Sziasztok,
Visszatérve, visszaolvasva és nagyon örülve a sok Babónak!!!
Janka Baba Isten hozott sok Boldogságot kívánunk az egész családnak no és sok tejecskét!!!!
Jázmin Baba tiszta szívből üdvözlünk itt kint és sok Boldogságot Nektek családilag, sok tejecskével!!!!
Benedek Babához is szívből gratulálunk, sok Boldogságot az egész családnak, szintén sok tejecskével!!!!
Szülinaposok Enci és Benő nagyon sok Boldogságot!!!!
Banana: Tóth dokiról már írták, hogy hol a magánrendelője, amúgy uh-s orvos is, így a kórházban is ő csinálja az uh-t, ha oda akarsz járni, de magánban is van egy jó kis gépe, még fotót is tud menteni cd-re, pen-re. Császár utáni sima szüléssel remélem próbálkozunk majd most, amit mondott, hogy teljen el egy év a szülés és a fogantatás között és persze fő szempont az anyuka és a Babó egészsége, de ha ezek ok, akkor lehet normál szülés, én bízom benne és tudom, hogy csak akkor lesz a mostani is császár, ha orvosilag indokolt.
Zsó: gyere és mesélj, hogy vagy? mi történt?????
Andi: sokat gondolunk Rátok!!! Küldöm a ++++++++++,!!!!!!
Tigrincs: story végét kérlek....... kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, vagy Donát
no meg képeket is kérünk....
Judit: most már rajtad a cybercsalád szeme, nagyon drukkolunk, hogy lánykád már ne várasson sokáig!!!!!
Rólunk: Alsópáhokon voltunk, nagyon kellemesen éreztük magunkat az elején ért zökkenések után, Tünde meg egyszerűen szárnyalt. Nagyon élvezte a sok gyereket és sok gyerekjátékot, kis mosdót, csúszdákat meg mindent. Mi is pihentünk férjjel egy jót, így ha már a nyaralás idénre kimarad... azért majd november felé egy újabb belföldre benevezünk...
Pár kép a nagylányról és a nagy pocakról...
Csúszda
Szeretem a vizet
Pocak
Üdv: Dori