Új privát üzeneted érkezett!

Fiona,Ballagyó
isten éltesse a gyerkőcöket :lol: :lol: :lol:

Baby
de jóóó,gratulálok :lol: :lol: :lol: és képet dobj majd :wink:

Lukikám
na leraktam a bunyóst,kicsit megvert megint miközben altattam :wink: :wink:

Gabi
szegényke,jobbulást neki :oops: :oops: a végigalváshoz gratula :wink: nálunk megint éjszakázás van,az a fránya 12.ik fog nehezen bújik elő,még csak a csücske van kinnt :twisted:

Benszikém
de jóóó,szombaton látom végre a kismanedliket :lol: :lol: nem lebetegedni!!!!ebbe a szar időbe ki sem lehet tenni a lábunkta,no meg az inflenza járvány....jaj legyen már tavasz :oops: :oops:

bibar

Köszönjük a köszöntést! Képek a mai napról, pontosabban délutánról:

Kép

Kép
ballagyo

Bocsánat, 2× ment ugyanaz. "Helyreigazítás":

Kép

Kép
ballagyo

Witch
Jobbulást Jaminának,szegénykém ilyen korán megfázott :( Kicsinek aludt azon,de már régóta nem használjuk.Sajnos elrontottam picinek,mert hozzá szoktattam a ringatáshoz és nem igazán tudom azóta sem leszoktatni róla :(

Bibar
Akkor nektek is kitartás!És még hol van a vége :?
gabicsibe

Witch szegény kis Jamina :( Nem akarlak rémisztgetni, de Nikinek is ez volt a szemecskéjével. Hol javul,. de aztán mindig visszatér. El van dugulva a könnycsatorna. Próbálj anyatejet csepegtetni bele naponta többször, sokaknak segitett. Mi sajnos nem úsztuk meg a könnycsatorna átmosást. Ha arra kerülne a sor...ne nézz oda!

Balagyo hát Boldog szülinapot, mekkora nagy fiú :) Micsoda tüzijátéka volt :) Tetszett neki? :)

Baby sok boldogságot! :)

Agnese hát csodaszép fiaid vannak :) Milónak az a telivigyora... :lol:

Share drága...anyukám nagyon kemény amiket irsz, és nagyon sok erőt meg kitartást neked. Ahogy a többiek is irták lesz***ni mindenkit. Máté reakciója teljesen normális, még idő kell neki hogy feldolgozza. Hipphopp és eljön az idő amikor együt játszanak majd, és az lesz a királyság. :)

Gabicsibe a nem alvás kiborit mindenkit, ettől nem vagy rossz anya. Minden gyerek más, de nekünk a kiságyban alvás úgy jött be h ott feküdtem mellette a földön és fogtam a kezét. Iszonyat hisztik, én meg csak meséltem meséltem meséltem meg énekeletem. Ez hosszú idő, de aztán eljutottunk oda h kijöhettem.

Nálunk viszont az esti alvással továbbra is gondok vannak... tegnap este azzal jött ki utánam h anya árnyék árnyék, de mindezt úgy hogy hüppögös sirással. Bementem vele kérdem hol van, és ahova mutat ott NINCS SEMMI! Aztán pedig a szemével követ valamit... ez nem bemagyarázás! Férjem azt mondja a gyerekek fantáziája nagyon valóságos. Így lenne? És miért csak este?
Persze megvártam amig elalszik, simogattam, és mondogattam neki, h nem félünk az árnyéktól, kergetni szoktuk amikor sétálunk késő du a sötétben, és az milyen vicces, meg ilyenek.

chesti

Sziasztok,

Gabicsibe, Gabim is hasonló mennyiséget alszik napközben, mint Boti, igaz, tegnap valami lehetett, mert ebéd után is csak félórát aludt. Egész nap összesen volt meg a másfél órája. Persze nyűgös is volt, este szó szerint beájultam az ágyba, miután egész nap szórakoztatni kellett őkelmét. Örülök, hogy az új tápszer bevált! Az altatást nem tudom :( Gabit nem lehet karban altatni, mert kiugrik belőle. Talán inkább ahhoz tudnám hasonlítani a problémát, amikor a kinti babakocsis alvásból beszoktattam a kiságyba. 2-3 napon át minden altatás horror volt, ordított. Aztán egyre rövidebb ideig ordított, és utána már egyáltalán nem. A kulcs a következetesség.... de sírás nélkül nem fogod megúszni, az tuti. Mondjuk mostanában megint dráma van nálunk a napközbeni altatásoknál, mert mindig hasrafordul, és játszani akar, még amikor dög fáradt is, de ez már írtam :) A védőnő szerint lesz még rosszabb: amikor állandóan feláll majd, és amiatt nem tud elaludni.
Jobbulást Botinak!

Witch, jobbulást a királylánynak! Ki a dokitok? :)

Bibar, ezek szerint 1 évesen sem fenékig tejfel az éjszaka :) Kitartást!

Ballagyó, boldog szülinapot Somának! Mit kapott?

Chesti, beleborzongtam abba, amit írtál. Szegény Niki!!! A gyerkőcöknek tényleg nagyon élénk a fantáziájuk, én még emlékszem, hogy 4 évesen milyen horrorba illő dolgokat képzeltem oda a szobámba, pedig nem néztem tévét és az apukám saját költésű, nem rémísztő meséket mondott nekem...Nem segít, ha égve hagysz egy kislámpát? Én sokáig úgy aludtam kiskoromban...

Kép
elan

Chesti
jaj a hideg kirázott :shock: :shock: nem is tudom én mit csinálnék,én aztán vevő vagyok az ilyesmire :oops: sokszor mondom az uramnak hogy valaki sétál éjszaka a padlásom,hallom a dobogást,ilyenkor be vagyok szarva,no de az uram megmagyarázza aztán megnyugszom :wink: de ez Nikivel,szegénykém,nagyon rossz lehet :cry:

bibar

Elan én még most is fosok dolgoktól, szóval nem kell visszarepülnöm az időben h mennyire féltem dolgoktól :) :oops: Ha nincs itthon Zoli mindenhol ég a lámpa, ha nem alszik itthon, mennie kell atévének csak úgy alszom el. :oops: Ég a lámpa kint az előszobában aminek tök kellemes fénye van, de lehet ma megpróbálom a bentit, csak nem tudom ezzel nem zavarom e meg, lehet azt hiszi majd nem kell aludnia. :roll: Na majd beszámolok. :wink:
Kisfiad lehet meg most fedez el sok dolgot, ezért nem tud aludni. :wink: Majd ha rendesen lefárad a mászástól-pakolástól aludni fog szerintem. :)

Bibar :) Jól van fosos pajtásom :) detto ilyen vagyok, és Én is szoktam hallani a padláson hangokat. :shock: :oops: :lol:

chesti

Elan nem jött be a lámpa...

chesti

Sziasztok csajok!!

BABY!!!

Hatalmas gratula a babócához! Képzeld majdnem a bence is Bendegúz lett!! Én akartam nagyon, apa meg nem annyira igy lett Bence :lol: :lol:
Szüléstörténetet és képeket is kérünk ám!!!! :lol: :lol: :lol:

Agnese!!!

Nagyon gyönyörű kis husika a Zalán baba. A legjobb vigyor viszont Milóé az tuti :lol: :lol: :lol:
Gyönyörű kis gyerkőceid vannak az már biztos :lol:

Elan!!

Azthiszem te kérdezted hogy milyen volt a torta!! Sima csokitorta volt én csináltam. Nem foglalkoztam ilyen mentesség dologgal mert a Bence ugysem evett belőle sokat. Sima főzött csokikrémet csináltam a piskótához.Különben meg a Bence szinte mindent megkóstolt már! Nagyon szereti pl: a sportszeletet és a kindercsokit. :lol: :lol: de nagyon keveset kap a drágám nehogy elhizzon és rosszak legyenek a fogai :lol: :lol: :wink: :wink:

Gabi!!!

Csatlakozom ahhoz a hozzászóláshoz hogy lesz ez még igy se!!
Mikor a Bence elkezdett felállni volt hogy ugy aludt el hogy kapaszkodott a kiságy szélébe és a kezére hajtotta a buksiját. Tudod állva mint a fuvarosló :lol: :lol: :lol:
Figyeltem hogy mikor mélyül az alvása és akkor óvatosan lefektettem. De nem előbb mert akkor mint a jancsiszög már állt is fel. Akár milyen fáradt volt nem volt hajlandó fekve maradni :lol: :lol:
Szerintem ringatásról nem tudod leszoktatni sirás nélkül. De csak egy két napig tart ám!! Utána megszokja hogy bucsupuszi kis simi és leteszed szunyálni!!
Nekem meg most pont az a bajom a Bencussal hogy nem lehet vele egy kicsit sem összebújni! Tol el és menne a kiságyba. Ott mókol egy kicsit a fülessel és már alszik is!

Share!!!!

Kornél gyönyörű kis hunci-poci!! Szerintem ne keseredj el Máté teljesen természetesen viselkedik. Hiába próbáltad felkésziteni a kis lelkemet neki azért egy nagy trauma ám hogy van egy "betolakodó" aki ott van anya karjába.
Szerintem türelem és minden rendbe jön. Amúgy különben meg NE TÖRŐDJ SENKIVEL!!
Te jól csinálod és ez a lényeg!!

Vicuska!!

Mi ujság veletek?? Bencének van egy Teletubis rucija csak már kinőtte! Tök cuki volt benne :lol: :lol: :lol:

Ballagyó!!!

Boldogságos szülinapot a kishercegnek!! Mekkorát nőtt a drága!! Mit szólt a tüzijátékhoz?? Tetszett neki??

Az én drágaságos kishuncim meg már egyre ügyesebb a gyaloglás terén! Bár még eléggé ingatag a szentem. Konkrétan egy nagyobb szellő is felborítaná :lol: :lol: :lol:
De nagyon élvezi hogy egyedül megy és ez a lényeg!!
Ma végre nem esett ez a rohadt eső és ki tudtunk menni egy kicsit!! Már nagy szüksége volt rá!! Annyira élvezte hogy az udvarba jön megy :lol:
Puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép

Kép
fiona66

Luki, Gyönyörű a kis tündér! :D Kölesgolyós képen annyira édes!

Vicuska, Hurrráááá! :D Örülök, hogy sikerült megbeszélni! TV-zős kép szuper!

Witch, Jamina baba annyira cuki, jaj milyen régen voltak az enyémek is kicsik! :wink: És köszi a dicséretet! Ja és jobbulást!

Fiona, Grat az elinduláshoz! Bence egyre jobban hasonlít az apukájára, legalábbis szerintem! :wink:

Agnese, Aranyosak a fiúk! Milán milyen édesen mosolyog!

Elan, Azért szerintem a négykézlábból még nem rögtön fog ám felállni, nyugi! :lol: Lesznek előjelek!
Az enyémek 3-szor alszanak napközben, délelőtt kb. 1 órát, délután kb. 1-1,5 órát, este még egy 1/2 órát-órát.
Én ha nem akar aludni napközben valamelyik, hagyom játszani. Sokszor bejön, és picit később már annyira elfárad, hogy leteszem és már alszik is. Habár lehet én könnyen beszélek, ha az enyémek fáradtak, leteszem őket a kiságyba, puszi, kijövök, és pár perc múlva már megy is a szundi. :oops: Mióta felállnak még jobban alszanak egyébként, annyira lefáradnak.
Tojást én se adok még, szerintem eleve csak 10 hós kortól javasolt.

Share, Családról csak ennyit :evil: támogatniuk, segíteniük kellene, nem beszólogatni. Remélem Máté gyorsan megbarátkozik az új helyzettel!

Baby, Gratulálok Bendi megérkezéséhez, sok boldogságot!

Gabi, Jobbulást Botinak! Örülök, hogy megint végigaludta az éjszakát, el is hiszem hogy kivagy. Teljesen természetes. Én attól szoktam kiborulni, amikor egyszerre üvöltenek, és semmi nem jó. Mert persze azért van ilyen is, mégha ritkán is.
Én sosem ringattam őket, szerencsére nem kellett. A helyedben betenném az ágyba, kis simi, aztán kijönnék. Biztos sírni fog, de ahogy írta Elan is, meg kell próbálni következetesnek lenni pár napig. Habár lehet ezt már próbáltad.

Chesti, Ijesztően hangzik, amit írsz. Fogalmam sincs mit csinálnék. Én is minden hülyeségen parázok, hangokat hallok az udvarról, meg ilyesmi.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabicsibe!

Köszi:)

Chesti!

úgy néz ki használ a csepp, de minket is ezzel riogatott a doki.

Elan!

A híradóban egy kőbányai rendelőt mutattak, ott egy dokit, egy feketehajú dokinénit, Dr. Józan Emőkét. Imádom, ő volt az én gyerekorvosom is :)

Rebe!

Köszi :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Sajna nincs agyam megjegyezni mindent,így tömören írom csak!

Gyönyörűek a gyerekek!
Boldog szülinapot az egy éves bébiknek!
Beteg babócák jobbulást nektek!

Baby!
Gratulálok nagyon!

Witch!
Nálunk is ez volt!Könnycsatorna elzáródás!Masszíroztam a szemzug belsejét és egyszer csak kidugult!

Chesti!
Majd írok!

Bibarkám!
Nagyon jó volt tegnap!Még!Bejött az embernek a csirkéd!
Csók!

Vicuska!
Örülök,hogy megoldódott apával a helyzet!Remélem azóta is minden ok!

Fiona!
Grat az elinduláshoz!

Majd igyekszem visszaolvasni!
Vendég

Chesti, sajnálom, hogy nem jött be a lámpás trükk... Tanácstalan vagyok :(

Fiona, azt elhiszem, hogy szereti Bence a csokit, én is szeretem :D Én megpróbálom kitolni a nasis kajákat, amennyire lehet, mert én elég hízékony vagyok, és hát könnyen lehet, hogy Gabi az én alkatomat örökölte. Bár egyelőre inkább az apjára hasonlít ;)
Nagyon cuki a szintis kép, a párod zenész? Elég komoly hangszernek néz ki! Mi is zenélünk minden este, van egy régi pianínónk, azt csépeli a srác :D

Rebe, mindig megnézegetem iwiwen a csajszikat, hihetetlen, milyen gyorsan nőnek és ügyesek és szépek! Milyen kis falatok voltak ott a kórházban! Olyan, mintha csak tegnap lett volna, nem?

Witch, nekünk is családi örökség a gyerekdoki, minden pénzt megér. Örülök, hogy ilyen jó dokitok van, sokat számít!

Benszi, na végre, merre jártál? Mizu a skacokkal, továbbra is megy a balhé a fogzás körül?

Gabicsibe, jutottatok valamire altatásügyben?

Tegnap leeresztettük a kiságy fekvőfelületét (a járókáét már korábban), kicsit féltem, hogy mit fog hozzá szólni Gabi, de nem reklamált :) Mostanában picit könnyebb altatni, igaz, most kicsaptam a teraszra, ott egyszerűbb elaltatni a kocsiban. Amúgy ezerrel jön-megy a szobában, nem lehet egyedül hagyni, mert csibész, kiborogatja a kukából a műsoros pelust, lerámolja az alsó polcokról a könyveket és összerágja őket, meg persze a konnektorok és kábelek is nagyon érdeklik. A héten veszünk majd dugaszokat, hogy ne tudjon kárt tenni magában. Meg persze rendezem át folyamatosan a polcokat, hogy csak olyasmit tudjon leszedni, amit megehet. Dobok pár képet :)

Kép

Ilyen képet vág, ha észreveszi, hogy fényképezőgép, mobil, távkapcsoló vagy hasonló izgalmas dolog van a kezünkben:

Kép

És a szoptatóspárna, mint barikád :)

Kép

Kép
elan

Bibar-Benszi

képeket!!!!! :lol: Nekem mailben is,sokat :P :P :P

Elan

de édes Gábor!Sztem Rád hasonlít nagyon,bár apát még nem láttam :wink:

Fiona

ez a Bence milyen nagyfiú :lol: :lol: :lol: Látom akad néhány játék Nálatok is :wink: :lol:

Napcsi

esedezem egy pocakfotóért és néhány sorért :lol: Nóriról is kérünk képet!!!!!!

Vicuska

Rami olyan nagylány,meg már így leköti a rajzfilm??? :D Édes.Mi decemberben elköltöztünk pestről,most ideiglenesen csak Óváron lakunk,azért nem jelentkeztünk tali ügyben ám!Bibarkámat és a kis vőmet sem láttam már ezer éve :( Még jó hogy ez a szerelem távkapcsolatot is kibír :wink: :lol:

Rebe

de ügyi vagy az altatással!!!!!

Zsókuci

valami életjelet adj már :) :P :P :P

Képzeljétek nálunk itt Óváron 3 napja hó van,van egy kölcsönszánkónk,azzal nyomjuk.Gondoltam remek lesz mert Falat nem csípi a babakocsit,itt majd remekül ellesz.Erre ez a kis gengszter még ezen is sipákol 10 perc után. :roll: Hihetetlen milyen mozgásigénye van,csak mi még nem tudunk járni,így nem tudom lerakni kinnt.Már alig várom,nagy megkönnyebbülés lesz. :lol:

Kép
lukrécia

Lukikám
küldtem :lol: :lol: pusszantás a kis szánkózó bajnoknak :P :P :P

Benszikém
annyira szuper volt,nagyon jól éreztük magunkat :lol: :lol: és képzeld Olivér régóta elöször átaludta az éjszakát,köszönet és hála a gyerekeidnek :lol: :lol: :lol: örülünk hogy itt voltatok és folyt köv :lol: :lol:

Elan
édes Gábor baba,annyira kis huncut :wink: :wink:

és pár kép a csipet csapatról :P Kép Dórikám:)

Kép Olivér

Kép Balukám

Kép hancúrszobában a csapat:)

Kép a csapat:)

Kép szerelmeim:)))

na eldugultam,bocs ha sok volt :oops: :oops: :oops: :oops:

bibar

Sziasztok drágák!

ÉLETJEL :D

Hát ezer sorry, de abszolút elhavazós-sokat dolgozós, de nagyon unós időszakomban vagyok... csak hát drága Lukinak nem tudtam ellenállni. Köszönöm, hogy hiányolsz drága, nagyon-nagyon jól esik ám! :oops: :oops:

Hát őszinte leszek, mostanában még csak olvasni sem nagyon tudlak benneteket, max. a képeket futom át! Nagyon szépek a gyerekek!! :D

Velem: a nagy semmi. A tököm ki van konkrétan... már elnézést érte... :? Sok-sok meló, minden nap ugyanaz, nem szeretem már a melóhelyemet, sőőőőt... megbántam már, hogy eljöttem az előzőről. Itt is megy a csesztetés, és folyamatosan idegbeteg vagyok, és még ráadásul a pénz is kevés. Vagyis még ha szinte minden nap dolgozom a hónapban, hétvégén is, akkor sem éri el még a korábbi bért. Jó, tudtam, mikor átjöttem, csak akkor még jó volt a hangulat, stb. akkor még megérte, mert azt hittem jobb lesz, mert nyugodt leszek... Szóval hibás döntést hoztam, úgy tűnik... és most szívok miatta. Ez van. Majd jobb lesz. Egyszer. Valamikor.
Fáradt vagyok... nagyon :cry: Január 5. óta 1, azaz egy napot voltam itthon. Egy szombatot. Úgyhogy ezért vagyok ennyire ki...
Lehet, hogy nem most kellett volna írnom, mert így elég borult vagyok, de már mindegy :roll:

Viszont! Holnap megyek körmös továbbképzésre (egyéni oktatás), és a hét többi napján du.-s leszek, azaz akár délig is alhatok! :) Éééés, köv. hétvégén nem fogunk dolgozni, sőt, ha szép idő lesz, megyünk Zozóval édeskettesben Vácra kirándulni, várost nézni, kimozdulni. Már nagyon hiányzik....
Szóval fel fogok töltődni, és minden rendben lesz, tudom :)

Hát, bocsi, ha kicsit kiöntöttem ide a szívemet... :oops: és OFF-oltam a topikot...

Sok millió puszi mindenkinek! :D

UI: ja, és közben kijött az októberi "sztárfotóm" eredménye is, 40 000 Ft traffipax-büntetés, csak hogy minden "jó" legyen... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
zsókuci

Share! Ha még nem kaptál kendőt és szükséged van rá, én tudok neked egyet küldeni kölcsönbe. Nem egy csúcsminőség, de a célnak megfelel, pláne ha csak picivel akarok használni, amíg még nem nehéz. Írj privit, ha kéne, mert nem olvasom rendszeresen a fórumot :)
gombahölgy

Elan!
Ari vagy,hogy hiányolsz!Gyönyörű Gábor!A pakolás csak rosszabb lesz!Azért is jövök kevesebbet,mert már csak általában 1x alszanak és kemény őket lekötni!Most nyugi van fogzásban.

Zsókuci!
Jó lesz egy kicsit kimozdulni az uraddal!Nem tudsz otthon dolgozni?

Chesti!
Kemény ez a félős sztori és nem egyszerű kezelni!

Luki!
Irigy a hó miatt!Ne aggódj,hamarosan elindul Falat és akkor vége a jó világnak!Ja és ne aggódj,nem lesz szerelmi 3szög :lol:

Bibarkám!
Hát az én büdös kölkeim jó hatással vannak mindenkire csak magukra nem,mert Balu szokásos egy órás kelése megvolt.Mondjuk Dóri fél6-kor kelt,úgyhogy Olivér is jó hatással volt rá!Uhhhh,csak a Luki el ne olvassa.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat!Köszönet érte.Mindenképp folyt.köv.

Fiona!
Köszi a jelölést!
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Benszike és Bibarka! irigy-birigy vagyok a képek láttán! Ennyi huncut és gyönyörű gyereket!! Benszi, Dóriról ez a kép..nagyon édes!!

Zsókuci, a fene egye meg ezt az állást. Az ember ott tölti a fél életét, nem csodálom, hogy rossz a kedved! Szegénykém!

Én férjemen nem lehet eligazodni. Hétvégén elkezdett nyaggatni, hogy menjünk el a Zekéhez a kistesóért..2 hete még itt akart hagyni minket. Nekem felfoghatatlanok ezek a hangulat változások!! Hogy működik ez nála??

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Bibar-Benszi

Csodálatosak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Totyogó kis csipet-csapat :lol: És nagyon csini a banda :wink: :D :D

Benszi

az uccsó kép ahol Dóri ráhajol Balura..... :P jaj de meghatóóóó,olyan édesek istenem :D
Na,megnyugodtam ha nem lesz szerelmi 3szög,bár amilyen szép Dóri,iparkodnunk kell..... :wink: :lol: Még szerencse hogy Olivér csak flörtölgetős,viszont hűséges típus :lol: :lol: :lol:

Zsókuci

na végre :D de ramaty dolgokat írtál,nagyon nem örülök :( :( :( és más dologról is szívesen hallottam volna...... :wink:

Vicuska

na hát ez nem semmi :D uccu neki :lol:

Kép
lukrécia

Vicuska!
Lehet az urad most jött rá,mit veszíthet!
Köszi a dícséretet!

Luki!
Édes vagy!Nagyon szeretik egymást,jó tesók!Ha sír valamelyik,akkor hozza a másiknak a cumit vagy a rongyit,hogy megnyugodjon!
Vígyáztunk,bár bementek szobára Dóri és Olivér,de utánuk mentünk,mielőtt összehoztak volna egy kis Zeke unokát! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zeke unoka.. :lol: :lol: :D

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Benszikém
BALUKÁMNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Vicuska
nem semmi az urad :shock: :shock: azért tisztázd le vele hogy ha összejön a kistesó ne mondja majd be az unalmast ha lehet :wink: :wink: mikor mentek??jaj már én is ugy mennék,de most beprogramoztam magam augusztusra,addig hátha.... :wink:

Zsókuci drága
nem örülök a hireknek,sajnos van hogy rosszul döntünk :cry: :cry: Vácon mit fogtok megnézni?majd ird meg milyen volt,itt van közel hozzánk de még nem kirándultunk arra :wink: és dokihoz mikor mész??mi van ezzel a részével az életednek?? :oops: :oops:

Lukikám
már csak 11-et kell aludni... :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibarka!
Azt üzeni Balu,hogy köszi!Édes vagy,hogy eszedbe jutott!Csók
Vendég

Sziasztok Lányok!

Látom, van egy új anyukánk! :)
Baby!
Gratulálok! Azért írjál majd, ha időd engedi!

Chesti!
Hú, nem semmi, engem is kirázott a hideg, ahogy olvastam soraidat. Valamelyik kismamaújságban azt olvastam, hogy a gyerekeknél keveredik az álom és a valóság és az ilyen dolgokat úgy kell lekezelni, hogy "saját terepükön győzzük le" . Azt a példát hozta, hogy ha például a kicsi azt mondja, h nem tud aludni, mert egy óriás van a szobájában, meg kell nyugtatni, hogy semmi gond, mert odavarázsoltunk egy óriásűző manót. :roll: Hát, nem tudom, bevállna-e ez nálatok. Egy próbát talán megér.

Luki!
Nem csípte a szánkót a gyermek? Hát, ha a babakocsit sem bírta, nem csodálom. Ott is csak ülni kell. :)

Benszi, Bibar!
Aranyos a hármas brigád! :)

Zsókuci!
Sajnálom, hogy rossz passzban van. Azért ha jön a tavasz, talán más színben fogod látni a világot. Majd szépen beindul a körmözés, és báj-báj munkahely!

Gabicsibe!
Fáradt vagy, azért vagy kiborulva. Hidd el, előbb utóbb rendeződik az alvás. A ringatást nálunk Gergő egész jól kinőtte. Chestitől vettem az ötletet (aki eddig nem is tudta :wink: ) hogy az ágy mellé feküdt. Én is ezt tettem, szépen lefeküdtem közéjük, és énekeltem nekik. Még most is így van esténként, a déli alvásnál sokszor elég egy puszi, de ma éppen nem így volt, újból köztük voltam. Szerintem ez jó trükk. Próbáld ki! :)

Fiona!
No, akkor most futhatsz a lurkó után! :)

Vicuska!
Mi a szösz, az urad a végletek embere. :roll: De, hajrá tesó! :)

Share!
Kitartás! Valahogy bírd ki ezt az időszakot! Szorítok, hogy legyen jó sok erőd és türelmed!

Elan!
Aranyos a nagyfiú!

Most jó dolgom van, alszanak. Ilyenkor délben 2 órát általában.

Rebe!
Hát én kivagyok, ha nem együtt alszanak. Mert persze nálunk közös játék még mindig nemigen van, csak egymás mellett játszás, ha éppen úgy adódik, vagy egymás játékának az elvétele és ordítás. Úgyhogy sokszor várom, hogy elaludjanak. :oops:

Juci!
Ritkán jössz. Ugye nincs semmi gond? Vagy az ikrest látogatod inkább?

Szép napot mindenkinek!
Gica

Kép
gica1

Gica, nincs semmi gáz, most gyógyultunk meg. Ritkábban is van időm írni, meg tényleg inkább az ikresen nyomulok. Valahogy ott most jobban összeállt a társaság. Májusban megyünk egy hétvégére Hévízre 11 család, lesz gyerek bőven :lol: :lol: :lol:
Itt is igyekszem követni az eseményeket és ha valami megérint, ill ha vki hozzámszól, igyekszem reagálni...

Judit

jucicuki

Sziasztok!!

Most nem panaszkodni jövök. :lol:

Az éjszakák alakulnak. Viszont a nappalok rovására. De inkább ez, mint a nulla alvás.
Máté is jól alakul. Már egész jól eltűri, ha Kornélozok. Igaz, közben rombadönti a házat. :? Bejelenti, ha sír, de nem kap frászt tőle. :roll: Részt vesz a fürdetésben.

Tegnap sétáltunk először hármasban. Nagyon élveztem, és úgy vettem észre, hogy Máté is. Igaz, induláskor zokon vette, hogy nem ő ül a babakocsiban, de sikerült meggyőznöm, hogy Kornél még nem tud menni, mi pedig igen. És különben is, a babakocsiból nem lehet bogyókat és botokat szedegetni, valamint csirkéket etetni. :lol:

1 hónapos kicsi fiam ma rám mosolygott többször is egymás után, valamint elhangzott az első babás "eööö". Potyogtak a könnyeim.

Gomba, itt is köszönöm a kendő felajánlásodat!

Zsókám, a fene enné meg!!!!!! Nagyon együttérzek Veled! Én is hagytam ott kissé zűrös állást egy tutinak kinézőért, aztán jól megszívtam. Életem egyetlen munkahelye, ahol nem határozott időre szólt a kinevezésem, és én hagytam ott. Próbálj meg lépni!! Ha még nem is jön be a körmözés, de valami más helyet találni. Ez így nem emberi!!!

Chesti arra gondolsz, hogy a gyerekek látnak olyasmit/valakit, amit mi felnőttek már nem????
Csatlakozom Elanhoz, hogy nálunk sem volt TV-zés, anyukám mesélt, összebújva, stb... mégis sokáig féltem a sötétben, nem tudtam elaludni, ha felébredtem pánikoltam, és mentem anyuékhoz. Még kiskamasz koromban 12 éves korom körül is emlékszem, hogy átjött anyu hozzám. Nem tudom, mi lehetett az ok. Ma már nincs ilyen problémám, nem parázok, pedig sokat vagyok egyedül (vagyis már a fiúkkal) éjszaka. Néha elfog egy rossz érzés, de aztán gyorsan elhessegetem.

Bibar és Benszi, mindig irigykedve nézem a talis képeket. :lol:

Elan, nagyon cuki Gábor!

Vica, ne haragudj, de én inkább óvatosságra intenélek, éppen ezek miatt a gyors hangulatválozások miatt. Nálunk sem százas a helyzet, de mi "friss kétgyerekesek" vagyunk. Legalábbis remélem, hogy csak ennyi a baj. Igyekszünk mindent megbeszélni, már amennyire a kuka férjemmel lehet. :twisted: :wink:

Fiona, Rebe, nektek is köszi a biztatást!

Huhh, ennyire futotta. Apa megígérte, hogy amint felkelek a gép elől, átmásolja a képeket. Szóval lehet, hogy ma még jövök.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Egyik ismerősöm évek óta szeretne babát, de sajnos eddig nem sikerült teherbe esnie. Eldöntötték a párjával, hogy nem várnak tovább, szakember segítségét kérik.

Kérdéseim:
1. Tudnátok-e ajánlani nekik megbízható orvost a BMC-ban?
2. Van-e az orvosnak magánrendelése?
3. Ha igen akkor hol?
4. Telefonszáma ahol elérhető, vagy be lehet jelentkezni hozzá?
5. Milyen tarifákkal dolgozik?

Nagyon szépen köszönöm a segítségedteket előre is.

rozsaag

Kép Kép
rozsaag

Sziasztok!
Megszületett Bendegúz 2009. január 26-án; indítás után természetes úton. Már itthon vagyunk, minden rendben. Kép

Kép
baby.81

Na, sziasztok!

Látom már nem újdonság a hír:-)

Köszönöm Sünike, hogy megírtad:-) Remélem jól vagytok!?

Mindenkinek köszi a gratulációt!

Szüléstörténetet majd kicsit később,mert még korai lenne:)
Szokjuk egymást és nagyon imádjuk őt, tejcsike van szerencsére, az előbb szopizott és most már alszik, jó éjt mindenkinek!

Kép
baby.81

Sziasztok,
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen a soraitokat! :)
Nekem is megfordult a fejemben a munkahelyváltás gondolata, de végül úgy döntöttem, hogy megpróbálok kitartani nyárig. Nyártól ugyanis tervezek bérelni egy szalont a fodrászommal együtt. Meg amúgy is 2 hónap múlva megyünk spanyolba, nem hiszem, hogy az új munkahelyen értékelnék, hogy egyből szabiznék… Szóval kitartok valahogy, aztán majd meglátjuk hogy lesz. Addig nyelem a békát, meg próbálok felülkerekedni a dolgokon, és nem kikészülni. A körmösségnek meg be KELL jönnie, nincs más választás. Nagyon-nagyon szeretném, szeretem csinálni. A tegnapi továbbképzés is szuper volt, szóval nincs mese :wink:

Benszi,

Sajnos a vendégköröm igen csekély :D Szóval egyelőre nincs lehetőségem arra, hogy otthon dolgozzak. De nagyon jó lenne már pedig…
Nagyon szépek a gyerkőcök! És milyen nagyok! :D Gondolom nem unalmasak a napjaid :wink:

Vicuska,

Hallod… még, hogy mi, nők nem vagyunk egyszerűek, mi? Hát, akkor a pasik???? Kívánom, hogy minden jól alakuljon továbbra is, és tényleg hamarosan jöhet az a kistesó. Ha rám hallgatsz, picit azért még vártok vele, hiszen nem rég még nagyon másképp nyilatkozott… remélem nem haragszol meg, hogy ilyet írok :oops:

Luki,

Hát, „más” dologról egyelőre nem fogsz sajnos hallani… :roll: Talán ősz. De már nem tervezek, mert fogalmam sincs, hogy miként alakul a helyzet. Főleg anyagiakra gondolok. Jelen pillanatban esélyt sem látok rá, de még csak február van, úgyhogy reménykedem… hátha :oops: :oops:

Bibarci,

Vácon a nevezetes épületeket és a Duna partot tervezzük megnézni. Remélem nem fog esni az eső, és nem húzza keresztbe a számításainkat :roll: Mindenképpen megírom majd, hogy milyen volt! :) Doki? hát semmi változás azóta sem… :oops: Vagy dolgozom, vagy nincs kedvem elmenni … meg kellene megint nézetni a vérképemet, hátha – valamilyen csoda folytán -, jó már a vérképem. Na de vagy dolgozom, vagy lusta vagyok rá… Általában dolgozom… :wink:

Gica,
A próféta szóljon belőled! :D Köszönöm a kedves szavakat , remélem tényleg így lesz :)

Judit,

Hűűű, 11 ikres család??? Unatkozni nem fogtok :wink: :lol:

Share,

Sajnos hozunk igen, rossz döntéseket… most már nem akarok ugrálni, ahogy írtam is, valahogy csak kibírom. Majd csak lesz valahogy… :roll: Örülök, hogy jól vagytok! :D

Baby drága,

Szívből gratulálok Bendegúzhoz! :D Már most kis kópé, látszik rajta :wink:
Jó egészséget Nektek! Puszi!

Puszi mindenkinek, akinek most nem írtam, attól elnézést!
Sziasztok!

Kép

Kép
zsókuci

Baby

nagyon édes a kis Bendegúz :D :D :D

Share

örülök hogy alakulnak a dolgok.Bevállt a kendő? :D

Bibarkám

...10.... :lol:

Zsókuci

köszi hogy megosztottad ezt a dolgot is.Én már nagyon várom hogy visszamenj. :P

Chesti-Gica

hogy van ez a melléfekvős altatás?A kiságyba nem férek bele :roll:

Juci

De jó lesz nektek :lol: Majd rakj képet :D Ja,május?Akkor még ráér...

Kép
lukrécia

Baby
Találó lett a névválasztás :D már móst olyan kópés az arckifejezése :D

LUki,Bibar
csak nem randi lesz ?:D

Chesti
Igaz még csak egyszer próbáltam,de nem volt sikeres :( ,megpróbálom nem feladni :D

Zsókuci
Sajnálom,hogy nem jött be ez a mh!Igazad vanm, kitartás!Még messze a nyár vége és addig még jó is jöhet :wink:

Share
Látod lassan rendeződnek a dolgok :D hétről-hétre jobb lesz!

Rozsaag
A Bmc-ben kiváló szakemberek dolgoznak,bizalommal fordulhattok bárkihez!

Nálunk szombaton megtörtént az első baleset :( Boti rájött,hogy a fiókokat ki lehet húzni és vissza csukni,de sajnos a keze ott maradt,mert nem voltunk elég gyorsak.Szegénykémnek nagyon fájt ,vérzett és egy hatalmas bőrcafat lógott az egyik ujján.Annyira sirt,hogy csak a cicin nyugodott meg.Azóta csak egyszer ment a fiók közelébe.Párom vasárnap reggel bevásárolt fiók és konektor zárból.Most már nem csak feltérdel , próbálgat felállni is.Hétvégi programunk a lakás átrendezése lesz :D A legújabb játék a fügönny,hosszú percekig elmolyol vele :D
gabicsibe

Gabicsibe
szegény Boti :cry: :cry: ilyen becsipés és odacsukás nálunk is rengeteg volt,kis butus mindig az ujjacskájára húzta az ajtót ahogy játszott vele :oops: :oops: igen,randi lesz :wink: Megyünk a kis menyecskéhez egy jó hosszú hétvégére,elvégre valentin nap lesz vagy mifene :wink: :wink:

Lukikám
...9.... :lol:

Zsókuci
én is alig várom már hogy visszamenj :oops: :oops: :oops: :oops:

Rózsaag
van magánrendelésük de én soha nem jártam ott,igy nem tudok neked telószámot és cimet :cry: viszont bátran ajánlom mindegyik orvost,én a drága Zekéhez jártam :lol: :lol: :lol:

Baby
nagyon cuki a kisfiad :lol: :lol: gratulálok mégegyszer :wink:

bibar

Gabicsibe!
Szegény Boti!Nálunk is becsípték párszor az ujjukat,mire rájöttek,hogy nem kapaszkodnak bele,hanem csak meglökik a lapjánál a fiókot vagy az ajtókat!

Zsókuci!
Jó lesz a saját üzlet csak sok reklám és akció kell,mert azt bírják a nők.

Gica!
Köszi.Képeket követelem már!

Baby!
Nagyon szép Bendegúz!

Share!
Szép lassan beleszokik Máté az új helyzetbe!Kitartást!

Rozsaág!
Én is Zekéhez jártam.

Többiek??????????Megint halódik a topik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hogy ne halódjon a topik, lenne egy kérdésem: ti hogyan oldjátok meg, h legyen idő magatokra és a párotokra? Mikor tudtok pihenni egy kicsit, olvasni, tanulni, házimunkázni? Lehet, h én csinálok valamit nagyon rosszul, de Soma teljesen leszívja az energiámat, elveszi minden időmet. Iszonyú fáradt vagyok, pedig lehet, h csak másként kellene szerveznem valamit. Nem tudom. Ti hogyan csináljátok?
ballagyo

Szóltam a friss anyukáknak,hogy jöjjenek ide is,hátha fellendül a topik :D

Ballagyo
Én a takarítást apránként csinálom mikor Boti alszik.Egyik nap törölgetek,másik nap porszívózok és ha sikerül felmosok.Ha nem akkor 3.nap.Vasalni is akkor szoktam mikor alszik.Főzni nem fözök(pedig már nagyon hiányzik),én rendelem,párom meg megoldja.OLvasni pedig a Bkv-n szoktam amikor tornázni megyek.Szerencsére nálunk a nagyik tudnak jönni,így én eltudok menni fodrihoz is és kozmetikushoz is.Sőt ők zavarnak minket,hogy kapcsolódjunk ki,nézzünk meg egy filmet a moziban ők addig szivesen vigyáznak az uncsira.

Boti tegnap felébredt,megyek be hozzá a szobába és ez fogadott Kép
Azóta lekerült a matrac.
Tegnap négykézláb is elindult,igaz az véletlen lehetett,mert azóta sem csinálja, viszont egyfolytában áll :D legszivesebben úgy aludna ha lehetne .
Kép MInt az urak :D
gabicsibe

Ballagyo, hát nálunk sem egyszerű, mert folyton a seggemben vannak, bár mostanában mintha jobban eljátszanának együtt (na ez kb. tíz perc) és hát a többi meg alvásidőben megy, vasalás éjszaka, főzni Anyu főz ránk, bár egyre többször sikerül nekem is alkotnom...
Ja és tizenhét hónapja hulla vagyok...
Kitartás!

Gabicsibe!

Gratula a felálláshoz, látom Boti is nagy kópé. Mikor Liló megtanult felállni, volt olyan este, hogy altatáskor 77X felállt és 77x fektettem vissza, végül szabályszerűen állva elaludt és összedőlt :lol:

Judit

jucicuki

Bibarka!
Drága vagy és nagyon köszönjük!

Gabicsibe!
Grat a felálláshoz!Irigykedem a fodrász kozmetikus járkálásodért!

Ballagyó!
Szabadidő?Necces.Amikor alszanak akkor én is próbálok pihenni vagy mosás vasalás főzés stb.Vagy szólok anyunak és amíg ő felügyel rájuk.De van hétvége is és akkor apa sétál velük én meg gályázom.
Vendég

Sziasztok!

Tündériek a gyerkőcök! :)

A tanácsotokat szeretném kérni, remélem tud valaki segíteni.

Ati mostanában felvette azt a szokást, hogy a cicin akar elaludni.
Szépen eszik, aztán egyszer csak elalszik, és amikor el akarom venni, akkor meg el kezd sírni. De, ha visszateszem akkor nem eszik, hanem alibiből szív kettőt és újra alszik.
Először azt hitten, hogy nincs elég tejem, de még fejni is tudok, amellett, hogy eszik.
Egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak, mert minimum 1 órát eljátszadozunk így....:(
Tud valaki segíteni??

Kép

A fiatalember

Kép
nika28

Lányok

a babát várunkon felmerült a kérdés hogy állítólag évente kell nyilatkozni a fagyibabák sorsáról.Ti erről mit tudtok?Aggódom a prücskökért :lol:

Nika

Nem is tudom,szerintem ez meg fog magától változni,nálunk is volt cicin lógós időszak aztán magától elmúlt.Ülve aludtam,Cica meg rajtam.Remek volt. 8) Nem tudok okosat. :roll:

Rózsaág

sztem mindenki a saját dokiját ajánlaná.Én is Zeke-fan vagyok :D

Gabi

ÜGYIIII :lol:

Benszi

Bódog Névnapot a lurkóknak :lol: :P :P

BIbarkám

...7.... :P

Kép
lukrécia

Lukika!
Köszönöm!Cuppp
Vendég

Lukrécia!

Köszi! :)
Igazából a héten kezdte ezt, nem értem miért.
És csak nap közben, mert éjszaka eszik és már alszik is, és csak egyszer kel fel. ( le is kopogom gyorsan:) )

Kép
nika28

Nika

bíztatásul:a gyerekdokim mindig azt mondta hogy mire megszokod hogy mit csinál a bébid,addigra pont megváltozik és egy teljesen új szokást vesz fel :D Azért ha nagyon keveset eszik sztem fejjél is,nehogy elapadjon.(csak el ne kezd cumiból adni neki,mert akkor lusta lesz cicizni)Majd mesélj hogy hogyan alakultok :D

Kép
lukrécia

Nika
édes a kisfiad nagyon :lol: :lol: a szopizáshoz sok türelmet kivánok,bizti lusta az úrfi napközben :lol: :lol: nálunk is volt ilyen,de mint Luki irta ez változo :oops: :oops:

Lukikám
...6.... :P :P

Benszikém
mi van veletek??te azt a szuper zoknit hogy kell mosni?berakhatom a gépbe??annyira szeretjük azokat a zoknikat :lol: :lol: :lol:

bibar

Fiona kicsi fiad haláli azzal a nagy fülhallgatóval :)

Rebe mikor dobsz képet a csajokról? :)

Witch h vagytok? Szemecskéje?

Elan hát Gábor milyen mosolygós baba :) Cuki nagyon :)

Luki néni Falatkáról kééééépet!!! Milyen Óváron? :) Hiányzik a kis hodoló? :)

Bibar-Benszi, jó lehetett a minitali :) Gondolom a kölkök nyúzták egymást ezerrel :)

Zsókuci drágám...ejejejejjjj hát nem hangzik túl jól! Tanfolyam viszont jól hangzik és igérem a reklám is kész lesz :)

Gomba miért nem jössz? H amás nem legalább képet dobj meg magatokról pár sort!

ELVESZETT ANYUKÁK!! Rátok is vonatkozik h legalább képet és pár sort magatokról. Jó lenne tudni mi van veletek. :)

FRISS ANYUKÁK! Jó lenne ha átköltöznétek ide lassan, mivel a nagyobb gyerekesek már nem tudnak annyit jönni. Nektek kéne életben tartani a topicot, és jó lenne látni a kis újonnan érkezőket. Had örüljünk mi is veletek! :)

Vicuska hát a férjed megdöbbentő :) De Én is csak azt tudom mondani, h egy másik gyerek még nagyobb kötöttséget jelent, még kevesebb időd lenne a férjedre ami most nem biztos h jó lenne. Próbáljatok meg jobban visszatalálni egymáshoz, aztán jöhet a következő. :)
Ramiról kééépet!!!

Gica ez naggyyooon jóóóó :) Kifogom próbálni :) Olyan rég raktál képet!!!!

Gabicsibe h vagy? Haláli ahogy eldőlve a kanapén huncutkodik :) Nagyon édes. :)

Share drága miújs van? Alakulnak a napok? Máté?

Rózsaág BMC-ben mindegyik doki nagyon jó. :) Az enyém Szűcs doki volt, és csak jókat tudok róla mondani!!! Neki biztos h volt magánmagánrendelése is, de elérhetőséget nem tudok adni.

Baby hát hatalmas gratula a kis Bendegúzhoz, és már most mosolyog. Hihetetlen :) Várunk a szüléstörivel, és azzal h telnek a napok :) :)

Ballagyo, hát Én is időhiányban szenvedek! Én már az elejétől Nikit a korai lefekvéshez szoktattam, mert tudtam csak akkor lesz időnk kettesben lenni a férjemmel, ami nagyon fontos. A lakás többször úszik, de most már pl betudom vonni a takaritásba. Ez egy átmeneti időszak amig többet igényli anyát. Ez jobb lesz hidd el. :)
Olvasni kádban, amikor apa van Nikivel.

NIka, nekünk is ez volt az elején, és szerintem a legtöbb gyereknél igy van. Néha azt hittem csak szoptatásból állnak a napok. Most igényli legjobban a testi kontaktust. Lesz ez jobb is. :)
Kicsifiad gyönyörű. :)

Én csajomat megharapták a napköziben, erre másnap ő is harapott. Szééép. :) Megbeszéltem vele ilyet többet nem lehet. Voltunk kézművesfoglalkozáson, figyeljétek h koncentrál. :)

Kép Kép Kép

[/b]

chesti

Köszi csajok! :)

A mai napunk idáig egész jól alakul...(kopp-kopp) :)

Most még alszik.....Most kell majd kelnie. :)

Majd este beszámolok, hogy mi volt ma. :)

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?