Pati!
NAGYON NAGY GRATULA!!!
.....Hát mégis beindul a babaesö....De Jo!!!
NK!
Nem leszel névtelen, ha az azonositohoz irsz valamit (máshová tilos!)
Moni!
Köszi a nemzetközi infot!!
Cincérke!
Ügyi vagy!!
elöbb utobb mindenki belejön!!
És mégvalami:
Most beszéltem az unokanövéremmel. Csunya endometriozisa volt, ami miatt ki kellett venni az egyik petefészkét. Férfihormon, várás az elsö mensire. Meg is jött neki, azota clostit kap 5 napon keresztül 2x1-et. Ez már a negyedik ciklusa és képzeljétek:
- hömérözésröl még nem is hallott
- UH-ra egyszer sem küldték el
- vérvételen nem volt
- orvos: jo jel, hogy menzeszel
Hát orvos az ilyen???
Szegény, mikor meghalotta, hogy nálunk milyen vizsgálatokat csinálnak rögtön ugy döntött, hogy feljön Pestre az én orvosomhoz. (Ezt egy vidéki korházban adták elö) Már nagyon el van keseredve, mert több mint 2 éve probálkoznak
De most (köszönhetö nekünk és a sok egymásközti infonak) ujra reménykedik és 2 hét munlva jön velem ö is UH-t csináltatni. Azt sem tudja, hogy a 4 honap alatt volt-e egyáltalán peteérése? Jo-e a clostiadagja stb.
Litánia lezárva, csak hát felháborito!!!!
Closti: rendezi a mensit, elösegiti a peteérést. A személyre szabott dozist orvos állapitja meg, kezdésnek általában a mensi 3.-4. napjátol 5 napon keresztül 2x1 szem. Ha nem következik be a várva várt eredmény (baba, mensi rendezödése) akkor emelni szokták az adagot.
Ja, nekem a barnás trutyim átváltott normál mensibe, ugyhogy: UJ HONAP, UJ REMÉNYEK!!!