Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok Kép!

Most olyan izgatott vagyok: ma végre rátaláltunk álmaink kanapéjára, amit holnap el is hozunk az IKEA-ból! Muszáj volt venni kinyithatót (eddig egy franciaágyban aludtunk) mert másképp - helyszűke miatt - nem ment volna a lakás átrendezése. Viszont holnap végre kiélhetem magam: összeállítjuk a kiságyat, helyére kerül a komód, a kanapé, és akkor lassan kimosom majd a ruhákat is. Tudom, még van időm, de hát olyan nagyon izgatott vagyok, inkább legyen minden készen.

Darla!
Én is gratulálok nektek! Sok tejecskét kívánok!

Tünde!
Tényleg nagyon helyes a kissrác, a morcos kép különösen aranyos Tomiról.

Szilvus!
Kispapának jobbulást kívánok, Manócskával pedig beszélj, hogy várjon még egy picikét a találkozással.

Kép Találkozó Kép
No Lányok, akkor döntsetek, hogy hány óra legyen, és melyik teázó. A régi, vagy amiről írtam tegnap (azaz pénteken). Mert ha ez utóbbi, akkor azért odatelefonálok.

Jó éjt!
Brigi (31+1)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Sajnos még mindig itt vagyok és még mindig egyben. Nagyon jó lenne ha ez a hétvége lene az enyém, mert ma már nagyon fájtak a lábaim is. CTG rendben volt, volt egy darab fájás.
Iszom szorgalmasan a málnalevélteát is. Ha kedding nem lesz semmi akkor szerdán befekvés lesz belőle. Istenem csak megszülnék addig.

Andi gratulálok a babához jól beelőztél, de nem baj ám!

FKata neked is megy ám a drukk, lehet még te is beelőzől.

Jó éjt mindenkinek

Gabi
40+3

Ja van rólam új kép.
http://www.babanet.hu/album/albumimages/1402/35508.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/1402/35509.jpg

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Tunde,
szenzaciosan edes a kisfiad. Ferjem is teljesen oda volt erte es azon gondolkodik, hogy a mienk is lesz-e ilyen szep es aranyos. Kép

Darla,
gratula a kislanyhoz, jo egeszseget es sok tejcsit kivanok mindkettotoknek! Elmenybeszamolot ha tudsz, akkor irj!

FKata,
hogy milyen jo neked, hogy csak 3x-4x kemenyedik a hasad. Ennekem tegnap 17x kemenyedett, de ezek azok a kemenyedesek, amikor kimelegszem, faj a derekam es faj is alul. A gyomor fajasrol, legszomjrol nem is beszelek. Kép A sima kemenyedeseket mar nem is neztem. Ja es ezek a kemenyedesek 20-40 percenkent vannak.

Eszty 36+6
eszty

Sziasztok,

Gabi, azon a CTG-s képen minden kiült az arcodra.... szorítok érted.

Brigi, lám rajtad is kitört a fészekláz.

Eszty, már csak 1 nap és hivatalosan is 37 hetes leszel, ilyenkor született Rita lányom, ha nagyon ki akar jönni az már tök jó. De lehet, hogy tényleg csak gyakorlatozik.
Nekem meg tegnap estére elefánt lábaim lettek, úgy bevizesedtek. Ma kímél a családom cirkuszban vannak a lányokkal, nekem meg szigorúan felpócolt lábakkal lehet még a szgép előtt ülnöm is.
Szilvus, a fánkhegyen túl vagyok lekvárral...hmmm...
na jók legyetek, lehet, hogy este még benézek, de lehet, hogy csak holnap ilyenkor.

Rita
boksay_rita

Sziasztok!
Szilvus mit szólnál a 17-éhez?Kép
Eszty!Kitartás!Málnalevél tea és caullophylum.Kép
Gabi!A ricinust próbáltad már?Azért ne várj meg minketKép
Darla!Gratulálok!Jó egészséget mindkettőtöknek!
Jucáról tud valaki valamit?Őt se láttam még írni.
Szép napot!
F Kata 39+5 (még 2 nap?!)Kép
filep_katalin

Sziasztok!

Tündi
Valóban már nem csecsemő, hanem igazi kisbaba a Tomi. Le sem tagadhatnátok, hogy kisfiú.Kép Nagyon ari!!!Kép

Rita
Biztosan beengedik, nem is azon van a hangsúly. De betegen és prüszkölve egy szülőszobán, a steril cuccok és friss újszülöttek között - gázos. De köszönjük mindenkinek a drukkokat, mára már jól van! Baba nem igazán adja jelét, hogy jönne kifelé, semmi jósló, csak a mostanra megszokott keményedések.

F.Kata
Mindenképpen a 17-ét "lőttük" be, aznap reggel 7-re vár a doktor úr CTG-re, már a "retiküllel" együtt, mert ha nagyon nyitva leszek, azt mondta maradhatok is. Majd meglátjuk. De már olyan jó lenne babázni! Bár kedden még be szeretnék menni az IKEA-ba, babalámpáért (holdacska vagy egérkés), meg a teraszra kinéztem egy tökjó asztal-szék-napernyő szettet.

Gabi
Az az "istenem megszülnék" ott az arcodon a ctg-s képenKép ÚGY LEGYEN!

Mariann
Kép Már összeszedtem a gondolataimat és 1-2 jó web-cimet, csak klaviatúrára kéne vetnemKép

Kellemes tavaszi napot, sétáljatok egyet a friss levegőn (mi most azt tesszük majd!)

Szilvus
39+2
szilvus

Ez érdekes, Briginek is írtam, és nincs rajta!
Na újra:

Brigi
Jó készülődést!Kép Majd teszel fel képet a babasarokról, hogy megnézhessük?

Szilvus
szilvus

Rita, FKata,
hat, lehet hogy gyakorlatozik, de az is lehet hogy mar nagyon ki akar jonni. Majd meglatjuk. Alvas szempontjabol is jobb lenne ha kint lenne, mert egy remalom az alvas. Sehogy sem jo fekudni. De ha ugy gondolja, hogy csak 2 het mulva akar kijonni, hat akkor is sok szeretettel fogjuk varni. KépKépKép

Eszty
eszty

Sziasztok!

Olyan jó estéim vannak mostanában. Naponta egy-egy új babócát írhatok be a táblázatba. Tényleg jó érzés! Kép Kép Kép
Gabi: A holnapi a te napod!!!

Andi, Darla,
Szívből gratulálok a kislányokhoz nektek. Jó babázást, gyors felépülést és sok-sok tejecskét kívánok!

Rita,
Múlt héten nekem is volt egy ilyen "elefántlábas" napom, de szerencsére pihenés után helyrejött. Szóval pihenj sokat és vigyázz magatokra! A mailt küldöm mégegyszer.

Mariann,
Nem akarok belekotyogni, de vannak olyan gk.típusok amik nem kombik mégis hatalmas a csomagtartójuk és legalább nem is látszik mi van bennük (a miénkbe pl. kiságy, járóka, babakocsi és 2 óriási bőrönd egyszerre simán belefér). Ilyesmiben nem gondolkodtál?
Kedden 3/4 4-kor ott leszünk.

F.Kata,
Már neked is csak 2 napod van hátra a kiírásig. Drukk! Drukk!

Lányok, mi a véleményetek bekerüljenek a babás táblázatba kérdőjelekkel akikről régóta nincs infónk és nem tudunk a babák születésének híréről sem?

Brigi,
A másik teázót - ami a Madách térnél van - ismerem. Jó hely, de szerintem elég forgalmas és aránylag zsúfoltan vannak az asztalok (viszont finom a teájuk). Azt viszont elég nehezen tudom elképzelni, hogy ott is olyan nyugodtan tudnánk a szülés kérdéseit boncolgatni, mint a megszokott teázónkban. Bár lehet, hogy látnánk egy-két érdekes arcot a környező asztaloknál. Kép Kép

Már megint túl hosszú voltam.
Jó éjszakát!
Humi

Kép
Kép
humi

Sziasztok!

Végre sikerült visszaolvasnom. Már tegnap is hozzákezdtem, de nem jutottam végig.
Csütörtök óta eléggé rosszul vagyok, egyfolytában keményedek, de nagyon, és éjszaka vagy nagyon rosszul alszom, vagy sehogy. Pénteken este voltunk dokinál, azt mondta, hogy szerinte még 3 hétig nem volna szabad megszületnie Nándinak. Kaptam Seduxen-t visszatartónak, aminek nem örültem. A BPD most 88mm volt, és a "kicsike" becsült súlya 3000g. Mi lesz ebből a végére?! A baj az, hogy jövő héten még itt van a dokim, majd elutazik 1 hétre, és sajnos a Seduxen mellett is borzasztóan keményedik. Tegnap reggel bevettem 8-kor, és fél 11-kor már betonkemény volt a pocim. Tegnap este bevettem 9 körül, és éjjel 1-kor már keményedett. Lehet hogy mégis ki akarna bújni már?! Ráadásul ma reggelre jól bedagadtak a bokáim is.

Gabi nem jelentkezett tegnap.....remélem, hogy babázik már, annyira drukkoltam nekik! Kép

Darlaéknak gratulálok Zorka babához! Kép

Brigi Kép
Felkészültem rá, hogy "harcos" leszek a csecsemősökkel. Szegény barátnőmnek nem engedték valami járvány miatt a baba-mama szobába menni, és hiába írta alá, hogy csak a saját anyatejéből adhatnak pótlást, a kicsik tápszert kapnak Kép Amikor lehozzák szopizni, akkor a gyerek lebüfizi a mamát, árad belőle a tápszer szaga, és nem nagyon akar szopni, csak mire már vinnék el. És van olyan nővér, amelyik effektív "letépi" a babát a mellről, mert hogy lejárt az idő...Ja és ha lefeji a maradék tejcsit, akkor azt nem adják oda az Ő gyerekének, hanem beöntik a közösbe, felfőzik, és úgy osztják szét.

Bogi, Tünde Kép
Aranyosak a gyerkőcök a képeken Kép

KittyKép
Jó, hogy minden rendben van Rékával Kép

Erika Kép
Kitartás! Légy erős! És a többiekhez csatlakozva, azt mondom, hogy erélyesnek kell lenni, mert igenis jogotok van mindent tudni a pici fiatokról.

Szilvus Kép
Jobbulást kívánok Kispapának! Kép Már Neked is lehet drukkolni, úgye? Kép

A doki márc.29-re adott időpontot, hogy akkor kell menni először ctg-re, és az utolsó uh-ra. Habár addig még bármi megtörténhet....
Kedden megveszem a málnalevél-teát, és a Caullophylum-ot.

FKata már Neked is megy a drukk! Kép

Üdv,
Pumukli
35+5
pumukli

Sziasztok!

Gabi SMS-e!
"Megérkeztem Liegl Réka Dóra vagyok, 54 cm, és 4 kg."
Az SMS ma 03.15-én 8 óra 15 perckor jött.

Gabi!
NAgyon sok szeretettel gratulálok, és legyetek nagyon-nagyon boldogok a 3 gyerkőccel, és persze Apával is.KépKépKép

Finiselőknek itt a topikban nagyon gyors szülést kívánok!KépKép

Zsuzsa, aki csak úgy be-be les hozzátok.

beababa

Sziasztok!

Andi, Darla, Gabi, nagy gratula a babákhoz! Jó babázást!
Jaj Gabi, már úgy izgultunk értetek! Kép

Rita, az olajos gátkenegetést milyen gyakran kell naponta csinálni? Már megvettem az olajatKép

Jó pihit mindenkinek!

(Humi, sok dolgod lesz mostanában a táblázatokkalKép

Pussz,

Móki
móki

Sziasztok!

Csak benéztem történt-e valami és mindjárt jól indul a napom. Kép

Gabi,
Gratulálok Rékához!

Humi

Kép
Kép
humi

Ez egy igazán szép jó reggel:

- Süt a napocska,
- Csiripelnek a rigók az ablakom előtti fán
- ÉÉÉÉÉÉs, megérkezett Réka-baba Gabiékhoz!!! Kép

Nagy-nagy gratuláció a Kislánynak (aki nem is kicsi) , és a Mamának! Gabi, ügyi vagy! Várjuk a beszámolódat.

F.Kata
No, most Te vagy a No.1. (mert Jucát és Nitát nem ismerem...), HAJRÁ!!

Most nézem csak: 8 kislány, 2 kisfiú a "mérlegünk". Kata, Neked Lilid lesz vagy Kornélod? Én leszek a soron következő fiús mama vagy Te?

Puszi Mindenkinek!

Szilvus
39+3 (tejóóóééég, máár????)
szilvus

Sziasztok!
GabiKépKépKép!
Humi!Vegyük le Jucit is a táblából?!Gabinak bejött az első hely hátha nekem isKép
Szilvus nekem Lilim lesz, úgy hogy te vagy a köv. fiús anyuka.Ma megyek 1-re dokihoz, szorítsatok!Nem szeretnék befeküdni.
Végre olyan jó idő van!
F Kata 39+6 (még 1 nap)
filep_katalin

Sziasztok!

Én is gratulálok Gabiéknak, siettem, hogy feltegyem az sms-t, de lemaradtamKépMindegy, így is az a lényeg, hogy hatalmas gratula nektek Gabi "picike"lányotokhoz, remélem nemsokára már mesélsz!

Hát, lányok, miután jól elkiabáltam szerdán Katának, hogy elmúlt a fogfájásom, pénteken el kellett mennünk a körzeti fogászhoz, mert az enyém naná, hogy ilyenkor megy sielniKép, adott 2 érzéstelenítőt, úgy, hogy egyik se hatott.Szombatra már olyan voltam mint egy hörcsög.Szóval irány a Szentkirályi utca, nem elég, hogy az ember eleve parázik, még ez a hely is...
Ott aztán kaptam szurit rendesen, és simán kikapta a csaj, nem cicózott.
Közben attól féltem, hogy csak el ne induljon a szülés most, mert fog fájással, meg feldagadt arccal tuti nem tudtam volna végig csinálni.
De úgy néz ki ezt megúsztam, bár a dagadás az arcomról még mindig nem tünt el teljesen.Dehát, majd csak elmúlik.
Hát ennyit "röviden" a csodás hétvégérőlKép

Lányok használjuk ki ezt a szép időtKép Az embert csak úgy hivogatja végre az utca!
Puszi mindenkinek, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok,

tényleg jó ez a reggel Kép (nekem még az van, most keltem). Gabi Rékája megvárta ezt a gyönyörű napot. Megértem őt! 1 hete szakadt a hó és most .... KépKépKép

HumiKép
Kedden egyedül jövök, kispapa dolgozik.

KépTalálkozóKép
Akkor úgy értelmezem marad a jól bevált teázónk. És hánykor talizzuk szerdán? Nekem bármikor jó. Kora délután is, délután is és este hat is.

Mariann
tmarianna

Gabi,
gratula a kislanyhoz, jo egeszseget es sok tejet kivanok. Aztan persze elmenybeszamolot es kepet is varunk. Kép

Lena,
te szegeny, nagyon sokat szenvedsz a fogaddal. Kivancsi leszek, hogyha meglesz a pici, valtozik-e ez.

Pumukli,
latom nem csak en vagyok a kemenyedesi cipoban. Pihenj nagyon sokat. Ennekem is reggel ota 6x kemenyedett a hasam. Nem tudom, hogy mi lesz belole, de kitartas neked, van meg idod. Beszeld meg a manoval, nekem bejott. KépKép

Az ido annyira jo, remelem mar nem fog tobbet esni a ho es mar csak meleg lesz.

Malnalevel teat hogyan kell inni? Hogyan kenegessem a gatat? Biztos, hogy irtatok mar, de nem tudom, hogy hol. Koszike a segitseget!

Eszty 37+0
eszty

Sziasztok,

elfelejtettem az előbb, hogy végre sikerült a DVD-ből képeket csinálni. Kicsit késve, de Nádja február 19-i képét betettem a profilomba.

Mariann
tmarianna

EsztyKép

az alábbi linken választ találsz a kérdéseidre:

http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Homeopatia/homeop_patol.htm

Mariann
tmarianna

Sziasztok!
Most jöttem a dokitól.Méhszáj 2 ujjnyira nyitva(BPD 97,5).Doki szerint legkésőbb szerdáig meglesz bébi.Ha nem,akkor csüt-ön be kell feküdnöm.
MariannKépnagyon édes a kisbabád!
Humi,Pumukli köszi a drukkokat!Kép
SzilvusKépmerre vagy?Csak nem?
F Kata 39+6Kép
filep_katalin

Szia mindenkinek!

Gabi, sok örömet és tejcit Rékához. Teljesen igaza volt érdemes volt megvárni ezt a gyönyörű napsütéses napot, és a 15 egy nagyon szerencsés szám is.

Móki, én egyszer masszírozom a gátat esténként, azt írja a bábakönyv annyi olajat amennyit felvesz a bőr. Vigyázz mert piros az olaj nehogy frászt kapj reggel vagy éjjel.

Humi, megjött a mail ment a válasz is, meg egy kérdés.

FKata, Szilvus ti jöttök..... azután szorosan Léna és én. Jaj már úgy várom...

Megyek lábat feltenni.

Rita
boksay_rita

Sziasztok!

Gabiéknak nagy-nagy gratula Rékához! Kép

Tényleg gyönyörű tavaszi nap volt a mai, ragyogó napsütéssel. Sokat voltunk kint anyukámék udvarán. De asszem elkaptam anyutól valamit, mert Ő meg van fázva, persze nem lehet tudni, hogy honnan szedte össze. A lényeg, hogy most már nekem is folyik az orrom Kép

Eszty nekem az ágyban fekve is keményedik, Neked is?

Üdv,
Pumukli
pumukli

Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bejelentkezés:

Gabi, nagy-nagy gratula nektek! Már tényleg mindenki nagyon izgult értetek! Várjuk majd a beszámolót!

Humi, Mariann,
igyekszem ott lenni holnap én is, ha nem nagyon keményedek, mert a mai nap nekekm is elég szörnyű volt ilyen szempontból. Lehet, hogy valamelyikőtökre rátelefonálok, mert nem tudom pontosan, hogy hova kell menni.

PUsza, Kata
katca

Kedves Topiclakók!

Egy újabb örömhírt osztok meg Veletek:
Tegnap este 22:00-kor megérkezett e világra Sánta András, aki 51 cm-ével és 2800 grammjával immár a Schöpf Mérei kórház leghangosabb lakója!
Puszil mindenkit: Mókimama és MókipapaKép
móki

Sziasztok!

Nahát, MókiKép
Gondoltam, mielőtt elmegyek aludni benézek, és mit látok! Egy gyönyörű kisbabát! Gratulálok! Minden jót, sok tejcit! Múlt héten még taliztunk, most meg már itt van András!

Mariann
tmarianna

Sziasztok! Kép

Ez aztán a jóhír! Kép Gratulálok Móki-családnak Andráshoz! Kép Jó egészséget, sok-sok tejcit, örömet, boldogságot kívánok! Kép
Végre itt a tavasz! Kép

Üdv,
Pumukli
35+6
pumukli

Szép jó reggelre ébredtünk ismét!! Nahát, ez a hétvége aztán meghozta a Babaesőt: Andi, Darla, Gabi, Móki...! Kép

Mókika, szívből gratulálok a gyönyörű Andrishoz, jó egészséget és sok-sok boldogságot Nektek! Nem hiába mondogattad Te már, hogy fájdogál a pocakod! Kép

Rita
A mandulaolaj itt figyel hetek óta, de még nem vettem rá magam a kenegetésre. Már késő, ugye? Még azért bizakodhatom, hogy megúszom a szabdalást?

Bébink olyan jól érzi magát a kuckójában. Egész hétvégén hatalmasakat hempergett, nyüzsgött-mozgott! Jelét nem mutatja, hogy jönne kifelé. "Csak" keményedik, de nem szabályos időközönként, fájás pedig semmi. Csak 1-2, a bordáimra irányzott rúgás esetén. Kép Hogy nyitva lenne a méhszáj, nem érzem. Szorgalmasan szörcsölgetem a finom málnalevélteát, s szuggerálom pockot, hogy hétvégéig bújjék ki a vackából, mert nagyon-nagyon várjuk és jó dolga lesz idekinnt is!

F.Kata
Hú, szép nagy lesz Lili!Kép Te mit érzel? Fájdogál? Érzed előjelét a szülésnek? Miért fektet be csütörtökön, hiszen akkor leszel 40 hetes? nem engedi az orvos túlhordani? (Nekem 1 hetet engedélyezett előzetesen.) Szóval hajrá, legyen akkor az a HOLNAP!Kép

Léna
Jól megszenvedsz Te szegényke a fogaiddalKép A baba születésével biztos helyrejössz. Kitartás! Arcod "kisimult" már?

Na, megyek mosogatni, hátha a "kemény" házimunkák meghozzák a várva-várt eredményt...Kép

Mariann
gondolatok egyben, mail készülőbenKép

Szilvus
39+4
szilvus

Hat, eleg nehezen engedett ma be a forum, de orommel olvastam es lattam, hogy ismet megszuletett egy gyonyoru baba.

Moki,
hatalmas gratula, jo egeszseget es sok tejcsit kivanok.

Mariann,
koszi az anyagot, atolvasom.

Pumukli,
ennekem minden helyzetben kemenyedik. Ha fekszem, vagy ha allok, akkor maskepp faj, de minden helyzetben kemenyedik.

FKata,
szoritok, hogy meg szerdaig meglegyen a mano, ne keljen befekudnod.

Arra jottem ra, hogy fogalmam sincs, hogy mikor kene bemennem a korhazba, mit jelent a gyakori kemenyedes (fajas). Ugyhogy jobban szeretnem, ha elmenne a magzatviz. Kép

Eszty 37+1
eszty

Sziasztok,

délelőtt voltam CTG-n, azt hiszem minden rendben. Majd meglátjuk, doki mit mond holnap. A nap is kisütött így kora délutánra. Hurráá!

HumiKép KataKép
Akkor jöttök ?

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Voltam bent a kórházba, és beugrottam Mókihoz is.Jól vannak, bár szegényke nem nagyon tud még menni, de ezzel azt hiszem így leszünk mindannyian.KépDe jól vannak, azt mesélte, hogy 5 órát vajúdott összesen.

Nekem sajna nem mondtak méhszáj ügyileg semmi bíztatót, még mindig teljesen zárt.Pedig most a Schöpfibe van két ismerős is aki tegnap szült, csak a Sára nem akaródzikKépBár alig tudtam haza jönni annyira fájt a derekam.Olyan jó lenne, ha már ezen a héten lenne vmi.Kép

FKata, én is szorítok, hogy csak szülni kerülj be a kórházbaKép

Szilvus, az arcom most már visszanyerte eredeti sárgadinnye fazonját (a hétvégi görögdinnye után), délután lesz sztárfotózkodás, estére rakok fel pocakos képet az albumunkbaKép

Mindenkinek csodaszép napot, puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Micsoda fantasztikus hírekre érkeztem ma be!!! Két napig nem jön az ember, és máris egy gratulációt oszthat szét!

Gabi, Móki!
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek KépKépKép, és minél hamarabb írjatok nekünk szép kis szüléstörténeteket!

FKata!
Ilyen szuper időben már biztos magától ki fog bújni a Manó! Megy a drukk!

Eszty!
Sajnálom, hogy ennyit szendevsz a keményedésekkel, de mostmár biztos nem tart soká. Lehet, hogy Bence is csak erre a szép időre várt.

Léna!
Pihenj minél többet, ne nagyon mászkálj ilyen fájós derékkal, még akkor sem, ha csábítana a szép idő. Lehet, hogy az a zárt méhszáj semmit nem jelent, és hamarosan Sára is jelzi, hogy mostmár kijönne.

Pumi!
Jobbulást, és a szép idő ellenére is inkább akkor bugyoláld be magad otthon, és akkor hamar túlleszel a bacikon!
Nem valami bizalomgerjesztőek ezek a kórházi tapasztalatok. Nagyon fogok drukkolni, hogy veletek más legyen!

Rita!
Köszönöm a szülési tervet, amit az emilemre küldtél. Csak tegnap este tudtam megnézni, mert a hétvége bútorlázban telt ugyebár. De nagyon hasznos, olyan dolgok vannak benne, amikről még nem is hallottam.n a helyzet, és gond nélkül megússzátok az egészet.

A szobarendezés némi akadályba ütközött. Vasárnap reggel egy kedves ismerősünk elhozta nekünk a tetőcsomagtartóján a csodaszép kanapét - mivel nekünk nincs autónk és a hazaszállítás pedig nagyon drága lett volna.
Kedvesem délután először összeszerelte a komódot, aztán jött a kiságy. Mindez remekül ment. Egy barátunk átjött segíteni a cipekedésbe, mert le kellett vinni az immár szétszerelt franciaágyat a pincébe, és behozni az új kanapét, majd összeállítani. Na, ekkor kezdődtek a gondok. Ugyanis az egyik alkatrész (rugó) tökéletesen használhatatlan volt, úgyhogy a kanapé maradt darabokban. Mindez szombat este fél hatkor, az IKEA pedig hatkor zárt, tehát semmi remény nem volt, hogy odaérünk. Régi ágy darabjai pincéből vissza, új ágy darabjai pincébe le.
Tegnap ugye ünnep volt, ezért ma tudtam elmenni a csere alkatrészért. Már alig várom, hogy este újra nekiessünk, hátha ma már azon tudunk aludni.

KépTalálkozóKép
Nos, akkor mi legyen. Móki mostmár mással van elfoglalva Kép, így megfogyatkoztunk. Sztornózzuk a dolgot, tegyük későbbre babákkal, vagy jöjjönk össze ilyen "szűk körben"? Írjatok, írjatok, hiszen holnap már szerda.

Puszi Mindenkinek!

Brigi (31+4)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Ma vettem málnalevél-teát, és megvettem a homeo bogyókat is. A teából elkészítettem az első adagot, persze másik fajta teával, és citrommal, cukorral, és így egész finom az íze Kép

FKata Kép
Te említetted a Caulophyllumot...milyen adagolásban szeded? Nem találtam róla semmit. Ch15-öst vettem.

Brigi Kép
Lassan Ti is rendeződtök, és akkor kezdheted a babóca dolgait rendezgetni....Számomra az volt a legizgalmasabb Kép Én ma szeretném összekészíteni amit majd az apuci behoz a hazajövetelre.

Üdv,
Pumukli
pumukli

Rita!
Az előző üzenetem utolsó mondata nem lett valami értelmes, de valami rejtélyes dolog következtében összecsúsztak az egymást követő üzenetek. A végét már Pumuklinak szántam (mármint, hogy gond nélkül megússzák az egészet).

Pusz,
Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Kedves Topiklakók!
Ha lehetséges és még nem túl késő, én is bejelentkeznék közétek! Bár a nemi arányokat nem javíthatjuk túlságosan, mert itt is egy pici lány bújt meg, akit május 17-re várunk. Én aznap leszek 26 éves, Kamilla Míra pedig az első babánk. Saját számításaim szerint ma 31+4 naposak vagyunk, ez kicsit nem passzol a kiírt dátummal, amit többen többféleképpen kiszámoltak már nekünkKép Jelenleg Belgiumban lakunk és itt fogunk szülni/születni, terveink szerint itthon. Még annyit, hogy a tizedik héttől csináljuk a kapcsolatanalízist, ami nekünk rengeteget adott, ad a mai napig.
Minden anyukának és babácskának gratulálunk és sok boldogségot kívánunk! Nektek (már akinek éppen aktuálissá válikKép pedig könnyű és szép szülést! mirmurr
mirmurr

Sziasztok!
SzilvusKépazért kell befeküdnöm, mert eléggé vizesedik a lábam és a doki sokallotta a 15kg-ot(amiből csak a hasam nőtt).Tegnap egy kicsit fájdogált a hasam, de aztán elmúlt.Ma is görcsölget, de csak éppen hogy.
PumukliKépMinden nap 5 szemet szedek.
LénaKépBrigiKépMariannKépköszi a drukkokat.Én sem szeretnék befeküdni csak, ha már szülök, úgyhogy ma is jó nagyokat sétálgatunk a párommal, lépcsőzgetek, estére meg egy pár guggolást terveztem.Állítólag nagyon feszül a burok.
Szorítsatok!
Móki!Gratulálok!Itt mindenki beelőzKép
F Kata 40Kép(bár holnapra vagyok kiírva)
filep_katalin

Sziasztok!

Igazi TAVASZ van odakinnt, sétáltam egyet, hátha a trónörökösnek kedve támad kibújni.Kép

Beszéltem Andival, holnap délelőtt hazaengedik Őket. Lili már megtanult szopizni, sőt, már a kicsit leadott súlyából is elkezdett visszaszedni. Andi is épülget a műtét után, még nem 100 %-os. De nagyon jól vannak és nagyon boldogok! Darlát ma hazaengedték, teljesen kiheverte a műtétet, otthon pihenget, a nagylánya miatt fontos Neki, hogy otthon legyenKép

Brigi
Majd figyelem a pocakosokat az IKEA-ban, ma megyek én is (feltéve, ha a páromnak lesz kedve...) Kép

Szilvus
szilvus

EszterKépneked is köszi a drukkot!Te hogy vagy?
F Kata 40
filep_katalin

F.Kata
Vadászkutya legyek, ha ezen a súlymizérián ki tudok igazodni!!Kép Ahogy elnézlek, Te is PONT ezzel a 15 kiló minusszal indultálKép Kép A védőnő engem is hol lecsesz, hol megdícsér. Az orvosom szerint a +14 kiló egyenesen tökéletes. A hasam kb. akkora mint a Tied. Talán kicsit kisebb. Doki szerint pont jó. Na mind1, csak jöjjön már ki!!! Ma sétáltam, délutánra terveztem, hogy megjárom a 3. emeletet néhányszor. Keményedések vannak, de egyáltalán nem fáj.

Egyszóval megy a drukk holnapra!

Szilvus
szilvus

Mirmurr,
koszontelek kis csapatunkban. Kép

FKata,
megvagyok, tovabbra is sokat kemenyedik a hasam, neha faj, mintha meg akarna jonni. De ugy dontottem, hogy nem izgatom magam, majd ha elment a magzatviz, akkor megyunk, addig nem is nezem a kemenyedeseket. Kép

Eszty
eszty

SzilvusKép igazad van, de hát ő a doki, egyébként nem szidott le, mert ő is látja rajtam, hogy nem vagyok elhízva.
Itt a kicsikém szobája:
F Kata 40Kép
filep_katalin

Sziasztok!

Eszty Kép, ugye nem baj, ha itt valaszolok? Itt nagyobb a forgalom.
Kemenyedeseim nekem kb. februar kozepetol vannak, de nem veszesek. Viszont a mult heten tobbszor fordult elo, hogy joslofajasaim voltak (fajt a hasam, mint a menstr. elott + derekfajas). Mostanaban viszont estenkent a baba a buksijaval nagyon feszeget lent, kifejezetten tud fajni, ahogy a mehszajamat dofkodi.
Egyebkent en is szedem a Caullophyllumot C30-as higitasban, naponta 5 golyocskat. Malnalevelteat ma tervezek eloszor fozni. Egyebkent fogalmam sincs, hogy mindezek (homeos bogyo, joslofajas)hogyan hatottak a mehszajamra, mert nekem ezt meg nem neztek. Lehet, hogy majd csak akkor derul ki, amikor megyek a korhazba szulni? Kép
NST-n mar 2x voltam, sot aramlasi uh-on 3x is (nagyon alapos a dokim Kép ), ezek szerint minden rendben, baba jol erzi magat odabenn. Kivancsi vagyok, mikor fog kibujni!

F Kata Kép
Nagyon szepe a babaszoba!

Mirmurr Kép
Udv, itt!

Gratulalok az ujonnan megszuletett babaknak es ujdonsult anyukajuknak!

Sz. (37+1)
szamoa

Szia Eszter, nagyon köszönömKép
mirmurr

Sziasztok!!

Móki!!!
Mindenekelőtt nagyon gratulálok és sok tejcsit és minden jót kívánok! Nagyon megleptetek ám! Akkor holnap nincs találka, meg szülésfelkészítő és még a hármas szülésünknek is lőttek! Kép Hogy csináltad? Mesélj majd!! Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan ment és szép, egészséges ANdrás! Kispapának is gratula!

Léna,
Te még vársz?? Kép mi lesz holnap?

Lányok, gyorsan kellene dönteni találka ügyben. Nekem teljesen jó a holnap délután bármikor gyakorlatilag, ha van még olyan merész vállalkozó, aki csatlakozik.

Mariann,
hát nem jöttél! Mi ott voltunk Humival és azt a következtetést vontuk le, hogy lehet, hogy elegendő, ha csak a könyvecskét veszi meg az ember és nem üli végig az előadást.

Mirmurr,
üdv itt közöttünk!

Pumukli,
te már elkezdted inni a málnalevél teát?? Akkor lassan én is beszerzem.

Na, ma még benézek, hogy milyen döntés született a találkozóval kapcsolatban!

Pusza, Kata
katca

Sziasztok! Kép

Mirrmurr Kép
Üdv közöttünk! Kép

FKata Kép
Nagyon szép a babaszobátok Kép
Én nem értem, hogy miért szólnak meg a súlyotokért a dokik és a védőnők. Nekem még nem szólt egyik sem, pedig már +19 kg-nál járok....
Nagyon drukkolok Neked, hogy holnap megtörténjen, aminek meg kell történnie! Kép

Kata Kép
Ma vettem, és kezdtem el inni a teát. Aztán később rájöttem, hogy nem egészen jól csináltam a forrázatot, de majd a holnapi jobb lesz Kép És vettem be 5 bogyót is Kép Már kismillió féle gyógyszert szedek, remélem, hogy nem kell már sokáig....

Na, holnapra ki lesz a következő babázó? Kép
Reggel jövök, jó éjszakát!

Puszi
Pumukli
pumukli

Sziasztok,

MirrmurrKép
Üdv közöttünk, pocakosban úgyis kezdtünk hiányt szenvedni Kép. Mit csinálsz ott a messzi Belgiumban?

KataKép,HumiKép
Borzasztóan megfájdult a fejem délutánra. Ledőltem egy kicsit és elaludtam. De az alvásból is fájó fejjel ébredtem. Még most sem az igaziKép

Találkozó ügyileg nem tudom mi legyen. Az este 6 kicsit későn van. Meg most nem vagyok ott a topon.

FKataKép
Manócskád ha látná a képet, biztos azonnal kibújna.

KataKép
Málnalevél teát már el lehet kezdeni. Azt hiszem holnaptól én is nekilátok.

PumiKép
Homeo bogyó nem korai még (mármint, ha Caulophyllumról van szó)? A Bába válaszol című könyv szerint a inkább:
-terminus idején éretlen méhszáj
-nem megfelelő fájástevékenység
-ill.fájástevékenység nélkül elfolyt magzatvíz esetén kell szedni.
És nem hetekkel szülés előtt, mint ahogy sok helyen írják. Úgyhogy most már kezdek tanácstalan lenni. Próbáltam inteneten megbízható forrásból tájékozódni, de nem találok megfelelő oldalt.

SzilvusKép
Köszi a jótanácsokat. Már körvonalazódik a döntésem, majd tájékoztatlak. (aztán vagy lesz időd elolvasni, vagy már nem Kép )

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Már megint nem tudtam jönni pár napig, kicsit nagy volt a forgalom nálunk. Aki eddig nem látta Rékát, a hosszú hétvégére időzítette. Most meg hogy megjött a jóidő egész nap sétálgatunk.
Lényeg ami lényeg pár nap alatt micsoda babaeső.Kép
Gratulálok minden új kisbabának és az Anyukáiknak is.(Andi, Darla, Gabi,Móki) Remélem nem maradt ki senki.Nagyon várom a beszámolókat. Most már lassan kiderül,hogy a csodaszerek (málnalevél tea, homeobogyók) kinek hogy használtak.

Szamoa!
A tea meg a bogyó nem úgy hat,hogy már egy héttel a szülés előtt kinyílik a méhszáj, hanem,ha megkezdődik a szülés minden sokkal hamarabb zajlik, és a méhszáj is puhább lesz.(Legalább is nálam így működött)

Kata!
Nagyon szép a picur szobája, olyan aranyos a macis csík a falon.

Kata, Szilvus mindent bele!Kép

Mi megvagyunk, Réka ma 1 hónapos! Már egész öreglány a sok új baba között. 3030g -mal jöttünk haza 3 hete a kórházból, ma már 3800 g volt, és a 49cm-ünk már 55 cm ma. (Persze ha belegondolok, hogy Gabi babája már rögtön megelőzött bennünket súlyban....) Réka még mindig jó baba. A lányok imádják, Dóri hordozza, tisztába is tette már, és fürdetéskor lekeni, tornásztatja, szóval imádja. Helga még inkább úgy bánik Vele, mint egy játékbabával.

Na megyek aludni, mert teljesen elfáradtam a mai hosszú sétába.

Kitty
kitty123

Sziasztok,

Móki, nagyon nagyon sok boldogságot kívánok nektek Andrással és apával. Elpityeredtem magam mert az arcodon, ahogyan megpuszilod pontosan az az anyai boldogság látszik, amit előre nem tud az ember, eszembe jutott mikor a lányok születtek. Pumukli, Eszty, igen ha keményedik nem válogat fekszel mész, vagy ülsz stb. viszont ezek még úgynevezett fájdalom mentes keményedések (mégha kicsit érzitek is) ne aggódjatok a rendes fájásokat 1000 közül is felismeritek, bár egyetértek a legegyértelműbb a magzatvíz szivárgás vagy folyás. Én is erre drukkolok, mert mindkét lánynál egyértelmű volt így, hogy menni kell. bár Ritánál akinél elfolyt a teljes magzatvíz ezután 4 óra következett minden fájás nélkül.
szilvus,
Ne aggódj én mindkét lánnyal úgy úsztam meg a gátmetszést, hogy sem nem kenegettem, se málnalevél, se caulophillum. Szóval minden megtörténhet. Persze ehhez kell a doki, ill a szülésznő szemlélete úgy kell hogy gondolják ők is hogy elsőre is meg lehet úszni, mégha kisebb százalékban is. Mert van néhány kórház ahol ezt eleve kizárják és azt mondják, hogy csak a másodiknál van esély a megúszására. Ha jól tudom a Máv nem ezek közé tartozik. Szóval nincs veszve semmi.
Mirrmurr!
üdv közöttünk, én különösen örülök neked, mert mint dúlát nagyon érdekel, hogy zajlik ez Belgiumban, illetve otthonszülőket sem sűrűn köszönthetünk közöttünk. Nagyon kiváncsi vagyok minden részletre, össze fogom szedni a kérdéseimet.
Fkata, nagyon szép a szobácska, és kényelmesnek tűnik a szoptatós fotel is. Szorítok neked, hogy Lili döntsön úgy hogy elindul. Én is csatalkozom Szilvus vadászkutyához, és nem értem ezt a kg dolgot már én is a 17.-nél tartok és mindhárom manónál ez történt, és senki soha nem szólt rám. Nem beszélve arról, hogy a szülés után leadott kilók után szoptatás alatt szintén hízok, ebbe már bele kell törődnöm. majd a szoptatás vége után szépen lemegy 80%-a a többiért meg sajnos meg kell dolgozni.

Ma én is voltam CTG-n. az én hasam is összevissza keményedik otthon ülve állva, fekve stb de ott nem produkált semmit, zárt méhszáj a baba meg még lebeg, mozgatható a feje. . Hát ez van .

Brigi, nincs mit, jót derültem az összekeveredett mondaton.
Már megint egy keményedés....
Jó éjt mindenkinek,

Rita 38+3
boksay_rita

Nagyon kedves fogadtatásban van részem, mégegyszer köszönet mindenkinek! Igyekszem gyorsan megtanulni a neveket, remélem, sikerülni fog még tavasszalKép
Belgiumban én "főállásban babát" várok, a férjem dolgozik itt és nem is maradunk túl sokáig (szeptben költözünk tovább). Az itteni tapasztalataimról szivesen beszámolok, nyugodtan kérdezzetek, remélem, tudok majd válaszolni. Különben az otthonszülés itt se nagyon elterjedt, túl erős még a kórházi lobby, de az egészségügyi rendszer része és fizeti a TB (valamint legális). Szóval kicsit egyszerűbben kivitelezhető, ha vki mégis eldönti, h itthon akar szülni.
Izgatottan figyelem a babaesőt, hajrá a finiselőknek! mirmurr
mirmurr

Sziasztok!

Felkukkantottam, hogy mi a helyzet tali ügyben.
Amint látom, akkor a holnapi nap talán mégsem a legjobb választás. Humi még nem is jelentkezett, Mariann nincs túl jól, Móki most mással töltheti a napot. Szóval legközelebb már gyerkőcökkel együtt láthatjuk egymást Kép. Én már azt is nagyon várom!

Mariann!
Pihi, pihi, pihi! Biztos az időjárás teszi és hamar el fog múlni!

Mirrmurr!
Én is üdvözöllek közöttünk. Tényleg fogynak a pocakosok, úgyhogy örülünk Neked! Én különösen, mert a májusiak amúgy is kisebbségben vannak. Múltkor mondtam is a többieknek, hogy az én Kismanóm születésekor már üres lesz a topic Kép. Ezek szerint mégsem. Mit csinálsz Belgiumban? Ott az otthon szülés gondolom sokkal hétköznapibb, elfogadottabb esemény.

Végre sikerült összerakni a kanapét!!! Nem volt egyszerű, de már áll és ma fel is avatjuk. Kíváncsi vagyok, hogy kényelmes-e. Szóval a szoba elkészült, márcsak Babóca kell bele.

No, mára ennyi.
Jó éjt Csajok!

Brigi

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?