Sziasztok!
Boboka!
Először is szívből gratulálok Neked, szórítok, hogy minden rendben legyen......és rendben is lesz
Hát a munkahelyi dilemma, bizony nem könnyű, én úgyanezt éltem át, nekem is első volt,hogy a doki felajánlotta a tápénzt, mivel csak 7 hónap telt el a vetélés óta. Én is sokat vaciláltam, végül úgy döntöttünk,hogy dolgozok ameddig úgy érzem minden rendben,aztán annyira rendben volt,hogy szülés előtt 2 héttel maradtam csak otthon,akkor is csak azért,mert Dani fiam is 2 héttel előbb született,gondoltam Kyra is siet, ő nem sietett
A kollégáimmal megbeszéltük,hogy nem emelek nehezet,nem keverek vegyszert /fotólabort vezettem akkoriban/.
Nem tudom Te mit dolgozol, milyenek a körülmények,lehet-e segítséget kérned,mert bizony a nehéz dolgok emelgetése azért nem tesz jót. És persze a stressz sem túl kedvező a babának. Tanácsot adni ebben a helyetben nehéz,mert mindenkinél mások a körülmények. Az egyik oldalon ott van az,hogy ha otthon vagy nem idegeskeded-e végig a terhességet,mert túl sok időd van magaddal foglalkozni, a másik oldalon az,hogy azért idegeskedsz nehogy árts a picinek azzal, hogy dolgozol. Szóval nem könnyű. Ha nem tudsz még dönteni,maradj még egy kicsit, beszélj a kollégákkal,bár gondolom még nem akarod elmondani.
Egyébként én is a sztahanovista kategória vagyok
a mai napig is.
Betty!
Akkor Te is
Vagy félreértettem valamit?
Tünci!
Sajna nem tudom melyik kórházban vannak.
Sajnálom,hogy tegnap ilyen szomorú napod volt, ilyenkor a legjobb amit tehetsz,kibeszéled a fájdalmadat és sírdogálsz. Itt ezt mindenki megérti.
Anita!
Igen nekem is a hányingerig szokott fajulni a dolog, főleg mert már az éhségtől szédülök is,mert enni ilyenkor nem tudok
Melcsike!
Milyen táncra jár Barci? Én is kaphatok képeket?
Kyra is táncol, ő jazzbalettre jár, 2 évet balettot és jazz táncot tanult, ősszel ment át egy jazzbalett studióba.
Ide nem szoktatok képeket felrakni? Van ennek valamilyen oka?
Képzeljétek szombaton vettünk egy kiskutyát a gyerekeknek. Vagyis hát Kyra szülinapi meglepetése volt,dehát persze nem csak az övé lett a kutyus
Szombaton reggel felköszöntöttük Kyrát,kapott laptopot és a legnagyobb meglepetés az volt számára,hogy mondtuk neki,indulunk kutyust nézni és ő választhat. 2 tenyésztőnél voltunk, és valóban ő választott /szerencsére pont azt a kutyit akit mi is a legszebbnek találtunk
/
Azóta nagy az öröm nálunk, na meg a felfordulás
, a gyerekek oda vannak a kutyusért és viszont. Olyan érdekes,hogy ez a kutya mennyire tud bújni,hízelegni, és sírni ha egyedül marad
Ma éjjel én voltam az ügyeletes mellette,hát nem sokat aludtam
Ennek a kutya vásárlásnak van ám előzményre is. Tavaly szeptemberben egy betegségben meghalt az előző kutyánk
Ő már 8 éves volt, nagyon a családhoz tartozott és iszonyúan megviselt bennünket az elvesztése. A gyerekek azóta könyörögtek másik kutyáért,de én nem akartam,úgy éreztem hűtlen lennék a meghalt kutyushoz, képtelen lettem volna másik kutyát elviselni. Egészen eddig,aztán nem tudom mi történt..... egyszer csak belém nyilalt,hogy most már kell egy kutyus. Talán ennyi idő kellett,hogy begyógyuljon a seb..... mint a baba elvesztésekor
Bea