Kike, engem nem...
citromos hal? menjen a receptesbe is!
Hát igen, a kigömbölyödésnek előnyei is vannak
- bár nálam kezd óriási méreteket ölteni a gömb
Tami, az élet játéka? Nem ismerem.
amúgy elfelejtettem: rompiscatole = bajkeverő (szó szerint: "dobozromboló")
Hmmm, gradói ház? szép lehetett! Meg a rajzod is!
Nekem ilyen téren semmi kézügyességem, így csodálom azt, aki rajzban ki tudja fejezni magát.
Apa szülinapjára akartam egy vidám rajzot (nem karikatúrát) készíteni róla, de már az arányokat sem tudtam összehozni. Azért még nem adom fel...
Egyetértek veled, engem sem a kilók zavarnak, hanem az, ahogy jelen formámban érzem magam.
És Norbiba én is beleolvastam, tényleg meggyőző, amiket ír.
Evelyn, tudtam, hogy Eliot drága megint megörvendeztet téged valamivel
Két kórustársam is dolgozik a 17. ker. polgármesteri hivatalban, az egyik gyámügyes, a másik oktatásos, így ha esetleg segítség kell vmiben, szólj, és megkérdezem őket.
Lizynek jobbulást!
Patti, örülök, h Zsolti jobban van.
Minden betegeskedőnek jobbulást!
Vkata, ugye, nem lett végül mellgyulladásod?
Marcsi, Emmád gyönyörű!
Ja, nekem is tök rendszertelen volt, 28 és 40 nap között bármi előfordult, sőt még 50 is volt olykor, de ált. 35 nap a normális.
AMúgy épp tegnap gondolkodtam, hogy ha babaszépségversenyt rendeznénk, ki nyerné a fiú és a lány kategóriát. Aztán rájöttem, értelmetlen lenne versenyt hirdetni, mert minden gyerkőc gyönyörű!
Jó, h mondjátok a felicitast. nekem a kh-ban elfelejtettek csomagot adni, utólag írtak, hogy ha kérek, küldenek egyet, csak még nem küldtem vissza a lapot nekik. Majd elkanyarodunk a postára.
(mártírsóhaj) Nna, megyek teregetni...