Új privát üzeneted érkezett!

Tenci!!!!
naddddon cukkancs :D milyen komoly sötét haja van!!! :D :D

Balázsnak nagy sok boldog névnapot!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci, még1x hatalmas gratula. nagyon cuki a kispasi. a legutolsó képen ahogy alsik...zabálnivaló. jajaj, de jó lenne nekem is még1. :lol: megjön az ember kedve babázni ha ennyi szép kicsit lát.

Judit, mi volt benn? ottragadtál?

Kiscsillag, nem raksz képeket? szegény pici, h fáj a hasa.
snooopy

enci
GRATULÁLOK!!! Jó egészséget és sok-sok tejcit!!!! :) Milyen sok haja van és hogy aluszkál, nagyon édes!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

snoopy, ha időm engedi rakok, de nem akar alukálni most se, pedig megevett 140-et!!! Hihetetlen a kiscsaj, látom, hogy álmos, de semmiért nem aludna!! :(

itt vannak képek
www.indafoto.hu/kincsodorka

Kép
Kép
kiscsillag

Tenci!
Nagyon helyre legény ez a Benedek! :lol:

Kiscsillag!
Biztos, hogya pocak fáj? Vannak kisebb alvásigényű babák is. Konkrétan a sógornőm kislánya napközben szinte semmit nem aludt. Most 8 hónapos múlt, elég nehezen alszik napközben, de azért rá lehet venni.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Köszi az aggódást, rendik vagytok nagyon.

Jázmin, Benedek csudiszépek vagytok ám!!! Kincsőt még nem kukkoltam, de megelőlegezem, biztos egy angyal....nemalvó angyal. :lol: :lol: :lol:

Andi, drukk és gyógypusz anyudnak. Sztem Orsi ajánlata csábító és adok referenciát előttem ült a gimiben. Otthagyhatod Balut! :wink:
Akinek egyébként sok puszi neve napja alkalmából. Én szeretem a trabit!!!

Egy gyors kérdés: az egy dolog, hogy enyim gyerek pocsék alvó, és az altatás is néha embertpróbáló napközben, de legújabban este csak úgy hajlandó elaludni, ha szopi után kiságy és egyedül hagyom. Persze felsír párszor, de ilyenkor bemegyek hasrafordítom puszi simi kijövök. Szóval a cicinelalvás, illetve a cicit nyugtatónak használó, elalvós dolog kilőve, de ha mellette fekszem, csak forog, nyög, négykézlábazik, vigyorog, túrja magát a nagymatracba de elaludni meg sem próbál. Kiscirkuszt csak egyszemélyben. Vkinek ez ismerős? átmeneti, vagy nyugodjak bele, hogy az esti összebújcinak lőttek. Merthogy azért az hiányzik. Napközben ellennék ha csak úgy elaludna,de estére kéne egy kis szertartás... :roll: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, csak elküldtem, hogy el ne szálljon.

Szóval ez most fogaskérdés, ezért kérek tanácsot.

Judit nagy nagy drukk, reméljük már kettőben....

Eni, hajrá Janka, mesélj majd!

Tünde, az jó, ha Bene füle nem jelez, nem folyik, ugye? MAjd mesélj a dokinőről!

Durca, sztem még nem is írtam. irigy irigy az ereszdelahajampartira!!!

Velünk:
Mégegszer köszi a drukkokat, túléljük a dolgot.
Vmi csodakencét kentek rám, amitől megindult a hámosodás, így nem lesz popeszvagdosás.
Na, ez már félsiker. Kaptunk ebből a csodából otthonra, így Peti majd ellát.
Szóval nem mélyült a seb, még fájdogál, főleg, ha Levi elkapja a kötött kezem, mert azt hiszi ez a legújabb anyakitalálta játék, illetve a szopi dúrva, ülve fáj, de ha fekve nyomjuk pont a sebbe rúg bele.
De ma már nem kellett fájdalomcsillapítesz sem.
Tehát amennyire lehet, most víg a fejünk.

Tanulság: műanyagban kell filtert áztatni és utána a kancsóba tenni a teát vagy legalább a mosogatóba kell tenni az üveget öntés közben, ott durranhat.
Az a dúrva hogy visszagondolva, a 6 hónap alatt az esetek 90%ban Levi ott volt a másik kezemben miközben öntöttem a vizet....na, jobb nem is belegondolni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok lányok

de szép képek

én nemis akarom mrontania levegőt,mert teljesen padlón vagyok,,,,
férjem tegnap kitalálta: váljunk el :shock:
gondolhatjátok mit éreztem? mondom mi van???

Kép
gablaty

Gabi
mi van???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
jézusom, írjál nyugodtan privit, ha gondolod!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Tenci!
Gyönyörű Benedek! Szüléssztori jöhet!

Gabi!
??????????????????????????????????????????????

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Dorka, Lilluska, Dóri a rövid eszem. Cukkancs képeket tettetek ám fel nagyon! Olyan jó nézegetni.

Steffi, mi a baj????Nem is kérdeztem

Banana, nem tudom milyen fajta, sötét fújtüveg, hőálló....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

GAbi, most frissítettem, ez nagyon dúrva.....szóhoz sem jutok. Derült égből.....Istenem, gyere és bátran zúdítsd a lavrot!!! :shock: :?: :?: :?: :?: :?:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok,

Benedek Baba csodaszép, jó nagy hajzuhataggal :) Szülésstoryt várjuk!!!!

Balu kapitánynak jelentem Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!!!! Andi kitartás és sok erőt!!!!

Gabi: írj, mi van??? teljesen padlóztam, miért?????

Judit: hajrá!!!
Megyek még maradt vasalnivaló tegnapról...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dorka
Berkéről hol készült ez a kép????
jól látom, hogy vmi autókiállításféleségen voltatok??? :oops:

AprooZsó
férjed melyik kórházba dolgozik?

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi, ????????????? gyere önts ki a szíved, meghallgatunk!!!!!!!!!
snooopy

Sziasztok!
Újra itthon, ctg rendben, magzatvíz vizsgálat okés, tiszta, nincs semmi gond.
Doki:nem csodálkozna, ha este visszamennénk.
De én már semmit nem kiabálok el!!!!!!
Ha ma sem indul be, akkor holnap reggel újra az 5.
na megyek sétálunk egy kicsit, hátha az segít .

Judit

Kép

Kép
hjudith

Gabi!
:shock: :shock: :shock: :shock: mi van????
gyere mesélj!!!! :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Judit
gondoltam, talán már babázol. Lehet, hogy még ma sikerül? :lol:

Gabi
???????Miért??????
Nem tolakodásból kérdezem, csak egyszerűen hihetetlen. :oops: :oops: :oops:

Tenci
Édes Benedek! :D :D :D Klárival a karjában visszahozta az emlékeimet! Csuda formás kispasi. Mikeyn meg ne csodálkozz, kell egy kis idő, hogy hozzászokjon, nem egyedül ő van.

Lilluska
Szépek a gyerkőceid! :D :D :D
És bizony, az idő rohan, csak győzzük utolérni. Tőlem egyik nap kérdezték, hogy Marci mennyi idős. Rávágtam, hogy hat, erre ő: De anya, most volt a szülinapom, már nyolc vagyok. Hát nem tudom mit gondolhattak rólam, de kezdem komolyan keverni, hogy melyik hány éves. :cry:

Steffi
Mi van veletek? Nagyon rövid voltál!

Mennem kell, a leckék így nem készülnek....

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kiscsillag
Nézegettem a képeket kicsit. Nagyon formás, szép kislányotok van! Gratulálok hozzá! :D :D :D

Dóri
Ti meg egyszerűen szépek vagytok! Nagyon formás, csini pocid van. És még mennyi idő van hátra! Mekkora lesz a végére? :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Zsófi, köszi a kedves szavakat, amivel Andit próbáltad meggyőzni. :lol: :oops:

Kiscsillag, köszi, megnéztem a képeket. édes a lányod, és milyen ügyesen kitolja magát. olyan fülhallgatós nekünk is van. :lol:

Lilluska, bocsi, lemaradt, szépek a gyerekeid. a két nagy nagyon hasonlít egymásra, és megkockáztatom hogy Bogi is. :)
snooopy

Gabi!
MI vaaan? Mi történt? Komolyan gondolta? Ha nagyon padló, át is jöhetsz, nem vagyok olyan messze.

Kép
Kép
kriszta36

Gabi
Tessééééééék :?: :shock: :?: Mindenki le van taglózva, hát én is :roll: Gyere mesélj! Mi majd tartjuk benned a lelket!

Judit
Áááááááá, már én sem nyilatkozom :lol: :lol: :lol:
Amúgy hogy csinálják a magzatvízvizsgálatot?

Steffi
Remélem nálatok semmi komoly, csak a tél végi depi... :roll:

Tenci
Ez a kispasi.....meg a haja...hát képen is cukifalat :wink:

Kiscsillag
Várjuk a beszámolót :wink: Képeket majd megkukkolom!

Zsó
Örülök, hogy ennyivel megúsztad! Még "jó", hogy hőálló volt az üveg :?
Mikor Zsoltinak meséltem csak annyit mondott, hogy még szerencs, hogy én minidg előbb összetöröm a teáskannát, mint szétrobbanna :roll: :lol: De igaz...Én helyből kettőt szoktam venni :D

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Zsófi! Igen, van ilyen. Villő is ilyen. A nyugalom kell neki az elalváshoz. kisbaba korában ezt a bebugyolálás, és a ringatás jelentette, most meg az egyedüllét. Nyugi, az összebújás jönni fog más formában. És hosszú távon azért ez a jobb elalvás, mint ha te kellenél hozzá.

mtunde

Gabi!!
hozzám is át jöhetsz!!!!!!bár én messze vagyok

Orsi
nem kell engem meggyőzni :lol: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta,
lehet, hogy értik egymást. :D Én kezdem észrevenni a hasonló nyelvezetet, pl tavaly Brigi Kristófjánál láttam, ahogy a „HŐŐŐ”-t mondja, mikor jött a trolibusz és teljesen lenyűgözte. (asszem Brigi mondta is, hogy először lát trolit). Mostanában Bogi is mondja a hőőő-t, ha az egyik kedvenc játéka kerül elérhető közelségbe, ez úgylátszik az izgalom „szava”.
De Petiről (és Pankáról is) rég láttam már képet, nem raksz föl valamikor? Mindig az a pici-baba kép él bennem, pedig már ő is elmúlt fél éves! :shock: :D

Veronikusz,
kiboritosz :D ez jó! :D

Balázsnak boldog boldog névnapot!! Jó olvasgatást. Mondjuk majd ő nézegeti a képeket, Te meg olvasod. :D Kb 100-szor :D

Itt is esik, de eljutottam a turiba és összevásároltam még vagy 4 tonna rózsaszín rucit… :roll: így már jobb a kedvem. :D

Lilluska
nagyon szépek vagytok! Hunor jobban képben van, mint Te! :D
Ugyanilyen játszószőnyege van az én Bogimnak is csak sárga-kék-ben. És most jut eszembe, hogy picinek ő is legurult az ágyról, mondjuk nem esett, hanem rágurult a porszívóra, és én csak arra figyeltem fel, hogy olyan furcsán sír… :shock: Mert nyomta az arcát… :roll: :oops: Én úgy szégyellem, de közben nevethetnékem is támadt :oops: , olyan kis kiszolgáltatott szegényke.. Mindegy, ha nem ütötte meg magát, pikk-pakk elfelejti, ne aggódj.

Judit, kitartás!!! :D

Lányok, ez nekem még mindig teljesen magas, hogy van fájás, tágulás nélkül, van repedés fájás nélkül, és van tágulás mindkettő nélkül és még sorolhatnám a verziókat… :shock: Nem kéne ezeknek egyszerre jönniük?? Judit írja, hogy egy éjszakát bennvolt és utána repesztettek. Engem azután repesztettek, miután beértünk. Akkor valószínűleg már annyira tágultam? Ha valamelyik hiányzik, az nem utal valami hiányosságra (vitaminra gondolok), amit pl pótolni kéne következő terhesség alatt, hogy legközelebb ne így legyen? Lehet, hogy nagy hülyeséget kérdezek, de folyton ez jár a fejemben (hogy vajon a köv. szülésem ugyanilyen lesz, vagy megint mindenre készüljek fel?) :?: :?:
És nem, Veronikusz, még nem vagyok terhes. :lol:

Tenci,
gratula a négyóránkénti kajcsihoz, az nagyon jó!!!
Sztorit én is várom! Minden sztori izgalmas, nincs nyugodt szülés (szerintem. Legalábbis nem tudok olyat elképzelni. Na jó, Reni kivétel :D )

Adri,
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Gabi
????????
Csak úgy, minden bevezetés nélkül? Vagy veszekedtetek előtte? Mennyire tűnt komolynak??
Vendég

Bori
vásárolgatunk :lol: :lol: :lol: ??????
miket vettél???

emano/Andi
KépKép
emano

Bori
Azért nem volt miden olyan nyugis, izgalomból jutott nekünk is, de onnan, hogy beértünk akármi is volt én tudtam, hogy minden oké lesz és nem voltam ideges, pedig indokol lett volna :shock: :roll:
Ahogy itt a csajokat nézem, sztem nagyon hasonlóak a szülések, ha nem is egyformák...Persze van ellenpélda is :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Andi,
Hát nacikat főleg, mert már mindet kinőtte, egy lila Gap bugyit(új), majd 3 év múlva jó lesz :D egy kertész nacit, pár trikót és amire büszke vagyok, egy új zara rucit (mind turis, de van, amelyiken rajta az eredeti címke, abból gondolom, hogy új.). Ez utóbbi nem annyira az én stílusom, lehet felrakom teszveszre, de lehet, hogy Boginak tetszik és szívesen hordja.. mondjuk, ha megyünk nyár végén esküvőre, ki tudja... :roll: :D
Turi-addict vagyok... :roll:
Te hogy vagy? Próbáltál valami homeosat? Jobb a kedved? Mondjuk, az idő nem nagyon segít rá.. :roll:
Vendég

Bori
Mármint úgy hasonló, hogy első és második gyereknél...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Bori
jó kis rucik :lol: én most pont a teszveszt böngészem :lol: :lol:
én még mindig nem túl jól.......fejem még mindig fáj.....evvvan
Én is imádom a turikat, csak ami itt nálunk van az nem jóóóóó, legalábbis eddig még nem tudtam csak1xvásárolni

emano/Andi
KépKép
emano

Reni
:D :D
De nem volt probléma ugye, nem arra írtad, hogy indokolt lett volna? Na csak azért írtam, mert azon a fotón, mintha nem is egy szülni készülő kismama ülne azon a labdán, hanem egy modell a magazinból, akink még hónapjai vannak hátra a szülésig :D
Vendég

Gabi, hát ez olyan mint egy nem is tudom , nem tudom. Tényleg nem tudom, azt se, mit írjak.

Itt még így nem döbbentem le soha.

Tenci,szerinted egy miómával a hasában programozott csaszival ki nem parázna be? Vagyis hát biztos van, aki nem, de én speciel, nekem nagyon fel kéne kötni a gatyót. (Amúgy meg: ez nem az "Exkluzív születéssztorik" című topik.) Vagyis de, a saját története mindenkinek az.
A lényeg ott van a képeken. :) Meg amit a kórházban láttam. :)

Borsika, ahányan annyiféleképpen... Tudod, ezerszer hallottuk, de tényleg így van. És akkor még nem számoltam bele a szülésünk kísérőit.
Meg kell őket kérdezni erő szerintem, ha utólag - mért ne. Ők azért csak többet láttak már...

Mennem kell, a cicák felkeltek.

Kép

Kép

Kép
memme

Bori
Hát annyi volt, hogy itthon elég rendesen pöttyözni kezdtem a lakást, Zsolti meg futkosott utánam a felmosófával és 7 percesekkel indultunk. Viselhetőek voltak. AZtán a taxiban bekeményedett a dolog és a két útvonal, amin elindulhattunk, az fel volt túrva, de alaposan, szal volt némi izgalom bennem, hogy akkor beérünk-e??? De öreg papa volt a taxis, mikor meglátott, azt mondta, hogy lassan és óvatosan vezet :wink:
Meg annyi volt, hogy mikor Iván kibújt, akkor szürke volt és nem lélegzett. Na erre írtam, hogy lett volna min aggódni. Szerencsére nem néztem Zsolti arcára, mert mint elmondta, ő szörnyen 2ségbe volt esve, mikor látta, hogy valami nem oké. Azt Zsolti csak utólag mondta meg, hogy lélegeztetni kellett, azt meg a papírokon láttam, hogy meconiumos volt a víz :? Láttam én, hogy valami zűr van, de mégis olyan nyugodt voltam :shock: Utólag nem is értem :shock: Egyzserűen tudtam, hogy nem menthetelen a helyzet és minden rendben lesz. Csak nyöszörgött picit, sírás nem is volt (bár ez alapból sem baj :) ) Mostmár tudom, hogy ez az egész volt az oka, hogy olyan nehezen indult a szopi. Kár, hogy akkor senki nem mondta, hogy nem én vagyok a selejt, hanem a helyzet hozta a nehézségeket :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

uh. Gabi! Hol vagy? Volt valami előjele? Mert ha nem, nem lehet hogy van valakije? ( bocsi, de ez így szokott lenni :cry: :cry: :cry: ) Sajnos tudom mit érzel, hasonlón énis átestem, de kimásztunk a gödörből..........
Gyere mesélj, mi itt vagyunk! (((((())))))

Tenci, ez a kölök gyönyörű!!!!!! Annyira meghatóak ezek a kis mázos képek!

Andi, anyudról van valami új hír?
Steffi, Te is csak rébuszokban beszélsz. Ugye nincs semmi gond?

Eniékről nem tud valaki valamit? Átmentek Jankával?

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabi
gyere már és mondd, hogy kibékültetek, megbeszéltétek, vagy hogy legalábbis most minden oké. Mindenki érted görcsöl.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

SZiasztok!

Gabi!
Szóhoz sem jutok...gyere és add ki magadból, hátha egy időre megkönnyebbülsz......Sajnálom

Eniék!
Ha jól tudom hazamehettek vagy mehetnek és csütörtökön kell vinni Jankut Uh-ra(remélem nem fecsegek ki semmit amit nem lehetne)...ezt Eni írta nekem jah és Janka tegnap már szopizott 20-at :lol: :lol: :lol: :lol: SZóval nagyon ügyes kiscsaj :lol: :lol:

Tenci!
Fotók szuperek s aszüléssztorit pedig várjuk :lol: :lol: Nekem a fürdőkádas a kedvencem.Nem úgynéz ki mint egy újszülött....hanem mint egy 1-2 hónapos bébi :lol: :lol: szép nagy baba!!!!!

Andi!
Mamádnak ++++++++++++++++++++++++++++
Álomautókiállításon voltunk a Leányka utcában.Régi amerikai autók , klassz volt :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Most értünk haza anyóstól. És le vagyok merevedve GABI: Mi van?? Valamit rosszul olvasstam vagy nem tom! Mi történt?

Steffi: Nem válaszoltál, hogy mii van nálatok?

Tenci: Annyira aranyos Benedek, Myki hogy fogadta?

Andi: Balunak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk.

Rólunk csak annyit, hogy anyósékkal nem sikerült egyeztettni a szülinapot és most ki vagyok bukva, hogy arra se képesek, hogy egy nyavajás napra szabaddá tegyék magukat :twisted: :twisted: :twisted: mert fontosabb nekik a fenék ásztatás valahol vidéken, mint az unokájuk. :twisted:
Bocsi hogy leírtam, de nem birom magamban tartani, annyira bosszant.
Kép
Kép
Este megpróbálok még jönni
V

valentina

Bori!
hol ez a frenetikus turi???? :D én is megyek :D
kiborítosz :lol: férjem szokta mondani :D

Gabi!
:oops: folyton te jársz a fejemben :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

GABI
Gyere! Mondj valamit! Mindannyian itt állunk értetlenül, akárcsak Te! Én is folyton rád gondolok :oops: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Gabi
gyere léccciii

Dorka
köszi
meddig van ez a kiállítás????van már lemaradtam róla??? :oops: :oops:

Cancan
anya talán jobban, igaz nem bír felkelni, mert akkor elszédül....
kapja az infúziót+a fájdalomcsillapítókat.......

Valentína
anyósok nem egyszerűek

Bori
hol van ez a turi????

emano/Andi
KépKép
emano

Hahooo,

Most csak gyorsan, az utolsó oldalt futottam át.l
Gabi ne máááá? Remélem nem gondolja komolyan... Bár viccnek meg nem túl jó...

Eni miatt jöttem. Tegnapi info, de jól vannak, Eni szuperül néz ki és a kicsi Janka meg egy igazi kismanó. Gyönyörűűűű! Ma délelőtt mehettek haza és csütörtökön kell menniük Jankával dokihoz, de úgy tűnik még az is lehetséges, hogy meggyógyította magát odabent. :lol: :lol: :lol:
Na lépek, mert én meg egyedül vagyok megint és a kicsi fiam ááááááááááááá...

Csajok, az normális, hogy egy másfél éves gyerek nem tud magával mihez kezdeni még 10 percig sem??? 8) Állandóan szórakoztatni kell, mert nyúz és húz magával és... most is itt könyörög, hogy menjek máááá...

Na pusza
majd jövök
B

Kép
vkbrigi

Brigikém!
Rossz hírem van: normális. :)

Kép
Kép
kriszta36

Brigi
Osztom Kriszta véleményét:normális 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Brigi!
Kata is ilyen :? de van egy jó hírem :D Szofi tök jól eljátszik egyedül :D úgyhogy van remény hogy majd a 2.-nál .... :lol: :lol: :lol:

Lányok!
félek Gabi ma már nem jön :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Brigikém, Te mit járkálsz az ötödiken? :shock: :lol:
Ja, én is osztom a NORMÁLIS jelzőt.....

GABIIIIIIIIIIII!!!!!! ??????????????????????????

Juditot hívtam du. de nem vette fel és nem is hívott vissza és nem is üzent...... ilyet nem szokott..... :shock:

Heni

Kép

Kép
cancan

Brigi
Bali tök jól eljátszik egyedül :lol:
mit csináltál az ötödiken? :wink: :shock: :lol:

Judit már biztos az 5-en van :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Én is azt kérdezem BRIGI, hogy mi járatban az ötödiken? :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok... gondolkoztam, mivel kezdjek. MINDENKINEK hálásan köszönöm, hogy kitartóak voltatok 3 hétig tartó vajúdásom alatt, köszönöm a drukkokat, a gratulációkat, és mindent.

Mindannyiótoknak kívánnék EGY ILYEN szülést, mert ez valami csoda volt. Csoda volt ott lenni, átélni, megélni, megtapasztalni, megérinteni és megérintve lenni. Minden annyira a maga rendjében zajlott. Nem féltem, nem pánikoltam, nem hatott rám semmi sokkolóan, egyszerűen csak ott voltunk, és vártuk együtt Jankát. Mégcsak nem is fájtam annyira...

Szombaton nagyon korán keltem, a szokásos jóslóbarátaimmal... :wink: Benedek viszonylag korán kelt, és szokásától eltérően hosszú percekig nem engedett, amikor érte mentem, csak ölelt és szorított a nappali kanapén ülve. Én tudtam, hogy ez a kisember többet tud, mint én, de nyugi maradtam. Bejelentkeztem, bizti, ami bizti. :) Szótal Istvánnak, hogy készüljünk, mert be kéne nézni. Olyan 7 percenként éreztem fájdalmat, amik egyike sem sodort el, csak éreztem, hogy Janku bizony útra kész. Rita épp szolgálatban, várt minket szeretettel. Mi nyugiban lepakoltuk kisBencit a barátainkhoz, és vidáman, tényleg nevetve elautóztunk kórházig. Istvánra hatott a nyugalmam, mert parkolóban még hóesést (és engem) kellett fotózni, na meg cigizni (ő). Felsétáltunk gyalog, megint csak bizti ami bizti. Rita várt, ügyeletes Hegedűsdr. 1 ujjnyi méhszáj, ráérünk. Ez volt 9.30. Volt időnk, Erikának mondtuk nevetve, hogy "maholnap" meglesz ez a Janka. Pirkadatot választottam. :D :D :D Nagyon sokat beszélgettünk Ritával, hangolódtunk, megbeszéltük, mit hogy szeretnénk, meg majd homeózunk, meg ilyesmi. Majd csak kitaláltam, hogy "kéne KIS BEÖNTÉS". :lol: Rita megvizsgált, hogy megnézze, mikor fér bele az időnkbe. Nem fért, mert ugyan alig lehetett 10.45, már bő 3 ujjnyi volt. Az ok, hogy haladgattak a fájások, de tény, hogy nem hatottak rám elemi erővel, észnél voltam, érzékeltem mindent, és ez így nagyon jó volt. Na, gyorsan hívtuk Vidadokit. Még smseztem, hogy jól van-e Benc... jól volt. 11.30kor burkot repesztettek, és nagyon szépen, alkalmazkodva ahhoz, hogy nekünk minden jól menjen, szépen kibújt a kicsilány 11.44kor. NAGYON HANGOS volt. Én nem, és ezért is hálás vagyok. Így alakult, és nagyon élveztem. Amikor megláttam, akkor nem hittem el, hogy ott van, hogy minden rendben lehet vele... tényleg, első gondolatom az volt, hogy irtózatos pici. Ja, kisebb, mint BüdösBenc a 15 kilójával.

Fenomenális volt. Olyan jó volt mindenkivel, aki ott volt. Rita, és Vidadoki, annyira köszönöm. István is remek volt, de azért azt nem felejtem, hogy 11kor megintcsak elhúzott cigizni, mondván, ráérünk szerinte. :shock:
vbea

itt vagyok lányok aranyosak vagytok hogy így aggódtok értem...jólesik
sztem lefektetem Encit és utána jövök majd....
de sajnos helyzet változatlan... :(
Heni igen én is feltettem a kérdést de tagadja h lenne vki.... :?: mindenki ledöbbent a családban is,gondolhatjátok....
pláne én :oops:
az volt a válasz,hogy azért: mert elég volt a 10vhány év, most szeretne független ,-szabad lenni meg ilyesmi.... :x és nem tudja elképzelni hogy mi életünk végéig együtt maradunk.... :x
szóval most ott tartok hogy nemcsak munkát keresek, hanem újra otthont :cry: Anyuékhoz megyünk,mert amig más nincs.mármint lakás amit ugye (majd ha ellesz adva a ház) vesz a gyereknek....de addig is lakni kell vhol...albérletbe nem szívesen megyek...meg miből????

majd jövök

Kép
gablaty

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?