Szep reggelt!
Kata: jolt tetted hogy kicsit kimozdultal! Anna is ezt csinalt amikor egyszer elmentunk es ocsem volt itt, aludt akkor meg nem volt ilyen hogy felsir, na azon az esten felsirt, pedig mi is epp hogy masfel orat maradtunk el. Van benne valami hogy megerzik ok ezt mar!
Mint ahogy az is mikor van az anyjuval vagy apuval. Nekem alsizk 20percet napkozben Alekonak tobb mint egy orat. Tegnap du is ez volt, es mar nem eloszor fordult elo....
En delutan mentem el kicsit a turiba es sikerult vennem farmert! Igaz meg mindig 40es de sebaj inkabb vettem 1700ert( ez 3 nadrag , 2 sal 4 nyakkendo) mint 3-4ert ha egyszer ugyis kifogyom:)
Amugy nem keves a 48, nekem az a jo!
VKata: nagyon kedves vagy hogy fincsi etelt foztel! Mi sajnos nem tudjuk melyik nap a talalkozasunk ideje, mikor eloszor irtunk egymasnak, mikor eloszor talalkoztunk, vagy mikor osszejottunk...
Mi mindig unneplunk:)
Es igazabol ilyen fordulokat megsem, inkabb csak ugy neha .Na ezt jol meg mndtam, mindegy:)
Zsuzsa: sajnalom a fagyo dolgot NAgy bosszusag!
Amugy Anna orra is olyan szivom 2 hete egyfolytaban( elotte is egy het kimaradas volt csak) es o is kohog a trutyi miatt, de a doki azt mondta ebben az idoben tok normalis( amugy en is fujom napi 2-3szor az orrom).
Semmi sem megmentheto? Husok mind teljesen felolvadtak? Akkor ma non stop foznod kell hog ymeg tudd menteni oket?
Akik unnepelnel boldog hofordulot!
Kike: nem hulyeseg epitkezni, jobban jon ki mint ha vesz hazat, foleg igy hogy neki szakmaja. Nektek a 3 gyerekere eleg szep kis penz a szocpol, es ha van telek akkor menni fog, csak hat sok ido, es nem eppen ebben a bizonytalan idoszakban vagnek bele a helyeben.
HENKA: esetleg apacashow! Abban vannak nagyon jo notak!
AKata: ez most tulajdonkepp hogy gyorsult fel ennyire hogy lakast neztek? Nyertetek a lotton?
Uj epitesu neztek szocpol miatt? Vagy mindegy csak sajat legyen?