Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

jól emlékszem, hogy fejfájásra szopi mellé mehet a nurofen????mi az az oldal ahol meg lehet nézni?????valami safe volt benne de nem emlékszem a végére.....3 napja brutűl fejfájásom van....

Tigrincs!
történet klassz izgalmas :lol: :lol: gyorsan etesd Adrit mert a lényegnél mentél el. ideszögezve többünket a folytatásra várva.... :lol: :lol:

Zsó !
Ügyes Levi :lol: :lol: Majd jön a többi gyümi is sorba :) Ma fél éves Levi ???ezért külön puszi neki..... :lol: :lol:

Gabi!
klassz Torta az Angyallánynak :lol: Jók a képek még még :lol: :lol: :lol:

Memme!
mindig olyan jókat írsz és bölcsen.....szeretem olvasniÁtérzem és értem amit az anyósodékról írtál...nálunk is van ilyen csak nem anyós az alanya......

Eniék édesek a képen...Lettykón is volt az epres ruci meg ha jól emlkészem Zsófi Majáján is.....vagy Veronikusz Zsófiján???? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Aprooka!
Gratula a hatalmas bekajáláshoz!!! :D és hatalmas cuppanós a félévesnek!!! :D

szerinted normális??? 8 kiló 3 hósan!!! Persze az anyatejesekre azt mondják, hogy ha ilyen sok akkor sincs baj. A sógornőm kisfia 6 nappal idősebb mint Zsófi és most volt 8700gr!!!!! :shock: én azért ezt se szeretném. Szóval lényeg a lényeg: az a fő hogy mosolygós, kiegyensúlyozott baba legyen és fejlődjön. Mind a két irányban lehetnek eltérések! :D:D:D

Gabi!
Ha már kilókról beszélünk! Enci hány cm és hány kiló????
Különben nagyon szuper bulit csináltatok!!! Enci minden értelemben kis tündér!!! :lol:

Dorka!
http://safefetus.com/

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tigrincs!
Gyere mááár, itt izgulunk, beért Mészi vagy nem?

Kép
Kép
kriszta36

köszi VERONIKUSZ :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

mielőbbi jobbulást Dorka!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi, lehet h dupla lesz az ára, de ha már iszonyat kilennék kolos keléseitől én biztos beruháznék. bár attól függ mennyi lenne.

Tigrincs, én is folyamatosan nyomom az f5-öt!! :lol: :lol:

Kolos fél évesen duplázta a súlyát (3900el született), és 1 évesen meg triplázott kb, 11,5 volt, de ő iszonyat mennyiségeket szopizott, akkor szedte fel a hurkáit. volt olyan h egy étkezéssel 310ml-t megevett. és volt még ezen kívül még 3 szopi.!!
viszont most már nem eszik annyt. ma pl. szinte semmit, inkább ivott. ha kanalat lát már szorítja össze a száját, h bele nem tudjam tenni a kaját. Nem tudom, talán fotoszintetizál vagy mi. :lol:

megyek megnézem megsült-e már a sütim, mert apa nagyon izgatott. :lol: :roll:
snooopy

Enikém, Isten hozta drága Jankátokat idekint!!!
megyek holnap, jól rátoknézek!!! :lol:

Enci nagylány!! sok boldogságot Neked születésnapod alkalmából!!!

Tigrincs, sztori elej izgi, tűkön ülök a végéért... :lol:

Memme,
én is ezt szajkózom, ide jöjjenek vigyázni a saját kuckónkba.... teljesen megértelek!!!!

Dorka,
nurofen, panadol mehet! jobbulást, huss fejfájás!!

Tünde,
gyógypussz Bene fülére!!!!!!!

Kati, Hozzátok is pusszok!!!

mi most jöttünk disznóvágásról, szétcsúszva a lakás.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Én még mindig egyben, nem tudom meddig húzom még :oops:
Ma megint voltak fájásaim, de aztán most megint semmi.Sajnálom, hogy nem tudtam találkozni Tencivel meg Tigrincsel.Jó lenne elkapni Encit :lol: no majd meglátjuk, holnap megyek a doki bácsihoz.

Tigrincs, örülök, hogy otthon vagytok, várom a folytatást........

Judit

Kép

Kép
hjudith

Bocsánat nem Enci hanem Eni :oops: ,de szivesen találkoznik Encivel :lol: :lol: :lol: ,hogy tortát vigyek neki.

Judit

Kép

Kép
hjudith

Aztamindenit Csajok!
Én nyugodtan áztattam magam Sárváron, hébe-hóba nézegettem a telefonomat, hogy nem jött sms - mondván mindkét kismamink egyben.
Erre mire jövök haza?

ENIKÉM! TISZTA SZÍVEMBŐL GRATULÁLOK! ( irgumburgum miért nem kaptam sms-t? ) Nem sokat vacakoltál , fél tízre beérni és egy jó óra múlva kezedbe volt a kisasszony. Te is egy gyorsan szülő típus vagy :lol: :lol: :lol: Várjuk a beszámolót a villámszülésről!

Tigrincs: én is kíváncsian várom a végét..........

Többiek, ne hari, de el vagyok veszve a részletekbe, próbálom felvenni a ritmust, de nem könnyű.

JUDIT! RAJTAD A FÓRUM SZEME - nekem meg a telefonomon, úgyhogy nyugodtan jöhet a jó hír, tudósítok! Nagyon-nagy drukk, csak kibújik már ez a kishölgy! ( de ha lehet kicsit bővebb legyen az sms, mint 4 éve :wink: )

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok

Memme
Olvasni mindig jövök, de azért megpróbálok írni is, bár nem mindig sikerül mindenkinek. Jó volt olvasni, hogy Renátával jót dumcsiztatok, még a végén én is megyek legközelebb. :wink:

Andi
Lehet tudni, hogy mitől fáj anyukád feje? Már úgy értem, hogy ez a kezelés mellékhatása, vagy valami más miatt? Jobbulást!

Heni
Írhatok neked privit valamikor?

Emese
Nagyon röviden jöttél! Legalább egy versszakocska Jankának meg Eninek esetleg?
Hol tartasz a jelmezzel? Nálunk Pati zsákbamacska lesz, Marci meg egyik barátjával öltözik be. A barát lesz a nagy ho-ho-ho, ő meg a horog végén a kukac.

Farsangra, ha kell valakinek, szívesen kölcsönadom Marci pókemberjelmezét, kb. 110 cm-es gyerkőcre jó.

Orsi
Válaszoltam.
Kolos képeihez még. Nekem Marcit juttatja eszembe. Mikor kisbaba volt egy ismerős mondta, hogy ágybacsalogató szemei vannak. Na Kolosé is ilyen. :lol: :lol: :lol:

Gabi
Encikéd nagyon szép pillangókisasszony, a torta meg nagyon étvágygerjesztő. nyam-nyam :lol: :lol: :lol:
Volt nagy buli?

Tigrincs
A történet második felét én is izgatottan várom. Bár tudom, hogy végződött! :lol: :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Judit
Az már biztos, hogy Szonja februári vízöntő lesz. Izgatottan várjuk a fejleményeket! Szonja is nagyon ráérős. :D És azért külön szorítok, hogy találkozzatok még benn Enivel. :D :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri: amikor csak szeretnél...... :lol: minden nap itt vagyok olvasó üzemmódban ( főleg mostanság) csak van amikor épp hogy csak átfutom, és már alig bírok bekapcsolódni a dumázásba......

várom

Heni

Kép

Kép
cancan

Aproo, hat igen, nem lehet itthon kapni az Osanitot, en egy nemetorszagi ismerostol szereztem be...elotte felhivtam a Kolosy teri patikat, h tudnak-e hozatni, de nemet mondtak. Ha nagyon surgosen kell nektek, tudok egyet adni, mert ketto van, aztan majd visszaadod...

Gabi-Enci, nagyon csini ez a jelmez! meg a torta is! :)

Tigrincs, folytasd a szorit, nagyon izgi! :)

banana

Veronikusz! most mértük a héten 16.6 kg és 102 cm.

Kép
gablaty

Zsu, nem enged priviben válaszolni.....bocsi, meddig szavatos? Szuper lenne. A többit priviben holnap, ha engedi és megélem.....
most csak ennyi, bocsánat, de épp ügyeletről érkezőben, rámrobbant a teáskanna, holnap kórház azonnal. totál kész vagyok.
Csak ez fontos Zsu, szóval ezer köszönet!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsó!
Mi lett Veled????Mi történt???remélem nem nagy a baj!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Heni!
Milyen volt Sárvár??Kipihented Magad???

JUdit!
Drukkolok!Nekem is van rutinom túlhordásban...tudom mit érzel most :oops:

KépKépKépKép
vdorka3

AprooZsófi
jézusom!!Mi történt???

emano/Andi
KépKép
emano

Zsófi,
vigyázz magadra!!!!!!!! atyaég.... remélem, nem lesz komoly.. otthon az embered??
2011. július :wink:

Andi,
Ti hogy vagytok? Anyud étvágya, közérzete?
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.............

Gabi,
nagyon aranyos Enci a képeken, nekem a pillangószárny mögé bújt a mama kép a kedvencem... :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó
hát anya nem jól...
ki kellett hívni az ügyeletet, mert még mindig nagyon fájt a fejem(semmire sem múlt el)+mindent kihányt!holnap reggel viszi öcsém be a kórházba.........
Bálint úton, Bali jól, naddddon rossz!!!!!Én nem jól (lelkileg)

emano/Andi
KépKép
emano

Zsófi, atya ég, hogy történt?? nincs nagy baj???

Andi, ez ne jó!! sajnálom, remélem hamar rendbe jön.

Gyuzsó, és ti hogy vagytok? hogy bírod az egyre növekvő "terhet"?
snooopy

Zsófi, jesszusom, de ugye nem egyedül voltál otthon Levivel?

Andi! :(

Kép
Kép
kriszta36

Jaj Andi, ezek nem jó hírek... Valami migrénes fejfájás, vagy köze lehet még a kemóhoz? Hova ment Bálint? Közel laktok anyudhoz?
(((((())))))+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsó, úristen, hogyhogy felrobbant? Nagyon megégetted Magad?

Tigrincs: sztori vége? Nem fogok tudni aludni..... Na jó, tudom, hogy most a kisfőnök dirigál :wink:

Dorka: Sárvár csúcsszuper volt..... Kajáról nem is beszélve. Rá sem merek állni a mérlegre... Komolyan mondom, MINDEN HÉTVÉGÉN kellene az embernek 4-5 óra, amikor elmegy egy jót úszni, egy jót szaunázni meg egy szuper masszázsra. Mert ennyit megérdemelnénk. Hej, de jól lenne, ha ez kivitelezhető lenne.

Szóval áztattuk magunkat jó sokat, néha úsztam is, nagyokat szaunáztam - vagy 8!!!! féle volt - meg voltam egy 90 perces kényeztető masszázson is. És képzeljátek a Schobert házaspár is ott pihent, nemegyszer láttuk őket, férjem még beszélt is velük ( üzlet) . Céges kiruccanás volt, 14esn voltunk, tegnap este tök jót activityztunk a hallban. Szóval klassz volt, ez a nap még jó lett volna. De ne legyek telhetetlen.

Hogy vált be Balázsnak a kúra?

ENCINEK NAGYON NAGYON BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!!!!!!!

Minden kép nagyon tüneményes mint mindig.......

[b]Memme:
én is bírom az írásaidat, bölcsek és humorosak is... no, persze nem egyszerre

Gabbókám: zugolvasunk? Azért írhatnál pár sort néhanéha.... Mi van Veletek? Azt csicseregték a madarak , sokat dolgozol. Legalább egy pár fotót.....

Durca: lányok hogy vannak? 19én megyek a Phoenixbe.....[/b]

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok,

Visszatérve, visszaolvasva és nagyon örülve a sok Babónak!!!

Janka Baba Isten hozott sok Boldogságot kívánunk az egész családnak no és sok tejecskét!!!!

Jázmin Baba tiszta szívből üdvözlünk itt kint és sok Boldogságot Nektek családilag, sok tejecskével!!!!

Benedek Babához is szívből gratulálunk, sok Boldogságot az egész családnak, szintén sok tejecskével!!!!

Szülinaposok Enci és Benő nagyon sok Boldogságot!!!!

Banana: Tóth dokiról már írták, hogy hol a magánrendelője, amúgy uh-s orvos is, így a kórházban is ő csinálja az uh-t, ha oda akarsz járni, de magánban is van egy jó kis gépe, még fotót is tud menteni cd-re, pen-re. Császár utáni sima szüléssel remélem próbálkozunk majd most, amit mondott, hogy teljen el egy év a szülés és a fogantatás között és persze fő szempont az anyuka és a Babó egészsége, de ha ezek ok, akkor lehet normál szülés, én bízom benne és tudom, hogy csak akkor lesz a mostani is császár, ha orvosilag indokolt.

Zsó: gyere és mesélj, hogy vagy? mi történt?????

Andi: sokat gondolunk Rátok!!! Küldöm a ++++++++++,!!!!!!

Tigrincs: story végét kérlek....... kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, vagy Donát :wink: no meg képeket is kérünk....

Judit: most már rajtad a cybercsalád szeme, nagyon drukkolunk, hogy lánykád már ne várasson sokáig!!!!!

Rólunk: Alsópáhokon voltunk, nagyon kellemesen éreztük magunkat az elején ért zökkenések után, Tünde meg egyszerűen szárnyalt. Nagyon élvezte a sok gyereket és sok gyerekjátékot, kis mosdót, csúszdákat meg mindent. Mi is pihentünk férjjel egy jót, így ha már a nyaralás idénre kimarad... azért majd november felé egy újabb belföldre benevezünk...
Pár kép a nagylányról és a nagy pocakról...

Kép Csúszda

Kép

Kép Szeretem a vizet

Kép Pocak

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

A vizicsúszka Kehidán van, oda is átmentünk egy délelőtt...

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri!
A KOlpingban voltatok? Mi is megyünk március végén egy pár napra. Kíváncsi vagyok... A szállodával volt zökkenő? Ha igen, leírod nekem? Jöhet priviben is. Köszi!

Kép
Kép
kriszta36

Zsófi! Úristen mi történt veled???remélem nem komoly..

ANdi Anyukádnál mit mondott az ügyelet a fejfájásra? ez lehet a kemótól???ugye? remélem hogy hamar rendbejön szegény!!!!!!
talán holnap a kórházban mondanak vmi okosat! mindenesetre jelentkezz majd hogy mi volt!!!

Ancsa???merre vagy??

Dóri! szuper képek!!!pocakfotó irigy irigy :lol:

Kép
gablaty

Itt vagyok, nem tudok aludni, kattog az agyam és nagyon félek...

Gabi
ügyelet adott injekciót, de úgy néz ki semmit sem használt(Ők azt mondták, hogy ez a kemótól van, amit már 2 hete!!kapott)

ENcikének is nagyon boldog szülinapot!!!Olyan kis csini a képeken!!

Dóri
mekkora pocak
gyönyőrű a lánykád!!!

Ancsa??

doktorbalázs :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi!

Encinek boldogságos szülinapot!

Folyt. köv. szülés! Mert látom furdal Benneteket a kívncsiság!! :lol:

Háusz álmosan, fáradtan megérkezik és a szülőszoba előtti székre "leveti" magát. :shock: Rita nagyot néz velem együtt két fájás között. :shock: Vagy 5-ször :!: :!: :!: kiszól neki, hogy jöjjön már nézze meg legalább, hogy mennyire vagyok kitágulva. Bár azt hiszem, hogy felesleges volt, mert Rita is és én is tudtuk, hogy tuti a 4 ujjnyi mert a fej már majdnem a célegyenesben volt magyarul "rohattul" nyomta már a szeméremcsontom :twisted: de azért mégis csak "bólintson rá" egy doktor is. :? Na, nagy kegyesen feltápászkodott a székről :shock: bejött, megnézet és jééééééé tényleg 4 ujjnyi volt a tágulat és a méhszáj is szinte eltünt már! Aztán visszaült a székre és onnan "vezényelt" :!: :!: hogy "Aprókat lélegezzen, ne nyomjon Mészáros doki mingyá itt van"! :shock: Köszi szépen!!!! Ne nyomjak....a célegyenesben!! :?
Na mindegy, mert Rita érti a dolgát, jobban mint bármelyik doki :!: :!: és végül is Mészi is beért (így utólag az óra állására visszagondolva! :wink: ) 20 perccel Jázmin megszületése előtt. :lol:
Ledobta a bőrdzsekót :lol: az ajtó előtt, megmosta a kezét oszt hajráááá!!! Még átvedleni :lol: sem volt ideje, de azért megfogta a lábam, ctg-zett, locsolta Ritának az olajat :lol: :wink: :shock: (gátvédelemmel szültem!!!) és bíztatott, hogy jól csinálom, mindjárt meg vagyunk!!! No aztán még 2-3 tolás és 7.37-kor Jázmin ott ordított :oops: :wink: a hasamon!!!! :oops: :shock:
Megdícsértek mindketten (Rita és Mészi), hogy milyen ügyi vagyok és hogy nem kiabáltam :lol: 8) és így kell ezt csinálni, stbstbsrb. :roll:
Aztán Mészi el átvedleni "orvoskosztümbe" :lol: Rita addig "letakarított" :oops: Jázmin a pocakomon pihizett, János meg állt mellettem és én még mindig szorítottam a kezét!!! :oops:
Mészi vissza beöltözve :lol: én még "megszülöm" a placentát :lol: oszt Ritával karöltve "rendet raknak bennem"!!! :roll:
Jázmin meg ott pihizett rajtam két órát, mire a csecsemősnővér elvitte, mert aznap már én voltam az 5. :!: :!: szülő (3 császár és 1 rendes után) és mivel kértem, hogy hagyják ott velem csecs.nővér elment "elintézni" a többi babócát. :wink:
Édes Drága Gyermekem ez idő alatt kétszer lepisilt és egyszer jól lekakilt!!! :lol: :shock: :wink: Úgy hogy éljen a magzatszurok!! :lol: :wink:
Aztán Rita is visszajött kb. 10 óra körül, elintéztük még úgy fektemben :lol: a papírmunkát :wink: közben Gyerekecskét visszahozta nővérke felöltöztetve Apa karjába nyomva. :lol: :cry:
Majd Apa el haza NagyGyerekecskéhez :roll: én meg mentem fürdeni, közben jót dumáltunk Ritával :lol: 8) utána megmérte a vérnyomásom, teljesen jó volt, majd irány a kórtermi folyosó és elfoglalni a fekhelyemet.
De még mielőtt ezt megtettem volna.... :lol: Mikor kilépek a Nagy ajtón ott látom a széken Enit :lol: üldögélni, aki éppen talán Vidát várta. Mondom Ritának pill. csak köszönök Eninek! :lol: Eni meg majd leesik a székről meglepetésében!!! :lol: :shock: Hogy én mit és mikor és merre, és nem tudta mi van, mert látta Jánost és el sem tudta képzelni, hogy mi lehet velem......
Oszt mondom Eninek, hogy "nyugi, minden oké 7.37-kor megszültem Jázmint!!" :wink: :lol: Na ettől mégjobban "padlót fogott" !! :lol: De ha láttátok volna az arcát.....Azt a kedves-megilletődött-mi a fenét mondhatnék most-mingyá elsírom magam- és nagyon örülök- arckifejezést.....!!!! Hát az minden pénzt megért!!!! Azt hiszem, hogy egy jó darabig nem fogom elfelejteni!!! :oops: :cry: :roll:
Aztán be a kórterembe, először a császárosba (512), mert akkor csinálták a helyemet Tenci mellett :lol: (509) és megettem a szenyámat, amit János vett közben nekem, mert már baromi éhes voltam. :lol: Tenci beslattyog 512-be, jó nagyot röhögünk és mondja, hogy a Tesója (szia Kati! :lol: ) nemrég küldött egy sms-t, hogy itt vagyok megszületett Jázmin. Aztán kb. délután 2-kor elfoglalhattam helyem az 509-es 2-es ágyán!!! :lol:
A csaj aki onnan ment haza, alig akart elkészülni és elmenni, állítólag még meg is ebédelt!! :shock:

Na "röviden" :lol: ennyi volt!!! :wink:

Megyek alszom, mert mingyá leesek magam mellé és lehet, hogy nem sokára kellnem kell!! :roll: :wink: :shock:

Holnap még igyekszem jönni! :wink:

Szép álmokat Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
csúúúúcs vagy!!!! :D :D :D

Aprooka!
:shock: :shock: :oops: :oops: mi van veled? mi történt? atya ég! :oops: :oops:

Dóri!
poack nagyon szép! és ti is nagyon szépek vagytok!!! :D

Andi/Emano!
:oops: ez a fejfájás ez borzasztó! :cry: Bárcsak tudnánk nektek valahogy segíteni! Elhiszem hogy nincs kicsattanó jó kedved :cry: férjed meg ilyen hosszú útra megy autóval!!! :? :? :? Azért ha segít akkor gyere mesélj!!! mi szívesen meghallgatunk. Nyugodtan panaszkodj csak!!! :roll: :oops: BAlu nagyon édes doki bácsi! :D

Dorka!
hogy van a fejed???
Képzeld Zsófi felfedezte a hagyját nem rég és azóta hatalmasakat kurjongat. :lol: olyan édes :D

Heni!
irigy vagyok a kiruccanásra!!! :D :D :D

Gabi!
szép nagylány lett Enci! :D

Judit!
hogy vagy? hol vagy? :wink:

szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Tigrincs!
Ez haláli! Kicsit sírtam. :oops: Veronikusz is tudna mesélni a tartsa vissza ügyről... Ennyiből jobb volt az ügyeletes, legalább nem kellett várni. :lol: Mi is 509-es szoba.

Andi!
Sokat gondolok rád, erős kicsi asszony vagy, gyere sírjál nekünk, ha már nem bírod. És ügyelet csak ennyit mondott?
Balu mekkora már! :roll:

Gabi!
Enci nagyon szép pillangó volt, és jó nagylány ő is. Torta tök jó. Hol csináltattad? Vagy Te?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tigrincs
Én igyan hallottam a sztorit, de leírva.... :lol: A pisi 2x +kaki sztori :lol: Na ezt nem mesélted :) Bocsi, de melyik doki a doktor House????Jöhet priviben is (csak egy név, nem kell litánia, zudom, hogy nincs időd)

Judit??????????

AprooZsó
Mi történt??????

Andi
:cry: :cry: :cry:
Nyilván nem vígasztal, de Iván is égetni való ördögfióka mostanában :? :roll: :evil:

Dóri
Hamarosan érted is izgulhatunk :wink:

Csak olvastam a napokban, mert hulla vagyok. Büdöskölke nem alszik se éjjel, se nappal, így én sem :roll: :evil:
Tegnap Zsolzi elvitte anyósékhoz. Megpróbáltam nem arra gondolni, hogy mi történik ott, míg én itthon heverészek (mert persze nem bírtam elaludni :twisted: :twisted: :twisted: ) közel 4 órán át. Rengeteg energiát jelentett az is, hogy csak feküdtem a sötétben, szólt a zene és relax :wink:
Gyerek végül egészben hazajött, bazi álmosan és nyűgösen, hulladék kajákkal megtömve :? De túléli...ha nez az ára, hogy pihent legyek és türelmes, akkor megéri :wink: Vacsira meg tömtem bele egy halom értékes kalóriát :P
Memme Már említettem. hogy sokszor, mintha én írtam volna, amiket panaszolsz...hát ez most is annyira igaz :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Most csak gyorsan:

Eninek és Jankának szeretnék gratulálni! Jó Egészséget és sok tejet kívánok!!! Janka Isten hozott idekint!!

Majd este vagy du. jövök...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Tigrincs, nagyon jó a storyd! kicsit nosztalgikus volt olvasni, és megható. :lol:

Renáta
, jaj, sajnálom. Mi ütött Ivánba, tudjátok mi a gond? miért nem alszik? tényleg, cicizik még, vagy teljesen lemondott róla?

Dóri
, de jó lehetett egy kicsit kikapcsolódni. nagyon jók a képek, és aranyos pocid van. Tünde ,meg meseszép. :oops:
snooopy

Eni
Boldog Aida napot!
:wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

sziasztok!
anya bennt a kórházba, megcsinálták a agyi ct-t, most várjuk az eredménytkb 2-3 óra!!(nagyon félek, szerintem még semmitől nem féltem ennyire)
tegnap felhívott anyósom és mondta, ha gondolom bármikor át tud jönni 1 :shock: órára...na mindegy

Tigrincs
nem semmi csajszi vagy :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!
Boldog Aidát!!! (A legszebb ajándék a Tied!)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Andi!
Szorítok neki nagyon, ne legyen semmi!

Kép
Kép
kriszta36

Andi, együttérzünk, és kívánom h ne legyen semmi baj.
snooopy

Andi!!! gondolok rád/rátok!!!!!amint van vmi hír gyere!!!nagyon szorítok!!!

Reni! Hájsz az Tóth doki, a dokim. Igen Veronikusz is tudna mesélni h ne nyomjon stb, amig Mészi beért neki is! meg várják hogy beérjen a saját dokid.....de erről nem ő tehet....
gondolom ez a gyakorlat, nehogy má' másnál szülessen meg a gyerek :lol: :lol: meg kell várni vele a dokidat....az hogy közben Anyuka leugrik az ágyról, más kérdés :oops:

Kép
gablaty

Andi!
nagyon szorítunk!!!! majd mond hogy mi volt!!! :oops: Remélem nincs semmi baj! Sok mindentől fájahat az ember feje. Nekem terhesség alatt sokat fájt, míg előtte/utána szinte soha!! :? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi
Egyrészt értem, hogy a "dicsőséget" nem az ügyeletes orvos akarja learatni, meg nyilván...ha az ügyeletesnél megszületik a bébi, mire beér a saját dokid, akkor kinek adod a lóvét?! Nyilván annak, aki ott volt és nem annak, aki utóbb beért, hogy megnézze hogy sikerült :roll: SZóval szetm tök anyagi vonzata van az egésznek :x Te meg...tartsd vissza a bébit :?

Andi
Gyere a hírekkel!!!! NAgyon drukkolunk!!!! ++++++++++++++++++
Anyósod...hát ez no comment :twisted: Bazi nagy segítség az az 1 óra...mit mondjak.... :shock:

Orsi
Nem tudom mi ütött belé, de mitagadás, éreztem azt többször is, hogy én szívesen beleütnék :oops: :?
Talán ez a dackorszakos harc lehet...
Elalvás előtt (vagy inkább helyett :evil: ) ez a műsor:
pisilni kell...iszom...éhes vagyok...pisilni kell-most pisiltél nem megyünk....kakilni kell....még utolsó mese-már volt két utolsó is...de még utolsó...puszit adok Apucinak...mese könyv-már néztünk mesekönyvet, aludni kell...
Ha ráhagyom, amit kér, akkor azért nem alszik, ha tiltok, akkor azért, mert sír :roll: :? Nem tudom mi a megoldás :cry: Én meg hulla fáradtan és ezáltal türelmetlenül fekszem az ágyon. Tegnap este egy óra alatt altattam el a hullafáradt gyereket. Asszem azért ment ilyen "gyorsan", mert érezte, hogy most nem tud kihozni a sodromból. Csak sajnos az embernek nincs mindig ilyen béketűrő hangulata :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Hú, mennyi hír!

Andi drága!
Nagyon, nagyon szorítok!!!!Sok sok pozítiv energia!!!Keresd elő őket, és most arra összpontosíts!! MInden rendben lesz!!!!
Boszi küld erőt!

Eni, Eni!
De ügyes vagy!!!
Annyira szépek vagytok!
Nagyon nagy gratula Nektek, és sok sok boldogságot, és tejcit nektek!

Gabikám!
Kicsit megkésve :oops: De nagyon, nagyon boldog születésnapot a kis drágádnak!!!
Igazi hölgy már!

Tigrincs!
Eddig is tudtam hogy szuper csajszi vagy, de már írásos nyoma is van! :wink: Még egyszer nagy nagy gratula.

Bocsánat, de most ennyi :oops:
Úgy látszik, ez nem a mi évünk lesz, nem nagyon vagyok jól én sem. A gondok még mindig itt! :cry:
Pénteken meg kiugrott Lara a kiságyból, most meg beteg, köhög, éjszaka nem is aludtunk :-(((
Szóval megyek,
Nem akarom itt elrontani a jó híreket!

Sok puszi Minenkienk!

Gyönyörűek a babák, és TE is Dóri!

ancsaboszi

Andi
Mi is gondolunk rátok! Szorítok anyukádnak!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ancsa
Larának soksok puszi

AprooZsófi
jelentkezz majd, léccciii

emano/Andi
KépKép
emano

Tigrincs!
Anyukám annak idején a húgommal vajúdva és a dokijára várva, amikor közölték: "ne nyomjon, tartsa vissza" Csak annyit mondott: "Nem szar ez, hogy visszatartsam! :)"

Szóval ez már csak így megy...

Amúgy meg nem hazudtolod meg magad a bejegyzéshullámaiddal, mint aki nem most jött haza a szülésből! :)

mtunde

Larának gyógypuszik! kiságykiugrás meg. :roll: még jó hoy nem lett nagy baja.

Zsófi, na mi van, hol sérültél meg?? itt izgulunk.

Renáta, megértem h lefogy a türelmed. nekem is szokott, és olyan mérges tudok rá lenni. dehát emberből vagyunk, egyszer egyszer elszakadhat a cérna.
Férjed nem tudja altatni h kicsit mentesítsen?
snooopy

Sziasztok Lányok!

Végre van egy kis nyugi, tudok netezni. A hétvége: mint akik meg vannak huzatva, olyanok voltunk.

Gabi! Így utólag is boldog harmadik szülinapot a kis Hercegnőnek! Nagyon szép kislányod van! És a tortát Te csináltad??? Nem semmi.

Tigrincs: Te aztán nagyon vagányan nyomod... :wink:
Remélem, hamarosan kapjuk a képeket (zombis biztos nem is lesz).

Aproo-Zsó: leforráztad magad? Remélem, nem komoly, bár az ügyelet nem hangzik jól.

Andi! Kitartás++++

Bori! Írtad a tejsavas tusfürdőt. Milyen márkájút használtok? A Sába is tejsavas?

Más vigyáz a gyerkőcre-téma. Igen, én is jobban örülök, ha hozzánk jönnek a nagyszülők, mint ha ott kell hagynom valahol. Amúgy anyun kívül nem szívesen bízom senkire Mátét. Sőt, egyáltalán nem bízom másra. Eltekintve egy-két muszáj-alkalmat. De már nem igazán tudok kifogásokat gyártani, hogy miért nem hagyom ott máshol. Pedig már sorban áll a család, és mindenki ajánlkozik... De még valahogy nem érzem ennek itt az idejét. Milyen érdekes, hogy csomóan tökre örülnének, ha ennyi segítségük akadna, én meg egyelőre egyáltalán nem örülök ennek... Én láttam már a barátnőm gyerekét kétségbeesve sírni a mama után (pont én vigyáztam rá, fél órán keresztül sírt, majd mikor megjött az anyukája, újból rázendített, kb. 14 hónapos volt akkor). Másfél-két éves korukra biztos sokkal magabiztosabbak a gyerkőcök az anyjuk nélkül, ugye???

Reni! Hát igen, ez lehet, hogy a dackorszak, de az is lehet, hogy szopi nélkül nehezebb az elalvás, és nem tud egyszerűen beájulni, hanem a kis agya pörög, és nem tud magától kikapcsolni, nem? Ilyenkor látom, hogy hagyni kell még a szopis elalvást, ha jót akarok magamnak, amíg csak lehet, mert amint elhagyjuk, tuti azonnal beköszönthet az, ami nálatok csak most két és félévesen...
Vendég

Elalváshoz vissza. Amúgy én tökéletesen meg tudom érteni a gyerekeket (és felnőtteket...), akik nehezen tudnak elaludni. Nem egyszer pedig én is hulla fáradt vagyok, és csak pörög az agyam, és képtelen vagyok elaludni. Hát igen, ilyenkor jól jön egy fincsi fürdő, masszázs, stb. stb. :D
Vendég

Sziasztok!

Hát mit is írhatnék, még mindig egyben, bár doki bácsim jó hirrel szolgált 1 ujnyira nyitva és a méhem 1cm-vel rövidebb :lol: szóval holnap is megyek vagyis felmászom az 5-re ha addig nem tör.......és megcsinálja a magzatvíz vizsgálatot.
Vida doki reggel azzal fogadott, hogy nyugodtan zavargásszam Enit ugyhogy beosontam a szobájába, hát csajok ez a Janka baba egy tünemény egy igazi nőci.nagyon jól vannak holnap kiengedik őket, de Jankát viszik tovább, viszont szuper hír, hogy tud pisilni :lol: :lol: :lol: :lol: Mégegyszer gratulálok nekik!!!!!!

Judit

Kép

Kép
hjudith

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?