Sziasztok!
Micsoda fantasztikus hírekre érkeztem ma be!!! Két napig nem jön az ember, és máris egy gratulációt oszthat szét!
Gabi, Móki!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek
, és minél hamarabb írjatok nekünk szép kis szüléstörténeteket!
FKata!
Ilyen szuper időben már biztos magától ki fog bújni a Manó! Megy a drukk!
Eszty!
Sajnálom, hogy ennyit szendevsz a keményedésekkel, de mostmár biztos nem tart soká. Lehet, hogy Bence is csak erre a szép időre várt.
Léna!
Pihenj minél többet, ne nagyon mászkálj ilyen fájós derékkal, még akkor sem, ha csábítana a szép idő. Lehet, hogy az a zárt méhszáj semmit nem jelent, és hamarosan Sára is jelzi, hogy mostmár kijönne.
Pumi!
Jobbulást, és a szép idő ellenére is inkább akkor bugyoláld be magad otthon, és akkor hamar túlleszel a bacikon!
Nem valami bizalomgerjesztőek ezek a kórházi tapasztalatok. Nagyon fogok drukkolni, hogy veletek más legyen!
Rita!
Köszönöm a szülési tervet, amit az emilemre küldtél. Csak tegnap este tudtam megnézni, mert a hétvége bútorlázban telt ugyebár. De nagyon hasznos, olyan dolgok vannak benne, amikről még nem is hallottam.n a helyzet, és gond nélkül megússzátok az egészet.
A szobarendezés némi akadályba ütközött. Vasárnap reggel egy kedves ismerősünk elhozta nekünk a tetőcsomagtartóján a csodaszép kanapét - mivel nekünk nincs autónk és a hazaszállítás pedig nagyon drága lett volna.
Kedvesem délután először összeszerelte a komódot, aztán jött a kiságy. Mindez remekül ment. Egy barátunk átjött segíteni a cipekedésbe, mert le kellett vinni az immár szétszerelt franciaágyat a pincébe, és behozni az új kanapét, majd összeállítani. Na, ekkor kezdődtek a gondok. Ugyanis az egyik alkatrész (rugó) tökéletesen használhatatlan volt, úgyhogy a kanapé maradt darabokban. Mindez szombat este fél hatkor, az IKEA pedig hatkor zárt, tehát semmi remény nem volt, hogy odaérünk. Régi ágy darabjai pincéből vissza, új ágy darabjai pincébe le.
Tegnap ugye ünnep volt, ezért ma tudtam elmenni a csere alkatrészért. Már alig várom, hogy este újra nekiessünk, hátha ma már azon tudunk aludni.
Találkozó
Nos, akkor mi legyen. Móki mostmár mással van elfoglalva
, így megfogyatkoztunk. Sztornózzuk a dolgot, tegyük későbbre babákkal, vagy jöjjönk össze ilyen "szűk körben"? Írjatok, írjatok, hiszen holnap már szerda.
Puszi Mindenkinek!
Brigi (31+4)