Sziasztok!
Az idén még nem jártam nálatok,ezúton is szeretnék kívánni:
Mindenkinek olyan évet amilyet szeretne,sok egészséget és boldogságot!
Mindannyian nagyon aranyosak vagytok szépen sikerültek a karácsonyi fotók .És olvastam jól sikerült a találkozó is az Ikeában.
Nálunk a helyzet:Dominik jan.11.-én betöltötte a 7 évét.Kiesett már egy foga,aminek nagyon örült.
Már most előre fél a sulitól hogy vajon milyen lesz,hogy fogja bírni a kötöttséget.
Készülődünk a farsangra Pókember szeretne lenni.
A sógornőm május 15-re van kiírva az első babájukkal,akinek úgy néz ki majd én leszek a keresztanyja.Domi nagyon várja hogy már megszülessen.
Én az üzletben mivel ilyenkor gyér a forgalom kicsit ráérek unatkozni.
Közben megesz az ideg hogy itthon mennyi munkám lenne.7 napból 6 folyamatosan dolgozom.Már kezd fárasztani.Mert az a másfél nap amit itthon vagyok semmire sem elég!!!
A buggyant főnökömék meg nem hogy kiadnának egy pár nap szabit.Most hogy forgalom sincs nem volna nagy veszteség.Na de ehhez már ész is kell.Ülünk ketten a koleganőmmel úgy hogy több mint egy órán keresztül be sem jön egy vevő se.Na de hagyjuk.
Két hete belefogtam én is ismét a fogyózásba,még bírom holnaptól pedig rátérek a "90 napos diétára.Kíváncsi vagyok meddig fogom bírni.Segítsetek ti is legalább egy kis buzdítással.
Na megyek filmet nézni.Jó éjt !
Titi:kösz hogy hiányoltál,remélem jól vagy?Teis a bébi is és a családod is!Attól hogy nem írok mindíg sokat gondolok mindenkire!
Bondi:A katolikus rádióban leadták az énekünket csak 2 perc az egész,nagyon jól sikerült.Vissza lehet hallgatni a dec .27.ei .adásban volt.du 3 órakor.Egy félórás műsor keretében.Az első megszólaló én vagyok."Ez lessz a jel...."így kezdem.ha gondolod meghallgathatod.
Most már tényleg megyek ,kicsit sok lettem.De hát ritkán jövök hozzátok.