Új privát üzeneted érkezett!

Steffi! Aranyos vagy :) De mi a baj??

Aproo-Zsó! Hát nem igaz, hogy mik történnek Veletek mindig...

Reni! Ja-ja-ja. Nálatok azért már más a helyzet. Persze. Csak arra gondoltam, hogy én addig örüljek, míg Máté nem lép be a dackorszakba, nem kezd intenzíven próbálni leválni, irányítani. Addig mennek a szopis elalvások szépen. Ha most bekavarnék neki azzal, hogy elveszem a szopit az alvása mellől, akkor csak magammal szúrnék ki: ha nem is a dackorszakot, de az alvásos huza-vonákat hoznám előre. :wink:

Dorka! Még ilyet, hát ez tényleg gaz dolog... :D :D

Judit! Hú, de izgi!
Vendég

Snoppy, Judit írta, hogy Eniéket holnap kiengedik de Jankát viszik tovább a veséje miatt ( nemtudomhova) gondolom Eni is megy vele.....

JUDIT!!!!! HOL VAGY TE NŐ!!!!!!
Felcsigázol itt minket, aztán eltűnsz....... csak egy kifogást fogadunk el...... ha a szülőszobán vagy :lol: :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Durca!
Mindenképpen el fogom vinni az általad ajánlott dokinőhöz. Egyrészt hogy más is lássa most már, másrészt meg az antibiotikumot nem is tudtam elkezdeni adni, mert hiánycikk... ennek ellenére péntek dél óta nem váladékozik Bene füle, így aztán túlságosan indokoltnak sem tartom... És kéne valaki, aki most már részletesen beszámol a lehetséges folytatásról. Kicsit elegem van már, hogy hónapok óta nem tudom, mit rejt a holnap. Bár ezt aztán nem neked kéne magyarázni, mi? :)

mtunde

Veronikusz! Igen, az az!
Szerintem jó ötlet szedni. Nekem konkrétan szülés után pár héttel elkezdett fájni egyre több ízületem. Csak a sima DM-es multivitamint vettem meg próbaképp, és pár nap alatt elmúlt. Iszonyatosan kimerül a vitaminraktárunk. Valaki elszívja tőlünk. :D

Andi, annyira rossz, hogy nem hat anyukádnak semmi. DE tényleg ne gondolj a legrosszabbra. Nagybátyám szegény ugyanígy produkált durva mellékhatásokat a kemó után jóval is. :( Ez egy kicsit olyan, mint a terhességi tünetek, elég kiszámíthatatlan. Csak kevésbé felemelő megélni.

Egyébként ha stresszre vitamin, akkor a B vitamin komplex. És a Bilobát is szokták ajánlani.

mtunde

Veronikusz,
láttad a MagneB6 reklámot, mikor az anyuka rákiabál a kislányára, hogy "miért nem figyelsz jobban?" vagy vmi ilyesmi. ???? Nézzük otthon, apjukom egyből megszólal: 'Na, veszek neked ilyet.' :shock: :lol: :oops: :oops: Én tuti szedni fogom!!! Most még csak a terhességről maradt magnéziumkélszletet számolom fel, de ha használ, akkor veszek még.

Andi,
mikor voltál/mész be Anyudhoz? Hogy van?

Judit
Te meg nyooomjaaad!! :D :D

(ezt nekem Emese írta, mikor nyomnom kellett és olyan jól esett - itthon olvasni :lol: De tényleg! Remélem Juditnak is segít!!)

Nem bírok Bogival, semmit sem aludt még délután, hiszti ezerrel, csak játszani akar, most ötödszörre dugtam ágyba, és egyelőre csönd van, reménykedek... :roll:
Vendég

Andi, találtam egy ilyet, nemtom, hasznát veszed-e? :oops:

http://www.natursziget.com/page.php?sho ... drugfinder
Vendég

Talán ez is jó...
http://homeopatia.info.hu
Vendég

Köszi lányok :lol:

Bori
nem tudok bemenni, mert Bálint nincs itthon, de öcsém hálisten ki tudott venni 1 hét szabit, ma is Ő volt bennt egész nap!!!nem is tudom mi lenne öcsikém nélkül!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Hali!
még itthon vagyok, 5 percek fájások, ill.nem nagyon fáj (így volt ez a lilinél is, csak a burokrepnél kezdett brutálisan fájni)keményedik, fáj a derekam.......
Kicsit összeraktam a lakást, szeretnék még itthon maradni amig csak lehet.Óránként jelentkezem Böbi szülésznőmnél. :lol:

Judit

Kép

Kép
hjudith

Na, akkor összpontosítjuk oda az energiát!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem semmi vagy, még összerakod a lakást is.......

MEGAGIGADRUKK hogy ne szenvedj annyit, mint Lilivel!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Mától van a szülésznőd újra?

Heni

Kép

Kép
cancan

Judit, látom, még itt vagy :D
Nekem se fájt addig, míg meg nem repedt, na de akkor :roll: Kitartás! Akkor lehet, hogy még ma este babázol :lol:

Andi,
tényleg jó, hogy van tesód, megosztjátok.. Mikor jön haza Bálint? Melyikben van anyukád?
Vendég

Judit, drukkdrukkdrukk!!!!!!!!! nagyon szorítok nektek, biztos ügyes lesz a kicsilány. meg a mája is persze.

Andi, itt van anyukád a péterfyben? segítsek vlmit, öcsédnek ebéd? :lol: anyudnak vlmi? délután már itt van párom rá tudom hagyni kolost.
snooopy

Sziasztok!

Juditnak drukk megy!
Andi, Anyukadnak is!

Aproozso, hu, durva ami tortent veled, gyogyulj hamar!
mi is uveg teaskannat hasznalunk, melyik fajta robbant fel?

Bori, neztem a bogodat, az a kep, amikor Bogi ragja a hagymat, csucs!

Vitamin, en elevitet szedek azota is, meg cetebet, meg vasat...

banana

Judit
Mennek a drukkok!!!
Várjuk a híreket!

Andi
A drukkok anyukádnak is mennek! Még jó, hogy öcsédre számíthatsz te is és anyud is. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tünde
Akkor remélhetőleg javul Bene füle? Mi az, hogy nálunk hiánycikk egy gyógyszer? Sehonnan sem lehet beszerezni? Durva nagyon.

Aprózsó
Nem semmi, ami veled történt! Tényleg jó, hogy legalább Levinek nem lett baja. Jobbulást neked! Remélem, műtét nélkül, gyorsan rendbejössz!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Judit!
+++++++++++++++

Csajok!
Ennyi izgalom... jaj.

Kép
Kép
kriszta36

Bori
Bálint pénteken jön haza!!Szegény mondja, hogy 20 cm-s hó van kinnt és még szakad most is!!!!!Fáradt és ideges.....
Anya a Péterfybe van az onkológián!!
Tesóm azt mondja, hogy annyira gyenge, hogy nem bír felkelni :cry: :cry: :cry: holnaptól kap infúziót megint+valamikor a kemót........
lányok én folyamatosan bőgők...semmi életkedvem, tehetetlen vagyok és félek, de nagyon....

Orsi
köszi aranyos vagy, de nem nagyon mozdul el öcsém......

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
sajnálom nagyon! próbálj megnyugodni, biztos rendbejön minden!
Tudod mit, hagyd itt Balut! De komolyan. vigyázok rá holnap, te meg legyél anyukád mellett. őszintén mondom, elvagyok két gyerekkel is, Kolos imádja a gyerekeket jót tesz neki egy ki társaság.
csak mond meg mit szokott ebédelni, mikor alszik, szobatiszta-e (fogalmam sincs h mikor azok :roll: ) stb.
vagy nem kell egész nap, ha nincs el néküled. tudom, hogy neki tök idegen vagyok. és ez áll a héten bármikor szerda kivételével, mert akkor nem vagyok.
snooopy

((((Andi)))) sajnálom.
Sírd csak mi Magad, jót tesz a lelkednek, megkönnyebbülsz.
Bízni kell, hinni abban, hogy rendbe fog jönni anyukád!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csináltak ma valami vizsgálatot? Lehet tudni, hogy most mitől lett ennyire rosszul? Nem úgy volt, hogy vége a kemónak?

Snooopy, ez nagyon kedves Tőled. Komolyan.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Tigrincs
Köszi, hogy megosztottad velünk a szüléstörténetet! Szerintem mindenki ilyen gyors szülésre vágyik! :D :D :D És utána fitt mama ki is sétál, meg még beszélget is. Hát ez rád tényleg jellemző! :lol:
A kicsilány és udvarlója gyönyörű. Jázmin csuda formás, jó husis kislány. Látszik, hogy jól érezte magát odabenn, de majd megtudja milyen jó veletek idekinn. :D :D :D

Dorka
A vigyori képnél hirtelen nem tudtam, ki is van a képen. Nekem nagyon Berkére emlékeztet Letti ott. Nagyot nőtt. :D :D :D
Ott lennék majd, amikor Lettinek nem veszed meg a 98. babát. :lol: :lol: :lol: És autóból sosem elég. :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok,

Andi: nem tudok okosat írni, de gyere és írd ki magadból, ha tudunk segíteni meg szólj ++++++++++++++++++

Dorka, Kriszta: privi ment, nem lett rövid, de van benne ilyen is olyan is.

Judit: megy a drukk, hogy minél hamarabb magadhoz öleld lánykádat!!!!

Jázmin Babó nagyon csodaszép! Udvarlója is!
Megyek vasalni, valaki csatlakozik????
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Benedek és Jázmin :lol: :lol: :lol: :lol:
A két zoknis :lol: :lol:
Vendég

Orsi
köszi, még végiggondolom, mi is lesz és hogy!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Judit+++++++++++++++++

Andi
Neked is millió +++++++++++++++++++ Kár, hogy egész másért kell, mint Juditnak :cry: :cry: :cry: SZörnyen nehéz, én is végig csináltam, igaz, nem Anyuval, hanem Nagyimmal, de legalább annyira fájt :cry: Azt hiszem, hogy a bizonytalanság része sokkal rosszabb a dolognak, mint mikor az ember tudja, hogy mire számíthat, legyen az bármi...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Borsika!
Annyira édes Bogi, ahogy feláll és "csatahörög". Petya egyből felkapta a fejét. Lehet, hogy értik egymást?

Kép
Kép
kriszta36

Andi-Balu BOLDOG NÉVNAPOT!

Andi, sajnálom nagyon. De tényleg nem rossz ötlet, hogy esetleg egy-két órára tedd le Balut. Az is csak egy kis pihenés lenne.

[b]Zsó
:( :( :( Az ember abban próbál vígaszt keresni, hogy nem történt nagyobb baj.

Gabi,tyuhé, az aztán a torta! De hát egy háromévesnek dukál! :)

Dóri, mi is jártunk Kehidán, nagyon bejött, alig várom, hogy megint eljussunk. Szép a poci, Tündér meg gyönyörű.

Szegény Berke, hogy ez az anya nem veszi meg a sokadik autót... :) :wink: Letti meg: :D :D

Tigrincs Jázminja, nagyon jól mutattok ott édes-kettesben Benivel. És tudod, hogy az a ruha van rajtad (csíkos), amit tavaly a bábanapon én küldtem be? Nagyon jó ilyen szép babán viszontlátni. :)

Otthagyni babókat másnál: Melindával már nincs gondom. Ő akár napokig is el lenne a nagyszülőknél. (Csak nyomatékosítanom kell, hogy a nagykéseket pakolják el, abból a fiókból, amit elér. Igaz, hogy tudja, hogy nem szabad, de azért néha becsábul. Ők meg kiszaladnak cigizni épp...) Eszterre ha rájön egy fogzás, akkor elég gáz a helyzet. nem tudnék nyugodtan ülni egy moziban, és sajnos anyósom már meglépte egyszer, hogy nem hívott fel, amikor gond volt. Nem a lányokkal kapcsolatban, de sajnos nem bízom benne, mert volt már, hogy az utolsó pillanatban telefonáltam rá, mert egyébként a tíz hónapos Eszter tömte volna tojással, disznóhússal, hiába beszéltük meg előtte, hogy mit adjon neki (előkészítettem a kaját).
Ha négy-öt évesek lesznek, ott lesz a helyük a nagyszülőknél, napokra, egy hétre is. De most sajnos kár, hogy nem értik meg a nagyszülők, hogy jó lenne, ha úgy tudnának nekünk segíteni, ahogy az nekünk is jó. És ezt nem én mondtam, hanem Emberem, akinek a szüleiről van szó.[/b]

Kép

Kép

Kép
memme

Jó reggelt!

Heni!
Semmi hír Juditról?

Kép
Kép
kriszta36

Semmi......
én is azért néztem be, hátha még éjjel írt egy sort, hogy indulnak, de nem.......

Heni

Kép

Kép
cancan

Banana!
Gravidát én is folyamatosan szedem. :D

Bori!
reklámot én is láttam :D én ÖNKRITIKÁT GYAKOROOLTAM :oops: :D Katához most 4 ember türelme is kevés :oops: kiborítosz a csaj :oops:

Tünde!
:lol: igen, igen elszívják. :D lötyög a tej a hasában szopi után :lol: hallani :lol: tök vicces

Judit!
?????????????????????

Snoopy-Orsi!
Kolos mikor állt fel, indult el??? 8)

mennem kell ... 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judit! Orsi!
persze ti is vastag betűvel!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi
Balázsnak boldog névnapot kívánunk!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

jóreggelt,

Én is Judit miatt jöttem, de látom hiába.

Andi
, jólvan, de tudd h bármikor hozhatod, ha hiányolna 2 perc alatt itt vagy.

Memme, anyósomnál én sem szívesen hagynám Kolost, már csak azért sem, mert 1 hónapban 1x látják (a távolság matt, nem tudunk túl gyakran menni) és igaz, hogy jól elvan idegenekkel is, de mégis. És ő is olyan, h mindent megetet(ne) vele, főleg mindenfajta sütit, édes dolgot, azt meg főleg utálnám h azt enné.

Zsófi
, hogy boldogulsz? és mit tudtak vele csinálni? be van kötve, kenni kell, vagy nem szabad? én is égettem már meg magam, de nem ennyire, ezért kérdezem.
snooopy

Én is Judit miatt, de..... Lehetséges, hogy Szonja még odabent? :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Balázsnak Boldog Névnapot!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Judit még otthon van , egész éjjel picit fájdogált...... ( gondolom majd jön Ő is, de reménykedjünk , hogy a mai magzatvízvizsgálat rásegít és előbújik végre a kishölgy )

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!!

Judit???

KÖszönöm Bali nevében is a névnapi jókívánságokat!!!!
kapott egy játéktrabantot(régiautó-ahogy Ő hívja)

itt szakad az eső :cry: :cry: :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT BALU-KAPITÁNY!!!!! :lol:
snooopy

Óóóóóóóóóó ez a Szonja bébi nem valami kapkodós csajszi, az fix :lol:
Hajrá Judit!!!! ÉS bízunk a vizsgálat jótékony hatásában :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:02-kor.
Vendég

Ja AprooZsó!
elvileg a First is jó égésre.........
hogy vagy????

Renáta
nálad miújság??

most hívott anyósom, felköszöntötte Balázst és nagy boldogan monjda, hogy vett Balunak egy újságot :shock: Micimackó újságot.. :shock: kicsit korai sztem..., na mindegy!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Lilluska
szépek vagytok

emano/Andi
KépKép
emano

(A kíváncsiság csak becsal,pedig ezer a dolgom...)

Majd el repül! :) Bogi. A nagyok... Szépek. El sem hiszem, hogy Melindáék is egyszercsak ekkorák lesznek.

Judit, , gondolok rátok. Itt lesz a ti időtök is. :)

Kép

Kép

Kép
memme

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 09:03-kor.
Vendég

Sziasztok!
Hát persze, hogy még itthonról, a helyzet ugyanaz mint tegnap este.Fájdogál, nyilal a derekam, hasmenés, de semmi kibirhatatlan.Tegnap megbeszéltem Böbével (szülésznőm), hogy addig nem megyek be mig nem lesz brutális fájás, vagy repedés.Támogatott, mert azt mondta az ügyeletes orvos biztosan nem engedne haza (a túlhordás miatt)
Csajok, 4 éve ugyenez történt,azzal a különbséggel, hogy akkor bementem ott töltöttem egy éjszakát és burokrepesztés után indult meg.
1-re megyek be,azért viszek cuccot.
Tegnap, elköltöztettük Lilikénket a barátainkhoz, de nem tudott elaludni, ugyhogy éjjel 11-kor hazapateroltuk, és szegény apámat mozgosítottam Sopronból.Szóval bővűlt a család és mindenki árgus szemmel figyel....... :D

Judit

Kép

Kép
hjudith

Az egész erről szól. A várakozásról... De a vége már piszok nehéz.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Eni!!! HATALMAS GRATULÁCIÓ!!! :) És sok-sok boldogságot NEKTEK!! :)

Judit KITARTÁS!!!! :) Drukkolok ezerre druszám. ;)

vitamin ügyben, Én is eléggé kivagyok, szerintem okos dolog lenne szedni valamit, meg aztán ez az idő se a legjobb. :( Most is olyan sötét van, mint éjszaka. :shock:

BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN BALÁZSKÁNAK!!! :)

Olyan gyönyörűek a babák és az összes gyermek!!! Öröm benézni hozzátok!!!

Rólunk hamarosan kész a beszámolóm, Kincső mellett elég nehéz haladni, DE nem reménytelen!! :) Sajnos még mindig nagyon pocifájós, nappal szinte alig-alig alszik max. fél órákat. Szerencsére az éjszakák jobbak (le is kopogom kop-kop-kop) ma éjjel, este fél 8-tól hajnal fél 6-ig bírta. :) Csak a nappalok is rendeződnének már! Holnap megyünk dokihoz ellenörzésre, a EEG jó lett , minden negatív! :) A rotát még nem tudom be adatjuk -e, a másik topicon egy baba kihányta, érdekes. Itt volt valaki akinek kihányta? Nem szeretnék annyi pénzt felesbe kiadni , így is olyan drága!! :(

Ahogy tudok jövök!! Eni kérünk képeket!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá JUDIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Judit
, tudom, hogy ez már sovány vigasz, de már a célegyenesben topogsz!!!
Illetve már lassan a kútvölgyi kapujában! :)

mtunde

Na Sziasztok!!!

Először is köszönöm a sok sok gratulációt!!
Bocsánat hogy még nem jelentkeztem de most próbáljuk megszokni ezt a négyes felállást,ami még nagyon jól müxik,hiszen a Miki itthon van velünk!
Amúgy nemis tudom leírni,hogy milyen boldog vagyok-vagyunk :lol: de asszem ezt itt nem kell ecsetelni :lol: :lol:
Szóval minden okés velünk,van tejcsi,Benedekem négyóránként jelzi,hogy éhes jónak mondhatók az éjszakáink-kipp-kopp!!!! :wink: :wink: :wink:
van hogy napközben a két etetés között nem alszik nézelődik,szemlélődik,kicsit sír....de ennyi belefér.....Mikey viszont ördögöt játszik,de kezelhető!!!!-Lehet mert még Miki itthon van????
Szülésem forgatókönyvszerűen zajlott,nem szolgálhatok olyan izgi sztoryval mint TIMI,de ha kéritek leírom.....azért nagyon nagyon paráztam...és jó volt túllenni rajta és Benedekemet kezembe tartani :D
A bent töltött ídő fergeteges volt amit nagyrészben ennek a lökött csajszinak köszönhetek,örülök,hogy így összefutottunk :lol: :lol: :lol:

És köszönöm MEMME-RENI-ENI-hogy benéztetek hozzánk.....

ENI-SOK SOK BOLDOGSÁGOT KICSI JANKÁHOZ!!!!!!

Szülinapos ENCINEK boldog negyediket!!!!!

BALUNAK boldog Névnapot :lol:

JUDIT-drukk megy ezerrel!!!!!

gyorsba ennyi,próbálok visszaolvasni-ami nem lesz egyszerűűűűű :lol:
rakok pár képet

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
etenci