Sziasztok!
Lini! Én egész nap aktívkodni akartam, de nem működött a babanet.
Hú, én úgy tartottam a cukorterheléstől, mert rémsztorikat hallottam erről a löttyről, amit meg kell inni, aztán nem is volt az!
Babakocsi, hurrá!
Ilyenkor tényleg érezhetik a pasik, hogy milyen okosak!
Egyébként ezek a vásárolgatások pároknak is jót tesznek az apai szerepre való felkészülésben, kezd kézzel foghatóvá válni a dolog!
Torna meg hajrá, és jobbulást!
Allergiára is gyanakszunk, de még nem találjuk az okot, egyenlőre a fogzás a valószínűbb. Szegénykém csupa klassz dolgot örökölt tőlünk. Én voltam fülfájós, apja meg asztmás. Hát sikerült a kettőt kombinálnia.
Mit/hol tanulsz?
Noémi! Én is csak gyors olvasásra szaladtam be tegnap, mert péntektől vasárnapig anyumnál voltunk, és nem is nagyon volt gép bekapcsolva. Egész nap alig láttuk a csibénket, mert vásárolgattunk, meg aludtunk, meg vacsizni mentünk, olyan jó volt!
Jah, és nem anyafüggő a lelkem, hanem mamifüggő már most. Ha én kiteszem a lábam, az nem számít. A mami viszont egy tapodtat sem mehetett nélküle!
Down szűrés! HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Zsand! De jó receptjeid vannak!
És milyen kreatív anyuci vagy, hogy összehoztad ezt a Hófehérke jelmezt!
Gabi! Nekem is ez a bajom, ha felébredek, nehéz a visszaalvás. Mostanában (egy hete) párom megy át hozzá (általában), de csak azért, mert leszokóban vagyunk az éjjeli szopiról. Mondjuk én már egyébként is eleget éjszakáztam vele, kicsit apára is ráfér!
Na jó, azért van ellenszolgáltatás, nem hagyom, hogy a férjem kidőljön a fáradtságtól, nem venném a szívemre, de most kicsit jólesik, hogy én alhatok, vagy legalábbis fekhetek, mert amíg hallom a hangjukat, addig úgysem alszom. Csak nehogy rászokjak!
Fogacskák jönnek, hogy ilyen sokat felsír Milán? Vagy az idő viseli meg őt is?
Szuper a habtapis fotó! Látom, nektek sincs több hajatok, mint nekünk volt anno!
Csak nekünk most sincs sok. Bár hátul már gondolkodtam a cofin!
De jó ez a lakberendezős láz. Én is imádom. Pasik szerencsére ebben teret engednek a nőknek!
Berni! Hogy van Zsófi bőre?
Orsi! Köszi a címet, lehet, hogy azt is megnézzük. Néztem (volna) a Budai úton lévőt, de nyitvatartási időben nem volt nyitva és a telefonszámot ha hívtam, csak fülsiketítő sípolás jött válaszként.
De már jól vagyunk ám!
Legalábbis fülileg meg náthailag. Ma viszont vacsi után kétszer taccsolt ki szegénykém, nem tudom, mi lehetett, mert más baja nincs, se láz, se hasimasi…
Az lehet, hogy pl valamire allergiás és attól? Mert eddig mindig tojás után jött a kis vuk, de adtam én már tojást korábban is, csak azt főtt formában, most meg sütve…. Mindenesetre egy darabig lehet, hogy hanyagolom.
És nem gagyi amit írsz. Én is agyalgok, mi lesz, majd ha nagyobb lesz Gézu, farsang és stb… És szerintem sem túl jó, ha mindenáron a szülő akarja megmondani, hogy mi legyen a gyerek. Nyilván vannak keretek, mint ahogy Zsand is írta, ha nem tudom megcsinálni a ló jelmezt, akkor nincs mese, találni kell valami mást. De ha van rá mód, akkor miért ne? Végülis róluk szól!
Hogy vagy egyébként a fáradtságon lustin túl? Műtét helye?
Sylph! Mi újság felétek? Alakultok?
Dolli