A nap híre: Eliot 20 percet játszott a hasán és nem akart rögtön a hátára fordulni, és két karhúzásnyit kúszott!!!
Annyira örülök neki.
(hozzátenném, hogy van egy kérgestest hiányos kisfiú, akinek szintén van blogja, és ő 9 hónaposan kezdte a kúszást, most másfél éves lesz, és már egyedül jár, úgyhogy van remény...)
Nagyon remélem, hogy ELiot követi példáját...
orsóanya, keriapu medjegyzéseit amúgy is érdemes olvasni. hihetetlen pihentagyú!!!
Kata, jól vagyunk, igen.
csak nem olvastam tegnap, és most is csak részletekben tudtam. De vicces volt, mert miután nálatok voltunk, éjjel Petire rájött a mehetnék... Hajnalban. Gondolta, hogy na akkor tuti benyalta. De szerencsére csak valami kaja miatt volt, mert reggelre elmúlt.
Azért vicces volt, hogy pont most.
De minden oké velünk.
Marcsi, nekem sosem volt rendszeres, simán volt, hogy 40 napra jött meg, meg ilyenek. Aztán amikor rá akartunk állni a gyerek projektre, a szervezetem megérezhette, mert olyan pontos 28 napokat produkált, hogy csak na!
Szerintem majd ha 20 éves korában sem rendeződik, elég hormonokat szednie, addig minek? Legalábbis ez az én véleményem. Tök eltérő midnenki szervezete, lehet, hogy nála hosszabbak lesznek a ciklusok...
Csajok, a vatera is úgy működik mint a teszvesz, hogy beírod a rászánt max összeget, de mindig csak rálicitál az árra, és nem egyből azt veszi be, ugye???
gyed... erről ne is beszéljünk. nekem 50-nel kevesebb a tgyásnál... És ugye hozzáveszem, hogy Eliot fejlesztése 70(!) ezer/ hó... Ja, és plusz a kajája, ami heti két doboz táp, úgyhogy az is jó sokra jön ki... A háztörlesztőnk 20-szal emelkedett, és májustól felmondtak az albérlőink, ahol ugye a hétvégén csőtörés volt, és Petinek ma kell helyreállítani a fürdőt, amihez egyenlőre mindent nekünk kell kifizetni, majd a biztosító talán ad valamit... Na nem is ragozom... Ja, nem akar valaki májustól a 17.kerületben lakni???
Tényleg, ha tudtok valami ismerőst, aki albit keres hosszútávra, akkor szóljatok már! 28 nm, igényes kis lakás.
(ja és holnap szorítsatok, mert megyek be az önkormányzatba, hogy adjanak támogatást Eliot fejlesztéseire...Remélem nem 10 ezer forintra gondolnak majd, bár az is jól jönne, de ha ahhoz viszonyítom, amennyibe kerül... Na eldugultam
Most megyek, mert fél óra múlva indulnunk kell fejlesztésre, de gyerek még alszik, meg én sem állok sehogy a készülődéssel.