Emma,látom már válaszoltál,de azt az emailt tekintsd semmisnek,véletlenül küldte el a Zoli az emailjei közül...
Kristóf jó van,nincs láza,most épp kiment apjával kicsit a levegőre. Eliza még alszik,énmeg kieceteztem magam a fürdőben.
Köszönöm a megnyugtatásokat,de én olyan hülye vagyok,rögtön a legrosszabbra gondolok,pedig emlékszem,annakidején nekünk is hányszor volt megnagyobbodva...De ez most más,hisz a gyerekem...de ezt ti is tudjátok,átérzitek,hisz ti is anyák vagytok. Csak lehet nem annyira parázósak,mint én
Mindegy,kedden majd már kiderül,hogy mi van,legalábbis remélem. Gondolom azért a doki nem engedett volna nyugodt szívvel haza,ha valamire gyanakodott volna,nem? Meg végülis gyógyszert is azért nem adott,mert most kapott a múlt héten,és így nem akart. Főleg úgy nem,hogy nem tudja,hogy mire adjon,vírusra-e,vagy bacira. És ezt nagyon becsülöm benne,tudom,hogy sok gyerekorvos kapásból ismét antibiotikumot adott volna. Szeretem az ilyen dokikat
nettke neked is jobbulást. Jó sokára lesz eredményed,hallod.
Amit meséltél,hú,hihetetlen
Emlékszem,mikor Apu meghalt,akkor is valami veleszületett dologra hivatkoztak. Én is meg akartam nézetni magam,hogy esetleg örökölhettem-e,de az akkori nőgyógyászom utánanézett a dolgoknak,hogy nem örökölhető,ugyanannyi esélyem van a betegségre,mint bárki másnak. Ekkor már terhes voltam Szabóúrral,féltem rendesen...
Na,de megyek,eleget locsogtam itt