tudom mi ilyenkor a megoldás....elfogadhatót úgysem találsz. Csak olyat, amibe bele lehet nyugodni....idővel....talán.....sok erőt!+++++++++++++++++

Tünde, köszi, akkor majd más helyen pótolom az összebújcit.

Eni, annnyyyiiiirrraaaaaa jók vagytok, hogy csak na!!!!És köszi a forródrótot végig. A képek meg.....csinik
Szurkolok a holnapért nagyon!

Nálunk minden okés, bár este dokinő tanácsára leszedtem a kötést a combomról és utána rájöttem kár volt, mert mindenhez hozzáér és visítani tudnék. Pluszban be kellett kenni jó zsírossal, emiatt meg minden beleragadt. Szóval kínlódtam az elalvással, meg az éjjeli szopikkal.

Képzeljétek, Levi négykézlábazik, illetve imádja a laminált padlót, mert írtó gyorsan halad rajta csúszva.
Két percre egyedül hagytam, erre bemászott az íróasztal mögé és mire észrevettem, már az árammal teli hosszabbítókon vigyorgott és az egyik drótot rágta.....meg két napja elkezdett bla-blázni, miközben nyújtogatja a nyelvét....meg kell zabálni.

Viszont: 4. napja pontban 6kor hajnalban vígasztalhatatlanul elkezd ordítani az úrfi nem jó se cici, se cumi, sztem a pocak a hibás, de sehogysem lehet megnyugtatni, majd rá egy félóra/órára meg alszik mint a bunda, mert totál kifárad.....valakinek van hasonló tapasztalata? Fog is lehet, de az vhogy más szokott lenni, vagyis ha ami eddig volt, felvisítás, arra gondoltam hogy fogacska, de annak pár mp alatt vége és megnyugtatható volt Levim cici/cumi kombival..... szóval ha van ötlet akkor osszátok meg velem, mert kezdek picit aggódni, hogy mi a fene ez. Hozzátápi miatt esetleg? vagy?

Bori, turi engem is érdekel, mikor van bálabontás? Egyszer elmennék Veled....lehet, virrasztótárs :lol: ?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jöttem morgolódni... :oops:
megnéztem a folyószámlánkat,bár ne tettem volna, levonták a hitelünket 74eft(38ról indultunk júniusba)kivagyok :twisted: :twisted: :twisted:

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok

Eni,
Jankaszáva gyönyörű :D De jó, hogy ilyen nyugodt szülésed volt. Szeretnék én is ilyet..

Gabi,
:( :( Nem is tudom mit mondjak. Légy erős. És gyere panaszkodni.

Veronikusz,
felháborító!! Szegény Szofi. Jobbulást neki, és nagyon remélem, hogy nem lesz kórház....

Dorka,
Berkusznak is jobbulást!!! Remélem Lettit védi a tejcsi.
Nagy gond lenne ha csak jövő héten ruccannék ki a kádért? Bezsúfolódott a hetem, így kolléganőket se lepem meg :( (a mostani munkahelyemre kell bemennem, mert nem kapok meg semmi papírt mostanság - pl adóbevalláshoz papírok, stb. E-mailen meg nem adnak ki dolgokat, tiltja a policy :roll: ) Jövő hét csütörtök lenne jó, mert szerdáig nincs autóm (párom megy Németországba és most nem kap hozzá céges kocsit :( )

Tenci,
Benedek is gyönyörű!!! Tényleg, mintha nem is pár napos lenne, hanem idősebb :) Mickey mit szólt?

Andi,
nagyon sokat gondolok rátok... Kicsit messze vagyok ugyan, de tényleg szólj ha valamit segíteni kell!!!

Ébredés van, menek...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Jaj, Veronikusz, most volt f5....annyira sajnálom, gyógypuszik ezerrel!

Andi, mamád? Te? Balu?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andi,
ez nagyon gáz :( És gondolom nulla értesítés, hogy megint több lett? A bankok bármit megtehetnek??? Ilyenkor áldom anyámat, hogy forinthitelt intézett nekünk...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

AproZsó
Te hogy vagy????nem próbáltad a first-t,?? :oops: :roll:
Anya, hááát tegnap este mindent kihányt, ma reggel epét hányt, de azt modja mintha jobban lenne, ma is kap infúziót, remélem már jobban lesz!!!!!!!!!!
Balu itt kiabál a fülembe, hogy anaana :lol: és azt hajtogatja tegnap reggel óta,hogy régiautótrabantanyátólapától :lol:
Én :roll:

trabis kép :lol: :lol:
Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Hitel :( :x Balu mekkora már! Édes!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi, amekkora mákom van, az ügyeletre robogva betettem a kocsiba a firstöt, ami akkor szuper volt, de mire hazaértünk...nem volt betekerve rendesen a fújós rész, szóval a 80%-a az anyósülés huzatját ápolja teljes gőzzel azóta is. A maradékot őrzöm, még nem próbáltam, majd ma...

Balu cukkancs nagyon, anyudnak sok++++++++++ és Neked is mert Rád fér!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni drága,
szépek vagytok mindannyian :lol: :lol: István és az ő cigiszünetei.... :lol: :lol:

Gabi,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, csak előre lehet nézni...............
iszonyúan sajnálom..............................

veronikusz,
atyaég!!! fel kell őket nyomni!!!!!!
külön törülköző Szofinak a fürcsibe!!!!
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk +++++++++++++++++++++

zsófi, gyógyulj mihamarabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++

fotók csodaédesek!!! kis bébipár külön cuki!!! :lol: :lol:

itt nyígás ezerrel.................

KépKép
Kép
gyuzso

ApróZsó
én vagyok most a legkevesebb......
akkor az anyósülés jól járt!!
párod mit mond, nagyon csúnya??

emano/Andi
KépKép
emano

Dorka,
Berkusz hogy van? Remélem Letti nem kapta el!!

Veronikusz,
:evil: :evil:
gyógypuszik++++++

Judy,
de jó, hogy jöttél, már hiányoltalak. Jó kis alvókája van a csajodnak! :D

turi,
na ennyire nem nagy szám, bár tényleg jó babaruhákat lehet néha találni. Nagyon pici, kb a Böszörményi út és az Ugocsa sarkán (vagy az már a Márvány?). Igazából az a jó, hogy minden nap teljes árucsere van, így már reggel azon rágom magam, hogy el tudok-e menni, és ha nem, vajon milyen szépségekről maradok le… Na de ennyi reklám elég nekik, mert szerintem elég jól megy a bolt.
Bárki erre jár, szívesen megyek vele együtt! A Jani turi hálózatból asszem sok helyen van még a városban (pl Krisztina körúton), gondolom hasonlóak.

Banana,
te nem jársz erre valamikor? Turi? Süti? Hogy vagytok amúgy?
Néztem az oldalad, irtó szép dolgokat csinálsz!!! Én nem is tudom elképzelni hogy lehet ilyesmit kézzel..Csiszolod, vagy hőkezeléssel? (bocsi, ha hülyeséget kérdeztem :D , de abszolút nem értek hozzá :oops: )
Baba-mama jógára jártok még?

Egy pillanat és jövök, csak Bogi megtalálta a konnektort...
Vendég

Gyuzso!
igen, már van neki külön türcsije :oops: csak folyton rajtam lóg szegény. Szoptatni is alig tudok. Tegnap meg egy töredék másodperc nem-figyelés alatt megnyalta Zsófi nyelvét (jól "hallottátok") :shock: :shock: :oops: :oops: :oops: PARA A KÖBÖN!!! férjem meg is kérdezte hogy mit csinálok én itthon, hogy ilyeneket lát ez a Szofi gyerek?! :shock: passz! múltkor az oviban nyalta egy kisfiú az anyja arcát. :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzsó,
mi van, ti is betegek vagytok? vagy valami kisautó téma miatt megy a nyígás?
Ennyire fontos a külön türcsi? Jó, hogy mondod!

Bogi annyira kis rafkós már, figyeli az arcomat, ha valamit talál, nézi, hogy mit szólok hozzá, mikor elkezdi rágni, matatni :shock:

Balu
:lol: :lol: :lol:

Láttátok múltkor a joshi barat-ban a kisfiúcskát, akinek torkán akadt a szőlőszem másfél éve? Oxigénhiány, újraélesztés és azóta se tud járni, beszélni, stb :cry: :cry: :cry: Most 3-4 éves. Hát én annyira parázok, leálltunk a darabos kajákkal teljesen, és figyelem, ha játszik, mint a sas... :oops: :oops:
Vendég

Emese,
megint maradandót alkottál :lol: :lol: :lol:
Majd hadd kérjünk fotót a csodakosztümről :lol:

2in1 Judit???

PetyamamaBrigi?
Ki lakik a pocakban? Tudjátok már?
Vendég

Fú csajok!
Peti el kezdett kúszni, állandóan szerez valamit, egy perc nyugtom nincs. Panka meg mindenféle apró biszbaszt széthagy a földön. :evil: Ja, persze itthon van, mert mind a két gyerek tiszta takony.

Kép
Kép
kriszta36

Akkor jobbulást nektek is!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?