Sziasztok!
Vagyunk csak Levi is beteg lett, elkapta tőlünk ezt a nyavaját. Hétvégén belázasodott, még van egy kis hőemelkedése, de már nem adok neki lázcsillaőítot. Folyik az orra és kicsit köhög is. Kap fluimucilt, kálciumot és c vitamint. Éjszaka mégg rosszabb mint volt (bár nem hittem, hogy lehet rosszabb...). Ma éjjel 2-ig 10-15 percenként keltem hozzá, ezután jött a babakocsi, na innentől nem tudom mennyi időnként kellett ringatni.
Én lassan ott tartok, hogy bármelyik pecben összeeshetek...
Most alszik Levi, de mivel napközben is sz@rul alszik így már le sem fekszem, mert ha idő elött ébreszt ölni tudnék! (szó szerint)
Olivér is köhög még, meg folyik az orra de ma már ment oviba.
Én köhögök még és nekem is folik az orrom. Nagyon gyengének érzem magam...
Szerdán kell Levit alváslaborba vinni, kivi leszek adigra jobban lesz e annyira, hogy meg is csinálják a vizsgálatokat...
Már csak erre várok, hogy azt mondják minden rendben és akkor könyörtelenűl hagyom sírni, hogymegtanuljon magától visszaaludni. (csak a szám nagy) Vagy esetleg megmondják mit csináljak vele, hogy aludjon végre....
Roni: hogy adtad Lénának a sinlakot? Tegyél bele neki gyümit, Levi úgy szereti.
ha hagynád Lénát éjjel, hogy maga aludjon vissza az nem megoldható, lehet, hogy vissza is aludna egy idő után.
A dokival irass neki próbaképpen 1 doboz milupa som (gyümiset) pépet hátha Lénának is bejön. Levi nagyon szereti és ez nála nagy szó!
Evelin: Eliotnak sok puszi hófordulóra és az újjabb ügyeskedéséhez!!! Sajnálom a gondokat!
Lehet, hogy mégis csak igénybe kéne vennem az apósod szaktudását amosogépünkkel kapcsolatban, mert akit kihívtunk jómúltkor az még mindig nem jött rá mi lehet a baja. Már kicserélte a szívattyút (4000.-) és most a vízszínt szabájzót akarja, de ha az sem a baja akkor sorry nem tudja mi lehet...
Annyi a baja, hogy mosás közben elakad egy bizonyos programnál és nem megy tovább. Erre nincs ötlete. Már mindent kipucolt benne (pedig elvileg teljesen tiszta volt), de még mindig nem jó...
(bocsi, hogy ezt leírtam)
Dodó: Lizynek jobbulást, neked kitartást!
Tami: örülök, hogy jól sikerült a könyvtárazás és séta!!!
Jó családozást és talit Marcsiékkal!!!
Te kis angyal vagy még mindig!!!
Orsi: sajnálom a gondokat és örülök, hogy jól sikerült a kiruccanás!!!
Marcsi: Apának jobbulást! Sajnálom a hintát, de ez van, viszont örülök, hogy el tudtad adni!!!
Emmus tünemény!
Viki: Ügyi vagy a főzéssel! Lacusomnak minden téren remek édesanyja van!!!
A.Kata: örülök, hogy már jól vagytok és Adél hízik és eszik rendesen!!! Zoli teljesen rendbejött?
Ami: Sajnálom a hányingert, de örülök, hogy Áronci jól van!!!
Használd ki édesanyád ajánlatát és pihizz!!! Boldog szülinapot neki!!!
Wera: Nórinak gyógypuszi! Neked kitartás!!! Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, de lement már a láza? Más tünete nincs?
Tesód hogy van? Találtak már nála valamit amitől a rosszullétei vannak? Édesanyád hogy van?
Timi: örülök, hogy Bencus már jól van! Nked meg jobbulást!
Ildi: hogy van Kíra?
Márti: hogy álltok a költözésel?
Anita: Válaszoltam!
V.Kata: te hogy vagy? Készült fotó a lurkókról?
Ha igen kérünk!!!
Heni: úgy örülök, hogy megint jelentkeztél!!! Én is sokat gondolok rátok! Vérnyomid megemberelte már magát?
Csajok! akkor ha van jó kis babakaja receptetek, légyszi tegyétek fel a receptesbe!!! Tud esetleg valaki céklás receptet? kipróbálnám!
Csilla: Nati hogy van? Oti köhög még?
Te hogy bírod? Apával már szent a béke?
Dóri: Csabi jobban alszik már? Lilu hogy van? Gratula a jó bizijéhez!!!
Andi: írtam pü-t! Nagyon szép borítót csináltál! Tündér vagy!!!!
Masszőr
Na már csak azt nem tudom kinek nem írtam! Bocsi legfáradtam!