Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Ancsi!

Aranyos vagy, hogy szurkolsz, de én nem hiszem hogy az lennék. A hõm 36,8 és nem megy fel csak napközben. Most éppen azon töröm a fejem, hogy kihasználom ezt az 1 hónap szünetet és veszek egy doboz MACA Vibet. Úgy is ki akartam már régóta próbálni. Mi a véleményed?

Olvastam, hogy szomorú számodra ez a nap. Sajnálom hogy elvesztetted a babát. Remélem hamarosan újra sikerülni fog!

Andi
Andy

Marti, a mensi elotti barnas folyas a progeszteron-szint alacsony voltara utal. Amire a legjobb gyogyi az altalad szedett, ami a progi szintet allitja be a ciklus elso feleben... de itt jon a bibi, amit az orvosok nemtom!!! miert nem orvosolnak.....KépKép Ha a progi alacsony, akkor a ciklus 2.feleben is potolni kell ahhoz, hogy megtortenjen a megtermekenyult petesejt beagyazodasa a meh-falaba... enelkul a hormon nelkul kb. 100-bol egynehanynak sikerul esetleg. E.statisztikai szerint. Huu, de utalom a dokikat, akik ezt nem akarjak belatni, csak akkor mondogatjak, hogy lehet, hogy alacsony a progi, amikor a szegeny kismama mar verezget... es akkor mar bizony keso /lehet, sokszor/.

Cincerke, ollyan, de ollyan gyanuuus vagy te nekeeem, ti ott nemcsak babat gyartotok, de valami mas okbol is nagggyyon szerethetitek az akciokat. Csak nem a babagyartas urugyet hasznaljatok ki ennyireKépKépKépKép Homerozol? Mutat valamit? Amugy ugy tunik, nagyon eselyes vagy, az atfedes mindenesetre megvan.... csak ugy tolonghatnak a kisfickok odabent...KépKép
Lella

Andi,
Addig ne vegyél és egyél Maca Vibet amig tutit nem tudsz. Tesztelj a hétvégén!!!! és ha valóban negatív csak akkor kezd el!!!!! Ne siesd el a dolgot.
Írtad, hogy mindig pontosan jött meg, sohasem késett, és hogy most ilyen tüneteid vannak, mert ezek VALÓBAN tünetek, várj egy kicsit. Ennyit igazán megérdemel a dolog.
Pusszancs,
Moni
mj

Móni!

Amikor elmentem a dokihoz, abszolút nem erre a reagálásra számítottam, hanem hogy megint Closti, UH, HCG szuri. Mondjuk kellemesen meglepõdtem, mert nem feltételeztem, hogy terhes is lehetek.
Mondtam neki, hogy tegnap délután már rá sem bírtam gyújtani. Megtiltotta, hogy rágyújtsak. Azért vettem csak cigit, mert megjött és ilyenkor le kell vezetnem az idegességemet valahogy.
Majd meglátjuk igaza lett-e.

Andi
Andy

Andi!
A lányoknak igazuk van! Addig ne vegyél be semmilyen gyogyit, amíg 100%-osan ki nem derül, hogy nincs babuci a pociban..!
Aztán meg lehet próbálni a Macát!

Mire is hat pontosan ez a szer??

Ancsi
Ancsi

Ancsi!

A peteérést serkenti és sokaknak bejött már. Férfiaknál potencianövelõ. Már régóta ki akarom próbálni csak nem mertem a Closti mellett szedni. Ez az utolsó reményem a mesterséges megtermékenyítés elõtt és nem szeretném kihagyni. Természetesen csak a teszt után szedem majd.

Andi
Andy

Andi!
Mire hat? Úgy értem, hormonszintet növel, vagy éppen petét érlel?
Nem lehet, hogy egyszerre több petesejt is megérik??

Most beszéltem a dokimmal, csütörtökön megyek hozzá, megnéz UH-n, hogy mi az oka a mensim késésének...
kicsit (mit kicsit, nagyon!!!) torkomban dobogott a szívem, amikor beszéltem vele.
Azt mondta, valószínûleg semmi gond nincs, de csak UH után nyilatkozik...
(hát ez eléggé sejtelmesen hangzott...olyan mintha valami csúnya kórság lenne az ok) KépKép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok lanyok!
Nekem max. 28 naposak a ciklusaim, ez a mai a 29. nap. Izgulok egy picit, de nem merem nagyon beleelni magam... eddig meg nem jott meg, es remelem, nem is lesz ebbol a gyonyoru 29. napbol 1. nap. Ha holnap reggelig nem jon meg, akkor tesztelek. Amugy semmi "tunetem" nincs, csak a mensi elott szokasos rengeteg pattanas.
Puszi
Pati

Ancsi,
Nyugi, minden rendben lesz! El tudom képzelni milyen ideges vagy. Mikor lesz UH-d?

Macával vigyázni! Nemrég a hozzászólásokban azt olvastam, hogy májfunkció elégtelenséget okozhat bizonyos esetekben! Ha érdekel titeket olvassatok vissza ott van róla infó. Éppen ezért nem ajánlanám Andinak, hogy elkezdje szedni. Különben sok jót hallottam róla. Pro és kontra mint mindig!!! Andi inkább Elevitet szedjél vagy valami más magzatvédö vitamint, esetleg follsavat.
Üdv, Moni
mj

Moni!
Csütörtökön 5-re megyek hozzá, azt mondta csak egy UH kell és megnézi mi van a háttérben...

brr...remélem semmi mióma, vagy daganat vagy efféle...
(bocsi a szörnyûségekért, de a 10 hét tényleg sok már..)

Remélem azért tényleg semmi gond nem lesz és hamarosan újrakezdhetjük a babaprojit...KépKép

Ancsi
Ancsi

Lánykák!

Valaki segitsen.

Szoval tegnap volt a 29. nap. Barnás folyás kevés mennyiségben. Gondoltam a mensim. Éjszaka semmi, reggel WC-papiron láthato nyom, most napközben a betétemen egy icipici folt sincs, igaz WC-papiron nagyon halványan észrevehetö. Ez volt az elsö olyan ciklusom, amikor Clostit szedtem. Namármost okozhatje ez a mensi másmilyenségét? Vagy ez csak elöjel és az igazi mensi még egy-két nappal tolodik? Ja és a 4 db 2cm-es peték hogyan jönnek ki? egyben? Lehet, hogy sok hülyeséget zagyváltam össze, de ilyen mensim még soha sem volt, és hát a dokim szabin, így csak TI maradtok nekem mint tanácsadok.
Baba sajnos kizárva, mert a doki erre a honapra védekezést irt elö, amit be is tartottunkKépKép
Kivéve a mult hét csütörtököt Kép de az már a 25. nap volt. Ja és tegnap egész nap hányingerem volt és többször kerülgetett az ájulásKépKépKép

Ezek lehetnek a Closti mellékhatásai?? Most kicsit kétségbe vagyok esveKépKép

Pucur
Pucúr

Drága Pucúr!
Elhiszem, hogy kétségbe vagy esve...
Sajna én nem tudok ebben az ügyben segíteni, sosem szedtem Clostit!
Nem akarod felhívni most dr. Elek Csabát?
Valahol feljebb megvan a száma.

Csak egy ötlet...egy kapaszkodó.Kép

Ancsi
Ancsi

Hello Lányok!

Andy!
Csatlakozom a többiekhez és drukkolok, hogy bébi legyen odabent!!! Vigyázz magadra!

Pati!
Várjuk a teszted eredményét éspersze az örömhírt a 2 csícskáról!!! Aztán csak ügyesen!!!!

Ancsi!
Nyugi, minden oké lesz!!!

A Maca a "fiúknak" nálunk bejött, de én nem merném szedni. Igazából az egyik barátnőm Interneten talált egy dokit Székesfehérváron, aki szakértője ennek a szernek. Felhívta telefonon és megkérdezte, hogy őszerinte nők szedhetik-e. A doki azt mondta, hogy igen, de napi max. 1 db.-ot, de inkább felet. És más gyogyival együtt nem ajánlatos szedni... Hát ennyi infóval remélem valakinek tudtam segíteni. A doki nevét ne kérdezzétek, mert tök véletlenül találta meg, azóta is néha keresgeti, de nincs meg a telefonszáma. (ja, és a barátnőm már 25 hetes terhes!!!)
Summa-summárum: én még nem szántam rá magam, hogy szedjem... a negatív vélemények miatt...
Majd én is utánanézek, hátha megtalálom a nevét és a számát.
További szép napot!
Cincérke
Cincérke

Ancsi, Móni!

Rita is szedte és bejött neki. Még egy másik lánynak Erikának is ez segített, de õt nem ismeritek. Állítólag szuper a szer egyszerre több petesejt is megérik. Ártani nem árthat, mert gyógynövénybõl van.

Pati!

Én még várnék a helyedben azzal a teszttel. Tegnap a dokim azt, mondta hogy ha a 40. napon lehetek biztos a terhességben. Ha akkor is negatív akkor
nem vagyok az.
Nekem is 28 naposak a ciklusaim és a 31. nap jött meg. Remélem te szerencsésebb leszel mint én.
Nem vészmadár akarok lenni, ne érts félre.
Szorítok neked!Kép

Puszi

Andi
Andy

Lányok,
most pillantottam az órára, mennem kell HAZA!!Kép
Holnap sem jövök, ezért
millió pusszancs mindenkinek,

csütörtökön találkozunk,

Ancsi
Ancsi

Pucúr!
Csatlakozom Ancsihoz: Szerintem is hívd fel dr. Eleket!!!

(((((((((((((((((((((((én szedtem Clostyt. Más vérzés, hosszabb cyklus és 2 teniszlabda nagyságú ciszta... ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Telefonálj a dokinak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cincérke
Cincérke

Sziasztok!
Pucur!
Én szedtem Clostyt és nekem is volt egy olyan ciklusom amikor azt hittem, hogy babásvagyok mert 2 napig volt nagyon enyhe barnás folyásom. Akkor a dokim azt mondta, hogy a Closty lecsökkenti a mensi idejét és mennyiségét, és EBBEN AZ ESETBEN a barnás volt a mensi. Ezt a 4DB 2centis petés dolgot hogy érted? Ha a mensire gondolsz, akkor azt kell mondjam, hogy olyankor a nyálkahártya válik le és az jön ki; a peték(amik ugye nem termékenyültek meg) azok felszivódnak benned! Én legalábbis igy tudom!
Andy!
Nagyon izgulok érted!!! Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Andi!

Egyelõre ne egyél Macát! Tényleg volt fentebb valaki, akinél gyanús, hogy a Maca miatt mentek el a máj dolgai! És azt mindenkinek javaslom, azt a szöveget, hogy : "nem árthat, mert gyógynövény" felejtsétek el!!! Ki garantálja nektek, hogy egy növény,csak azért mert valódi természetbõl származó növény, az már nem árthat??? Az, hogy x a terjesztõ ezt állítja?? És? Csak azért mert igazi növénybõl van, lazán lehet ártalmas!! Szerintem ebben a már amúgy is zûrös ciklusban nem szabad rizikót csinálni!
És én is tudnék mesélni, pl a sógornõmet, akinek 13 hét körül derült ki, hogy babás, mert rendre megjött neki, és tünetei sem voltak.
Cigit pedig cakompakk elfelejteni!!! Olvass utána mennyit árthat a babának, és ezek sajna raktározódhatnak is, tehát nem igazán elég csak arra a 9 hóra abbahagyni! Arról nem is beszélve, hogy a babának 10-15 év múlva is egy egészséges anyukára lesz szüksége!!

Tök jó, hogy végre megint többekért izgulunk!

Ildi
Pethes Ildikó (pethesildi

szijasztok csajok

Kinn vagyok a Romai strandon a gyerekekkelKép
remelem ti is gyorsan haza mentek 'gyakorolni'
Holnap jovok

Andy

Nagyon szoritok!!!

Ancsi

UUgy sajnalom,de azert csak Optimista PistaKépKép

Elek csaba csak syept-ben dolgozik

cuppppp K
kriszti

Lányok!
KÖNYÖRGÖM HÚZZATOK KI A LISTÁRÓL!!!
TÉÉÉÉNYLEG TEHRES VAGYOK!!
Annak ellenére, hogy az elején vérezgettem.Úgyhogy a barnás trutyik ellenére lehet baba. Üzenem ezt mindenkinek!!!
Bár azt is tudom, hogy ebben az esetben könnyebben elvetélhetek, bár mostmár nem vérzek. A doki azt javallta, mivel pofátlanul nem hagytam magam, hogy a következő menstruációm környékén majd gondolkozik a gyógyszeren, de általában a kimaradó menstruációk körül és akkor megy el leginkább a baba, amikor a méhlepény átveszi a sárgatest szerepét, theát az 5. 8. 12. és 14-héten.
Egyébként szerinte nem teljesen veszélytelen a gyógyszer főleg, ha a baba kislány.

A hőm pedig: 36,8-37,0 között van és - a barna trutyisok figyelmébe...

De a szexszről már le vaygunk tiltva.
Száva

Száva!!!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!! Ez örömhír a javából!!!!!!!! Vigyázz magadra, magatokra!!!!!!!
Kell szedned valamilyen gyógyszert?

Kérésedre:

Ancsi: Adács 27 év
Kriszti: 11 c 44 cn Galgamácsa 29 év
Barbi: 5 c 33 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 32 cn
Orsoly:8c 28 cn Nagytarcsa 26 ev
Koalamaci:4 c 26 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 25 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 23 cn Budapest 32 év
Ildi: 4 c 21 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 20 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 19 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 16 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 13 cn Budapest
Edina: 6 c 12 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 12 cn Törökbálint 28 év
Márti : 8 c 9 cn Debrecen 24 év
Margit: 4 c 9 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 8 cn Pécs 22 év
Boglárka: 7 c 8 cn Györ 24 év
Gabo: 28 c 7 cn Miskolc 26 év
Andi: 12 c 4 cn Szeged 30 év
Cico: 4 c 3 cn Szeged 27 év
Pucur: 3 c 2 cn Budapest 29 év
Cincérke

Szonja!

Köszi a felvilágositást, tényleg nem tudtam, hogy a meg nem termékenyült petesejtek felszivodnak. De hát azért vagyunk, hogy egymástol okulhassunk!!KépKépKépKép

Száva!

Nagyon-nagyon sok szeretettel gratulálok a babádhozKép
NAGYON VIGYÁZZ RÁ!!!! LEGYETEK VÉGIG EGÉSZSÉGESEK!

Pucur
Pucur

Kedves Lányok!

Megfogadom a tanácsotokat és amíg nem teszteltem nem kezdem el szedni a MACÁ-t.

Szonja!
Örülök hogy újra itt vagy és köszi hogy szorítasz.

Pucur!
Én is szedtem Clostit és nekem mindig volt elõtte barnás izé. Kivéve most.
De a hányingerem nekem is volt tõle, meg egyéb bajom is. A ciklus végén már valami mástól van szerintem hányingered.

Száva!
Szorítok neked, hogy minden rendben legyen és pihenj sokat.

Pethes Ildi!
Köszi az infót. Én régen mindig azt hittem ha már vérzek akkor már nem lehetek terhes. Hát remélem úgy járok én is mint az ismerõsöd.

Kriszti!

Te most a strandon is netezel?
Holnap jössz?

Puszi

Andi
Andy

Köszi Kriszti!
Tényleg elírtam a címzettet.
Azt az üzit ANCSINAK szántam.

Pusssssssssz: Gabó
Gabómanó

Szava, gratula, OOOOOOOOOriasi, vigyazz magadra, pihizz, sokat, nagyon sok boldogsagot kivanok, azert jelentkezz, ja es legyszi, huzz bennunket a masik topicba, hogy tovabb cserelhessuk a tapasztalatainkat....KépKépKép

Andi, ne szedj semmit sem addig, amig az UH el nem arulja, mi is van, ill. amig meg nem tudod babavaros vagy-e vagy babavaros vagy-e. E ketto kozul valaszthatsz, remelem csak! Kép

Valoban mondta egy lany, bizony teljesen ketsegbeesve, hogy a Macatol lett komoly gondja a majaval... persze, fogalmam sincs, mennyit szedett, mennyi ideig. Gyogynoveny alapu nagyon sok gyogyszerunk!!!! Kepzeljetek el, pld. petrezselyemzoldet sem szabad tulzasokba esve fogyasztani terhesseg alatt, mert az is gyogynoveny, es vetelestKépKép okozhat! Es sorolhatnank meg.....!

Ancsi kedves, probaltam utananezni a napjaidnak, de csak a neved talaltam a listankban, miert nem szerepelsz a cn-iddal is? Mire fel az UH? Ha tapintatlan vagyok, ne haragudj, igazan nem akarok feltepni semmit, akkor inkabb ne valaszolj, es bocsikaKép, ok?

Pucur, nalam a Closti <U>nem</U> okozott semmifele tunetet. Viszont, mivel ez egy petetermelest serkento szer is, lehet tole ikerterhesseg is, jobbak az eselyek ra, mint siman. Meg kene nezetned magad egy dokival, A NAPOKBAN, PELDAUL MA! Nalam normal, percre pontos 28 napra a verzes, ok, most mar a 32.?, sima ciklus/kiveve a mostanit!/ es No ciszta, de okozhat azt is, meg abban az esetben is, ha szukseges a szedese, de ez nem rad vonatkozo resze a dolognak. Szerintem mas oka lehet, pld. terhesseg, viszont a pici ver nem biztos, hogy jo jel, ezert EL KELLENE MENNED EGY DOKIHOZ, ES MEGNEZETNED PLD. HUVELYI UH-AL, akkor biztosabban tudnank, mi is a helyzet. Mert ha terhesseg es gond van, akkor a doki a legjobb megoldas, orvosolhatja, ha meg mas van mogogge, szinten a doki a legilletekesebb. Menj el, legyszi, csak hogy megnyugtasson, nincs semmi baj!!! /nagyon finoman Ohajto jel vagy inkabb kero-jel/

Pucur, en a meg nem termekenyult petesejtjeimet rendre viszont szoktam latni a tamponomon, /bocsi/, a mensi utolso reszeben jon ki, egy kicsit veres-nyalkas, attetszo, gombostu fejnyi valami, talan a nemelyik tojasban, amikor feltorve latod benne azt a veres, apro izet, amibol a csibi lett volna, ha tyuk ala teszik, szoval ahhoz hasonlatos. Ezt anno nogyogyitol kerdeztem meg, mi is az, es igy az okoska tudaskam...

Lora, most jutott az eszembe a vesekovedrol irt hiradasod. Figyusz, ha legkozelebb mesz a dokidhoz, a nogyogyihoz, feltetlenul emlitsd meg neki! Nem hiszem, hogy koze lenne a terhesseg kialakulasahoz, DE! nem kivanom senkinek a szules alatti epegorcsot. Lehet, hogy most bena voltam, de ugy emlekszem, az egyik lany, akivel egy korteremben fekudtem a /lanyommal/ tulhordott terhessegem folyaman, elmeselte, micsoda kinokat okozott neki, a szulesbol meg csaszart! Nem remisztgetni akartalak, csak kerlek, emlitsd meg neki, o a szaki, en csak kuruzslok...
Lella

Kedves Száva!

Gratula és minden egyéb jó! Kép

Koalamaci
Koalamaci

Lella!

Ezt a petrezselyem-dolgot én még nem is hallottam. Imádom! Mikor veszek, mindig csipegetek egy-egy szálat és azon kérõdzöm. De észben tartom, amit mondtál és igyekszem visszafogni magam. Annak idején majd jobb elkerülni az elkerülhetõt. Kép

Koalamaci
Koalamaci

Andi!

Nagyon szoritok, hogy az UH-n egy pocaklakó legyen!

Lányok!
Szerintetek a mensi végén lév&#337; "barnás trutyi" is valami hormon gondra utal? Mert nekem ez van általában az utolsó napon. A h&#337;m egyébként a ciklus végén 37 vagy a fölött mozog.
Érdekelne a véleményetek...
Gy
Györgyi

Sziasztok!

Andi! Amíg nem beszélsz az orvossal és nem tudsz biztosat, ne szedj be semmit.

Ancsi! Együttérzek veled az egy éve történt baba elvesztése miatt. Gondolom, milyen szörnyû emlékeket hoz a felszínre benned.

Pucur! Én úgy tudom, hogy a tüszõ, ami meg fog repedni az 2 cm-es kb. és amikor megreped szabaddá válik a petesejt. De a petesejt olyan picike, hogy nem lehet észrevenni, hogy mikor távozik.

Száva!
Örülök, hogy mégis összejött a babóca. Szívbõl gratulálok és kívánom, hogy zökkenõmentes legyen az egész terhesség és a szülés és utána is minden. Vigyázz nagyon a babára meg magadra is. Olyan jó, hogy van egy újabb kismama. KépKép

Puszi mindenkinek.

Éva
Éva

En is ugy tudom, hogy a meg nem termekenyult petesejtek a menstruaciokor tavoznak.
Pati

SZÁVA, ÖRÜLÖK ÉN IS A TI KIS CSODÁTOKNAK!!!!!!!!
Te is fogd mindannyiunk kezét, hogy veled tarthassunk a boldogságba.

pussssz: Gabó
Gabómanó

Na csöváz!

Nagy a csend, semmi viharos bejelentések?!

Lella,
Hát, szerintem ha már a 32. napon vagy, 28 napos ciklus mellett, minden tiszteletem a tiéd, hogy kibirod. Remélem ebböl az lesz, amire mind vágyunk.

Andy,
igazán jo fej lehet a dokid, hogy ennyire aggodik érted. Ritka az ilyen, becsüld meg. Jo lenne, ha neki lenne igaza.

Ancsi,
nekem a doki azt mondta, hogy semmi viamint, bogyit nem szedjek. Ilyenkor (nyáron) fogyasszak sok zöldséget, és gyümölcsöt, szerinte ennyi elég.

Pucur,
amig a teszt negativ, de nincs mikulás, addig még van remény. Föleg most, hogy ilyen furcsa tüneteid vannak, voltak. Várj néhány napot, ha tudsz, és ... A barna izéröl annyit, hogy tudomásom szerint a progeszteron hiányra utalhat. De nem biztos, nézz utána. Ezt pontosan több vérvételböl lehet megállapítani.

Jo pihit a szabisoknak.

Lora
Lora

Száva!
Nagy GRATULÁCIÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Semmi terhességi tüneted sincs?
Mert akkor még van egy apró reménysugaram.
cico
cico

Hát, ma vagyok a 25. napon (elözö 24 napos volt). Szerencsére semmi elöjelet nem érzek. Beugrottam a dokimhoz, megvizsgált, azt mondta, " ebböl még akármi is lehet, bár ilyen korai terhességet nem tud kitapintani" Most annyira izgulok!!!!!
Nem tudom eldönteni, hogy teszteljek-e holnap reggel?????????????
Olyan nagyon szeretném már látni azt a két csikot!!!!!!!!! Persze, ha most nem jött össze, azt hiszem nem borulnék ki miatta.

Szerintetek, van értelme? Kimutatná ilyen "korán"?

Segitsetek!!!!!!!!!(vagyok egész délután)

Lora
Lora

Drága Lora!
Ovulációd több mint 10 napja volt, ha hod nem esik le, tesztelj. Hiszen a tesztek a beágyazódást követ&#337; 3. napotól kimutatják a terhességet. Az extrém és átlagtól eltér&#337; eseteket ne vegyük figyelembe.
Kibírnád, hogy nem tesztelsz ?

cico
cico

Kedves Lora!

A tesztek valóban azt írják, hogy a 3. naptól kimutatják, de ez azért nem mindig biztos. Én speciel utálok - eddig mindig Kép - pofára esni és ha nem vagyok biztos (persze mi biztos?) benne, inkább várok a teszttel. De igazán nem akarom elvenni a kedved. Szóval, ha szíved szerint tényleg tesztelnél és úgy érzed, hogy nem lombozna le, ha esetleg egy csíkos lenne az eredmény, nincs mit veszteni, tesztelj. Kép Két csíkot neked, mi szorítunk. Jó lenne újabb kismamát köszönteni. Kép

Koalamaci Kép
Koalamaci

Cico, és Koalamaci
olyan kedvesek vagytok! Legalább valakinek el tudtam mondani, meg tudtam osztani a gondolataimat, érzéseimet. Senki más nem tud err&#337;l a babás dologrol, csak ti, itt a babanet-en.
Hát, nem is tudom. Talán nem törne le az egy csík. A dokim azt mondta, hogy a hö nem mérvado. Az egyik munkatársam most lett babás, és neki sem ment a höje 36.9 fölé. Amikor tudta, hogy összejött, akkor is mérte. 36.7-36.8 körül ingázott. Holnap mérek egy höt, aztán majd eldöntöm. Ha lesz baba, akkor feltétlenül megüzenem nektek.

Köszi, hogy szorítatok nekünk!

Lora
Lora

Van itt valaki?
Rosszul vagyok!!!!! Szétreped a fejem, már annyira fáj, hogy szédülök és hányingerem van töle. Talán azért mert nem aludtam valami sokat.

Lora
Lora

Végre megvan az oldal címe, ahol el lesz helyezve a szülészettel, terhességgel kapcsolatos új oldal. Hogy mikor, az csak rajtunk áll. Rajtam az elkészítés miatt, rajtatok pedig a tartalmi része miatt. Ugye segítetek? A cím: [url=http://www.szuleszet.freesite.hu" TARGET="_top]Szülésröl, terhességröl és ami utána van[/url]. Várok komplett anyagokat, képeket, beszámolókat, akár egy-egy mondatnyi infot a lap szuleszet@freesite.hu címére.

Köszönök nektek mindent elöre is

Saci
Dévai Sarolta (sarolta)

Lora és cico!
Nekem sem megy fel csak 36,8-,36,9-re a h&#337;m, pedig tuti terhes vagyok.Lehet, hogy kinevettek, de 5!! tesztet csináltam, persze amiatt, mert véreztem és a förtelmes gyomorégésen és mellnövekedésen kívül nincs egyéb tünetem. Megjeygzem a lányomnál se nagyon volt.
Száva

Üdv Lányok!

Lora!
Hát persze, hogy szorítunk! Kép

Egyébként két napig nekem is majd szét esett a fejem és minden bajom volt, mivel frontérzékeny vagyok. Kép Nem ez a helyzet véletlenül nálad is?

Koalamaci
Koalamaci

Sziasztok!
Este alig bírtam elaludni, mert elhatároztam, hogy ma reggel tesztelek, és tisztára izgultam az eredmény miatt. A párom már rég aludt, én még mindig a konyhában olvastam a Bibliát, a Zsoltárok könyve 59. részéb&#337;l a következ&#337; részt olvastam utoljára: "Én pedig éneklem a te hatalmadat, és reggelente zengem a te kegyelmességedet, mert váram voltál és menedékem az én nyomorúságom napján. Én er&#337;sségem!Te néked éneklek, mert Isten az én váram, &#336; az én kegyelmes Istenem!" Reméltem, hogy reggel majd örülhetek. Mi nagyon sokat imádkoztunk Istenhez babá(k)ért.
Reggel a páromnak nem is mondtam meg, hogy tesztelek, mert nem akartam, hogy ha rossz vége lesz, tudjon róla... Már alig bírtam kivárni az 5 percet, de aztán KÉT CSÍK VOLT! A második halványan, de ez már mindegy. Halványabban, de ottvolt! Neki is megmutattam, &#337; is látta, nem csak káprázott a szemem!S&#337;t, még mindig megvan! KÉT CSÍK!!! Köszönöm, Istenem!
Pati

Jóreggelt Mindenkinek, aki kénytelen ezt a napot is gályával tölteni és azoknak is akik otthonról kapcsolódtak ide!

Este azon gondolkoztam, hogy ha figyelembe veszem a tapasztalatokat, amit a már babások a tüneteikröl írtak, akár én is lehetek terhes. Igaz,hogy megjött, a höm is leesett, a mellem sem feszül, a teszt is negatív, de hát már erre is biztos volt példa. TELJESEN ÖSSZE VEGYOK ZAVARODVA már ezektöl a tünet figyuktól.
Valaki azt kérdezte tölem, amikor még nem jött meg, hogy érzek-e valamit. Én pedig rákérdeztem.
-Miért? mit kéne érezzek........ Érzem .....!!
Ezzel azt akarom mondeni, hogy ha hányingerem van, vagy éppen ubit akarok enni rögtön arra gondolok, hogy van valami, közben csak spontán hányingerem van és ubit akarok enni......
Na ezt jól megmondtam, de remélem értitek. Már annyira szeretném, hogy sikerüljön, hogy akár produkálom is a tüneteket. Hosszú idö ez a 28 ciklus várakozás.
De mióta ismerlek titeket, könnyebb.

Remélem tudok még jönni ma jönni hozzárok és a fönökeim (mert több is van)mileneumoznak egy kicsit, bár kétlem.

Bocsi a litániáért.

Pusszancs: Gabó
Gabómanó

Pati!
Gratulálok! Kép

Úgy tûnik végre tényleg beindul a babaözön. KépKép. Remélem eltart még jó darabig és mi is beleférünk, akik még itt vagyunk és várunk, várunk, vágyakozunk. Kép

Gabómanó!

Pontosan értem a tünet "problémádat". Szerintem ezzel mind így vagyunk. De elõbb-utóbb csak "igaziak" lesznek végre. Bár én a rókázási részérõl szívesen lemondanék. Kép Amúgy sem vagyok hányós (bocs) típus. Kép

Kolamaci
Koalamaci

Pati!
Gratulálok! Sok örömet kívánok neked, nektek!!!
DEO GRATIAS!

A babaözönnek és is örülnék, f&#337;leg, ha még bele is rántana az örvény a "özönbe" Kép

Kriszti: 11 c 45 cn Galgamácsa 29 év
Barbi: 5 c 34 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 33 cn
Orsoly:8c 29 cn Nagytarcsa 26 ev
Koalamaci:4 c 27 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 26 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 24 cn Budapest 32 év
Ildi: 4 c 22 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 21 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 20 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 16 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 14 cn Budapest
Edina: 6 c 13 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 13 cn Törökbálint 28 év
Márti : 8 c 10 cn Debrecen 24 év
Margit: 4 c 10 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 9 cn Pécs 22 év
Boglárka: 7 c 9 cn Györ 24 év
Gabo: 28 c 8 cn Miskolc 26 év
Andi: 12 c 5 cn Szeged 30 év
Cico: 4 c 4 cn Szeged 27 év
Pucur: 3 c 3 cn Budapest 29 év
Cincérke

... mármint KoAlamaci Kép
Koalamaci

Cincérke!

Ha jól látom neked lassan épp idõszerû lesz a felkészülés az "özönre"! Kép Hát, mindent bele! Kép

Koalamaci
Koalamaci

Hello, lanykak!

Koalamaci! Azert csipegetheted am a petrezselymet, az biztosan nem baj, csak ne mareknyi mennyisegeket nassolj... En is imadom, frissen, pizzan kisse megparolodva, kremlevesnek, salataba.... Remelem, hamarosan vissza kell fogni magad az eveseben....Kép

Gyorgyi, a mensi utolso napja/i/n tok normal a barnas trutyi, mint befejezes... akkor van baj, ha a mensi elotti napokon jon - ez utobbi utal a progi-hianyra.

Lora, azert rendesen kinlodok am... de ezt ugyis tudtad, igaz?! Mosolyra Kép felKép!
Elolvastad a fenti neked szolo levit?
Ja, es legeslegfontosabb, szoritok en is nagyon... de nem korai meg a teszt? Jo-jo, tudom, be probaljuk beszelni magunknak, hogy nincs semmi vesz, ha megis megjonne, meg majd a kovetkezo, meg nem is aggodok, ha egy csikot latok.... folytathatnam, de azert letorunk, mint a bili fule, ha egy a csik, meg akkor is, ha korai volt a teszt... En is rendesen letargiaba estem a hetfoi /-/ tesztemet latva, pedig elotte ugy gondoltam, nem nagy ugy... NEM-E?!! pERSZE NEKED KETTO CSIKOT!!!! Ha tesztelsz, nagyon szoritok, ha kesobbre hagyod, akkor is nagyon szoritok, es jovok mindennap, mar csak azert is, hogy megtudhassam, mi volt... drukkolok, hogy zebra legyenKépKép

-itt a mai lista, ha elirtam, javitsatok ki, legyszi:

Kriszti: 11 c 45 cn Galgamácsa 29 év
Barbi: 5 c 34 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 33 cn
Orsoly:8c 29 cn Nagytarcsa 26 ev
Koalamaci:4 c 27 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 26 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 24 cn Budapest 32 év
Ildi: 4 c 22 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 21 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 20 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 17 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 14 cn Budapest
Edina: 6 c 13 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 13 cn Törökbálint 28 év
Márti : 8 c 10 cn Debrecen 24 év
Margit: 4 c 10 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 9 cn Pécs 22 év
Boglárka: 7 c 9 cn Györ 24 év
Gabo: 28 c 8 cn Miskolc 26 év
Andi: 12 c 5 cn Szeged 30 év
Cico: 4 c 4 cn Szeged 27 év
Pucur: 3 c 3 cn Budapest 29 év
Lella

Eljen a Cincerke!
Amig en atgepeltem a tegnapi listat, te frissen es furgen el is kuldted...
Ugyhogy kora reggel mar ketto peldanyon is diszeleghetunk... Pussz, Lella
Lella

Koalamaci!

Ismer&#337;sek a t&#369;netek! "Lelki alapon" Én már rengeteg tünetet produkáltam! Az el&#337;z&#337; ciklusban reggeli hányingerem + gyomorégésem volt, még a kávé szagától is undorodtam.
Még az álmaimban is megjelentek a terhesség szimbolumai. (nyúl, gólya..)

Remélem a legközelebbi jelek már valósak lesznek.

Én is szeretnék ebbe az "özön"-be bekerülni.

Pati!
Nagyon gratulálok!

Minden dolgozónak és szerencsés nem dolgozónak szép napot kivánok!
Györgyi
Györgyi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?