Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Régen voltam, és azidő alatt olyan sokat termeltetek, hogy nem is tudtam mindent elolvasni, így bocsi, ha most nem térek ki minden Pöttöm mamára/anyukára.

Betegeknek jobbulást kívánok, gyógyuljatak meg nagyon hamar!
Pöttömök gyönyörűek egytől egyig (mindenkit megnéztem!).

Mi ma felmentünk a Normafához, s onnan elsétáltunk a János hegyi kilátóig, vagyis csak a libegőig. Naggggyon jó kis séta volt, mindenkinek nagyon ajánlom! Rengeteg babakocsist láttam, szinte Kismanó találkozó volt, amit jó volt látni! Kismanóm úgy kiütötte magát a friss levegőn, hogy itthon fel kellett ébreszteni, hogy egyen mostmár, úgy bealudt. Jót tett Neki is a séta, de nekünk annál inkább.
Jó idő van, jön a tavasz, menjetek Ti is nagyokat sétálni az erdőbe, vagy legalábbis valami friss levegőre!!!

Nem mesélek a Kismanóról, miket csinál, nehogy beszóljon valaki, de ismét nagyon megdöbbentett minket nem is egyszer a mutatványaival.

Anyós téma: nekem akkor oltááári nagy szerencsém van, mert az én anyósaim (ráadásul 2 van) egyszerűen szuperek! Az egyik imád kötögetni, soha sem szól bele semmilyen babás dologba, és nagyon jó fej, rengeteget dumcsizunk! A másik detto, csak nem kötöget. Ja, és mivel doki, ezért finoman mindig elmagyarázza, hogy mikor mi várható, mire kell figyelni stb...Mindkettő fiatalos és laza. Szóval jó dolgom van.

Vizsgálatokra váró babócáknak drukkolunk, hogy minden rendben legyen!
Nekünk csütörtökön lesz a 2 hós szuri, már előre félek tőle, mert mihelyt meglátom a tűt, azonnal dőlök el.

Na, megyek, puszi

Vic
Victoria

Sziasztok, most nemtok visszaolvasni, csak manókának koszmó ügyben:
olajjal úgy csinálod, hogy bekened jó tocsogósan, rajtahagyod vagy 1/4 órát (esetleg kissapi is rá) és utána négyzetcentiméterenként dörzs-dörzsi? Nekem ez totál bevált. Lejön tőle nagyon könnyen!

Judit, Léna nagyon finom hölgy, elnyerte teszésemet!

Vic, írj már a manódról, mert majd csak a képekről fogjuk esetleg megtudni, hogy már jár KépKépKép

Mennem kell, majd jövök és visszaolvasok.
Pussz
Ann
annann

Sziasztok! Láttátok már ezt? http://halapenz.cjb.net/korhazak_budapest_korhaz_id-6.htm

De lehet, hogy csak én vagyok megint lemaradi.
Puszpusz: Detti
Detti

Manóka köszi a topik tippet. Már kifelé lábalok a mellgyulladásból. Kép Kép Kép
Ma már délelőtt több órát is "szaladgáltam" a kertben. Még egy kicsit gyulladt, de már nem megy fel a lázam 37,5 fölé.

Pusza mindenkinek, majd még jelentkezem hosszabban is

Fiona
fiona

Sziasztok!

Hicu, Kisbuksi!
Nktek is köszi az együttérzést. Remélem nálatok is rendbe jönnek a dolgok, én is szorítok nektek.

Timi!
Akkor nálam fordított lesz a helyzet, mert semmi gondom nem volt eddig a hormonokkal, de lehet, hogy eztán lesz.

Emese!
Bocsi! Nemsokkal bugyuta kérdésem feltevése után esett le a tantusz, hogy esetleg a lányod van a képen. De tényleg olyan "anyásan" néz a picire, hát ezért hittem, hogy te vagy Kép.

Detti!
Ez az a hálapénzes sztori, amiről 1-1,5 hónapja megy a vita a híradóban, nem? Erre mondta a Péterfalvy, hogy a doki megkérdezése nélkül nem lehet nyílvánosságra hozni, hogy mennyi hálapénzt kér, mert ez a személyi jogait sérti. Hát ez vicces!! A törvényt nem sérti?
Mondjuk én nem adnám ki az orvosomat egy ilyen honlapon, nem tom ti hogy vagytok vele.

És végül. Kár, hogy senki se jegyezte meg, hogy milyen ügyi voltam, hogy mindannyiunk közül én utolsóként sikeresen feltettem 2 képet kismanómról. Brü-hü-hü. Annyit azért mondhattatok volna, hogy ő is aranyos, akárcsak az összes kicsi babóca.
No, sebaj.

További jó pihizést mindenkinek!

Manga
manga

Sziasztok!

Manga, nagyon édik vagytok a képen! Kép És ügyi vagy, hogy sikerült feltenni a képeket.

Tigri, szerintem olyan édes ez a ruci, mi ajándékba kaptuk. Kép Igen van hozzá sapi is, de az még nagyon nagy Kittire, leesik a fejéről, ezért volt rajta inkább megkötős. Bár igaz, hogy a ruha is nagy rá, de az nem látszik annyira. Kép

Ági, örülök, hogy rendben volt az ulrahang. Kép

Manóka, szerintem elég kinyomtatni a válaszlapot. Bár lehet, hogy rosszul tudom.
Mi is érezzük a tavaszt, ma már délelőtt és délután is voltunk kint. Kép

Detti, már sokan mondták, hogy tisztára olyan Kitti, mint én. De én már nem is tudom, szerintem mindkettőnkre hasonlít. Az apjának vannak hosszú szempillái, bár az pont nem látszik a képen.

Judit, te is szeretnél ilyen korban tartani? Hiszen csak 4 nap van köztünk. Az meg semmi. Kép
Nagyon édi Léna, és ez a nyuszikás ruci Kép Kép

Vic, de jó nektek, hogy ennyit kirándultok! Már én is várom, hogy mehessünk hosszabb turára. Mivel döbbentett meg Kismanó? Írd meg nyugodtan, én kiváncsi vagyok rá.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok
Manga
Olvass a sorok között! Én nem lapolgattam meg a hátad a kép miatt, csak a látvány miatt, na de tényleg! nagyon kedves a kicsi kép rólatok!
Tünde
köszi a bókot a nyuszis rugi nevében is Kép
Fio
Miért is rohangálsz lázzal és gyulladással??? Ne tedd!

Mondjátok, Ti honnan szereztek újabb energiákat, mikor a kismanó tiszta pelusban, teli hassal, feltételezhetően hasfájás nélkül tajtékzik az ágyában. Kissé elhúzza az evéseket (1,5óra +0,5büfivel), napközben volt többször velünk, pontosabban inkább velünk volt, kiraktam az erkélyre is. Hulla vagyok ettől az állandó hisztitől, ez az amit én nehezen tűrök még felnőttektől is, nemhogy egy beszélni nem tudó csecsemőtől. Arra sem válaszolt senki, hogy nem korai-e még, hogy a kiságy sarkából pecáztam ki a csemetét! Lehet, hogy valami rossz a kiságyban??
Mondjatok nekem vmi biztatót, mivel még 1 1/4 óráig fog süviteni a fülünkbe! Utána a fürdés miatt üvölt, hideg-vizes-hideg-öltözés, majd pedig azért, mert kevés a tejcsi, vagy mert büfiztetni merem szopi közben (orvosi tanácsra), a végén meg azért mert elfogyott a cici, és még éhes, és miért nem a ciciből jön az utánpótlás...Biztos nem vagyok jó és elég türelmes anya KépKépKép
holophernes

Judit!

Jó tanáccsal nem szolgálhatok,csak saját tapasztalattal... Vencel pl. nem hajlandó napközben a kiságyban lenni. Egyszerűen unatkoznak szerintem. Persze később már majd lesz idő amíg eljátszik magában,de az még odébb van. Addig nálunk az egyetlen megoldás a folyamatos ölben fenékrázás,éneklés,hülyéskedés. ha elfárad,akkor bealszik és letehető. Ez szerintem nem elkényeztetés,csak nonstop program. De még mindig jobb,mint amikor üvölt,és úgysem tudsz semmi másra koncentrálni. A másfél óra evést én kicsit soknak találom,mindkettőtök szempontjából,neki minimum két óra kell az emésztéshez két kaja között,hogy ne fájjon annyira a pocakja,ezt egy-két kivételtől eltekintve érdemes betartani. Meg szerintem a cicinek is strapás. Ha kevés a tej,ha nem úgyis kiszívja hamarabb,amire szüksége van. Persze most már könnyen dumálok, bár néha estére én is bedobom a törölközőt. Fel a fejjel! KépKép

Manga!

A babóca tündéri,én meg az egyetlen vagyok,akinek még mindig nem sikerült képet feltennie Kép

Ann!

Máshol olvastam a nagyszeű kirándulásotokról,imádom a Mátrát! És ilyenkor szopi bárhol,vagy a kocsiban?

Majd még jelentkezem!

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok Kép

Juditkám, ismerős a történet... EL FOG MÚLNI!!! Újabb energiát tőle szerválhatsz, csak ránézel és máris jön Kép Töltekezz, mikor épp nem üvölt! Kép
Kezdjük ott, hogy szerintem nagyon jó és türelmes anya vagy, jelentkezzen, akinek könnyű elviselni, hogy a minden tekintetben kielégített gyermeke ismét üvölt... Én eleinte mindent a tejre fogtam, mert iszonyúan nehezen indult be... de aztán hamarosan meg tudtam különböztetni egy halom dolgot. Most is úgy csinálom, h próbálok rájönni, h még mi lehet a gond. Eleinte pl. sok baj volt az alvással - ringatás nagyon bejött!

Akkor vegyük részletekben:
1. miért üvölt a fürdetésnél? Hami eleinte fenntartással fogadta a dolgot, utána megszerette. Rájöttem, hogy
a) qrvára be kell fűteni, mert fázós
b) nem szabad háttal beletenni, csak ülve, mert utálja. Ülő póz, utána hasra fordítás, azóta imád fürdeni.
2. Esti szopinál Hami is nyafizni szokott. Amikor fölöltözött, onnantól kezdve addig, amíg nem ömlik a szájába a tej. Akkor közben büfi nálunk is + D vitamin. Amíg nincs a szájában cici addig váááááááááááááá.
Hogy valami használhatót is mondjak ezzel kapcsolatban, amire rájöttem. Szóval Hami néha azért üvöltött pici korában esti szopinál, mert már nagyon fáradt volt. Én barom meg aszittem, h nem elég a tej. Most meg pl. akkor is sír, ha már nem kér többet. Ha fölemelem és nem sír tovább, akkor elég volt. Ha sír, akkor kér még Kép Legalábbis nálunk így megy.
3. a kiságy sarkáig kúszás... hát nemtom, Hami nem szokta Kép Nem lejt az ágy? Kép
4. Szúró érzés szerintem az - legalábbis én annak tudtam be - hogy bizonyos tejcsatornák akkor indulnak be, illetve telítődnek. Az sztem jó!

Egyébként milyen komoly kis hölgyemény ez a Léna... Meseszép! Kép
(ne haragudj, h ilyen sok voltam!)

Manga, az a kép, ahol fogod egyszerűen elbűvölő!! Ahogy nézel rá, csodálatos!!! Mellesleg nagyon ügyi vagy, hogy fel tudtad tenni Kép No és hogy mekkorát nőtt, gyönyörű!!

Fiona, mellgyuszi Kép --- >>>> irány az ágy!!!!!!!!!!!

Vic, mi meg ma voltunk kirándulni a Mátrában Kép Igaz, hogy a fél világ ott volt, de kerestünk egy olyan helyet, ahol nem tömeget látni - az itthon is van. Szerencsére siekrült és nagyon jót sétáltunk Kép

Ági, örülök, hogy UH kontrollon minden ok volt! Azért így mindjért más, mostmár remélem megnyudogtál Kép Ma nem próbáltátok a kengurut? Isteni idő volt!!!

Tigri, anyóslátogató hogy sikerült? Kép
Zita, és nálatok az anyósparty? Kép
Hicu, Duduban sok van apából, nemdebár? Kép Remélem, anyukád már rendbejött.

Buksika, mellgyuszi KépKép Hogy vagytok???

Tündi, Kitti tényleg nagyon hasonlít rád Kép kis álommanó, nagyon aranyosKépKépKép

Detti - apa- Hajós - uszi - meccs... feeling. ne is mondd.....

Szilvi, köszi a gyakorlatokat, sztem nagyon hasznos Kép

Család-beleszólás téma: nemtom, de asszem nekem már siekrült leszerelnem mindenkit, sőt mi több, meggyőznöm, hogy nekünk az a jó, mit mi csinálunk, Így sokkal jobb, hogy elfogadták és 100%ban támogatnak. Sőt, ha keveset hízik (pl. most ismét alulmúlta az eddigi minimumot), akkor bátorítanak, h majd kompenzálja stb stb... Szerencsére már a doki se zaklat... bár ha tudná, hogy mennyiket hízik, biztos azt tenné...
Hoppá, mennem kell, így is már sok vagyok mára.

Cupp
Ann
annann

Buksika, sziaaaa!!! KépKépKépKép Szopi: kocsiban, még azért nem mertem kint (hőmérsékletkülönbség miatt). Amikor Pestre megyünk (pl. holnapután) akkor is ez van. Ilyen Auchan - Cora stb parkolókban pl KépKépKép

Ja, Judit, egyébként egyetértek Buksival. Az sztem naivitás, h nappal elvan a kiságyban KépKép Legalábbis én is megkíséreltem, de rájöttem, h nem megy. Ha kiskorára visszagondolok, akkor is itt volt egész nap velünk. Szinte folyton kézben, általában foglalkoztunk vmivel. Pár hetes korától egyre többet eljátszik egyedül, én hagyni szoktam, amíg meg nem unja. Utána úgyis együttes foglalkozás vanKép

Na tényleg cupp
Ann
annann

SziasztokKép

Mindenkinek köszönjük a jó kivánságokat, és hogy velünk örültök a jó ultrahang eredménynekKép

Judit,
Együttérzek veled, az elején nekem is hasonló problámáim voltak, maratoni szopi és büfi parti, utána még mindig csak sirás, hiszti, a végén már én hisztiztem a fáradtságtól. Ez kb egy hónapig tartott, na nem folyamatosan, még az hiányzott volna. Egy jó tanács, probáld meg a szopi idejét csökkenteni, neked se és neki sem jó a másfélóra cicin lógás. Most hogy jó idő van vidd ki őt majd sokat levegőre, el fog fáradni rendesen és jókat fog aludni. Dani most volt három hónapos és nekünk most kezdte a kiságyvándorlást, képes teljesen megfordulni egyik irányból másikba, vagy felkuszni az egyik végébe, bebujni a sarokba.
Tipp, figyeld meg, hogy melyik sarokba érzi jól magát és hogy mindig odakuszik e, ha teheted akkor egy kicsit probáld meg arrafelé lehuzni, vagy feltolni a kiságyat, persze ha van rá lehetőség, hogy kényelmesen tudjon feküdni, és jól érezze magát, ne kelljen kusznia.
A fürdésnél mennyi vizben van manócska, ezt csak azért kérdem, mert a keresztfiam, az elején a nagykönyvben leirt mennyiségben lett fürdetve és folyton visitott, kiprobáltattam sogornőmmel, hogy rakja egyszer teli a kiskádat, onnantól kezdve nem volt gond, imádta a fürcsit. Ebből tanulva, mi már telekáddal kezdtünk és Dani imád fürdeni, mondjuk a türülközést utálja, de azon gyorsan tulesünkKép Sőt már nagykádazott is velünk, az külön élvezett volt neki.
(bocs, hogy hosszu voltam)

Ann
Mikor lesz uj kép Hamiról?Kép nagyon dugod nagyon dugod, majd ha érettségizik akkor fogsz uj képet mutatni róla?KépKépKép
Amugy ma babalátogatás volt nálunk, igy a mai kenguru parti elmaradt. Annyira jó idő van már, hogy az overál már kazánház, kell beszereznem egy kis kabátot neki, talán azzal már élvezetesebb is lesz a mászkálás

Lányok remélem a mellgyusziból már bőven kiláballóban vagytok, és a nappali csillagvizsgálás már nem program szopi közben.

Vic
mesélj már, mert kilyukad az oldalam és sokba kerülni a plasztikai sebész foltozásaKépKép tényleg mivel kápráztatott már megint el kismanód?Kép

Buksika
mi multkor egésznapos progin voltunk a városban, simán megszopiztattam az áruház parkolójában az autóban Danit. Kirándulást még nem terveztünk, de azt hiszem a következő progi ez leszKép

Manga
Nagyon szépek vagytok, és ügyi vagyKép

Detti
az a link, már azután született , hogy az eredetit levették, jó olvasmány azért, bár én tuti nem irtam volna meg, mert a pénzt amit adtam, nem volt kötelező adni, rám volt bizva, hogy adok vagy sem.

Tünde
ahogy tellik az idő, ugy hasonlit mindig másra, de le se tagadhatnádKépKép

Nah megyek mert jön a pancsi pancsi, ha valakit kihagytam attól elnézést kérek, de most gööögööááááuuuuu van a kiságybanKép

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Juditom! Hát ezért fáj a Te cickód! Kicsit szerintem sokáig lóg rajtad a csemete. De vedd figyelembe, hogy az a jó, ami mindkettőtöknek jó. Nálunk LeviCirmi 10-12 perc alatt bezabál. Ez sem ideális. De neki ez a jó. Én meg azt hiszem, hogy a szemeimet is beszippantja a vákuum szerkezetével.
Azt nem tudom, hogy uncsi-e a kiságy, Levente szinte csak ott alszik, ha elalszik napközben máshol, akkor is berakom. Nem akarom, hogy később majd leguruljon, ha nem veszem észre hogy felébredt. De lehet, hogy marhaság. A kiságya körül tele van képekkel, és magyaráz nekik, meg vigyorog. Sztem nem unatkozik.
Ja! Nagyon cukimuki Léna a fotón. Kisangyal. Kép

Ági, és Manga! Csak meglepődtem, hogy újra van ilyen link. Hát az én dokim sem szerepel rajta, de nem is én leszek aki felrakja. Magánügynek tekintem a dolgot, a szobatársaimmal sem konzultáltam, mikor kérdezték. Kép

Ann! Én annyira szeretem a Mátrát!!! Meccsek Kép

Well. Új képet raktam a profilomba a családról. Csak ekkora méretet engedett az Uram. Ide meg berakok 1 LeviCirmancs BCG oltáskifakadásautánibömbiutáni képet.
Ja! 1 hete 6kg!!!! Nem hízik!

Puszpusz: Detti
Kép
Detti

Sziasztok,

Ann, csak akkor mesélek Kismanómról, ha Te is megmutatod Hamidat! Már rég láttunk Róla sztárképet!
Kismanónak is volt 3 hete, hogy alig hízott (volt olyan hét, hogy csak 80- 90- et!!), de most igyekszik utolérni magát. Szóval ne aggódj! Drukkolok a gyarapodáshoz!

Detti,
Nagyon kis bánatos arca van ennek a LeviCirmancsnak! Édes, ahogyan befelé gondolkodik!

Tünde,
Kitti tiszta Te vagy! Habár én még nem láttam a párodat, de szerintem nagyban Rád hasonlít, ugye?!

Léna,
Gyönyörű baba vagy! Aggódos anyukádat pedig nyugtasd meg, hogy minden rendben lesz!

Hmmm, ma is tök jó idő ígérkezik. Ma nagyot fogunk sétálni, és elmegyek megnézni a MOM- ban a baba-mama tornát.
Ki jár ilyenre a Kismanóval? Milyen? Hogy bírja a Kismanó, és Ti?!

Puszi!
Victoria

SZÉP TAVASZT MINDEN PÖTTÖMNEK!!!

Na újra leírom, kicsit vázlatosabban amit az előbb, ugyanis félrenyúltam...

Tünde, Manga, Judit csodásak a picúrok!

Remélem Fiona, Kisbuksi ti már kilábaltatok a mellgyulladásból és a lázból!

Annann: anyóséknál túléltük, bár apósom újra pipicombbal és levessel akarta etetni Matyit illetve: miért nem jár már, miért nem mászik stb... Kép Mondok majd eljön az ideje, de csak hallgattuk tovább mit miért nem csinál már az unoka.

Vic mi ez a titkolózás? Na ne borzold a hátamon a pihéket!!!

Detti ez a kép?! Felmerült benne: vajon min gondolkodik? és a családi fotó is bájosKép

Hicu anyud hogy van?

No és a tegnapra ígért táblázat
zitus

Ismét villámgyorsa bejelentkezés:
Tegnap sikerült lekapnom azt a mókust, amiről már beszéltem Nektek, hogy minden nap ide jár a kertbe, s a fákon ugrándozik. Tök édes.
Kép

Puszi!
Victoria

SziasztokKép

Zita,
hm és a tábla merre van?Kép vagy keressem tegnap?Kép
A lényeg hogy túlélted a látogatást, és hála az égnek, hogy nem sikerült megetettnie egy kis pipihusival, mért nem mondtad neki, hogy minden finomat megeszik már kismanó, csak előemésztett formában, igy neki van a legjobb dolga, nem kell rágniaKép

Ann,
muti Hamit légyszi légyszi, ne bujtasd már ennyireKép

Vic,
ez nem ér, tűkön ülve várjuk a hireket, te meg tovább csigázol bennünketKép Mesélj majd, hogy milyen ez a torna, rám is rám férne egy nagy adag mozgás, de manó nem bizti, hogy dijazná még, vagy sose lehet tudni.
Jah és a próféta szóljon belőled, hgoy tuti jó idő legyen, mert itt még nagyon lóg az eső lábaKép

Detti,
Ezek a hatalmas gondolkodó szemek, fantasztikusan szép a kismanód, ilyenkor én is úgy elgondolkodom vajon mi járhat a kisbuksijában, olyan jó volna tudni, de hát ez már csak az ő titkuk. A súlya miatt szerintem ne aggódj, ha jó kedvű és eszik akkor nincs baj, biztos mostmár többet mozgolódik is, vagy titokban tornázik, amikor nem látodKép A profilodban lévő kép is aranyos rólatokKép

Mátra, de jó volna menni, két éve pont az ünnepen ott sétáltunk, nagyon jó idő volt, lógott is a nyelvünk, mire felmásztunk a Kékestetőre, lefelé sokkal könnyebb voltKépKép De sebaj, majd pótolunk, és nyáron csavargunk mindenfeléKép

Tegnap este csinált a barátunk néhány képet manóról itt az egyik:

Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Bocs de a táblázatot nem sikerül betenni, még próbálkozom majd. Zita
Ági Dani nagyon ari!

Vic a mókus is jól mutat, de mi inkább Dorka csínytevéseire élesítjük a szemünk!
zitus

Ági! Nem mondom, a Dani is egy zabálni való bébi!

Ann,Vic! Már hogyha én ilyen ügyi vagyok, hogy fényképező hiányában is fotóztattam a kölköt, hát Ti!! Meg leszek sérődve, ha nem láthatok egy-egy friss fotót a Kiscsajszikról!

Fruzsika! Mi van már azzal a nettel? Hiányoztok már! Márk Bébi? Bizti tündér kölök!

Tünde! A fősulis tandíjmentességhez milyen papírokat adsz le? Szül. akvi, meg valami igazolás a tgyásról, aztán meg a gyedről? Nálunk a tanulmányis hüle, nem nagyon bírja a magyar nyelvet, ráadásul a résztvevők nagy %-a hím, így még nem is volt a praxisukban tgyásos nőci. Majd most! A 3 félév tandíja 720ezer..

Ági! Én is szeretném tudni, hogy mire gondol ilyenkor, de asszem ez már soha nem fog kiderülni. Kép
Itt egy link, ahol jó drága játékokat lehet kapni, és nagyon jó ötleteket lopni egy kis ügyeskedéssel. Kép http://www.dione.hu

Detti
Detti

Sziasztok!

Lányok, gyönyörű szépek a babócák!!!!!! Kép Olyan kis vasgyúró mindegyik, mint az enyém. Kép

Buksi, Fiona, kitartást és gyógyuljatok meg! Manga, sejtettem, hogy valami gond van, s azért nem jelentkezel. De azért erre nem gondoltam. Kép Szorítok érted, remélem jó sokára kerül sor a műtétre, s addig valami csoda folytán rendbejössz, s mégse lesz műtét. Kép

Tegnap mi is a Normafa-János hegyi kilátóhoz rándultunk ki úgy 4 órácskára. Tegnap is sok volt a babás. Ahogy elnéztem, még egészen aprócska 2-5 hetes babócákat is láttam. Kép A János hegyen még szopiztunk is a tömegnek háttal, mert Kincsem éhes lett a jó levegőn. Kép 1 srác épp ott akart megpihenni, jó ideig nem vette a lapot, hogy miért háttal vagyunk a napnak, de mikor igen, akkor elpirulva elsomfordált. Kép Sokan észre sem vették mi zajlik, akik meg igen, azok mosolyogtak. Kép

Kaptam nevem napjára páromtól 1 új, "kukkantós" telcsit. Kép Már használtam is! Kép Eztán csodálhatjátok az én Kincsem is. Kép Kép Kép

Boró és 12 hetes Kincse KépKép
femõke

SziasztokKép

Boró ez szopi elött vagy után készült, mert nagyon elégedett pofit vág manócskaKép Nagyon szép babócádKépGondolom jó nagyot aludt este a friss levegő utánKép

Detti
Hát igen egy darabig ez még az ő titkuk, de ha majd tudnak beszélni, hátha megosztják velünk is.

Tényleg lányok nem tudtok valami jó sulit esetleg szeptembertől, amit érdemes lenne igy gyed mellett elvégezni, hamár támogatja az állambácsi és nem kell tandijat fizetni? Valami számteches félére gondoltam, de ötletem sincs hol nézzek utánaKép

Vic
édes a mókus és de szivesen látnánk már fotót babócáról is, Daninak hiányzikKép

puszi
Ági és Dani
megyünk sétálni a Gellérthegyre mert ma itthon van apa és elvisz minketKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Boró,
12 hetes Kincsed nagyon édes! Milyen nyugodtan fekszik a babakocsiban!
Szerintem is az a szép, minél "kerekebb" egy kisbaba, mert ez azt jelzi, hogy jól érzi magát a bőrében! Az anyatejes babócák amúgy is gömbölydedebbek.
Egyébként is ráérnek majd fogyózni 20 éves koruk után, nem?!

Hát képzeljétek, hogy már nincs baba- mama torna a MOM Wellnessben:-( Pedig amíg Kismanó a pocakomban volt, addig a közelünkben 2 helyen is volt, most pedig már nincs. Csak nem megijedtek tőlünk??!! Vagy nincs erre a fajta tornára túl sok jelentkező, ezért szüntették meg?! Szomorú vagyok, mert így marad az itthoni torna (szavaimmal élve:szerencsétlenkedés), illetve a nagy séták lejtőn felfelé.

Ági,
Wowww,az a csábos nézés Danitól....! Szokta már rágicsálni azt a hűsítőrágcsálót?! Nekünk is van majdnem ilyenünk, csak rózsaszínben, de Dorka még "csak" ismerkedik vele, néha lendít rajta egy nagyot és elengedi. Egyszer vette a szájába, de nem ízlett Neki:-(

Detti,
Megnézegettem azt a honlapot, amit ajánlottál. Tényleg nagyon jó kis játékok vannak, lehet ötleteket koppintani. És milyen drágák. Pl. nem értettem, hogy abban a mobil pillangókban mi a fene kerül több, mint 10 ezerbe?!

Zita,
Hűűű, micsoda színes napod van! Hiába, itt a tavasz!!! Tök jó!
A mamám mesélte a minap, hogy ne csodálkozzak azon, miket "művel" a lányom, mert én már 4 1/2 hónapos koromban másztam. Doki néni csütörtökön jön megszúrni a Kismanómat:-( Szerintem én jobban félek tőle, mint a Kismanó: Habár én attól is tartok egy kicsit, hogyan adja be majd a doki néni a szurit, mert ugye Tőle ez lesz az első oltás. Vajon Dorka egy életre megutálja az oltást és a doktor néninek, vagy nem?!

Egy kérdés: szerintetek mitől lesz néhány képen piros a Kismanóm szeme? Pedig be van kapcsolva a piros szem effektus, és elég jó kis gép ez. Ja, és akkor is piros a szeme, amikor nem is a kamerába néz. Ki érti ezt? Köze van ennek a dolognak ahhoz, hogy még csak most alakul ki a szeme színe?

Kép
És egy Beckam frizus:-)
Kép

ANN, MOST TE JÖSSZ A HAMI KÉPEKKEL!!!!!

Puszi:

Vic

Ui.: Amúgy így képeken tökre nagynak és "idősnek" tűnik Kismanó, pedig még olyan kicsike.
Victoria

Boró,

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!!!

Vic
Victoria

Lányok én menten agyvérzést kapok! Annyit, de annyit írtam az előbb és becsuktam az ablakot véletlenül!!! Brühü!

Tünde mintha rólam írnál soraidban csak egy kicsivel ezelöttről Kép Igenis jó anya vagy!!! Bizony nekünk is voltak 1,5 órás szopik, bár a vége inkább csak komforszopi volt már.
Fürcsi: szerintem ki kell tapasztalni, hogy mi tetszik neki. Nálunk is volt visítás ezerrel. Aztán rájöttem pár trükkre, nálunk ez bevált:
- tényleg nagyon meleg fürdőszoba kell
- a kiskádját előtte jó forró vízzel átmosom, hogy meleg legyen, mert néha hozzáér. Pláne ebben az anatómiailag formázottban vagy miben, nem tom' ez e a rendes neve
- vetkőzés is a fürdőben történik, erre a célra vettem is egy pelenkázólapot a mosógép tetejére, így most kettő van
- a pelenkázó mellé tettem a csempére egy macis tapétabordűrt, hogy ne a snassz fehér csempét nézze
Szóval fel a fejjel!

Tünde, összecserélték a sapkáinkat! Kép Ugyanis nekünk meg nagyon picike a ruhához képest.
Itt megnézheted:http://babanet.hu/album/main.php?album=1092&page=3

Detti, Levicirmancs nagyon bejön nekünk!

Vic, én is akarok mókust a kertembe!!! Igaz még kertem sincs itt a 6. emeleten Kép

Boróka, helyesek vagytok. Szopi a szabadban, ez klassz! Nemsokára én is biztos átesek az első "nyilvános" szopin. Kép

Kisbuksi, Vencelkét össze kellene Alexával ismertetni! Ismerős a szitu: napközben kiságy?! Pedig jó kis kuckója van, de hiába, kézben a legjobb. Érdekes, hogy amint kicsit is próbálom napközben ébren letenni bele, már visít is.

AnnAnn, anyósék jöttek, láttak, elmentek. 90 km-rel távolabb laknak szerencsére. Szerinte már most el van kényeztetve a kölök, pont a fejjebb említett dolog miatt. Kép Még ha így is van, akkor sem érdekel! 3 évet vártunk erre a gyerekre, úgy volt, hogy nem is lehet, még jó, hogy babusgatjuk!

Betty, boldog 1 hónapos szülinapot Lilinek!

Ágiboszi és többiek, klasszak a képek! Elbűvölő egy banda vagyunk!

Felhívtam a Madarász kórházat, csak április 6-ra tudtak időpontot adni kardiológiára, addig izgulhatok, de remélem tényleg csak múló zörej.

Lányok ilyen jó időben mennyi cuccot kell adni a gyerekre ha sétálni visszük? Lehet, hogy ma kicsit túlöltöztettem. Bár nem panaszkodott.

Pusz nektek
Tigri
tigribigri

Sziasztok - újra! Kép

Vic, köszi, majd 23-án lesz esedékes, de elteszem akkorra. Kép
Piros szem: lehet, hogy Dorkának (aki amúgy nagyon ari Kép) pirosra változik a szeme, s a masina ezt tudja. Kép Na jó ez vicc, lila gőzöm sincs miért csinálja. Talán túl közelről veszed?
Oltás Kép Mi 2 napig szenvedtünk attól, amit más babák meg se éreznek ...
A Virányosi Köz. Házban úgy tudom van baba-mama, de nekem drága. Ha olcsóbbat lelsz, engem is érdekel. Talán még az FMH-t is hallottam, de konkrétumot nem tudok.

Ági, ez már hazafele készült, tehát utána. Kép Ja és ez csak 1 futó pillanat volt. Az én gyerkőcöm nem olyan mint más baba: a kocsiban se alszik többet a szokásos 40 percénél. Hazafele 1 ideig kedvenc györgőt fölé tartva jöttünk. Tényleg: lehet kapni valami ketyerét, amivel felköthető lenne a csörgője? mert kocsicsörgőt nem akarok, olyan szép ez a világ, nézze-tanulmányozza inkább azt. Kép

Detti, meglásd, nemsokára annyit fog csevegni a gyerkőc, hogy nem győzöd hallgatni. Kép

Na felbuzdultam, s megmutatom Nektek az esti bizalmas trécselésünk. Kép

BoróKép
femõke

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Egy órát körmöltem,majd jól elb.sztam,bocsánat. Tigribigri! Látod,ebben is hasonlítunk Kép Amúgy biztos jól elráznánk gyermekeink fenekét naphosszat Kép Vencelnek már a múltkori csinirucis képen is bejött Alexa Kép

Mellgyulladás: Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... Igazából már csak azt nem látom,mitől is múlna el a seb a mellbimbómon. Vencel néha már véreset bukik emiatt,elnézést a gyenge idegzetűektől.

Vic,

igenis számolj be,Dorka új mutatványairól!Ja! Nagyon cuki a mókus,bár kb. 4-szer csirkének néztem, mielőtt felfedeztem Kép

Ann,

Te pedig miért dugdosod Hami királylányt? valami nagy meglepetésre készülsz? Befestetted a haját,vagy orrbavalója van ?Kép

Boró,
Nagyon édes az esti csevely!

Képzeljétek!

Holnap az én bénaságom miatt /nem merek végigvezetni a városon/ tömegközlekedünk a vizitornára /Csepel-Békásmegyer távolság/. most gondolhattok bátor bevállalós kismaminak,vagy felelőtlen idiótának,akkor sincs más,mert txival azért húzós lenne. ha van tömegközlekedéses tapasztalatotok kismanóval,akkor megoszthatnátok velem,mert hátha valamire nem is gondoltam.

Puszi:

Kisbuksi
kisbuksi

Szia KisBuksi,

Nahát, a mi kis Misi mókusunkat csirkének nézni???!! :-)))

Tömegközlekedéssel kapcsolatban: Mi is megejtettünk már néhány utat villamossal- busszal, mert feleslegesnek és gyorsabbnak tartottuk, ha nem kocsival kavarunk be a belvárosba.
Szóval az idősebb nyanyák többnyire észre sem veszik, hogy az ember fel szeretné tenni a buszra/villamosra a babakocsit, nyugodtan pöffeszkednek az ajtóban a kihúzott fekete szemöldökükkel és a kis fekete retiküljükkel (amiben egy összegumizott reklámszatyorban benne van még egy kis retikül), és még Nekik áll feljebb, ha az ember odaszól, hogy "elnézést asszonyom, legyen kedves kicsit arrébb állni..." (tisztelet a kivételnek, de nagy része tényleg ilyen). Sok nyanya úgy tesz, mintha meg sem hallaná, mit mond az ember.
Szerintem a fiatal srácok és a középkorú pasik a legelőzékenyebbek, s még segítenek is feltenni a babakocsit!!! A diáklányok is aranyosak, de Ők szeleburdibbak.

Én nem gondollak felelőtlen idiótának, mert eleinte nekem is állandóan remegett a lábam vezetés közben, hiszen mostmár egy egészen pici babára is vigyáznunk kell, nem csak magunkra.
Majdcsak Te is megszokod a kocsikázást a Kismanóddal együtt.

Ezekkel a nyanyákkal kapcsolatban eszembe jutott, hogy még a 9. hónapban is rámszólt a buszon egy nyanya, hogy adjam már át Neki a helyet, és még fel volt háborodva, amikor én közöltem, hogy inkább ülnék, hogy én mit bohóckodom, hogy nemsokára szülök...
Viszont csodák csodájára a szülésem napján a CTG- ről hazafelé átadták nekem a helyet. Olyan boldog voltam. Lehet, hogy Kismanó ezt várta meg, hogy végre átadják már a helyet a mamájának, aztán ki is jött, mert hazaérésem után 3 órával már mehettünk is be a kórházba.

Na, megint sok voltam.

Vic
Victoria

Mégsem mi vagyunk a bénák Kisbuksi! Most is írtam és eltünt! Ezek szerint nem is én csuktam be az ablakot!
Babakocsis közlekedés, na azaz ÁÁÁÁÁÁÁ! Kösd fel a gyatyád és legyen nálad nyugtató, mert az emberek hozzáállása érdekes. Én tettem egy jelzést a babakocsira, hogy hol kell megemelni ha esetleg vki segíteni akar, mert nem akarom, hogy rossz helyen fogják meg. Viszont még egyedül nem mertem nekiindulni a világnak, csak a párommal közlekedtünk még. (Nekünk nincs autónk.)
Kép

Boró nagyon édesek vagytok a képen!

Tigri
tigribigri

Vic és a kis retikülben még van egy összegumizott nejlonzacsi, abban van az összes iratuk!Kép Kép Kép
tigribigri

Tigri,

Igazad van, a nejlonzacsiban vannak az irataik és persze a vörös rúzs a kőpúderrel együtt:-)))

Igen, vigyázni kell, hogy hol fogják meg a babakocsit a segítők. Jó ötlet a megjelölés.

Kép

Vic
Victoria

<pre>
Anyuka Baba szülinap a baba születési adatai 2004.03.16-án tölti Testvérek
Judit Léna 2004.02.28. 3980g/58cm 2 hét 4 nap
R.Tünde Kitti 2004.02.24. 3600g/50cm 3 hét
Zazsa Benedek 2004.0217. 3900g/56cm 4 hét 1 nap
Betty Lili 2004.02.16. 3550g/53cm 4 hét 2 nap
Fruzsi Márk 2004.02.16. 3700g/57cm 4 hét 2 nap
Fiona Benedek 2004.02.03. 3550g/53cm 6 hét
Gigi Virág 2004.01.21. 3300g/48cm 7 hét és 6 nap
Detti Levente 2004.01.17. 3550g/56cm 8 hét 3 nap
Andi Peti 2004.01.12. 4000g/55cm 8 hét 2 nap Kitti 4 és fél éves
Victoria Dorka 2004.01.08. 3500g/52cm 9 hét 5 nap
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06. 3500g/57cm 10 hét
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03. 2660g/51cm 10 hét 3 nap
Manóka ImreIstván 2003.12.30. 3330g/51 cm 11 hét
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27. 2730g/54cm 11 hét 3 nap
Manga István Mátyás 2003.12.19. 3650g/56cm 11 hét 5 nap
Boróka István Zoltán 2003.12.18. 3850g/57cm 12 hét 5 nap
Ágiboszi Dániel 2003.12.09. 3440g/52cm 14 hét
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08. 3550g/56cm 14 hét 1 nap Johanna 7 éves és Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03. 1560g/43cm 14 hét 6 nap
Heni Boldizsár 2003.11.13. 4000g/57cm 17 hét és 5 nap Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08. 3160g/52cm 18 hét 3 nap 17 és 14 évesek
Annann Hanna 2003.11.04. 3490g/56cm 19 hét
Kriszti Gergő 2003.10.31. 3750g/60cm 19 hét 4 nap
Hicudzsi Édua 2003.10.30. 3800g/54cm 19 hét 5 nap
Pindur Dani 2003.10.21. 3120g/55cm 21 hét
Dzita Ferenc Mátyás 2003.09.29. 3200g/51cm 24 hét 1 nap </pre>
zitus

Na végre!
Képzeljétek újra kellett gépelni az egészet, mert elszállt a word-ből és hiába mentettem innen vissza, csak összekuszálva volt hajlandó beilleszteniKép

Na, de apus diktált, én meg szorgosan gépeltem, és így újra megvan!!!

Látom mamókák a téma: lenne egy két érdekes sztori... Mikor pl. bagy pocakkal jöttem haza egy közeli kis faluból, öreg mami végállomáson felszáll, tömeg, mellém ülne: "Kedves üljön már be az ablak mellé, mert ott annyira süt a nap, és az ablak meg nyitva, még huzatot kapok..." Na erre felálltam, hogy átadjam a helyem, rám néz:"Babát vár?" és lehuppan az előmelegített helyre!
No meg mikor a pénztárnál tele kosárral vársz, ő meg eléd csoszog, hogy csak a tejfölért ment vissza és siet. Na vajon hova???
Jó, leszek még én is vénasszony egyszer, de nem ilyen!!!Kép

Vic: piros szemmel is csodaszép ez a picilány!!!

Annann: hol bujkálsz, már nem is jössz vagy a képek közt válogatsz, hogy melyik 23-at tedd fel, hisz legalább ennyivel el vagy maradva!

Ági: remélem még nem túrtad fel az archívumot a tábláért!!! Kép

Puszi, megyünk egy kicsit sétálni, Zita
Kép
zitus

Sziasztok Kép
Itt vok, csak nemtok írni, naaaaaa! Még olvasni se nagyon Kép Rágja a kezem a csemete. Semmi különös nincs vele, nem festettem be a haját, merthogy nincs is nekije olyanja Kép, és orrbavalója sincs, de még fülbevalója se, és nem is nőtt nagyot , sőt... Kép szal legeccerűbb, ha megnézitek a profilban a képet Kép
Még igyexem jönni, ha még lesz kezem, mer' így marha nehéz...

Ééééííííííááááááááááúúúúúúúúúúúúú.....

Pussz
Ann
annann

Sziasztok Lányok,

a mai témához, nekem a terhességemet senki nem vette észre, egyszer nem adták át a helyüket a buszon, távolságin is utaztam a csoporttársaimmal úgy, hogy én végig alltam a fél órás utat. Ja, és a csúcs az volt, amikor a lefagyott buszajtóban elcsúsztam, és lecsüccsentem a földre a buszvezető mint az őrült csengetett, hogy tümjek már, ő indulna tovább......KépKépKép Azóta én sem adom át a helyem senkinek, igaz nem is buszozok, mert én a kocsit egyedül fel sem tudnám tenni a buszra.

Kisbuksi,
ha már tömegközlekedsz, vidd kendőbe Vencelkét, az sztem praktikusabb, csak nehezebb sokkalKép. Na, de legalább nem kell agadat felmérgesítened a bunkó emberekenKépKépKép

Ann,
és a Belladonnát a kislányod egyszerően elszopogatja egymás után? Tényleg, miért nem teszel képet?

Vic,
A vörös szem sztem azért van, mert a gép egy pontra fókuszál, és csak ott érvényesül a vörös szem. pl, az első képen a csillagra fókuszál. Nekem is van olyan képem, ahol egyik alak jó, a másik piros szem.

Minden baba gyönyörű, én nagyon sztem őket nézegetni. Úgyhogy én is teszek gyorsan egyet.
Mai fotó hiszti után

Kép

Mert már mi is csinálunk ilyet. Úgy bedühödik, hogy szörnyű. Aztán, amikor hozzányúlok, mintha nem is lett volna soha semmi probléma.De azért csak ő nyer, mert max 5 percig bírom hallgatniKépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Szia Manóka,

Látom, Ti is beszereztetek egy Zümit:-)
Hogy tetszik Kismanódnak? Ő is szokott magyarázni és mutogatni a Zümi pocakjába (tükörbe)?

Vic
Victoria

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a bókokat Kitti nevében is. Na jó, elhiszem nektek, hogy rám hasonlít. Kép

Judit, kitartás! Jó anya vagy, ne aggódj. Nálunk is voltak/vannak ilyen hisztik. Néha már kínomban együtt bőgnék a gyerekkel, hogy akkor most mit csináljak vele. Én napközben általában felveszem, éjjel, ha már meggyőzödtem, hogy nincs egyéb baja, nem éhes, tiszta a pelus, akkor hagyom sírni egy kicsit. Nézem az órát és elhatározom, hogy mondjuk, ha 10 percig sem hagyja abba, felveszem. De általában 2-3 perc után abbahagyja. A fürdésnél mi egyből hasra teszük, azt szereti és akkor nincs sírás.

Detti, nagyon édes Levi. Kép A családi fotó is szuper!
A tandíjmentesség nálunk úgy működik, hogy van egy nyomtatványa a sulinak, azt kell kitölteni, kell a születési anyakönyvi kivonat, és egy igazolás a munkáltatótól (vagy ha nem TB kifizetőhely, akkor a TB-től), hogy mit kapsz GYÁST/GYEDET/GYEST. Ezt a három papírt kellett leadni.

Vic, nektek házi mókusotok van?? Kép

Ági, Boró, Vic, Manóka nagyon arik a babák! Kép

Tigri, megnéztem a képeket, nagyon édik! És igen, ilyen sapink van nekünk is. Cserélünk? Kép

Buksi, sok sikert a tömegközlekedéshez! Tényleg nem egyszerű vállalkozás.

Ann, mi az, hogy Haminak nincs is haja? Vagy 3 hét alatt kihullott? Most már tényleg kénytelen leszel feltenni friss képet. Kép

Ma véget ért a jó dolgom. Első héten még anyukám volt itt, múlt héten a párom kivette az 5 nap szabit, de mától már csak ketten vagyunk itthon Kittivel. Hát nem mondom, hogy egyszerű. Délelőtt nagyon nyűgős volt Kitti, mindig mire letettem volna aludni pont felébredt. Először már csukodtak le a szemei, ott volt az ölemben, felálltam, hogy beteszem a kiságyba, erre elkezdett csuklani, de olyan nagyon, hogy rögtön felébredt. Végre elmúlt a csuklás, megnyugtatom, megint tenném le, már majdnem a matracot éri, erre akkorát produkált a nadrágba, hogy újra fel, pelenkázás, megint nyugtatás. Na harmadszorra már sikerült letenni. De elment az egész délelőtt, szinte végig kézbe volt, semmit sem csináltam. Na nem mintha olyan nagyon akartam volna mást csinálni. De azért jó volt, mire végre megjött a párom, és egy kicsit ő babusgatta. Belegondoltam, hogy vajon az egyedülálló anyukák hogyan boldogulnak?

Képzeljétek kaptam egy levelet az önkormányzattól, hogy nyilatkozzam, hogy megszületett-e a gyermekem. Akinél voltunk az apaságit intézni, az a nő küldte. Van még itt leányanya? Más is kapott ilyet? Azt nem értem, hogy miért kell külön nyilatkozni. Megvan az anyakönyvi kivonata, ide van bejelentve, igaz, hogy másik kerületben született, de két kerületi önkormányzat nem kommunikál egymással? Persze ma pont szabin volt a nő, nem tudtam felhívni.

Megkaptuk ma a TAJ kártyát. Voltunk a munkahelyemen, elintéztük az összes papírügyet. Apa kint várt a kocsiban, de aztán végül pár percre mégis bevittem megmutattam Kittit a kollegáknak. Mindenki el volt ájulva tőle. Én meg büszkén bezsebeltem a dicséreteket. Kép Kitti nagyon jól viselte, végig aludta az utat, sőt bent sem nyitotta ki a szemét.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok Kép

Na megpróbálok írni, hogy neríjatok Kép De totál hulla vok, mert tegnap megnéztem azt a ... Pál utcai fiúkat, fél1kor lefeküdtem. 2kor fölébredtem, mer aszittem szopi van. 3 ig nem aludtam, mer mindig aszittem, szpoi van, ekkor meguntam, áthoztam, szopi. Utána visszavittem. Alvás.. helyett fölsírt...ilyet nem szokott, sztem a foga Kép Át: elaltat, vissza... alvás... 6:15kor ébredés, szopi, alvás... 8 óra előtt ébredés végleg = kb. 4,5 óra összalvás 3 részletben... há' nem vmi sok...

És akkor visszafelé Kép

Manóka, olyan édi Manód van!!! Haja szupercsini!! KépKép Belladonnát úgy szopogatja, hogy hajde, lesi, hogy van-e még KépKépKép

Zita, ügyi vagy, h begépelted mégegyszer!!!
Anyós-após tájékozatlansága azért az egeket veri!!! Kép
Nyanyis storyk Kép Kép KépKép Tigri-Vic, összegumizott nylonzacsi, késssssz, itt röhögök KépKépKépKép Én szerencsére nem tömegközlekedek és amikor azt tettem (kb félidőig) akkor is átadták a helyet. No nem a szupernyanyik Kép

Buksika, sztem próbálkozz a Vencellel való vezetéssel, de csak fokozatosan és óvatosan. Sztem naon ügyesen vezetsz - legalábbis inézem belőled KépKépKép Eleinte én se vezettem Hamival, közben meg imádok vezetni... aztán mondtam magamnak, h basszus ez így nem mehet tovább. Mostmár vezettem úgy, h 3an voltunk a kocsiban. Még Hamival 2en nem mentünk sehova, úgyhogy nem tudok beszámolni. Nálunk vezetésileg most 50%os megosztás van: odaút vkié, a vissza a másiké Kép

Boró, ez az esti beszélgetés KépKépKép Látszik, h issza a szavaidat!

Tigri, öltöztetés nekem sem megy... fokozatosan már megszabadítottam pár cucctól, de azt se akarom, h megfázzon... gondban vagyok!

Vic, 4 1/2 hónapos korodban másztál?? Hűűűha! Az én anyukám úgy emlékezett, h vagy nem másztam, vagy nem kúsztam... erre megnéztük a babanaplót - hát mindent csináltam KépKépKép de nem ilyen korán! Te nagyon ügyi voltál!
És a kislányod? Mivel lepett meg benneteket?
Mókus nagyon jó Kép Mi egyszer nyaraltunk Mátraházán, akkor a kezünkből etettük Kép

Kép

Detti...ez a link.. tipikus: mi kerül ezen a fotelon 7200 forintba... De azért tényleg nagyon jók KépKépKép Szegény kis ágrólszakadt szuriutáni Levi Kép de azért nagyon ari!! Kép Családi kép tuti! Kép

Ági, nagyon arik vagytok Kép Nagyon jó az a rágóka, vmi ilyesmit szeretnék holnap venni. ugyanis a kezem már kész rom. Ha a nyakamon lenne, félreérthetetlen jele lenne.... KépKépKép hagyjuk Kép

Fru????

Kép

No és itt egy kép, amelyben bemutatjuk, hogy próbálunk lemászni a pelenkázóról... Én anno azt tanultam, h van beléjük épített tudás, h ne menjen bele a szakadékba... ahha. Hát Hami megpróbálta. Mondjuk csak egyszer - ld. kép.

Holnap irány Bp vásárlásilag.

Pussz
Ann

Ui.: látod, Tündi, ennyi hajunk maradt, iszonyatos sebességgel hullik... hátul semmi, fejtetőn néhol 10 cm Kép evvan
annann

Sziasztok!
Nem tudok jönni két napig és alig tudok visszaolvasni!! SZERENCSÉRE ilyen sok Pöttöm mami van!!!!

Sajna a mai napom is nagyon rohangálós. Ezért ez csak egy bejelentkezésKép
Millió puszi nektek, azt már láttam, hogy sok kép került fel! Majd nyugalmasabb időmben jól megkukkolom mindet!!!

Kitaláltam, hogy csináljunk becsületkasszát. Ha valaki megint nem mer beszélni a manókája mutatványairól az fizet!KépKépKépKép

hicudzsi

Olllyan szépek a babókák! Már alig várom, hogy élőben is megmustrálhassam mindet! Mert ugye szervezünk megint talit? (Fruzsika nélkül ki fogja szervezni? Fruzsi!!!! Hoooool vagy?)
És külön: Ann! Ez a Hami falatka. Neki már olyan kék marad sztem a szeme, hogy hajjjaj a fiúknak!

Mindenkinek van mókuskája? Én 2 éve futás közben láttam a Szigeten 1-2-t. Meg a Hyde parkban Kép ahová nem mehetek most egy darabig Kép Brühühü.

Tünde! Köszi a leírást, hogy mi kell a tandíjmentességhez. Remélem összejön.

Ági! Azok az egyetemek, fősulik adhatnak mentességet, amelyek a "Felsőoktatási tvben" a mellékletben fel vannak sorokva. - Az államilag elismertek. Nekik kötelező. A www.felvi.hu -n pedig megtalálod a szakokat. Jó mazsolát!

Buksika! Ügyesen! Bár Ti ügyesek vagytok, az emberek k.cs.g.k. A tömegközlekedéshez nem tudok semmit szólni, mert szerencsére megúsztam kocsi nélkül is.
Amikor pocis voltam, akkor is általában kedvesek voltak az emberek. Mondjuk elkerültem a 4-6-os vonalat..

Ha ma már nem tudnék írni, akkor mindenki nagy drukk, mert ma kapja Cirmi a 2hónapos oltást Kép és kicsit félek, hogy lesz -e láz, és nyűgi... Puszka: Detti
Detti

sziasztok!

véletlen pottyantam ide, remélem nem zavartok el. Zsófi leánykám 5 hónapos, vagyis már 5 és fél! Most , hogy megjött a tavasz, fogalmam sincs, hogy mit adjak rá. Miben lehet kivinni a szabadba?? tudtok segíteni? előre is köszike!
hálósipka

SziasztokKép

Hu de sokat irtatokKépKép jó olvasgatni titeket, csak annyira rövid az agyam, hogy mire a végére érek már nem tudom kinek mit akartam irniKép azt hiszem rohamos léptekben öregszemKépKép

Ann hát Hami még mindig szivdöglesztő kiscsajKép csak azért dugdosod, hogy felcsigázd a kispasikat, valld be Kép A haj témához annyit, hogy Daninak is csak a fejetetején van már igazi haj, hátul úgy kikopott, hogy simán felvennék minden borotválás nélkül a bencésekhezKépKép
A rágókának nálunk még egy baja van, kicsi középen a luk és igy nem tudja még hathatósan megfogni, inkább én segitek vele a kisinyén hogy dörzsölgetem vele finoman, amugy a kezét tövig bekapja, most már egy pelus kiséretével cifrázza a dolgot, de a kedvence, ha az államhoz hozzájuthat, ilyenkor fültől fülig nyálas vagyok, de ő meg annyira elégedett, hogy mindig elolvadok ahogy nézem a huncut szemétKépKép

Buksika
Én ha megkapom apától az autót simán mászkálok vele, bekötöm az első ülésre a bébihordozót és már megyünk is, mig pocakos voltam addig volt nekem is autom, csak hát lejárt róla a vizsga és most erre nem maradt maniKép Bár a tömegközlekedést vasárnap kiprobáltam manóval kenguruban, három busszal mentünk, abból kettőn alig voltak igy volt hely bőven, sőt az egyikhez még futnom is kellett és baromi rendes volt a sofőr megvárt. A harmadik tömött volt, és mit ne mondjak nem sürün vettek tudomást rólunk, sokan akik ültek átnéztek rajtunk, mintha ott se lennénk, de én már az ilyet fel se veszem, legyen boldog az ülőhelyével.
Az öreglányokhoz meg annyit, hogy mint a nyul ugy tudnak futni a busz után, mikor felszállnak vagy ötven évet öregednek egy pillanat alatt, hgoy helyet kapjanak, ha nem esik meg rajtuk valaki szive, akkor ruhatárnak nézik az embert, mert a csomagjukat az öledbe teszik. Egyszer be is szóltam egy jól kifestett nyanyának, ha volt ideje kisminkelni magát, akkor ráér egy kicsit állni is. Ezzel nem azt mondom, hogy nem szoktam átadni a helyem, csak azt, hgoy megvállogatom kinek, mert nagyon nem csipem a durván kiruzsozott és erőszakos nyanyákat.

Detti
Nem lesz semmi baj, ne félj tőle, mert megérzi rajtad a félelmet babóca és az nem jó. Köszönöm az urlt, átnézem, mert jó volna kihasználni, bár apóca már kérdezte minek szaporitani a diplomáid számát, de most kedvem lenne egy kis számtechet tanulni.

Hicu
Oké és ki lesz a pénztáros?Kép

Manóka
mekkora haja van csöppségednek, irigy irigy az én kis kopaszom utánKépKép

Tünde
Én nem kaptam ilyet, pedig mi is csináltunk apaságit, bár az külön tortura volt, a végén már ugy éreztem magam, mintha a párom a sarkon fogtam volna és fizettem volna neki, csak vállalja el az apaságot, mert az ügyintéző kb 5ször kérdezte meg macipapát, hogy tuti vállalja, mert ez a nyilatkozat nem visszavonható, jól gondolja meg, stb, számomra felháboritó voltKép Már csak az hiányozna, hogy nyilatkoznom kéne a gyermek megszületésérőlKép
Hát nálunk is hasonló volt a helyzet, de szépen belejösz majd a ritmusba és a kezdeti nehézségek szépen feloldodnak, a házimunkát meg felejtsd el, ugy is megvár, ne izgasd rajta magad, inkább sokat sétáljatok majd a friss levegőn, attól majd nagyokat alszik és azalatt utoléred valamelyest magadKép

Tigri
annyira édesek vagytok, csudaszép kismanód, főleg a sapis kép tetszikKép

DZita
hiába turtam az arhivotKépKép de azért köszi a táblicskut, abból jöttem rá, hgoy tegnap voltunk 14 hetesek, hogy rohan az időKépKép

Vic
Nálunk akkor lesz piros a szeme ha közvetlen belenéz a gépbe, de akkor se mindig. Viszont igy piros szemmel is csodaszép a lányod, annyira édi. Ha annyira ügyi voltál kicsinek, akkor tuti tőled örökölte az aktivitásátKép
Milyen jó egyeseknek házimókusuk vanKép csirkének csak azért nem néztem, mert először a farkát fedeztem fel a képen, utána a testét, és ugyebár ha még jó az anatómiai tudosom a csirkének nem szőrös a farkaKépKépKépKépKép

Nah most mennem kell mert áááááááááööööööööööööööááááááá van a kiságyban, majd még visszatérek mint a svájci négerKép

puszi Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Zsófi Zsófi,

Üdv köztünk!
Szerintem 1 réteggel többet kell a babára adni, mint ahogyan mi öltözünk fel, mert mi mozgunk séta közben, de a baba egyhelyben fekszik/ül. Persze sapkát és sálat még mindenféleképpen kell adni rá!
Gyönyörű idő van, mi is nemsokára megyünk ki sétálni.

Puszi!

Vic
Victoria

Hát Ági, én a Műszaki Fősulira megyek másoddiplomára. Ez pont Informatika szak úúgye.
Itten van a link: http://www.nik.hu/kepzesi_prog.htm

Lehet, hogy együtt a matek vizsga sem lenne olyan undok? Bár én szeretem.
Detti

Sziasztok,

Boró,
Köszi, hogy megosztottad velünk a meghitt pillanataitokat Kismanóddal. Nagyon édesek vagytok!

Tünde,
Meglátod, hogy 1 hét alatt belerázódsz a kettesben létbe. Szerintem tök jó dolog! És amikor egyre több közös "jelbeszédetek" van, az a legjobb.
Nincs házimókusunk, csupán a kertben kint van egy etető, amihez idejár ez a mókus mostmár több, mint 1 éve. Tavaly egy fekete rigónk volt, ami mindig ideszállt az erkély peremére, és dalolgatott nekünk. Még akkor sem szállt el, amikor kimentem dohányozni (fúúúj, régen cigiztem!)

Ann,
Na végre láthatom Hamit. Még mindig gyönyörű, és az a cseresznye száj, olyan szép telt; bolondulni fognak Érte a pasik!!! Irigylem a száját, nekem is lehetne ilyen szép szám!

Detti,
Drukkolunk a 2- hós oltáshoz, majd meséld el, mi történt, mert mi pedig holnap kapjuk, s már be vagyok sz*va tőle.

Ági,
A mi rágókánk olyan, mintha egy karperec lenne, azaz bele tudja bújtatni a kezét, de könnyedén meg is tudja fogni.
Majd ha ismét a kezébe veszi, akkor küldök képet.

Na, megyek, mert ááááááááá

Puszi!

Vic
Victoria

SziasztokKép

Detti
köczi, te melyikre is fogsz menni? mert ugyebár ezen az oldalon négy lehetőség is van, én éppen a másféléves továbbképzést néztem, szerinted erre is vonatkozik a tandijmentesség?? mert azért 240 e/szemeszter az nekem jelenleg igencsak huzos lenneKépKép

Vic
oksa, várom a képet, mert már kezd rongyos lenni az államKépKép

Boró
az elöbb kifelejtettelekKépKép mondom hogy öregszemKép nagyon édik vagytok igy együtt, tényleg meghit egy pillanatKépKépKép

nah huzunk azt hiszem sétálni, most már tele a poci

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági! A tvben a felsorolt képzési módok között van a szakirányú továbbképzés. Amúgy persze, hogy azt néztem én is, csak olyan sz.r a link, hogy így hozza be akkor is, ha tovább kattintasz.
Már 3 éve minden évben jelentkezem, csak beíratkozni nem tudok elmenni, mert nincs zsém. És most nem is kell.
Mingyá itt a dokinéne. És bök. Így mi valószínű, hogy sehova sem megyünk ma, inkább a sebeinket nyalogatjuk.Kép
Cső: Detti
Detti

Ági,

Dorka ma nem akar rágókázni, így lefotóztam Neked elöl és hátulnézetből ezt a rágókát. Az is jó benne, hogy mindenféle formájú és alakú kidudurodások vannak rajta, így még a tapintását is fejleszti a babának, s persze a nyelvével is tapintgatja azokat a rücsköket.

Ismét egy ingyen reklám. Szóljatok már a cégnek, hogy kérünk jutalékot a reklámozásért!!!

Kép

Kép

Puszi és drukkoljatok a holnapi szurihoz!

Vic
Victoria

Ági,

Ja, az előző nem hűsítórágóka!!!
Ez a hűsítőrágóka, habár ezen kicsit kissebb a lyuk, de szerintem nem olyan vészes:
Kép

Puszi!
Victoria

SziasztokKép

Vic,
köszike a fotókat, nekünk is ilyen macis hütősrágókánk van, erre mondtam, hogy kicsit kicsi rajta a lik, hogy ügyesen megfogja manó, de majd eljön az az idő is, szerintem akkorákat fog repülni még ez a medveKépKépKép
A másikat hol vettétek, megint csak egy ingyenreklámKépKép

Detti,
akkor jelentkezzünk együtt, ha jól olvastam elég emailban is, rám férne még egy kis agytágitás, meg lehet, hogy tudnám hasznositani egy kis itthoni munkára is majd a tudásom, álmodik a lányKépKépKép
Túl vagytok a szurin?? Szerintem csak jót teszel vele, ha kiviszed sétálni ebben a gyönyörű időben, jobban elnyomja majd a buzgóság és egy nagyot alszik majd.
++++++++++ ezt mind a ketten küldjük Danival, hogy gyorsan felejtsétek el a szuritKép

Akkorát aludt kint Dani ezen a jó meleg levegőn, most evett egy nagyot és rögtön bealudt ujra, megcsinálom a vacsit és megyünk ujra ki, legalább én is sütkérezem egy kicsit.

puszi
Ági és a hétalvó Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Detti
egy gyors kérdés, mennyi besamelt csinálsz a sütihez és mennyi krémsajtot, mert annyira megkivántam, hogy este lehet hogy ezt csinálokKép

Erre gondoltamKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági! A szurit most kapta meg 1/2 órája. Bömbi nem nagyon volt, inkább sértődős hüppi. Most szundít, nem is megyek be hozzá, ne zavarjam.
Suli oké, a tanulmányis nem nagyon tud magyarul. Viccen kívül. Nem érti, hogy mit mondasz neki. Majd augusztus táján jelentkezek. Sztem rajtam már röhögnek. Ez lesz a 4., vagy 3. Már 2* végeztem volna azóta.
Besamel: 2dkg liszt, ua. olaj, 3-4 dl tej, só, bors, szerecsen. Uannyi krémsajt bele. Anyukám Anikó sajtot rak bele, mikor meleg a besamel, és szétolvad benne. Eredetileg sajtkrémmel kéne tölteni, de csóróék inkább besamellel csinálják.
Húúúúúzok. Puszi: Detti
Detti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?