Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Esik a hó,de nem marad meg :?

Katlina,gratula az újabb fogacskához! :)

Móni,nekünk van járássegítőnk,és Luca nagyon nagyon szerette!Sőt még most is szokott vele játszani.A kompról viszont lebeszélnélek ha abban is gondolkodtok.
Jó mamázást!

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt Mindenkinek(ha ez az időpont még annak nevezhető) Kép

Tündi:Köszi szépen,nemsoká indulunk mamáékhoz,legalábbis remélem(Milán még alszik)Nem kompot akarok,kifejezetten járássegítőt.Vaterán találtam egy aranyosat,azt írja nagyon jó állapotban van(és a fotója ezt bizonyítja)így még mást is nézek majd Lucikának :)

Szép napot Mindenkinek,este jövök,remélem ma több olvasnivaló lesz majd :wink:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Móni, köszönjük! Remélem Milánnal rendben lesz ezentúl a "nagydolog", volt pár rossz tapasztalatom a kórházban, milyen nehezen kezelhető ez a probléma. DE: nagyon örülök, hogy nálatok magától rendeződik :D

Tündi, ki is használtuk a napsütést :) de csak a napon volt jó idő, árnyékban vacogtam :P
A kompot én is szeretném kihagyni az életünkből, de a nagyszülők szerint jó dolog, már alig várják, hogy beleültethessék Rékát :evil: én közöltem, hogy nekünk nem kell, végül már a laminált padlóra fogtam, hogy össze fogja karcolni, na ez hatott valamennyire :P

Katlina, ha a szemfog mellett már kijött a rágó, akkor nem korai a szemfognak is kibújni. Cápabébi :lol:

Kép
pimelinda

Hali!

Én is idekeveredek már...

Móni! Én bizti nem merném megvenni a cipőt, de megsúghatnád, honnan hozzák? És milyen kedvező áron? Superfitre én is vevő lettem volna, erre bezárták a martfűi boltjukat :?

Katlina! Még hogy a rágók után jön a szemfog :shock: És akinek az jön ki először? Kis vámpír...már olyat is láttam :wink:
Lilinek sem utána jöttek, teszem hozzá..... :)

Kaki-gond: kolléganőm fia 3,5 éves. Nem akart kakilni, mióta oviba jár, nála is már beöntéstől kezdve Hunyadi víz, minden volt...aztán elküldték őket pszihomókushoz. Kiderült, hogy a szopi miatt. Mert hogy még mindig szopizik, neki ez a megnyugvás, de mivel anya dolgozik, gyerek oviban, nem tudja levezetni a feszkót. Most nyugtatót kapott a gyerek :evil: és "elvonókúrán" van. De a doki is mondta, hogy az anya tehet róla, nem most kellett volna leszoktatni a ciciről :?
Persze, akik mondták eddig anyucinak, hogy minek szoptat még, azok voltak a "rosszak" :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Luca esete az elektrosztatikussággal :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Ma jöttünk meg a Mátrából! Nagyon jó volt minden, csak rövid volt! :) Parádfürdőn van a szálloda, ahol laktunk. Onnan mentünk kirándulni, voltunk a Kékes-tetőn, a siroki várnál és Egerben is.
A Kékesen van hó, úgyhogy lehetett szánkózni!
Mindjárt teszek fel képeket.

Marci ebben az ágyban aludt:
Kép
Ez volt a nappali része az apartmannak, volt hozzá még egy külön hálószoba is.

Marcival az ország legmagasabb pontján:
Kép
Húzzuk felfelé a szánkót:
Kép

A siroki várrom tetején:
Kép Kép

Egri várban
Kép Kép
judit_79

Ívning!

Dejók a képek! :P :P :P :P :P
És nyamnyam....100 éve nem voltunk Mekiben. Pont amióta nincs étkezési jegyem.

Nóri: Örülök, hogy meglett a recept, benyeltem egy trójait, újra kellett telepíteni a gépet, nincs is meg a recept már. :( Bár nagyjából tudom fejből is, asszem....

Tényleg, bezárt a martfűi bolt? :shock: :shock: :shock:

Katlina: Nem győzök gratulálni a fogacskákhoz! :lol: :lol: Tök jó, hogy különösebb kín nélkül növeszti őket Robi.

Móni: Akor maradt a 20-as? Nekünk ősszel 18 as volt a lábunk, most 20. Tavaszra azért 21-eset fogok venni. Rádismertem a blogban ,hát persze. :wink:
Járássegítők nekünk nem volt, de abból láttam néhány nagyon jót már, szóval szülinapra jó lehet. Vagy valami bébi taxi? Járgány?

Linda: Én is nagy ellenzője vagyok a kompnak. :twisted: Aszta, hogy már ti is 7 hónaposak vagytok. :shock: :shock: Utólag is boldog hófordulót!!!! :P

Kriszti és mindenki: babamama napok lesznek a Corában, láttátok? Láttam ezt azt....

Kérdésem: milyen bili a jó bili? Gondolkodtam, hogy veszek egyet. Réka olykor elvonul kakálni....bár ha kérdezem, hogy van e kaki, mindig kikéri magának és csóválja a fejét, de ha megkérdezem, hogy hol a kaka, akkor néha mutat a pelenkára. Szóval nem árt, ha van itthon sztem....

Tündi: ti vettetek már?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.01 21:07-kor.
jaimee1

Judit: Most látom a képeket. De jóóóóóóó lehetett!! :P :P
Te, mekkora már Marci! :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.02.01 21:08-kor.
jaimee1

Egyébként én kb 10 évvel ezelőtt jártam utoljára Egerben és a Mátrában.
Az egri várban bementünk a panoptikumba is - na az most is kb úgy néz ki, mint tíz éve :) Marci nem nagyon díjazta, a viaszfigurák láttán csak annyit mondott: "Jaj, szellem!"
De az tetszett neki, hogy be lehetett bújni a titkos alagútba.
A siroki várnál is azt élvezte, hogy lehetett bújkálni, lépcsőkön meg szűk alagútban mászkálni. (A várhoz vezető utat bezzeg végignyafogta, hogy ő nem akar gyalogolni.)

Nóri! Nagyon cukik a képeid. Az ágytakaród gyönyörű, és milyen gyorsan haladsz vele! Milyen anyagot használsz? Mert úgy látom valami fényeset, azt nem lehet könnyű varrni!
A mienk pamutból van, és így néz ki:
Kép

Móni! Marci unokatesójával dettó ugyanez volt, mint Milán esetében. Hogy napokig tartogatta a kakit, aztán meg fájt neki. Egyszer még dokihoz is el kellett vinni, mert a hashajtót nem volt hajlandó bevenni. Biztos hozzájárult a dologhoz, hogy a család jó nagy mizériát csapott körülötte, de aztán valahogy nála is megoldódott a dolog szerencsére.
Marcival is bajban vagyunk, mert ő csakis pelenkába hajlandó kakilni még mindig. Éjszakára ő még kap pelust, úgyhogy akkor intézi. Ha nincs rajta pelus, soha nem kakil, és nem is szól, hogy kéne. Nincs valakinek valami ötlete?

Melinda! A helyedben én sem hagynám, hogy kompba ültessék a gyereket. Elég régóta bebizonyosodott, hogy az káros a mozgásukra nézve, és egy elavult eszköz. Csoda, hogy még kapni lehet. :?

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Judit: hát ja, tök igazad van. Mindent lehet kapni, amit el lehet adni. :twisted: :twisted: :twisted:
jaimee1

Sziasztok!
Látom azért ma volt termés :P

Linda:Én is nagyon remélem,hogy mostmár megoldódik a kaki ügy,vagyis marad így ahogy most van.
Kompot én sem szeretnék.Zolcsinak nem volt, Milánnak igen,anyóstol kapta.De nem használtuk csak 1-2 kép erejéig,hogy lássa a mama használta a gyerek.Aztán gyorsan el is adtam(hú most lehet szemét vagyok :? ).

Nóri:Megtartottuk a cipőt,olyan pici Luca lába,hogy én bízom benne jó lesz még őssszel.Írok privit :wink:
A képek nagyon édesek,gyönyörű mindkét csaj :)
Beöntés:Hááát annó nekünk is mondta a volt gyerekorvosunk és mivel én eü dolgozó voltam,azt mondta csináljam én otthon.Na mondtam köszönöm,én ezt nem szeretném,így ezt elkerültük.

Judit:Szupik a képek,bizti jól éreztétek magatok :) És Marci olyan édes nagyfiú :)

Erika:Igen,maradt a cipő,remélem használni is tudjuk majd.Egyébként Superfitt cipő.Járássegítőt meg is vettem,taxink van Miláné volt,mivel csak bent használta így megvan kímélve.Igaz nem olyan hiperszuper,de használható :) Kap még Lucus felfújható ugráló kutyust(nektek is van hasonló,ha jól emlékszem,kék színben?)Meg talán a Micimackó meséből Kangát Zsebibabával(Füles és Tigris már megvan)Szeretnék kemény lapú könyvecskét is,aztán még majd meglátjuk :wink:
Bili:Mindkét fiúnak sima,semmi extra bilije volt.Lucának még nem tudom milyen lesz :)

És akkor teszek mindjárt pár képet :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Akkor a képek:

Ennyire szereti Lucus Fülest :) Kép
Meg ennyire :) Kép
Porszívózott is :) Kép Segített az ebédnél :) Kép
Mindenáron megakarta fogni a vizet :) Kép

Íme a cipőcske :) Kép

És végre megvan az összes Vizipók-Csodapók könyvecske :) Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jó reggelt! :)

Nóri,köszi a tegnap du és a képeket! :) :) De bántott,hogy Lilcsi nem volt most beszédes kedvében :(

Judit,jajj de nagyon jó volt nektek!szupik a képek.És mennyi mennyi hóóóó :) Marci megint rnegetegett nőtt!

Móni,lesz ajándék bőven!:) Luca ismét nagyon aranyos.Nagyon klassz a cipőcske,kár,hogy lemaradtunk róla :?

Erika,én még nem vettem bilit.Sztem nem vagyunk elkésve.Minidg filózok,hogy venni kellene már,de valahogy el is vetem a témát.Majd tavasszal.

Nemsokára megyünk zenebölcsibe,utána bekukk :)

Kép
Kép
tundi24

Reggelt...!

Hű, Judit :shock: , ez még apróbb kockákból és 3szögekből van összevarrva, úgy látom! Az én legkisebb 3szögem szárai 7cm-esek...csak az egyszínű bordó a fényes anyag(dekor), a mintásak azok vásznak :wink: Eredetileg fekete szaténnal akartam kombinálni, de találtam itthon ilyen kimaradt bordót függönyből, így ezt hasznosítom :lol:
Klasszak a képek...Eger....hmmmm, szíven csücske. Lehet, nyáron már Lili is értékelné, felviszem a várba....

Erika! Mekibe kb. én is 100éve voltam, meg annyi idő után is megyek...most is Tündi volt a csábítóm :wink:
Martfűi boltról tavaly hallottam, hogy kocsma van a helyén. De tán van 1 a gyár területén is? Nem tudom...mondanak mindent.... :? már semmi nem biztos.
Receptet elküldjem :wink: ?

Nnnna, Lili meg pont az a fajta, aki a wc-zések alkalmával 10-ből 7x kakil. Addig ül ott, addig nyomja, míg kierőlködik valamit....mintha azt gondolná, hogy muszáj...pedig mondtam neki, hogy nem :lol:
Nekünk 3 bilink van. 2 egyforma, a sima Curveres, az Intersparból, meg egy olyan, ami olyan, mint 1 kisszék, csak bele van süllyesztve a bili, ami fedeles és kivehető. Ez a fedele miatt és amiatt volt szimpi, mert olyan, mintha a wc-n ülne.
Mostanában kezdi mondogatni amúgy Lili, hogy "pisilni kell wc-be", "kakilni kell wc-be", és akkor vonulunk :lol:

Tündi! Ma reggel még a dadusához sem szólt, ott is kukult :lol: Most ez következik, úgy látszik :? Bár soxor itthon is gyakorolhatná ezt :wink: Már mondtam neki, hogy "csak 2 percre fogd már be a szádat" de jó, ha 2mp lesz belőle :x
Mi köszönjük a meghívást!

Móni! Klassz a cipő :wink: Ilyen könyveket még nem is láttam :shock:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: Jaaa, igen, van a gyár területén egy, péntekente van nyitva valami 2-3 órára. Akkor az még megvan.

Móni: Milllen könyvek ezek? Én sem láttam még ilyet.

Tündi: Hát elkésni nem késtünk el a bilivel, azt nem is mondtam. :lol: :lol: Csak gondoltam, informálódom.

Én meg tegnap szandikat néztem a neten, már alllig várom, hogy vehessek egyet. Mármint Rékának.
jaimee1

Még bilihez...nekünk mindig szem előtt volt, sztem vehetsz egyet, hadd szokja a látványát...fogdossa, ismerkedjenek. Mikor pucér, ráültetheted, pl. fürdés előtt. Ha meg csurran is bele valami, nagy ováció :!:
Emléxel még a csokis képre? :wink:

Jaaaj, Erika, de megszenvedtem a blogodba lépéssel...! Még jó, hogy nem ürítettem ki a törölt leveleim könyvtárát és a regis levél megvolt :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: jaja, én is erre gondoltam pont, hogy hagy szokja a látványt.

rendszeresen a fürdővízbe pisil....

Na megyek, játszunk egyet. Rángatja az egeret folyamatosan.

Hááát, szidnak egy páran, miért zártam be a blogot....
jaimee1

Szép napot!

Tündi:Köszike :) Hát az ajikat majd elosztom a nagyszülőkkel is :P Még nem maradtál le a cipiről,csak most ezek a méretek voltak,de küldjél már azért cm-t is :wink:

Erika,Nóri:Ezeket a könyveket anyukám rendelte a Reader's Digest-nél,ő szokott onnan könyveket rendelni és egyszer ezt rendelhette akciós áron(csak az első rész volt akciós,ez tartalmazott 3 ilyen kis könyvet,egy nagy műanyag lepedőt,amin rajta az abc,hozzá tartozó kártyákkal,a kártyák egyik oldalán nagy nyomtatott betű,másik oldalán a betűhöz tartozó kép,ezenkívűl számkártya 0-10-ig,színkártyák,és forma kártyák,ez volt 999ft)persze a többi csomag(3 könyvvel)3500ft volt :evil: Címe:Játszunk együtt!Vízipók segít.Egyébként a kiskönyvek néhány laposak és az adott betűkkel vannak benne rövid,kis történetek.Remélem majd hasznát is vesszük nekik :roll:

Nóri:Ment repü :wink:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Ja és ezekket a könyvek puzzleként is lehet használni,mert a könyvek hátulján képrészletek vannak és azokat kilehet rakni :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Ja és ezeket a könyveket puzzleként is lehet használni,mert a könyvek hátulján képrészletek vannak és azokat kilehet rakni :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Móni,le kellene mérnem,de nincs egy nyavajás centink sem :oops: De majd megoldom ám :)

Erika,gondoltam,hogy csak informálódsz :) Én is rászánom magam hamarosan egy bili beszerzésre :)

Nóri,szívesen a meghívást.Hát úgy látszik tényleg ez a korszaka lesz Lilcsinek!Remélem hamar elmúlik neki,mert imádom,ahogy csivitel :wink: :P

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Csak egy gyors reagálás.

Tündi: Tegnap délután vágtuk le a birkát. Hulla voltam már estére és az éjszaka se aludtam valami jól pedig most pihenem kellene mert szombaton meg 2 malacot vágunk kimérésre már előre félek egy kicsit. Csak a hentes lesz Zsolti, sógorom meg én és még főznöm is kell töltött káposztát.

Judit: Szupik a képek. :D

Móni: Nagyon édes Luca a képeken. :D Örülök, hogy megoldódott Milánnal a kakis dolog. :) Vásárlást a héten fogom elkezdeni eddig nem engedte Zsolti babonából. :( Eddig csak pelenkát meg popsi törlőt vettünk. A névvel hatalmas nagy bajban vagyunk nem tudom mindenki így volt ezzel. Szinte minden héten másik nevet választunk. Mind a ketten egy erős határozott nevet szeretnénk neki adni amire mindenki felfigyel, de azért legyen aranyos is meg szexis is és persze passzoljon a Majercsik-Vargához. Van egyáltalán ilyen név :?: A heti befutó: Dávid.

Katlina: Extra gyorsak a fogacskák nálatok. :D

Lizocska: Szedek vasat kétszer egyet naponta meg még elevitet is szedek. :)

Linda: Zsolti is evett még aznap a túróból és neki semmi baja nem volt tőle. :) De lehet hogy az én gyomrom érzékenyebb mint az övé. :)

Erika: Meddig lesznek baba-mama napok a Corába? Most mi nem kaptunk újságot nem is tudtam róla! :(

Babócáról: Most már egyre lassabban mozog abba maradtak a box mérkőzések. Most csak ki - ki domborítja egy-egy testrészét. Ezt a mozgását nagyon élvezem. :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Ma 17 órára megyünk 4Duh-ra!!! :D :D :D :D :D :D

Most meg megyek az önkormányzatba és kiverem a balhét mert már nagyon elegem van.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Hajrá Kriszti! Csapj az asztalra! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Móni! Aranyosak a képek, legjobban a fürdőzős tetszik :)

Marci amúgy kereken 1 méter (volt 3 évesen) talán a vastag ruhák miatt látszik olyan nagynak - és jó nehéz is bennük :)

Erika! Marcinak is egy teljesen sima bilije volt, de nem sokat használta, mert hamar áttért a wc-szűkítőre. Most is arra ül, kapott egy kis sámlit is, úgyhogy már egyedül tudja intézni a dolgát, csak a villanyt kell felkapcsolni neki :)
De mi is úgy kezdtük, hogy esti fürdés előtt ráültettük a bilire, és ha sikerült bele pár csepp, akkor megdicsértük. Viszont csak 2,5 évesen lett szobatiszta, de akkor kb 2 hét alatt.

Kriszti! 4D-s ultrahangról majd mellékelj fényképet, ha lehet! :) Felül van még a feje a babának?

Na rohanok haza, sziasztok!
judit_79

Kriszti,jól kifárasztod akkor magad!Ejnye-bejnye :wink: A baba-mama hetek azt hiszem4étől kezdődnek...
Jajj,de jó lesz nektek egy fél óra múlva! :) Majd este felhívlak ám :P :wink: Képet meg feltétlen tegyél fel!
Mi volt az önkormányzatnál?És már csak 75nap :)

Judit,sztem is nagynak látszik Marci!

Nóri,varrtál ma?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Ma van az 1. házassági évfordulónk :D

Nóri, Tündi, nagyon aranyosak a csajszik! Nagy barátnők lettek? :wink:

Judit, irigyellek titeket ám nagyon :) jó, hogy lehetőségetek van menni, és persze ki is használjátok. Meggyógyultál teljesen?

Móni, Lucád olyan édes :) jók az ajándékok. a járássegítőt megveszed? majd tegyél képet róla :wink:

Erika, köszönjük :)

Kriszti, bátor vagy, hogy bevállalod a disznóvágást. Azért vigyázz magadra. Remélem a fiúk majd kímélnek, ahogy csak lehet. 4D... de jóóó! babamozi :)

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Linda:NAGYON BOLDOG ÉVFORDULÓT NEKTEK!!!!Köszi a dícsérő szavakat :) Járássegítőt megvettem,vagyis még nem érkezett meg,de már az enyém :) Nem az a hiper-szuper,emiatt szerencsére az ára is nagyon jó és szerintem megfelel arra a célra amire kell.Így tudunk több dolgot is venni Lucusnak :) Majd lefotózom,ha ideért :wink:
Réka jól van?Eszegeti a zöldségeket,gyümiket?
Egyébként itt a link,ahonnan jön a járássegítő:http://www.vatera.hu//item/view/index.php?cod=123775572
Remélem jól csináltam :roll:

Kriszti:Köszi neked is :) Hát nem semmi nő vagy te,hallod :shock: Még ennyit melózni,reméljük kímélnek majd azért a fiúk :) És tessék azért pihengetni is!Szerintem szép név a Dávid :) Akció 4-15-ig lesz a Corában,mi ülést veszünk Milánnak az övét pedig örökli Luca.Milyen volt a 4D-s uh?Balhé megvolt?

Most meg egyedül vagyunk,apát elhívták helyszínre,valami betörés volt Szolnokon :? Nem tudom mikor ér haza,itt még nem voltunk egyedül :(

Kép
Kép
Kép
lucuska

http://www.vatera.hu//item/view/index.php?cod=123775572
Azthiszem így már jobb lesz :oops:

Ezt a kis versikét akkor kaptam mikor Luca született,lehet már ismeritek,de azért megosztom veletek :)

Amikor felsírtál
Felsírtál, s könnycsepp hullt mennyből a földre,
a hónapok csendjét kis lényed megtörte.
Mamád, ki méhében néked otthont adott,
az élettől egy csodaszép kisleányt kapott.
Mint legdrágább kincsét, magához ölelt,
elfáradt, de ily szép terhet még nem viselt.
Testével érezte, ahogy kis szíved dobban,
s annyira szeretett, hogy nem lehet jobban.
Hálás tekintetét az égnek felemelte,
s legszebb gondolatait mind feléd terelte.
Arcod köré fonta két puha tenyerét,
s néked adta keble mindösszes kenyerét.
Sötét volt, csak a békés csend figyelt,
s léted minden kérdésre megfelelt.
Egyszerre lélegzett most anya és lánya,
s érezte, élte már nem volt hiába.

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jó reggelt!

Ez az időjárás depissé tesz :? :( :cry:

Móni, köszönjük!
Már az elsőből is meg tudtam nézni, egyszerűen bemásoltam a címsorba :wink: sztem klassz, jó az ára, bár nem néztem még körül, mert nekünk még korai, de lehet nem is kell komolyabb gép :) a vers gyönyörű.
Réka jól van, gyümiket eszeget, egyre jobban ízlenek neki, de csak ha teljesen pépes. A darabostól öklendezik.

Évi, merre vagy?

Mongi, nagyon rég írtál,
és Andi, Vali, Hajni... ti is.

Kép
pimelinda

Linda: Utólag is nagyon boldog első évfordulót nektek!!!
jaimee1

Jó reggelt!

Pfuu de rémes idő van!!!!

Linda,nagyon boldog első házassági évfordulót kívánunk! :) Hogy ünnepeltetek?
Kép

Móni,klassz a járássegítő!:) Sztem szeretni fogja Luca :) Meddig voltatok egyedül?Tudtál azért pihenni?Cép a versike!

Kriszti,gyere a beszámolóval képpel! :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap este nagyon későn értünk haza azért nem raktam fel tegnap. De minden rendben van a babával. Mostani súlya kb.1300g. Amikor megszületik akkorra azt tippelte a nőci aki csinálta az uh-t, hogy 3000-3200g között lesz. Fejvégű fekvésben van és az orr az anyjáé de a szája szerintem az apjáé. Édes kis formás baba.

Itt egy fénykép Babócáról:
Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Linda: Nagyon Boldog első Házassági évfordulót!

Majd délután jövök és elmesélem mi volt az önkormányzatba.

Móni: Ha valami gond van nyugodtan telefonálj ám át és megyünk ha így elmegy a férjed. :D

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti,nagyon kis édes ababucitok! :) Már alig várom,hogy mi is menjünk mozizni :)

Kép
Kép
tundi24

Szóval az önkormányzatba azért kellett kiverni a balhét, mert már két hete húzódik egy panaszbejelentésünk. A panaszunk az, hogy az előttünk lévő ház statikai állapota nagyon rossz cserép és kéménytégla potyog át hozzzánk. Eddig is zavart bennünket de mióta tudjuk, hogy Babóca útban van azóta egyre jobban zavar, mert a gyereknek nem zárhatom le a fél udvart, hogy kisfiam oda nem mehetsz, mert a fejedre esik a cserép. Meg a kocsibejárónk is ott van így az autót is veszélyeztetni, és még a vállalati kocsi is itt szokott lenni. Két hete bementünk, hogy szóljunk az illetékes irodába mi a problémánk erre azt a választ kaptuk, hogy fizesünk 15000ft illeték bélyget és írjuk is le a problémát. Hát ettől persze felment a pumpám. :twisted: Annyira begurultam, hogy mondtam Zsoltinak én nem fizetek és megyünk a polgármester asszonyhoz. Zsoltit személyesen is ismeri a polgármester asszony, mert anyósomat ő kezelte amikor kiderült, hogy halálos beteg. Sajnos 17 évvel ezelőtt meg is halt. :cry: Beszélt is Edit nénivel és ő azt mondta, hogy másnap menjünk be és a titkárnőjének diktáljuk le a címet és intékedni fog. Erre a titkárnő elküldött bennünket egy másik nőhöz az pedig egy harmadikhoz. A harmadik nőci azt mondta írásba adjuk le a problémánkat és írjuk rá a borítékra, hogy panaszbejelentés és akkor nem kell illetéket fizetnünk. Megírtuk és bevittük a levelet. Erre jött egy levél, hogy csak akkor foglalkoznak az üggyel, ha befizettük az illetéket. Hát ezért mentem be. Miért emelt hangon kell velük beszélni, hogy történjen valami. Addig nem foglalkozatk velem még azt nem mondtam, hogy elegem van és felhívtam Zsoltit, hogy azonnal jöjjön be az önkormányzatba. Ja és lehívattam a polgármester asszonyt is. Amint ott volt a férjem leért Edit néni is és így mentünk be újra az épület hatósági irodába. Kíváncsi vagyok hogyan lesz tovább és lesz-e előre lépés az ügyben.
Ez történt tegnap.

A disznóvágással kapcsolatba a fiúk biztos, hogy ki fognak kímélni. A hentesünknek arany keze van. Tavaly az utólsó disznóvágáskor csak hárman voltunk Zsolti, a hentes és én akkor is kimérésre vágtunk én idebent még meg is főzztem húslevest is meg töltött káposztát is csináltam. A két fiú meg kint szinte megcsinált mindent. Nekem csak a húsokat kellett bezacskózni, kimérni azt a hentes megcsinálta. Úgyhogy én csak az egész napos jövés menés miatt aggódok.

És a régen megigért képek.
Egy kép Rólunk: Kép
Egy kép Rólam, hogy lássátok az orr az enyémre hasonlít Babócának: Kép
Füsti: Kép
Csavargó: Kép
Autónk: Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Hát szebb napot Mindenkinek!

Ez az idő engem is lehangol,egyébként sincs rózsás hangulatom :(

Linda:Gondoltam,hogy úgy is megtudtad nézni,de én amúgy akartam és nem sikerült elsőre :oops:
Egyébként a darabos főziktől még többnyire Luca is öklendezik :( Érdekes módon a túrórudit,jó minőségű virslikét,kenyér morzsákat,babakekszet kétpofira tömi :)
Járássegítők 10 ért,sőt afölött is vannak,de szerintem a célnak ez is megfelel :)

Tündi:Köszi,remélem tényleg hasznát vesszük majd :) Hát tv-t néztem míg apa hazaért,nem szeretek "egyedül"lenni :roll: Mondom én ezt neked,mikor azért ebben neked több tapasztalatod van :( Jó az új vonalzó :wink:

Kriszti:Ugye milyen jó volt látni a babucit?Nagyon jól siekrült kép,édi baba :) Gondoltam rád szombaton,volt nálam 1 nagy szatyor gyönyörű fiúruci(igaz 68-74 es méretek voltak,de gyönyörűek)
De drága vagy,erre nem is gondoltam,dehát hogyan zavarnék én bárkit is éjnek idején :) Kicsit féltem igaz,de kibírtam :? Várjuk a beszámolót :wink:

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Linda! Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek.
Köszönöm, én már meggyógyultam. Most a párom van otthon megint, mert a múltkori megfázása ráment a fülére, és kapott egy enyhe középfülgyulladást. :(
Hát igen, nem valami szívderítő időjárás, reggel még az eső is szakadt, mikor jöttem. Marci ma kimenőt kapott a bölcsiből, otthon van Apával.

Tündi! Nagyon aranyos az új vonalzója Lucának.

Kriszti! Jó lehetett látni a babócát! :) Szépek vagytok az esküvői képen. A bárányka pedig nagyon cuki!
A helyedben én is kiakadtam volna rendesen! Elképesztő ez a bürokrácia, ami megy a hivatalokban! :evil:
Csesznek bármit is elintézni, amíg valaki rájuk nem borítja az asztalt.
judit_79

Erika, Tündi, Kriszti, Judit, köszönjük szépen!
Nem volt semmi extra ünneplés, csináltam egy finom vacsit, és azt a cd-t hallgattuk, ami a házasságkötés alatt szólt :)

Judit, jobbulást a párodnak! Melegítsétek a fülét :wink:

Kriszti, babucitok nagyon édes, örülök, hogy minden rendben vele :) Remélem jól jöttök ki ebből az egész mizériából.. méghogy 15 ezer ft :shock: csak azért, hogy egyáltalán szóba álljanak az emberrel.. :evil: még jó, hogy ismeritek a polgármester asszonyt. Sokszor csak úgy boldogul az ember, ha van bent ismerőse :P
Én a múltkor a lakcímváltozást jelentettem be (ideje volt, már 9 hónapja itt lakom :D ), és már csak negyed óra volt a zárásig, persze már 1 órája ott ültünk Rékával :? , erre közli a nő, menjek vissza holnap, azt hittem felrobbanok, aztán meglátta a neveket. A férjem apja képviselő az önk-on. Egyből hangnemet váltott :lol:

Kép
pimelinda

Jó reggelt!

Egy percecskére kikandikált a napocska! :)

Kriszti,klasszak a képek! :) Látom sikerült lekicsnyítened őket?Azzal amivel mondtam?Elmúlt a gyomorégésed?Én is bevágtam egy fél doboz jégkrémet.Ja és meggyes volt,nem áfonyás :wink:

Móni,mi éjszaka nem vunk egyedül,mert hol a mama,hol mi megyünk hozzá aludni :oops: De érdekes ott nem félek,ha nincs otthon senki akkor sem.De ebben a nagy hodály házban...

Judit,jobbulást apának!!Köszike a vonalzós dicséretet! :)

Linda,na igen ha ismernek valakit az önkormányzatnál mindjárt másképp beszélnek veled!!
Azért jól sikerült az első házassái évfordulós estétek :) Mi sem csaptunk nagy hacacárét,elmentünk vacsizni.Sztem idén is ez lesz,meg lehet egy mozi,mert oda soha nem jutunk el valahogy...

A hiányzók meg írjanak,mert hiányoznak!!!! :)

Kép
Kép
tundi24

Luca vonalzója nem vált :(

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Vagyok, olvasgatok, de valahogy az írás most nem megy :?

Apa szombaton elindult melózni, (franciába vitték), másnap este értek ki :? Vasárnap meg takarítottam végre, mert hetek óta állandóan focizni voltunk, így már iszonyat volt, ahogy a lakás kinézett :oops:

Tényleg Tündi, apátok mikor jön haza? Már nem sok van igaz?

Linda, boldog első évfordulót (hm....nekünk májusban lesz 10 év...jó ég :wink: )!

Móni, de édesen segít Lucus! Jöhetne hozzám is :wink:

Bocsi, mennem kell!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Judit: Jobbulást a férjednek.

Tündi: Igen azzal sikerült lekicsinyíteni amivel mondtad. A gyomorégésem a fagyi után se javult egész délután meg este azzal szenvedtem. Már nem tudtam mit kellene csinálnom, hogy elmúljon. De ami rosszabb volt, hogy este még a fogam is elkezdett fájni, Zsolti ma jelent de a Zitához. :( Félek a fogorvostól :cry: :(

Linda: Sajnos ez a helyzet az önkormányzatba. Amikor én jelentettem be a név és lakcím változást akkor még javában a hányós korszakban voltam. A okmányirodába Zsoltiék vittek be és mivel munkásruhában volt felismerték és így előre bevitték a papírokat és nem kellett várakozni. Azért kicsit röhejes a dolog mert ha Zsolti farmerba és pólóba, pulcsiba megy be akkor csak nagyon kevesen ismerik fel, de ha munkásruhában van akkor mindenki tudja, hogy ki is ő. De van olyan is amikor összekeverik a sógoromat meg Zsoltit pedig nem is hasonlítanak egymásra, csak egy munkahelyen dolgoznak.

Most megyek főzzni. :?

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Hali!

Vagyok én is, de nincsen semmi különös.... :roll: Semmi kedvem semmihez. Tegnap is "moziztam" itthon :oops:

Kriszti, szépek vagytok a képen, és a barikák is aranyosak.

Melinda, nektek boldog évfordulót.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Háj!

Kriszti: Nagyon jó a 4d-s kép. :P nagyon szépek vagytok a képeken!!!! :P Mától 15-ig vannak a Corás napok, ahogy Tündi írta.

Évi: 10 ééééév? :shock: :shock: :shock: De szép! Mikor volt a lakzi? Általánosban? :wink: :wink:

Tündi: magadról esetleg valami??????????

Rólunk: megkaptuk prevenár 2-t.

Na megyek, a csajom nem bírja, ha a gép előtt ülök. :roll: :lol:
Most éppen rángatja az egér zsinórját. Tudom már miért taláták fel a zsineg nélküli egeret... :roll: :roll:
jaimee1

Gyomorégés ellen tudtok valamit? A fagyi már nem segít. :cry: :cry:

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Tündi, én jobban örültem volna, ha CS elvisz vacsizni, de pechemre ő nem "olyan" fajta :twisted: így hát én okoztam örömet neki :wink: Neked is ég a gyomrod?

Évi, Nóri, köszönjük!

Kriszti, mit főztél?
Gyomorégésre: néhány szem mandula vagy dió, pár szem háztartási keksz, kevés tej, aludtej... és a Rennie tabletta terhesség alatt is szedhető. És keveset egyél egyszerre, hogy ne legyen teli a gyomrod :wink: és kerüld a koffeint, lekvárokat stb. :wink: és van valami homeopátiás bogyó is, nem tudom fejből..

Erika, az egérre én Rékám is rá van kattanva :lol: és a távirányítóra is.

Kép
pimelinda

Itten vagyok-e,csak vásárolgatni voltunk!De nem költöttem sokat :)

Évi,hűha 10év :) Az már szép idő :)

Erika,jól vagyok köszike.Hol van barnika hol nincs...majd jövő héten pénteken kell menni uh-ra.
Hogy van Popi a szuri után?

Linda,nem még nem ég szerencsére! :) De attól lecsúszott a jégkrémecske :) Hátha majd jövőre elmentek vacsizni :)

Kriszti,nagyon klassz lett az új vonalzód! :)

Nóri,kifilmezted magad?

Kép
Kép
tundi24

Évi,elfelejtettem az előbb!Apa 24én érkezik! :) Már nagyon nagyon várjuk haza! :)

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Én is itt voltam ám , olvasgattam csak nem voltam írós hangulatban.
Ma voltam terhesgondozáson: súlyom ugyanannyi , mint 4 hete, vérnyomás szokásos, a cukorterhelés rendben volt éhgyomri: 4.9 , terhelés után: 5.9. Viszont az alhasi panasz miatt (mivel kiderült,hogy terhelésre fáj) , azt mondta a doki ,hogy fekvés, pihenés (mert hiába szedem a magnéziumot ha nem szüntetem meg a kiváltó okot (a terhelést) akkor az nem használ.

Évfordulóhoz gratula, nekünk valentin napon lesz az első randink 4. évfordulója. Pedig olyan mintha tegnap lett volna, nagyon repül az idő.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?