Na, próbálok írogatni...
Nagyon jó itt a hangulat, télleg csajok, este, mikor visszaolvastam, szétröhögtem magam rajtatok...
Babanet Bt... Van egy majdnemfélévem a jogon, felcsapok a zugjogászotoknak, ha gondoljátok.
(Nem értek semmit hozzá, de a mai világban ez nem akkora probléma )
Namost, biztos azt mondjátok, h nem vagyok normális, de nekem
Dius 02 férje is ismerős, pedig nem járok Rémen (magam vagyok az
); meg
Nettke is ismerős. (Meg, mint tudjuk,
Rékababa is, meg
Tuntun is.) Pedig sose találkoztunk. Nah, most ilyenkor mi van?
Nettke, nagyon aranyos a párod, és együtt is nagyon aranyosak vagytok, a gyerekek meg igazi kópék és nagyon szépek!
Dius 87 (ezek a számok
), mizu a mosógépetekkel? Barnabás?
Rékababa, tessék akkor ma jönni sokat! Nagyon jó, hogy férjeddel így tudtok egymásra számítani! (Mi mostanában azon veszekszünk, hogy melyőnk vigye Hannát táncolni... nem azért, mert ő nem akarja vinni, hanem azért, mert akarja. De, ha hasonló helyzetben lennénk, mint
Rékababáék, sztem nekem kellene itthon maradni Tp-n, és nem csak azért, mert ő maszeknál dolgozik... )
Szombaton délelőtt egyedül hagytam őt a 2 gyerekkel, megfésülte Hannát, de hogy...
De azért megdicsértem. Legalább igyekezett.
Kis betegek hogy vannak amúgy?
Devcsa, exed...
Mondd neki, fizesse ki a tandíjadat, ha segíteni akar... Basszus, ezt a 2 számot még én is össze tudtam szorozni, és dobtam egy hátast... Hány féléved van még vissza?
Itt is ocsmány idő van. Árminnak valamennyi pocsolyába bele kellett lépnie, amikor kísértük be Hannát az oviba. Úgyhogy ő élvezi, én viszont nagyon utálom az esőt.
Na, most ezt elküldöm.