Szava, gratula, OOOOOOOOOriasi, vigyazz magadra, pihizz, sokat, nagyon sok boldogsagot kivanok, azert jelentkezz, ja es legyszi, huzz bennunket a masik topicba, hogy tovabb cserelhessuk a tapasztalatainkat....
Andi, ne szedj semmit sem addig, amig az UH el nem arulja, mi is van, ill. amig meg nem tudod babavaros vagy-e vagy babavaros vagy-e. E ketto kozul valaszthatsz,
remelem csak!
Valoban mondta egy lany, bizony teljesen ketsegbeesve, hogy a Macatol lett komoly gondja a majaval... persze, fogalmam sincs, mennyit szedett, mennyi ideig. Gyogynoveny alapu nagyon sok gyogyszerunk!!!! Kepzeljetek el, pld. petrezselyemzoldet sem szabad tulzasokba esve fogyasztani terhesseg alatt, mert az is gyogynoveny, es vetelest
okozhat! Es sorolhatnank meg.....!
Ancsi kedves, probaltam utananezni a napjaidnak, de csak a neved talaltam a listankban, miert nem szerepelsz a cn-iddal is? Mire fel az UH? Ha tapintatlan vagyok, ne haragudj, igazan nem akarok feltepni semmit, akkor inkabb ne valaszolj, es bocsika
, ok?
Pucur, nalam a Closti <U>nem</U> okozott semmifele tunetet. Viszont, mivel ez egy petetermelest serkento szer is, lehet tole ikerterhesseg is, jobbak az eselyek ra, mint
siman. Meg kene nezetned magad egy dokival, A NAPOKBAN, PELDAUL MA! Nalam normal, percre pontos 28 napra a verzes, ok, most mar a 32.?, sima ciklus/kiveve a mostanit!/ es No ciszta, de okozhat azt is, meg abban az esetben is, ha szukseges a szedese, de ez nem rad vonatkozo resze a dolognak. Szerintem mas oka lehet, pld. terhesseg, viszont a pici ver nem biztos, hogy jo jel, ezert EL KELLENE MENNED EGY DOKIHOZ, ES MEGNEZETNED PLD. HUVELYI UH-AL, akkor biztosabban tudnank, mi is a helyzet. Mert ha terhesseg es gond van, akkor a doki a legjobb megoldas, orvosolhatja, ha meg mas van mogogge, szinten a doki a legilletekesebb. Menj el, legyszi, csak hogy megnyugtasson, nincs semmi baj!!! /nagyon finoman Ohajto jel vagy inkabb kero-jel/
Pucur, en a meg nem termekenyult petesejtjeimet rendre viszont szoktam latni a tamponomon, /bocsi/, a mensi utolso reszeben jon ki, egy kicsit veres-nyalkas, attetszo, gombostu fejnyi valami, talan a nemelyik tojasban, amikor feltorve latod benne azt a veres, apro izet, amibol a csibi lett volna, ha tyuk ala teszik, szoval ahhoz hasonlatos. Ezt anno nogyogyitol kerdeztem meg, mi is az, es igy az okoska tudaskam...
Lora, most jutott az eszembe a vesekovedrol irt hiradasod. Figyusz, ha legkozelebb mesz a dokidhoz, a nogyogyihoz, feltetlenul emlitsd meg neki! Nem hiszem, hogy koze lenne a terhesseg kialakulasahoz, DE! nem kivanom senkinek a szules alatti epegorcsot. Lehet, hogy most bena voltam, de ugy emlekszem, az egyik lany, akivel egy korteremben fekudtem a /lanyommal/ tulhordott terhessegem folyaman, elmeselte, micsoda kinokat okozott neki, a szulesbol meg csaszart! Nem remisztgetni akartalak, csak kerlek, emlitsd meg neki, o a szaki, en csak
kuruzslok...