Sziasztok
Juditkám, ismerős a történet... EL FOG MÚLNI!!! Újabb energiát tőle szerválhatsz, csak ránézel és máris jön
Töltekezz, mikor épp nem üvölt!
Kezdjük ott, hogy szerintem nagyon jó és türelmes anya vagy, jelentkezzen, akinek könnyű elviselni, hogy a minden tekintetben kielégített gyermeke ismét üvölt... Én eleinte mindent a tejre fogtam, mert iszonyúan nehezen indult be... de aztán hamarosan meg tudtam különböztetni egy halom dolgot. Most is úgy csinálom, h próbálok rájönni, h még mi lehet a gond. Eleinte pl. sok baj volt az alvással - ringatás nagyon bejött!
Akkor vegyük részletekben:
1. miért üvölt a fürdetésnél? Hami eleinte fenntartással fogadta a dolgot, utána megszerette. Rájöttem, hogy
a) qrvára be kell fűteni, mert fázós
b) nem szabad háttal beletenni, csak ülve, mert utálja. Ülő póz, utána hasra fordítás, azóta imád fürdeni.
2. Esti szopinál Hami is nyafizni szokott. Amikor fölöltözött, onnantól kezdve addig, amíg nem ömlik a szájába a tej. Akkor közben büfi nálunk is + D vitamin. Amíg nincs a szájában cici addig váááááááááááááá.
Hogy valami használhatót is mondjak ezzel kapcsolatban, amire rájöttem. Szóval Hami néha azért üvöltött pici korában esti szopinál, mert már nagyon fáradt volt. Én barom meg aszittem, h nem elég a tej. Most meg pl. akkor is sír, ha már nem kér többet. Ha fölemelem és nem sír tovább, akkor elég volt. Ha sír, akkor kér még
Legalábbis nálunk így megy.
3. a kiságy sarkáig kúszás... hát nemtom, Hami nem szokta
Nem lejt az ágy?
4. Szúró érzés szerintem az - legalábbis én annak tudtam be - hogy bizonyos tejcsatornák akkor indulnak be, illetve telítődnek. Az sztem jó!
Egyébként milyen komoly kis hölgyemény ez a Léna... Meseszép!
(ne haragudj, h ilyen sok voltam!)
Manga, az a kép, ahol fogod egyszerűen elbűvölő!! Ahogy nézel rá, csodálatos!!! Mellesleg nagyon ügyi vagy, hogy fel tudtad tenni
No és hogy mekkorát nőtt, gyönyörű!!
Fiona, mellgyuszi
--- >>>> irány az ágy!!!!!!!!!!!
Vic, mi meg ma voltunk kirándulni a Mátrában
Igaz, hogy a fél világ ott volt, de kerestünk egy olyan helyet, ahol nem tömeget látni - az itthon is van. Szerencsére siekrült és nagyon jót sétáltunk
Ági, örülök, hogy UH kontrollon minden ok volt! Azért így mindjért más, mostmár remélem megnyudogtál
Ma nem próbáltátok a kengurut? Isteni idő volt!!!
Tigri, anyóslátogató hogy sikerült?
Zita, és nálatok az anyósparty?
Hicu, Duduban sok van apából, nemdebár?
Remélem, anyukád már rendbejött.
Buksika, mellgyuszi
Hogy vagytok???
Tündi, Kitti tényleg nagyon hasonlít rád
kis álommanó, nagyon aranyos
Detti - apa- Hajós - uszi - meccs... feeling. ne is mondd.....
Szilvi, köszi a gyakorlatokat, sztem nagyon hasznos
Család-beleszólás téma: nemtom, de asszem nekem már siekrült leszerelnem mindenkit, sőt mi több, meggyőznöm, hogy nekünk az a jó, mit mi csinálunk, Így sokkal jobb, hogy elfogadták és 100%ban támogatnak. Sőt, ha keveset hízik (pl. most ismét alulmúlta az eddigi minimumot), akkor bátorítanak, h majd kompenzálja stb stb... Szerencsére már a doki se zaklat... bár ha tudná, hogy mennyiket hízik, biztos azt tenné...
Hoppá, mennem kell, így is már sok vagyok mára.
Cupp
Ann