Új privát üzeneted érkezett!

Meli,
üdv. újra itt :D

Kép

Kép
ranita1979

És egymás után a 3. laptetőm :lol:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita :)lehet ez a te szerencse hónapod :)

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Aisha, Ranita1979 a kérdéseitekre a válaszok:

petefészkeim full ciszta, hajam nem hullik, bőröm nem patis, köldök környéke nagyon szőrös, jó sok súlytöbletem van.
Ciklusom soha nem volt, mindíg össze-vissza véreztem, általában sűrűn és hosszan. 17 éves korom óta foglalkozom a dologgal (mindjárt 34 lészek), de csak a héten derült ki a PCOs. A gyerekeim closyval lettek, illetve Lizám meg félog meddig spontán, hosszú próbálkozás és sok homeopathyas bogyó beszedése után.
Nálunk családi vonalon van még pajzsmorogy probléma is, de ennek ellenére eddig nem derült ki a PCOs-m.
Doki felírta a metet függetlenül a cukor eredménytől, azt mondta kezdjem el, és a többit megbeszéljük cukor eredménye után. Addig azt mondta ne is diétázzak, már egy hét nem oszt nem szoroz.

Ti jártok belgyógyászhoz és endokrinológushoz is, vagy csak a nődokihoz?

Köszi a válaszokat!

Kép
Kép
Kép
anaci

Meli, szia!! Hogy telt a hétvége?

Anaci, én csak nődokihoz járok... voltam endokrinologusnál is még tavaly nyáron....Én másfél évig meteztem.
szerintem ha elkezdesz diétázni és mozogni sokat lendítesz a dolgon, és a fogyás is beindul... Mennyi plusz kiló van rajtad?

Ranita, hajrá!!!!!!!!!!! :D
mókica

Nagyon sok! :( 20 körüli)
Mondjuk mindegyik gyerekkel szedtem föl, és azok nem nagyon mentek le. A versenysúlyomhoz képest inkább 25 a plusz, de már 20 minusszal nagyon boldog lennék. Igazából nekem a folytonos vérzés okoz problémát, és mindíg is érthetetlen volt számomra h miért nem mennek le a kilók. Mondjuk mozogni nem nagyon van időm, de a munkámból adódóan azt jól tudom mit lehet enni, és nem igazán szoktam bűnözni. Az édességeket nem is nagyon szeretem. Mindíg rinyáltam az aktuális nődokimnak a súlyom miatt, mindegyik mondott valamit, de érdemi választ csak most kaptam.
(Már voltma 10 nődokinál, és ez a mostani legalább foglalkozik érdemben a dologgal)

Kép
Kép
Kép
anaci

Sziasztok!

Anaci :Én is mindkét dokihoz járok. Szerintem met, diéta, mozgás együtt és minden jobb lesz. Ahogy megszabadulsz kilóktól a ciklusod is rendeződik.

Üdv.
Aisha
aisha

Anaci, 10 perced csak van mondjuk futni...ez csak tipp...bár milyen mozgás jó ami szivesen csinálsz.. Heti 1-2 alkalom. Van aki a 10-re lépcsőn megy fel....meg lásd menni fog...Az jó hogy az édességet kerülni tudod :wink: nekem nem mindig sikerül :oops:
mókica

10 percem van, csak az nem tudom elég e valamire. :(

Kép
Kép
Kép
anaci

Végre van egy kis időm, és tudok írni nektek!
Átolvasgattam, amit írtatok, de nem bizti, hogy mindenre emlékszem! :oops:

Babszikám,
ne keseredj el!
Amíg piri nem jön, még bármi lehet! :wink:

Móki,
a vonalzód még nem írja ki, de ahogy láttam a hőd, volt pé? :D
Jajj de jó!
Apácskával tessék ráugrani a témára! :D

Lucuzs,
mesélj majd, dokinál mi volt!
Piri már igazán odatalálhatna hozzád!

Ranita,
neked is érik ez a pé? :wink: :D

Loviné,
Veled mi újság?Hőmérőzöl?Reméljük nemsokára nálad is pé következik! :)

Syl,
örülök, hogy már jobban érzed magad!
Mint ahogy a lányok is írják, sok pihi, és apácskához azért már szép óvatosan oda lehet bújni! :)

Napvirág,
Wellness milyen volt?

Hajni,
örülök, hogy ismét vagy, gyere sűrűbben!

Anaci,
először is gratulálok a 3gyerkőchöz!
Még semmilyen gyógyszert sem szedsz?

Rólunk:
A hétvégénk nagyon jól tellt, sokat sétálgattunk a hóesésben!
Tisztára, mint a kisgyerekek! :D
Annyira jó lett volna elmenni szánkózni, de nekem sajna jönnöm kellett éjjelre dolgozni, meg hétfőn is jövök! :evil:
És kedden, mikor ráérnénk, akkor meg már nem lesz hó! :cry: Pedig olyan jó lett volna egyet szánkózni!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Végre van egy kis időm, és tudok írni nektek!
Átolvasgattam, amit írtatok, de nem bizti, hogy mindenre emlékszem! :oops:

Babszikám,
ne keseredj el!
Amíg piri nem jön, még bármi lehet! :wink:

Móki,
a vonalzód még nem írja ki, de ahogy láttam a hőd, volt pé? :D
Jajj de jó!
Apácskával tessék ráugrani a témára! :D

Lucuzs,
mesélj majd, dokinál mi volt!
Piri már igazán odatalálhatna hozzád!

Ranita,
neked is érik ez a pé? :wink: :D

Loviné,
Veled mi újság?Hőmérőzöl?Reméljük nemsokára nálad is pé következik! :)

Syl,
örülök, hogy már jobban érzed magad!
Mint ahogy a lányok is írják, sok pihi, és apácskához azért már szép óvatosan oda lehet bújni! :)

Napvirág,
Wellness milyen volt?

Hajni,
örülök, hogy ismét vagy, gyere sűrűbben!

Anaci,
először is gratulálok a 3gyerkőchöz!
Még semmilyen gyógyszert sem szedsz?

Rólunk:
A hétvégénk nagyon jól tellt, sokat sétálgattunk a hóesésben!
Tisztára, mint a kisgyerekek! :D
Annyira jó lett volna elmenni szánkózni, de nekem sajna jönnöm kellett éjjelre dolgozni, meg hétfőn is jövök! :evil:
És kedden, mikor ráérnénk, akkor meg már nem lesz hó! :cry: Pedig olyan jó lett volna egyet szánkózni!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hihetetlen ez a net!
Egyszer nem küldi el az üzit, utána meg 2x is!

Na, mindegy, nem bosszankodok már rajta!
Inkább várom a reggelt! :P

Ja, reggel újra levetetem a progit!
Remélem most jobb eredménnyel, mint a múltkor! :oops: :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok Csajok!

Felkeltem, készülődök, megyek a dokihoz a beutalóért, mensi itt van, egyértelműen! Úgyhogy indulhat a bicikli meg a babaprogram! :)

Meli! Hajrá vérvétel!

Na megyek mert elkésem, dél körül leszek kb., vagy inkább csak délután.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Anaci, 10 perc is sok mindenre elég! Főleg rendszeresen....Ne csüggedj!!! Az első lépést nehéz csak menni! :wink:

Lucuzs, drukk ma!

Napvirág?
mókica

Jó reggelt :!:

Lcuzs,
látod, akkor a 14. napon jött meg rendesen. Kíváncsi vagyok mit mond a doki, meg a vv-ből talán kiderül valami.

Syl,
gyere majd az eredménnyel.

Anaci,
mindenesetre Te nagyon szerencsés vagy, hogy PCO és semilyen ciklus mellett van 3 lányod :D . Ezt a többség nem mondhatja el magáról.

Aisha,
bárcsak úgy lenne.
Te hogy vagy ma :?:

Kép

Kép
ranita1979

A terheléses eredményem:

Se glükóz: 5,00 mmol/L
Glükóz terhelés 120 perces: 6,3 mmol/L
Se inzulin: 5,12 U/ml
Se inzulin 120 perces:Folyamatban (azt nem tudták megcsinálni még,mert valami anyag hiányzott hozzá Evil or Very Mad )

A szövettan eredményem mégis endometrózist igazol! Sad Sad

Úgyhogy most totál kivagyok,mert tudom,hogy ez mivel jár,és én azt semmi képen nem akarom.(ciklusleállítás)
Úgyhogy szerintem marad az inszem minél hamarabb!

Csajok tudtok nekem segíteni,hogy is működik ez?Volt már valamelyikőtöknek inszem?
Anyagilag mennyibe van?Semmit sem tudok ezekről a dolgokról! Embarassed

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Meli,
Üdv újra itthol.
Igen mérem a hőt,majd meglátjuk meddig.

Babszi,
még nem feladni. :wink:

Aisha,
Nagyon csendbe vagy.

Napvirág,
milyen volt a wellnes?

Lucuzs,
várunk mi volt a dokinál.

Anaci,
kinek melyik diéta jön be.
Én nem igazán tudom számolni a Ch-t,próbálok alacsony Gi kajcsikat enni.És nyugi mindannyiunkon van átlagosan 10-20kg.
Ha nincs időd tornázni,egy alapos séta is megteszi(autó helyet mondjuk)
Gratula a 3 leányzóhoz.
Az én nődokim endokrinológus is.

Mókica,
hőjelentés?

Anita!
Drukk+++++++++++++++++++++++++
Vendég

Melegszik az ebédem...

Syl, sajnálom :cry: A cukor szerintem jó, intzulin eredményt várjuk! Inszemről Babszika tud mesélni. Neki az volt most...

Babszika merre vagy?

Hőm 36,8...

Loviné, te hogy vagy?
mókica

Milyen értelembe?
Most csináltam egy Lh tesztet éppen éppen pozítivacska.
De hát még az eredményem se jó lehet attól van.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Hat igen kussolok mostansag mert ramjott a fardtsag. A hom ma reggel szokatlanul magas, 36.7 :) hanyi jon es megy, a cicim az faj, de az nagyon erzekeny, mikor lehajolok, akkor neha uvolteni tudnek.

Syl: hat ez nem valami jo hir. Babszika most volt inszemen, kerdezz batran tole, szerintem valaszol.

Moki: csak megvolt az a pe :)

Lovine: hat a pco-nak a lh teszt...sokaknak mindig pozitiv megsincs pejuk.

Meli: en kimaradtam a sorbol:(

itt esik a ho, tok jo, hideg is van. majd este ha tudok t0lt0k fel kepet, csinaltam a telcsimmel.

Üdv.
Aisha
aisha

Syl,
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
De most amire azt mondták, hogy nem endo, aztán mégis az, azt most kivették? Az endonak is vannak jelei,de Te sose mondtad, hogy éreznél valamit :roll:
Szerintem nem lesz magas a 120 perces inzulinod, de kíváncsi vagyok azért.
Endo mellett lehet inszemelni?

Aisha,
akkor holnapután teszt?

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Megjöttem, hát nincsenek jó híreim. Kaptam beutalót, de nem igazán azt, amit szerettem volna. Hormont néznek, de csak éhgyomri vércukrot és inzulint, semmi terheléses. Hiába győzködtem a dokit, hogy én úgy emlékszem ezt beszéltük meg a rendelésén, csak azt hajtogatta, hogy így szokták, meghogy terhelésest, csak a terheseknek csinálnak. :(
Úgylátszik csak a magánrendelésén jó fej, a kórházban egyáltalán nem volt az.
Mindenesetre szerdán reggel vérvétel, akkor megcsináltatom a sima terheléses cukrot, inzulin nélkül, amit a háziorvosom adott, aztán majd meglátjuk.
Ja, és a barnázásra érdemben semmit nem mondott, csak magyarázott, hogy biztos nem volt peteérésem, és bevérezgetve válik le a nyálkahártya. De aztán mikor mondtam, hogy az ébredési hőm szerint volt, akkor már nem mondott semmit. Vizsgálat szóba sem került, így is 3-szor mentem oda hozzá, míg a folyosón rohangált, mindig kérdeztem valamit.
Egyenlőre úgy tűnik, hogy egyedül maradtam a bajommal, úgyhogy kecskerutát még többet fogom inni, és indul a fogyás, kevesebb kaja, sok mozgás!

Viszont jól megviselt a kórház, utoljára akkor voltam ott, mikor szültem. Jól rámtörtek az érzések, elég volt, hogy beléptem és megcsapott az illat, nem is kellett több. Aztán jöttek egy csomóan nagy pocakkal, mások meg tolták a pici babájukat, mászkáltak az ismerős ápolók, orvosok, csecsemősök... hát összeszorult a gyomrom... De éreztem, hogy hamarosan eljön az én időm!!!!!!!!!!!!! Most nagyon eltökélt vagyok, egy cél lebeg csak a szemem előtt! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha! :lol:

Syl! :? :( :x Sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket!

Mókica! A 36.8 az jó! :)

Napvirág! Mesélj! Kipihented magad?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Keress másik dokit!

Mondja már meg nekem valaki, miért vannak a nőgyógyászok ennyire ellene ennek az IR-nek, meg a terheléses inzulinnak? A többségük nem ismeri el ezt a betegséget, meg hogy ennek bármi köze is lenne a PCO-hoz és hogy ha szeded a metet az segít. Az én dokim is ide tartozik. Mikor mondtam neki, hogy megcsináltattam, csak elmosolyodott és azt mondta nehogy már azt higyjem, hogy a mettől terhes leszek :roll: Persze, nem attól leszek :lol: , azt azért én is tudom.
Meg ez a barnázás is. Komolyan mondom, finguk nincs, hogy mitől van. Hiába tudod te, meg érzed, hogy nem jó, semmit nem tesznek annak érdekében, hogy kiderüljön, mitől is van.
Az ember tényleg teljesen magára marad, igazad van, Lucuzs.

Kép

Kép
ranita1979

Na de kihez menjek? Ez az orvos volt az egyetlen fiatalabb, aki talán felvilágosultabb, a többi mind öreg begyöpösödött. Arra meg nics pénzem, hogy mindegyiket meglátogassam. :(
Lehet, hogy Szombathely felé veszem lassan az irányt...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
Komolyan mondom én is ezen vagyok felháborodva.
Ha úgy érzed nem a megfelelő helyen vagy lépj, mert csak megy az idő.
Én novemberbe 2 endodokit fogyasztottam,de még mindig nem az igazi.
Vendég

Lucuzs,
nincs a PCO-s honlapon soproni doki?

Kép

Kép
ranita1979

Lányok!

Iwiwen fent vagytok?
Olyan személytelen így egy kicsit beszélgetni.
Vendég

Lucuzs,
megnéztem, tényleg még Szombathely van a legközelebb :? .

Loviné,
én nem vagyok fennt, csak apa. Megy privi.

Kép

Kép
ranita1979

Különben igazad van, Loviné.
Küldtök nevet én is kíváncsi vagyok, kikkel beszélgetek :D

Kép

Kép
ranita1979

Én is fent vagyok az iwiwen, és a nevem sem titkos: Lendvay Luca :)
Szívesen bejelölnélek titeket, elvégre is többet tudtok rólam, mint a családom, kivéve persze a páromat. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
jelöllek
Vendég

visszatérve az előző témára:
soproni doki nincs sajna a pcos-portálon

Most endokrinológust hajtok ezerrel, jó lenne, ha Sopronban találnék. Kérdés: a diabetológián is endokrinológusok dolgoznak, vagy rosszul gondolom?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Van akinek van erre is képesitése.
Vendég

Lucuzs,
jól gondolod. Én is diabetológusnál voltam.
De mehetsz szerintem belgyógyászhoz is. Vagy rosszul tudom?

Kép

Kép
ranita1979

visszajelöltelek :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok lányok! Végre sikerült visszaolvasnom a hétvégi termést!:) Most a legutóbbi témára reagálnék: orvosok - most látom igazán, hogy nem én voltam az egyetlen, akinek csak a sokadik orvos vált be. Sajnos az a tapasztalatom, hogy még a legmenőbb nőgyógyászok sincsenek tisztában azzal, hogy mi az a PCO. Amikor végre találtam egy normális nőgyógyászt, aki felismerte a problémámat, akkor következett egy belgyógyász keresése. Egy belgyógyász-diabetológusnál jártam, de soha többet nem fogok hozzá menni. Végül kilyukadtam egy magánrendelőben, ahol tényleg figyelnek rám és elvileg sínen vagyok.... Csak hát mindez majdnem 4 hónap alatt történt! Minden vizsgálat között legalább 1-2 hét várakozási idő van, most arra várok 2 hetet, hogy végre metet kapjak! Nem beszélve a pénzről... Elég elkeserítő, hogy a kórházban tesznek a fejünkre, de ha fizetünk, akkor már minden más. De már ez sem érdekel, csak végre haladjunk!
Egyébként velem minden változatlan, 20 napra megint megjött, de persze nem erősen.
MOst úgy látom, hogy nem csak én vagyok egy kicsit elkenődve...
kacsi80

Kacsi! Hát igen, én is az elkenődöttek társaságát erősítem. Pedig olyan erős és lelkes tudnék lenni, ha végre valaki komolyan venne!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kitartás Lucuzs! Én is lelkes voltam a legutóbbi dokilátogatás után, de ez a várakozás teljesen kikészít. Ráadásul a munkahelyemen is minden olyan kiábrándító, hogy legszívesebben már holnaptól mennék gyesre!:)
kacsi80

Lucuzs, Ranita, Loviné!

Írtam püt!

Csajok kitartás......

Kacsi, 20 napra jött meg? Az nem valami jó....
mókica

[quote="ranita1979"]Syl,
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
De most amire azt mondták, hogy nem endo, aztán mégis az, azt most kivették? Az endonak is vannak jelei,de Te sose mondtad, hogy éreznél valamit :roll:
Szerintem nem lesz magas a 120 perces inzulinod, de kíváncsi vagyok azért.
Endo mellett lehet inszemelni?

Igen endora gyanakodtak és valóban az lett,ezt igazolta a szövettan.És igen azt kivették!De pár hónapon belül visszanőhet,nagyon gyorsan babásodnom kellenne,mert ,ha nem akkor megint kezdődik minden előröl! :( ezért is lenne a legjobb megoldás minnél hamarabbi inszem!
Hát lehet nem mondtam,de már mostanában fájt és éreztem is,ezért is sürgettem már ennyire ezt a lapart!
Most meg képzeljétek 2-3 napja baromira fáj a jobb oldali petefészkem!Be vagyok tojva rendesen! :( :?
Holnap megyek endo dokihoz,kíváncsi leszek ilyen eredményre fog-e írni met-et!Nem nagyon hiszem!
A terheléses inzulinomra nagyon kíváncsi vagyok már én is!

Anita:Neked nincs endo-d,ugye?

Aisha:Mikor tesztelsz?Már nagyon izgis!
:wink:

Kép

Kép
syl100

Én is szívesen bejelölnélek titeket az iwiw-en,ha valaki benne van akkor küldjön privit!Ok? :wink:

Kép

Kép
syl100

Syl, nyugi, minden rendben lesz.... a petefészek fájás lehet pé is...Én lapar után 19 nappal mensiztem...
Írtam püt!

Aisha, 4-én szeretne tesztelni, ha kibírja addig.... :lol:
mókica

Móki,

:lol: :lol: :wink:
Vendég

Lucuzs,Mókica:ment a jelölés! :wink:

Kép

Kép
syl100

Syl, Lcuzs, Loviné visszajelőltelek benneteket!!
Csinik vagytok, a gyerkőcők szépek!!! :D :D :D :D
mókica

Újra bicikliztem! Pé után abbahagytam, ezért ma alig bírtam magam rávenni, de tök jó volt és nagyon jól is esett! Holnap újra, és minden nap! Máris gyógyulok! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok Csajok!

Én is hazaértem :) majd mutatok képeket :) ja és fent vagyok én is az iwiw-en majd szépen jelölgetek :)

Üdv.
Aisha
aisha

Kép

a lakásunkból a kilátás...
Kép
nunkahelyem
Kép
melletünk lévő park
Kép
a munkahelyrm hátulról :) a folyó mellett :)
Kép
lakásunk

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha! :) Szép a hó nálatok! Szerintem nálunk már nem lesz több, lehet hogy ma volt utoljára.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?