Sziasztok!
Ann, tudom,hogy azt kérted,ne...de én mégis felmondok. Már meg is fogalmaztam a felmondólevelem
Még egy ilyen éjszaka és végem...
Eleve, csak 11 után jutottam ágyba, szóval már itt hiányoltam némi alvást.
De hajnal 4-kor úgy elkezdett sirni Ádám,,mint még soha. Ciciztünk, igy aludt vissza. Egészen fél 6-ig. Na, gondoltam, tutti nem éhes, hiszen 1,5 órája evett. De nem lehetett megvigasztalni
Keservesen és nagyon sirt. Végül melegitettem neki tejcsit, hátha tényleg éhes, megette, de addigra már ájulófélben volt a fáradtságtól. Ezek után még 1,5 órát aludt,és újra kezdte
Átvittem magamhoz, ott 15 perc csendes nyöszörgés után elaludt. (reggel 8 volt már). Én is elaludtam, kicsit zaklatottnak éreztem magam.És innentöl kezdve úgy 3/4 órákat aludtunk, kicsi nyöszörgés-újra alvás. Én egész egyszerüen nem tudtam észhez térni...10 (!) órakor nagy nehezen kikászálódtam az ágyból, Ádám még mindig aludt. Egészen negye 12-ig. Ilyet még soha nem csinált, ennyit sirni, és igy kifáradni reggelre. Tényleg nemtom a foga-e vagy az én átok antibigyóm, de csúcs volt ez a reggel.
Vera, Bence nagyon aranyos a hintában, olyan jó neki, látszik a kis arcán,hogy jól érzi magát!
Fanni kisasszony is bájos volt a hétvégi kiránduláson, már én is várom az állatkerti sétákat!
Robó baba is olyan komoly nagyfiú, csak lesek,milyen sokat nött ö is!
Tényleg jól néz ki minden fényképen
Zit, nagyon jók a képek,én az albumot is megnéztem...Azok a kis sonkák nagyon harapnivalók..
És persze a kis tündi-bündi Dominikát is meg kell dicsérnem abban a cicás sapkában
Ügyes a nagyi nagyon!!!
DBArbi, köszi az ülésröl a leirást, azt hiszem mi még várunk egy kicsit, cm-ben és kg-ban is van még mit nöni az üléshez. Meg igy,hogy végre nemkell nagy overált adni, kicsit több hely lett a hordozóban is, talán még 1-2 hónapot kibirunk.
Panu, remélem Lizi jobban van, én gondolok Rád éjszaka,hátha az segit...Hisztis babával nekem is volt dolgom, duplán megy az együttérzés
Klarissza,milyen volt a kiruccanás? Mesélj,Te hazafiaslelkü anyuka...
Tudom már mit akartam még...A lakás baba-átalakitásról.Ahogy irtam, nálunk a nappali a fö csatatér, ezt védtük le. Elöször is, egyhalom párnával kipárnáztam a kávézóasztal alsó polcát, mert elöszeretettel mászik be az újságokhoz. Még fogunk szerelni sarokvédöt az asztal sarkára, amikor már totyog, akkor pont olyan magasságban van az asztal sarka, ami veszélyes lehet. Ezenkivül a konyhába a kijáratot lerekesztettem a járókával, és nekünk a nappaliból indul a lépcsö fel az emeletre, oda tettük a kaput-keritést,ki minek nevezi. Ez általában müanyag, de lehet fából is kapni, olyan szélesre állitom amilyen kell, és se ki-se be rajta ...Idáig a kutya ellen használtuk,hogy ne jöjjön fel az emeletre, most már Ádámka ellen,mert már párszor megpróbálta a lépcsözést is. Ezenkivül vakdugókat raktunk az üres konnektroba.A számitógép nálunk is izgalmas, én egy nagy párnát szoritottam be az asztal és a fal közé, igy nem látszanak a zsinorok, és be se lehet nyúlni mögé. Egyelöre müködik...
DBarbi, én úgy tudom,hogy 3 havonta kell cumit cserélni, de lehet ez csak marketing, hogy többször vásárolj.
Képzeljétek, amikor a fogorvosnál voltam, az asszisztens csaj kérdezte, mennyi idös a babám? Mondtam neki, 7 hónapos. Erre ö, akkor már vissza mentem dolgozni??? -Ekkor esett le a tantusz, hogy az itteni mamák 6 hónapos korban mennek vissza dologzni,mert csak ennyi eltávot kapnak a munkahelyröl, a gyerek meg megy a megörzöbe
Nálunk nem lesz ilyen, szerencsére maradhatok itthon vele, de szegény többi kisbabát megsajnáltam, aki ennyi idös korban már elszakad a mamájától...
Akkor most magunkról...
Nekünk is nagyon jó hétvégénk volt, szerencsére itt is szép idö van. (igaz átlag egyszer van egy szeles-hóvihar, ami pár percig tart, de utána megint süt a napocska.)
Szombaton autókiállitáson voltunk, mindenféle autótipust kiállitanak, ki is lehet próbálni. A férjem nagyon szereti az autókat, úgyhogy ez évek óta kötelezö program nálunk. Idén elöször volt pocin kivül velünk Ádibádi, mert a tavalyin még pocakban hordtam végig.
Itt egy kép, amin éppen egy klassz kis BMW-t próbálnak ki a fiúk:
Nagy tömeg volt, nagy zaj, Ádám sokat nézelödött, és minden nehézség ellenére elaludt a kocsiban. Szóval igazán jó baba volt megint.
Aztán vasárnap elmentünk úszizni,mind a 3-an vizbe mentünk,most elöször volt Ádám nagy medencében:
Ahogy megfogta azt a vizi súlyzot, el sem engedte, mintha abba kapaszkodott volna. Sokáig látszott az arcán, hogy nem tudja eldönteni, tetszik-e vagy se, végül is nem volt hiszti vagy sirás, csak a végén (kb 15 perc), kicsit nyöszörgött. Azt hiszem ha melegebb vizet találunk, jobban viselte volna.
Szóval itt is jó hétvége volt, alig várom a többi ilyen jó idös-közös családi idötöltést.
sziasztok
Barbi és Ádám: