Sziasztok!
Nagyon lassú a Babanet.Nálatok is,vagy csak nálam?
Súly:a nagybátyám 31 éves felesége 30 kg-t hízott a Benedekkel,és 3 hónap alatt az összeset leadta maradéktalanul és tartja a súlyát.És nem cseszegették...Ilyen is van,amúgy Celldömölkön szült.
Én nem akarok Rubint Réka gyereket,eszem folyamatosan,rájöttem,hogy csokival sok plusz vihető be,gáz,hogy nem nagyon szeretem.Mindegy,kibírom.Csak nehogy így meg a cukorral legyen gond,bár az nekem mindig alacsony.
Nixi,üdv itt!
Bellana,mi van veletek?Dani jobban van?
Vali,én kicsit hülye vagyok ehhez,köszi a listát,de mi az a "tojáshéj"?A babáknak nagyon gyakran kell mosni?Mert másként nem nagyon lesz elég 3-4 napozó!Vagy igen?Úristen,semmit nem tudok.Miért most van Anya a hivatalban?
Amúgy szerintem 94 cm nem is sok,két babára számolva.Te biztosan nagy leszel,de cserébe két pirinyó tündérkéd lesz,utána meg igenis vissza lehet csinálni a darázsderekat.Ja,szerintem nem gáz a bikini,pedig már rajtam is látszik,én bizony felvenném a helyedben,ha csak nem nagyon csíkos a pocid,de gondolom nem az,mert nem írtad.Én megyek strandolni nyáron bikiniben!
Mucska,már hiányoztál,nászasszony!Kispapa a Bence nevet elfogadja,amúgy reméli,hogy megjön az eszem(ezek az ő szavai),és visszamegyek hozzá.Mi lenne,ha szólna neki valaki,hogy nem tisztán én rúgtam fel a kapcsolatunkat?Sajna,tudom,ha kicsit szeretném még és bíznék benne,akkor családban nevelhetném Kisbencét,de nem tudom,nem akarom megtenni.
Anna hogy van?Ne fogyókúrázz,mert a Kisbence nem fogja szeretni a sovány lányokat!Bár Anna úgyis jó belevaló lesz!Látszik már,ahogy rugizik?
Szöszi,aha,Bende átkeresztelődött.Két neve lesz neki is,és az első az én szerelmem után Bence lesz.Most két Bencém van.Gyűjtöm a Bnecéket.
Hogy van a vizesedésed?Remélem,jobban vagy.Figyu,nem méred a vérnyomásod otthon?
Zsuzsa,így tökjó lesz.Azért nem szaladok(már kicsit nehéz
),srácok jól ellesznek,majd valamelyik plázánál kicuccolom őket.Már nem vagyok karcsú ám!
Én is szexi kismama-alakú vagyok,addigra meg még jobban és még ki is tolom a hasam!Olyan jó,mindenki dícsér most!
Mi van Zsófi homlokával?Kispapának gyógyulást gyorsan!
Timi,
Muszáj dolgoznod?Már párszor megkérdeztem,de nem válaszoltál.Én bizti megmondtam volna a kollégámnak,hogy tényleg feltétlenül kellettem-e a DVD nézéséhez.
Soraya,jó a peliző!
Pusza,Kinga,aki állítólag Zh-ra tanul itt.De nem.