Andi-Balu BOLDOG NÉVNAPOT!
Andi, sajnálom nagyon. De tényleg nem rossz ötlet, hogy esetleg egy-két órára tedd le Balut. Az is csak egy kis pihenés lenne.
[b]Zsó Az ember abban próbál vígaszt keresni, hogy nem történt nagyobb baj.
Gabi,tyuhé, az aztán a torta! De hát egy háromévesnek dukál!
Dóri, mi is jártunk Kehidán, nagyon bejött, alig várom, hogy megint eljussunk. Szép a poci, Tündér meg gyönyörű.
Szegény
Berke, hogy ez az anya nem veszi meg a sokadik autót...
Letti meg:
Tigrincs
Jázminja, nagyon jól mutattok ott édes-kettesben Benivel. És tudod, hogy az a ruha van rajtad (csíkos), amit tavaly a bábanapon én küldtem be? Nagyon jó ilyen szép babán viszontlátni.
Otthagyni babókat másnál: Melindával már nincs gondom. Ő akár napokig is el lenne a nagyszülőknél. (Csak nyomatékosítanom kell, hogy a nagykéseket pakolják el, abból a fiókból, amit elér. Igaz, hogy tudja, hogy nem szabad, de azért néha becsábul. Ők meg kiszaladnak cigizni épp...) Eszterre ha rájön egy fogzás, akkor elég gáz a helyzet. nem tudnék nyugodtan ülni egy moziban, és sajnos anyósom már meglépte egyszer, hogy nem hívott fel, amikor gond volt. Nem a lányokkal kapcsolatban, de sajnos nem bízom benne, mert volt már, hogy az utolsó pillanatban telefonáltam rá, mert egyébként a tíz hónapos Eszter tömte volna tojással, disznóhússal, hiába beszéltük meg előtte, hogy mit adjon neki (előkészítettem a kaját).
Ha négy-öt évesek lesznek, ott lesz a helyük a nagyszülőknél, napokra, egy hétre is. De most sajnos kár, hogy nem értik meg a nagyszülők, hogy jó lenne, ha úgy tudnának nekünk segíteni, ahogy az nekünk is jó. És ezt nem én mondtam, hanem Emberem, akinek a szüleiről van szó.[/b]