Új privát üzeneted érkezett!

Úristen Cseriani, nem mondod, hogy még priviben is ilyenekkel zaklat??? Ez a csaj nem normális! Beképzelt hülye p..csa, már bocsánat!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Tuntun Ricsinek nagyon-nagyon Boldog szülinapot!!!!
Hiperaktívnak akkor mondható az én lányom is, bár mostanság sokat komolyodott és többet bír ülni a fencijén. Szerintem meg akkor jó, ha egy gyerek nem csak gubbaszt a sarokban, azzal már nagy baj van. A tanítőnéniéről pedig inkább nem nyilatkozom, mert túl csúnya lenne amit gondolok.

Köszönöm az érdeklődést, már jobban van Rékám, de még mindig csúnyán köhög, azért szakad fel neki.

Cseriani olvastam, és bocs, tudom, hogy kértél, hogy ne írjunk neki, de már nagyon fölállt tőle a szőr a hátamon, sajna nem tudtam kiállni. Sajnálom a kéményes munkát. Megérkeztek már a munkások?

Dius nekem whirlpool mosogépem van már 9 éve, nem panaszkodom rá eddig egyszer kellett javíttani, de ilyen gondom nem volt fele. Candy a mosogatógépem én nagyon szeretem és nagyon szépen mosogatja el az edényeket, tányérokat, poharakat. Egyszerűen imádom.

Dius 02 biztos sikerülni fog a következő félév után a vizsgák, máshogy nem is alakuklhatna.

Devcsa akkor vége a vizsgáknak végre? Jöhet egy kis pihi. Nagyfiad apja most nem csesztet?

Josi akkor apa végre itthon? Tegnap előtt este nekem is nagyon nehezen aludt el Réka és nagyon hisztis is volt.

Én a Juant és Szokodi dokikat nem engedném, hogy megvizsgálajank, ha terhes lennék. Ez a két ember akinél nem volnék hajlandó szülni. Rékánál bent voltam visszatartáson a 35. héten. Szokodi doki nézett UH-n, egy darabig nézte és csak a szemét ráncolta. Megkérdeztem, hogy baj van-e? Ő annyit mondott felgmán, hogy nem válaszol, mert különben minden kismama elbőgi magát. Persze utána hozzá tette, hogy Pécsre kell mennem, mert a lányomnak kórosan kicsi a feje (olyan 31-32 hetesnek felel meg) a teste normális 35-36 hetes). Megkérdeztem az orvosomat (dius-Bakó doki), hogy akkor most mi van. Ő annyit mondott, hogy nem ért hozzá, ne foglalkozzak vele. Hozzáteszem másnap megszületett a lányom, aznap töltöttem a 36. hetet. Utána minden családtagommal mikor beszélt, az volt az első, hogy a gyerek feje rendben van.

Moni mi újság? Nagyon eltüntél, Mirkó baba? Lakás?
Banoed?

Bocs, ha kihagytam valakit! majd a következőben,
Vendég

Rékababa! Szokodiról inkább nem írok semmit, mert csúnya lenne!
Cseriani! Tényleg nem normális ez a csaj! Írtam neked privit!

dadomi

Tuntun! Ricsikének nagyon nagyon boldog születésnapot!!!!!

dadomi

Nettke!!!! Merre kóborolsz? Martinnak is nagyon nagyon sok boldog születésnapot, drága kicsi pótkerifiam már 6 éves, hogy megy az idő!!! Ja és a csajoknak is elárulom, hogy a mi barátságunk egyidős a fiaddal :lol: :lol: :lol: Na jó, egy icipicit több, de már jó nagy hasad volt! :wink:

dadomi

hú,tényleg,nettek,ezer bocsi!!!
Martinnak is nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!

Képzeljétek,már a tetőn,a padláson,az emeleten kivésték a kéményt,most a garázsban vésik,majd a szuterin jön. A hangról inkább nem beszélek,néha még a fogunk is összekoccan. Gyerekek tök jól viselik,az elöbb vagy fél órát kacagtak,mert a csövek mögött fúrtak,és zizgett az egész ház,az ablakok,minden :?
De nekik nagyon tetszett :lol:
Féltem,hogy hogyan fogják viselni,de nagyon jól. Lassan megyünk Elizával aludni.
Vendég

Küldtem privit Cseriani Küld el nekem is a táblázatot :D
Vendég

devcsa,küldöm a táblázatot,csak küldj emailcímet!!!
Ügyes vagy,megdícsérlek!!! :D :wink:
Vendég

Köszi szépen. Ugye beírod, majd a füzetembe a piros pontot :wink:
Küldtem privit .
Csajok egy szimpla egyenlettel meglehet oldani!! :lol: :lol: :lol:
(remélem vettétek a lapot)
Vendég

Lányok én matekból 2es voltam mindig :( :)
De biztos meg tudnám oldani ha nem lennék lusta dög :lol:

Kép
dius87

Ani, legalább a gyereknek, tudnak rajta nevetni! :)

Kép
dius87

Cseriani én is küldtem privit
Vendég

Drága "vidéki diplomás és nem diplomás" barátnőim, szégyelljétek magatokat, hogy megint lesüllyedtetek az ÉRTELMISÉG szintjére! :twisted: :twisted: :twisted:
Soha nagyobb öröme ne legyen az életben, minthogy alkalma nyílt arra, hogy kioktasson Benneteket!
Vendég

Majd jövök ám bővebben is.......
Vendég

Lányok, ne idegesítsétek magatokat!! Pont én mondom aki ilyen helyzetben én sem hagynám magam ... :?

Engem nem érdekel a diploma, én anélkül is megvagyok, meg nekem nem fontos... így is rengeteg esélyem van szerintem az életben. Ha érezném hogy hasznomra lenne lehet érdekel... de az hogy kinek nincs és kinek van.. szerintem tök mindegy. Én mindenkit ugyanúgy kedvelek itt! :wink:

Kép
dius87

Ani,

akkor szerintem 10.990
- négylábúak: 10976
- kétlábúak: 14

Ha ez sem jó, akkor feladom.
Vendég

Tuntun nekem is ennyi jött ki
Vendég

Rékababa, akkor ez a jó? Hurrá!!!!!!
Örülök, hogy a kicsikéd jobban van, aztán az a fránya köhögés is csak abbamarad. Évi a Zsombinak Mucoprontot adott, meg főzött neki kakukkfű teát és attól sokat javult.
Vendég

Akkor ezek szerint ti is olyan jók vagytok mint én :(
Pedig már azt hittem felkarol az értelmiség :lol:
Vendég

igen,jó az eredmény. Elküldöm majd mindenkinek a táblázatot,csak gáz van,Kristóffal most jöttünk haza az ügyeletről,hirtelen hőemelkedése lett,és bedagadt a nyaka. Nyaki nyirokcsomó gyulladása van,hétfőn vérvételre kell menjünk,hogy vírus-e,vagy baci,azután kapunk csak majd gyógyszert. Most nem kaott semmit,nurofent adjak neki naponta 2x5 ml-t.
A munkások elmentek,nagyon ügyesek,profik,le a kalappal elöttük. Mindent sűrűn lep a por,úgyhogy megyek is takarítani. Eliza még nem aludt,nem mentünk el,hisz az ügyeletre kellett mennünk.
Vendég

Ani, hát ez végképp nem hiányzott :cry: Jobbulást Kristófnak!!!

Mindenkinek köszönöm Ricsike köszöntését, nagyon aranyosak vagytok!!!!
Vendég

Hahó!
Mire gyövök mámeg vissza, nahát. Ani, bocs, nem fogadtam neked szót, de muszáj volt oda írnom (utoljáááára, már eddig is megfogadtam, h nem írok oda, mer minek, meg mit :lol: ); és ezennel megkövetlek, szal millió bocs, h a másik vitában Danann pártját fogtam veletek szemben. Nagy hiba volt. :oops:
Ne foglalkozzatok vele csajok, nem éri meg.
Ani, nagyon jól halad akkor az a kéménymunka, nameg a gyerekeknek is tetszik... :lol:
Jaj, és Ricsinek nagyon sok boldog születésnapot! (Pedig ezzel akartam kezdeni...) Kérünk majd fényképeket! :D
Ani, a feladványodat én el se olvastam, alapból veszett fejsze nyele... :lol: Én meg a matek, áhh... :D
Örülök, Rékababa, h javul a kislánykád!
Jah, Szokodit mi a barátnőmmel elneveztük Szopodinak (bocsbocsbocs), ő is mehetett 30 hetesen Pécsre, mert persze az ő Zsófijának is kicsi volt a feje... Kicsi, egy frászt. Én se szeretnék a kezei közé kerülni.
Majd még folytatom, csak most lépnem kell.

been

Ani, basszuuuuus! Hát, mostmár csak jó jöhet... Szegény kis Kristóf, jobbulást neki!
De legalább a minkások elmentek... :?

been

Nettke Martinnak kívánok nagyon boldog szülinapot!!!!!! Kép
Vendég

Jajdebunkóvagyok, igeeen, és Martinnak is sok boldogot! :D

been

lányok,képek!!!!
Ez most a lépcsőház: Kép
Kép
Vigyázni kell,nehogy valamelyik gyerek beessen a likba :roll:
Felül meg betömték,hogy ne jöjjön be a hideg:
Kép
Vendég

Aniiiiiiiiiiiiiiiiiii :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ez szörnyű. :?

been

Emma megmondom őszintén,én rosszabbra számítottam :(
Kedden beteszik a csövet,majd befalazzák,aztán festhetünk ezerrel.
Remélem a cső be fog férni mindenhol,és nem kell már vésni akkor.
Megyek,megmérem Szabóúr lázát :cry:
Eliza meg még alszik,nagyon későn aludt el :?
Vendég

Be fog férni, én mondom neked, ajánlom neki, hogy beférjen! :lol: Huhh. Remélem, Szabóúr nem lesz rosszabbul! Akkor a vérvétellel megejthetnék ezt a vérképnézegetést is, nem, amit szeretnél? Vagy ahhoz külön el kellene menni dokitokhoz másik beutalóért...

been

devcsa,dadomi,elküldtem a táblázatot. Tuntun,rékababa a ti emailcímeteket nem tudom. dadomi neked lehet kétszer küldtem,bocsi :oops: Sajna ott nincs szerkeszt gomb :P :wink:
Vendég

Ani, ilyen rémképeim nekem is vannak. :lol: Az "ilyen lett" képet is kérjük.
Lázas Kristóf? Nem lehet, hogy a múltheti vírus szövödménye ez? De azért jó a kedve?

Csajok minden nosztalgiázásom elszállt. :twisted: :twisted: A kívülről gyönyörű torta belseje meg volt fagyva. Azt hittem a guta megüt. A legszívesebben visszavittem volna a cukrászdába. Szegény gyereknek azt mondtuk, hogy ez egy félig fagyi torta. A piskóta nem volt megfagyva, csak a krém, meg a gyümölcs.
Egyébként mindennek nagyon örült, most építi az újonnan kapott legóját.
Anyósomék a múlt héten köszöntötték fel, ott ruhát kapott. Apósomtól legót, tőlünk is legókat, meg egy digitális fényképezőt.
Vendég

Tuntun,ez felháborító,gondolom,onnan se rendeltek többet semmit.
Ani szegény kissrác,és te is,most még a jövőhéten se megy oviba,látod,most biztos magadat hibáztattad volna,ha mégis elviszed hétközepén az oviba :roll:

Kép
Kép
josi

Josi, hát azt sejted :twisted: :twisted: Jövő hét végén sütök neki egy meglepi tortát kárpótlásul. Olyan mérges vagyok.
Vendég

josi,igazad van. De így is magamat okolom,hisz voltunk tescoban,lidlben,dm-ben is. De végülis,ha ebből indulok ki,akkor ki se tehetném a lábam a házból :?

tuntun bakker. Azért én csak megemlíteném nekik a dolgot. Ez azért durva. Manapság már kész vagyon egy torta :?
teszek majd ilyen lett képet is,ha készen lesz.
Elég jó a kedve,de azért nem annyira virgonc,mint szokott. Láza most nincs,mert ahogy hazajöttünk az ügyeletről rögtön megkapta a nurofent. A Győri doktorbácsi volt,nagyon aranyos volt :D

tuntun elküldtem neked is!!!
Emma,engem meghúztak érettségin elsőre,de azért csakcsak ki tudtam számolni :roll: :wink:
Vendég

Ani, mondom, hogy el sem olvastam! :lol: Nem adtam meg az esélyt magamnak, h elszúrjam... :lol:
Na, majd jövök még, bocs.

been

szóval már el sem olvasod a hsz-eimet :P
Jóvanám!!!! :lol:
Megyek én is,elég volt a mai napból,megfürdetjük a kópékat.
Vendég

Férjem megkérdezte,hogy mivan babanet függő vagy? Nem tudom mire gondol! :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
josi

Josi, én is nagyon szem előtt vagyok. De még nem szólt rám :lol: :lol: Bár a múlt héten mondta, hogy letilt bizonyos dolgokat a gépemen, hogy legyen "időm" tanulni.
Na megyek kiszedem az ázott verebeimet a kádból.

Legyetek jók, persze csak kicsit.

Mindenkinek jó éjt!!!!!!
Vendég

Dius02

holnap nem tudom mikor jövök, ezért ma szeretnék
nagyon boldog szülinapot kívánni: Kép
Vendég

Tuntun Réka Rhinatiolt kap köptetőnek.
A torta miatt én is szólnék a helyedben, biztos nem hagynám annyiban.

Cseriani hát nagyon sajnállak. Szegény Kristóf remélem, hogy hamar meggyógyul. Magadat pedig ne hibáztasd, még otthon a meleg lakásban is simán meg tudnak betegedni. Majd szépen kinövi, sajna ez így megy. Cseriani az email címem ugyan az mint ami az MSN-en van, az avatárjaim alatt.

Devcsa látod vidéki is, diploma nélküli is, csak érettségizett vagyok, de azért nehezen is, de sikerült megoldanom azt a feladatot. Bár kis dícsekedésképpen én jó voltam matekból és szerettem is. :lol: :lol:
Dadomi az irodalmat is szerettem és azzal se volt problémám. Remélem azért nem bántottalak meg azon a másik helyen. Csak vicceltem. :oops:
Vendég

Sziasztok! Nem győzök visszaolvasni, annyit írtatok...

Boldog szülinapot Ricsikének, Martinnak, és Dius02-nek is! Kép

Tegnap nem nagyon jutottam géphez, ma meg Anyumék disznót vágtak, és oda mentünk ebédelni, utána meg sógornőméknél voltunk. Negyed 8-kor értünk haza, Eni elaludt a kocsiban, fürdés kimaradt, azóta is alszik. Közben bekakilt szerintem, de nem volt szivem felébreszteni ...

Ani, még jó hogy lemaradtam erről a számolásról, biztos elszámoltam volna :oops:

Kristófnak jobbulást!!

Jól néznek ki a képek, remélem gyorsan fel tudjátok számolni a romokat ;-)

yuyu79

Dius,sok boldog szülinapot!!! :D

Kép
Kép
josi

dius,nagyon-nagyon boldog szülinapot neked!!!!

Lányok,kinek a kópéjának volt már ilyen nyaki nyirokcsomó duzzanata? Tudjátok,milyen vagyok,rögtön a legrosszabbra gondolok :cry:
Vendég

Sziasztok Lányok!
olyan aranyosak vagytok,ezer éve nem jöttem,mégis gondoltok rám!Meg Martinkámra is!Köszönöm mindenkinek a köszöntést!Tegnap szülinapoztunk estig,bár nem gondoltam volna még a nap elején hogy így bírjuk estig!Dávidomnak mandulagyuszija van,én meg pocsékul vagyok,tök gyengének érzem magam ezután a pécsi "kirándulás"után úgyhogy jövő héten még pihenésre vagyunk ítélve,remélem többet tudok jönni hozzátok!Hogy visszaolvassak arról lemondtam,mert rengeteget írtatok :lol: hirtelen így Aniék kéményét láttam meg,húúú...durva.Kell egy kávé mert nem látok ki a fejemből... :roll: fél szemem Rajtatok ám,még jövök :lol: Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
nettke76

Hepppibörzdééééj, Diuuuuus!!! :D
Nettke, de jó, h jöttél, mesélj majd légyszi, mi volt Pécsen! Meg nem ééér, hogy a te gyerkőd is beteg,mosmá jelentkezzen az, akié nem beteg, hát mi van mááár... :evil:
Aniii, én nem a hsz-edet nem olvastam el, csak a feladványodat! :lol: Ne gondolj a legrosszabbra - tudom, könnyű mondani, én is mindig a legrosszabbra gondolok -, annak, amire te gondolsz, tuti vannak más előjelei is... Gyengeség, meg éjszakai izzadás, meg mittomén, fájdalmak... Biztos nincsen semmi baj, majd a vérvétel megerősíti ezt! JObbulást továbbra is Kristófodnak.
Ja, juteszembe: barátnőm kislányának gyakoriak ezek a hőemelkedéssel járó duzzanatok, nyakán is, füle mögött is, de már nem emlékszem, miért vannak, a dokijuk valami nagyon egyszerű magyarázatot adott rá.
Megyek túrós pogit sütni.

been

Martinnak így utólag is nagyon boldog szülinapot!
Meg persze diusnak a 18-ik szülinapjához
Vendég

Továbbra is köszönöm a köszöntéseket! :) Emma,végülis vérből néztek mindenféle allergént,spec IGe,nutritív,inhalatív,meg ötféle gyógyszerre teszteltek.egyelőre ezeket és ha ez negatív lesz akkor autológ szérumteszt vagy mi a bánat lesz még,ugyanúgy pécsen.Kiderült hogy itt azért nem csinálták meg mert dec.óta nincs teszt a szekszárdi kórházban.hát azért nem ártott volna tájékoztatni,és akkor nyugodtabb lettem volna!Arról sem szólt senki,hogy pécsen van teszt,én nyomoztam ki és a háziorvossal bartelleztem meg hogy egészítse ki a beutalómat,ne csak a gyógyszervizsgálat legyen!De lényeg hogy megvan,eredmény 3 hét múlva.Mire menni kellett már annyira be voltam lobbanva hogy szörnyű,arcom,szám,szemem minden tiszta vizenyő volt,mintha ütne-vágna az uram,úgy néztem ki :roll: egyelőre ennyi!
A szülinap viszont tök jó volt,Martin interaktív kutyát kapott meg Pony kávézót.Fiú létére bolondul a Ponykért :oops: annyira édes volt,úgy izgult hogy mit hoz a szülinapos tündérke :lol: volt csokitorta,de nem én sütöttem mert ez a Pécs keresztbe tett..Majd jövőre remélem...Képzeljétek,barátnőm sóginője rosszul lett nemrég az utcán(amikor az ónos eső esett,tudjátok)és elesett.Mellette a négy éves kislány,babakocsiban az egyéves...behozta a mentő,azt hitték hogy elcsúszott és beverte a fejét vagy ilyesmi,de sajna már nem tért magához és meghalt :( :cry: vmi születési rendellenessége volt állítólag és nem tudtak róla.Olyan hihetetlen...amikor találkoztunk még olyan életvidám volt,mosolygós,most meg...hihetetlen.nem megy ki a fejemből :cry: na nem írok ilyen szomorúakat,inkább öltöztetem az
Kisördiket és kimegyünk az udvarra,esik a hó! :) Dius,Téged is Istenke éltessen!Minden beteg Picúrnak jobbulást!

Kép

Kép
nettke76

Cseriani!Ne gondolj semmi rosszra de tényleg!Vírus simán okoz ilyet!

Kép

Kép
nettke76

Emma,látom már válaszoltál,de azt az emailt tekintsd semmisnek,véletlenül küldte el a Zoli az emailjei közül... :roll:
Kristóf jó van,nincs láza,most épp kiment apjával kicsit a levegőre. Eliza még alszik,énmeg kieceteztem magam a fürdőben.
Köszönöm a megnyugtatásokat,de én olyan hülye vagyok,rögtön a legrosszabbra gondolok,pedig emlékszem,annakidején nekünk is hányszor volt megnagyobbodva...De ez most más,hisz a gyerekem...de ezt ti is tudjátok,átérzitek,hisz ti is anyák vagytok. Csak lehet nem annyira parázósak,mint én :oops:
Mindegy,kedden majd már kiderül,hogy mi van,legalábbis remélem. Gondolom azért a doki nem engedett volna nyugodt szívvel haza,ha valamire gyanakodott volna,nem? Meg végülis gyógyszert is azért nem adott,mert most kapott a múlt héten,és így nem akart. Főleg úgy nem,hogy nem tudja,hogy mire adjon,vírusra-e,vagy bacira. És ezt nagyon becsülöm benne,tudom,hogy sok gyerekorvos kapásból ismét antibiotikumot adott volna. Szeretem az ilyen dokikat :shock:
nettke neked is jobbulást. Jó sokára lesz eredményed,hallod.
Amit meséltél,hú,hihetetlen :cry:
Emlékszem,mikor Apu meghalt,akkor is valami veleszületett dologra hivatkoztak. Én is meg akartam nézetni magam,hogy esetleg örökölhettem-e,de az akkori nőgyógyászom utánanézett a dolgoknak,hogy nem örökölhető,ugyanannyi esélyem van a betegségre,mint bárki másnak. Ekkor már terhes voltam Szabóúrral,féltem rendesen...
Na,de megyek,eleget locsogtam itt :P
Vendég

Emma mi van Árminnal? Jobbulást neki!!! És jó munkát :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?