Új privát üzeneted érkezett!

a kéményesbácsi holnap jön,mert tgnap későn ért haza,és nem tudott elmenni a csöveinkért. De ma amúgyis esik,nem hiszem,hogy tudta volna csinálni,hisz a tetőn is kell dolgoznia. De mostmár úgy vagyok,hogy sz@rom le a kéményt,nem tud most érdekelni. Bárcsak lennék már 2 órával idősebb :shock:
Vendég

Reggelt!
este már nem írtam - nade mindjááárt... :P
csak most Aninak: nőőőci, ne tedd tönkre magad, léccilécci! Nem lesz semmi baj, meglátod, szorítunk nektek nagyon, aztán jössz majd a hírrel, h megvan a baci vagy vírus és hamarosan meggyógyul Kristóf. Semmi gáz, meglátod, na! Sokat gondolunk rátok (én már eddig is sokat gondoltam, aszittem, már túl is vagytok rajta). :D
Ja, most látom, negyed 10, már biztos nem is olvasod... Na, mindegy is, várunk vissza nagyon a jó hírrel!

been

Na, próbálok írogatni...
Nagyon jó itt a hangulat, télleg csajok, este, mikor visszaolvastam, szétröhögtem magam rajtatok... :lol: :lol: Babanet Bt... Van egy majdnemfélévem a jogon, felcsapok a zugjogászotoknak, ha gondoljátok. :D (Nem értek semmit hozzá, de a mai világban ez nem akkora probléma ) :twisted:
Namost, biztos azt mondjátok, h nem vagyok normális, de nekem Dius 02 férje is ismerős, pedig nem járok Rémen (magam vagyok az :P ); meg Nettke is ismerős. (Meg, mint tudjuk, Rékababa is, meg Tuntun is.) Pedig sose találkoztunk. Nah, most ilyenkor mi van? :lol:
Nettke, nagyon aranyos a párod, és együtt is nagyon aranyosak vagytok, a gyerekek meg igazi kópék és nagyon szépek!
Dius 87 (ezek a számok :roll: :lol: ), mizu a mosógépetekkel? Barnabás?
Rékababa, tessék akkor ma jönni sokat! Nagyon jó, hogy férjeddel így tudtok egymásra számítani! (Mi mostanában azon veszekszünk, hogy melyőnk vigye Hannát táncolni... nem azért, mert ő nem akarja vinni, hanem azért, mert akarja. De, ha hasonló helyzetben lennénk, mint Rékababáék, sztem nekem kellene itthon maradni Tp-n, és nem csak azért, mert ő maszeknál dolgozik... ) :lol: Szombaton délelőtt egyedül hagytam őt a 2 gyerekkel, megfésülte Hannát, de hogy... :lol: De azért megdicsértem. Legalább igyekezett. :wink:
Kis betegek hogy vannak amúgy?
Devcsa, exed... :evil: :evil: :evil: Mondd neki, fizesse ki a tandíjadat, ha segíteni akar... Basszus, ezt a 2 számot még én is össze tudtam szorozni, és dobtam egy hátast... Hány féléved van még vissza?
Itt is ocsmány idő van. Árminnak valamennyi pocsolyába bele kellett lépnie, amikor kísértük be Hannát az oviba. Úgyhogy ő élvezi, én viszont nagyon utálom az esőt.
Na, most ezt elküldöm.

been

jó reggelt!!

Már akinek jó esőre ébredni. :? Ma nem lesz séta.

Mosógépnek programkapcsoló vagy valami elektronikus hibája van. kb.45ezer a csináltatása...Legutóbb kimosott úgy hogy nem állt le...
Barnus jól van, épp a báránykájának kiabál a játszószőnyegén amíg anya megreggelizik és ír közbe nektek :)

Kép
dius87

na,csak gyorsan,mert mindketten rajtam lógnak:bacija volt,de mindenféle dilibogyó nélkül legyőzte a szervezete,és ezt hálálta meg a dagadt nyirokcsomókkal. Ennyi. A vérképe nagyon szép,icipici vashiány látszik,de az is csak a baci miatt van. A héten még itthon marad,hétfőtől megy csak.-remélem!!!
Eliza meg csak megfázott,taknyi szegénykém,csúnyán szakad fel neki,mikor köhög,de a torka nem piros. És holnaptól hó végéig nincs a doktornénink,csak helyettes van,úgyhogy remélem mostmár minden rendben lesz.

hú,dius,45 ezer? Ez durva. Devcsa tandíjáról nem is beszélve. Szorítok,hogy találj valami jó munkát.
Emma dícsérd is meg a párod!!!Zolim ma reggel Eliza babájának a lábára adta a zoknit,öltöztették a babát :lol: Olyan jó volt nézni. Eliza igazi kiscsaj,mindig valaki cipőjében lófrál,mindent magáraaggat,és forog a tükör elött. És elkezdett babázni,örökké öltözteti meg palankázza a babáját. Persze azért a Kristóf játékai iránti őrülete is megmaradt :P

nettke,nekem ismerős a párod. Nem járt a volt Total,mostmár Shell-kútra tankolni? Sztem onnan. Egyébként,szerintem is összeilletek. Szólhatsz nekem is,ha segíteni kell a házban,eléggé univerzális vagyok :wink:
dadomi,ügyi vagy,te sem halnál éhen,megcsinálnál minden munkát!!!

tuntun,nagyon szimpi a recepted,hétvégén megcsinálom,a család kérésére.

rékababa hogy van Réka???

pocakos-dius,én is úgy irigykedek rád!!!
Néha komolyan elgondolkodom mégegy babón :roll:
na,megyek,csata van,Kristóf épít,Eliza rombol :twisted:

Fridus,Balunak boldog névnapot!!!!
Vendég

na,csak gyorsan,mert mindketten rajtam lógnak:bacija volt,de mindenféle dilibogyó nélkül legyőzte a szervezete,és ezt hálálta meg a dagadt nyirokcsomókkal. Ennyi. A vérképe nagyon szép,icipici vashiány látszik,de az is csak a baci miatt van. A héten még itthon marad,hétfőtől megy csak.-remélem!!!
Eliza meg csak megfázott,taknyi szegénykém,csúnyán szakad fel neki,mikor köhög,de a torka nem piros. És holnaptól hó végéig nincs a doktornénink,csak helyettes van,úgyhogy remélem mostmár minden rendben lesz.

hú,dius,45 ezer? Ez durva. Devcsa tandíjáról nem is beszélve. Szorítok,hogy találj valami jó munkát.
Emma dícsérd is meg a párod!!!Zolim ma reggel Eliza babájának a lábára adta a zoknit,öltöztették a babát :lol: Olyan jó volt nézni. Eliza igazi kiscsaj,mindig valaki cipőjében lófrál,mindent magáraaggat,és forog a tükör elött. És elkezdett babázni,örökké öltözteti meg palankázza a babáját. Persze azért a Kristóf játékai iránti őrülete is megmaradt :P

nettke,nekem ismerős a párod. Nem járt a volt Total,mostmár Shell-kútra tankolni? Sztem onnan. Egyébként,szerintem is összeilletek. Szólhatsz nekem is,ha segíteni kell a házban,eléggé univerzális vagyok :wink:
dadomi,ügyi vagy,te sem halnál éhen,megcsinálnál minden munkát!!!

tuntun,nagyon szimpi a recepted,hétvégén megcsinálom,a család kérésére.

rékababa hogy van Réka???

pocakos-dius,én is úgy irigykedek rád!!!
Néha komolyan elgondolkodom mégegy babón :roll:
na,megyek,csata van,Kristóf épít,Eliza rombol :twisted:

Fridus,Balunak boldog névnapot!!!!
Vendég

Sziasztok! Hát nem könnyű visszaolvasni, ha nem jövök 1-2 napig...

Cseriani, remélem csak jó híreket hozol, és nem kell tovább aggódnod!

Bocsi, de fogalmam sincs, mi mindenre akartam reagálni Kép

Mindenesetre a betegeskedőknek jobbulást!

Nekünk jó éjszakánk volt, Eni aludt 9 -től reggel 5-ig, aztán még 7-ig tovább. Igaz, tovább szokott, de már pótolja, már 9-kor majdnem elaludt a cicin, de utána még majd 1 órát pörgött a kiságyban, és végül így aludt el:

Kép

yuyu79

na,ez most kétszer ment át,de ha nem baj,nem szerkesztem 8)
Vendég

Ani, akkor jó, szóval semmi komoly :-)

yuyu79

jól van,látom nem csak Eliza alszik örökké keresztbe :lol:
Szavazok ám minden nap Enikőre :wink:
Vendég

Ani,méénem? :twisted: :lol: Na, miattad ülök itt, nagyon örülök a jó híreknek: naláááátoood, mi megmondtuk! :lol: Remélem, mostmár megnyugodtál.
Zoli... :lol: Enyém ember is játszik velük, Ármin imád vele birkózni, Hannával meg babaházat építenek, de nem győzök rászólni, mert azt szeretné, ha Hanna mindent tökéletesen csinálna... :lol: Mindig figyelmeztetnem kell, h Hanna csak 4 éves. 8)
Diuuuus, 45 ezer??? :shock: :shock: :shock: :shock: Bakker... Várjatok vele sztem, hátha megjavul magától... :? Azannyát.
Yuyu, de aranyos a lánykád! :lol: Álmában se bír nyugodni. :D
Visszatérve az Eliza öltözik-témára, mutatok egy képet, ami azt bizonyítja, h nem csak a lányok veszik fel az annyuk tűsarkúját... :roll: 8)
Kép
Ármin Hanna kopogós cipőjében. A rózsaszín zokni tévedés... :oops: Ja, és a fotó után leszedtem Ármint a lépcsőről, mielőtt maga esett volna le cipőstől mindenestől.

been

Dobok még pár képet :oops:

Amúgy én is már most úgy vagyok vele, hogy jöhetne a következő, Eni olyan gyorsan megnőtt, nem is volt időm "babázni", mármint olyan igazán kicsi babával ;-) De azért a nyarat megvárjuk, utána jöhet a kistesó ;-)

közös fürdés a nagykádban:
Kép

Kép

nézem a tévét...
Kép

legtöbbször kb ebben a pózban alszom:
Kép

reggeli huncutkodás Apával:
Kép

Amint a képen is látszik, párom nem nagyon szeret borotválkozni...néha heti egyszer szokott, de néha 2-3 hétig se... na tegnap este megborotválkozott 2 hét után, és mikor Eni reggel meglátta, nagyon elcsodálkozott :-) Nem igazán ismerte meg, csak nézte nagy szemekkel, és ráncolta a szemöldökét Kép

yuyu79

:lol: :lol:
látom,tartasz a gyerekvédelmisektől :D

Birkó itt is van,meg box is volt,míg nem egyszer Kristóf nagyon rossz helyre ütött... :P
Eliza eleinte mindig elsírta magát,mert azt hitte,hogy Zoli bántja Kristófot. Mostmár tudja,hogy nem :D
Vendég

Cseriani örülök, hogy minden rendben van. Végre akkor már nem kell izgulnod. A törlésről pedig kérhetsz a szomszédban segítséget. Nagyon szívesen kioktat egy óvodás szintjén.

Nagyon jók a képek. Gyerkőcök gyönyörűek, bár itt csak olyanok vannak.
Yuyu Eninek vannak ám hurkái, de neki még nagyon jól áll.
Dius nekem kivételesen nem ismerős párod, remélhetőleg szerencsére még nem volt dolgom vele. Remélem nem is lesz.

Dius-Barnabás, nekem mikor rossz volt a mosógépem azt mondta a szerelő, hogy nem érdemes drágát venni, mert mindegyik gép úgy van beállítva, hogy max. 3 évet bírjon utána mindig elromlik valamilye. Szerinte az olcsóbb is bőven elég.

Devcsa drága apukáról no comment. Gratulálok a sikeres vizsgákhoz, haználd is ki az időt gyönyörű kisfiaddal, olyan gyorsan nőnek. A tandíj pedig horror.

Babanet Bt-hez én is csatlakoznék. Párom burkoló és van sok szerszáma hozzá. Elméletben már én is nagyon tudom, de ha meg kéne csinálnom, simán menne. Gipszkartonban, festésben, ajtó, ablak beállításban is nagyon otthon vagyok. Sőt még kerítést is falazok ha kell.

Nettke szívesen. Annyira ismerős vagy nekem a képek alapján. Szerintem mi már valahol, valamikor találkoztunk.

Réka már egész jól van. Reggel volt még köhögés, de a rosszaság már erősebb. Kész locsi-fecsi és iszonyatosan akaratos. Állandóan Barbie meséket kéne néznünk. Nézi és énekli a dalokat amik a mesében vannak. A kérdezgetések nálunk már vagy 2 hónapja megy. Mért? Anya mért?, Hol a anya, apa, Evelin? Most már egész jól meg lehet érteni, ha valamit mond. És használ mondatokat is. Hol azt mondja, hogy Rékáé, hol pedig azt, hogy az enyém.
No majd még jövök. Lehet, hogy túl sok voltam, bocsi.
Vendég

Cseriani! Jajj de jó, hogy jó hírekkel jössz!!! :D Mondtuk mi látod, hogy nem lesz semmi gond!
Yuyu! Hogy mekkora már Enikő!!! :shock: Én Danival voltam így, hogy nem igazán tudtam babázni vele, mert nagyon nagy baba volt, mi kapásból a 62-es ruhákat használtuk. Aztán Domi már "normális" méretekkel rendelkezett - nála meg mindig sopánkodtam, hogy de picike :oops: :oops:
Emma! A rózsaszín zokni a legjobb :P :P Múltkor apja adta rá Dominikra a harisnyát - fordítva :!: És mikor kérdeztem tőle, hogy nem tűnt fel neki, hogy a talpa nem jól jött ki, azt mondta, hogy de így volt jó! Totál megtekeredve a gyereken a harisnya :?
Rékababa! Beveszünk téged is a bt-be, ez természetes. :lol: Jó munkaerőre szükség van!!!
Ismerős - kérdés: Nekem egyszer egy nyaraláson volt ismerős egy csaj nagyon, még középiskolás voltam, de sehogy nem tudtam rájönni, hogy honnan. Aztán szeptemberben mikor kezdődött a suli, akkor jöttem rá, hogy az egyik osztálytársamra hasonlított nagyon az a csaj, azért gondoltam, hogy valahonnan ismerem :lol: :lol:
Megyek mert Domi már lassan a monitorra is felmászik...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Emma, Ármin haláli Hanna cipőjében :D

yuyu79

Ani:az ilyen jó hírt jó olvasni egymás után 2× is.
Örülök ,hogy okés minden.

Bocsi csajok,de van annyi dolgom :evil:

Kép Kép Kép KépKép
Aztán szegényKépmert már kókadoznak rendesen
Idáig csak Kép megKép
Zsombi meg közbenKép
berni611

Berni! Ha végeztél jöhetsz hozzám folytatni, ha már úgyis jól belejöttél a melóba. Ja, múltkor kérdeztem valakiről, de lehet, hogy nem láttad. Szóval a csatári játszótérről nem ismered az unokatesómékat? Két és fél éves Leventéje van, őt Andreának hívják, magas vékony csaj, sötét hosszú haja van.

dadomi

Édesek ezek a gyereke mind egytől eggyig!! :) Árminnak + pont a rózsaszín zokniért és a kopogós cipőért :P Babanet BT-be én is beszállok,nagyon jó vagyok bontásban,szétverésben!!! :lol:

Kép
Kép
josi

"Hosszúúú, fekete haaaj..." :mrgreen:; Évi, válaszolj! :lol:
Rékababa, ne mondj már ilyent, te se sose vagy sok! Hol néztek Barbie-s mesét, dvd-n? Nálunk a "memme" (Micimackó) a sláger még mindig. :lol:
Látjátok, és a Candy mégcsak nem is tartozik a legdrágább mosógépek közé.... (Legalábbis, mikor 2 éve mi vettük, még nem volt az. Ezek szerint van még egy éve... ) :evil:
Ennyi "szakmunkás", bakker... :D Tényleg Babanet Bt... :lol: :lol:
Dadomi, látod, te embered legalább feladja a fiúkra a harisnyát, ez dicséretes! :D Enyém se a harisnyával, se a kesztyűvel nem boldogul... :lol:

been

Na, bontásban és szétverésben én is jó vagyok! :lol: :lol:

been

Sziasztok,

én is megjöttem "megszépülve", de a kedvem továbbra is sz......

Ani nagyon örülök Kristófnak, na ugye mi megmondtuk? Tegnap beléptem a terembe a suliba és jöttek sorba a gyerekek a receptért. Egy némelyiket sajnálom, mert tuti, hogy anyuka nem fogja neki megsütni.

Dadomi mennyi az a két ujjnyi citromhéj??????

Mindegyik kép nagyon jó, de Árminé viszi a pálmát Kép

Nálunk Erik úgy alszik, hogy lerakjuk az ágyba és rögtön a két lába az égben. Na aztán takard be. Ő is totál keresztben, hogy nem zsibbad el semmijük?

Devcsa, gratulálok a vizsgákhoz, ügyi vagy.

Na most gyorsan ennyi, elmegyek ebédelni.
Vendég

Bi-bi-bi az én uramra is rá lehet bízni a gyerekeket. Nagyon tudja, hogy kell szólni az apósomnak, hogy Eriknek pelust kell cserélni. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tuntun, miféle szépészeti beavatkozásokon estél át? Most akkor a napra lehet nézni...? Itt nálunk egy icipicit kivilágosodott az ég, de ez a rusnya eső esik tovább... :x Férjed... :lol: Ezek a gyerkők biztos tornászok voltak előző életükben. :wink:

been

Tuntun! Nem tudom mennyi a két ujjnyi citromhéj, én csak kifaragtam egy kis darabot a citromhéjából :wink:
Emma! Te meg ne gonoszkodj! :P :P

dadomi

Az én fiam is tud ám öltözködni (ez a kép van fenn a szavazós oldalon is:) )

Kép

dadomi

Látod tuntun,ezzel vagyok én is így,sütöttem az oviba télapóra,karácsonyra,Kristóf szülinapjára...biztos sok kisgyerek csak ott kap sütit,otthon nem :(
Gyerekek elaludtak,gyorsan kiteregettem,mostmegy megyek,eltekerek valamelyikőtökhöz...kinél van fincsi süti? Addig tekerek :lol:
Hihetetlen ehetnékem van,úgyhogy megyek is,mielött benézek a spájzba :twisted:
Vendég

Nagyon jó Domi képe is :-D Nem is tudtam, hogy minden nap lehet szavazni... Na majd megkeresem őt is!

Ani, megcsináltam hétvégén a sütit, nagyon fini lett, na meg Tuntun gyümölcslevesét is, az is nagyon ízlett, és gyorsan kész volt :D :D

Na megyek etetni, mert nagyon kiabál a kiscsaj :roll:

De amit az előbb levágott, úgy röhögtem... megfogta az egyik játékát, körbe-körbe lóbálta, és csapkodta a járóka aljához... kis vandál :D :D

yuyu79

Yuyu, jó lesz, ha vigyázol, még a végén szétveri a házat! :lol:
Dadomi, de ééédes a kis börtönőröd! :lol: Micsoda vigyor! Nagyon aranyos. Látom a citromhéj-rejtély megoldódott. 8)
Cseriani, tekerj felénk, van itt még 2 tányérka gyümölcsrizs neked! :wink: Estére meg tepsis krumplit csinálok.
Nálunk az van az oviban, hogy nem lehet házi sütésű dolgot vinni, illetve igen, ha számlával igazolod, hogy hol vetted a tojást, ha esetleg szalmonellajárvány törne ki... :evil: De úgy hallottam, ez máshol is gyakorlat. Pedig kár, mert tényleg sok gyerek nem eszik házi sütésű sütit, mer anyuka nem tud, vagy nem akar sütni... Legalább az oviban juthatna ilyesmihez. De így inkább bolti sütit viszünk, a fene akar a nyakába egy ÁNTSZ-t... :x

been

Emma, a szépészeti beavatkozások túl drágák, így "csak" műnapoztam, kozmetikus, fodrász. A nap nálunk nem sem sütött ki, sőt ha lehet még sötétebb van, mint de., úgyhogy sejtheted hogy nézek ki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem a férjem problémamegoldó képessége kiváló. :roll: :roll: :roll:
Dadomi, köszi, akkor én is így teszek.

Lányok akartam már írni, hogy én pl. a tojásos nokedlit úgy is szoktam csinálni, hogy amikor készen van bele a tepsibe jó sok reszelt sajt a tetejére és a forró sütőbe betolom. Addig hagyom bent amíg a sajt ráolvad és elkezd pirulni a széle. Nyamm.... Nagyon jó az ízhatás. Vállalkozó kedvűek ki lehet próbálni.

Ani, süti nincs, de jobbnál jobb csokik viszont vannak, megéri a km-t?
Vendég

Sziasztok!
Ani,szaladtam a gép elé hogy mi van :lol: Látod-e hogy semmi baj?És még csak allergia se!!!Erős Kristóf szervezete hogy így leküzdötte a kórságot,csak ne lennének ilyen ijesztő utóhatásai a dolognak :roll: Rékababa,megnéznélek ám :) Hátha meg tudom mondani hol taliztunk...egy időben nagyon sokat jártam a kórházba Anyum miatt akár ott is találkozhattunk.Köszönöm a dícséreteket :oops: :lol: Olyan aranyosak vagytok!Tegnap üzent az egyik kollégám hogy mikor megyek már mert olyan nyomott a hangulat,meg kevesen is vannak...és ti is annyira figyelmesek és rendesek vagytok egytől egyig h komolyan még a kiütéseim is eltűnnek :lol: :lol: lehet hogy lelki eredetű??? :lol: ennyi kedvesség után az ember a rosszindulatot is másképp kezeli,valahogy lesz...ja,nem?legalábbis én így vagyok.Annyira fel lehet töltődni jó emberek társaságában!Yuyu,milyen nagy már a lánykád.és milyen gyönyörű!!!Emma!ez a kép haláli :lol: :lol: nem lánynak készült ez a lurkó??? :lol: Diusez durva...ahol a mosogatógépet vettük,ennyiért már mosógép is volt majdnem újonnan...igaz,használtan vettük,de jobban bírja mint a "nullkilométeres"mosógépem!az már kétszer beszart egy év alatt,a rozival meg semmi bajom,és a víz-végszámla is kevesebb!!!mindenki azt mondta hogy nem jó mert pazarol,hát sztem nem feltétlenül...ráadásul nagy segítség nekem.Ani,de,járt oda a párom,most is szokott menni!De tesójával is nagyon sokszor keverik,mert már nagyon hasonlít rá,amióta így meg emberesedett:)Tuntunmilyen szépészeti beavatkozáson vagy?:)

Kép

Kép
nettke76

Emma, én még olyan hírt nem hallottam, hogy a gyerek bevitt sütijétől lett szalmonellajárvány, de arról igen, hogy a konyháról kapott ételtől :twisted: :twisted: :twisted:
Az oviba nálunk is a szülőin említették, hogy ne. De én nem foglalkoztam vele, sütöttem a névnapjára. Mintha a fiam csak érzett volna valamit, megkínálta a vezető óvónénit a sütiből, utána már nem csak, hogy nem szóltak, hanem megszóltak, ha nem sajátot vittem. :lol:
Vendég

Julcsi, Enikő biztos azért csinálja, mert oszlopos tag akar lenni a Babanet bt-ben. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja közben látom hogy milyen jó volt nekedtuntun :lol: :lol:
Rajtam má nem segítene.inkább kérek új fejet húsvétra :oops: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Nettke ez egy régebbi képem (1,5 éves), most annyi a különbség, hogy rövidebb a hajam.
Kép
Vendég

Emma! Elvileg nálunk sem lehet az oviba házikészítésű sütit vinni. De azért van aki visz, én is azt vittem idén. Csokis-baracklekváros muffint sütöttem. Mondtam, hogy a tojást pár napja tojták a saját tyúkjaink, a margarint reggel vette apánk, a csoki minőségi étcsoki, a liszt szav időn belüli (mi is abból eszünk), a sütőm meg süt, ahogy süt :lol: :lol: De nem kell félni, mert nem célom, hogy bárkit is megbetegítsek. Vannak akik meg beviszik a szar bolti tartósítószer ízű borzalmakat, na az mitől jobb, mint amit én otthon sütök? Ja meg vittem Cappy üdítőt, azt a multivitaminosat 3 üveggel. Erre délután mondja a dadus néni, hogy jaj köszönik szépen, de miért vittem ilyen drága üdítőt? Mondom, mert otthon is ezt szeretik a gyerekek, nincs benne tartósítószer, meg nagyon finom. Erre ő mondta nekem, hogy más szülőnél csak az a szempont, hogy minél olcsóbban megússza a dolgot... :? Hát mondom, egy évben egyszer van a gyerekemnek szülinapja, hát kibírom. Ja és mivel tudom, hogy van a csoportjukban egy tejérzékeny kisfiú mondtam az óvónőnek, hogy teljesen tejmentesen készítettem a sütit, úgyhogy neki is adhatnak nyugodtan! Hát teljesen odavoltak, hogy én még erre is figyelek. Hát ja, most szegény kisfiú nézze ahogy a többiek eszik a sütit, neki meg semmi...

dadomi

Ugyehogyugye, Tuntun!? :twisted: De hát fő az óvatosság, ugyi... :roll:
Na, szép lettél, ez a lényeg! Halljátoook, nézi valaki közületek a tv2-s főzőműsort? Hát, abban van ez a Mária G., bakkeeer, az étvágyam elmegy tőle, de komolyan... Tudjátok, akinek akkorára van pumpálva a szája, mint egy bézbóllabda. Hát, hányinger, nah... :shock:
Tuntun, tojásosnokedli, csorog a nyálam ... :lol:
Nettke, megtisztelő, ha úgy gondolod, mi ütöttük ki a kiütéseidet; örülök, h elmúltak!
Hát, Ármin ugyan nem lánynak készült, de van erre egy sztorim... :P Van itt nálunk a falubolondja, a Gyöngyike. Időnként becsukják, felgenerálozzák, aztán kiengedik. Nálam 1 évvel idősebb egyébként. Namost múlt hét végén volt egy rendezvény,ahol Hanna táncolt, de előtte nap volt egy főpróba a zenekarral. Odajött hozzám ezen a próbán ez a nő, meg a férjemhez, és elkezdte darálni a férjemnek, aki Ármint fogta: "Szia, Feri, jaj de szép kisfiú, hogy is hívják, Arnoldka? Arnoldka, mint Svarcenegger." Férjem: - Nem Arnold, Ármin. Gyöngyike: "Micsodaaa, Ááármiiin? Hát az női név! Van az a mese, hogy Szegény Dzsoni és Árminka :?: :mrgreen:, és ott a Dzsoni a férfi, az Árminka meg a nő, miért adtatok lánynevet ennek a kisfiúnak? Feriii! MIért hagytaaad??" :twisted: Aztán záporoztak még a válogatott szitkok felém, hogy hogy merészeltem lánynevet adni a fiamnak és miért nem lett Ferike, mint az apja... :lol:
Na, lépek csajok, sok a rizsám má megen... :oops:

been

Rékababa, nagyon szépek vagytok! Ilyen vagy most is. :wink:
Dadomi, hát ez az. Itt én azt láttam, hogy kólát meg csipszet visznek be az anyukák, namost az én gyerekemnek kólát ne adjanak... Én még nem vittem így sütit, meg üdítőt, mert nem volt rá alkalom, amikor Hanna szülinapja volt, akkor meg beteg volt, meg jött a téli szünet. MI az, hogy minél olcsóbban megússza... Borzasztó, hát a saját gyerekéről van szó. Nálunk úgy volt, h nem tudtunk elmenni az ovi jótékonysági báljára, de odaadtuk a 2 jegy árát, vagyis "picivel" többet, mert az ovinak meg a gyerekeinknek megy, amit abból a bevételből vesznek... Pedig mi se dobálózhatunk a pénzzel. Kár, h nagyon sokan nem jutnak el idáig. És nem azért, mert nem állna módjukban. :cry:
Nettke, figyelj, én örömmel elfogadnám a te fejedet! :D Csak az enyémet nem kéri cserébe senki. :twisted:
Jaj, tényleg mentem.

been

Emmamennyé má Csajjje! :lol: :lol: akkor cseréljünk fejet! :lol:
Mi bajod a sajátoddal???Rékababa,hallod nekem még a kislányod is ismerős!!Hát most agyalok nagyon hogy honnét....Dadomi,Te ilyen figyelmes vagy,látod-e,más,ha tehetné pornó dvd-t küldene a gyerekével hogy mindenki igazán jól szórakozzon,mi? :lol: :lol: :lol: :lol: nem írok nevet.de van olyan anyuka aki ilyet nyomat otthon a gyereknek!ehhez képest a kóla meg a chips már nem is olyan nagy bűn :lol: egyébként nálunk semmit nem lahat vinni,tavaly hajszálhíján úsztuk meg az óvodabezárást,8 hétig folyamatosan volt calici aztán rota!hát most inkább nem írom le hogy szerintünk mi a valódi oka.mindegy a szabályokat betartjuk oszt jóvan...megyek kicsit dolgozni,mert Dávid alszik.

Kép

Kép
nettke76

Emma! Jó ez a falubolondja - lánynév sztori :lol: :lol: Mikor én terhes voltam, a névválasztással úgy voltam, hogy olyan nevet nem szeretnék adni, aminek van lány és fiú változata is. Hát erre lett egy Dánielem és egy Dominikom, mindkettőnek van lányváltozata is :lol: :lol:

dadomi

Emma,ez a sztori!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
nettke76

Hát csajok, ez halál komoly, amit Nettke írt a pornófilmes dologról! Sajna van ilyen a csoportunkban. Van is belőle már balhé rendesen, de már vezető óvónő szinten tart a dolog, de lehet, hogy a polgármesteri hivatalig viszik az érintett szülők.

dadomi

Nettke, egyébként Rékababa élőben teljesen másként néz ki! Igaz lányok?

dadomi

Sziasztok!

Nah,vagyok én is. Úgy elment a délelőttöm,hogy csak na.
Mindjárt viszaolvasok ,de elötte még kiteregetek és aztán jövök.
dius02

Pornót néznek otthon a gyerekek? Jesszus, nem normális a szülő.
Nálunk nagyon-nagyon-nagyon ritkán van egy kis chips (1-2 havonta 1x), de colát nem kapnak a lányaim, sőt semmilyen buborékos üdítőt. Általában inkább teát, vizet, rostosat (abból is megnézem, hogy hány %-os). Az oviba nekünk is lehet vinni saját készítésű sütiket, bár hivatalosan nem engedélyezett. Evelin szülinapjára én is muffint sütöttem és 2 üveg jupikot vittünk. Bölcsibe viszont kizárólagosan csak is boltit lehet vinni, de mivel a vezető inkább gyümölcs párti, azt viszünk. Réka névnapjára és szülinapjára is banánt, almát, körtét és rostost vittem.

Nettke akkor biztos, hogy találkoztunk, de még mindig nem akar beugrani, hogy hol. Bátaszéken nem vagy jártas esetleg?

Tuntun, de jóó egy kis szépülés. Ilyen fajta kis kényesztetést én is elviselnék, csak az a fránya idő. Abból mindig kevés van.
Vendég

na,beírtam a hszt,erre eltünt. véleményt kérek sólámpáról.
Szegénykéim alig tudnak aludni,úgy köhögnek.
Emma-nagyon nevettem Árminkán. Ez nagyon tetszett :lol:
nettke,hol vettetek használt mosogatógépet?
Nálunk szerencsére lehet vinni sütit,de mondjátok már el nekem,hogy a calici meg a rota miatt miért nem lehet? Hát azok még a gondolattal is terjednek...
Én akkor voltam szalmonella-gyanús,mikor kisérettségiztünk. És ugye én főzésből is érettségiztem,így két negatív eredményemnek kellett lennie,hogy mehessek. Utolsó nap mehettem. Ha nem mentem volna kisérettségire,nem mehettem volna a rendesre sem.
A rendes érettségin meg olyan hangszálgyulladásom volt,hogy azt mondta a doki,ha meg merek szólalni,örökre leköszönhetek a hangomtól. Szóbelin tök örültek nekem,kézzel-lábbal mutogattam,rajzoltam,meg aktívan bólogattam. Röhej volt :lol:
Vendég

...
Vendég

Ani, gőzöm sincs. Lehet, hogy lábnyomokat talált a kocsi tetején belül? :mrgreen:
Namost nem mondjátok, hogy pornót nézetnek az ovis gyerekkel... :shock: :shock: :shock: Basszus. Most olvastam ki a Vujitytvrtko Fertő című könyvét, hát a rosszullét környékezett, mikor olvastam, mikre számíthat a gyerekem, ha flemegy az internetre...
Ani, nem vót szerencséd az érettségivel... :lol: Jelnyelvi tolmácsolásból is kaphattál volna egy ötöst ezek után. :D
Szia, Dius, hogy vagytok ma? Kaptál tejet? :lol:

been

Ani, hová tűnt a hszed??? :lol: :lol: :lol: Szerkeszd vissza bakker, a csajok asziszik, hülye vagyok... :lol:

been

Na hoszú fekete haj :twisted: Gondolkodtam ,de nem ismerős.....
Ismerek ottan olyat ,hogy Gergő,Maja vagy Míra :? meg van még 2 kislány csak nem jut eszemnbe a nevük :( ők kb egyidősek velünk +/ - 6 hónap külömbségek vannak.

Nem emlékszem rá :(
Mrg a törzs lakókat ismerem ,de az ő csemetéik egy idősek a Bernivel.

De ha mejön a 18 fok persze + ban kirajzunk ,mint a méhek és akkor majd figyelek :wink:

Na pontosításként B.B.Á. (5.sz suli mellett) utca játszótere,ahol a nagy betonozott focipálya van.

takarítás,hát ja... :evil: kb felével végeztem.

Fogászaton kértem másik ip.-t mert totál taknyi vagyok.Ha nincsenek sokan bemegyek a körzeti dokihoz.Aki oda tartozik az tudja ,hogy a Margithoz bejutni :evil:

Pornó:ja hát ölég durva :evil: :evil: :evil: Én kapcsolom a tv-is amikor ezeket a rühes Celeb kurvákat mutogatják (pl a múlkori picsát akinek a volt pasija felvette ahogy ....)
Nem kell a gyereknek még ilyeneket nézni.
2.meg azt hiszi ,hogy ő csúnya ,csak azért mert annak a k...nak kerek nagy bögyei vannak meg agyon van plasztikázva ,a pofája meg akkora mint egy szopós malacé.Én nem tudom ebben mi szépet látnak a pasik,de komolyan fújjj.

Képek:hát tündériek a gyerköcök,Ármin biztos Fletlinek (ha jó írom :oops: )készül azért húzta fel a kopogós cipőt :lol:

Süti:én direk olyan sütit csinálok amitől senki semmi baja nem lesz.Pl vaniliás kifli,vagy diós kifli.

Na ennyit voltam felébredt a Zsombi.
berni611

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?