ANi:nyugi:nekem gyekekoromban a mandulám mellett még a nyirokcsomóim is belobbantak . Fájt az egész nyakam ,nyelni alig tudtam.
A láz annak a jele ,hogy dolgozik a szervezete,viszon ewgy kis kiizzadás nem gond,de lázas csemetét nem szabad betakarni ,hogy tudjon hülni a teste.-gondolom tudod-
Zsombinak is a kórházban kértem gézt és borogattam a bokáit meg a csuklóját hidegvizzel és csak bady volt rajat még a zoknit is levettem róla.
Na nyugi ,ne godolj a legrosszabbra.
Elizának meg gyors gyógyulást.
Been:Berni arcüreggyuszival küzd persze ehhez folyik a szeme is
azért megy suliba,mert nem lázas és nem köhög.Hozzá teszem ,szerencsére,még az kéne.
Én farankón elkaptam tőle.
Anyukámhoz úgy mentünk ,hogy tiszta takony lettem reggelre, nincs hagom,rárakodik ez a.....fúj ,mire felszkad jaj.
Na karban tartom magam homeós bogyókkal,meg neocitrán ,meg aspirin c ,c vitamin ,óóó van itt minden.
Csak Zsombi el ne kapja ,má szürcsög az orra
Lactív nem vált be görcsölt a gyerek tőle ,mint az állatt.Álmából sít fel szegényem (péntek éjjel )marad a normaflore.
Szóval reggel rossz ,most tök jól vagyok még az orrom is alig folyik,estére má kicsit nyögös vagyok,meg nagyon fázok.
Azon izgulok ,hogy csüt.-ig kimásszak belőle,mert
fogászatra kell mennem.Betömik az egyik bölcsességet ,meg van 1 kis fogkövem és leszedik.na utóbitól fosok ,még sosem szedtek fogkövet.
Velünk így ennyi
Megyek ,mert a fiam felől érdekes szagok jönnek