Új privát üzeneted érkezett!

Ja, még azt nem írtam, hogy péntek este felhívott a főnök, hogy örül, hogy tudott velem beszélni, mert neki is igaza volt, meg nekem is, és így legalább elgondolkozott egy kicsit. MOndtam neki, hogy gratulálok hozzá...

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi:
hát, nem irigyellek, de talán nem akkora a baj. Lazíts, egyél jókat, most nem te főzöl.
Nem lehetett volna lemondani a vendégeket a 7végén?
Hogy sikeredett a férjed írásbelije? Elég közel van egymáshoz ez a 2 vizsga! Nem irigylem! Szurkolok neki én is, és remélem, ma a telcsi nem maradt otthon!

Zsuzsa
zerko

Soraya:
egy kis kényeztetés az Apukádtól jól fog esni neked is! Akkor kényeztet titeket ő is, amikor tud! És a töltött képoszta most még mehet, a szülés után ha szoptatsz nem! Így most élvezkedj! És ha hízol, az sem tragédia!

Szerintem nem kell ezeket a kilókat ilyen mereven venni, ha valakinek más baja nincs! Én Zsófival sokat híztam, most meg még csak fogytam. De ez tök mindegy! A lényeg, hogy neked jó legyen! Nekem akkor az volt a jó, most meg ez! És tegye zsebre, akinek nem tetszik!

A pelenkázó nagyon csini darab! Kép

RR-rel meg nem is gyere! Az az egész eset egy gáz! Engem is látott szenvedni a férjem hosszú órákon át, és kibírta! És én is kibírtam, pedig nem kaptam EDÁt, csak fájáserősítést! És a lányunk megszületett!
Zsírszegény diéta (tudjuk, hogy a baba agyának kell!!!! a zsír! Ennek a hatása, ha van, még nem is látszik!)
És szegény lány (RR) már most otthon hagyta a babát, mert forgatnia kellett!
Nos, vannak követői, de mindenki döntsön maga!
Láttam én olyan fotomodellt, aki gyereket szült, de nem volt ennyire eszetlen. Ugyen nem szoptatott egy percet sem, de a szülés után feküdt kés alá a felesleges kilók miatt! De az nem a baba kára lett, magának csinálta!

Zsuzsa
zerko

Soraya!

Igen én is olvastam. Nekem a net is azt írta, hogy a baba normális fejlődéséhez az én súlyomhoz, magasságomhoz évemhez a 11,3-14,3 kiló a normális. És nem is kell majd attól félnem, hogy nem érem el! Kép Attól jobban szeretem ám az édes kis pocikámat! Kép
Mint ahogy lehet is olvasni néha néha.

Puszi és vigyázz magadra, ja és pont ezek a "diétás" kaják amiket imádok!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Most kaptam, de nekem tetszik. ÉS nektek?

Férfi, az aki...

-úgy tesz vissza minden üveget a hűtőbe, hogy csak 1 korty ital van az alján.
-aki úgy teszi be a szennyesbe a ruháját, hogy az alsónadrágjában 2 csomóban ott figyel a 2 zokni is.
-aki minden poharat amiből iszik, a lakás különböző pontján helyez el, előszeretettel a virágcserepek mellé.
-aki 2 órát utazik 30 fokban, hogy egy kocsit megnézzen, de ha Te megkéred egy 2 perces kitérőre, húzza a száját.
-aki ha TV-t néz, nem válaszol a harmadik "Mit ennél drágám?" kérdésre sem.
-aki ha Forma 1 van, képes reggel 5-re felhúzni az órát és felkelni hétvégén,de ha téged kell 8-ra dolgozni vinnie tuti, hogy miatta késel el.
-aki minden másnap vagy az irodája előtt vár a kollégájára, aki a kulcsot hozza, mert ő otthon hagyta, vagy otthon vár másfél órát a feleségére a ház előtt, mert a lakáskulcsot az irodában hagyta.
-aki hetente egyszer, amikor töltőre teszi otthon a telefonját, otthon is felejti.
-akinek a 3 éves gyereke, ha azt mondja télen, hogy reggel papucsban hozta az anyja a bölcsibe, akkor el is hiszi és úgy viszi haza.
-aki minden nevezetes ünnepet pár nappal később köszönt.
-aki nem érti miért nem a szülei háza mellett akarsz épitkezni.
-aki ha beteg, rögtön béna is lesz, de ha Te vagy beteg akkor is megbénul.
-akinek egy tárgy megkeresése egyet jelent a szoba közepén megállással és a "Nem tudod hol van?" mondattal.
zerko

Kaptam egy listát, mit kell beszereznem, gondoltam közhírré teszem.

- kiságy 1 db érdemesebb kölcsönkérni ( 17.000-70.000 Ft )
- ágybetét 1 db
C.Vali

AMI A MAMÁNAK KELL

- nagy adag nyugalom
- szoptatós melltartó
C.Vali

Timi: Nem irigyellek! Pedig, ha jól emlékszem te egészen július közepéig dolgozni akartál. Ilyen légkört senkinek sem kívánnék, nem hogy egy kismamának. Elég ostoba lehet a kollégád!

Mucska: Ez a cukor dolog "csak" terhességi cukor ugye? Vigyázz magadra! Mit lehet ilyenkor enni?

Most megyek egy kicsit mosni, mert ágyneműt cseréltem.

Vali
C.Vali

Sziasztok!

Nagyon lassú a Babanet.Nálatok is,vagy csak nálam?

Súly:a nagybátyám 31 éves felesége 30 kg-t hízott a Benedekkel,és 3 hónap alatt az összeset leadta maradéktalanul és tartja a súlyát.És nem cseszegették...Ilyen is van,amúgy Celldömölkön szült.
Én nem akarok Rubint Réka gyereket,eszem folyamatosan,rájöttem,hogy csokival sok plusz vihető be,gáz,hogy nem nagyon szeretem.Mindegy,kibírom.Csak nehogy így meg a cukorral legyen gond,bár az nekem mindig alacsony.

Nixi,üdv itt!

Bellana,mi van veletek?Dani jobban van?
Kép

Vali,én kicsit hülye vagyok ehhez,köszi a listát,de mi az a "tojáshéj"?A babáknak nagyon gyakran kell mosni?Mert másként nem nagyon lesz elég 3-4 napozó!Vagy igen?Úristen,semmit nem tudok.Miért most van Anya a hivatalban?
Amúgy szerintem 94 cm nem is sok,két babára számolva.Te biztosan nagy leszel,de cserébe két pirinyó tündérkéd lesz,utána meg igenis vissza lehet csinálni a darázsderekat.Ja,szerintem nem gáz a bikini,pedig már rajtam is látszik,én bizony felvenném a helyedben,ha csak nem nagyon csíkos a pocid,de gondolom nem az,mert nem írtad.Én megyek strandolni nyáron bikiniben! Kép

Mucska,már hiányoztál,nászasszony!Kispapa a Bence nevet elfogadja,amúgy reméli,hogy megjön az eszem(ezek az ő szavai),és visszamegyek hozzá.Mi lenne,ha szólna neki valaki,hogy nem tisztán én rúgtam fel a kapcsolatunkat?Sajna,tudom,ha kicsit szeretném még és bíznék benne,akkor családban nevelhetném Kisbencét,de nem tudom,nem akarom megtenni.
Anna hogy van?Ne fogyókúrázz,mert a Kisbence nem fogja szeretni a sovány lányokat!Bár Anna úgyis jó belevaló lesz!Látszik már,ahogy rugizik?

Szöszi,aha,Bende átkeresztelődött.Két neve lesz neki is,és az első az én szerelmem után Bence lesz.Most két Bencém van.Gyűjtöm a Bnecéket. KépHogy van a vizesedésed?Remélem,jobban vagy.Figyu,nem méred a vérnyomásod otthon?

Zsuzsa,így tökjó lesz.Azért nem szaladok(már kicsit nehézKép),srácok jól ellesznek,majd valamelyik plázánál kicuccolom őket.Már nem vagyok karcsú ám!Kép Én is szexi kismama-alakú vagyok,addigra meg még jobban és még ki is tolom a hasam!Olyan jó,mindenki dícsér most!
Mi van Zsófi homlokával?Kispapának gyógyulást gyorsan!

Timi,KépMuszáj dolgoznod?Már párszor megkérdeztem,de nem válaszoltál.Én bizti megmondtam volna a kollégámnak,hogy tényleg feltétlenül kellettem-e a DVD nézéséhez.

Soraya,jó a peliző!

Pusza,Kinga,aki állítólag Zh-ra tanul itt.De nem.
nyinike

Kinga: Fogalmam nincs mi a tojáshéj. Én valamilyen hordozható fekvő alkalmatosságra tippelek.
Lehet, hogy lemaradtam róla, de milyen fősulira vagy egyetemre jársz?

Egyébként jó tanulást (kitartást)!

Vali
C.Vali

Szia Lányok,
de jó, hogy ennyien írtak, amióta itt jártam!

Bellana,
a váci dunaparti sétányt olyannira szeretjük, hogy képesek vagyunk oda lemenni (felutazni) csak egy délutáni séta kedvéért, főleg kellemes nyárestéken. És mindig visszük Dani bringáját is. Ti meg a motort, igaz?
Jók a neveitek, nekem főleg Máté, Gergő és Dávid jön be közülük - nálunk is Máté van a tarsolyban. Hátha...
Szóval Dani megint bekapta a legyet?! Ez eszméletlen. Vigyázz, nehogy kiszáradjon. Ha acetonszagos nagyon, orvos kell rögvest.

Vali,
a melleid még csak most fognak szerintem beindulni...Hátha még a tej is megérkezik...Én alapban 75b vagyok, de most már csak a 85b kényelmes, és mi lesz még itt! Fáj is a hátam tőle, hiába a jó melltartó.
A fürdőruha-ügyben én azt tanácsolnám, hogy ne kismama-típust vegyél, hanem inkább "normált", persze, nagyobb méretben. Ezek annyira rugalmas anyagok, hogy nincs gond velük. Én anno csak szülés után vettem meg két hónappal a bébiúszás miatt, és most az óriás pocimon is nagyon kényelmes még. Ha nem is tervezel kifejezetten bébiúszásra járni, akkor is még egy darabig az lesz a jó szülés után. Az enyém egyberészes, és a melleinél van kényelmes merevítő, szerintem az nagyon jól alátámasztja az óriáslabdáimat. Persze, a megszokott fürdőruháimhoz képest, ez nagymami-stílus, de egyáltalán nem bánom.

A listához annyit tennék hozzá, hogy szerintem a kising-rékli ideje lejárt, egy jó minúőségű bodynál semmi nem ér többet.
A babaágyba pedig nem tennék frottírt, mert ezek elég durvák a baba arcbőréhez, Dani arca sokszor teljesen kipirosodott tőle, mert persze nem csak a párnán tarták a fejüket. És a lepedő alá pedig kellene az ú. harántlepedő, aminek az egyik oldala vízhatlan. Nagyon gáz, amikor átázik a lepedő és a szivacs beissza. Én - mint sokan mások - feleslegesnek tartom a drága matracokat, kiváló a habszivacs. Ennyit hirtelen.

Lino,
Jó, hogy apával béke van teljesen, a többi meg úgyis kiforrja magát. Türelem, bölcsesség. Minden jót neked, vigyázz magadra.

Mucska,
jót nevettem Gino kidöglésén, teljesen el tudtam képzelni erejefogyottan. Én majd' 2 évig egy írszettert istápolhattam, imádtam.
Jó, hogy kiköltözünk a nyaralótokba, ott szívesebben fogyasztom majd az ebédeket! És biztosan jobban el is férünk ennyien, igaz?
Csók

Most itt lezárom magam
Bori-Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Hali!

Kinga!

Dolgoznom nem árt az anyagi dolgok miatt. Meg úgy gondoltam, hogy addig maradok, amíg fizikailag bírom. De már nem tudom, hogy melyik a rosszabb, a fizikai kimerültség, vagy a szellemi, idegi kimerültség...szóval nagyon el kell godnolkoznom a dolgon!

Még nem olvastalak vissza titeket, mert nincs net a gépemen, és rohangálok egy ügyfeles gép, és a helyem között, mint pók a falon...

De igyexem!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Vali!

A tojáshéj a babyhordózónak nevezett alkalmasság szerintem. Mert az nem számít "ülésnek".
Némelyik tételt én elsőre egy kicsit sokallom. Pl a 15 db rugdalódzót vagy a 10 db body. De nekem még nem volt babám az igaz. Én csak abból indulok ki, amit a lányok írtak régebben.
Én biztos, hogy nem veszek réklit, meg kisinget. Valahogy nem látom értelmét. Persze azért 3 hónap múlva okosabb leszek, amikor a mosógép ezerrel járni fog!

Anita!

25m2 teraszon késnyelmesebben elférünk. És még att az a kicsi kert is.

Puszi: MUcska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Vali,Képakkor tojáshéj.Keszthelyre járok,az agrárra,gazdasági agrármérnök leszek,ezen belül EU-s agrármenedzser.Csak ne kérdezd meg,mi az.LKitartással csak annyi baj van,hogy órák óta állok az ablaknál és bambulok ki,hogy milyen jó lenne kimenni és kint mászkálni egész nap,nem itt tanulni.(Amit egyébként nem csinálok,mert bambulás közben lehetetlen.)Ráadásul Kispapa megy helikoptert szerelni,így ő is kint lesz egész nap és irigy vagyok Kép

Timi,értem.Azért vigyázz magadra és legyél fontosabb Te és Lilla,mint a munkád.Szerintem rosszabb idegileg szétmenni,mint fizikailag Kép

Mucska,én is megyek napközibe!

Pusza,Kinga
nyinike

A kising, rékli dologgal én is egyet értek (felesleges és nem is kényelmes).
Haránt lepedőről még nem hallottam, de praktikusnak tűnik.
Én nem adtam össze a rugik számát, de egy méretből szerintem is sok a 15 db 1 baba esetén.

Vali
C.Vali

Sziasztok Kismamik!

Kinga-Rozsa!
Gondoltam, hogy a hétvégi eltünésed oka egy magas szöke herceg!Kép Örülök a hizasnak, azért vigyazz, nehogy megint eleged legyen az evésböl. Csak ami jol esik!

Soraya!
En is beszéltem mar a Praxissal, mondtam, hogy külföldröl jövök, nem kértek semmit.
A pocid mar Neked is szépen nö!

Tényleg lanyok, csak hogy tudjam, mi a tarifa a Praxisban?

Nixi!
Köszi a bövebb beszamolot magadrol!Akkor Te a kislanyok taborat erösited! Rajuk fér!

Vali!
Szerintem is vegyél egy jol nyulos egyberészes fürdörucit, az késöbb is jo lesz. Különben par hete még a rendes egyberészesem is ram jött.
Köszi a listat, én még nem olvastam végig, ki akarom nyomtatni és majd a vonaton attanulmanyozom.

Mucska!
A védönöd egy "kissé" bogaras kilo téren - szerintem. En kivancsi vagyok, hogy ma mennyi sulytöbbletet mérnek nalam, mert délutan megyek a dokihoz és az akar 2 kiloval is több lehet, mint reggel, éhgyomorra (eddig mindig ugy mértek).
Remélem 1 hét mulva minden rendben lesz és élvezheted a jo kis szabadtéri kosztot! Grillezni szoktatok? En azt is imadom, mi a hus mellett zöldségeket is szoktunk grillezni, pl cukkinit, padlizsant vagy a kukorica is fincsi!

Timi!
Hat vannak egyes emberek, aki nagyon jol tudjak hirdetni, hogy nekik mennyi dolguk van (föleg a fönök felé)! Ugy latszik a Te kollegad is ilyen. Azért mégis tekintettel lehetne Rad, föleg, hogy terhes is vagy. Vigyazz magadra, ne hagyd magad felidegesiteni!

Zsuzsa!
Mar én is sokszor érzem, hogy nincs elég helye a gyomromnak, nem is ettem mostanaban emiatt sokat. Ezért is csodalkoztam az ujabb gyors hizason. Ilyenkor allitolag a nök szervezete többet raktaroz, és ez alkat kérdése, hogy ki mennyit.
Hogy van Zsofi? Es a férjed? Mitöl alszol rosszul? A poci zavar, vagy egyszerüen nyugtalan vagy?

Bellana!
Hogy van Dani? Puszi neki, kis aranyos, remélem gyorsan meggyogyul!

Bori!
Nem is szamoltal be a HHH-rol! Történt vmi izgi?Kép

Délutan megyek dokihoz, majd utana jelentkezem, addig is szép napot! Itt gyönyörü!

Sok puszi
SüncsiEdit
süncsi

Sziasztok!

Cvali: ez a lista nekem is megvolt (pont ez!), de nem minden ár érvényes már benne! Amúgy kiindulásnak jó!
És hozzátenném, hogy a Libero pelenkabetét tényleg jó nejlon alátéttel az első napokra, de ma már van direkt erre a célra Tenna Lady betét! És olyan bugyi is, amit szülés után ajánlanak, pillanatok alatt szárad. Kérdezzétek meg a gyógyszertárban!
Én a harántlepedőnek nem vagyok a híve, mert az nem szellőzik olyan jól. Nekünk kókuszmatrac van, azon átfolyik, ha nagy a baj, és mosható hamar. De ki hogy gondolja. Nálam nem volt gond a frotír lepedővel sem, nem mindegy az összetétele. De a pamutyersey jobb, az tény! Én amúgy is tettem a feje alá mindig pelenkát!

Kinga: most egy hetes a második heg, de sajna van még! Nem potyogott le. Kép
A férjem meg remélem hamar rendbejön!

Mucska: igen, az a tojáshéj!
Ezek a body ill rugdalózó mennyiségek nem is szükségesek! Én kaptam anno rékliket, és avval elvoltam. De ezt is döntse el mindenki! Venni nem vennék. A kisinget meg vasalgassa, aki kitalálta!

Süncsi: az alap asszem 8000 Ft. Ha itt regisztrálsz, akkor 7000. Ehhez még +1000 Ft, ha képeket is szeretnél kapni CD-re.
A férjem még szarul, Zsófi talán jobban, és meg dilis is vagyok (hosszú), meg a János sem aludt, és nem hagyott.
Délelőtt a vérnyomásom is érdekes volt: 93/43. Nem voltam vele jól. Vajon miért is?

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Minden érdeklődőnek köszönöm a jó szavakat Dani nevében. A dokinő nem jött. Kép Dugóba került, úgyhogy csak rendelés után jön. Kép
Viszont a kis kincs aludt éjjel, nem hányt, még ma sem, igaz nem is eszik, csak iszik. Van egy kis hőemelkedése. Nappal aludt 2 órát, azóta fennt van és játszik. Talán mégsem esik bele a kórságba!! Kép

Kinga:Miért tettél Kép -jelet arra, hogy fütyisem lesz??? Mi nagyon örülünk neki! Daninál megvoltam ijedve mint te, aztán belejöttem és bizton mondhatom nekünk bevállt a kukis verzió! Bár biztos ezt írnám ha lányunk lenne. Kép
Az ég 1 világon semmi nem számít, csak egészséges legyen!!!!

Anikó: Hogy van Gergő????? Mail ment!!

Zsuzsa: jobbulást nektek!! A kórházinfókat köszönöm, talin mindenkit kifogok faggatni róluk!!! Kép

Süncsi: ne is törődj velem, csak 1 irigy malac vagyok. Kép Túl vagy a cukron?

Soraya: szia, kár, hogy később jöttök haza mint a tali. Kép Én most voltam a praxisban és semmit sem kértek!! Csak a pénzt utólag. Kép Viszont jelentkezz be a babaneten, egy ezrest megspórólhasz.

Szöszi: hogy van a lelked?? remélem napsugarasan! Kép

Timi: láom neked is kijutott. Az a munkatárs már mellettem haj nélkül maradt volna!

Mucska: engem egyenlőre nem zavarnak a kilók. Csak a védőnőmet. KépNem is tudom hol tartok amúgy.
Danival 14 kiló hopp felugrott aztán hopp leugrott, igaz maradt 4 rajtam, de ezt betudtam a szoptatásnak. (Dani kb.2 hónapja állt le a szerről. Kép)

Puszi nektek!
Bellana
bellana

Megfőztem, megebédeltünk, kicsit még takarítottam is, és nekiálltam mosni a téli cuccokat, mielőtt bedobozolom őket jövő télire.

Zsuzsa,
Jánosnak gyógyulást kívánok, neked meg, hogy elkerüljön a nátha!
A hétvégi kirándulás jól sikerült, legyalogoltam 8-10 km-t, jó kis szintkülönbséggel. A sportoló barátaink nem voltak tekintettel az állapotomra, valahogy mégis ők maradtak le mindig...Egyébként jól esett a gyaloglás, a pocim talán egyszer keményedett be. Csodás napsütés volt, bokáig érő hó, ahol az már hiányzott, ott bokáig érő sár. Dani cipőjét most szabadítottam meg a mocsoktól. Még szerencse, hogy váltónadrágot vittem neki.
Leánykérés nem volt valóban (így történt, fotó anyunál), romantika is kimaradt, az egyik barátunk lelkét ápoltam, mert igényelte...Hogy egyesek milyen bonyolult kapcsolatokba képesek kerülni!!! Bogozzam ki a szálakat, aztán adjak jó tanácsot...
A Daubner egyszerűen kimaradt, vaszeg azért, mert előbb ebédelni akartunk, utána meg nem mentünk vissza, meg annyian voltak, hogy az autót a Komjádinál lehett volna leparkolni. De ami késik, nem múlik!
(A leánykérésed mellé te nem egy mosolygó smiley-t akartál tenni...?)

Anikó,
sajnálom, hogy kórház lett a vége, ismerős a helyzet, de legalább már otthon vagytok. Nálunk is a hasmenés hasonlóan volt, kb.3 nap késéssel érkezett, és ennyivel is maradt tovább. Nálatok nem vonult fel az ÁNTSZ a házhoz? Nálunk jöttek hivatalból, fertőtleníteni. Bejött a fazon, körbespriccelte a wc-t, aztán távozott...
Bencéhez gratulálok! Két fiad lesz...
Kismaros jó hely, nyaraltunk már a környéken, Verőcemaroson is, meg Kismaroson is, a hegytetőn. Kedvenc táborozóhelyünket -Kisoroszit- remekül lehet onnan látni!

Kinga,
Sejtettem, hogy Nagybence miatt maradtál távol...És Kispapa mit szól, hogy Újkispapa neve után választottál most nevet a kicsi fiadnak...?
Szia Bündücke...

Soraya,
arrébb dobnád a hajadat, nem látom az arcodat...A pocakod még nagyon udvariasan gömbölyödik, nagyon fiatal még! Lassan talán egyértelművé válnak a babamozgások is.
Tényleg, ki van még, aki nem érzi a mozgolódást?

Timi,
a pénteki esethez hozzászagolni sem tudok, ez még terhesség nélkül is kiborítja az embert, hát még így...De megértem, ha mindezek ellenére mégsem tudsz lelépni-kilépni. Csak türelmet és egészséget kívánhatok hozzá.

Puszi
Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Hello Lányok!

MOst már nyugi van kicsit, Ricsim levizsgázott.Kép Volt bent viruló fejjel, hármast kapott. Kép
Csodaszép tavaszi idő van, kollégám szabadságon van...hát kell ennél több?Kép
Holnap el akartam menni kismama tornára, de így asszem elmarad. Bár lehet, hogy még kérek engedélyt a főnöktől!Kép Aztán majd a végére az agyára megyek a sok engedélykéréssel, és könyörögni fog, hogy ne is szóljak neki, hogy mit csinálok!Kép

Érdekes ez a kilót téma!Kép Tuti, hogy nekem is sok lesz a végeredmény, de az is tuti, hogy le tudom adni. Ezért nem is aggódom. Viszont a védőnő sem nehezíti meg a dolgom. Sose mondja, hogy sokat híztam volna...

Ja, két kérdés!

Estére a lábamon az ereim nagyon csúnyán kilátszanak, az egész hálózatot látni lehet szinte! Szerintetek ne fogalalkozzak vele, vagy alkalom adtán kérdezzem meg a védőnőt?

És mostanában a bokám is bedagad estére. Ez sem gond, vagy valami foglalkozást igényel?

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Bellana:
ez jó hír, hogy nem folytatódott a Dani rosszulléte. Vigyázz rá!

Bori:
Ez mikor volt? Mármint a gyűrűzés?
A kirándulás meg akkor elég alapos lett!
De tuti mosolygott is, csak elírtam Kép

Timi: ez az elégtétel neked, és asszem Ricsinek is. Kép
szerintem a 2 probláma összefügg! Állj fel minden fél órában, és mozgasd meg a lábadat, sétálj, mert a keringés nem lehet jó! Este meg tornásztasd, és polcold fel! ÉS egyél sok almát!

Zsuzsa

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Lányok!

Új kismamaként csatlakozom hozzátok. Augusztus 23-ra vagyok kiírva, sajnos még nem tudom, hogy kisfiú vagy kislány a pocaklakó.(17. hetes vagyok)

Olvastam, hogy a súlyotokról írtok. Amennyiben eddig 2 kg-ot híztam, az sok vagy kevés? Egy hónapja is ugyanekkora voltam, egy kicsit aggódom, hogy rendesen nő e a baba. (Gondolom csak túlmagyarázom a dolgot.)

Köszönöm előre is a válaszokat! Maci2
maci2

Szia Maci2!

A két kiló nem sok, és a baba elveszi, ami kell neki!
Ha komoly terveid vannak a topikban maradással, oszd meg velünk hova jársz orvoshoz, melyik kórházba, mikor szülsz, van-e már babád, és ha van mi a neve. Ill, hogy hány éves vagy.

Zsuzsa
zerko

Szia Maci2! Üdv köreinkben! Kép
Látom MÁV-os vagy. Jó a dokid? Én éppen keresőben vagyok, mert lehet, hogy váltanom kell.
Zsuzsa, jó sok kérdést tett fel neked, csak győzzél válaszolni. KépEzt szerintem azért is kérdezte ilyen sűrítve, mert van ám egy csini táblázatunk és oda ezek az adatok kerülnek. Kép

Szia: Bellana
bellana

Sziasztok Kép

Zsuzsa! Az RR eset tényleg gáz, olvastam én is az egyiptomi utat, hát lelkuk rajta...
A kényeztetést alig várom Kép
A vérnyomásod jó alacsony, nem iszol egy kávét?

Mucska, én is imádom ezeket csak itt nem tudom megcsinálni Kép Dió aranyárban, savanyú káposztából a piaci az igazi de itt az sincs Kép Mák sincs, pedig a mákosgubát is hogy szeretem!
Itt csupa egészséges kaját eszem, ma is csirkesaláta volt ebédre Kép Ideje lesz otthon dorbézolni!
11-14 kilo sztem is teljesen rendben van!

Olvasgattam ezt a kelengyelistát, azért annak örulök, hogy a kórházba nekunk semmit nem kell vinni…

Kinga, jó csokievést Kép

Timi, én nem szoktam senkit táppénzre biztatni, de a helyedben elgondolkodnék…az én melohelyem nagyon rendes, például most kaptam kinevezést, pedig tudják hogy babát várok Kép Nem sok helyen van ilyen azt hiszem!

Suncsi, köszi az infot! Már regisztráltam is a babaneten, lassan bejelentkezek! Fura lesz egyedul menni kispapi nélkul, de csináltatok felvételt hogy majd ha visszajöttem, megnézhesse Kép

Bellana, Daninak továbbra is jobbulást!

Anita, emailben kuldhetek fotót majd, ide nem tenném ki, ugye nem baj? Kép
A mozgások nálam még nem egyértelmuek sajna Kép Valami bugyogás néha van, meg kaparászás Kép
A nagy túrához gratulálok, hogy bírtad ilyen jól?? Én itt az irodában a negyedikre felmászáson lefáradok, eddig sosem lifteztem de lassan ideje Kép

Maci2 udv! Kép Örulök neked nagyon, csak 3 nap van köztunk, én aug.26-ra vagyok kiírva Kép
Én is kb 2 kilot híztam eddig, szerintem nem sok még!

Ritkán jövök, de akkor sokat írok, elnézést!
Soraya
(aki Kriszta)
soraya

Soraya: kaparászás, bugyogás? Kép
Az tuti, hogy az utód! Kép
Puszi:
Bellana-Linda
bellana

Sziasztok!
Hát akkor elkezdem a válaszokat:
Első babámmal aug.23-ra vagyok kiírva. (MÁV)
29 éves vagyok (igazából: Hajni)A doki nagyon szimpatikusnak tűnik, de még messze van a szülés.
Remélem csatlakozhatom hozzátok, úgy látom elég jó a társaság.
Két hét múlva megyek ulrahangra, remélem megmutatja magát a Pöttömke, hogy fiú-e, vagy lány.
Maci2
maci2

Soraya!
Hová jársz dokihoz? Kisfiú vagy kislány a baba?
Nagyon muris lenne, ha véletlenül egyszerre szülnénk.

Maci2
maci2

Bellana Kép szerintem is Kép Sot, a kispapa állítja, hogy o is érzett valamit a hasamon vasárnap reggel, és érdekes, mert amikor mondta pont akartam neki szólni hogy kaparás van bent Kép De anyukám szerint ez még nem lehet.
soraya

Maci2, én Finnoban élek a férjemmel, itt is fogok szulni. Viszont Alice-szal egyidosek vagytok napra pontosan ha jól emlékszem, o a Szt Imrében fog szulni. Sajna írni nem tud mostanában, mert otthon van táppénzen.
Én is 2 hét múlva megyek genetikai uh-ra Kép A nemét még nem tudjuk, bár szerintem lányka Kép
soraya

sziasztok!

Soraya:
A párod nem jöön veled Mo-ra Húsvétkor?
Amúgy a finnek nem is tudják, mi a jó kaja! De akkor te nem is hízol majd, ha ilyeneken kell élned! Kép
Amúgy én már vagy 6-8 éve nem KV-zom, most sem akarom elkezdeni!
Amúgy a leírásod alapján gyanús, hogy ez a lánykátok lehetett, de majd az idő biztossá teszi!

Maci2:
Mi itt a lányokkal már elég régen szervezünk egy találkozót pocakosoknak. Nem volt még ilyen. Ennek a helye <a href="http://free.x3.hu/marcello/index.html" target=_top> katt ide</a>, ideje márc. 27 szombat, déli 12 óra. Ha van kedved ezen résztvenni, a hét végéig (péntek) jelezd számomra. Most 13 jelentkező van. Kép

Zsuzsa
zerko

Ma nagyon hanyag voltam! Nem nagyon tudtam figyelni titeket!Kép Elég sok munkám akadt, de azért voltak a napnak pozitív oldalai is.
Az első, hogy reggel rámjött még a bőrkabátom. Be is tudtam még gombolni.Kép Aztán meg sikerült ismerőst találni az ablakos cégnél, talán sikerül alkudni is kicsit az árból. Aztán redőnyös cégtől is kértem ajánlatot, az sem olyan gáz. Az idő még mindig szép odakint.Kép
A postán utálni fognak munka után, mert feladok 200 db levelet, de ennyi belefér. Aztán szép lassan hazasétálok, addigra férjem már otthon lesz, összeszedem az eldobált öltönydarabokatKép, mert tuti nem rakja vállfára.Kép

Ja, és még nem is meséltem!

Ültünk itt egyik kollégámmal, meg egy sráccal, aki szokott nekem segíteni. Egyszer jön egy pizzafutár, hogy hozott nekünk egy pizzát. Mondtuk, hogy mi nem rendeltünk pizzát. Erre ő, hogy bement a pizzériába egy fickó, megrendelt egy pizzát, kifizette, és mondta, hogy hozza ide, és Katicának küldi. Mondtuk, hogy itt nincs Katica. Na nem baj, azért nem küldtük vele vissza, a segítőtársam jól belakmározott belőle, én is ettem kicsit. Aztán később, már egy-két óra múlva telefon. Felveszem, egyik ügyfelünk, hogy kínja van a nettel, mit csináljon. Megnéztem ezt azt, mi lehet a gond, ő közben kérdezte, hogy hogy ízlett a pizza. Akkor ugrott be nekem, hogy nem Katicának küldték, hanem Katica küldte nekem. Kép Van egy srác, és az ő panziójukat hívják így.KépKépKép
Azért vannak még meglepő dolgok, és rendes emberek!Kép

Üdv az újaknak!!!

Lányok!

Tök jó, mindenkitől hallom, hogy listával megy a dokihoz, meg védőnőhöz, annyi kérdése van. Én rájöttem, hogy nekem azért nincs kérdésem, mert itt mindenre megkapom a választ!
Köszi Zsuzsa!Kép

Ja, és köszönöm midenkinek a megértést! Jó ide jönni még mindig! Nekem az is sokat jelent, ha kipanaszkodhatom magam.Kép

Pussz Mindenkinek!

Timi és Lilla

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Halihó,

Soraya-Kriszta,
miért nem akarod közkinccsé tenni az orcádat...? De persze, tiszteletben tartom az álláspontodat. Az emilem pedig mindenki előtt nyitva! Lehet bombázni fotókkal, én szeretem látni az arcotokat!
Érdekes volt ez a túra tegnap, mert én is kifulladok egy-két emelettől is, csomag nélkül is - és mégis, nagyon jól bírtam a sétát. Egyébként így nem igaz, hogy nem voltak rám tekintettel a lakli nagy sportolósrácok, és tényleg nekem kellett sokszor lassítanom miattuk: zoknijuk begyűrődött, nadrágszárukat hajtogatták, mekkora sár van-merre menjünk tovább stb.
Anyukád szerintem téved, bőven érezheted már a mocorgást, teljesen belefér a "korodba."

Zsuzsa,
a meggyűrűzésem 1997.szentestéjén történt, már Danival a pocakomban. Először nem akartunk összeházasodni, (vagyis ez nem igaz, Karcsi -túl már egy csúf házasságon- nem akarta igazán a szertartást, a papírt), de aztán úgy gondoltuk, a gyerek miatt megtesszük. (Az is ugyanannyi szervezésbe telik, amíg beszerzed azt az apasági elismerő papírt, legalábbis nálunk nem vett el több időt az esküvő. 10 perc volt, két barátunkkal.) Ettől eltekintve, teljesen normálisnak tartom azt is, ha valahol csak élettársi kapcsolatban nevelik a gyerkőcöket. Csak jó legyen az a kapcsolat, akárhogy is hívják!!!

Süncsikém,
ugye marad a jó idő itt nálunk? Tudod, te vagy a mi időjárás-előrejelzőnk. (Az alapigazságok közé tartozik a mi családunkban is: Szilárd hazudik.)
Túl vagy a cukrozáson?

Én mostanában nem méredzkedtem, úgy érzem, teljesen leállt a növekedésem...Szerintem a pocakom sem nő.

Kinga,
azt gondolom, azért mégsem olyan jó a csokit nagy mennyiségben enni a súlygyarapodás miatt. Abból szerintem kifejezetten baj is lehet. De ez az én véleményem. Inkább -ha már súlygyarapítás- pl.banánturmix...

Csók
Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Annyira jó az idő,hogy egy szál hosszú ujjú pólóban voltam egész nap.

Bellana,nem!!!A Dani kukis problémájára írtam,hogy Kép ,nem a kicsire!Őt még külön köszöntöttem is Kép Már haverkodok a kisfiúkkal,illetve nézegetem a fiúrucikat.Nekem van egy ismerős dokim a MÁV-ban,ő azt mondta,hogy jó kórház,na,nyilván.De ő pl tényleg jófej,ő jön velem jövőre snowboardozni.

Anita,engem meg egyszer megfenyegetett az ÁNTSZ,hogy bevitetnek rendőrrel,ha nem megyek mintavételre.Volt egyszer egy szalmonellafertőzés a suliban,de én nem ettem akkor semmit,rá másfél hétre semmi bajom nem volt,gondoltam,nem megyek.De bekényszerítettek egy nega eredményért.Kispapa belement a Bencébe,mert ez jobban tetszik neki,mint a Bendegúz,meg igazából nem kérdeztem annyira Kép
Mekkora nagyot túráztál!Már én is nagyon bámulom a hegyeket,csak nem bírok rávenni senkit...

Maci,szia Kép

Soraya,Kispapa nem jön Magyarországra?

Megyek,csinálom a salimat!

Puszi,Kinga
nyinike

Anita,köszi a banánturmixot! Kép

Bündücke
nyinike

sziasztok!

A poénomra nem reagált senki! Akkor nem is tetszett? Kép

Timi:
az ilyen ügyfeleket klónozni kellene! Kép
Azért a dokit is megkérdezheted, addig adunk csak tanácsot! Gyanús lesz, ha sosem kérdezel! Akkor miért fizetsz? Kép
Hogy áll az otthoni netetek?

Bori: az új info a párodról. És gyereke nem született abból a házasságból?
Mi 97-ben nem is voltunk még együtt! Kép
Eszel te rendesen? Még mindig nem adsz annak a babának egy kis vitamint? A túl kicsi lányka sem olyan jó ám!

Kinga: én sem csak csokin élnék! De néha az is jöhet!
Mit tud a Kispapa Bencéről? Ezek után már érdekelne. Jöhet mailben is!

Én még most sem vagyok jól. A gyomrom nem jó, bár tegnap a férjem is panaszkodott rá! Hátha meggyógyulunk végre.
Szép estét csajok!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

ITT A TAVASZ!!!KépKépKép

Annyira jól érzem magam ettől. hogy az hihetetlenKép

Bocsika, de nem tudstam jönni a hétvégén és most is csak pár percem van, mert a párom már itt sürget, hogy menjünk haza felé!

Zsuzsa
Megyek a talira! Úgy tudtam alakítani, hogy sikerül és ott leszek. De a Móricz Zs.körtéren nem tudom, hogy hol a Humanic. Picit pontosítanál? Hogy ha piros hetessel jövök a pesti oldalról, akkor a buszmegállóból merre induljakKép

Timi
Várom a képet és puszi a fiúknak, el vagyok ájulva, hogy még emlékeznek rám!

Lányok, az aranyerem hihetetlen szüléselőkészítő tanfolyamot tartott nekem a hétvégén! De most nem lesz időm leírni, mindenesetre kicsit felkészültem a szülésre, iszonyatos fájdalmaim voltak néha! Most már jobb, de meg fogom mondani a dokinak, hogy ezt a gyűrűzést legközelebb csak akkor, ha lehet rende kúpokat használni fájdalomcsillapítóval. Mert ugye most a baba miatt semmit nem szabad és ezért néha csillagokat láttam!
Remélem most már túléljükKép

Mennem kell, puszika mindenkinek!

Orsi
18+4

avocado

Nahat,LanyokKép,micsoda forgalom volt itt ma.Aki folyamatosan nem olvas,az este nem is kepes mindenre valaszolni...bocsi...

1.-Ha a rekli es a kising nem ugyanaz,akkor mi a fene az a rekli???

2.-Mi van mar megint kedvenc RR-emmel?Meg egy szilikon-cici?Vagy fogyoztatjak a gyuereket?Kitalaltak egy uj bifidus-esenziszt?Lemaradtam...

3.-Maci2!KépLegy Te is udvozolve nalunk! A 2kg miatt ne izgulj,en is annyit hiztam a 21.-ik hetig.Nem egyforman szedik fela kismamik.A "normalis" intervallum eleg tag.

4.-Kinga!KépMikor irsz,akkor ki a kispapa a hozzaszolasodban? Az "igazi apa" vagy a nagy Bence? Neha keverem...

5.-Zsuzsa!KépEz aztan a nem piskota vernyomas...gondolom szedulsz rendesen ilyenkor...Jut eszembe,Alice nem tud menni talira sajnos,mert elutazik 31.-ig.

Puszi:
szoszi
szoszi

Orsi!

De jó,hogy tudsz jönni,én reménykedtem,hogy nem pont 13-an leszünk,igencsak babonás vagyok.Kép

Anita!
Nem volt nálunk ÁNTSZ most sem,és 2000-ben sem,amikor szintén így jártunk.Igaz,hogy sem akkor,sem most nem derült,hogy mi is volt a gond.Minden lelet negatív lett.

Timi!
A dagadt bokát ne hanyagold el,így kezdődik a vizesedés,szerintem említsd meg a dokinak.Ezzel nem kéne dolgozni!Én emiatt lettem veszélyeztetett terhes Gergőnél.Fokozottan figyelték a vizeletet és a vérnyomást.
A visszerekkel én is kínlódok sajnos,kenegetem Körömvirág krémmel,így kevésbé fáj.e ha dolgoznom kéne,azt nem bírnám,Sokat felrakom a lábam,ha már nagyon feszül.

Maci2
Örülök,hogy megfogadtad a tanácsomat,és ide is írtál,meglátod milyen jó a csapat,mindenkit nagy szeretettel fogadnak.Csak győzd Őket olvasni,nagyon termékenyek.
Gyere el a talira,biztosan nagyon jó lesz.Már maga a látvány se lesz semmi,ennyi PUPI,ahogy a férjem hív engem.
Írtam Neked mailt!Kép

Puszi,Anikó
vakili

Sziasztok!

Volt a dokinő: Dani bekapott valami vírust. Kép
Diétázni kell. Főztem is jó kis zöldséglevest, azt ehet és evett is. Kép

Kinga: bocsi, félreértettelek, így már világos. Kép
Az ismerős dokiről majd kérnék bővebb infót a talin. Kép

Holnap ha minden igaz a férjem a melóhelyen beszkenneli a családunk legifjabb tagjának képét és akkor végre közszemlére teszem. Kép

Addig is szép estét a betegeknek gyógyulást!

Linda
bellana

Sziasztok!

Zsuzsa,nem csokin élek,csak két kaja közt csokit eszem a plusz kalóriák miatt.Hát,azt tudja,hogy van a Bence nekem,de nem tudja,illetve nem akarja tudni,hogy ez mennyire komoly.Idegesíti a dolog,próbál visszakapni.

Szöszi,Kispapa mindig az igazi apukát jelenti.

Orsi,aranyérKép

Puszkó,Kinga
nyinike

Zsuzsa kedves,
visszakerestem a poénokra. Először nem tudtam, mire célzol, de most már gondolom, a pasik leírására! Jó volt, főleg, amikor valamelyikben ráismerek a páromra.
Ott gyerek nem született, azt nem tudom, el tudtam-e volna viselni. Mostani eszemmel azt gondolom, NEM.
Mi 1994.decemberében jöttünk össze, azóta "töretlenek" vagyunk! Idén leszünk 10 évesek. És Danit nagyon terveztük, nyáron láttunk neki a projektnek, aztán október első napjaiban jött össze, "természetesen" a Szerelem Szigetén.
Rendesen eszem (baromira nem izgatnak a kilók!), nagyon figyelek a változatosságra, nagyon sok gyümölcsöt eszem, és zöldet, meg főzeléket, de az Elevittől és társaitól szabályszerűen undorom van az első hetek roszzullétei óta. Maradt a Magne.
Viszont pl. kint is olyan gyümölcslevet ittunk -napi 3 liter is elfogyott-, amiben nagyon sok hozzáadott vitamin volt, olyannyira, hogy meg is ijedtem, nem lesz-e sok az A-vit, abból ugyanis a napi adag többszörösét megittam a lével. Azt pedig tilos, mert kifejezetten káros lehet terhesen. De csak az utolsó nap olvasgattam a címkét...
Gyomrodra vigyázz, vírusokat ne engedd be az ajtón!

Orsi,
nagyon jó, hogy el tudsz jönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A többieknek is ezer ölelés,
Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Bellana,igyekszem infót gyűjteni!

Pussz,Kinga
nyinike

Ja, Orsi, hozd el az aranyeredet is, megoldom!!!

(Hülye és idétlen poénjaim végeláthatatlanok: a barátnőimmel szoktam azt csinálni, hogy aktuális problémájukra azt mondom, megoldom, semmi gáz, hatodik (vagy akárhányadik) diplomámat pont ebből szereztem...Tehát Orsi esetében: Orsi, ne izgulj, nyolcadik diplomámat éppen proktológiából szereztem!) ( persze összvissz egy diplomám van igazándiból...)
Anita
drbusborbala
Budapest, XX.

Orsi: örülök, hogy jössz! Leszállsz a Körtérnél, és elindulsz visszafele a Gellért tér fele, és jobb oldalon lesz, szűk két saroknyira. A házszám Bartók B. út 40.
És vigyázz a nemesfém eredre! Kép

Szöszi: a rékli pamut, mint a bady, és nincs ált nyaka! A kising meg szintén pamut, de inkább az a vékony, batiszt. És ing fazonú! Mindkettő általában hátul, kövővel záródik!
Köszi, hogy megkérdezted Alicet.
Mi ez a RR, és a Bifidusz e...??? Ha van véleményed, folytathatjuk mailben is!

Kinga: eszel akkor mást is Kép
És a Kispapa nem lep meg! 2 pali amúgy is sok lenne, nem?

Bori: etesd is a Dorka lányt! ÉS akkor ésszel igyál lötyiket! Amúgy abból nem szívódik fel minden! Tudhatná egy proktológus! Kép
Talán már jobban vagyok! Zsófi is jól bevacsizott! Kép

Most úgy tűnik 14-en leszünk! Kép
Anikó, Bellana (Linda), Bori (Anita), CVali, Egcsi (Edina), Kakukk, Kinga (Rózsa), Lino (Szilvi), Nanda (Szilva), Panó (Panni-Éva), Orsi, Süncsi (Edit), Timi, és én!

Jó éjt!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Lányok!

Újra bejöttem egy kis csevelyre, remélem nem baj.
Olvastam az előző üzeneteket, és nyomozgattam, kinek is lesz még kislánya.
Azt hiszem csak MUcskát találtam, vagy elbénáztam a keresését.

Tehát: Kinek lesz még kislánya? És ki várja még a babáját július 1-2 hetében? És van-e még valaki aki a Szent Imrét választotta?

Bellana azt nem találtam meg, hogy mi a baja a kis Daninak, de én is remélem hogy már gyógyulgat.

Zsuzsa:
Hát sajnos én itt ragadtam Dunaújvárosba, és mivel van saját lakás nehezebben tudunk mozogni, mármint hogy felújítottuk egy vagyonért, és a mi stílusunk néz vissza ránk, nehezen vállunk meg tőle. Meg a kicsivel belevágni sem akarunk valami kétes ügyletbe, tehát nem tudom hogy lesz. De el akarok kerülni innen, mert borzalom ez a város.
A párom Családja itt él, de darabokban,. Tehát még nem is hozzájuk ragaszkodna, csak talán a barátihoz.

Suli: jelenleg a Közgázra járok HR szakra és már csak 1 évem van hátra a kettőből, tehát jövő februárban vége van. És nem szeretnék évet halasztani, max csak vizsgát.
Bár az utolsó vizsgám június 22.-én lesz és azt sajnos nem tudom, hogy egybe érjük-e meg, vagy lesz-e energiám rá tanulni. Tehát kissé kétes a dolog.

Találka: pont a suli miatt nem tudom, mert szigorlatom lesz hétfőn, és nem tudom még addig hogy haladok a tanulással, meg hogy el tudok-e menni előtte teljesen szabira, hogy tanuljak..
A létszám miatt kellene a visszajelzésem? Vagy foglalás, vagy valami más?
Meddig lehet legkésőbb visszajelezni?
Egyébként a Baross utcába járok dokihoz és tudom is hol van az étterem.

Kinga:
Te hogy bírod a tanulást? Hányadik hétben vagy?
Levelező vagy nappali? Hányad éves vagy? És engedélyeztek valami egyéni vizsgarendet a babó miatt?
Kissé aggódom, hogy abba kell hagynom a sulit, mert most is szigorlatra kellene készülnöm, de én minden mást csinálok helyette, csak nem tanulok&#8230;..

Süncsi
Én 3 hete voltam a Praxisban, és DVD-t csináltattam. Ez 12.000,- Ft volt és 1.000,- Ft egy 4 kis képből álló színes képeslap nagyságú kép.
Az alap 8.000,- Ft-ban egy videokazettás felvétel volt benne, hozott kazira egy genetikai jelentés és egy fekete-fehér UH kép, a CD &#8211;re már nem emlékszem, de talán 10 e Ft, de néni az infos pultnál, nagyon kedves volt és készséges, biztos segít neked is.

Hízás
Sikerült kifognom egy nagyon jó védőnénit. Jellemzői elfelejt elküldeni vizsgálatokra, nem ad beutalót, nem találja a baba szívhangját és néha felhívogat, hogy rossz lett a leletem, majd közli összekeverte valakiével.
Nagyon szeretem, az alacsony vérnyomásom ugrál, ha hozzá megyek.
És a hízással is nagyon kedves. 2 kg pluszt ír be a kiskönyvbe, amiért én kapok a dokitól a fejemre. És a mérést kabátban nagy csizmában végzi el.
Kérdem tőle miért ír többet, a válasz az hogy ha majd kevesebb ruhát hordok, hogy meglepem a doktor bácsit, hogy könnyebb vagyok. Kérdem az utolsó hónapokban? Ja, akkor már nem leszek úgyse kevesebb&#8230;.
És ezt úgy kerülöm most el, hogy mielőtt bemegyek, leméredzkedem vagy a rendelőben vagy otthon és azt mondom neki és ő beírja.
Így is eléggé lesokkoltak ezzel a hízással. Nem mintha többet ettem volna, hanem este is megéhezek és akkor is eszem. Bár nem használok cukrot, csak a diabéteszeset, és kenyeret meg csak barnát és magvasat, süti-csoki meg ritkábban mint régen. És csak ásványvíz, cukros gyümölcslé kilőve. De azért mégis hízok, majd leadom utána. Remélem.

Csíkok ellen
Ti mit használtok, mit ajánlotok?
Én most avocado olajt használok és Milupa krémet. Ezek jók, hatásosak?

Elevit
Szedi valaki az Elevitet? Mert a dokibának mondtam, hogy nem lesz tőle túl nagy a baba, erre azt válaszolta, hogy akkor nem lenének kissúlyú babák a földön, ha csak ezen múlna.
De némelyik orvos meg abbahagyatja 6. hónapban. És kell külön vasat meg folsavat szedni vagy az csak lelet függő?

Hát most ezek jutottak eszembe, olvasgatom közben a régi irományokat, hogy jobban megismerjelek titeket.

Jó éjt nektek mára.
Niki
nixi
Irország

Bocsi hogy ennyit írtam, de csak úgy jöttek a szavak.
A Praxisos regisztrálást azt hol kell megcsinálni,és ezért kapnék engedélyt?

köszi
Niki
nixi
Irország

Nem engedélyt, hanem engedményt, félre irtuk a lánykámmal a dolgot.
nixi
Irország

Szia Niki!

Én július 14-én szülök,elméletileg.És kisfiam lesz,elméletileg.22 hetesek vagyunk.

Nappalira járok és nem kell egyéni vizsgarend,mert simán befejezem addigra,júliusban már nincs is vizsgaidőszak.Viszont most egyéni tanrendem van,így csak gyakra muszáj járnom,de van,amikor bemegyek előadásra is.Ja,most én is Zh-ra készülök,elméletileg.Gyakorlatilag itt nyüszögtem egész nap,hogy nekem tanulni kell,így nem tanultam semmit.
Én Avonos krémet használok,de most áttérek a Milupára,mert mindenki azt dícséri,bár csíkjaim most sincsenek,tehát ez is okés.
Én szedek Elevitet,mellé pedig MaltoferFol-t,mert vérszegényke vagyok.De nem kell abbahagynom,pedig az én dokim nem az a fajta,aki feltétlenül óriásbébit akar a hasamban növeszteni.
Mi lesz a babód neve?
Most eltűzök tanulni,jó éjt mindenkinek!

Kinga
nyinike

Sziasztok lanyok!
Meg vagyom am!
1,5 oraig olvastalak benneketekt, de biztos volt amit kihagytam, pl. Zsuzsa viccet es a kelentye listat. Bocsi

Itt minden rendben, munkasok holnap mennek haza, semmi sincs kesz, oriasi a kosz, a furdoszababan a borudurt kifelejtettek, ugyhogy unalmas lett. No mindegy.
A fughuzas 25 percet vett igenybe, es jol leizzadtam, de igazabol nem fajt, de be voltam nagyon tojva tole. Most mar enni is tudok azon az oldalon:-).

Nixi es Maci2 udv. koreinkben.

Kinga nagyon edes kepet kuldtel nekem. Jo csoki majszolgatast.

Suncsi
Meggyogyultal ugye? Korkulonbseg ugyben egyetertek, szerintem is jo, ha a ferj idosebb. Nalunk 9 ev a korkulonbseg, es van benne valami jo:-). Valamiert jobban nonek erzem magam vele mint anno egy fiatalabb ferfi oldalan.

Aniko
Remelem kicsi fiaddal minden rendben.

Bellana
gratula a 3. pocsocshoz a haztartasban. Hatfajas itt is van, de most vettunk egy uj agyat, es mintha javulo felben lenne:-) A kep Danirol edes. En a Noera vagy az Alexre szavazok.

Lino
en is sajnalom, hogy anyosod ilyen orult. Abban is biztos vagyok, hogy a ferjeddel ezt nem konnyu tisztazni. Mi is kicsit hasonlo cipoben jarunk, bar nem anyusrol van szo, es tudom milyen nehez Neked. Okosat en sem mondthatok, porobalj meg turelmes lenni es ne vedd nagyon magadra a dolgokat.

Nanda,
megkesve bar, de nagyon koszonom a nevnapi jo kivansagokat.

Soraya
nagyon klassz a pelankazo, hivsz a pentekkel kapcsolatban?

Zsuzsa
tudom, hogy Neked is akartam irni, de egyszeruen nem emlekszem, hogy mi volt az. Bocsi

Mucska
Edes tessek elmenni a talira helyettem is! Te mi konyhafonokunk, nem tudod veletlen a csaszarmorzsa receptjet? Vagy mar kerdeztem?

Bori
Mi tortent a Dani ujjaval? Lehetne, hogy az en reggeli termesemert is imatkoznatok?

Most azonnal be kell fejeznem, mert a munkasok feljottek es itt jarkalnak a szobajukban a hatam mogott.

Millio csok
Holnap mennek haza, este vagy holnaputan reggel jovok.

Ildiko
Nincs idom az eluteseket megnezni, bocsi
salla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?