Új privát üzeneted érkezett!

Jó tündér

Anyabálna :?: Azért közel sem jársz ahhoz hogy igy hivd magad. 8)

Kép

Kép
melcsike70

Az iwiwre már feltettem a képet. A Barciéra.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, ne haragudj, én voltam lüke az előbb :oops:
Most néztem csak, hogy óriásfájlként küldted, és nem a csatolt fájloknál volt a kép, hanem lent.

Nagyon szép a nagylányod, és milyen bátor volt :roll: Semmitől nem fél?
Vendég

Melcsikéé a 200. laptető! :lol: :lol: :lol:

Köszi lányok, de van önkritikám. A legrosszabb, hogy Manó előtt 52-53 kg voltam a 163 cm-hez, most nem tudom mennyi lehetek, de 92 voltam, mikor Kokó született. :cry:

goodfairy

Tüncike! Nem is tudom, mit lehet mondani. :cry: Annyira szeretném azt, hogy boldog fél éves szülinapot Violának. De talán mondhatom is, hisz ő biztosan boldog a többi kis angyalkával.

Nekem ebben a hónapban lesz 4 éve, hogy kis Pocaklakó angyalka lett. Még mindig fáj... :cry: :cry: :cry:

goodfairy

Úgy küldtem igen. Na akkor megpróbálom neked is Jó tündér. Melcsike mégsem béna :!: JUUUUUUUUUUUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Én elköszönök, lányok. Mindenkinek jó éjt.
Majd holnap jövök, amint tudok. Bár holnap takarítós napom van. :?

goodfairy

Jótündér, jó éjt neked is.

A kis Angyalkád már jó helyen van a mi kis Angyalkáinkkal, szerintem Violácskának is mondhatod, hogy boldog szülinapot, Ők boldogak szerintem, ha minket is annak látnak.

Jótündér, én is írtam pár oldallal előrébb, hogy pár éve én is 55-öt nyomtam... Már elég hihetetlennek tűnik.
Te viszont két gyerkőc után vagy, és akkor se butáskodj, nem vagy te anyabálna, csak ANYA :wink: bálna nélkül!

Én csak a 31. hétig voltam babás Lackóval, de még így is a 70-et súrolom:(

Lánykák, mentem aludni, fellőtték a pizsit :) Nagy puszi nektek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.01 22:07-kor.
Vendég

Jó tündér elküldtem neked is remélem átment.

Jó éjt lányok. HOlnap nem leszek.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, jó éjt neked is. Kitartás a holnapi melóhoz :)
Vendég

Köszi és puszi mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Csak 1 percre jöttem, Lyly férje írt nekem, hogy kórházban vannak péntek óta, ma már kicsit jobban van Bence, ha megtudok valamit írok Nektek.
Napok óta migrénes fejfájás gyötör ezért nem jöttem és persze dolgozom is,sajna ma egész napos voltam,eléggé kivagyok :(

Jó éjt!
Bea
beátab

Sziasztok!

Este rövid időre bejelentleztem, de olyan szomorú voltam akkor, hogy nem is volt kedvem írni.

Tegnap eljöttem egy busszal hamarabb és ahogy leszálltam nem hazafelé húzott a szívem ,hanem az ellenkező irányba a Kicsikémhez..Úgyhogy még kimentem a temetőbe, ott meg elkapott a sírás..egész hazáig sírdogáltam,nem égett a kis mécses sem a síron, elfújta a szél..próbáltam lángot venni más sírról, de minden nedves volt és nem sikerült... :cry:

Köszönöm a köszöntéseket Lányok,remélem a KIcsikéink tudják, hogy van,aki gondol rájuk..

Úgy hiányzik még mindig, úgy szeretem...

KépKépKép
tünci28

Melcsike, képek átjöttek,tényleg óriásfájl, mindig így szoktad, úgyhogy nem ért meglepetésként,küldés előtt máskor méretezd át, mert ha valakinek mobilnetje lenne, le sem tudná tölteni, csak fél óra alatt.
Hihetetlen csaj a Te Barcid,!!!!! :lol:

Jótündér ,küldök privit.

LYLY!
gondoltam, hogyez lehet, remélem gyógyulgattok, sok puszi Bencusnak!
Bea, melyik kórházban vannak?kiváncsi lennék, hol jött meg a dokik esze!!!!

Boboka,Betti, ma írjatok sokat, ohgy legyen mit olvasnom.

Ma csak sunyiban tudok, mert a főnököm biztos pofákat vág majd rá, meg ilyenkor mikor ketten vagyunk, akkor majd'mindent egyedül kell csinálnom, szóval nem biztos, hogy lesz időm írni...
tünci28

sziasztok!
Akkorát aludtam! Olyan jól esett!
Tüncike, nem nagyon ígérem, hogy engem fogsz majd olvasni ma, elég sok a munka nekem is, de majd igyekszek bejelentkezni .

Szép napot mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt mindenkinek!

Jajj, szegény kis Bencus. Azért remélem nem volt nagyon súlyos az állapota. Felháborító, hogy egy ilyen pici gyerekkel idáig kell jutni, hogy az orvosok komolyan vegyék a szülőt, meg a gyerek betegségét.

Bea! Nekem is szokott lenni ilyen migrénes fejfájásom, belőlem minden kaja visszajön, annyira rosszul vagyok tőle.

Boboka! Köszönöm, jól esett amit írtál. :D

Melcsike! Húú, nem semmi a 7 évesed. :shock: :wink:

Tünci privit kapott. :D

Betti! Örülök, hogy tudtál pihenni. :)

Na, megyek lányok, ezer a dolog. El kell mennünk párom könyvelőjéhez, Manó leendő ovijába bejelentkezni, vásárlás, főzés, takarítás, miegymás.

Kitartást mindenkinek a munkához és szép napot.

Anita

goodfairy

Sziasztok!

Tüncikém, nagyon sajnálom, hogy tegnap ilyen rossz volt :cry:
Kicsikéd biztos örült neki, hogy bementél még hozzá tegnap. Ebben biztos vagyok, hogy Ők tudják, hogy mennyire szeretjük Őket :wink:

Lányok, egy fontos kérdés, ti mit csinálnátok? :

Dokibácsim adott ajánlást a háziorvoshoz, hogy írjon ki táppénzre, tekintettel az előzményekre.
Melóhelyen ezerrel van munka, szeritnem tök sokat is kéne túlórázni a köv. két hétben, biztos szájhúzás lesz, ha ma bejelentem, hogy holnaptól nem jönnék. Ráadásul a főnökasszonyom szabin van két hétig, a helyettese meg pasi...
Szívem szerint azt mondom, hogy a Kicsi az első, és a többi le van sz@rva, másrészről meg nagyon félek attól, hogy most elmegyek táppénzre, és beüt valami gikszer, akkor tök mérgesen fognak visszafogadni. De akkor meg úgy érezném, hogy nem tettem meg mindent a Picikéért.

Szóval a kérdés: ti elmennétek már mostantól táppénzre?
Végül is Lackóval június első hetében még dolgoztam, úgy, hogy két hét múlva született, szóval nem mondhatják rám azt, hogy pejnahajder vagyok (hhúúúú, ez anno melyik gyerek filmben volt?), sőt, senki nem díjazta azt a munkát sem..
Vendég

Boboka
Én ebben nem tudok neked jó tanácsot adni most, én is ugyanezt a cipőt taposom, de én valószínűleg maradok majd, csak találunk valami köztes megoldást.

De hátha a többiek majd okosabbak lesznek.

Betti
Kép
betti0412

Tudom Bett.

Ráadásul pont most kellett áthozni munkát az irodánkba, mert besegítünk valakinek, és cipelhettem a nem kicsi dobozt. Persze férfi kollega hülye lenne segíteni, mivel nem tud semmit. Én meg nem kezdek el rinyálni, hogy én nem cipeleeeek, mert nő vagyok :x :evil:
Nem tudom, annyiszor ráfaragtam már arra, hogy hülye sztahanovista voltam és mindig háttérbe szorítottam magamat...
Tanácstalan vagyok :roll:
Vendég

Boboka,ez nem lehet kérdés.
Meg a cipekedés sem.
tünci28

Sziasztok!

Boboka!
Először is szívből gratulálok Neked, szórítok, hogy minden rendben legyen......és rendben is lesz :!: :!: :!:
Hát a munkahelyi dilemma, bizony nem könnyű, én úgyanezt éltem át, nekem is első volt,hogy a doki felajánlotta a tápénzt, mivel csak 7 hónap telt el a vetélés óta. Én is sokat vaciláltam, végül úgy döntöttünk,hogy dolgozok ameddig úgy érzem minden rendben,aztán annyira rendben volt,hogy szülés előtt 2 héttel maradtam csak otthon,akkor is csak azért,mert Dani fiam is 2 héttel előbb született,gondoltam Kyra is siet, ő nem sietett :)
A kollégáimmal megbeszéltük,hogy nem emelek nehezet,nem keverek vegyszert /fotólabort vezettem akkoriban/.
Nem tudom Te mit dolgozol, milyenek a körülmények,lehet-e segítséget kérned,mert bizony a nehéz dolgok emelgetése azért nem tesz jót. És persze a stressz sem túl kedvező a babának. Tanácsot adni ebben a helyetben nehéz,mert mindenkinél mások a körülmények. Az egyik oldalon ott van az,hogy ha otthon vagy nem idegeskeded-e végig a terhességet,mert túl sok időd van magaddal foglalkozni, a másik oldalon az,hogy azért idegeskedsz nehogy árts a picinek azzal, hogy dolgozol. Szóval nem könnyű. Ha nem tudsz még dönteni,maradj még egy kicsit, beszélj a kollégákkal,bár gondolom még nem akarod elmondani.
Egyébként én is a sztahanovista kategória vagyok :roll: a mai napig is.

Betty!
Akkor Te is :?:
Vagy félreértettem valamit? :oops:

Tünci!
Sajna nem tudom melyik kórházban vannak.
Sajnálom,hogy tegnap ilyen szomorú napod volt, ilyenkor a legjobb amit tehetsz,kibeszéled a fájdalmadat és sírdogálsz. Itt ezt mindenki megérti.

Anita!
Igen nekem is a hányingerig szokott fajulni a dolog, főleg mert már az éhségtől szédülök is,mert enni ilyenkor nem tudok :roll:

Melcsike!
Milyen táncra jár Barci? Én is kaphatok képeket?
Kyra is táncol, ő jazzbalettre jár, 2 évet balettot és jazz táncot tanult, ősszel ment át egy jazzbalett studióba.

Ide nem szoktatok képeket felrakni? Van ennek valamilyen oka?

Képzeljétek szombaton vettünk egy kiskutyát a gyerekeknek. Vagyis hát Kyra szülinapi meglepetése volt,dehát persze nem csak az övé lett a kutyus :wink:
Szombaton reggel felköszöntöttük Kyrát,kapott laptopot és a legnagyobb meglepetés az volt számára,hogy mondtuk neki,indulunk kutyust nézni és ő választhat. 2 tenyésztőnél voltunk, és valóban ő választott /szerencsére pont azt a kutyit akit mi is a legszebbnek találtunk :wink: /
Azóta nagy az öröm nálunk, na meg a felfordulás :? , a gyerekek oda vannak a kutyusért és viszont. Olyan érdekes,hogy ez a kutya mennyire tud bújni,hízelegni, és sírni ha egyedül marad :roll:
Ma éjjel én voltam az ügyeletes mellette,hát nem sokat aludtam :roll:
Ennek a kutya vásárlásnak van ám előzményre is. Tavaly szeptemberben egy betegségben meghalt az előző kutyánk :cry:
Ő már 8 éves volt, nagyon a családhoz tartozott és iszonyúan megviselt bennünket az elvesztése. A gyerekek azóta könyörögtek másik kutyáért,de én nem akartam,úgy éreztem hűtlen lennék a meghalt kutyushoz, képtelen lettem volna másik kutyát elviselni. Egészen eddig,aztán nem tudom mi történt..... egyszer csak belém nyilalt,hogy most már kell egy kutyus. Talán ennyi idő kellett,hogy begyógyuljon a seb..... mint a baba elvesztésekor :(

Bea
beátab

Kedveseim

Na jó, mostmár úgysem éri meg kerülgetni és nehéz is itt úgy beszélgetni, hogy kerülöm.

Úgy tűnik a héten a 8. hétbe kerülök én is, Bobokával szinte egyforma módon.
Nyilván ez még nem jelent semmit, még doki ultrahangon nem látott, csak vizsgálva.
Mivel ez még semmit nem jelent, nem is nagyon írok róla, majd ha már esetleg lesz mit.

Betti
Kép
betti0412

Betti!
Nagy gratula Neked is!!!!!
Megértelek,hogy nem akarod még mindenkivel tudatni.
beátab

Sziasztok lànyok!

Olvasgatlak benneteket folyamatosan....,irni meg nem nagyon tudok.Pàrom nagynénje van itt 2 hètig.
Ö most èletèben repült ès mikor repültük folyamatosan az angyalkàkrol beszélgettünk (neki is van 1 19 èvesen elhunyt angyalkàja).Nagyon sokat gondoltam ott fent ràtok meg a picikre ès azota minden olyan furcsa..... :roll: Hihetetlen megnyugvàst èreztem akkor ès azota is....-holott àllandoan eszemben van a kis Amelim,és az àlmaim megmagyaràzhatatlanok....-bujom is az àlmoskönyvet rendesen,de... :roll:
Nem tudom még le irni azt sem amit igazàn akarok,de talàn valaki èrt.... :roll: :?: :roll:

Bea!Milyen kutyust vettetek?Biztosan nagyon boldogga tettètek a kis lurkokat! :wink:

Tünci!Jol tetted,hogy tegnap mèg kimentèl a temetöbe,biztosan jol esett az angyalkàdnak!Bàr ne feledd ö igazàbol a lelkedben èl ès a te szereteted "élteti"!

Boboka!Tudom egyszerü ezt nekem ,csa ugy mondani,de szerintem
a baba mindennèl fontosabb most!-ès neked vannak jogaid,tehàt ,csak ugy terhesen nem szurhatnak veled ki!Mondjuk tudom ,hogy otthon az emberek jogaira fütyülnek ,mert semmibe veszik öket ès igy nem egyszerü ...sehogysem jo... :roll:

Na akkor most iràny porszivozni.....
:evil: !

Pusz nektek ès szèp napot mindenkinek!!!!
:wink:
Vendég

Betti!Jobbà tetted a napomat!!! :wink: GRATULÀLOK!!!
Nagyon örülök nektek! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Hát nehéz ez lányok, én sem merem még itt sem elkiabálni a dolgokat... :roll: Hát még bent... Most két hétig majd úgy tudja mindenki, hogy influenzás lettem. Két hét múlva megyek vissza a dokihoz kb., remélem akkor is minden rendben lesz majd, és akkor madj eldöntöm, hogy szeretnék e még otthon maradni. Ha úgy érzem jó otthon egész nap tenni venni, mászkálni, sokáig aludni, akkor maradok. Meg persze ha a doki azt mondja, hogy sok fekvés kell.

Itt meg nekem is nehéz lett volna eltitkolni, mert a lüke tesztelős vonalzót feltettem múltkor, és tök gyanúsan hallgatni, hááát, az az abszolut lebukás:)

Végül is ahogy vissza jöttem dolgozni alig voltam szabin (merthogy tavaly nem is volt :) :x ), úgyhogy kicsit úgy fogom fel, mint egy két hetes szabadság, utána majd meglátjuk.

Betti, de jó, hogy már egy kicsit mondtál valamit Magatokról is :wink:

Bea, milyen fajtájú kutyust választott kislányod?

Hasli, azért pihizz is egy kicsit :!: :wink:
Vendég

Ja, még a munkahelyhez annyit, hogy abszolut nem veszélyes a munkám, irodai munkát végzek. Egész nap ülök. Idegesség az mondjuk van rendesen, bár ez is változó, mikor milyen napok/hetek vannak, úgy mint bárhol máshol is.
Vendég

Betti Neked is szívből garatulálok és minden jót kívánok.

Tünci pedig privit kapott!
bende

Hát Boboka, elég egyszerű kérdés, melyik a jobb, otthon sokáig aludni, vagy itt bent dolgozni....... :D

Én a napi 120km vezetést hagynám ki szívem szerin. Baromi fáradt vagyok délutánra, ülve el tudnék néha aludni és akkor battyogok vissza a sötétbe, esőbe egyébbe.
Na majd meglátjuk.

Betti
Kép
betti0412

Ezt most küldte barátnőm, aki most szült (a szüléstörténet végét teszem csak be):

"Szóval "boboka", nem kell félni, simán kibírható és meg is éri. ....".

Hát basszuskulcs, és most sokkal de sokkal csúnyábbat akartam írni, nem félek én, tudom én, átéltem én azt hogy milyen szülni, csak másként :!: :!: :x :x :x :x úgy értem, nekem nem sima szülés volt, hanem császár. De császár sem azért volt, mert féltem volna a sima szüléstől, hanem mert nem volt választási lehetőségem anno!!!

Ezt miért felejtik el az emberek pár hónap után?
Vendég

Jó hangulatú barátnőd van, sajnos nekem meg olyan ismerősöm van, aki a mai napig rémálomnak éli meg, ami történt.

Én is szültem, nem császárral és mondhatom majd összecsináltam magam, iszonyatos volt, persze ez akkor nem az, mikor kisbaba van utána, lehet, az emlékek megszépítik az egészet, de tény, hogy nagyon fáj.

De a barátnőd miért írta ezt? Kioktatásképp, hogy mit gondolj a szülésről?

Egyébként valahogy úgy érzem, hogy a szülés misztikuma most nincs már meg, tudom, minek megyek nagyjából neki és ez jobb, megnyugtatóbb, ugyanakkor több készülést igényel majd épp ezért, mert tudom mire számíthatok és akkor még mindig lehet rossazbb.

Betti
Kép
betti0412

Csak leírta a szüléstörténetét, hogy pikk pakk megszületett a gyerkőc. Ez idáig rendben is van, kíváncsi is vagyok rá, tök jó, hogy leírta, csak ezt az egy mondatot nem tudtam mire vélni én sem. Basszus, lehet, hogy ő 9 héttel tovább hordta a gyermekét, de a szülés része nálam sem maradt el.

Hát igen, az másabb lehet, amikor kisbaba van utána veled, de ez a mondat amit beírtam, nekem úgy jött le, mintha én a szülés részétől félnék az egésznek.

Szóval nem értem. Majd ha ráérek megfogalmazni egy levelet, ami nem bántó, de mégis ezt az egy sort megérteni szándékozó lenne, akkor megkérdezem tőle...
Vendég

Nagy gratula Bettinek is! Nagyon örülök.
madamrekamé

Hol van mindenki?

Betti
Kép
betti0412

Nagyon sokan voltak ma, csak most van időm olvasni,de majd este írok, meert valamit szeretnék elmesélni.
Ma eléggé jöttek az emlékek valami miatt(majd leírom) és volt sírás, nem tudtam visszatartani...
tünci28

Tünci, azért remélem hogy nem volt olyan rossz napod.

Betti
Kép
betti0412

Úgyis tudom, ha most elmegyek innen, akkor mindjárt tele lesz a topic és annyit írtok, hogy nem győzöm majd olvasni......

Betti
Kép
betti0412

Én ilyesztem el az embereket innen.

Na jó, akkor most elmegyek, Ti meg jöhettek! :D

Jó éjt mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Betti ne menj el, most jöttem meg a házidokitól.

Ma már nem volt annyira hej de aranyos mint a múltkor, de kiírt.

Tüncike, írd le, itt vagyok
Vendég

Tüncike, ma lesz a mentalista tv sorozat első része. Neked, mint sorstárs sorozatfüggőnek :lol: van róla valami infód, mennyire jó film?
Vendég

Boboka, annyit tudok, ohgy nagyon jóképű a színész, tehát nézzük!!!! :D

Betti, ne meeeeeenj még!!!

mindjárt írom..
tünci28

Van itt valaki??? :roll: :wink: Haho!!! :wink:
Vendég

Tünci nem mesèlsz?
Nekem is volna mit,de fèlek ,hogy örültnek nèznètek..... :roll: :( :roll:
Vendég

Lányok, itt senki nem néz senkit őrültnek, Hasli, te is nyugodtan írj le mindent amit szeretnél :wink:
Vendég

Szóval, beszélgettem ma az egyik kollegámmal, a múlt héten születtek meg a feleségével az ikerbabáik..a 30.héten..Bennt volt a kórházban és egyszercsak elfolyt a magzatvíz..És Ő rohant a kórházba, feleség a műtőben..mesélte, ohgy egyre csak imádkozott és sírt...felváltva, egyszerre..és nézte a többi boldog apát, Ő meg az életükért rimánkodott...jól vannak, már nem kell lélegeztetni sem..olyan picik 1300-1400 gramm,mégis hatalmasak..És beszéltünk arról, ohgy a párom mit érezhetett ott a folyosón egyedül...aztán kitolnak egy 710 grammos babát lélegeztetve, letakarva...aztán egy félholt feleséget..MIT ÉREZHETETT?????

A sógoromtól tudom, hogy amikor hazavitte, az egész hazautat végigsírta..

Azt hiszem ez a félévessség is nagy fordulópont.Sokat sírok az elmúlt napokban.
Azt hiszem az egy év is borzasztó lesz..de ez is az.Igazából nekem még mindig, minden nap az.

KépKépKép
tünci28

Tüncike, ez nálunk is ugyanígy volt :cry:
Teljesen megértelek, hogy e miatt a történet miatt újra leperegtek előtted a fél évvel ezelőtti események.

Én az első pár hétben játszottam le minden pénteken reggel 7-től kb. 12-ig a történteket magamban. Aztán egyik hétről a másikra abba maradt az önmarcangolás.

Valaki írta elég sok lappal előrébb, hogy végül is erről szól a házasság, kitartani egymás mellett jóban rosszban.

Hát, akik itt vagyunk a rosszat már átéltük a párunkkal, most már jöhetnek a jó dolgok, ugye lányok?

Lyly, Bencusnak így messziről is jobbulást kívánok és nagy puszi neki.
Vendég

Ok!Leirom,de bonyolult lessz ,mint èn!
Vendég

Hasli, még megvárom, aztán lövöm felfele a pizsit :) :lol:
Vendég

Tünci, egyébként én úgy érzem, hogy azóta sokkal de sokkal szorosabb lett férjurammal a kapcsolatunk. Szerintem egy kicsit mindketten rájöttnk, hogy halandók vagyunk, és minden nap örülni kell egymásnak.
Vendég

Lánykák, még kb. 10 percig vagyok, gyertek :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?