Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi: szerintem nincs ott gond, biztosan Zsoltika is lemozogja azt a plussz dekákat.Nagyon jó a neved a szívecsékkelKép

Regi: Domcsi előtte nem bulott ennyit? Mert nálunk Robó is annó sokat bukott, de mióta hozzátápi van, azóta egyre kevesebbet. Pusz DomcsinakKép. Már régen hívta Robót, pedig Robó minden nap meghallgatja az üzeneteit isKép

Zsizsa: én már mindenkivel szívesen találkoznékKép, de most csak ennyire kemény 5 percre volt időnk és tudtam, hogy Veráék a Teve utcában laknak , a párom pedig pont oda ment, így szerencsénk voltKép. Örülök, hogy párod már jobban van. Fánkot te is verted fel? Ügyi vagy nagyon. Jaj és milyen cipőket vettél és hol? Nekem is kéne jó kis tavaszi cipőt venni, de ahogy elindulok magamnak venni vmit, mindig ott kötök ki, hogy Robónak veszek valamit.Kíváncsi elnnék a cipellőkre.

Judit: itt sok mindenki közel áll a szívemhez, nincs kivételKép.Verát is barátnőmnek tekintem még ha messzebb is lakik tőlünkKép.
Virág gyarapodása nagyon szép. Bébikaját én nem vettem még Robónak, én szoktam főzni neki. Vannak pár receptjeim amit annó még gyűjtöttem , de azokat még nem próbáltam. Főzit én úgy szoktam, hogy a krumpli mellé főzők még vmit és a föző lével együtt turmixolom össze botturmixal. Nem nagy választék volt eddig, répa, s.tök, sóska. lehet, hogy uncsi is már Robónak, de eddig eszi még . Néha gyümit leverek közé, de az alap mindig burgonya.
Bébirizsről még nem hallottam, de úgy tudom, hogy elvileg adható már a rizs is, vagy összeturmixolva, vagy előrre ledarálod és rizslisztként adod az ételhez, de ezt csak hallomásból tudom, még nem próbáltam. Hátha jönnek tapasztaltabbak és segítenekKép.Ilyen téren béna vagyok én is.

Ann: kíváncsi vagyok kit takar a fotó!!

Meme: utólag is boldog 5 hónaposságot kívánok NórinakKép

Lenéztem most a szőnyegre, mit látok, apa mászni tanítja RobótKép. Mindketten négykézláb, közben Robó dumcsizik, hogy bababa, apa meg utánozzaKép.
Imádom őket. Ja és újabb mutatványa Robónak,ha kédezem, hogy nem, akkor rázza a fejét, hogy nem.Kép

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok!

Fürdés: mi is minden nap fürdetünk, és nem is lenne értelme kihagyni annyira imádja Boti. Viszont az elsö hetekben csak végigtöröltük, akkor sem lett valami koszos.

Hozzátápi: nem irtam, de mi is elkezdtük (már egy bö hónapja), bár nagyon lassan. Egyszerüen azért, mert nagyon nyúlkált a kajáért és amikor egyszer adtam neki egy ki "elörágott" almát akkor vagy fél órát szopogatta. Most már eszik almát, banánt (kézböl is, nem csak pempöként), krumplit és répát, bármilyen kombinációban, persze a zöldségeket anyatejjel higitva. Ennek ellenére nem hogy kevesebbet szopizna, hanem többet. Nem is eszik keveset, napi kétszer, szopik közben 1 banán vagy 1 kisebb krumpli + fél alma mennyiségben kb. És igy megtanult pohárból inni is, mert minden szilárd kaja után megkinálom. Csak csikorgatja a fogait a poháron. Én egyelöre nem veszek bébitápot, szivesen megcsinálom magam és addig mindent megevett. Kiváncsi leszek a hizására, mert emlékeztek panaszkodtam, hogy sokat visszavett. Mostanában szerintem sokat eszik.

No sir, mennem kell.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Most csak lábujjhegyen gépelek, a szomszéd szobában éppen elaludt Ádibádi, de micsoda hiszti után...És ez ma már a második ilyen alvás volt, holott idáig soha nem csinált ilyet. Ha nem a foga nö, én felmondokKép Mert alapjáratban nem viselem el ezt a sok hisztit meg nyügit, csak nyomós indokkalKépKép

Köszi lányok az ülés-kép-dicséretet, szerintem is úgy ül, mint a cövek, nem is ezzel van baj. Csak még olyan korainak tartom.

Regi, kérdzeted, miért vettünk,már kilógott a lába a hordozóból. Az 66 cm-ig hivatalos, Ádám 71 cm, szóval teljesen jogosan lóg ki a babahordozóból. Ez nagy ülés viszont 74 cm-töl van, (meg 10 kg is kell hozzá), vagyis fogalmam sincs,hogy mibe teszik az emberek a gyereket 66 és 74 cm közöttKépKép
Ezt az ülést nem lehet háttal berakni, az lenne csak a tökély, de sajna nem lehet. A boltban 15 féle ülés közül csak 1-et lehetett, de szerintem nem volt egy nagy durranás.
Most,hogy kezd kicsit jobb idö lenni, és nem kell már az a nagy overál Ádámra, kicsit javult a helyzet, mert igy jobban elfér a hordozóban . De akkor is nagy dilemma mit csinálunk.

Judit, mi szoktunk venni bolti kaját,mert sokkal jobban csúszik Ádámnak, de mostanában egyre jobban elhanyagoljuk.A lényeg,hogy alma legyen a krumpli mellé, akkor már sokkal jobban megeszi. Csak simán Ádádmnak sem kellett.
Én azt csináltam, hogy föztem a zöldséget(sütötök, répa, krumpli,) és ezeket villával összetörtem, erre öntöttem egy kis bolti kaját (az sokkal folyékonyabb állagú, igy lettek babakajáink.
Most már kap csirkehusit is, és ezzel is sürüsödik a kajája.

Na, megyek is, ki kell használni,hogy alszik a bébi, mert ha ébren van, állandóan rajtam lógKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Kép Ezt a macska-sapkát a nagymami kötötte nekem! Csak beugrottam szólni hogy anya ma már nem ír nektek mert nagyon fáradt, de sok puszit küld mindenkinek, ja, és most látom csak milyen helyes ez a Boti fiú!!!!
Dominika
gregina

Sziasztok!

Barbi: mi is tegnap avattuk az új autósülést és ma is autókázunk egyet. Menetiránynak háttal kötöttük be és döntöttük amennyire lehet. Így nagyon kényelmes neki.

Tegnap csuda napunk volt, az Állatkertben voltunk, Fanni nagggyon élvezte. Ült a kocsijában, evett perecet és vigyorgott meg sikongatott Kép Egy percet nem aludt amíg járkáltunk.
Persze ahogy beültünk a kocsiba, máris beszunyt Kép

Most rohanok hajatmosni, aztán megyünk vagy europarkba vagy tescoba, aztán anyóshoz.

Minden baba gyönyörű még mindig Kép

Jaigen, Szti: nekünk fa etetőszék van, de a szék műanyag-párnázott. Én nagyon bírom, Fanni is szereti. Persze tökmindegy a szék, etetés közben ezerrel nyúlkál....kis polip lesz ilyenkor Kép Én a praktikusság miatt választottam fát Kép

dbarbi
DBarbi

Sziasztok!Kép

Barbi:
Tényleg félreértettem, de látom azóta már megoldódott a kérdés. Szerintem ha amúgyis tud ülni már, semmi baja nem lesz a gerincének. Nagyon tuti a kép is, teljesen komoly nagyfiú már Ádi.

Regina:
Domi nagyon édes ebben a sapiban, nagyon szép! Nekünk macifüles kapucnis kabátunk van, az is aranyos. Kép

Bocs, hogy a többieknek nem írok személyesen, de most nem jegyzeteltem és lusti vagyok visszanézni. Kép

Fürdetés:
Mi minden nap fürdetjük bagolykát, szereti is, meg belegondolva, hogy egész nap ül a pisis-kakis pelusban, még ha le is törlöm, mosom...Plusz annyit mozog már, hogy leizzad, összeszedi a legkisebb koszt is.

Köszönjük a jobbulás kívánságokat! Már átragadt mindenkire, ma apája is betegen ment szolgálatba. Jelentem mi tegnap egész nap a felülést gyakoroltuk, mászásból gyors ülésbe és vissza, valamint hétfő óta lépegetünk minden mellett. Anya kezét fogva is gyakorol már, ja, és áttörte végre az ínyét az alsó fogacska, kint van végre a teteje!!! Kép Az éjszakák is javulnak, most a nátha miatt kel többször, össz 3 alkalom volt éjjel! Kép Kép Ma jönnek anyumék, holnap meg nagytakarítunk Kép Kép, így lehet, hogy keddig nem leszek (nem mintha bárkit érdekelne, mi? Kép ).

Ezért mindenkinek nagyon-nagyon szép Kép-okat!!!!!

KépKépKép
zit

Sziasztok Kép

Zit, hűűűha, mik történnak nálatok KépKépKép már követni se tudom a gyors fejlődést! Naggggggggggyon-nagyon ügyi!!! És végre az a frány fogacska is kibújt! Kép Nagytakarítás... nem mondom, én is kedvet szoktam kapni tavasszal (azé' nem olyan nagyot!), h ablakokkal együtt végigsuvickoljam a lakást, de most mivel remélhetőleg parafázunk, nem dolgozom 2x! Kép
De igenis fogsz hiányozni keddig!

Barbi, kitartáááás!!! (nehogy felmondj! Kép ) biztosan a foga Kép Ádi tiszta vezérigazgató ebben a székben! KépKép

Edit, biztosan megindul Boti hízása ha úgy látod, hogy sokat eszik. Szerencsére én már nem izgatom magam a hízás miatt, és minket mostanában senki se zaklat, tejcsi is kb elég, úgyhogy sztem kihúzzuk 6 hóig, amíg eredetileg szerettem volna (még 1,5 hó).

Zsizsa, mindenfelé forgás KépKép fánk KépKép
tavaszi cipő, én is én iiiis!!!! Tényleg nagyon kéne, de olyan, hogy kényelmes is legye - sétákhoz jó + jól is nézzen ki (pl szoknyával is) Én mindig olyan gondban vagyok...
Teljesen igazad van, lassan itt a jóidő, itt az ideje a talinak!
Gabi teljesen fexik a babakocsiban miközben ilyen jól elvan, vagy már följebb van emelve?

Anita, apa és Robó amint mászni tanulnak KépKépKépKépKépKép Legalább egy fotót léccilécci KépKép
No meg az etetőszékről is. Hami még mindig nem javult meg teljesen (nehéz letenni), de küldhetet Robó-szerelőt, hátha tudja a megoldást KépKépKép

Judit, bébirizs engem is érdekelne, én szívesen kipróbálnám. És már rögtön az elejétől lehet adni.

Regi, gyógyulj már meg teljesen! Bizti Domcsinak csak a foga, nyugi Kép

Gabi, számítógép 1000 madzagjával mi is gondban leszünk... ráadásul 2 helyen is van... biztosan el kell határolni fizikailag valamivel - legalábbis sztem.
Krumpli fronton mizu?

Panu, nálunk is napi fürcsi van. Hami nagyon szereti, szerintem nemcsak maga a tisztálkodás, ami teszik neki, hanem az, h ellazul a vízben. Csak fexik benne, szopja az ujját és relax Kép

Köszönjük a dicséreteket Hamcsi nevében Kép

No és akkor fotoelemzési pályázt - eredményhirdetés:
valóban: bal kép apája (itt már állt, úgyhogy min. 9 hónapos) , jobb kép meg én 2,5 hónaposan.
Tekintettel arra, h nem objektív, h kire hasonlít, nem hirdetek első helyezettet KépKépKép Mindenki nagyon ügyin eltalálta, h a fekete-fehér én volnék. Kép De leírom, h én mit gondolok hasonlítás ügyben:
Apája - ami nagyon egyértelmű:
- szempilla
- szeme alatti indián-vonal
- alkat - valszleg (hosszú felsőtest, rövid láb)
- haja színe... úgy tűnik barna lesz, én meg szőke voltam

Én:
- forgó a hajában elöl középen
- tűzfolt hátul a nyakánál
- füle
- szája
- esetleg pofija...
Igaz, h az én szemem is kék, de közel sem ennyire szép, úgyhogy azt nemtom honnan szedte...
Egyelőre ennyi. Kép

Pussszancs
Ann
annann

Nem bírom ki, hoztak képeket Kép
Íme:

Ez három hete készült fodrász előtt:

Kép

ez pedig utána:

Kép

Ezt pedig csak azért, mert így próbál minket elbájolni állandóan:

Kép

Vannak még újak, de nem rakom tele a topikot, akit érdekel itt nézze meg:
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=1099&page=2

sziasztok!
zit
zit

Szép jó estét !

Látom sokan kihasználták a három napos ünnepetKép. De lagalább gyorsan tudok én is írni mindenkinek.

Edit: édi lehet Boti fogcsikorgatása a poháron. Majd megírod ugye, hogy hízott e Boti, mióta szilárd ételt is eszik? Biztosan fog hízni ő is, ne aggódj miatta.

Barbi: nálatok is Ádi rád szokott mászni? Olyan kis huncutok tudnak lenni. Biztosan élvezni fogja Ádi az autóüléstKép

Regi: nem tudom mit csináltok ezzel a gyönyörű leányzóval, de napról napra szebbKép. A sapija is csini, ügyi mamikája vanKép.

DBarbi: már kérdezni akartam merre vagy, régen írtál. Az autóülést sikerült hátra is bekötnötök? Biztosan klassz lehetett az ÁllatkertbenKép. Képek nincsenek?

Zit: igenis érdekel , hogy merre jársz és miért nem írsz, engem legalábbisKép. Szóval gyere majd ha tudsz . Fogacskához gratulálok. A többi is bújkál már? Jaj a képektől pedig el vagyok szédülve.Olyan édi Beni!!Főleg az úgysem hagyom magam tetszikKép.Csini lett a frizurád isKép.

Ann: nagyon bírom az elemzésedKép. Persze ilyenkor még 1000 arca van a babáknak és biztosan változik is még Hami, de azért szerintem inkább feléd hajlikKép. Az etetőszékről nem tudok most még képet feltenni, mert ma nem voltunk itthon , így nem volt semmire időm, de azért egyet felteszek, hátha érdekel mást isKép.

Ez gyors írás volt, nem volt bő termés, de majd kedden biztosan megtelik pár oldalKép. Ma mi is mamiéknél voltunk. Volt is rendesen babázás, karba ringatás stb.Nem tudom holnap mi lesz velünk nagyik és keri nélkül?Képzeljétek a cumit itthon hagytam, és nem is hiányolta Robó.Kétszer is aludt de egyik alkalommal sem vette észre a hiányát. Most elgondolkodtam, lehet, hogy csak én vagyok ilyen, hogy a szájába teszem esténként, meg elalvás előtt, neki meg nem is kéne... Na ezt jól leírtam, de remélem érthető. Mostanában pedig szopik alatt harapdálja Robó a cickót.Nem tudom hogyan jött rá, neki roppant érdekesnek tűni, nekem annál kevésbé.Kép

Egy képet én is tennék fel huncut Robóról, aki kezd örökmozgó lenniKép:

Kép

anita77

Drágák ezek a kis kölykök! Domi a sapkájával Kép Kép, Beni, mint egy kis vasgyúró Kép Kép, és Robó a nagyfiús mosollyal Kép Kép. Olyan jó nézegetni ezeket a képeket.
Mi nem voltunk a hétvégén sehol, mert Apa dolgozik. És Lizi köhög egy kicsit. Remélem, nem lesz rosszabb Kép Most hurutusan köhög, de nincs láz, nem kedvetlen, és eszik is. Szorítsatok, hogy ne legyen rosszabb! Holnap az egyik nagypapa jön hozzánk polcokat szerelni. Kap finom kaját, már most este megfőztem egy részét.
Jóccakát Mindenkinek! És üde március 15-ét! panu
panu

Illegálisan irok Kép, a férjem pesztrál, és azt hiszi az öccsének csinálok CD-t a gépen. Hát persze, kihagyom a Babanetet, mi???KépKép

Csak egy röpke kérdés erejéig irok, DBarbi, a Ti széketeket "hivatalosan" is be lehet menetiránnyal szemben kötni, vagy Ti csak egyszerüen beraktátok úgy ?
Ne tartsatok dilisnek,hogy ennyit meditálok a szék-ügyön, de itt lételem az autó, és mivel nem tudom soha senkire ráhagyni Ádámot,mindig jön velünk, sokat autózik ezért nagyon fontos, hogy rendben legyen a biztonsága.
Tegnap autókiállitáson is volt egy stand, aki babaüléseket árult (szerencsémre drágábban,mint ahogy mi vettük a hétenKép), és megnéztem, a döntési szög ugyanilyen azon az ülésen is amit háttal lehet berakni, szóval az sem kényelmesebb a gerinc tekintetében. Akkor már maradok ennél amit vettünk, és kész.
Egyébként nagyon jól viselte a három órás nézelödést, evett,kakilt, szóval mintha mi sem történt volna, még be is aldut a nagy tömeg ellenére a kocsiban.
Van kép is, de elöbb alakitanom kell, csak aztán tudom idetenni. Most meg már nincs idöm.
Pszt, el ne áruljátok,hogy ide is irtam, nem csak CD-t csináltamKép!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Kép

<font color="0033CC">Zittől kedvet kaptam egy kis csicsázáshoz, megpróbálok szinesen írni, remélem sikerül Kép

Most van időm végre. Ma is nagyon sűrű napunk volt. Délelött elmentünk az Europarkba, mert anyóshoz voltunk ma hivatalosan névnapi ebédre, így ott néztünk ajándékot. Fanni csúcspofa! Annyira élvezi mostmár az ilyesmit! Nézelődik ezerrel, sikongat, vigyorog, zabálnivaló. Persze vittünk neki babakocsit.
Ebéd anyósnál jól sikerült, onnan irány a TESCO, mert "kinőtte" a cumiját és csak a NUK-ot fogadja el, semmi más nemjó. Szerencsére kaptunk is egy számmal nagyobbat (semmi gáz nem volt vele, kapásból elfogadta). Ezenkívül még vettünk neki pár műanyag kanalat, mert vhogy eltünnek Kép

Zit: micsoda kis vasgyúród van! Tüneményes, igazán szép kisfiú. Kép

Anita: igen, hátra kötöttük be az ülést és én hátra ülök Fannival mindig. Az autóban is ezerrel nézelődik kifelé, ha éppen nem alszik.Kép

Fanninál most a "baba" szó mindenre jó. Mindent jelent. Mindenre ezt mondja. De csúcs, mert beszélünk hozzá és egyszercsak baromi tárgyilagosan megállapítja, h "baba" Kép

Barbi: nagyon menő az ülésetek, Ádám nagyon komolyan és peckesen ül benne. Mint a nagyok!Kép

Regi: nagyon édes Domi abban a sapiban, azok a hatalmas szemek! Kép

Úúúgy örülök, h úgy néz ki jön a tavasz. Vééégre! Nemkell az a sok gönc, overall...fél óra mire így elindulunk sétálni...brr. Olyan jó lezs már ha minden kizöldül és kivirágzik Kép

Íme pár kép, első 2 az Állatkertből, a 3 pedig az új gatya Kép

Kép

Kép

Kép

Jobbulást mindenkinek, aki rászorul (nem olvastam még vissza bevallom) és mindenkinek, főleg minden Babának puszi és nagyon szép álmokat!Kép

dbarbi</font>
DBarbi

<font color="FF0033">Anita: most nézem, h elfelejtettem megdícsérni Robót, h már milyen nagyfiú ő is! Nagyon nagyon tündéri, igazi klassz kissrác! Kép

dbarbi</font>
DBarbi

Bejön ez a szinezősdi!!!! KépKépKép
DBarbi

<font color="9933FF">Barbi: mi most menetiránynak háttal használjuk, mert hivatalosan csak ha nagyobb lesz, akkor ülhet menetiránnyal megegyezően. Vmi ilyesmi van ráírva. Éshát csak így lehet megdönteni picit, különben az ülés háttámlája nem engedné...gondolom.

dbarbi</font>
DBarbi

Éljen A Forradalom!! Éljen Kossuth! Kép
15-én mindenki áhitattban van???
Most érkeztünk Zentáról, holnap átnézem a heti termést, de addig is a babócák nagyon aranyosak!!!
Itt a tavasz!!! HURRÁÁÁ!!!! Le a Monarchiával!!! Kép
klarissza

Sziasztok Kép

Ziiiit!!! Annyira jók a képek!! Ez az elbájolás.. még így szgépen keresztül is megy KépKépKép Legalábbis nekem nagyon bejön Kép Csini lettél fodrász után!

Anita, huncut Robó KépKépKép Annyira jó fényképarca van, róla minden fotó ilyen jól sikerül??? Gyöngyörű!

Panu, hogy vagytok? Remélem jobban!

Illegális Barbi 007 - PSZT!!!! KépKép

DBarbi, az hogy néz ki, amikor kinövi a cumit? Haminak 0-6 hóig van, úgyhogy lehet, h ő is kinövi eccer Kép
BABA nagyon édes lehet, MÉ nem lehet videot is feltenni??? Úgy megnézném!!!

Mi meg ma nagyszabású kirándulásban voltunk a Mátrában. Felmentünk M.füredre, dugig... jó... Sástó, tömeg.... tovább M.háza.. megtelt parkoló KépKépKép Najóvan, nem embereket lesni mentünk, így visszafordultunk és találtunk egy tök jó kis helyet. Csak 3-4 autó állt ott. Erdő, sétálóhely + pihenőhely is volt ott, nemtom miért máshol nyomult mindenki Kép Isteni idő volt, remélem, ez már az igazi tavasz!!!

Elbújt emberek, gyertek előőő!!!

Pussz
Ann
annann

Sziasztok!
Látom, mindenki örül a tavasznak. Én is. Lizi nem. Éjjeltől reggel 9-ig folyamatosan lázas volt. Délután jött a doki is. Nagy probléma nincs, köhög, lázas, kicsit folyik az orra. Na és most megtudtam, milyen az, amikor igazán nyűgös egy gyerek Kép Kép, felváltva hordtuk az apjával. És a kis ravasz még hisztizett is mellé. De lényeg, hogy gyógyuljon. Krumpli ejtve, gyümi egy kevés, ezerrel szopi, szórakozás a vízzel. Most először kapott inni. Pohárból itattuk, tetszett neki, mert végre nem vettük el a kezétől, ahogy a kanalat szoktuk Kép, amikor kaja van. Most izgulok egy jobb éjszakáért. Legyetek jók! És sétáljatok a tavaszban!
panu
panu

<font color="993366">Sziasztok!

Ann: Fanni most 9 hós korára nőtte ki a 0-6 hóig cumit. Már alul a gumi is kezdett furcsán kinézni, úgyhogy jobbnak láttunk egy újat beszerezni Kép

Nekünk a kirándulás összcsaládi ebéd miatt nem jött össze, de holnap séta ezerrel Kép Remélhetőleg 7végén eljutunk kirándulni Kép

Sütöttem sütit, íme a recept, ha érdekel valakit KépKépKép

Répás-diós sütemény

1 tepsi tészta lesz belőle (mufinnak is meg lehet csinálni sztem)

- 3 tojás
- 1/4 l olaj (2dl inkább, mert sok lesz)
- 23 dkg barna cukor
- 20 dkg rétesliszt
- 1/2 cs sütőpor
- 1 kk szódabikarbóna
- csipet só
- 2 kk őrölt fahéj
- 10 dkg összevagdalt dió (én daráltam)
- 25 dkg reszelt sárgarépa

Sütőt előmelegíteni 180°C-ra, tepsit kivajazni és sütőpapírral kibélelni (ilyenem nincs, úgyhogy csak kivajaztam)

Tojásokat az olajjal + cukor + sütőpor + szódabikarbóna --> habosra keverni

Liszt + só + fahéj --> ezt bele a masszába, majd felverni.

Végül a dió + répa és jól összedolgozni.
Bele a tepsibe (muffinállaga lesz!) és 45 percig ill. tűpróbáig sütni.

Lehet hozzá túrómáz: tehéntúró + porcukor + citromhéj + pici tej

Ui: répa ne ijesszen meg senkit, nem érezni! Egész családom odavolt meg vissza Kép

dbarbi</font>
DBarbi

Sziasztok!

Mától újra vagyunk mi isKép A hétvégén Szolnokon voltunk, hosszú idők óta a legjobb hétvégénk volt!KépKép És ebben nagyon nagy szerepe volt a TAVASZNAK! Annyira örülök neki hogy ilyen jó idő vanKép Ma szinte egész nap kint voltunk Bencével, csak szopizni mentünk be. Nagyon élvezte, nézelődött anyukáméknál a kertben és hatalmasakat aludt. Délután már ki is vettük a zsákból, persze dupla pulcsiban, és az ölünkben ücsörögve még be is volt takarva, de akkor is!Kép
Mindkét éjszakát teljes mértékben átaludta, 5kor illetve 6kor ébredt előszörKép Nagyon kis ügyi volt, hagyta az anyukáját is pihenni. És persze folyamatosan szórakoztatta valaki a családból, úgyhogy most igazán lazíthattam egy kicsit. Nagyon klassz volt, remélem most már marad a jó idő!

Szombaton bevásároltam neki rucikból és kapott két pár nagyon édes kocsicipőt is, majd teszek fel képet róla, mert nagyon vagányKép Olyan mint az igazi cipő, csak persze mamusztalppal.
Szóval elmondhatom hogy nagyon szuper hétvégénk volt!

Remélem mindenki a szabadban töltötte ezt a gyönyörű napot/hétvégét és a babák hosszasan pihiztek a friss levegőn! Egyelőre nem volt még időm visszaolvasni amit írtatok a hétvégén, de majd pótolom. A képeket viszont megnéztem, a babák nagyon szépek és látom ám hogy Fanni is sétálni volt ma. Nagyon kis cuki a babakocsibanKép, Robóka gyönyörűszép a huncut mosolyávalKép, Dominika is nagyon aranyosKép, Zit Benije nagggyon husi, klassz a közös fotó isKép, autósülésben ücsörgő Ádi igazi nagyfiú márKép, és úszó Boti is nagyon-nagyon édesKép

Holnap megpróbálok olvasni és bővebben írni, de most hulla vagyok, és még rám vár egy csomó cucc elpakolása.

Azért még a végére én is felteszek egy képet. Kaptunk egy hintát, és Bence teljesen odáig van érte. Nagyon szereti, hatalmasakat kacag ha hintáztatjuk benneKép
Kép

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!
Na ismét itt vagyok, újult erővel, bár kissé még dáthás vagyok Kép
Annyira klassz hogy tavasz van, csak el ne kiabáljuk!!! Bár most már csak melegebb lesz állítólag! Mi is sétáltunk ma, apája tolta a babakocsit, és átkaroltam apáját....tiszta romantika a tavaszi napsütésben!!!! Kép

Most vasárnap voltam a koncereten, hihetelen szép volt, és vendégek is voltak, nem is egy.....a rioi karnevál kutyagumi ahhoz képest ami itt volt Kép

Visszaolvasni nem nagyon volt időm, de babócák aranyosak! Most itt van előttem Benci a hintájában, ez milyen hinta?! De furi alakja van, ilyet még nem láttam!

Lizinek jobbulást kívánunk!

Az eszem megáll! Répát sütibe?!?!?!?!?! Ez kinek jutott eszébe?!!! na nem azért, biztosan finom, csak olyan hülyén hangzik! (bár a rántott tejbegríz is nagyon jó!) Kép
na nem dumálok itt össze-vissza, tentikézek én is, majd holnap elolvasom a hétvégi termést
pussssssssssz
Regina
Kép
gregina

Sziasztok!

Ann, tudom,hogy azt kérted,ne...de én mégis felmondok. Már meg is fogalmaztam a felmondólevelemKép Még egy ilyen éjszaka és végem...
Eleve, csak 11 után jutottam ágyba, szóval már itt hiányoltam némi alvást.
De hajnal 4-kor úgy elkezdett sirni Ádám,,mint még soha. Ciciztünk, igy aludt vissza. Egészen fél 6-ig. Na, gondoltam, tutti nem éhes, hiszen 1,5 órája evett. De nem lehetett megvigasztalniKép Keservesen és nagyon sirt. Végül melegitettem neki tejcsit, hátha tényleg éhes, megette, de addigra már ájulófélben volt a fáradtságtól. Ezek után még 1,5 órát aludt,és újra kezdteKép Átvittem magamhoz, ott 15 perc csendes nyöszörgés után elaludt. (reggel 8 volt már). Én is elaludtam, kicsit zaklatottnak éreztem magam.És innentöl kezdve úgy 3/4 órákat aludtunk, kicsi nyöszörgés-újra alvás. Én egész egyszerüen nem tudtam észhez térni...10 (!) órakor nagy nehezen kikászálódtam az ágyból, Ádám még mindig aludt. Egészen negye 12-ig. Ilyet még soha nem csinált, ennyit sirni, és igy kifáradni reggelre. Tényleg nemtom a foga-e vagy az én átok antibigyóm, de csúcs volt ez a reggel.Kép

Vera, Bence nagyon aranyos a hintában, olyan jó neki, látszik a kis arcán,hogy jól érzi magát!Kép

Fanni kisasszony is bájos volt a hétvégi kiránduláson, már én is várom az állatkerti sétákat!Kép

Robó baba is olyan komoly nagyfiú, csak lesek,milyen sokat nött ö is!Kép Tényleg jól néz ki minden fényképenKép

Zit, nagyon jók a képek,én az albumot is megnéztem...Azok a kis sonkák nagyon harapnivalók..Kép

És persze a kis tündi-bündi Dominikát is meg kell dicsérnem abban a cicás sapkábanKép Ügyes a nagyi nagyon!!!

DBArbi, köszi az ülésröl a leirást, azt hiszem mi még várunk egy kicsit, cm-ben és kg-ban is van még mit nöni az üléshez. Meg igy,hogy végre nemkell nagy overált adni, kicsit több hely lett a hordozóban is, talán még 1-2 hónapot kibirunk.

Panu, remélem Lizi jobban van, én gondolok Rád éjszaka,hátha az segit...Hisztis babával nekem is volt dolgom, duplán megy az együttérzésKép

Klarissza,milyen volt a kiruccanás? Mesélj,Te hazafiaslelkü anyuka...Kép

Tudom már mit akartam még...A lakás baba-átalakitásról.Ahogy irtam, nálunk a nappali a fö csatatér, ezt védtük le. Elöször is, egyhalom párnával kipárnáztam a kávézóasztal alsó polcát, mert elöszeretettel mászik be az újságokhoz. Még fogunk szerelni sarokvédöt az asztal sarkára, amikor már totyog, akkor pont olyan magasságban van az asztal sarka, ami veszélyes lehet. Ezenkivül a konyhába a kijáratot lerekesztettem a járókával, és nekünk a nappaliból indul a lépcsö fel az emeletre, oda tettük a kaput-keritést,ki minek nevezi. Ez általában müanyag, de lehet fából is kapni, olyan szélesre állitom amilyen kell, és se ki-se be rajta ...Idáig a kutya ellen használtuk,hogy ne jöjjön fel az emeletre, most már Ádámka ellen,mert már párszor megpróbálta a lépcsözést is. Ezenkivül vakdugókat raktunk az üres konnektroba.A számitógép nálunk is izgalmas, én egy nagy párnát szoritottam be az asztal és a fal közé, igy nem látszanak a zsinorok, és be se lehet nyúlni mögé. Egyelöre müködik...

DBarbi, én úgy tudom,hogy 3 havonta kell cumit cserélni, de lehet ez csak marketing, hogy többször vásárolj.
Képzeljétek, amikor a fogorvosnál voltam, az asszisztens csaj kérdezte, mennyi idös a babám? Mondtam neki, 7 hónapos. Erre ö, akkor már vissza mentem dolgozni??? -Ekkor esett le a tantusz, hogy az itteni mamák 6 hónapos korban mennek vissza dologzni,mert csak ennyi eltávot kapnak a munkahelyröl, a gyerek meg megy a megörzöbeKép Nálunk nem lesz ilyen, szerencsére maradhatok itthon vele, de szegény többi kisbabát megsajnáltam, aki ennyi idös korban már elszakad a mamájától...

Akkor most magunkról...
Nekünk is nagyon jó hétvégénk volt, szerencsére itt is szép idö van. (igaz átlag egyszer van egy szeles-hóvihar, ami pár percig tart, de utána megint süt a napocska.)
Szombaton autókiállitáson voltunk, mindenféle autótipust kiállitanak, ki is lehet próbálni. A férjem nagyon szereti az autókat, úgyhogy ez évek óta kötelezö program nálunk. Idén elöször volt pocin kivül velünk Ádibádi, mert a tavalyin még pocakban hordtam végig.Kép
Itt egy kép, amin éppen egy klassz kis BMW-t próbálnak ki a fiúk:
Kép
Nagy tömeg volt, nagy zaj, Ádám sokat nézelödött, és minden nehézség ellenére elaludt a kocsiban. Szóval igazán jó baba volt megint.
Aztán vasárnap elmentünk úszizni,mind a 3-an vizbe mentünk,most elöször volt Ádám nagy medencében:
Kép
Ahogy megfogta azt a vizi súlyzot, el sem engedte, mintha abba kapaszkodott volna. Sokáig látszott az arcán, hogy nem tudja eldönteni, tetszik-e vagy se, végül is nem volt hiszti vagy sirás, csak a végén (kb 15 perc), kicsit nyöszörgött. Azt hiszem ha melegebb vizet találunk, jobban viselte volna.

Szóval itt is jó hétvége volt, alig várom a többi ilyen jó idös-közös családi idötöltést.

sziasztok
Barbi és Ádám:
Kép

Kép
Kép
barbi

Hurrá itt a tavasz!

Kép

Robóka is nagyon érzi, mert reggel már három napja hat órakkor ébred és alig alszik valamit. Így egyre fáradtabb vagyok én is, hiszen este ugyanúgy ébred még 3-4 alkalommal és mikor reggel lehetne picit pihizni, akkor meg már dumcsizik. Na majd talán visszaállítják az órát és könnyebb lesz(vagy nemKép ).

DBarbi: nagyon klasszak a képek , Fanni hogy rágcsálja a perecet, édes nagyonKép.Az ülős kép is nagyon cuki.Kép.Köszi a receptet, kipróbálom majd. Répás sütiről már hallottam és állítólag az is nagyon fini.

Vera: Benci nagyon édes a hintábanKép. Huncut szemei vannak. Jó, hogy tudtál pihenni te is egy kicsit. Ilyankor Benci ha hazamentek és ketten maradtok , akkor nem nyűgösebb?Jó, hogy itt a tavaszKép.Kiscipőről várjuk a képeketKép, én is most szeretnék majd venni neki vmit tavaszra.

Barbi: illegális babanetülnökKép. Fotók nagyon jók. Ádi korán kezdi az autózástKép. Aranyosak vagytok együtt.Ádi látom élvezi az uszit. Tényleg hat hós korá után is megmarad még esetleg az úszó reflex, vagy minek is nevezik? Nem félt a nagy víztől? Szerintem lehet, hogy a fogacskája jön Ádinak, akkor szoktak felsírni a babák. Próbálj azért te is aludni egy kicsit, főleg ha Ádi alszik, azt használd ki.Ádi nálatok is vegyes, nem tudnám eldönteni kire hasonlít.Mindkettőtökből van belőle.Aranyos , huncutKép.

Klarissza: várjuk a beszámolót ZentárólKép.

Zit: ugye azóta csillog villog a lakás? Hozzánk is eljöhetnétekKép.

Ann: jó kis kirándulásotok lehetett. Na ezt nem szeretem, párszor mi is felmentünk már húsvétkor de annyi ember volt, hogy tényleg zsúfolásig tele mindenhol. Holott mi is inkább a természetben emberek elől mennénk...Azért jó, hogy találtatok egy jó kis helyetKép.Robó nevében is köszi a dicséretet.

Cumi: közben eszembe jutott ahogy DBarbi is írta. Már kérdezni akartam, mikortól érdemes váltani. Ugyanis Robó is NUK cumit használ. Öt hósan vettem neki másikat, de akkor nem fogadta el, és közben néha odaadom neki, de nem kéri, sőt kiköpi nagy ívben. Ezek szerint még nem nőtte volna ki?Végülis minap meg cumi nélkül voltun egy nap és nem is hiányolta, most akkor már én sem tudom , kell e még a cumi vagy sem?

Panu: hogyan aludt Lizi? Remélem már jobban van. Mikor Robónak is láza volt sokkal nyűgibb és hisztisebb volt szegénykém. Jobbulást kívánunk.Pohárból ívánsKép, ügyi nagyon.

Regina: répás tortáról már hallottam én is , azt monják nagyon fini.Képna majd Barbi tortáját is kipróbáljuk , aztán leteszteljük.Domcsi de édes séta közbenKép.Éppen alszik, vagy csak a nap sütött a szemében?Mindenesetre aranyos szépségKép

Tényleg többiek. Most ebben a napos időben nálatok mennyire bírja a napfényt a baba? Robó annyir hunyorog, hogy nam igazán szereti ha az arcát is süti a nap.Bízom benne, hogy hozzászokik majd a nagyobb fényhez.

Éppen indulunk sétálni, még felöltöztetem pizsis Robót, bár a napocska elbújt a felhők mögé, de jó időnek néz ki innen bentről.

Szép napot mindenkinek: Anita
anita77

Sziasztok Kép

Barbi a minden részletre kiterjedő képes beszámoló csudajó KépKépKép Hány fokos volt a víz az usziban? Szerintetek mikortól lehet vinni rendes usziba - úgy értem, nem babaúszásra?
Nemondjmámégfel léccclécciléccci!!!!
Én 3 részletben tudtam aludni max 5 órát... Megnéztem ezt a nyamvadt Pál utcai fiúkat (no comment... de azért van véleményem), fél1ig tartott. 2 kor fölébredtem, mert aszittem, Hami enni kér. 3 ig nem tudtam aludni, mert vártam, h mikor kér enni, így 3 kor szoptunk egyet. Utána letettem, pici idő elteltével fölsírt (a foga...), átmentem, visszaaltattam. 6:15 kor szopi, utána is elaludt még - én kicist nehezebben é 8 előtt végleg fölébredt... Én meg alig látok ki a lukon Kép

Anita, Hami nagyon utálja a napot, pedig nem bánnám, ha érné egy kis fény az arcát... Még üvölteni is képes, úgyhogy inkább nem napozunk. Max., ha alszik.

Vera, nagyon édes hintás-Benci! Hogy vanrögzítve ez a hinta? Az ajtófélfához? Mivel? Tudod, mi is hintavásárlás előtt állunk... Igaz én az állványosat néztem ki, nemtom még hova tesszük, mert hely az nincs KépKépKép

Regi, családi romantikus séta KépKépKép Domcin is látszik, h nagyon elégedett!!

Lizikének jobbulást!!!

Szép napot mindenkinek!
Ann
annann

Sziasztok!

Mi is nagyon jót hétvégéztünk Kép Anyósom volt nálunk Szentesről, sütött-főzött, nagyon jól el voltunk látva. Sajnos viszont a férjem benáthásodott Kép Láza nem volt, de a torka fájt, meg ami ezzel jár... De azért nagyokat sétálgattunk, tegnap már nem is overált adtunk Zsoltikára, hanem egy polár rugit a normál plüss rugi fölé Kép Meg sapit persze, és bundazsákba húztuk. Nagyon-nagyon jól viselte a sétát, nézelődött szépen, aztán egy hatalmasat aludt Kép Remélem ma is ilyen jó meleg lesz, bár a nap épp nem süt, és borongós az idő.

Lányok, hozzátápi-ügyben kérném a segítségeteket. Zsoltikát megkínáltuk krumplival, és kihányta Kép Pedig csak 2 pici kanálnyit kapott. Megfőztem, és a főzőlével összetörtem, így adtam. Lehet-e sót beletenni? 1-2 nap múlva anyatejcivel próbálom majd. Aztán másnap kipróbáltuk a Hipp Sütőtököt burgonyával, hát arra is nagyon fintorgott, nem is mertem többet adni, nehogy úgy járjunk, mint a krumplival. Majd még megkóstoljuk a répát is, de igazából a krumplit kéne enni, legalábbis szerintem.

Irtam a hozzátápis topicba is, de a Ti véleményetekre is kíváncsi vagyok Kép

Másik kérdésem a cukor: teába lehet-e tenni, vagy üresen igya Zsoltika? Vettünk ugyanis egy Avent Varázsitatót, nagyon szépen tartja Zsolti, de csak picikét ivott belőle.

Most nézem visszafelé az írásokat Kép

Anita,
Zsolti is hunyorog a napfényre. A kezével el is takarja a szemét, ha nagyon belesüt a nap. Bár igyekszem úgy menni, hogy árnyékoljam a fejét, vagy a babakocsi tetejét húzom úgy, hogy árnyékot adjon neki. Tegnap nagyon ügyi volt, ellenzős sapi volt rajta, addig mocorgott míg az ellenző el nem árnyékolta a szemét KépKépKép

Barbi,
köszi a nappali leírását Kép Párna jó ötlet a számítógép vezetékeinek elrejtéséhez. Autókiállítás és uszi is jó lehetett nagyon Kép

Regi,
maradék náthához jobbulást! Dominika nagyon szép Kép

Vera,
nagyon klassz a hinta! Ebben hogyan ül Bence? Vagy nem is ül? Zsolti is imád hintázni, mi a pihenőszékét ragadjuk meg kétoldalról, úgy hintáztatjuk. Sokszor így alszik el Kép Ilyesmi hintát keresek én is, hogy ne emelni kelljen, hanem lökni, de eddig csak olyat láttam, amiben ül a gyerkőc, Zsolti pedig még nem ül Kép

Átaludt éjszakához és jó hétvégéhez is gratula Kép

DBarbi,
receptet köszi, elteszem Kép

Panu,
Lizinek jobbulást!

No itt hagyom abba, Zsoltika már követel Kép Még egy képet rakok fel a végére, itt látszik az új habtapi-szőnyeg. Végre rászántam magam, és nagyon jó! Bár egy kicsit csúszkál Zsoltika lába rajta, ahogy mászni próbál... De a játékok sokkal jobban gurulnak rajta Kép

Kép

Szép napot mindenkinek!

KépKépKépKép

pgaboka

Ann,
közben írtál Kép Kevés alvás nem jó, de hát van ez így. A Pál utcai fiúkat mi nem néztünk, nekem már a bemutató sem tetszett Kép Helyette inkább Star Trek-et néztünk, az a kedvencem Kép

Puszi:
Gabi

pgaboka

Zenta jó volt! Bővebben. Nagyon jó volt! Kép
Zenta egyébként Szegedtől kb. 40 km délre, a férjem vajdasági magyar pasi, bácskai legény Kép
Rendszeres program volt a napi kétszer 2 óra séta a Tisza parton (dédnagypapi -80 év- diktálta az iramot, alig bírtam lépést tartani vele). Laca üvöltött, ha próbáltuk becsomagolni a bundazsákjába, pedig itthon nem szokott ennnyire kiborulni. Jól bemutatkozott a nagyinak Kép Nálatok nincs üvöltés öltözködéskor?
Nagyon sokat ettünk Kép gibanjica, csevap, plejszkovica stb. (a mostoha nagypapi szerb Kép)Laca sokat aludt és nagyon jól érezte magát, hamar aklimatizálódott Kép
Ja és 14 dekát hízott Zentán és elkezdte mondani, hogy dádádádádádá meg bebebebebebebe fel is vettük digi kamerával. Sajnos képeket csak a filmből kivágva tudok mellékelni, így elég rossz a felbontásuk.
Kissé izgultunk, hogy mit fog szólni a nagyobb úthoz, de a 2,5 órás úton csak egyszer hisztizett kb. 10 percig. Miután rájött, hogy anya nem hajlandó kivenni a babaülésből, abbahagyta, egyszer volt szopi az autópályán a parkolóban. Nálatok, hogy viselik a babák a hosszú utat?

Regina, Panu hova jelentkeztetek okosodni?
klarissza

Gabi!
Mi is ma kezdünk a hozzátápihoz, krumpli lesz a menü, de csak este kapja, mert Apa részt akar venni a nagy eseményen. Szerintem próbálkozz mással, ne erőltesd a krumplis kezdést. Szerintem sót ne keverj a kajába legalább egyéves koráig, állítólag a veséjüket megterheli a piciknek. Mindenhol ezt olvasom.
Kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni nálatok.
klarissza

a kocsiban
Kép
indulás sétálni
Kép
ilyen jó kedvem volt Zentán
Kép
klarissza

Gabi, ez a kép tündéri!!! KépKépKép Betűs habtapit hol vetted? Én is ilyet szeretnék, mert ami van, az kaptuk és 5 millió kis része van, szemek és tsai Kép

Klarissza, naggggyon jó lehetett Zentán!!! Dádádá bebebeeee, nagyon édi lehet! KépKép

Ann
annann

Klarissza,

köszi Kép Én is azt hallottam és olvastam, hogy sót nem szabad adni. Szerencsére az alma és a banán nagyon ízlik Zsoltikának Kép Arra is gondoltam, hogy keverem majd őket, például egy kis krumplit az almához, hátha úgy ízlik majd. Én sem szeretném erőltetni, nem akarom, hogy esetleg megutálja az evést.

Zsolti sem szeret öltözködni, már a sapinál nyöszörög, de amikor felveszem, megnyugszik. Nálunk az overál nagy mumus! De remélem, hamarosan nem kell már.

Zenta klassz lehetett! Laca nagyon ügyi, hogy már ilyeneket mond, és a hízáshoz is gratula!

Mi még nem voltunk hosszabb autókázáson Zsoltikával, de hamarosan megyünk Szentesre (2 órás út), talán 2 hét múlva hétvégére a férjem szüleihez Kép Mostanában ha autózunk, 10 percig bírja, aztán elalszik Kép

Majd írd meg, hogy fogadta Laca a krumplit!

Gabi

pgaboka

sziasztok!
elég vacak éjszakánk volt, Domika óránként ébredt, de ez még csak a kisebbik baj, engem utolért vmi vírus, egész éjjel görcsölt+ment a hasam Kép most diéta ezerrel Kép

Gabi, azt hiszem te kérdezted a sót és a cukrot: én egyiket sem adom neki. Rendes filteres babateát kap, de cukor nélkül. A krumplit sem sóztam, nálunk is kijött. Igaz a Hipp sütőtökös krumplit megeszi (azért megnézném én azt hogy mennyi abban a tényleges krumpliKép)
nagyon jó a betűs habtapi, engem is érdekelne hol vetted, és mennyi volt!

Barbi:
lakásátalakítás: én bajban leszek, mert egy nagy, nyitott csigalépcsőnk van, korlát nélkül, tehát semmi oldalsó védelem nincs a lépcsőn, egyszerűen lehetetlen lezárni. Hiába zárom le alul, oldalról akkor is felkapaszkodik majd rá Kép Már előre rettegek mi lesz ha elindul!!!
Az autókiállítás nagyon jó lehetett, régebben mi is mindig mentünk. Szerény véleményem szerint a két pasi le sem tagadhatná egymást Kép

na most mennem kell pedig még jó sok mindent akartam írni, asszem kicsit ki kell mennem levegőzni Kép
regina
gregina

Sziasztok!

Alszik a piciKép, megpróbálok most többet írni mint tegnap.

Visszafelé.

Gabi!
Hozzátápival kapcs.: én egyetlen egyszer próbáltam magában adni a krumplit Bencének (anyatejjel vagy főzőlével összeturmixolva), hát nálunk is utálta Benci, kirázta a hideg. Mikor jött a doki, ő mondta hogy a babák nem szokták szeretni magában, és nem is magában kell nekik adni, hanem mindig valamivel keverve. A krumpli csak sűríti a kajákat. Nálunk nagyon bejön a sütőtökös krumpli, és az almás krumpli isKép
Hétvégén sárgarépa pürét adtunk Bencének, azt is szinte falta. A mai ebéd pedig szintén krumpli lesz almával. 1 szem krumplihoz 1 szem alma.
Ha valami íz bejön Zsoltikának akkor azzal keverd a kajáit, úgy biztos szeretni fogja!

Zsoltika gyönyörű a képenKép és klassz a habtapi is, én nagyon szeretem. Takarítani nem nagy élmény, mert ahogy szedem fel, hullik szét, de muszájKép
Ám nehogy azt gondoljátok hogy a betűsnek nincsenek apró darabjai (AnnKép), elég csak az A betű és társaira gondolni...

Hinta: ez egy olyan hinta ami puha anyagból van, és csak a pereme merev. Olyan mint egy fél hordó, aminek az alján van két lyuk a lábaknak. Nagyon egyszerű. És ebben nem ül a baba, pontosabban ül, de nem úgy ahogy a rendes hintában. Attól függ hogy merre döntöd (a gyereketKép) vagy hátradől benne, vagy előre. A képen Bence hátradőlve van, de szereti nyammogni a peremet csak ezt én nem szeretem, mert akkor még alatta is nyáltócsa állKép

Klarissza!
Zenta klassz lehetett, a képek is szuperekKép Ja, és a kaják is amiket felsoroltálKép
Nálunk hosszabb úton sincs baj szerencsére, még egyszer sem sírt Bence, de még nem is nyöszörgött. Imád autókázni, mostanában már nem is alszik el a rövidebb utakon hanem nézelődik. Én mindig felszerelem magam jó pár csörgővel, de nem nagyon érdekli ilyenkor az sem, annyira lenyűgözi az utazásKép
Duma nálunk is megy, de Bence a p betűt gyakorolja nagyon, lehet ebből lesz az Apa?!

Ann!
Kevés alvásért nem irigyellekKép ha nekem 8 előtt fel kell kelnem, már akkor tiszta kóma vagyok egész nap. Ja és úgy hogy előtte csak egyszer keltünk, mondjuk 6korKép
A hinta az ajtófélfára van felcsíptetve, atombiztosKép Az állványos nekem is tetszik, de majd csak ha kertes házunk leszKép ebben a lakásban már nincs egy tenyérnyi hely sem ilyen luxusdolgoknakKép A célnak ez is tökéletesen megfelel, főleg így hogy egy fillérünkbe sem került, ugyanis kölcsönkaptuk! Egyébként a Brendonban ez is 10 körül mozog asszem...

Húú, a napot Bence is utálja (de szerintem minden baba). A babakocsival is úgy kell manőverezni hogy nehogy nap érje az arcát mert akkor visít. Viszont ha elalszik akkor már lehet a nap felé fordítani, most is így napoztunk a hétvégénKép

Anita!
Leveledre még nem tudtam válaszolni, de ami késik nem múlikKép
Kép a kocsicipőkről:
Kép
Nagyon puha velúranyagból vannak, a talpa pedig olyan hajlékony mint a mamuszoknak. Annyira édes Bence lábán, már várom hogy az utcára is ráadhassamKép

Bence tényleg nyűgösebb kicsit a mamás hétvége után, persze mert ott folyamatosan vannak körülötte és hozzászokik. Anyukámmal és a nővéremmel akkorákat viháncolt hogy anyukám tiszta lelkibeteg volt hogy hazajövünk. Már tegnap este a telefonban kérdezte hogy mikor megyünk legközelebb. Azért olyan rossz lehet a nagyszülőknek, nem? Ők is imádják az unokájukat és mégsem lehetnek vele mindigKép
Na de majd nyáron sokat leszünk ottKép

Barbi!
Hétvégétek a képek alapján nektek is szuper lehetettKép Aranyosak a fiúk az autóban, az uszis kép is nagyon cuki és a kettőtökről készült is nagyon-nagyon aranyos.
Viszont a sírós éjszakáért nagyon sajnállakKép Ádit is mert biztos nem ok nélkül sírt ilyen sokat. Lehet tényleg a foga szegénynek. A babák szerintetek az összes foggal megkínlódnak vagy csak az elsőkkel? Mert hallottam már ilyet is.

Regina!
Alvó Domibaba is nagyon édiKép
A répatortával nekem is fenntartásaim voltak egészen addig amíg meg nem kóstoltam. Isteni finomKép

Na eddig jutottam, szép napot mindenkinek, ebéd után megyünk mi is sétálni!

Vera

KépKép Kép
76vera

Csak röviden: Gabi! A krumplihoz keverj reszelt almát, ha az almát szerette. 1 szem krumpli fél alma reszelve arányában. Próbáld ki! Ha így sem, akkor szerintem is hagyjad, adj mást.
panu
panu

Sziasztok!

Mi is hazaértünk Sopronból szerencsésen, és a manóka is rettenetesen jól érezte magát. Meggyúrta az összes cicát, szegények meglátták Nórit a kezünkben és már futottak is szerte szét Kép!

Hozzátápi: mi a teát cukorral adjuk (2,5 dl-hez 1 kávéskanál). A krumplit simán nem fogadta el, anyatejjel sem, viszont hétvégén kapott a rendes krumplipüréből, amit mi is ettünk és azt meg falta rendesen, amikor el akartam venni a kanalat, akkor meg elkezdedett sikongatni és követelte Kép, édes volt. Úgy látom, hogy az evéssel nem lesznek problémáink. Sőt be kell valljam, hogy csirke husit is kapott, és nagyon nagyon ízlett neki (mellette 6-7 szer szopizik).
Ezek alapján úgy döntöttünk, hogy nem ragszkodunk annyira az "előírt" kajákhoz, természetesen ez nem azt jelenti, hogy tejet, epret, meg zsíros dolgokat fog kapni, csak kicsit lazábban vesszük ezt a kérdést !
Tegnap, meg a Margitszigeten voltunk, Nóri kikerekedett szemmel figyel mindent, nagyon érdekelték a kutyák, babócák, miegyebek, szóval "világot" is láttunk!

Utazás: egy hónapos kora óta visszük mindenhova magunkkal, Sopronba kb. kéthetente járunk a szüleimhez, nagyon bírja, végig alszik, a rövidebb utakon pedig most már kiváncsian nézelődik. Megjegyzem a nyaralást Horvátországba tervezzük, kiváncsi vagyok, hogy fogja bírni, de úgy vettem észre, ahol anya-apa ott van ott nem lehet bajKép!

Bocs, hogy picit hosszúra nyúltunk, de hát olyan ritkán jutunk net közelbeeee Kép!!!

Viszont most megyünk ebédelni, utána pedig sétizni Kép, mindenkinek szép napot, és örülünk végre a jó időnekKépKépKép!!!

Meme
meme

Ja és csak a képeket tudatm megnézni, mert termeltetek rendesen, és az összes babóca tündérKép!!!

Meme
meme

Sziasztok!

Azért jelentkezem ilyen ritkán, mert orvostól orvosig járunk, meg apa is itt volt hétvégén, ezért most Bence elég nyűgös, mert nagyon hiányzik nekiKépKépKép

Ráadásul én szörnyű rosszul vagyok, mert folyik az orrom, fáj a torkom, és olyan gyenge vagyok, hogy a fiamat se tudom felemelniKép

Úgy néz ki, apa a nevére tudja venni Bencét, már nagyon várjukKép)
26.-án megyünk a gyámhivatalbaKép
24.-én meg Szeged legrangosabb tüdőgyógyászához, ő fogja rámondani a műtétre az áment. A fülészünk nagyon ellenziKépKép

Ennyi egyenlőre:

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Többieknek is nagyon köszönöm a hozzátápis ötleteket. Ma kipróbáljuk az almát krumplival Kép Kivi vagyok, hogy ízlik majd Zsoltikának Kép

Ann,
a habtapit a Brendonban vettük. 26 db-os, minden betű benn van, és 5.990,- Ft volt. Viszont így nagyon nagy, mindkét játszószőnyegünk ráfért Kép Kell is, hogy nagy legyen, Zsoltika úgy teker rajta, alig győzöm utolérni. Szerintem ebben nincs túl sok pici darab, az A betűt pedig nem raktuk le. A többi (D, P, B) középső része pedig nem is olyan kicsi.

Regi,
diéta Kép Gyógyulj meg mielőbb! Habtapi-infókat lásd fent Kép A Hipp sütőtök burgonyával 20% krumpli, a cimke szerint Kép

Vera,
hogyan adod az almás krumplit? Melegen, hidegen? A képen nagyon klassz a hinta, valami ilyesmit szeretnénk mi is Kép Habtapi: én eddig csak lezuhanyoztam őket Kép

Panu,
neked is köszi az ötletet Kép

Meme,
jó, hogy ilyen jól eszik Nóri Kép És hogy az utazást is jól bírja. Mi jövőre szeretnénk külföldre menni Zsoltikával, idén marad a nagyi és a telek Kép

Zsófi,
jobbulást! Pihenj sokat, hogy múljon el a betegség!

Még csak annyit, hogy Zsoltika megtalálta a lábujját, rendszeresen szopogatja Kép Majd megpróbálom lefotózni, és felteszem. Nagyon édes KépKépKép

KépKépKépKép

pgaboka

Megint egy kicsit:

Fürdetés, én elvileg minden nap fürdetek, de azért van amikor elmarad, ha későn érünk haza, vagy ha nagyon nyűgös. Most, hogy beteg vagyok, már harmadik napja nem fürdött. Ma este rábeszélem nagyapit. Nekem nincs erőmKép
Amikor itt van apa, akkor persze naponta kétszer kell fürdeni, mert nem tud vele betelniKép

Ja, egyéblént Kern András Bence lesz Benci új neve, ha a bürokrácia eljut odáigKép

Olyan nagyon jó idő vanKép és pont most vagyok ilyen rosszul...pedig nagyon játszótérre kellene menniKép

Lányok, ha Bence nem lesz megint beteg, és én meggyógyulok, akkor talizhatnánk a hétvégén, mondjuk pénteken, mert csütörtökön felmegyünk Pestre...

Kép

Puszi megintKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ann, a Corában a Habitapi betűs, 30*30 cm-es, 36 db-os, és amikor mi vettük, akkor volt 4999.-, de később láttam olcsóbban is.

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Most értünk haza egy jó nagy sétából! Sajnos egy bababoltba is betértünk, elég sok pénzem bánta... Apa most már tuti el fog tiltani a vásárlástólKép
De ollllyan nagyon klassz tavaszi vagány cuccokat vettem Bencének, nem hagyhattam ott őket a boltbanKép
A boltban persze nem aludt, az eladó csajszival kivettük a kocsiból, így rá is tudtam próbálni a gatyókat meg a kabátkákat. Végig mosolygott, az eladók meg nem hitték el hogy ilyen jól tűri az öltöztetést. Asszem nagy szerencsém van BencivelKép Ráadásul reggel itt panaszkodtam hogy a naptól visít, hát most nem. A napon szépen becsukta a szemét, már azt hittem el is aludt, de mikor megint árnyékba értünk kinyitotta és nézelődöttKép
A boltban pedig volt egy 3év körüli kisfiú, egyfolytában puszit akart adni Bencikének, úgy kellett lebeszélniKép de tök ari volt!

Gabi!
Hogy sikerült az almás krumpli? Én langyosan adom, ha a forró krumplit összekeverem a hideg almával, az pont jó. De a végére már az egész hideg, de így is megeszi.

Szerintetek az normális hogy Bence ma ebédre 250 ml almás krumplit evett, közben ivott 20-30 ml szőlő-almalevet és utána megkínáltam a cicivel és még az is kellett neki?! Úgy szopizott mintha nem is ettünk volna előtte semmit. Gondoltam majd a büfinél kijön egy része, de szinte semmi nem jött ki. Délután bukott egyet-kettőt, de egyik sem volt nagy mennyiség. És 3 és fél óra múlva megint szopizott. Én ezt egy kicsit soknak találom, de nem szeretném ha éhen maradna. Ha kér akkor adok neki, csak soknak tartom.

Most mennem kell, mert vendégünk érkezettKép

Pussz,
Vera

KépKép Kép
76vera

Hello, na visszatértem...
kicsit rosszul voltam délelőtt, hasmenés, hányinger, stb, de elvittem kincsemet sétálni, és azóta kutya bajom! Nagyon jót tett a friss levegő!

Most nézem, már megint kilóg a lába a kiságyból, keresztben feXik. Éjszaka is felkeltem hogy visszaadjam a cumiját, de a lába volt ott ahol a feje szokott lenni Kép
Ti bekötitek a babákat a babakocsiba?! Én mindig bekötöm, félek hogy kiesik, stb..Ez most azért jutott eszembe mert egy másik kismami akivel ma sétáltam, teljesen feleslegesnek tartja Kép Hát szerintem igenis be kell őket kötni, nem véletlenül van az ott...szerintetek?!

Gabi: mi lett az almás krumpli sorsa?!

Vera: vásárlásKép ha ez megnyugtat én sem hagytam volna ott őket Kép

Meme: pipihusika Kép csak sóvárgok, egyenlőre én sem ehetek, nemhogy a gyerek Kép

Mi Egerbe megyünk szombaton csavarogni, Domit soha nem vittük még ilyen messzire, kiváncsi vagyok mit fog csinálni. Valószínűleg végigalussza majd oda-vissza az utat! Kép

Zsuzsófi: jobbulást kívánok, én most kecmergek ki belőle.
Bence naggggyon ari a képen, milyen ügyesen áll!! látom ő sem napimádó Kép

na megint dolgom támadt, de sebaj, részletekben csak összehozom amit mondani akartam..
regina

Zsizsa, Diti, Szti: nagyon elvesztetek Kép hiányoztok ám Kép
gregina

Csak félkézzel irok, nem is magyarázkodom ki van a másikbanKép

Én is megnéztem a képeket, minden baba csuda édes+
Klarissza, biztosan nagyon jó volt Zentán, Laca arácról itélveKép

Zsoltika és Bence is nagyon aranyosak, jobbulást Zsófi Neked!

Köszi a képre irt megjegyzéseket, nagyon sokáig mindenki azt mondta,hogy Ádám tiszta az apukája. Mostanra talán kezd másként kinézni, igy én is bejövök a képbe...

Na, maradok, mégsem mondok fel, tündéri kisfiam volt az éjjel. Este kb fél 9-kor tettem le aludni és én reggel 8-kor keltem, hogy mi van már???Azt hittem a férje, elvitte magával dolgozni,olyan csend volt a szobában..Aztán fél 9-kor kelt,mosoloygva a drágám. Kép
Na, akkor ez a fogacska volt, vagy se? Egyik éjjel alszunk,másik éjjel sirunk.
MEgyek, ennyi idöm volt, talán még lesz késöbb is.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Regina:
én is bekötöm a 3kerekűbe, mert egyre veszélyesebb ez a gyerek Kép Egyébként pont Zentán láttam olyan bébiket, akik majd kiestek a kocsiból, szinte félig kint lógtak annyira nézelődtek, ha azok nem lettek volna bekötve tuti, hogy fejre álltak volna egy pillanat alatt. Aztán meg jön az ijedtség, kapkodás. Erről jut eszembe, tegnap este betettük az etetőszékébe és béna csúnya Anya (ez én vagyok) nem szerelte elég jól össze a széket, így előreborult Laca benne, de csak az ülésével együtt. Még jó, hogy ott is bekötöttem, mert különben lefejelte volna a földet szegényke Kép Húúú belegondolni is rossz, hogy milyen nagy ijjedtség lett volna Kép
klarissza

Szia Zsúzsófi! Most látom, amit látok! Kép
Akkor pénteken találkozhatunk, de szerintem most már van olyan jó idő, hogy nem kell felcipelnünk a babakocsidat Bencéstől hozzánk a negyedik emeletre Kép
Ha van kedvetek, akkor írj a címemre és ott megbeszéljük a részleteket!
klarissza

Sziasztok Kép
Csak pár sort én is félkézzel.

Gabi, Zsófi, köszi a habtapis infókat Kép

Vera, hogy van rögzítve a hinta? Én annyira fantáziátlan vagyok... Ngynénéméknél be volt fúrva az ajtófélfába. Nektek hogy atombiztos? segíts!!! Mert akkor lehet, h nem is állványosat vennék holnap... ki tudja Kép

Zsófi, szorítok, h mihamarabb összejöjjön a névváltoztatás, így mire már tanulja a nevét csak az újat kell Kép Jobbulást!!

Barbi, örülök a nyugis éjszakának. NAgyon fogacska gynús, mert az nem minden nap macerálja.. Haminak úgy van, h pár napig csúcs (mint pl. most), utána pár nap szünet.

Regi, ha ülnénk valszleg bekötném, így hogy fexik, még nem. Egri csavargás naggyon jó, Hami is volt ott csavarogni - még pocakban Kép Tőlünk nics olyan szörnyen messze Kép

Vera: sok kaja KépKépKép Miket vettél neki? Remélem, hamarosan láthatjuk a fotókon! Cipők nagyon csinik! Én olyan bajban vagyok a tavaszi öltöztetéssel...
Naptűrés meg egyenesen zseniális Kép

Gabi, lábujjevő Zsoltika nagyon érdekel, olyan édi lehet!!!! Kép

Na megyek, mert széteszi a kezemet a csemetém... nem hagy írni Kép
Holnap irány Bp, mindenféle bevásárlás.

Pusszancs
Ann
annann

Most van egy icipici időm. Lány alszik, már két órája, csak az előbb egy kicsit felkiabált, hogy adjak neki tejet, aztán belealudt, és óvatosan letettem vissza az ágyba. Szegényem, biztosan szomjas volt. Gyanús, hogy nemcsak influ, hanem fog is van a szörnyűségesen nyűgös állapot mögött. Megnéztem az ujjammal és jobban érezni az alsó metszőfogak közül az egyiket. Egyébkétn tegnap óta a mostani alvás az első, amikor egyfolytában alszik 2 órát. Na, nem panaszkodom tovább.
Gabi! Hogy sikerült az almás krumpli? A főtt kaját olyan melegen add, amennyire meleg az anyatej is, azt szokta meg. Szóval meleg-langyosan.
Lányok! Itt most sötétedéskor úgy csörömpölnek-csiripelnek a madarak, hogy csuda. Olyan mintha erdőn lennénk, pedig csak Kelenföld. Már nagyon vágyom a napra, és fohászkodok, hogy reggelig se legyen láza a kis nyűginek, mert akkor semmi sem tart vissza egy vagy több hatalmas sétától. Lehet, hogy még nagynénivel is egyezkedek ezügyben. Apa úgyis megígérte, hogy hoz ebédet haza, ne főzzek, amíg Lizi és én is betegek vagyunk. Persze, a lelkiismerete. Éjjel csak én ugráltam, ő aludt, és ma egésznap dolgozik, későn ér majd haza (csak délben láttuk félórára, ebédre) Bocs, hogy ennyit írok magunkról, de megviselt a Lizi betegsége és a vele járók.
Regi! Én is csak akkor kötöm be, ha ül a kocsiban. Ha fekszik, akkor nem. Ha autózunk, akkor pedig szigorúan csak bekötve, rövid távra is.
Barbi! Örülök a nyugodt éjszakádnak. Szurkolok, hogy még legyen ilyen, többször is. Ádi ma bizotan egy angyal volt, ha így kipihente magát.
A tavaszi öltöztetésről írhattok, én is gondolkodom, hogy mennyire vastagon öltöztessem fel. Igaz, van egy vastagabb és egy kevésbé vastag kezeslábas, ezeket váltogatom. És nekünk nagyon bejöttek a polár holmik. A rugi fölé adok rá egy polár kertészt a pulcsijával, erre a kabátot, és kutyabaja. Viszont van gyönyörű polárral bélelt kertész farmer, úgy szertném ráadni, de ahhoz kiskabát kell, nem kezeslábas, akkor viszont harisnya, zokni, stb. is szükséges. Szóval tanácstalan vagyok. Írjátok le miket vásároltatok?
És ha valaki vásárol bébikajákat, ami a most kezdő hozzátápisnak jó, akkor azt is írjátok meg?
Zsuzsófi! Bence nagyon aranyos! Miért csak most kerül apja nevére? Mi sem vagyunk házasok, de szülés előtt elmentünk a sóhivatalba és ott apa aláírt egy papírt, hogy vállalja, meg én is, hogy egyetértek, így aztán nem is volt gond ezzel. Azt ugyanis mondta a dokim, hogy egyébként hosszadalmas eljárás, ha ezt nem tesszük meg.
Mindenkit irigylek, aki ma a napon járt! Lizi szigorúan bent. Én csak a teraszon, hogy kiteregessem a ruhákat, de az nem olyan.
Na, megyek, mert hallom felébredt...
Üdv, panu
panu

Panu:
Nektek is a héten kell kezdeni a hozzátápit Kép Húúúúúú, de izgi!!!!!
klarissza

Sziasztok!

Énis csak pár sorra:

Gabi: szerintem is próbáld a krumplit almával keverni , hátha úgy jobban ízlik neki. Olvastam már olyat is, hogy vannak babaák akik az ételt csak melegen, vagy éppen hidegen eszik csak meg. Ha nem eszi, próbálj mást adni neki és később térj vissza ismét rá. Majd írd meg ízlett e Zsoltikának a krumli almával. Teát Robó keveset iszik, mivel nincs a szervezetüknek szüksége a cukorra így nem cukrozom neki. Pár alkalommal kapta cukrosan a kamillataát, a széklete miatt. Ételeket sem sózom, úgy tudom ez sem igazán ajánlott .Bár sok helyen azt olvastam, hogy a zöldségféléket nyugodtan ki lehet szedni a mi levesünkből is habarás előtt, de én külön főzök Robónak.

Regina: a babakocsiba eddig nem kötöttem be Robót. Ha fekszik nem igazán látom most még szükségét, hiszen felülni sem tud még egyedül, meg csomó gönc volt edig rajta, ha pedig ül, akkor pedig védi a téliesített lábzsák. Amint látom nálatok szabadabban van Domcsi, ugy én is bekötném.

Vera: klassz kiscipőket vettélKép. Többi csini rucikra is kíváncsi vagyokKép.

Zsuzsófi: jó, hogy apa nevére veszi Bencit. rendes tőleKép.Jó nagy már Benci, megy is már talán??Jobbulást kívánunk.

Klarissza: csuda édes Lacka, remélem ízlik neki a krumpli, majd írd megKép.

Panu: jobbulást kívánok továbbra is.

Ann: jó vásárlást nektekKép

Zsizsa, Diti, Cory, Szisz, Docka , Judit, Batkamanó, Edit ,Dandy ,Zit Dea és a többiek tényleg merre vagytok?

Robó nagyon élvezte a délutáni sétát isKép. Tegnap volt nyolc hónapos , ma pedig 35 hetes a drágámKép.Ma krumplit hamizott céklával.Ízlett neki nagyon.Igazi tavasz van, már a krokkuszaim virágoznakKép, majd lefotózom nektek.

Most pedig lassan pancsizunk így el is köszönök.

anita77

<font color="6600FF">Sziasztok!

Mi is nagyot sétáltunk ma. Fanni ücsörgött a kocsiban, 3 ponton kötöttem be, így előre tudott dőlni és tudta bizgerálni a kocsit Kép
Ruha: harisnyanadrág, zokni, kocsicipő, kertészfarmer, hosszúujjú body, polár felső (jó vastag) és egy vékony dzseki. Tökéletes volt. A biztonság kedvéért vittem takarót, de nem volt rá szükség Kép Jah és persze sapka, ez még téli.

dbarbi</font>
DBarbi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?