Sziasztok,
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen a soraitokat!
Nekem is megfordult a fejemben a munkahelyváltás gondolata, de végül úgy döntöttem, hogy megpróbálok kitartani nyárig. Nyártól ugyanis tervezek bérelni egy szalont a fodrászommal együtt. Meg amúgy is 2 hónap múlva megyünk spanyolba, nem hiszem, hogy az új munkahelyen értékelnék, hogy egyből szabiznék… Szóval kitartok valahogy, aztán majd meglátjuk hogy lesz. Addig nyelem a békát, meg próbálok felülkerekedni a dolgokon, és nem kikészülni. A körmösségnek meg be KELL jönnie, nincs más választás. Nagyon-nagyon szeretném, szeretem csinálni. A tegnapi továbbképzés is szuper volt, szóval nincs mese
Benszi,
Sajnos a vendégköröm igen csekély
Szóval egyelőre nincs lehetőségem arra, hogy otthon dolgozzak. De nagyon jó lenne már pedig…
Nagyon szépek a gyerkőcök! És milyen nagyok!
Gondolom nem unalmasak a napjaid
Vicuska,
Hallod… még, hogy mi, nők nem vagyunk egyszerűek, mi? Hát, akkor a pasik???? Kívánom, hogy minden jól alakuljon továbbra is, és tényleg hamarosan jöhet az a kistesó. Ha rám hallgatsz, picit azért még vártok vele, hiszen nem rég még nagyon másképp nyilatkozott… remélem nem haragszol meg, hogy ilyet írok
Luki,
Hát, „más” dologról egyelőre nem fogsz sajnos hallani…
Talán ősz. De már nem tervezek, mert fogalmam sincs, hogy miként alakul a helyzet. Főleg anyagiakra gondolok. Jelen pillanatban esélyt sem látok rá, de még csak február van, úgyhogy reménykedem… hátha
Bibarci,
Vácon a nevezetes épületeket és a Duna partot tervezzük megnézni. Remélem nem fog esni az eső, és nem húzza keresztbe a számításainkat
Mindenképpen megírom majd, hogy milyen volt!
Doki? hát semmi változás azóta sem…
Vagy dolgozom, vagy nincs kedvem elmenni … meg kellene megint nézetni a vérképemet, hátha – valamilyen csoda folytán -, jó már a vérképem. Na de vagy dolgozom, vagy lusta vagyok rá… Általában dolgozom…
Gica,
A próféta szóljon belőled!
Köszönöm a kedves szavakat , remélem tényleg így lesz
Judit,
Hűűű, 11 ikres család??? Unatkozni nem fogtok
Share,
Sajnos hozunk igen, rossz döntéseket… most már nem akarok ugrálni, ahogy írtam is, valahogy csak kibírom. Majd csak lesz valahogy…
Örülök, hogy jól vagytok!
Baby drága,
Szívből gratulálok Bendegúzhoz!
Már most kis kópé, látszik rajta
Jó egészséget Nektek! Puszi!
Puszi mindenkinek, akinek most nem írtam, attól elnézést!
Sziasztok!